Snabbt

Nu sover Elton, han somna snabbt och snällt! Så skönt att de kan gå bra nån kväll oxå, de behövdes! Jag har precis duschat, sitter fortfarande med handduken på huvudet :)
Vi ska snart plocka fram chipsen, som blev kvar från i går och se en film. Vad vi ska se än, vet vi inte.

Justja, i dag när jag kände i Eltons mun, hitta jag en ny tand! En kindtand, uppe till höger. Han bajsar dessutom vatten (ja, konsistensen är som vatten..), så de är nog förklaringen till allt grin och matvägran. "Skönt" att de finns en anledning till allt gnäll, lättare att "förstå" då.

Ska fixa in bilderna i datorn nu..


Gnällig

Dagen har varit mycket gnällig, men gått helt okej ändå. Nån mat har Elton inte fått i sej, men lite fruktpure och en halv glass iaf.
På förmiddagen kom mormor/gammelmormor, hon hade med sej gott fika som vanligt. Kaffe och massa surr!

Efter mycket velande, fram och tillbaka, så i sista sekund bestämde vi oss för att åka och kolla på matchen. Elton tyckte de var kul första kvarten, sedan blev han rastlös och ville ner och springa. Men de gick faktist bra! Dock blev de förslust, 2-4. Men de var kul att kolla!
Efter matchen for vi på Coop och köpte blöjor, våtservetter och massa andra nödvändigheter. Eftersom att ingen kunde bestäma middag, blev de Max för oss. Min och Ginas favorit ;)
Vi har nästan nyss kommit hem. Elton har bara fått lite gröt i magen (han åt faktist lite!) och sitter nu i duschen med pappa Roger. Sedan är de nattning för prinsen. Jag ska duscha. Resten av kvällen ska vi spendera i soffan, kanske en film oxå. En tidig kväll får de bli, både jag och Roger är supersega!


Bilder senare ikväll, när Elton sover!





Tålamod

Jag har så dåligt tålamod i dag! Vet inte vad de är, men jag är värre än vanligt..

Har äntligen fått Elton att somna! Har försökt sedan 09, men han var så himla tjurig. Försökte i våran säng, i hans säng och i famnen (x4). Han vägra!
Så, vi klädde på oss och gick ut. Stoppa ner han i vagnen och gunga han. Men han kunde inte slappna av, så jag tog upp vagnen på balkongen istället. Där somna han tillslut! Nu hoppas jag han sover ett bra tag, så han sover bort lite gnäll! Mina öron orkar inge mer sånt, dom trillar snart av!

I går var jag och sökte ett jobb (lämna iaf in en ansökan), sedan var jag, mamma/mormor och mormor/gammelmormor på gravarna i Fränsta. Sedan for vi till farmor/gammelfarmor och farfar/gammelfarfar, där var vi bjuden på middag. Fläskfilee och potatisgratäng, mycket gott!
När vi ätit klart packa vi ihop oss, försökte ge Elton gröt (misslyckades totalt) och på med jamas på Elton. Sedan for vi hemöver till stan. Elton somna innan vi kom till E14, sov tills vi kom till Willys. När vi kom hem blev de mys med Martin och Gina, Idol och chips. Elton somna i pappa Rogers famn och jag somna i soffan, innan Idol var slut.
Natten har varit helt okej. Elton somna dessutom om i morse, från 05:30 till 07:30! Elton åt faktist lite gröt i morse, skönt!
Annars har de bara varit gnäll i dag.. Roger är ute och skruvar med en bil. Jag ska käka lite frukost medans Elton sover. Håller på och tvätta oxå.
Får se vad vi hittar på i dag, känns inte som att jag orkar göra så mycket, när Elton är på de humöver han är.
Kanske att vi följer med och kollar på Roger och Martins match.


Nu: frukost!


Äntligen

Äntligen har Elton ätit lite! Fick i han några skedar Biff med rotfrukter och en halv burk frukt. Så skönt!

Tossa

-cb59f8f6e0544bfcc81672ac6fd1f8f.png

Är ute bland löven och leta Eltons försvunna tossa, bruna tossa. Tror att de kan bli svårt att hitta den.. Kul!


Ingen

Ingen frukost, ingen lunch, ingen middag, ingen kvällsgröt och inga mellis alls för prins i dag. Hur orkar han? Han måste ju vara jättehungrig! Även fast Elton sov 1 tidigare i kväll, somna han jättesnällt vid 20. Än har han inte gjort ett ljud i från sej iaf, så jag hoppas på en bra natt! Får se om vi kanske åker hem redan i morron, känner att jag vill hem. Hem till pappa Roger, han behövs nu!

Bad

De blev bad för oss i dag! :) Dessutom var de jättevarmt i vattnet. Så skönt att Elton var nöjd några timmar, känns som en evighet sedan han skratta och var riktigt glad.. Jag blir verkligen tokig! Efter badet for vi och köpte pizza. Försökte lura i Elton, men han mata bra Yizza.. Efter maten satte vi oss i soffan för lite mys, Elton var super grinig. Efter ett tag, somna han på min mage. Så nu sover han. För sent egentligen, men jag orkar inte med gnället och han behöver sova (han har bara sovit 1 timme i dag, på förmiddagen). Så vi får väl se hur kvällen och nattningen går..

Försök

Elton nobbade även gröten i går kväll.. Han vägrade dessutom somna. Så när mamma/mormor kom hem från jobbet i går kväll, efter 20, gjorde även hon ett försök. Som faktist lyckades!
När Elton hade somnat myste vi till de med pepparkakor och mögeloströra, sjukt gott! :) Blev en tidig kväll för mej, då batterierna i barnvakten tog slut. Elton rörde sej inte äns när jag kom och la mej! Sedan sov han ända till 05:20 i sin säng, kom över till mej och sov till 06:30. Då klev vi upp och fixa gröt, vilket han nobba igen.. Jag förstår inte. Han måste vara superduper hungrig!

Så här gnällig och mammig som Elton är nu, har han aldrig varit! Inget, verkligen inget, duger. De är gnäll och grin hela tiden. Han har tutten i munnen och snutten i handen, hela dagarna, vilket han aldrig bruka ha!
Jag håller på att bli tokig, helt allvarligt!

Nu ligger fisen och sover med mamma/mormor. Sedan ska vi åka och bada! Får se om Elton äns vill bada, då de inte är uppvärmt i poolen. Men han älskar ju att bada, så de skulle inte förvåna mej om han glatt hoppar i! :)
Sedan skulle farmor/gammelfarmor låna Elton för en promenad.


Peta

Elton åt ingen middag häller, han peta inte äns i maten. Han bara grina så fort han såg skeden! Fattar inte vad som är fel? Även fast han sov i över 2 timmar, är han sjukt trött. Och väldigt mammig dessutom! Får väl se om han får i sej nån kvällsgröt, annars vet jag inte alls hur natten går..

Två

41cb2e2946e38b4a13db01bba633e70e.png

Elton har snart sovit i två timmar!!!


Knappt

Elton har knappt ätit nått sedan gröten i går morse.. Han nobbade allt i matväg i går och likadant i dag. Han åt inte äns gröt i morse, ingen macka, ingen frukt, ingen lunch, ingenting! Gnällig är han oxå, vilket säkert maten bidrar till.. Just nu ligger han ute i vagnen och sover, han sovit över en timme redan. Medans han har sovit har jag varit med farmor och farfar till Fränsta och kollar på tapeter till deras badrum. Snart ska vi ta och fixa middagen, tacos blir de! :)

Långa

Fan, jag hade skrivit värsta långa inlägget! Så försvann de, skit oxå.. Så nu orkar jag inte skriva om. Ligger fortfarande i sängen :) Hör hur Elton och Melker busar nere! Ska snart gå ner och käka frukost snart, sedan blir de nog en långpromenad! :)

Stanna

Självklart vakna Elton och vi stanna bilen på gården i Ljunga.. Nästan att jag kände på mej de! Efter några misslyckade försök att natta om, gav jag upp (med ett grin dessutom..)! Varken mamma/mormor, Louise eller Melker dög. Bara jag, så mammig har han aldrig varit! Då han vägra somna, men ändå var sjukt trött, locka mamma/mormor med popcorn :) En riktig hitt enligt Elton, som både stoppa i sin och Yizzas mun. När pappa/morfar kom hem från jobbet tog Elton en snabb gos, sedan tillbaks till mej. Strax innan 23 somna prinsen, på mej. Utan att jag gjorde nått, vilket aldrig har hänt! Även jag slumra till.. Har nyss lagt Elton inne hos hans älskade mormor och morfar, där han förhoppningsvis sover bra i natt. Han behöver verkligen de! Även jag behöver sova, känner mej helt slut! En ny dag i morron!

Minuter

Jag är helt slut! Har inte suttit många minuter i dag.. Men, jag älskar att ha mycket att göra! Ändå som är negativt, är att dagarna går så fort då! Sitter i bilen påväg hem till Ljunga nu. Hann bara hem och byta väska och hämta Elton. Hann inte äns packa ur badkläderna, men de skulle världens bästa Roger göra :) Elton somna innan City Gross, han var så trött! Hoppas bara att han fortsätter sova och jag lyfter över han från bilstolen till sängen! Annars blir de nog en sen kväll för Mr Elton och hans mamma..

Smartast

5cb15aa8fb7883ef9207203869729904.png

Jag måste vara smartast i världen!
Vet att jag stoppa ner mobilen när jag gick till bussen, kom fram till busshållsplatsen och hittar inte mobilen! Börja gå hemåt, halvvägs klickar de till! Jag lyssnar ju fan på radio med mobilen! Haha, så jag hitta den tillslut ;)


Kyrkis

Jag och Elton har nyss kommit hem från Kyrkis. Var lite väl stimmigt i dag.. Så vi passa på och gå hem, så vi hinner äta middag innan jag ska och simma.
Roger håller på och göra köttfärssås, ska bli supergott. Är sjukt hungrig!



Nej, nu vill Elton inge mer! Han kom med snutten nu :) haha


Skitnatt

Vilken skitnatt! Elton sov oroligt redan i går kväll, så vi gick och la oss. Men inte sov han bättre för de. Han har sovit oroligt hela natten, grinat och gnällt, vridit och vänt på sej. I morse (om man kan kalla de för i morse) klockan 03:45 ville Elton ha morron, men varken jag eller Roger "orka" de. Så efter många om och men, somna Elton iaf om. Dock vakna han med ett grin..

Blev ingen solning i dag, har inte hunnit. Utan vi har städat, diskat, vikt tvätt, busat och fikat frukost. Nu sover Elton, jag ska packa färdigt och slänga på en tvättmaskin.
Sedan blir de Kyrkis för oss, känner att vi måste komma ut!


Älskade unge!


Planera

I dag har inget som jag planera, blivit gjort.. Eller jo, jag har faktiskt tvättat. De mesta dessutom, bara en maskin kvar. Och den tar jag i morron.
Men jag har inte tagit nån promenad och inte städat badrummet. Så badrummet måste jag ta en annan dag!
Men inte i morron, för då är de fullt upp hela dagen! Först ska jag nog ner och sola (om de finns tid, vilket de bruka finnas), sedan ska jag och Elton på Kyrkis (troligtvis), när vi kommer hem ska vi packa. För efter att jag och mormor/gammelmormor varit och simma, far jag och Elton med Martin hemöver till Ljunga. Och där blir vi hela veckan! Louise och Melker har lov, mamma skulle vara ledig och Martin skulle oxå hem. Så de kändes som att vi "måste" åka hem, när vi samlas allihopa! :) Ska bra skönt!

Jag har haft en jättedålig dag, därför jag inte har tagit tag i nått. Elton lika så, han har grinat hela dagen. Han har inte varit nöjd med nått. Han har knappt ätit nått i dag, ända han ätit är morrongröten och kvällsgröten. Knappt frukt häller, som han älskar i vanliga fall. Undra vad som är på G nu då? Förkylning?

Nu vakna Elton. Är de inte typiskt! Så fort han somnar snällt, sover han alltid dåligt!
Han har varit trött hela dagen (han sov bara 20 minuter på förmiddagen), så vid 18 var han så trött att han höll på somna stående! Roger kikade på tv inne i sovrummet då, så Elton gick dit. Några ynka minuter senare kommer Roger ut, då hade Elton somnat. Nästan direkt, utan gnäll och grin! Vi får väl se hur natten blir..


Elton i sina nya, fina kläder!


I dag kom Elton på mej, när jag hade en halstablett i munnen.
Den skulle han promt ha!
Så med ena handen drog han i piercingen och med den andra tog han ut tabletten. Vilken fisunge! :)

Elton och pappa Roger spela gitarr ;)



Sötaste

3ba29d5ca090399ec00bae209c4e8676.png

Världens sötaste, häromdagen!


Klart

Precis när jag hade skrivit klart blogginlägget i går kväll, vakna Elton.. Så vi gick och la oss då, somna ganska direkt. Sedan har natten varit sådär, som dom flesta nätterna.

Elton har fått ny blöja och gröt. Sedan han vi suttit i soffan och myst framför Vakna med the voice :) Roger snarkar fortfarande.
Elton ska snart sova, jag ska fixa frukost och sedan tänkte jag försöka ta mej ut på en promenad, själv. Utan barnvagn. Elton hatar ju att sitta i vagnen, så då passar jag på och få lite egetid då!
Får se om jag städar badrummet innan eller efter promenaden. För de ska göras i dag iaf! Sedan ska de tvättas oxå.
Annars får vi se vad som händer i dag!


Vägra

I går kväll, lite innan 22, fick Elton för sej att vakna. Och han vägra somna om! Så, jag gick och la mej med han, då somnar han ju alltid. Men inte i går(?)! Så när han somna i går, vet jag inte..
Dessutom hade jag den sämsta natten på länge, jag sov som en kratta. Elton sov nästan på mej, så jag knappt hade nån plats. 05 i morse fick jag nog och la mej i fotänden. Skitnatt!

Efter mellis fick Elton sej ett bad, då han ätit tacos med en massa "doppa" ;) Lagomt till han badat klart, kom mormor/gammelmormor. Gott fika hade hon med sej oxå, små prinssestårtor. Elton älskade dom!
Efter att Elton fått på sej lite kläder (ett par jeans han fick av Arvid i går, tack!) och skor, for vi med mormor/gammelmormor till Handelshuset. Innan vi hann till bilen, ramla Elton ute på asfalten och gjorde illa sej :/ Och inte blev de bättre av att han var trött..
När vi kom till bilen var allt bra. Efter några få meter, sov Elton nästan. Men då vi skulle kliva ur bilen ganska fort, fick han hålla sej vaken. Vilket gjorde att han var helt speedad (för att hålla sej vaken) inne på Handelshuset. Han sprang runt, kröp under borden och hade superkul. Dock hade nog inte hans gammelmormor lika kul, då hon fick jaga ;)

När vi for vidare, for vi mot Mio. Precis när vi la ner Elton i vagnen, somna han. 
Mormor/gammelmormor skulle kika på mattor, hitta dock inga. Men jag hitta en lampa som vi ska han ovanför våran säng. Så den ska vi åka och kika på, så Roger oxå får se den.
När Elton ändå sov, gick jag ner till Birsta City, i stället för att väcka han. Typiskt nog börja de regna precis då, så jag var helt blöt om fötterna när vi kom fram.
På Birsta blev de ett par byxor, en body, 2 tröjor,ett par mockasiner och äntligen en jacka, till Elton. Och även jag fick mej ett par byxor, mysbyxor.
Tack mormor/gammelmormor!
Elton sov sej igenom hela Birsta turen, vakna precis när vi skulle åka hem :)

När vi kom hem stog middagen på bordet, Martin och Gina var här, så de vara bara att sätta sej och äta. Roger hade kockat i hop en supergod köttgryta.
Efter att disken var klar och bordet var tömt, for mormor/gammelmormor hem och resten av skalan for på match. Jag och Elton stanna hemma, gnällig värre var Elton. Så jag tog fram de säkra kortet, vindruvor och en Festis! De är alltid uppskattat av Mr Elton :) De och massa bus, så höll fisen sej vaken.
Roger och dom hade vunnit matchen, 4-3. När Elton hade gosat klart med pappa Roger, som han hade saknat så mycket ;) Var de dags för gröt och jamas. Han somna även snällt i kväll, men de brukar alltid betyda att de blir en dålig kväll och natt. Så vi får väl se..


Badkillen!

Borsta tänderna är både skoj och gott, tycker Elton :)

Elton testa den nya jackan, haha :)

Vindruvor och tv-reklam, de är grejer de!

Sötlök!

Mina mysbyxor, Eltons mysdress, tröjan, bodyn och jackan :)


Funkar

-f65739ce22433a542b88a872b867fb3.png

Elton är trött och grinig, då funkar vindruvor och festis kanon!


Jobbigt

0ca3bda179183ffcfc50d9425c988e98.png

Jobbigt att shoppa ;)


Pussar

I morse när Elton vakna, vakna han med ett leende och var så himla go. Han dela ut en massa pussar och kramar! Så skönt att vakna upp då. Är ju inge vidare att vakna till grin..

När Elton hade sovit frukost, typ 15-20 minuter (typiskt!), kom mamma/mormor och pappa/morfar och hämta Elton. Dom skulle på Birsta och mysa. Dom hade käkat lunch och ätit glass. Dom hade även handlat lite. Elton kom hem med ett par jeans, superfina. Tack mormor och morfar, säger Elton!
Medans Elton var borta, passa vi på och ta en långdusch. Sedan kika Roger på film och jag slockna i sängen! Superduperskönt att sova lite.
När Elton kom hem, bytte vi bara blöja och lite kläder, kila till lill Ica och handla. Var tvungen att handla lite grönsaker och lite smått. Vi hade nämligen bjudit hem Frida och Arvid på middag! Så i dag blev de tacos, mycket gott!
Tror att Frida och Arvid kom lite efter 16. Roger fixa maten, jag dukade och Frida höll koll på våra busfrön (Frida hade nog de svåraste jobbet, haha)!
Middagen verkade vara uppskattad! Arvid gillade osten mest ;) Elton ville bjuda Arvid på sin mat, Arvid ville bjuda golvet på sin mat och ja, vi kom fram till att vi inte vill ha tvillingar! ;) Arvid åt med hela kroppen och kläderna, så vi fick ta och leta fram Eltons gamla kläder. Tur att Arvid är mindre! :)
Blev en massa bus efter maten. Så Elton var helt slut, Arvid oxå tror jag. När Arvid blev för trött (han vakna 03 i natt han. Och hade dessutom inte sovit så mycket i dag på dagen..), hjälpte jag dom hem med Arvids matstol och så. Elton fick gröt och ny blöja när jag kom hem, sedan natta vi. Tog exakt 6 minuter för han att somna. Inte ett gnäll eller grin! De var länge sedan de gick så bra att natta. Jag hoppas på fler sånna kvällar!
Han har dessutom inte gjrort ett ljud i från sej, på hela kvällen!
Jag och Roger kikar på nåe skit på tv:n och äter godis som Frida lämna (tack för de!). Om jag inte har gått upp dom kilona jag tappat, visar vågen fel. Så mycket godis som jag ätit dom senaste dagarna, var de länge sedan jag åt. Inge bra! Så nu till veckan blir de hårdkörning. Simning två gånger och förhoppningsvis några promenader. Bra mat oxå! Nej, jag måste få lite motivation igen. Snarast!


Fick egentligen inte ett ända bra kort i kväll.
Pojkarna ville inte alls vara med..




Av nån anledning, tyckte pojkarna de var roligast i sovrummet..
Inte såhär man är van att se Arvid ;)

Stänga och öppna dörren var roligt!

Mys i sängen!
De var mest Elton som ville kramas, Arvid ville egentligen inte alls :)

Jeansen Elton fick av sin älskade mormor och morfar!



Tävling


Jag tävlar om fyra biobiljeter på Fata´s blogg. Tävla HÄR du oxå.


Tävling


Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos
PirumParum i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!


Tävling

 

Nova Star 01


Jag tävlar om 1 tröja och 2 mössor från Nova Star hos Agnes!
Tävla här du också!


Precis

Nu har vi precis skickat iväg Elton med mamma/mormor, pappa/morfar och Melker :) Han ska mysa på med dom i Birsta. Jag och Roger ska sova, haha!
Ska ta en dusch först. Sedan måste vi väl städa lite, för senare i dag får vi finbesök. Frida och Arvid ska komma, vi ska käka middag och busa. Trevligt! Lutar mot Tacos, bara Roger ger med sej ;)


Mys!


Egen

I natt sov Elton ända till 05 i sin egen säng, riktigt duktigt! 05 kom han till oss, halvsov till 06:30, då gav vi upp och klev upp. Bytte blöja och myste i soffan, framför Vakna med the voice. Elton är helt fascinerad av de, han sitter så snällt i soffan och kollar. Bäst är rapatacen, han blir så koncentrerad! :)
Efter mysstunden i soffan blev de frukost. Sedan sov Elton i 50 minuter, medans kika jag och Roger på julklappar. Hitta några, men inte många..
När Elton vakna fick han lunch och sedan bestämde vi träff med Frida och Arvid på bakgården. Elton var helvild och bara toka sej, sprang i från mej och ville inte alls gå åt "rätt håll" :)
När vi hade hunnit gungat en supersnabbis, börja de regna. Så typiskt! Så vi packa ner pojkarna i vagnarna, för att kika om lekparken neranför oss var bättre än våran, men de kunde vi utesluta ganska fort.
Promenera vidare till bageriet, handla lite fika bröd och gick sedan mot en annan lekpark. Som tyvärr inte fanns längre, haha! Frida måste nog ha drömt ;) Hitta iaf en bänk, så där blev de fika. Tack för fikat Frida!
Efter fikat traska vi hemåt. Hemma hann vi bara hoppa in i duschen och byta kläder, så for vi mot Birsta. Var på Ikea och bytte glasen (som var trasiga). Gick på Team Sportia för att handla vantar åt Elton (hade glömt hans hemma), när vi kom in stog killen i kassan och prata i telefonen (var tydligen ett privat samtal, då han prata om plugget, som han så fint sa). När vi kom till kassan, för att fråga om mindre storlekar, vände han sej om och ignorera oss(?)! Jag blev helt tokig, så gör man inte! Så jag sa högt till Roger, nu går vi! Roger la till, förjävla dålig service! Jag hatar sånt, fy..

Kikade in på Stadium oxå, men dom hade bara tunna vantar. Så de blev inga där häller, men bättre bemött blev vi iaf!
Sedan kika vi in på Toys"R"us (vilket namn!), men där var de kaos och tokvarmt, så vi gick bara igenom och ut.
Vidare på Media Markt, där skulle vi ha en DVD-spelare (våran gick sönder för några dagar sedan, bara sådär..). Hitta en till ett lagomt pris, då vi inte annvänder den allt för flitigt. När vi var klar där, mötte vi upp mamma/mormor, Martin och Gina på Jysk. Där köpte vi några kuddfodral och Elton fick en tomte av mamma/mormor- Den pilla han på med när han kom hem :)
Innan vi for hem var vi på Willys och handla lite, köpte med lite mat påvägen hem och sedan landa vi hemma. Elton var trött redan innan vi for till Birsta och var inte speciellt piggare när vi kom hem. Så vi busa så mycket som möjligt, så han skulle hålla sej vaken.
18:30 fick Elton sin efterlängtade gröt, sedan insmorning och jamas. Strax efter 19 sov Elton (ja, hans mamma och pappa oxå). Men vakna strax där efter och fick somna om i pappa Rogers famn.
Vi har kikat på Idol och myst i soffan. Ska snart se en film, om vi orkar vill säga.

I morron kommer mamma/mormor och pappa/morfar och kidnappar Elton ett tag. Dom skulle på Birsta, shoppa och äta gott. Så jag och Roger planerar att sova, haha!
Annars får vi se vad som händer i morron.

Gunga är skoj!

Arvid tog de lungt vid gungan han :)

Pojkarna utanför bageriet, väntar på fikat!

Nej tack, jag vill inte vara med på bild!

Bus med Gina och Martin på Jysk.
(Haha, Martin hade precis legat ner på sängen)

Tok Elton!

Kolla in hakorna ;)


Skönt

När Elton väl somna i går kväll, sov han rätt okej hela natten ändå. Skönt! Men, i morse när han vakna, fick vi en mindre trevlig överraskning Elton hade bajs överallt! Så, de var bara till att hoppa upp ur sängen och fixa de.
När allt var klart blev de frukost. Sedan bestämde vi med Frida och Arvid när vi skulle gå, till Drakborgen.
Bestämde att vi skulle gå efter att Elton sovit, men han vägra. Så vi skippa tuppluren och gick lite efter 10(?). Arvid slockna direkt i vagnen, men inte Elton.. Han somnar aldrig i vagnen längre, finns för mycket att se!
På Drakborgen blev de massor av bus, så kul att se Elton och Arvid leka tillsammans! :) Blev lite fika och sedan ännu mera bus.
När vi busat färdigt gick vi en snabbis på Birsta City, tänkte köpa mysbyxor åt Elton. Men hitta inga i rätt storlek, så de blev inga. Typiskt!
Elton somnade redan inne på Drakborgen, innan vi hann klä på oss. Sedan fortsatte han att sova ända tills vi var hemma (blev lite över en timme). När vi kom hem vänta pappa Roger på oss!
Var menat att Roger och Elton skulle ha pappa-son-tid i dag, för jag skulle och simma. Men mormor/gammelmormor kunde inte i dag, så de blev inget.. Känns skit, jag som var peppad! Men vi bestämde att vi tar igen de nästa vecka i stället och simmar två dagar då. Kanon!
När de inte blev nån simning, gjorde vi allt för att hjälpas åt att hålla Elton vaken. Så vi vikte och hängde tvätt (Elton är ju jätte duktig!), vi tog en tripp på lill Ica, handla lite onyttigt (inte bra..). Ingen simning, men onyttigheter. Hmm?
När vi kom hem myste vi i soffan, busa så gott de gick med en mycket trött Elton. Lite efter 18 åkte Roger till Choppa. Jag och Elton fixa gröt, insmorning, jamas och nattning. Likt alla andra kvällar, hade Elton jättesvårt att somna. Så fort han somnar så vaknar han och grinar. Jag fattar inte, vad är felet? Jag tror nästan han är rädd för att sova.. De är ju alltid lika dant, han vill ju hällst aldrig sova. Jag blir tokig!
Tillslut gav jag upp och tog upp han i famnen, där somna han ganska direkt. De ända som funkar!
Roger är fortfarande hos Choppa, jag sitter och kollar på Mammas pojkar (finns inte ett skit att se på tv) och skäms! Hur kan man för de första, hitta på ett sånt program? Och för de andra, vilka ställer upp på ett sånt program? Nej, jag skäms så mycket att jag ibland måste stänga av ljudet eller tillomed byta kanal!

Funderar på om jag ska ta och koka mej lite te. Köpte ju nytt härromdagen, Spökhuset. Vilket namn ;) Men de luktade gott, så jag hoppas att de smakar bra oxå!

Bus på Drakborgen!


Tack för en toppen dag, Frida och Arvid!


Packa

Jag och Elton håller på att packa och göra oss i ordning för en promenad, med Frida och Arvid, till Drakborgen! :)


Bus, bus och ännu mera bus!


Bilder - 091019 till 091021

Elton hjälper pappa Roger att öppna paket!

Bus, direkt när man vaknar..

Jobbigt att kalasa hela dagen!

Hjälper pappa Roger att sätta ihop presenten!

Resultatet!

Elton och farfar Tommy

Elton påväg till Kyrkis

Påvägen dit mötte vi upp Stella (och Emilie, så klart!)

Lastbilar är grejer de!

Påväg hem från Kyrkis
Stella, Casper och Elton

Försöker låsa dörren ;)

Lådan är väldigt poppis..

Klädlådan oxå..

Mys med moster Louise

Bus med Gina

Spela innebandy med morbror Martin

Åter i lådan..

Ännu mer bus!

I dag blev Elton först röd på näsan, sedan kindorna. Under dagen blev de bara värre och värre. Nu på kvällen såg han inte riktigt klok ut. Har ingen aning om vad de kan vara.
Nån som vet?
(De ser hemskare ut i verkligheten, än på bild)


Tänkt

I dag har jag och Elton haft en innedag! Blev inte alls som de var tänkt, då Roger kom hem senare än vi trott..

Men jag och Elton har busat och gosat i massor! Sedan blev de en dusch för prinsen, då de var nummer 2 överallt. När vi var klara, kom pappa Roger hem. Klädde på oss och gick på lill Ica för att handla lute pärer och morötter till maten. Precis när vi börja med maten, kom middagsgästerna. Martin, Gina och Louise.
Till middag blev de ungsbakadfalukorv och hemmagjordpotatismos (rivna morötter för min del). Efter middagen blev de bus, Elton skratta så gott då Martin är här! Han ler med hela ansiktet och skrattar som en tok.
Sedan blev de gröt, jamas och sängen. Elton somna flera gånger, men vakna och grina, lika fort igen. Tillslut somna han i min famn. Dock vara de inte länge.. Utan de vara bara att börja om igen. De vara inte häller länge, då vägra han somna om. Så han somna nog inte om förrän 23 nångång, i min famn igen. Inget annat verka funka i kväll.
Jag är så trött på dåliga kvällar, när de bara är grin och vaket. Jag hoppas verkligen Elton börja sova bra snart igen!

Elton har dessutom fått nått konstigt i ansiket. De börja med att han blev röd om näsan, sedan kinderna. Trodde att han svettades, så de var därför. Men han var jättekall om hela kroppen.
Under dagen har de bara blivit värre och värre. Så nu ikväll var han knallröd! Han ser inte klok ut. Nån aning om vad de kan vara för nått?

Roger har precis kommit hem från träningen. Jag sitter och äter vindruvor (de istället för choklad, funkar sådär..), är seg som en gris och funderar på om jag ska krypa ner under täcket och hoppas på en bättre morrondag!

Soffan

0-6d71fe1c7c51bd26e37212bdb3b7cb35.png

Jag och Elton sitter i soffan och kikar på Greys.
Japp, Elton är vaken! Han hade supersvårt att somna och när han väl somna, vakna han och grina. Vägra somna om, så nu sitter vi här..
Roger är och tränar, typiskt att Elton alltid ska sova dåligt då. Jag fattar inte?
Jag är helt slut i huvudet..


Otroligt

Helt otroligt! Elton somna ju i går då vi gick hem från Birsta, vid 18 ungefär. Väckte han när vi kom hem, försökte få i han lite gröt, men de misslyckades. Så han fick somna om, vilket han gjorde direkt!
Jag och Roger gick och la oss klockan 23 i går kväll, då hade Elton inte gjort ett ljud i från sej. Men han börja vrida och vända på sej då, så vi trodde att han skulle vakna och vilja komma till våran säng. Men inte då!
I morse klockan 05 vakna jag och fick panik, blev helt kall. Kände inte Elton brevid mej, vilket jag gör varje morron. Men, han låg kvar i sin säng! Var tvungen att lyssna så han andades, vilket han så klart gjorde.
Somnade om och 06:10 vakna Elton i morse, kom till våran säng och gosa lite innan vi klev upp.
Tänk att han somna 18 och sov ända till 06, utan gröt, i sin säng och utan att vakna en ändå gång! De måste nog vara bästa natten på alla hans, snart, 15 månader! :) Men, de lär ju bara vara en engångsföreteelse..

Efter frukosten i morse, tog vi oss en tupplur alla tre. Mycket skönt! Sedan tog vi och städa lite, plocka ihop och dammsuga. Elton är ju så duktig att hjälpa till ;) Dock ligger alla leksaker ute på golvet igen.. De ska tydligen vara så, enligt Elton!
Nu sover prinsen igen, somna i min famn. Han gick och hämta snutten och tutten som låg i hans säng, kröp upp i mitt knä och somna på 2 sekunder :) Sötungen!
Roger är och hjälper Danne att byta bromsar eller va de nu var.
Jag har precis startat en maskin med tvätt och funderar på om jag ska fixa nån lunch medans prinsen sover, är hungrig som bara den!

Justja, har ju glömt att berätta hur de gick med vägningen i Fredags (missa ju förra Fredagen)! De gick över förväntan faktiskt! Med så mycket fusk som de blev då, trodde jag att jag skulle ha gått upp alla kilon jag tappat.. Men, jag hade i stället gått ner -1,6 kilo på 2 veckor. Mycket bra, med tanke på fusket!
Så nu har jag gått ner -6 kilo totalt, på 6 veckor. Känns som att de går så segt, men de går iaf åt rätt håll!
Men efter allt fusk nu (med Rogers födelsedag och massa tårta), ska jag köra hårt tills jag fyller år (då blir de ju ännu mer tårta, så klart, haha)!
De känns så bra att de äntligen börja hända nått, att jag har tagit tag i vikten!
I dag fick jag dessutom på mej en BH som jag inte kunnat haft sedan innan jag blev med Elton. En riktig sporre!

Tyvärr

Blir tyvärr inga bilder ikväll..
Blogg.se är supersegt!


I går fyllde världens bästa pappa Roger år! :) Självklart ska de firas!
Så i går morse, då Elton vakna. Sjöng vi vackert och gav paket, jag och Elton. Elton hjälpte såklart pappa att öppna paketen, mycket skoj! Ett par shorts och två tröjor, till träningen, fick han av oss. Glada miner fick vi! :)
Efter paketöppningen gick jag och Elton på bageriet och handla bröd, i regnet och allt.
Sedan tog vi en mysfika med tända ljus och allt! När frukosten var i magen, tog Elton och pappa Roger en dusch. Jag fixa tårtorna eller vaniljsåsen till tårtorna. När pojkarna var klar, kom mamma/mormor, pappa/morfar och Louise.
Jag tog en snabbdusch, innan vi tjejer och Elton, for på Ikea och handla lite. Innan vi for hem handla vi thaimat. Hem, käka supergod mat!
Sedan hade vi gäster hela dagen, åt tårta, åt mer tårta och ännu mer tårta än de. Usch, nya tag nu!
När alla for hem i går, lite efter 20:30, slockna Elton i min famn. Han var helt slut lillprinsen! :)

I dag har vi haft fullt upp! På förmiddagen tog jag och sola, sedan sov vi en timme. Efter de kom Martin, fika lite tårta och kaffe.
Sedan gjorde jag och Elton oss i ordning för Kyrkis. Roger och Martin for och lämna blod. 
Jag och Elton mötte upp Emilie och Stella. På Kyrkis var de full fart, lite för mycket. Så när vi kom hem var Elton supertrött, men då klockan var för mycket för han att sova, blev de en oplanerad tripp till Birsta.
Först var vi på Jysk, hitta nya kuddar och kuddfodral till soffan, svarta. Blev superbra! :)
Kika på en jack till Elton, igen.. Men nu hitta vi några vi fastna för iaf, dock blev Elton för trött när vi väl skulle bestämma oss. Så vi ska dit nått i veckan och köpa en jacka! :)




Sedan blev de middag, Elton åt inget. Vilket han inte gjort på hela dagen. Lunchen grina han sej igenom, fick inte i sej nått. Middagen bestod av inte äns en halv korv. Gröten somna han i från. Blev ganska sena från Birsta, var hemma lite innan 19. Hann inte äns utan för dörrarna på Birsta, så sov Elton i vagnen. Typiskt..
Så när vi kom hem blev de bara av med kläderna, ett försök till lite gröt (som misslyckades stort), jamasen på och sedan sängen. Så i morron lär ju Elton vakna 04 och vara hungrig, skoj!

Nu funderar jag starkt på sängen!

Grattis


Tokig

Jag tror jag blir tokig! Vad är de för fel, varför sover Elton så oroligt? Hela nätterna! De blir inte mycket sammanhängande sömn man får.. Men, nu sover han oftast till 08 ia. De är ju alltid nått!

Efter morrongröten fick vi faktist Elton att somna, dock bara för en ½ timme. Sedan kom mormor/gammelmormor. Hon hade med sej godsaker, vindruvor. Eltons absoluta favorit! Så, några vindruvor och en stund på golvet, var batterierna laddadde igen. Då blev de bus i massar för Elton och mormor/gammelmormor. Dom lekte tittut, kurragömma och kasta boll. Elton skrattar så gott, mormor/gammelmormor skratta för fullt hon med. Dom har verkligen skoj ihop!
Efter buset blev de fika, munkar. Dock gilla inte Elton alls de :) Så han drack sin saft och var nöjd med de. När mormor/gammelmormor for, kom Martin och Gina.
Elton tog en superkort tupplur, Roger, Martin och Gina for och spela match. Jag och Elton fixa middag och busa i massor.
Matchen hade dom vunnit i dag, 4-1. Roger hade dessutom gjort mål!

Medans Elton och pappa Roger fixa kvällsgröten, gjorde jag tårtbottnarna. Första gången! Dom ser iaf bra ut, så vi får väl se hur dom smakar i morron ;)
Nattningen gick inge vidare, Elton vägra somna. Så han somna inte förrän 22:40, med stora protester. Grin och skrik. Jobbigt både för han och oss..
Roger står i duschen nu, när han är klar ska vi nog krypa ner i sängen. Måste ta vara på dom timmarna man får..

I morron fyller världens bästa Roger år! :) Så i morron ska vi fira med paket och tårta. Hoppas bara tårtorna blir bra ;)
Har dock inte hunnit med städningen i dag, så de får bli i morronbitti, de första vi gör efter frukosten.


Vindruvor är mums!

När mormor/gammelmormor är här, får Elton alltid en peng att stoppa i sparbössan!
Dock blev tvreklamen väldigt intressant oxå..

Djup koncentration!


Bilder - 091016 & 091017


Elton är ute och springer, fort ska de gå! :)

Elton och kusinen Cornelia!

Jag och Cornelia

Eddie och Annelie på Ikea

En trött Elton på Ikea

Världens bästa Jennys med magen!

Elton väntar på mat, köttbullar!

Annelie och Elton busar innan maten :)

Eddie tog en hel köttbulle, haha ;)

Efterrätt, mums!

Annelie, Eddie och Jenny. Mätta och belåtna!

Sötaste Elton påväg till Ica Maxi

Eddie käkar banan

Åka bil!

Bäbisen blev törstig, på julmust ;)

Jag vet inte vad de är, men Elton verkar tycka att han passar bra i vita BH:ar ;)

Bus!!!


Bjuder på den här ;)


Hemsk

Natten i går var hemsk, riktig hemsk! Elton somna efter måna om och men, men sov otroligt dåligt.. Så innan 22 gick jag och Roger och la oss. Elton kom direkt Fortsatte sova oroligt hela natten.
03:30 vakna han och ville inte somna om, visade sej att han hade bajsat då (vilket han inte ha gjort på nätterna sedan han var bäbis). Bara till att tända lampan och byta.. Lagomt pigg och glada, då både jag och Roger sovit dåligt hela natten! Prinsen ville inte somna om förrän 05 och sov sedan oroligt fram till 08. Då klev vi upp och fixa gröt och frukost.
Försökte få Elton att sova frukost, men gick inte alls (nu är sovtiderna helknasiga på dagarna, ingen dag är den andra lik..). Vid 11 kom faster Marith och kusinen Cornelia och hälsa på. Då blev de lunch, bus, mys och massa prat. Så kul att se lilltjejen, som har växt som ogräs! :) Elton blir helt till sej då han ser hon, så himla roligt! Tänk så mycket bus dom kommer hitta på, hua ;)

När finbesöket farit, hann vi inte vara själva länge, innan vi fick nyss besök. Mer finbesök, Norskt dessutom! :) Jenny med tjockmagen, Annelie och tok Eddie! Vi packade in oss allihopa i bilen och for mot Ikea.
Där traska vi runt och myste på, sedan blev de middag där. Mycket gott! Efter maten fortsatte vi shoppingen. Vi fick med oss en vit fleesfilt till soffan, 6st glas och några speglar. Filten är invigd, varm och go! Glasen var trasiga, så dom ska vi byta och speglarna sitter där dom ska. Kanon bra blev de!
Efter Ikea for vi till Ica Maxi, handla lite gott till Idol och soffmyset. Var inte hemma förrän efter 20, då blev de gröt för herr Elton. En macka för Eddie och jamas för båda. Elton somna på 4 minuter, helt slut!
Jenny, Annelie och Eddie for hemöver. Jag och Roger bänka oss i soffan, med gotta och Idol. Började kolla på nyaste Harry Potter oxå, men de blev en tidig kväll i går oxå, innan 23.

Natten var sådär, som alla andra.. Men Elton sov till 08! Sedan blev de gröt, ett försök till nattning (som misslyckades..) och ett bad för prisen. Badet var behövligt, då de var smör och macka i hela håret..
Annars i dag har vi bara haft en innedag, en riktig mysdag! Roger har varit och Choppa och kolla på hockey. Jag och Elton har busat eller iaf försökt. Elton har varit supergrinig i dag, han sover ju bara en gång nu på dagarna. Försöker verkligen få han att sova 2 gånger, då han behöver de. Men han totalvägrar.. Men nått måste vi komma på, för de går inte att han ska vara grinig hela eftermiddagarna/kvällarna!
Men, de är inte bara varit grin. Utan i dag har Elton delat ut en massa pussar, kramar, gosar och nusar (gnugga näsorna mot varandra)! Han är så himla go, han vet verkloigen hur han ska göra för att få oss på bra humör :)

I kväll har Elton vaknat 1 gång, men sedan sovit lungt i sin säng. Jag och Roger har kikat på film, Johan Falk. Ganska bra faktist!
Men nu känns de att de börja bli sent, seg som bara den..


Fort

I dag har vi haft en full späckad dag! Jag älskar att ha mycket att göra :) Dock går tiden för fort..

Efter frukosten gick vi och la oss alla tre, sov 1½ timme. Sedan blev de en dusch och lite kläder på. Efter lunchen gick vi ut och mötte Emilie och Stella, för att gå på Kyrkis. Där blev de massa bus och fika, som vanligt!
När vi kom hem hade pappa Roger städat, alltid lika underbart som alltid! Vi hann bara innanför dörren, så kom mormor/gammelmormor. Blev lite kaffe och småprat, innan vi (jag och mormor/gammelmormor) for mot Birsta. Eller innan Birsta var vi på Skopunkten, Stadium och Coop. På Birsta hitta vi de mesta av de vi skulle ha. Men hittade ingen jacka till Elton. Eller jo, men jag betalar inte 1000 kr för en jacka som han kan ha nån månad. Och typiskt nog, så alla jackor jag hitta och verkligen älskade, kostade 1000 eller uppåt.. De är verkligen typiskt mej! Så, de blev ingen jacka. Och de betyder att jag måste på Birsta snarast igen. Pojken måste ju ha en jacka, ganska snart dessutom! Letade även en halskrage (eller vad de nu kallas?), men hitta bara blåa eller randiga. Vill ha en svart, men hittar ingen.. Får leta vidare!

När vi kom hem, var Elton nyäten, hade ny blöja och var redo för nattning och sängen. Jag och Roger möttes bara i dörren, då han skulle till Choppa och kolla på hockey.
Nattningen fick superbra i kväll (tack för de Elton!), Elton somna på bara några minuter. Och sover fortfarande, utan ett pip. Hoppas att han fortsätter så!

Jag ska försöka fixa ihop nån middag, är sjukt hungrig! Hann inte med nån middag innan Birsta, så de får bli nu..

 


I morse hitta Elton kameran.. Och då kan de bli så hära fina bilder!

 

Elton i morse, pigg och glad!

Innan vi skulle på Kyrkis, hitta Elton min underklädes lådan..



Tupplur

När Roger kom hem i dag, tog vi oss alla tre en tupplur. Sov i över 1½ timme, alla tre. Så skönt! :) Lagomt till vi vakna kom Martin och Gina. Roger hade bjudit hit dom på middag :)
Så när dom kom gick vi på lill Ica, medans Roger börja med middagen. Blev sen middag, men gud så god!
När de var dags för nattning vägra Elton somna.. Han har så svårt att slappna av och somna, när vi har besök. Han somna flera gånger, man vakna lika fort igen.. 
Han somna i min famn, lite efter att Roger, Martin och Gina farit på träningen. Roger är fortfarande på träning, lär nog komma när som hällst.
Jag gör inte ett skit! Allt är gjort. Städat, diskat och tvättat. Inge bra på tv:n och jag är inte ett dugg trött..

I morron blir de nog Kyrkis för oss, bara Elton sover och äter som han ska. När mormor/gammelmormor slutar jobba, ska jag hjälpa hon med Rogers present. Min älskade fyller ju år på Måndag! :)
Sedan ska vi kika på en jacka till Elton, har inte hittat nån än.. Och nu är de verkligen kallt ute, så de är ett måste!

 

Öppna paket är skoj! :)


Denna

Även denna natt var okej, skönt att de börja vända nu! Dessutom chocka Elton oss med att sova ända till 07:45! Så underbart att vakna av en blöt puss, världens kram och ett stort leende! :) De gör verkligen dagen!

Roger är och byter till vinterdäck på våran och mormor/gammelmormors bil. Elton sover, men lär nog vakna när som hällst (posttanten ringde på dörren, hade fått ett paket..). Jag ska fixa i mej lite frukost/lunch, magen kurrar som bara den.



Resten av dagen får vi se.. Nån som vill hitta på nått skoj? :)


Bilder - 091007 till 091013


Påväg ut med pappsen på lill Ica
091007

Troy och Elton busar :)
091007

Mellis hos mamma/mormor och pappa/morfar
091007

De ska börjas i tid!
091008

Hjälper pappa/morfar att plocka undan på gården, innan vintern kommer.
091008

Nu är de gå som gäller! :)
091008

Mamma/mormor skulle riva ost till tacosen, men osten försvann..
091009

Tacos!
091009

Mys med Yizza
091009

När man är trött och vägra soma, ja då håller man låda och busar för fullt..
091009

Mys med pappa/morfar!
091010

Elton och mormor/gammelmormor myser i trappen hos farmor/gammelfarmor
091011

Louise hitta soffan hon ;)
091011

När Elton sov, passa jag på och måla ramar. Blev superbra (resultatet kommer senare..)!
091013

Kyrkis i dag!


Familjen

I går hade vi en mysdag hela familjen! När Elton sovit frukost fixa vi mellis/lunch, sedan klädde vi på oss och gick ut. Skulle gå på Ica Maxi och hämta ut ett paket (som vi trodde var en film, men visa sej vara en bok..) och handla lite. När vi skulle gå hem, kom vi på att vi skulle gå på vårdcentralen och skriva över Roger (han stog fortfarande i Fränsta), sagt och gjort. Gick igenom ett bosdadsområde i Ljustadalen, superkul att kika på hus! Inte för att jag vill bo just där, men lite smått sugen på hus blir man ju..
När vi fixat de vi skulle på vårdcentralen, traska vi hemåt. När vi kom hem gick vi in på lill Ica, handla de vi glömt på Maxi, sedan hem för att käka middag. Så i går blev de 3 timmars promenad! Så seg vi var när vi kom hem och frusna. Så efter middagen blev de en varm dusch!

Elton har sovit ganska okej i natt oxå, skönt!
Efter frukosten gick jag ner och sola. Roger och Elton "lagade mat" vid spisen som vi tog hem från Ljunga. En riktig hitt!
Efter lunchen gick jag och Elton bort på Kyrkis, träffa lite folk och se nya leksaker. Skönt att komma ut!
När vi kom hem hade pappa Roger gjort hemmagjorda hamburgare, så goda! Slängde i mej en hamburgare, packa väskan och gick till bussen. Träffa mormor/gammelmormor inne i stan. Åkte och simma och basta, alltid lika skönt!
När jag kom hem lite efter 19, sov Elton redan. Han hade somnat jättesnällt och varit på bra humör, även fast han inte sovit efter lunch. Mamma och pappas skruttunge!
Nu vakna han dock, Roger är inne och tröstar. Bara att hoppas att han somnar om, annars vet vi ju vilken natt de blir..


Får se om de blir några bilder i kväll, beror på Elton..



Igen

Nu är vi hemma i stan igen, skönt faktiskt! :) Elton sover, Roger är på Biltema och köper massa små grejer. Jag ska fixa med tvätten, vika in och fixa bort tvättberget som bara ökar och ökar..

I dag har vi inga direkta planer alls, utan vi blir nog bara hemma. Skönt att ha en latdag då man varit "borta" flera dagar. I morron är de nya tag! Solning, Kyrkis (?), däckbyte och simning. Underbart!

I går var jag och mamma/mormor ute och övningskörde igen, gick skit i går. I går kändes de som att jag aldrig kommer få mitt jävla körkort! Men mamma/mormor tyckte de gick bra.. Nää, nästa gång hoppas jag de går bättre. Hatar när de inte går nått bra, jag tappar motivationen direkt.

Sedan for vi till farmor/gammelfarmor och farfar/gammelfarfar, för att gratta farmor/gammelfarmor. Där bjöds de på supergod mat och ännu godare tårta! Fy, så jag har fuskat denna vecka..
Vid 19 for vi hem på Medisvägen och packa ihop och gav en trött Elton gröt. Sedan packa vi in oss i bilen och for hem till stan. Elton somna i bilen, fortsatte sova när jag bar in han och även när jag la ner han. Tur att vi hade planerat, så jamasen satt redan på!
Jag och Roger kika på film, en värdelös dessutom. Sedan gav vi upp, vid 22 gick vi och la oss. Jag tvärslockna!
Natten har varit okej, Elton har tappat tutten några gånger men annars sovit ganska bra.

Bilder kommer senare i dag/kväll, kameran måste laddas. Och nu måste jag ta mej ann tvätten!

Övnigskört

I dag har jag varit ute och övningskört, äntligen säger jag bara! Känns så skönt att vara igång nu. Jag vill ha körkort, nu!

Både jag och mamma/mormor tyckte de gick jättebra i dag! Kändes som att de gick bra oxå, skönt! Åkte först till Ånge, in på Bolaget, parkera och backa. Sedan till Söderbergs, parkera och backa. Vidare till Torpshammar och sedan till Fränsta. Till kyrkan, på Konsum och kyrkan igen (för att hämta farmor/gammelfarmor och farfar/gammelfarfar som varit på gravarna). Sedan for vi hem till Ljunga igen! Blev några mil och de kändes när vi kom hem, var helt slut i hela kroppen! Men de är så himla skönt att de händer nått nu, jag har verkligen hitta igen motivationen igen. Underbart!
Så i morron ska vi ut igen, bara att nöta, nöta, nöta!

Medans vi körde, var Elton med moster Louise på lekparken och busa. Sedan hade dom tagit en lång promenad, Elton sov.
När vi kom hem kika jag och mamma/mormor på 2 avsnitt av True Blood. Mer hann vi inte, innan Elton och Louise kom hem. Då blev de middag för Elton och förberedelser inför våran middag. Friterad kyckling, sjukt gott!
Nu sover Elton och för engångsskull, somna han utan ett ljud! I går somna han inte förrän 22, då jag gav upp och la mej.. Vart kommer energin ifrån?
Han sov dessutom oroligt resten av natten oxå, tappa tutten X antal gånger. Ska bli så skönt att Roger kommer i kväll! Eller dom kommer nog snart :) Saknar han så!

I morron ska vi fira farmor/gammelfarmor. Blir middag och tårta med familjen, alltid lika underbart att träffas allihopa! På kvällen far vi hemöver till stan igen. Hur skönt och mysigt de än är, att vara här hemma i Ljunga, är de alltid skönt att komma hem. Hem till stan, hem till rutiner och hem till sitt!


Minns

Elton har sovit i över 1½ timme i vagnen, minns inte sist han gjorde de! Snacka om slut liten fis :)

Jag ska passa på och slänga nått i magen, de kurrar!

Mobil

Fan, min mobil har varit knäpp länge (nästan sedan jag köpte den..), men nu är den helt slut! Knäppte nyss ett kort på Elton, sedan blev den svart, som den blir typ 2546515381 gånger om dagen, inge konstigt med de, men nu är alla bilderna i mobilen borta! Vilket var ugefär 900 stycken.. Fansjävlaskithelvete!
Har testat startat om den, tagit ut både kortet och minneskortet, men dom är ändå borta. SKIT!
Bara att inse, en ny mobil är ett måste. Känns som att dom pengarna skull lagts på nått annat..

 


Skit mobil!


FAN!!!


Hemsk

Vilken natt.. Den har varit hemsk!

Elton somna jättesnällt i går, vid 19. Precis till jag och mamma/mormor hade somnat, vakna han och grina hysteriskt. Så efter X antal försök, jag pappa/morfar och mamma/mormor upp. Väckte mej, så jag och mamma/mormor satt uppe med fisen. Pappa/morfar var tvungen att sova, då han skulle upp och jobba i dag.
01:30 gav vi upp, gick upp och la oss. Men Elton somna inte förrän 02, jag vred på mej ett bra tag.. Som inte de vore nog, knappt 4 timmar senare, klockan 06, kommer Yizza och väcker oss! Bara att kliva upp..

Ny blöja, lite gröt och flera misslyckade försök att natta, soman Elton iaf. Jag med, men typiskt nog ringde min telefon.. Så jag kunde inte somna om, Elton sov dessutom lite mindre än en timme bara.

Så i dag är inte mitt humör på topp alls, jag är sjukt trött och seg. Hjärnan hänger inte alls med. Tycker synd om Elton som måste stå ut med mej i dag, bara mej dessutom..

Nu ligger prinsen och sover ute i vagnen, somna hur fort som hällst. Förstårligt då han sovit som han gjort i natt!

Mest

0-455ab32b789fe8a6674edf2dcab93b66.png

Elton går mest hela tiden nu :) Han började i går och i dag går han som bara den! Han är så duktig och jag är så stolt, pappa Roger lika så!


Riktigt

I går började Elton gå, alltså gå riktigt! Helt själv, långa sträckor och utan att sätta sej ner! :) Och i dag har han gått mest hela dagen! Visst, de går ju snabbare och enklare att krypa. Men nu fegar han inte ur, utan går som bara den! Han lysrer som en sol och ser superduper nöjd ut! Och självklart måste man säga hur bra han är och klappa händerna ;) Då lyser han ännu mer! Jag är så himla stolt, pappa Roger lika så!

Elton hade sovit jättebra i natt, vaknat ändast vid 05 och fått tutten, sedan somnat om. Vaknat 07:20, ätit gröt och busat med pappa/morfar. Jag fick sovmorron ända tills jag vakna, klev upp vid 09. Då blev de frukost och sedan på med kläderna. Ute i kylan på en promenad med mamma/mormor, pappa/morfar och Yizza. Gick Källrå runt, men stanna hor farmor/gammalfarmor och farfar/gammelfarfar på en fika, efter halva vägen. Där bjöds de på bullar, saft, tårta och kakor. Mums sa Elton! Och även mamma..
Påvägen hem somna Elton och sov vidare i vagnen, ute. När Elton vakna var de dags för lunch, som Elton nobba. Han har ätit dåligt hela dagen.. Men mamma/mormor tyckte att hon såg en tand i dag. Vilket jag och Roger oxå tyckt, men inte riktigt fått kolla ;) Elton är väldigt rädd om sin mun!

Pappa/morfar har även nattat Elton i kväll, han är verkligen bäst min pappa! Så nu sover prinsen gott, han hade somnat så fort han landa på kudden :)
Jag och pappa/morfar ska kika på tv, kanske koka lite te?



Roger - The one and only!


Hjälper

0c17085bb93a315455530190dbaa2cfe.png

Elton hjälper till och städar!


Kakmonstret

14ad69da7ba61ffc047edfc734eabc75.png

Kakmonstret!


Bullkalas

0-4f26b3ea84bb26d594c662f6993873f3.png

Bullkalas hos farmor/gammelfarmor och farfar/gammelfarfar, efter en långpromenad :)


Börja

Vi har haft en toppen dag i dag! :) Börja med att Elton sov till 08! Minns inte sist de hände. Dock sov han oroligt hela natten, jag är helt inne på mardrömmar!
Lite innan lunch fick vi sällskap av världens bästa Therese och Troy! Underbart att se dom :) Roger fixade lunch, korvstroganoff, som vi sedan käka. Hann med lite bus innan Elton slockna, han hade ju inte sovit på hela förmiddagen. Inte konstigt att han var övertrött och vägra somna.. Men tillslut så!
När Elton vaknat och fått lunch i magen, packa vi in oss i bilen och for mot Ljunga! Elton var missnöjd och grina/gnällde sej igenom hela resan, Troy sov igenom allt ;) haha!
Therese och Troy lämna av oss hemma hos mamma/mormor och pappa/morfar, dom brumma vidare hem. Men innan hann vi bestämma att vi ska gå ut vi två, när jag fyller år. Längtar redan!

Tack för i dag, Therese och Troy! Therese -  Du är verkligen oslagbar!

När vi kom hem här, sov pappa/morfar, väckte han och Elton sken som en sol! Jag vet verkligen en som är älskad!
Mamma/mormor jobba och Louise är på praktik i stan, så hon bor hos Martin och Gina. Så de kändes lite konstigt, för tomt!
Så i dag har vi myst med pappa/morfar, promenerat och busat. Nu nattar pappa/morfar Elton, skulle tro att båda somna. Elton ska dessutom sova med sin älskade morfar i natt, mormor oxå för den delen. Men vid morfars sida, mycket viktigt ;) De betyder att jag ska få sova en hel natt, wiho!

Nu är mamma/mormor hemma, hon kom nyss. Elton orkade inte vänta, utan somna några minuter innan hon kom hem.. Jag ska vara lite social och kika på Greys snart!

Pappa Roger, du är så älskad!

Lådor

0-4c455873e4d50560fad2c0e4b4e2afdb.png

I moster Louises lådor finns de mycke roligt!


Med

0-673ca1c6c6234582ceee35ef1f22fbbe.png

Promenad med pappa/morfar och morbror Melker :)


Kalas

I dag var vi som sagt på kalas, Arvids kalas! :) Många barn, många mammor, några pappor, en massa bus och enormt gott fika. Mycket trevligt kalas!
Efter kalasandet gick vi hem för middag, jag hann dock bara packa väskan innan mormor/gammelmormor kom och hämta mej. Sedan for vi och simma och basta. Alltid lika skönt!
Påvägen hem stanna vi till på Willys, handla lite Keso och jordnötter. Hemma sov världens vackraste Elton, han hade haft de supermysigt med pappa Roger. Elton hade ätit jättebra, varit jättesnäll och somnat på 4minuter (exakt enligt Roger, haha)!
Blev sen middag när jag kom hem, bacon och keso med lite grönsaker. Fick duga i kväll!
Elton vakna till nyss, så Roger är i sovrummet med han nu. Verkar ta tid. Så jag ska bara fixa lite bilder från dagen, sedan ska jag oxå krypa ner under täcket!

I morron får vi dessutom finbesök, Therese och Troy kommer då! :) Vi ska käka lunch och busa. Mys!
Blev ändrat hit och dit. Först skulle jag och Elton åka med pappa/morfar hem till Ljunga i morronbitti. Sedan skulle vi och bada med Therese och Troy och sedan åka hem till Ljunga med dom. Men inget bad verkade ha öppet, så de sket sej. Då skulle vi åka med pappa/morfar igen. Men, nu blev de så att Therese och Troy kommer hit. Jag och Elton åker med dom hem till Ljunga! :) Haha!

Bus på Arvids rum!

Superduper goda tårtan!:)

Dom större barnen roade sej själva dom ;)

Paket öppning!

Mera bus!


Nu vill inte Elton alls vara med, hysterisktgrin.. Bäst att ge sej för kvällen!


Lyx

Natten har varit sådär, lite orolig. Men Elton kompensera upp de med att sova till 07:25, lyx!
Nu på morronen har vi hunnit med en hel del! Frukost, en diskmaskin, jag har solat, Roger och Elton har duschat, Elton sover nu, Roger är och cyklar. Och klockan är bara lite över 10!
När Roger kommer upp igen, ska jag slänga mej i duschen. Luktar illa, hatar lukten av kroppen efter att man solat. Sedan hinner vi nog inte så mycket mer än att äta mellis/lunch och göra oss i ordning. För klockan 13 ska vi kila över till grannhuset, till Arvid. Som fyllt ett år! De ska så klart kalasas :)
När vi kalasat klart, ska jag ta bussen in till stan, för att möta upp mormor/gammelmormor. De är ju Tisdag i dag och de betyder ju simning! Ska bli så skönt, älskar att simma! Roger och Elton ska ha pappa-son-mys, inte fy skam!

I går gick Elton ännu mer, nästan genom hela köket, helt själv! Han är så duktig :) Hoppas han snart kommer på att de inte är så farligt att gå!

I går fick jag dessutom på mej ett par jeans som jag inte kunnat haft sedan innan Elton! :) Dom satt inte alls som dom ska, men jag fick på mej dom ;) Underbart!


Första gången vi var hemma hos Frida och Nils-Arvid! :)
090205


Mardrömmar

Lagomt till vi gick och la oss i går kväll, vakna Elton och grina, som jag aldrig hört han förut. Och kasta sej i sängen, helt hysterisk. Försökte väcka han, men de funkade inte. Nästan som att de bara blev värre. Efter många och extremt långa minuter, lugna han ner sej. Mardrömmar? 
Tyvärr ville han inte somna om. Så fort han råka somna, vakna han till lika fort igen, och grina. Vid 01:30 somna han iaf om och sov rätt okej resten av natten.  

I dag på förmiddagen tog vi igen den dåliga natten, sov i nästan 2 timmar, jag och Elton. Mycket skönt! Sedan var de dags för lunch och efter de for vi och fixa lite. Var på banken och satte in pengar på kontot, köpte present och handla lite mat.
Hemma blev de middag för en mycket trött Elton. Roger fixa sen middag till oss, köttgryta. Grymt god! 
Sedan blev de en massa bus innan de var dags för gröt, jamas och nattning. Elton somna supersnällt även i kväll. Hoppas han sover bra hela natten oxå!

Flera dagar i rad nu, har Elton skippat tuppluren på eftermiddagen. Han vägrar att somna, men är så himla trött vid 16-17. Vet inte hur vi ska få till de. Han skulle verkligen behöva sova, för vem vill ha en grinig liten fis, varje dag, några timmar? Nä, måste bli nån ordning på sovtiderna igen!




Päron är tydligen superduper smarrigt! :)


Bra

I natt har Elton sovit hur bra som hällst! Så underbart, var verkligen på tiden.
Han somna snällt i går kväll, vakna till vid 23, så då gick jag och Roger och la oss. Sedan sov han helt okej hela natten, några gånger har han tappat tutten, men somnat om ganska fort. Sedan sov han ända till 07, myste och klev upp 07:30. Fler såna nätter och mornar, tack!

I dag har vi bara varit inne.. Hatar verkligen de här skit vädret! Nu får de sluta regna iaf, så man kan vara ute. Jag blir tokig på att vara inne. Inte bara jag, utan Elton oxå! Han blir så rastlös, hittar på massa hyss och är helt omöjlig. Nej, i morron måste vi ut och hitta på nått!


Bästa med dagen: På eftermiddagen gick Elton genom hela köket och ända ut i hallen, helt själv! Han bara gick och gick :) Han är verkligen hur duktig som hällst, stadig och allt! Bara han kunde fatta de själv :) Men han är en liten fegis, mamma och pappas lilla fegis!


Elton visar musklerna, haha! :)

Sötast i världen!




Fortare

Tänk så mycket fortare och bättre de går att städa, då man inte har en liten Elton hemma, som har mottot: Mamma plockar i, jag plockar ur!
Så skönt att ha städat riktigt, dammtorkat, dammsuga och skura. Noga! Vilket man inte hinner i vanliga fall..
När pojkarna kom hem från folkrace, var Elton superduper kall. Trotts vindjacka och byxa dubbla kläder, mössa, vantar, fäll och filt i vagnen. Så då fick de blir ett bad, ett varmt bad. Mycket uppskattat av Elton! :)
När han badat klart blev de middag, Eltons favorit: Korvgryta. Den gick ner utan ett gnäll! Sedan klädde vi på oss och trotsa kylan, gick på lill Ica och handla lite.
Hemma var de dags för gröt och nattning. Elton åt en hel portion, lite protester, men den gick iaf i. Sedan somna han supersnällt! Men, han brukar ju sova dåligt när han somnar snällt.. Så vi får väl hålla tummarna att han bryter den trenden ikväll. Så fort Roger har duschat klart, ska försöka oss på en film, får se hur de går..



Twilight

Kika precis på en trailer från filmen New Moon, andra filmen i Twilight serien.
Oj, så jag längtar!
Dock är böckerna 1000 gånger bättre, iaf bättre än första filmen.
Men filmen ska ses!


Käka

I går när vi satt och käka lunch, jag och Elton, kom mamma/mormor och Louise hit! :) Trevligt! Elton skippade totalt, Louise var mer intressant..
När vi hade busat och tjusats, for vi och åt.



Sedan for vi vidara mot Willys en snabbis, mamma/mormor skulle handla lite godis, så hon kunde hålla sej vaken när hon skulle jobba natt ;)
Efter de for vi till mormor/gammelmormor. Där blev de kaffe, innan mamma/mormor och Louise for hem. Jag och Elton stanna kvar ett tag, sedan skjutsa mormor/gammelmormor hem oss. Lagomt till middag för Elton. När maten var i magen, skulle vi mysa i soffan. Men Elton gick in i sovrummet, stog brevid sin säng och grina/skrek. Tog upp han men han vägra vara hos mej, han bara peka på sin säng. Så jag stoppa ner han där, supernöjd blev han. Haha! :) Så medans han stog i sängen och filura, la jag mej i sängen och kika på tv.



När pappa Roger kom hem, stog Elton forfarande i sin säng. Nöjd och glad! :) Men när pappa kom hem ville han så klart till han. Hann med lite bus innan Martin och Gina kom.

Elton har hatat att blivit uppkastad i luften, men nu älskar han de! :)


När Martin och Gina kom, for vi på Ica Maxi och handla godis (fy, godis är inte alls bra..). Pappa Roger och Elton stanna hemma och åt gröt, fixa jamas och dona på. När vi kom hem igen, var de dags för nattning. Elton somna supersnällt, lite efter 19 bara. Men, när han somnar snällt, vaknar han ju alltid efter ett tag. Lika dant i går kväll.. Innan Idol börja, vakna han. Somna om i min famn, efter ett bra tag. Men så fort vi la ner han, vakna han. Och efter de vägra han somna alls.. Inget funkade. Han bara grina och skrek. Precis som när han fick tänderna sist, så de kanske är en eller fler tänder. Vi får vänta och se..
Så i går somna inte skruttungen förrän nästan 24. Då somna han av utmattning i Ginas famn, fisungen. Kort därefter kröp även jag och Roger ner i sängen.
Den korta tiden Elton sov i natt, sov han i sin säng. Kom till våran vid 05 och sov iaf till 07. Men så fort vi klev upp var han trött..

Nu är jag ensam hemma. Roger, Elton och Martin är på folkrace. Innan dom gick, antydde Roger nått om städning ;) Så, de ska jag ta tag i nu. Ska tillomed skura!
Efter de blir de en efterlängtad dusch. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Vi kanske ska göra ett nytt försök med filmkvällen med Martin och Gina :)

Nu väntar städningen iaf..


Även

Äntligen! Nu sover Elton, tack vare Gina. Underbart! Nu ska även vi, jag och Roger, krypa ner i sängen. Några timmars sömn måste vi ju ha, för Elton sover ju aldrig längre bara för att han somna senare.. 

Bloggar i morron.


Vägrar

Elton är fortfarande vaken, vägrar somna..

Kör

0-76450b4ad788a100c69668f7040cea65.png

Elton kör bil!


Glömde

Justja, glömde berätta om vägningen i dag! Efter förra helgens fusk, som blev på tok för mycket fusk, är jag ändå glad att vågen visade minus och inte plus!
-0,3kg ;) Minus är alltid minus, försöker jag intala mej iaf..

Totalt: -4,4kg


Fortfarande

Visst, de känns förjävligt,
men jag vet att allt kommer bli bra!

 

Natten har varit sådär, Elton sover fortfarande oroligt. Men inte alls som för några nätter sedan. Dock tyckte han att de var morron redan innan 06, men de tyckte inte jag. Så tillslut somna han om, till 07:30. Tack!
Nu sover Elton igen, tog lite tid i dag. Övertrött kallas de.. Roger är och hjälper pappa sin, tror dom bygger nått. Lyssnade inte så värst ;)
Jag har tråkigt! Funderar på vad jag och Elton ska hitta på i dag, känns tråkigt och bara sitta hemma. Men de blåser som bara den ute och kallt är de oxå, så ut vill vi inte.

KÄRLEK!





Grattis


Endast

Blir ingen text i dag, endast bilder..



Elton hitta en mycket god macka i pappa/morfars jobbarväska, vilken filur :)

Mys!

Ännu mer mys, med morbror Martin!

När inget annat funkar eller duger, får man muta med vindruvor..


Ord kan verkligen inte beskriva hur otroligt mycke kärlek denna underbara pojke ger!


Mycket

Har hunnit med mycket nu på förmiddagen! Först slog jag igång diskmaskinen och en tvättmaskinen, sedan blev de mysfrukost med pappa/morfar, efter de gick jag och sola. När jag kom upp igen, for Martin och Roger in till stan. Jag, Elton och pappa/morfar klädde på oss och tog en lång morronpromenad. Kallt men skönt! Dock vägra Elton somna i vagnen, även fast han var sjukttrött. Sista biten fick pappa/morfar bära fisen, han vägra sitta i vagnen.. Så nu ligger Elton och pappa/morfar i sängen, skulle tro att båda somna :)
Jag ska hoppa in i duschen, få på mej lite kläder och sedan plocka undan lite här hemma.


Fick precis mycket dåliga nyheter, känns förjävligt!


Lycka!



Nu när vi vaknade på morronen, gav Elton i från sej de största leendet någonsin, när han såg vem som låg i soffan. Pappa/morfar! :) Lycka!

Nu busar dom för fullt, anntar att hela dagen kommer se ut så! :)


RSS 2.0