Familjen


I går hade vi en mysdag hela familjen! När Elton sovit frukost fixa vi mellis/lunch, sedan klädde vi på oss och gick ut. Skulle gå på Ica Maxi och hämta ut ett paket (som vi trodde var en film, men visa sej vara en bok..) och handla lite. När vi skulle gå hem, kom vi på att vi skulle gå på vårdcentralen och skriva över Roger (han stog fortfarande i Fränsta), sagt och gjort. Gick igenom ett bosdadsområde i Ljustadalen, superkul att kika på hus! Inte för att jag vill bo just där, men lite smått sugen på hus blir man ju..
När vi fixat de vi skulle på vårdcentralen, traska vi hemåt. När vi kom hem gick vi in på lill Ica, handla de vi glömt på Maxi, sedan hem för att käka middag. Så i går blev de 3 timmars promenad! Så seg vi var när vi kom hem och frusna. Så efter middagen blev de en varm dusch!

Elton har sovit ganska okej i natt oxå, skönt!
Efter frukosten gick jag ner och sola. Roger och Elton "lagade mat" vid spisen som vi tog hem från Ljunga. En riktig hitt!
Efter lunchen gick jag och Elton bort på Kyrkis, träffa lite folk och se nya leksaker. Skönt att komma ut!
När vi kom hem hade pappa Roger gjort hemmagjorda hamburgare, så goda! Slängde i mej en hamburgare, packa väskan och gick till bussen. Träffa mormor/gammelmormor inne i stan. Åkte och simma och basta, alltid lika skönt!
När jag kom hem lite efter 19, sov Elton redan. Han hade somnat jättesnällt och varit på bra humör, även fast han inte sovit efter lunch. Mamma och pappas skruttunge!
Nu vakna han dock, Roger är inne och tröstar. Bara att hoppas att han somnar om, annars vet vi ju vilken natt de blir..


Får se om de blir några bilder i kväll, beror på Elton..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0