Prinsen är dålig..

I förrgårnatt vakna Elton och hade hög feber och hosta som en tok. Blev en lång natt!
Igår vakna han pigg, glad och inte alls dålig. Så vi hade en fikadejt med Karla och Theodore här hemma - åh, vi trivs så bra med dom!
Elton blev dock dåligare mot kvällen och han åt ingenting.. Sedan somna han på soffan medans vi åt middag och sov en bra stund i pappas famn. Men när jag kom hem från träningen, var han vaken och rätt seg. Sedan somna han gott ändå på kvällen. Men natten var inge skoj.. Elton var stekhet, låg klistrad på mej, hosta, ville ha vatten och surra i sömnen!

Så idag blev de inge jobb och inge dagis - vi har varit hemma och myst på här hemma. Jag har ändå hunnit med en massa tvätt - vikt in, tvättat massa maskiner och hängt.
Elton har fortfarande feber, har varit gnällig, snorat, hostat, inte ätit och sovit länge. Hoppas natten blir bättre! Nu sover han iaf med Alvedon.

Jag och Karla skulle ta en joggningtur, så vi börja jogga - sedan kläcker Karla ur sej att vi skulle ha tagit bilen till motionsspåret. Sagt och gjort, vi vände och tog bilen dit. Haha!
Perfekt spår, jag älskar att springa där. Tydligen andra oxå, för vi var inte ensama.
Vi gjorde två varv, lagomt. Skönt att jag kom ut idag, kände att jag behövde de!

Nu sitter jag och Momma och kollar på BB, dricker te och latar oss i soffan - där lär vi stanna tills sängen väntar!

Saknat min kamera!

Jag har varit så himla dålig att ta med min kamera, allt är min bragiga telefons fel.. För enkelt att ta upp den bara. Men igår när jag knäppte kort, kände jag hur mycket jag saknat kameran och speciellt bilderna!
Nä, nu är de skärpning med kameran!

Bilder - Utemys 120527


Vilken underbar helg!

I Fredags jobba jag 14-20, jobba med Sanna hela dagen - superkul! Efter att jag hade gjort mitt på jobbet, tog jag bussen in till stan, mötte Sanna och sedan for vi mot Jönsson, där hon, Angelica och Angelica vänta. Vilka godingar jag har! ♥

Vi satt på balkongen, rökte vattenpipa, drack gott, njöt av solen, sällskapet, spela spel, fixa på lite smink och hade de supertrevligt! Sedan tog vi taxi ner på stan, blev Aveny - oj, så vi dansa!
När krogen stängde, traska vi till Max - jag barfota.. Sluta med att jag bröt tån, känns iaf som så. Fy, så ont jag har! Sedan skulle Angelica så snällt bära mej, sluta i katastrof ;) Haha!

Igår lyste solen heela dagen - men jag jobba.. Hade stängning och de gick helt okej faktist! Roger for till Marith och Danne, så Elton fick vara med Memme några timmar :) Myst i solen och grejat på hos Memme.
Kvällen blev mer en lugn, både jag och Elton somna. Jag vakna dock till då Loreen vann - wiho!

Idag har vädret varit underbart! Så efter att vi hade fått i oss lite frukost, gick jag och Elton ut på bakgården. Memme kom och gjorde oss sällskap ett tag oxå - lite glass och massa sandlådehäng ♥
Efter några timmar ute i värmen, tog vi oss en dusch och sedan kom pappa Roger hem. Tog oss en stödvila, fixa lite mat och sedan for jag och Elton med Karla och Theodore på cirkus.

Hemma blev de balkonghäng, så otroligt härligt! Lite kvällsfika och nu ligger prinsarna och sussar, ska snart väcka Roger, så vi kan se BB och sedan en film!

Cirkus Brazil Jack



Idag har jag och Elton varit på cirkus med Karla och Theodore! Vilka pojkar vi har - dom surra värre än värst när vi for dit, så roliga! :)
Hur var cirkusen? Nja, sisådär. Inge vidare, tyckte ingen av oss.. Synd, då de är rätt dyrt. Men nu har vi testat och vi hade iaf sällskap i världsklass! :)



Mamma ♥ Elton


Morsdagsblommor av Elton ♥


Visa lite hud!


Idag var de snuskigt varmt - så idag åkte halvkortabyxor på (dom ända jag har, som egentligen är träningsbyxor..), trekvartströja och sandaler. Åh, så härligt!


Barfota i gräset!

20120525_110224 (MMS)

Barfota i gräset!


Skor!




Alla för strax över 450:-


Kortärmat på jobbet!


Idag slog jag på stort och körde med kortärmat på jobbet! Och de är verkligen stort för mej, att gå i kortärmat, bland folk - ja, jag var riktigt stolt att jag våga! Kan låta töntigt, men då får de gör de!


Middagen fixad!

20120524_114144 (MMS)

Middagen fixad!


Finaste i världen!



Idag och igår - innan vi gick på dagis! :)


Igår påväg till dagis - med nya skorna, nya byxorna & nya väskan han fick av Momma ♥


Vårruset 2012



Jag, Karla, Ewa & Gina tyckte att vi for i så himla bra tid.. Men, bilkön var hemsk! Vi missa både uppvärmningen och första startskottet, haha! ;)
Tillslut kom vi fram, mötte upp Julia och Elin - hela styrkan samlad!

Jag var så taggad! Men blev besviken och sur på mej själv när jag kom i mål.. Visst, jag klara mitt mål - vilket var att jogga hela vägen. Men, jag var inte ens slut när jag kom i mål. Jag hade så mycket mer att ge och var inte alls nöjd med tiden, som sluta på 35.02 eller nått sånt. Nä, nästa år - då jävlar!
För ett år sedan hade jag ju aldrig ens tagit mej runt dom där 5km - så jag får väl vara lite nöjd iaf ;)

Efter loppet parkera vi våra rumpor i gräset, fika och surra - mycket trevligt!



När vi kom hem följde Karla med hit, vi satte oss på balkongen med varsin filt, några cider, tända ljus och lite chips. Prata i flera timmar och vid 23:30 gav vi upp för kvällen. Hade supertrevligt! :)


Stressigt, glass och gymmet!

I morse vakna inte Elton förrän 08:20(?)!!! Helt otroligt, men gud så skönt! Så de blev lite stressigt i morse, då prinsen skulle vara på dagis klockan 09, då som skulle på utflyckt idag. Stress, stress - ändå kom vi i god tid! Elton var så himla duktig idag, inge gnäll, tjat eller segheter! ♥



Efter dagis var vi och handla glass med Martin och Gina, glassarna åt vi ute på bakgården. Sedan blev de sandlådan ett bra tag, innan vi for med Momma och fynda skor (visar i morron), handla och fixa lite. Hann bara hem, slänga av de vi handla, lämna Elton med pappa Roger och på med träningskläderna. Sedan jogga jag och Karla ner på gymmet - Karla klara hela vägen ner och jag är så himla imponerad av hon. Bra jobbat tjejen! :)
Körde 45minuters passet och joggade/gick hem. Bra gjort av oss idag!

Jag och prins Elton duscha när jag kom hem, åt en hårdmacka och sedan hoppa vi i sängen! Prinsen sover, Moff kom nyss och jag ska göra mej en macka - är så himla hungrig. Har bara ätit frukost idag, kom jag på.. Och en glass på de, icke bra!

Naglarna - Blått, lila, rosa & lite guldglitter



Äntligen hade mina naglar växt ut så jag kunde klippa dom "raka", hatar att ha runda tippar!
Så igår klippte jag av dom, tog bort gamla nagellacket och idag åkte de på lite ljusare färger! :)


Bilder - Utemys 120521





En helhelg hos Memme!

Vi har spenderat hela helgen hos Memme, så mysigt ♥ Vi har varit ute i trädgården, vi har gillat en massa, ätit gott, ätit glass, tänt massa ljus, invigt Memmes nya möbler och nymålade inglasning, kollat på film, myst i soffan, busat med Nicole och Vincent, varit vakna länge på kvällarna/nätterna, varit på kosläpp, käkat lunch på Ikea, busat och haft de helt underbart! Vi har sån himla tur, som har Memme ♥

Jag har även hunnit med en sväng på gymmet - intervalljoggade en timme på bandet, skönt att hinna springa lite innan Vårruset! Roger har även varit iväg och premiärfiskat.

Idag har vi haft en kanondag, jag och Elton! Först sov vi till 07:30 - underbart! Sedan käka vi frukost, fick på oss lite kläder och packa väskan med leksaker och fika - bakgården väntade. Klockan 10 var vi ute och njöt utan solen och sandlådan. Vi fick även sällskap av flera mammor och barn, jättekul!

Vi gick inte in förrän 13:30, så de blev sen lunch och ingen lunchsovning idag. Dessutom har vi hunnit tvättat en massa (har hängt tvätten ute på balkongen idag, de luktar ju så gott då!), tagit bort alla vinterkläder och vinterskor (även slängt lite), lekt med lera och ätit middag tillsammans.
Jag har varit på gymmet och Elton har varit och handlat med Momma och Moff ♥

Helgen v.20 -2012

Invigning av Memmes nya möbler

Elton bädda ner sej, så mysigt ♥

Kosläpp



Lyckliga kossamuer!

Mina finaste ♥


Lunch på Ikea!

Kvällsmys - tända ljus, grillade rester till kvällsfika, musik och prat ♥

Finaste sovsällskapet någonsin!


Ute & myser hos Memme!

20120518_125926 (MMS)

Ute & myser hos Memme!


Birstamys ♥

I morse tog jag och Elton en riktig sovmorron, sedan myste vi i soffan framför en film ♥
Vi hade tänkt haft en utedag, med glass, sandlådan och smyginviga nya lekparken - men, vädret ville annat.. Spöregn!

Så vi tog och fixa på oss lite kläder och tog bussen ner på Birsta. Elton fick köpa en bil, jag var och köpte nya svarta byxor (lämna tillbaka dom andra, för bara medans dom låg i väskan, var dom full i hår och logg - jag hatar byxor som de fastnar skit på, så fort man tagit på sej dom!). Testade ett par på Rut, ett par jeggings. Så sköna och satt som en smäck!

Sedan var vi in på jobbet och köpte gardiner och en ny belagdduk - lite sommarfint ska vi ju ha i köket! Så i morron ska jag putsa fönster, lägga upp gardiner och hänga upp dom. Kommer bli kanonfint!
Självklart tog vi en glass oxå. Sedan traska vi till bussen.. Jag hade totalt glömt bort att de var helgdag, så vi vänta typ 50min på bussen.. Svinkallt och Elton var kissnödig, men vägra erkänna att han var de. Åh, lillprinsen! Han höll sej hela vägen hem - duktiga killen!

Hemma väntade pappa Roger, sedan for vi och åt och handla middag tills i morron. Hemma plocka vi ihop, fixa disken och greja! Prins Elton som inte sovit på hela dagen, tvärslockna efter sagan ♥



Mamma - se sur ut. Haha!


Min nya kortärmade tröja!



För några veckor sedan när jag var och shoppa med tjejerna, köpte jag en kortärmad - tro de eller ej!
Och i förrgår vågade jag mej på att ha den på mej - wiho för mej!
De är stort, riktigt stort. Att kunna gå runt och visa armana!


Prinsen & jag ♥


Jobb, sommarschema & joggningtur

I morse tog jag mej i kragen och fixa joggningturen - underbart väder! Dock hade jag på mej påtok för mycket kläder, så när jag kom hem, bada jag i svett!

I med lite mellis i magen, en dusch och sedan gjorde jag mej klar för jobb på Birsta. Stängning väntade idag, gick riktigt bra och timmarna flög bara iväg.

Har fått mitt sommarschema nu, skönt att veta! Dock känns de ju sådär att jag jobbar typ hela Rogers semester, men de känns skönt att Elton slipper gå på dagis hela sommaren. Så, i slutänden blir de kanon!
Måste bara ändra några tider, så blir de perfa! Vi ska ju på bröllop och jag jobbar hela den helgen.. Ska se om nån av tjejerna har lust att byta! Sedan hade jag fått några tider vecka 32, vilket är veckan vi ska åka till Norge - men de är redan fixat! :) Åh, jag längtar till sommaren!

Nu skriker magen efter någe ätbart, typ en hårdbrömacka - ovanligt va? ;) Och soffan ropar på mej!

Höger & vänster

Jag är så himla impad av Elton! För nån vecka sedan börja han prata om höger och vänster - visst tänkte jag, han kan väl orden men inte innebörden. Tji fick jag! Han har stelkoll på höger och vänster. Nu pratas de mycket om de är hemma och vi ska alltid börja med höger. Höger sko, höger arm, mackan till höger och så håller han på. Storkillen!

Jag vet inte om han är "duktig", men jag har mäkta stolt! Kan era snart 4åringar, höger och vänster?

Ny frisyr?

Jag älskar min friss, verkligen älskar den! Men de känns som att jag haft den lääänge nu.
Min frisyr är jättelätt att fixa, men - ett stort men, jag behöver en spegel fram och en bak, annars får jag inte till den..

Ska jag klippa mej, ska jag klippa mej kort, jättekort. De ska vara superenkelt att fixa! Vore underbart om jag kunde göra mej klar på gymmet och sedan gå direkt på jobbet!

Ja, en klippning blir de nog! Dock längtar jag inte till utväxtperioden.. Fy, kommer bli jobbigt som tusan!

Mina mamma är lastbilschaufför!


Idag klara min duktiga mamma sitt lastbilskort - fy fan va hon är bra! Och vad jag är stolt :)


Hårdbrömacka med ost?

Jag hade precis gjort en hårdbrömacka till Elton och skulle precis göra en till mej själv.

Elton: Mamma, varför vill du ha en hårdbrömacka med ost?

Jag: Varför vill du ha en hårdbrömacka med ost?

Elton: Men mamma, jag fråga dej.

Jag: Och jag fråga dej! Varför vill du ha de?

Elton: Men för att jag vill, fattar du väl..

Haha, min lilla skitunge!


Familjen är samlad!

Äntligen är hela min lilla familj hemma tillsammans igen ♥
Elton kom nyss hem med Momma, snart väntar mysfrukost - alla tre, då Roger har fridag (han jobbade i Lördags)! Vilken Måndagslyx :)


2 nya skor!

Köpte 2 par nya skönheter av Angelica i helgen - dom är så underbara! Jag är kär ♥


Bästaste tjejerna ♥


Muffin-Maffian ♥


Bilder - Kryssning med mina tjejer!

Börja bra ;)

Telefonnördar hela högen ;)

Powernap

Mer powernap

Redo för paaaarty!

Finaste Jönsson

Spelkväll hann vi oxå med!

Charles var oxå med ;) haha!


Naglarna - 120509


Inför färjan med tjejerna! :)


Packat & klart - nästan iaf!

Idag har jag jobbat några timmar, skönt och ovant - haha! Elton blev så himla glad när jag hämta han på dagis ♥ Annars blir han mest sur, då Roger oftast hämtar och han är van de. Men idag bara sprang han till mej och pussa på dej - älskade skitunge!

Hemma mötte vi Momma och Roger - beställde pizza och käka. Sedan tog jag en stödvila i soffan, innan jag och Karla tog en intervalljoggingtur - kanonväder för en tur!

Har packat väskan både till mej och till Elton. För i morron väntar gymmet och lunchpasset, sedan åker jag på stan och möter upp Angelica och Angelica - vi ska fixa de sista och handla lite. Jönsson slutar klockan 17 och då blir de Subway och en hel tjejkväll hemma hos Jönsson - med övernattning och allt! Klockan 10 på Fredag gå bussen från stan - wiho!

Elton ska få följa med Momma hem till Ljunga ♥ Roger ska nämligen på begravning på Fredag och på Lördag har dom meckardag på jobbet. Fullt upp för hela familjen!

Men nu, nu väntar lite te och resten av BB - med Momma på andra sidan soffan!

Evelina - Klänningen är köpt på Cubus för 299:- :)

Finaste i världen ♥


Nära, nära, nära!

På Fredag förmiddag är dagen äntligen här - då åker jag och mitt favorit tjejgäng på kryssning ♥
Som vi har längtat, väntat och längtat ännu mer!
Vi kommer ha så jäkla kul - fast de har vi alltid :)

Jönsson, Angelica och Angelica - de är finfina tjejer de! Jag har sån otrolig tur att jag får ha dom i mitt liv, jag är mycket lyckligt lottad!


Tidig morron!

I morse blev de tidigt morron! Även om vi är vakna tidigt på mornarna, så segar vi ju alltid på, äter frukost sent och gosar i soffan. Men i morse var de bara att kliva upp, på med kläderna och sedan traska vi på dagis. Strax efter klockan 07 var prinsen på dagis, glad över att få käka frukost på dagis :)

Jag for på stan - presonalmöte väntade. Sedan for jag på Birsta en snabbis, leta byxor men hitta inga.. Köpte dock en klänning, som jag bara älskar! Strumpbyxor till och en kortare jacka/bolero. Japp, lika bra att slå på stort direkt ;) Klänning och strumpbyxor(?)!
Efter Birsta väntade gymmet och lunchpasset - svetten lacka kan jag lova!

När prinsen var hämtad från dagis, myste vi ner oss i soffan tills Pappa Roger och Momma kom hem. Då fixa vi disken och gjorde pannkakor.
Jag och Momma lämna pojkarna med disken och for på Birsta. Jag skulle byta storlek på klänningen. Sluta med att jag kom ut med ett par svarta byxor ändå - mina favoriter från Vero Moda. Med dragkedja bak!

Sedan sluta vi kvällen med fika på balkongen, i solen - så mysigt!

Nu ringer Jenny - så nu ska vi äntligen surra skit! ♥

Klänning!


Yes, mycket riktigt. Idag slog jag på stort, har införskaffat mej en klänning! En kort, med blommor på - stoort för min del! Jag bara älskade mönstret och kunde inte hålla mej, trots att jag var på jackt efter byxor ;)
Funderar dock på att byta storlek..


Helgen v.18 -2012

Målning pågår hos Memme

Såhär snygg kan man vara då ;)

God mat och efterrätter - 2 dagar i rad

Lördagsmys hos Memme

Elton somna så sött ♥

Pojkarna for och kika på motorcyklar medans jag och Memme fortsatte måla

Invigning av Memmes nya grill

Mamma och pappas goding ♥


Helgen v.18 -2012

Målning pågår hos Memme

Såhär snygg kan man vara då ;)

God mat och efterrätter - 2 dagar i rad

Lördagsmys hos Memme

Elton somna så sött ♥

Pojkarna for och kika på motorcyklar medans jag och Memme fortsatte måla

Invigning av Memmes nya grill

Mamma och pappas goding ♥


Mål & belöningar

Gå ner minst 5kg innan operationen - helst 10kg. Jag gick ner 9kg!

-20kg - 110530

Komma i mina vita jeans från studenten - 110602

2siffrigt - Köpa nya underkläder - 110620
Blev inga nya underkläder, men lite nya kläder iaf!

-30kg - Emilie ska klippa av mej håret - 110727
Klippte av mej håret lite tidigare och oj så skönt! Nöjd som tusan!

Under 90kg - 110812

Komma i förlovningsringen - 110819
På våran 6årsdag som förlovade

-40kg - 111021

Under 80kg - Spadag med Mia - 11116

 -50kg - 120426

√ Drömvikt - 70-75(?)kg

Kom på min "lista" och nu har jag ju bockat av allt - jag har nått min drömvikt, så jag är här med klar!


Helgen v.17 -2012


Elton plockar blommor åt mamma ♥

Sol, älskade sol! Dock brände jag näsan och överarmarna ;)

Mina älskade pojkar ♥

Ost, kex, te, sol och familjen ♥

Min vackra Mamms!

Våran lilla Justin Bieber - Haha! Han vägrar klippa sej..


Fyndat nya skor!


75:- på Lindex

125:- på Åhlens - Taaack Jönsson, för hjälpen! ♥
Jag har gått i dom, därför dom ser skitiga ut ;)


Första träningpasset för veckan..

Det är redan Onsdag och ikväll var jag på första passet för veckan.. Inte likt mej! Men sedan kom jag på att jag jogga 4km både Lördag, Söndag och Måndag. Så de kändes okej ändå! I morron blir de lunchpasset med Karla - min ständige träningskompanjon! ♥

Idag har jag tvättat alla täcken och kuddar, vädrat dom ute och sedan hade Roger bäbbat rent tills jag kom hem! Nu är vi nyduschade och ska krypa ner i soffan, kika på BB och mysa. Kommer bli underbart att krypa ner i sängen!

Kort för att verkligen fatta!


I förrgår knäppte Roger dehära kortet - kände knappt igen mej själv!
Jag ser inte mej själv sådär, men korten visar ju annat.. På nåe konstigt vis ;)


RSS 2.0