För bra för att vara sant?

Nu flyter allt på så himla bra för oss, på fler än ett sätt! Känns som att allt går för bra, för bra för att allt skulle fixa sej så "lätt".

Men vi håller tummarna - lite extra i morron och på Torsdag! ;)

Bilder - 121219

 

En bra dag!

 
Jag har haft en riktig bra dag! Först sov Elton ända till halv 8, bara de var ju världens bästa start! Sedan börja jag och jobba 11 på Htex - jobbdagen har gått kanonbra! Speciellt med tanke på att jag inte jobbat där på mer än 4 månader (ja, förutom nån timme för nån vecka sedan..). Tänk att man kommer in i de så fort, när man tror att man glömt bort de mesta - men de sitter fasiken kvar! Tillomed priser, haha. Men som sagt, dagen flöt på och timmarn bara försvann! Efter jobbet var jag faktiskt iväg på gymmet - heja mej, skulle jag vilja säga! Körde Crosstrainern i 40 minuter, sedan fick jag packa ihop och springa till bussen.

Hemma vare tomt (och stökigt..) - prinsarna for nämligen till Momma och Moff i morse. R skulle fixa med bilen (nått som låter fram, nått som är trasigt.. Lagomt till jul!) och Elton skulle få mysa på i Ljunga. Sedan bestämde dom sej för att stanna - jag ska ju ändå jobba i morron oxå. Men jag har tänt lite ljus och ska hugga in på godisarna snart, sedan blir de soffläge resten av kvällen.

I morron ska jag dessutom ta sovmorron, läääänge! Som jag har längtat efter den, ojojoj! I morron väntar Htex 14-20, men sedan är jag leeeedig! Ända till Annandagen ;) Haha!
Imorron ska även köttbullarna rullas, de sista handlas och städa är ett måste - hoppas att jag hinner bocka av nått innan jag far på jobbet!

Nu ska jag återgå till nån serie och faktiskt njuta av tystnaden!
 
 




Luciafirande på dagis - 2012


Tandläkaren, schema & lägenhet!

I morse sov Elton ända till 07:30 - wiho för de, så skönt! Sedan var de bara att hoppa upp ur sängen - fixa gröt, duscha prinsen och borsta gaddarna. Strax före klockan 9 var vi inne i stan, då skulle Elton få gapa och visa tänderna. Trodde inte han skulle gå med på de, men de gick så bra! Han fick sitta i mitt knä, sedan fick hon både räkna och pilla lite på tänderna - stora skitungen vårna! ♥

Efter tandläkaren var vi på mitt dagis och hämta mitt schema - japp, schema! Från och med 7 Januari går jag på mitt vik, heltid i 3 månader :) Spännande och grymt skönt med schema och fasta tider!
Sedan irra vi runt på Birsta och alla dess affärer - Jula, Rusta, XXL, Ica Maxi och sedan Birsta City - så nu är alla julklappar klara! Och Elton har häng på hela dagen, han har varit så himla duktig!
Innan vi for hem, var vi och köpte en julgran - mycket spännande tyckte Elton!

Strax före klockan 17 var vi hemma och lasta ur bilen, oj vad grejer.. Sedan hann vi bara ställa julgranen i foten, så var vi och kolla på en lägenhet - känns så bra. Så nu hoppas vi att allt går i lås, vore underbart med större!

Väl hemma igen klädde jag och Elton granen, Roger for och träna och sedan stoppa jag prinsen i sängen. Har plockat undan lite nu ikväll, så de inte är allt tills i morron.

Jag jobbar 15-22, så tänkte slå in julklapparna på förmiddagen, när jag lämnat prinsen på dagis. Han ska nämligen dit lite tidigare än tänkt, då dom ska ha julfest på dagis :) Mysigt!

Jobbar även Fredag (11-20), Lördag (11-19) och Söndag (14-20). Där imellan ska vi handla lite julmat, rulla massvis med köttbullar, städa lite, hjälpa Memme (vi ska fira jul där), jag ska och träna, fixa kläderna till julafton och massa annat jox.. Men, jag älskar att fixa och jag älskar julen - så de ska nog gå superbra! Vi får väl se bara hur trött jag är efter denhär veckan ;) Tur jag fick en ledig dag idag iaf (H ville egentligen att jag skulle jobba, men sa att R skulle döda mej om jag tog på mej de, haha).

Nä, nu ska jag slå in nån julklapp, sedan väntar nig sängen, så jag orkar med dagen i morron!

Julgranen - 2012

 

Gymmet, jobb & halvdöa!

Dagen har gått sjukt fort - jag hinner inte liksom med riktigt..

När jag hade lämnat prinsen på dagis, packa jag väskan och for på gymmet. Intervalljogga 4½ km, tog en dusch och sedan kila jag över på jobbet och käka lunch innan jag börja jobba. Jobba till klockan 20, Roger kom och hämt amej (han sluta samtidigt), vi for till Memme och hämta prinsen - som hade varit där hela eftermiddagen. Memme var så snäll och ställde upp idag när de krisa sej med tid, då både jag och R jobba sent.. Tusen tack! ♥

Tillslut fick vi med oss prinsen hem, han ville egentligen stanna där ;) Hem och stoppa Elton i säng och nu är vi halvdöa båda två i soffan, i varsitt hörn. Haha!

I är vi äntligen lediga, alla tre. Tandläkare, julklappar och massa annat fix väntar då - allt ska fixas, då de är ända dagen vi är lediga tillsammans!

Vilken vecka!

Vilken vecka de varit! Jobba Måndag, öppning (alltså skittidig morron..). Direkt efter jobbet var jag på Eltons dagis för utvcklingssamtal - gick superbra!
Jobba Tisdag, fick vänta på bussen i evigheter i kylan - men kom hem till ett dukat bord och lagad mat, Tacosmys med mina finaste tjejer ♥
Onsdag - öppning på dagis. Körde ihop sej, så R kom inte hem på morronen (och Eltons dagis har inte hunnit öppnat, innan jag börjar då..), så snällaste morbror Martin kom över strax före klockan 06 och byggde tågbana med prinsen och lämna han sedan på dagis - Tack! ♥ Hade tänkt träna då, men Elton orkade verkligen inte (han skulle med).
Torsdag var de Luciafirande på Eltons dagis på morronen, upp tidigt och mötte Martin och Memme. Kika på luciatåget, fika och surra. Sedan skjutas Memme mej på jobbet, hade stängning.
I Fredags var de oxå jobb, stängning även då. For direkt på gymmet efter de, sedan hem och tvärdog i soffan!

I går jobba jag 13-20 på Twillan, gick bra - men var nästan stendött.. Idag skulle jag egentligen stänga på Twillan, men de blev ändrat. Så jag fick klä på mej, plumsa i snön, då dom inte skottat alls.. Sminket rann, håret låg ner och jag ar svettig som en gris - haha, bra start på dagen!
Efter jobbet hämta prinsarna mej, så for vi till Memme. Skotta, byggde snögubbar och snölyktor. Sedan blev vi bjudna på Plankstek - åh, ljuvligt gott!

Nu sover prinsen och jag ska snart göra desamma - för än är inte veckan slut! Jag jobbar dag nr 8 i rad i morron, på Twillan :) Hoppas på mer folk! Sedan en jobbdag till, sedan är jag faktiskt ledig en dag - då ska vi till tandläkaren med Elton och handla julklappar!

Ikväll fick vi braiga och roliga besked - äntligen börja de hända nått! :) Så nu håller vi tummarna!

Men nu - en serie, innan jag hoppar ner i sängen!

Tacomys!



Tidig morron i morse, för alla tre här hemma. Men pojkarna fixade på hemma och tog de ganska lugnt till dagis medan jag for iväg direkt. Jobba till 16, skulle ta bussen hem men tyck vänta i 45 minuter innan de kom en buss, fullsmockad med folk.. Jag som skulle åka buss hem med tjejerna. Men, istället kom jag hem till lagad mat och dukat bord - vilka tjejer jag har! :) Pojkarna gjorde oss såklart sällskap, innan R for på jobbet (åter nattvecka).

Sedan käka i efterrätt, surra skit, slöa i soffan och bara var - hela kvällen. Tjejerna for nästan nyss hem. Har bara hunnit plockat undan lite och startat diskmaskinen. Ska snart krypa ner i sängen, då jag har öppning i morron.

R ringde förut och sa att han blir sen i morron, då de är så himla halt.. Lite smått panik just då! Då R och jag skulle bytas av i morronbitti - han kom hem från jobbet, jag for på mitt och han fixa Elton på dagis innan han ska sova. Men icke! Ringde Martin förut, han är så gullig ochh kliver upp supertidigt och tar Elton så jag kan fara på jobbet. Sedan får vi se, Elton ska iaf på dagis - men de får R och Martin fixa i morron ;)

Slutar egentligen klockan 13 i morron, men tog på men nån extra timme, så jag slutar 15 - sedan får jag hämta hem min älskade prins! Så hinner vi bara äta middag med pappa, innan han far på jobbet..

Jaja, sängen var de! ;) Jobbigt att jag inte är trött..

Vikten?

Ja, hur går de med vikten? Jag har stått still typ sedan jag gått ner 50kg (som var målet), har inte gått ner nått på fleeeera månader - men iaf stått still! Eller ja, kan gå upp och ner nått kilo - men hamnar oftast på 72, nånting.
Jag är som sagt nöjd, vilket jag varit länge. Har lite på magen som jag skulle kunna tänka mej bli av med (mycket är egentligen skinn). Men så tänker jag på vad min kropp varit med om - väntat Elton, gått ner, gått upp och gått ner massa på kort tid. Så nä, jag får nog tacka och ta emot! :)
Jag har tillomed börjat "gilla läget" med mina tomma skinnpåsar till tuttar ;) Jag ser ut som jag gör, helt enkelt! Men jag ska inte ljuga, när jag har fått dom barn vi ska ha och ammat klart , ska jag fixa mej ett par nya tuttar (vilket jag sagt hela tiden)! ;)

Maten då? Den går sädär om jag ska vara ärlig..Jag äter påtok för få gånger om dagarna. Dock är de helt okej när jag jobbar på dagis, då vi äter på fasta tider där. Men, jag vet att jag är för snål på maten. Och tar hellst den lätta vägen - hårdbrömacka med avokado, min stora favorit!

Vattnet? De ska vi inte ens prata om.. Fy, så dålig jag är på de!

Träningen? Jag älskar fortfarande att träna! Men tiden räcker inte riktigt till, jag kan absolut inte träna som jag gjorde förut (då jag träna massa gånger i veckan, ibland 2 gånger per dag). Jobbet, familjen och livet tar "för stor plats", om jag ser till träningen.. Vilket känns surt ibland, då jag älskar att komma iväg och träna, svettas och bli sådär härligt slut! Tränar kanske 2-3 gånger i veckan nu..

Men, jag mår kanon och är mer än nöjd! Tänker sällan på att jag är opererad nu, de är ju en bit av vardagen - att jag inte kan äta lika mycket som andra. Jag lever ju livet som alla andra, bara med mindre magsäck! :)
 

Testar tomtedräckten!


Skön Söndag!

Vi vakna tidigt även idag. Innan julkalendern hade jag och Elton ätit frukost, jag hade städat badrummet och vikt in de rena tvättberget! Vi myste runt i jamasen länge, käka knäck och kika på tv. Sedan fick vi besök av Memme, fika lite till. Jag och Memme for på Birsta och fixa Tomtedräckt och ljuslykta till Eltons lucia - så nu är han redo! Köpte även första julklappen, sent jag vet.. Men vi har koll på de mesta vi ska köpa, bara tiden dom saknas..

Efter vi fixat de vi skulle, mötte jag upp Martin på gymmet. Martin visa mej massa bra övningar, så nu jäklar ska jag få finfina armar! ;)

Hem, åt, duscha och nu ligger vi i soffan. Elton snarkar gott och snart ska vi göra han sällskap, då vi ska upp 05.30 alla tre.. Vi får väl se hur de går! ;)

Vårat hjärta!


Ledig och ändå tidig morron..

 
I morse var vi igång före klockan 7, Roger skulle på match och hade ställt klockan. Dessutom hade Elton vaknat till innan, så när han hörde pappa, studsa han ur sängen..

Vi klev upp, duschade, fika lite och kika på Julkalendern i sängen. Sedan kom pappa hem, då duka vi fram frukosten riktigt, tände ljus och löste Melodikrysset :)
På med kläder och iväg för att handla och hämta ut paket. Roger lämna bara av oss hemma, så for han till Choppa, dom skulle till Gävle(?) och kika på hockey några stycken.

Jag och Elton har varit ute en stund och åkt snowracer, rullat köttbullar, kollat på film, kokat knäck (som blev såå good!) och myst på hela dagen - en perfekt dag idag, tyckte mamma! ;)

Nu har vi tänt ljus igen och ska plocka fram lite ostkrokar, sedan väntar sängen för prinsen och film för mej - en härlig Lördag, med andra ord!

 

Min nya tatuering!




Moffs-Banankaka


2 bananner (så bruna/svarta som möjligt, nästan skruttiga)
1 ägg
1½ dl socker
50g smör
2tsk vaniljsocker
1tsk bakpulver
1tsk bikarbonat
2 1/4 dl vetemjöl

175 grader i 45-55 minuter (jag hade dock en liten for och hade i knappt 40 min)

Pappa gjorde alltid Banankaka när vi var små och den är alltid lika god! Ingen annan kan göra Banankaka som pappa, inte jag och Elton heller tydligen ;) Men den blev god, supergod tyckte Elton!

Dag 6 av 7

I dag har jag jobbat min näst sista dag för den här veckan, stäning på dagis. Har gått bra, men nu känner jag mej överkörd!
Roger fixade middagen när vi kom hem (pojkarna slutade samtidigt som mej, så dom passade på att hämta upp mej - Taaack ♥), så underbart att slippa de! Men efter middagen tog jag och Elton och slängde ihop en Moff-Banankaka, som står i ugnen nu. Hoppas den blir smarrig!

I morron är sista dagen för den här veckan, även den på dagis (jobbat heltid den här veckan och även nästa vecka där), sedan är äntligen min efterlängtade helg här! Och jag ska njuta, inte göra många knop, dör sedan jobbar jag varje dag fram till jul. Och efter jul, händer de roliga saker på jobbfronten - fick bra nyheter igår! Vill dock få alltig helt klart :)

Ikväll ska vi bara mysa i soffan, jag och Elton. Vi sågs ju inte ens igår - han sov när jag for och sov när jag kom hem.. Tur att vi har hela helgen oxå! Pappa ska fara på hockey i Gävle (visst var de där..?) och antar att han är bakis på Söndag ;) Tänkte dock att jag ska hinna med och träna nån dag!


Vilken dag!

I morse ringde klockan 05:40 - hade nämligen öppning på dagis 06:30. Trodde jag skulle vara tröttare, men de gick bra! Jobba till 12:30, for hem, åt och bytte om, sedan vidare till Birsta - där de väntade några timmras jobb på H-tex. Sluta 18:45 och gick direkt över på gymmet - körde ett steeenhårt pass och svättades som en gris! Har nyss duschat och käkat, så snart är nog inte kudden långt borta skulle jag tro ;)

RSS 2.0