Båda

I morse sov Elton till nästan 08, skönt för oss båda! :) När vi klev upp fixa vi tvätten, hängde och vek. Gröt till frukost och sedan stoppa jag och morfar ner Elton i vagnen, tog en promenad runt Kallrå. Elton somna när vi kom hem på gårn, så jag och morfar passa på att städa lite ute, kasta en massa skräp. När Elton vakna klädde vi på oss och gick bort till gammelfarmor och gammelfarfar, där de bjöds på morsdagsmiddag och rulltårta. Vi åt så vi nästan rulla hem.. Gott var de iaf! När vi kom hem bytte vi bara lite kläder, så gick jag och Elton ner till lekparken. Där busa vi med Marko och tjejerna ända till 19:30, då vi traska hem. Tack för sällskapet! :) Väl hemma, var Elton dödstrött! Men han var så skitig, så de fick bli en dusch ändå! Sedan somna han gott, på 2 sekunder! Jag har duschat och slängt i mej lite mat, nu är jag halvdöd i soffan..


Kvällsfika

Efter duschen och kvällsfika för prins Elton, blev de sängen. Men de tog över du timme att natta i dag.. Inte så konstigt egentligen, då vi sov så länge i dag. Var menat att jag och mormor skulle ta en långpromenad när hon sluta jobbet, men eftersom nattning tog så lång tid, blev de inte så.. Fan, jag som var peppad! Istället blev de varmamackor och mys i soffan med en film, som vi fortfarande ser på. Snart väntar dock sängen, fortfarande seg ;)


Bussen

Vi hade en toppen kväll i går! Jag, Annelie och Louise tog bussen till Ånge vid 18. Sedan gick vi till Idha på förfest, mycket trevligt! :) Resten av kvällen/natten var vi på Mittis. Alla var tokfulla, så innan 24 hade jag slutat druckit och gått in på vattnet! Klockan 03 kom jag hem, kasta i mej en macka och stupa i säng. Elton har legat på mej halva natten, mysigt (och varmt)! Jag sov till 10, klev upp och dusch, fixa frukost och på eftermiddagen gick jag och Elton till lekparken med Marko och tjejerna :) När vi kom hem var Elton dödstrött och jag lika så, så vi kröp ner under täcket och sov 2 timmar. Sedan har vi bara hunnit fixa middag, ätit och städat. Vi hade tänkt gå på stora lekparken och sedan köpa Lördagsgodis, men nu regnar de till och från. Och klockan börjar dra iväg, så vi går nog i morron i stället :) Eftersom att vi sov så sent på eftermiddagen, är Elton superpigg nu, så han ska nog få en dusch och varva ner. Så han kommer i säng nångång ikväll iaf :)


Väckte

Vilken morron! Elton sov till efter 07 och då väckte jag han, tokungen! :) Vi fixa frukost, bråka med Melker som vi skulle få iväg på skolan (lättare sagt en gjort, med en grinig 10åring!) och duschat och gjort oss i ordning. Vi har redan hunnit varit till Fränsta och handla skor. Elton fick med sej ett par finskor, tack gammelfarmor! :) Nu är vi påväg till Ånge på Urkul, hoppas att regnet håller sej borta!


Jag har sovit skit dåligt i natt! Vakna d...

Jag har sovit skit dåligt i natt! Vakna dessutom före Elton(!), som fortfarande sover :) Toksnöre! Jag är så kissnödig så jag dör, men vill inte kliva upp så Elton vaknar.. Hoppas dock han vaknar snart! ;)


Elton vägrar somna! Har försökt nattat ...

Elton vägrar somna! Har försökt nattat han sedan 18:30 och än sover han inte.. Så nu gav jag upp för dagen, ligger i sängen brevid Elton. Vi ska kramas tills vi somnar, de är kärlek på hög nivå!


Jag ångra mej! Ska passa på och sova lite ...

Jag ångra mej! Ska passa på och sova lite medans prinsen oxå gör de ;) Har redan bänkat mej i sängen under täcket, gud så skönt!


Elton vakna inte förrän efter 07 i morse...

Elton vakna inte förrän efter 07 i morse, då morfars väckarklocka ringde. Ändå har vi redan hunnit med en långpromenad, vedklyvning, lunch på balkongen och nu somna Elton precis, i vagnen :) Jag och mormor ska passa på att få lite gjort medans prinsen sover!


Vilken dag de varit idag! Ganska skönt at...

Vilken dag de varit idag! Ganska skönt att den är över nu.. Jag ligger i sängen och funderar en massa, på allt och inget. Elton sover med mormor och morfar i natt, så de är alldeles för tyst här..


Nu var de gjort! Tror att de gick ganska b...

Nu var de gjort! Tror att de gick ganska bra :) Känns skönt att de är gjort nu, äntligen!


Segt

Elton har äntligen somnat, var segt i dag! Jag väntar på att Roger ska komma hem på lunch, så jag kan hoppa in i duschen. Sedan ska jag ner i källaren och leta skor, packa de sista och sedan far vi när Elton vaknat. Mormor och morfar ska komma och hämta oss :) När jag är på mötet, är Elton med dom på Birsta. När jag är klar far vi mot Ljunga, där vi ska vara resten av veckan och hela helgen. Underbart!

Ska bli så skönt att få de gjort, trots resultatet!

Bilder - 100524 & 100525

Elton brände sej på morfars sänglampa och sedan blev de en stor blåssa :/

Lek i sandlådan med Karla och Theodore

Elton älskar att åka buss :)

Massa bus medans vi vänta på bussen hem!


Bilder - 100520 till 100523

Ibland får jag lust att klippa Elton, men så duschar han och lockarna kommer fram.
Nej, håret får vara kvar!

Mohinder och Elton gosar. Elton älskar Mohinder!

Nyvaken :)

Gammelmormor och Elton plocka blommor till mormor :)

Våfflor hos gammelfarmor och gammelfarfar.
Elton skulle promt ha med sej gammelfarmor och äta framför tv:n :)

Vi sola så vi brände oss :/

Elton passa på och sov han :)

Elton plocka blommor till mamma oxå!


Eltons 1års present han fick av mormor och morfar. Supersött!

Gammelfarmor och gammelfarfar

Morfar

Elton hade längtat efter sin pappa, mys!

En halft bakis Roger ;)

Bus i lekparken med Marko och tjejerna :)

De är såhär man klyver ved ;)

Fikapaus i vedhögen :)


Magen

Sjutk nervös, har ont i magen..

Domen

I morron gäller de, då får jag "domen"..
Ska bli så skönt att få ett svar, men jag är sjukt nervös!
Dock vet jag att jag kommer bli så himla besviken om de blir ett nej.
Fy, jag vill bara få de gjort!


Tvätt

Hela förmiddagen i går var vi inne, jag och Elton. Vädret var inge vidare och vi hade en hel hög med tvätt, så de pyssla vi på med! På eftermiddagen blev vädret lite bättre, så vi gick ut och lekte med Karla och Theodore en stund. Pojkarna lekte superbra, så kul att se dom!
Påvägen hem fick vi med oss pappa Roger, hem och fixa middag. Sedan blev de en tidig kväll för prins Elton, han var jättetrött!

Elton har sovit superbra i natt! Han somna klockan 19 och vakna 07:10, i sin säng! Kom över till oss och myste till 08. Dessutom myste vi alla tre! Roger hade tagit ledigt hela dagen, idag. Vi fixa frukost och kika på massa barnprogram. Elton satt i pappas knä och kolla länge, för engångsskull! :)
Vid 10 gick vi och la oss alla tre, somna som stockar allihopa! Och vakna inte förrän efter 12..

Klev upp, fixa lunch, duscha, på med kläder och sedan rusa vi till bussen. Typsikt nog, missa vi den, så vi fick glatt gå till Birsta och vänta på den bussen. Elton verkligen älskar att åka buss! :)
Inne i stan fixa Roger kort, sedan var vi på Arbetsförmedlingen. Efter de kika vi lite på stan och käka middag.
Elton charma alla på bussen, han behöver bara flina så flinar dom! :) Älskade unge!

Vi var hemma efter 17, hann bara med lite mys innan de var dags för sängen. Blev tidigt i kväll oxå, Elton var helt slut! Nu ligger prinsarna i sovrummet, Elton snarkar och Roger kollar på tv. Jag kollar på Desperate Housewives, äter choklad och njuter av tystnaden!

I morron far jag och Elton till mormor och morfar. På Fredag ska Elton med mormor på Urkul, jag fick stränga order om att jag inte fick följa med! Tråkigt! På kvällen ska jag ut, med Annelie :) Ska bli skit kul! Var länge sedan vi var ut, så jag längtar som tusan!
Resten av helgen ska vi fixa resterande veden, så de blir klart nångång! På Söndag åker vi hem till stan igen.

Halvsover

Nu är vi hemma i stan igen! Ganska skönt, men vi har haft några toppen dagar i Ljunga :) Alltid lika skönt!
Prinsen sover, jag och Roge halvsover i soffan, så de blir nog en tidig kväll! Mer bloggning i morron..

Elton sov jättebra i natt! Han vakna till...

Elton sov jättebra i natt! Han vakna till vid 04 och grina till i sömnen, fick tutten och fortsatte sova i sin säng. Sedan sov han till 06, myste ett tag med mej i sängen och sedan klev vi upp. Efter att vi löst Melodikrysset med pappa och morfar, på balkogen, gick vi med Marko och tjejerna till lekparken, busa och fika. Elton fick för sej att ta ett dyk i sandlådan, så han hade grus i näsan, munnen och hela håret.. Så innan han skulle sova, fick han ett bad! Medans Elton sov gick vi ner till vedhögen och fixa. Där har vi varit mest hela dagen! Förutom när vi for till gammelfarmor och gammelfarfar för att äta middag. Vi åt så vi knappt orka tillbaks till vedhögen, men vi tog oss dit och gjord ett ryck till, tills Elton skulle sova för natten. Jag har nyss duschat och nattat Elton, tror även Roger somna, haha! :) Resten av kvällen ska jag slöa i soffan, kanske träffa Annelie och snacka skit, vi får se! :) Just nu ligger jag ganska skönt i soffan!


Efter maten fick vi för oss klyva lite ve...

Efter maten fick vi för oss klyva lite ved. Jag skulle vara så tuff och hugga med yxa, sluta med att jag höll på hugga av mej fotknölen, hade bara tur att de blev ett blåmärke och uppsvullet! Roger har nyss gått till Marko, jag har duschat och nattat Elton. Han var helt slut efter en heldag ute i solen, somna direkt! Resten sitter ute i solen och njuter, funderar på om jag ska inta soffan. Även jag är slut! ;)


Blev ändrade planer igen! Vi ska träffa ...

Blev ändrade planer igen! Vi ska träffa Annelie och pojkarn i morron i stället :) Nu väntas grillning med nästan hela familjen och halva släkten! Är sjukt hungrig och helt slut..


Vilken härlig dag vi haft! Var först men...

Vilken härlig dag vi haft! Var först menat att jag skulle ut och övningsköra, men då hade morfar tagit bilen med mina papper i, fansjävlaskit! När jag väl tar mej i kragen.. Så i stället for vi till Fränsta och tog en glass. Sedan vidare och handla. Gammelfarmor och gammelfarfar bjöd oss på lunch, våfflor med sylt och grädde. Mycket gott och Elton åt som en häst! Nu ligger Lilleman och sover, blev sent i dag.. Vi tjejer sitter i solen och steker. Sjukt varmt! När prinsen vaknar ska vi möta upp Annelie och pojkarna, äntligen! Ska bli jättekul att ses :) Var länge sedan nu! Blev dessutom ändrade planer i dag, vi blir kvar hela helgen, här i Ljunga. Roger ville oxå komma, umgås med Marko och dricka öl. Jag och Elton ska mysa med morfar (mormor jobbar hela helgen) :) Ska bli jätteskönt!


Att kliva upp före klockan 06 borde vara ...

Att kliva upp före klockan 06 borde vara straffbart (speciellt om mamma går och lägger sej efter 24..)! Nu håller Elton på att väcka alla i huset, en efter en :) Vi har precis varit snälla och gjort kaffe åt mormor och gammelmormor. Snart är de dags för frukost och efter de går vi nog ut, solen lyser ju! :)


Nu först somna Elton! Han var riktigt tju...

Nu först somna Elton! Han var riktigt tjurig i kväll, tjurpelle. Mormor och morfar har ju inga rullgardiner, så de gör ju inte saken lättare.. Men nu sover han iaf! Elton har varit grönjävlig idag! Han har gjort allt han inte får, så fort jag sagt nej, har han bara gjort de igen. Han har sagt nej till allt och skakat på huvudet mest hela tiden.. Han vet verkligen vilka knappar han ska trycka på! ;)


Nu är vi framme i Ljunga! Tog tid innan vi...

Nu är vi framme i Ljunga! Tog tid innan vi kom hit, men tillslut så :) Elton ska snart sova och jag ska bänka mej i soffan, framför tvn, med godispåsen!


Bortskämd

Elton har haft en dålig natt! Redan innan 24 kom han över till oss och där efter har han sovit som en kratta.. Snacka om att man blir bortskämd fort!

Prinsen ligger och sover nu, men lär nog vakna när som hällst. Jag har precis stoppat in lunchen i ugnen. Fick bli lite hopkok, då de blev så mycket spagetti kvar sedan igår.
När Elton vaknar ska vi packa klart de sista som är kvar. Och när gammelmormor slutar på jobbet, far vi mot Ljunga. Ska bli underbart att komma dit! :)

Bilder - 100519

Stella stod i fönstret och kika ut :)

Emilie och Elton satt och måla, båda lika roade ;)

Mys, mys och åter mys!
Elton är väldigt intresserad av Emilies kamera :)

Sötare tös får man leta efter!


090714 & 100518


090714


100518


Bilder - 100518

Elton plockar blommor till mamma :)


Elton sprang iväg och pappa efter..

Senare på kvällen gick vi ut och kolla på pappas motorcykel!

Passa även på att leka lite i parken oxå :)

Första gången jag gick barfota för i år, underbart!


Lunchen

Ganska precis när Elton vakna, kom Emilie och Stella :) Vi börja med lunchen direkt, då alla var superhungriga! Blev enkelt i dag, köttfärssås och spaggisar! Alla utom Stella åt glatt, vet inte om hon nobba min mat eller inte var hungrig ;) Ända damen sa i dag var: Nää, nää och skaka på huvudet. Sötare tös får man leta efter! Hon lindar en runt lillfingret, direkt ;)

Efter lunchen lekte barnen, medans jag och Emilie att i soffan och prata strunt. Efter ett tag kröp Elton upp hos Emilie och ville mest hela tiden sitta där och mysa. Han är en riktigt liten mysplågare, bara han vill!
När maten lagt sej, tog vi och baka en sockerkaka. Saft, nybakt sockerkaka med grädde och björnbär. Mycket gott!

Vid 17 gav sej Emilie och Stella hem. Blev puss och kramkalas i hallen! Elton ville nog hälst inte att Emilie skulle gå, han gav pussar i massor :) Sötlök!

Resten av kvällen har vi bara varit inne (typiskt att solen ska komma fram när de är dags för kvällsbestyren!). Elton och pappa har duschat, ätit flingor i massor och skrattat.
Elton var väldigt svår nattat i kväll. Han snurra runt och peta på mej och Roger hela tiden. Kanske dags att börja natta i egen säng, igen?

I morron ska jag och Elton packa väskan och fara med gammelmormor till mormor och morfar! Vi ska dit och mysa. Dock åker vi hem igen på Fredag eftermiddag. Men, de ska bli skönt att komma dit vilket fall! :)


Mulet

Vädret ville inte alls vara på vår sida i dag.. Mulet och blåsigt! Så i stället för att vara ute, bjöd vi hit Emilie och Stella. Lite lunch, bus och sedan tänkte jag att vi skulle slänga ihop en sockerkaka!
Just nu ligger Lilleman och sover, tog tid för han att somna i dag oxå.. Men de var inget grin iaf! Jag håller på att fixa lunch till Roger, han hinner ju inte äta med oss.

Elton sov hur bra som hällst i natt! Han vakna inte förrän 06:16 och kom över till oss. Trodde inte han skulle somna om, då Roger skulle kliva upp. Men han somna om och sov till 07:30 nästan! Äntligen!

Favoriterna

Elton har inte alls varit intresserad av tv:n, inte ett dugg! Men nu kan han iaf sitta några minuter och kolla. Favoriterna just nu är Backyardigans och Supertrion. Mycket sång och musik!
Vad jag tycker om favoriterna, är en annan sak ;)




Möte



I dag är de precis en vecka kvar tills jag ska på mitt "möte".
Ska bli skönt att få de gjort!
Men jag är sjukt nervös.. Hoppas, hoppas, hoppas!


Alltid

I dag tog de tid för Elton att somna vid lunch! Jag la han i sängen klockan 10:30, som alltid. När Roger kom hem, vid 12, hade han fortfarande inte somnat.. Han fällde några fejktårar som fick Roger att gå in, sedan somna han med pappa i våran säng. Snacka om att dom vet hur dom ska göra! ;)

Klockan 14 när Elton vakna, klädde vi på oss och gick ut. Elton grina först för att vi skulle gå ut, när vi kom på Stor&Liten grina han för att vi skulle gå in. Eftersom att vädret var så fint, tänkte jag att vi skulle gå tidigare och gå ut. Typiskt nog hade Elton börja leka och ville inte gå ut.. Efter ett tag locka jag med att vi skulle kolla vad pappa gjorde, haha ;) Funkar alltid, oftast iaf!
Vi gick förbi Roger, som var redo att sluta för dagen, så vi gjorde sällskap på Ica. Sedan hem och fixa middag, som vi åt ute på balkongen i solen. Mysigt, mysigt, mysigt!

När vi fått undan disken och maten lagt sej i magen, klädde vi på oss och gick ut igen Roger skulle ladda batteriet på motorcykeln, till Eltons stora förtjusning! Elton lekte hur bra som helst ikväll och ville inte alls gå in när de var dags för kvällsrutinerna.. Grin, grin, grin!

Elton åt faktiskt en hel macka med ost och drack nästan ett helt glas med mjölk. Han har ätit dåligt hela dagen annars.. Dessutom somna han innan 19:30!

I morron hoppas vi på bra väder, då vi ska umgås med Emilie och Stella :) Kul!

Bilder - 100517

Algot bara sov och sov!

Alvin ville ha en morot till fikat han :)

Man blir törstig av allt bus!

Alvin jagar Elton, haha :)

Algot somna hos mej, så mysigt! :)

Jag fick blommor av gammelmormor, tack!

Måste fixa en kruka och sedan ska den hängas upp :)


Frukost

I går morse när vi klev upp, hade vi precis fått sms av Sara. Hon fråga om vi ville ha sällskap och självklart! Strax innan 09 var Sara, Alvin och Algot här. Elton gick fortfarande i jamas och vi hade inte hunnit äta frukost. Men, när Roger kom hem käka vi frukost allihopa. Supermysigt!
När vi fått frukosten i magen, klädde vi på oss och gick ut i solen. Sjuktvarmt! Vi gick på Ica och handla till lunchen och fika som vi skulle ha med oss ut. Pojkarna bus lekte på bra, sprang runt och jaga varandra :) Algot åt och sov mest, sötsosen!
Vid lunch gick vi in, Elton var nämligen dötrött (hade ju varit vaken 1½ timme på övertid..). Elton fick sova, Sara fixa lunchen (supergott!), Alvin lekte på och jag skötte Algot (med glädje!). Vi bytte blöja och sedan somna han i min famn :) Va fort man glömmer!
Vid 14 begav sej Sara och pojkarna hem. Elton vakna precis då, vi fixa lite här hemma och när Roger kom hem fixa vi middag lite snabbt. Roger skulle till gammelmormor och fixa med vattenskadan. Jag och Elton fick en hel kväll för oss själva! Vi tog och diska, tog ett långt bad och fika kvällsfika på balkongen i solen. Mys!

Vet inte vad de är, men Elton har jättesvårt att slappna av på kvällarna. Han är jättetrött, men snurrar runt och är helt speedad! Förut somna han alltid 19, har vi tur så somnar han klockan 20 nu.. Kanske för att de är så ljust i sovrummet? Egentligen ska jag inte klaga! Han sover ändå hela nätter! Och nu dom sista nätterna har han sovit i sin säng till 06 och sedan somnat om en stund hos oss. Underbart är ordet!

Jag trodde att Elton hade somnat, men tji fick jag! Gick in och kolla nu, då står han i sängen och slår på och av lampan. Skuruttunge! :) Hoppas han somnar snart, så vi kan gå ut när han vaknar. Verkar bli finare nu!
Är inte vädret med oss, går vi kanske på Stor&Liten. Skönt att bara komma ut!

Bilder - 100516


Elton hjälper gammelmormor att sätta blommor :)

En tupplur mitt i allt!

Nyvaken

Elton skulle ta kort på gammelmormor ;)

Elton älskar vatten..

Grillat, glass och utemys :)


Femhundralapp


I dag när Roger var ute och jobba, sopa ihop en massa grus som ska bort, såg han nått i gruset.. Och vad låg inte där? Om inte en femhundralapp, fint ihopvikt!

Haha, lyckogubbe! :)


Bilder - 100515


Kvällsfika

dsc01105 (MMS)

Kvällsfika på ballongen, i solen. Kan inte bli mysigare! :)


Gräset

Dom håller på att klippa gräset här utanför nu och de luktar så himla gott! :) Jag älskar lukten av nyklippt gräs, känns som sommar!


Samvete

I går hade vi en jättemysig dag! Dock hade jag sjukt dåligt samvete för att vi var inne hela dagen, då de var så himla fint väder.. Men som gammelmormor sa i dag, de är ju inte sista fina dagen på året!
På förmiddagen myste vi länge med frukost, soffmys och bus. Elton passa på och sova länge, som vanligt när vi ska bort. Medans passa jag och Roger på att duscha. När Lilleman vakna fick han ett snabbad, då han sov så länge.. Sedan for vi till Ulla och Åke, där vi skulle bli bjudna på middag!
Även Cornelia (Eltons kusin) var där, mysigt! Elton tyckte inte att de var så värst kul, då hon kröp efter han hela tiden och ville dra i hans tröja ;) Haha! Men han var så snäll med hon, stora killen!

Innan vi for hem hann vi med en sväng ute i lekparken (Elton tuffade på sej och åkte rutschkana själv! Hemma är han rädd för att gå upp för den själv..). Så himla varmt och skönt! Klockan var efter 17 och ändå var Elton ute i kortärmat, underbart! Ännu mer dåligt samvete för att vi suttit inne..
Strax efter 18 var vi hemma. Jag somna vid nattningen och somna även på soffan igen, vakna lite innan 24 och gick och la mej i sängen igen. Vakna i morse när Elton vakna vid 06 och somna om till 08. Över 12 timmars sömn, sjukt! :)

Jag är helt slut! Morronen startade inte förrän efter 08! Helt otroligt, har nog inte hänt på evigheter. Elton skulle nog ha sovit ett tag till, men jag hade varit kissnödig sedan Elton kom över till oss (strax efter 06) och var tvungen att kliva upp.. Alla tre vakna på strålande humör! Solen lyste inte, men de var jättevart ute redan då! Så jag badda ur sängen och slängde ut täckena på balkongen.
Gammelmormor sms:a och fråga om vi kunde hjälpa hon att köpa blomjord, självklart! Efter klockan 10 var hon här, sedan for vi på Plantagen och vidare hem till gammelmormor. Där har vi spenderat hela dagen, ute! De har regnat och varit mulet mest hela dagen, men ändå varit varmt.
Vi har planterat blommor, rensat ogräs, grillat, busat och lekt. Elton är värre än värst, snabbare än snabbast och testar gränser till max! I dag har han tagit premiärdoppet i gammelmormors pool (okej, "bara" ena benet), kastat bollar och stenar i vattnet (trots miljoner nej!), jagat fiskarna med en pinne, tömt ur blomjord överallt och tokgrinat tills han blev röd och svettig, bara för att han inte fick som han ville. Har aldrig sett han så!

Vi kom hem lagomt till nattningen och Elton var supertrött, men han hade jättesvårt att varva ner. Tog lång tid att natta i kväll! Tror inte han somna förrän 21.. Hoppas att han sover lika bra i natt oxå, han behöver de!

Bilder får bli i morron, då de blev så sent och sängen väntar!

Musik

Elton slog på stort även i dag och sov till efter 07. Tack för de! Dock vakna vi av att Elton fick igång klockradion(!), med sjukt hög musik. Han dansa glatt och peka på blöjan och mycket riktigt var de något där. Så ligga och dra sej i sängen, var inte på tal i dag :)

Nu ligger prinsen i sängen igen. Blev lite grin först, då pappa var in och sa sov gott. Men nu är han tyst, så jag antar att han somna ganska snart, då han var jättetrött!
Roger håller på att raka sej (ett försök att se lite yngre ut?) och ska sedan duscha. Efter han är de min tur, när Elton vakna ska även han få ta ett bad. Vi ska nämligen till Ulla (Eltons farfar) och Åke i dag, vi ska bli bjudna på middag. Lyx! Synd bara att de var i dag, då de är fint väder och jättevarmt ute.. Men Roger sa att de skulle vara fint även i morron, så vi satsar på en heldag ute i morron!

Bilder - 100513 & 100514

Påväg på lill Ica

Elton är helt fascinerad av cyklar!
(Elton kallar cykel för lol lol, varför? En mycket bra fråga!)

Vindruvor är de bästa Elton vet :)

Mina älskade prinsar!

Korv på Ikea :)

Martin och Gina på kom fika :)

Elton fick med sej en tröja och 5par strumpor hem i dag.
Tack gammelmormor!


Typiskt

Är de inte typiskt, när man ska bort, då passar prinsen på att sova länge! De är alltid så här hemma :)
Men när Elton behaga att vakna, for vi direkt på Birsta. Elton fick ta lunch där tillomed, en korv på Ikea. Elton åt upp hela korven, satt (eller mest stod) och kolla på allt folk som irra runt! Sjukt mycket folk i dag, hitta nästan ingen parkering..
När vi stillat hungern, gick vi på Birsta City och kika. Leta en jacka till mej, men hitta ingen. Eller jo, jag hitta en, men den fanns inte i svart. Hitta några jag tyckte var okej, men dom kom inte överens med min breda bak och kurviga höfter ;) Så, jag gick även jacklös i dag!
Elton fick en tröja och 5par strumpor av gammelmormor, tack för de! Han var så söt när vi kollade på tröjor. Jag tog fram en och visa han, då peka han på sej själv och nicka med huvudet. Jag fråga om han ville ha den, fick mmm, till svar! :) Sötunge! Självklart fick de bli den tröja han valt, tur att även jag tyckte att han skulle ha den, haha! När vi hade shoppat klart bjöd gammelmormor på lass (glass), Eltons favorit! Tack för i dag, gammelmormor!

Hemma hade vi fått besök, av Martin och Gina. Kaffe och kakor blev de såklart! När dom for hem fixa vi middag och åt en väldigt sen middag.. Hatar när de blir så, får så dåligt samvete för Eltons del!
Elton och Roger natta ikväll, då de var hockey på tv. Jag har kollat på Vampire Diaries och legat under filten, på soffan. Nu börjar ögonen bli tunga, funderar på om jag ska hoppa i säng!

Perfekt

Har nyss lagt på Elton filten, han somna utan ett ljud! :) När han vaknar ska vi åka på Birsta med gammelmormor, prefekt väder för de idag! Solen är så långt bort den kan vara och regnet ligger i luften.. Som sagt, Birsta väder!
Ska titta på en jacka, måste ha en! Så kanske vi tar en fika.
Resten av dagen får vi se! Roger jobbar hela dagen. Och då vädret är som de är, blir vi nog inne hela eftermiddagen/kvällen. Mys i soffan, under filten!

Nu ska jag borsta tänderna, slänga på lite mascara och tillomed borsta håret ;)

Baksidan

I går efter att vi fått i oss lite lunch, gick vi ut på baksidan i solen. Även Karla och Theodore kom och busa med oss. Elton och Theodore lekte ganska bra, iaf på slutet. Elton var dock väldigt ego i går, Theodore fick inte äns kolla på hans spade eller traktor. Skitungen min!

Vid fyra, när solen hade gett upp, gav även vi upp. Gick in och fixa middagen, tills Roger och Marcus kom hem. Efter maten for dom och fiska. Jag och Elton tog ett långbad, fika kvällsfika i soffan och myste länge i sängen innan vi natta! Elton somna jättesnällt och fort.

I morse slog Elton på stort och sov en hel timme längre, ända till klockan 07:13! Vad mycket en timme gör, helt otroligt! Jag och Elton klev upp och kolla på barnprogram, medans pappa Roger fick ligga och dra sej.
När Elton skulle sova lunch, passa även jag på att sova. Vi somna strax efter 11 och vakna inte förrän efter 14. Tre hela timmar sov vi, haha! Dessutom fick jag väcka Elton, han ville inte alls vakna. Men de var så skönt!
När vi klev upp åt Elton sen lunch och medans pappa och han gjorde de, passa jag på att duscha. Sedan gick vi på lill Ica och handla de sista till middagen. När vi kom hem fixa Roger middagen: Ugnsstekt Kyckling och strips med salsasås. Sjukt gott, vi åt och åt!

Elton och Roger har kollat på hockey mest hela eftermiddagen och kvällen. Jag har legat i sängen och myst under täcket. När vi skulle natta var Elton inte alls trött, inte så konstigt egentligen, då han sov tre timmar i dag.. Men när jag gick ut därifrån (ville inte se hockey, vilket Roger ville), hade han somnat direkt!
Roger ligger fortfarande där inne och kollar på hockey. Jag sitter och irriterar mej på vår tv! Den håller på att lägga av helt nu. Bilden är helt rosa ibland, ljudet försvinner titt som tätt och nu skorrar ljudet hela tiden. Fan, vi har inte råd att köpa en ny tv nu! Den får så lov att hålla ett tag till..

Slut

Är helt slut i huvudet, många tankar och funderingar just nu.. Har iaf haft en underbar dag med världens bästa Elton! Älskade unge, mammas lilla prins!

Jag ska snart krypa ner under täcket, så fort Roger kommer hem från fisket! Tröttare än tröttast..

Bilder - 100511 & 100512

Glass på Birsta, med morbror Martin :)

Sandlådebus med Emilie och Stella!

Sandlådebus med Theodore och Karla!

Elton skjutsa Theodore i vagnen :)

Vindruvor, rån och mjölk till kvällsfika, i soffan. Mys!

Nybadad och helt slut!


Bilder - 100511 & 100512

Glass på Birsta, med morbror Martin :)

Sandlådebus med Emilie och Stella!

Sandlådebus med Theodore och Karla!

Elton skjutsa Theodore i vagnen :)

Vindruvor, rån och mjölk till kvällsfika, i soffan. Mys!

Nybadad och helt slut!


Trött

Jag är så trött på mornarna nu! Jag orkar knappt öppna ögonen. Att kliva upp klockan 06 varje morron, tär på en! Jag önskar Elton kunde sova till 07 iaf, de vore en dröm just nu! Men, jag är glad att Elton sover hela nätter nu! Somnar klockan 19, kommer över till oss allt mellan 24-05 och sover vidare till 06.

Som vanligt börja även denna morron tidigt. Men Roger bytte blöja, slog på Vakna och gav Elton mjölk och macka, så jag fick några extra minuter i sängen. Tack älskade Roger!
Nu på morronen har jag äntligen fått bort tvätthögen i soffan! Några få grejer kvar, lite lakan och så, men dom måste Roger hjälpa mej med. Skönt att ha de gjort!
Elton sover och jag sitter i soffan och äter vindruvor, njuter av tystnaden och funderar på om jag ska sova en lite stund jag med?

Solen lyser även i dag, underbart! Ska regna i morron, på Fredag och hela helgen tror jag.. Så när Elton vaknar och vi ätit lunch, kläder vi på oss och går ut. Är solen framme hela eftermiddagen, är vi ute hela eftermiddagen. Jag älskar solen!

Även i dag får vi middagsbesök, i dag kommer Marcus, Rogers bror. Roger och han ska och fiska ikväll, kvällsfiske. Roger är så glad och peppad! :) Kul att se han så!
Jag och Elton ska nog ta ett bad, läsa en av böckerna Elton fick med posten i dag: Nicke Nyfiken och brandkåren Han lyste som en sol när han fick öppna paketet och såg den gula boken och boken med bilar (Mulle Meck). Underbart!

När Roger kom hem på frukosten, kom han med en rolig nyhet: jag hade tydligen mammadagar kvar att ta ut. Dagar som vi inte visste om! Kunde inte komma mer lägligt :) Wiho!

Vädret

Även fast vädret inte var någe vidare i går, klädde vi på oss och gick ut. Vi cykla på Ica och handla till middagen. Sedan ville Elton gugu (gunga) och gräva lite i sanden. Blev dock en kort utevistelse, då de blåste och var svinkallt! Vi gick in och åt vindruvor i soffan i stället!

När Roger kom hem, hann vi bara slänga ihop lite kyckling och sallad. Sedan skulle pappa jobba igen (gårdsstädning på G nu). Jag och Elton busa och sedan hoppa vi ner i sängen och myste.

Klockan 06 i morse ville Elton kliva upp. Segare än segast! Men, när morbror Martin skicka ett sms och sa att han skulle komma förbi, blev jag på bra humör och tyckte dagen skulle bli kanon! :)
Vid 09 kom Martin, precis till frukosten! Sedan passa jag på att duscha, medans Elton och Martin hade bus för sej. När vi fått på oss kläder for vi på Ica Maxi och vidare på Birsta. Försökte hitta en mössa till Elton (han glömde sin "Eltonmössa" i morfars bil..). Men vi hitta inte en ända! De var mest kepsar med bilar på eller en hemsk marinblå.. Så vi kom hem mösslös! Men vi tog en mjukglass på Birsta iaf, mycket uppskattat av Elton. Som älskar lass!

Elton hade ju fått hoppa sin tupplur, då vi skulle på mössjackt. Tänkte att han skulle få lunch och sedan skulle vi gå på Stor&Liten, så länge han orkade iaf. Men medans pärerna kokade, somna Elton sittandes i Rogers famn.
Ändrade planer! Då Elton ändå sov, Martin hade farit hem och Roger jobba, la jag mej på soffan och tog en tupplur.
Elton sov i 2 timmar, sedan åt han fiskbullar och pärer som aldrig förr. När blöjan var bytt, gick vi ut och mötte upp Karla och Theodore i lekparken. Även Emilie, Stella och Stellas mormor, kom förbi.
När Karla och Theodore gav upp, gick vi vidare till lekparken utanför oss. Sand, bus och massa kakor blev de där. Sedan bjöd vi in Stella och Emilie på middag, trevligt! Inget märkvärdigt och ostädat, då de blev bara sådär ;)
Maten verka iaf gå i. Dock åt Elton inget alls (men han åt ju sen lunch oxå!). Elton och Stella lekte på hur bra som helst i dag! Superkul att se dom :) Och Stella är bara för söt!

18:30 gick Emilie och Stella hem. Jag och Elton skulle egentligen ut och vara med på gårdsstädningen, men Elton var så trött. Så vi gick bara ut och sa godnatt till pappa. 
När vi kom in åt Elton en halv macka, borsta tänderna och sedan låg vi i sängen. Tog lång tid för Elton att somna ikväll.. Men nu sover han iaf. Och Roger ligger där inne och ser på hockey. Jag ska se om de är nått mer på tv eller om jag ska krypa ner i sängen..

Tvätthögen bara växer här i soffan.. 

Bilder - 100510

Nyvaken

Cyklar på Ica :)

Gugu dä (gunga där)

Elton hatar att ha vantarna på sej..

Kaka, kaka, kaka - säger Elton och smaskar! :)

Elton kolla bara efter pappa i dag (han har inte pratat om nån annan..)

Och pappa kom!

Gugu

Elton mata hästen, sötunge! :)

De ligger fortfarande snö kvar..

Väntar på middagen :)


Bilder - 100509

Nysoven! :)

Påvägen hem lyxa vi till de med årets första mjukglass (lass, enligt Elton). Elton blev överlycklig!

Elton fick tag på en tub med salva och så här gick de..

Mys i soffan

Elton tog hur min gummisnobb och skulle promt ha den själv!

Bus i sängen!

Tok pappa!

Pappa skulle lära Elton att klä av sej, så vi kunde bada :)

Badprinsen!

Bilder - 100508

Tidigt på morronen klädde vi på oss och gick ut, strax efter klockan 08!

Sova ute, är bland de bästa som finns!

Vi käka även lunch i solen

Sedan for vi till gammelfarmor och gammelfarfar och tvätta bilen. Mycket roligt tyckte Elton!

Datanörden!

Elton fick låna gammelfarmors glasögong, han verkligen älskar glasögon!

Bilder - 100507

Innan vi tog tåget till Ljunga, var vi och köpte nya skor. Äntligen!

Äter äpple på tåget

Mys med mormor och moster, ute i solen!


Haha, mormor fjanta sej ;)

Louise hade fått ny färg på tandställningen ;)

Elton och mormor heja på alla bilar som for förbi!

Elton var bäst på att strö ut alla löv igen..



Dags för nattning!

Funderar

Känner mej inte alls på humör i dag, funderar för mycket! Så i dag har vi inga stora planer alls.. Jag håller på att tvätta för fullt, har två maskiner kvar. Sedan ska jag vika de rena tvättberget som ligger brevid mej och bara växer..
Elton sover nu eller han ligger i sängen iaf. När han vaknar och Roger kommer hem ska vi fixa lunch. Sedan klär vi nog på oss och går ut, även fast vädret inte är någe vidare! Vi måste ändå och handla. Sedan får vi se vad vi hittar på.
Så fort Elton somnat riktigt, ska jag se Glee. Hade totalt missat att de börjat igen! Tur att internet finns ;)


Jag längtar till den 26/5. Jag längtar till den 21/6. Jag längtar till riktig värme och sol. Jag längtar till Eltons 2års dag. Jag längtar tills vi köper en större lägenhet.
Jag längtar tills jag kommit på vad jag vill göra, jobba eller plugga.
Jag längtar till så mycket just nu..


Miljoner

Just nu snurrar de bara runt i mitt huvud.. Har miljoner tankar, på allt och ingenting!


Straffbart


Borde vara straffbart att vara så här söt!


Mest

Vi har haft en underbar helg! Vi har mest varit ute och njutit av solen, mest hela dagarna! Tidigt på mornarna har vi klätt på oss och gått ut, Elton har sovit ute i vagnen, ätit lunch och middag ute, krattat och gjort en massa nytta. Jag verkligen älskar att vara hemma i Ljunga, med min familj!

I går kväll när vi skulle natta Elton, somna vi alla tre. Strax efter 24 vakna jag till, kila på toa och klädde av mej, sedan fortsatte vi snarka vidare.. Vilken rolig Lördagkväll, speciellt för mormor och morfar, som satt och vänta på vårat sällskap.. Tråkigt!

Hela dagen i dag har vi krattat. Jag har krattat så jag har blåsor på fingrarna och sjukt ont i "musklerna" ;) Men nu är de gjort! Jag har dessutom lyckats bränt mej av solen! Jag är röd som en tomat i ansiktet och på bröstet, med sånhär snygg "linnebränna". Hmm! De svider lite smått..

Vi kom hem i dag vid 16. Tiden gick superfort när vi kom hem! Vi hann bara med lite bus, ett långt bad, kvällsfika i soffan och mys i sängen, innan klockan var 19 och dags för nattning. Elton somna jättesnällt, vilket han gjort hela helgen! Nu ligger han och snarkar gott. Roger kolla på hockey och jag ska ta mej ann tvättberget. Sedan ska jag kolla om de är nått sevärt på tv!

Igen

Nu är vi hemma i stan igen! :) Soffmys och barnprogram som gäller, tills vi ska bada och natta!
Åter kommer ikväll!


GRILLAT

Är hos gammelfarmor och gammelfarfar nu. Sitter ute i solen (tjuvlånar Robins dator), fortfarande! :) Har varit ute exakt hela dagen, superhärligt! Vi har nyss tvättat mormors bil, Elton blev blöt ända upp till axlarna.. Men kul hade han! ;)
Nu väntar grillat och potatisgratäng, för första gångn i år. Ska bli så gott! Ska åergå till att vara social, så Melker får datorn..

I dag fick Elton för sej att vakna ännu ...

I dag fick Elton för sej att vakna ännu tidigare än vanligt och slog upp ögonen innan 05:30.. Jag var mer död än levande! Nu kikar Elton på barnprogram, medans jag fixar frukost till mormor. Hon beställde löskokta ägg, rostad macka och te, så de ska hon få! Hon tror knappast att jag skulle göra de ;)


Andetag

Jag har precis krypit ner under täcket. Lyssnar på Eltons tunga andetag, måste vara bland de mysigaste som finns!

Framme

Nu är vi framme i Ljunga! :) Vi kom med tåget klockan 15, sedan for vi hem och fixa middag. Kycklin och strips, Elton åt som en häst! När vi hade fått mat i magen, klädde vi på oss och gick ut. Har varit ute hela eftermiddagen, ändå tills de var dags för nattning. Elton somna direkt, så nu ligger han och snarkar gott! Jag och mormor myser i soffan, kollar på tv och pratar massa skit! Jag älskar verkligen min familj!

Skor

dsc00992 (MMS)

De blev nya skor för både mej och Elton i dag! Ett riktigt kap dessutom! Mina kosta 399 (hade kostat 1199) och Eltons gick på 99 (hade kostat 199). Blev dock ingen ny jacka.. Så de får bli en Birsta tur nån dag!


Snodde


Snodde två bilder av
Emilie ;)


Bilder - 100506


Alla bilder är tagna med min mobil och jag verkligen älskar den!


Humör

Vilken morron vi hade i går, Elton var på allt annat än bra humör.. Dessutom sov han dåligt vid lunchen, sov oroligt. Åt ingen lunch häller! Men vi klädde på oss och gick på Stor&Liten, där var de bara vi och Anette med Wilma. Superlung och skönt!
När vi skulle hem, lyste solen och Elton ville gunga. Först höll han på grina ihjäl sej när vi skulle gå, för då skulle han promt leka med barnen på dagis och försökte ta sej runt staketet. Sötlöken våran! :)
Vi gunga en snabbis bara, sedan ville Elton leka i sandlådan. Så där hamna vi och fick även sällskap av Emilie och Stella. Jättemysigt, soligt och skönt!
Strax efter 17 gick vi in, hann bara in så fick vi besök av gammelmormor. Fixa lite middag och sedan ville Elton bada. Lagomt tills han var klar, var de dags för nattning. Elton och Roger snarka ikapp efter 5 minuter!

Har varit fram och tillbaka i dag. Först skulle vi fara till Ljunga, sedan inte, sedan skulle vi fara och sedan inte. Mycket som spelade in. Men tillslut har vi bestämt oss, vi far! Så morfar kommer lagomt till lunch, då äter vi tillsammans och sedan far vi nog på Stadium, så jag får köpa mej ett par skor. Mina har gjort sitt nu (köpte dom för 4 år sedan, för 199 kronor!), då båda lilltårna sticker ut ;) Väldigt synd, då dom är som skönast nu! Kanske att jag hittar mej en jacka oxå? Hoppas på de!

Prinsen ligger och sover, somna utan ett pip. När han vakna ska vi packa de sista, fixa de vi ska innan och jag ska duscha. Vi tar tåget som går vid 14, då kommer vi lagomt tills mormor är färdig. Ska bli hur skönt som helst att komma hem!


Härliga

Har nyss pratat med Jenny, nästan en timme. Och fått mej många härliga skratt! Hon gjorde verkligen min kväll :) Så kul! Saknar henne jättemycket. Men nu smider vi planer inför sommaren. Bara Roger får sitt schema och Erland få veta hur hans semester blir, så ska vi planera in en Norgeresa! Ska bli så jävla kul, jag längtar som en tok!

Blir bättre bloggande i morron, med bilder oxå. Nu ska jag hjälpa min älskade med tvätten!

Bilder - 100505


Älskade lockar :)

Såhär tråkigt är de att kliva upp ur badet..

Fika och bus med Stella och Emilie

Mitt i fikat kom de hagel..

Äntligen lite färgglatt i rabatten :)

Dags för nattning

Snarkar sött brevid mamma :)


Bilder - 100504


Älskade unge!


Sitter

Just nu sitter jag i sängen, har en söt liten Elton som sover brevid mej :) Han har äntligen kommit till ro! Han somna jättesnällt, men drömde något och grina. Men nu snarkar han gott!
Jag sitter här inne för att Roger och morfar kollar på hockey i vardagsrummet. Men de är supermysigt att lyssna på prinsens andetag!

Om jag sa att Elton var grinig och gnällig i går, tar jag tillbaks de! För i dag, har han tagit priset! Han har bara, verkligen bara, grinat! Och snorat.. Inget har varit bra, han har inte ätit nått och varit på sämsta humöret man kan tänka sej.
Men efter försöket till lunch, klädde vi på oss och gick ut. Mötte upp Emilie och Stella. Precis när vi kom ut, börja de små regna.. Typiskt, då solen lyst hela förmiddagen! Men, vi trotts dom få dropparna som kom och gick på Ica. Köpte fika och sedan gick vi till lekparken. Mitt i fikat kom haglet, mysigt värre! Men vi fika vidare och busa på.
Vid 15 gav vi upp. Dom gick in till sej och vi gick till pappa Roger. Men de blev kortvarigt, då värsta skuren kom. Vi var dyblöta när vi väl kom in..

Nästan hela eftermiddagen har Elton suttit i soffan, han är så slö. Och vid 19 kom morfar, pussa och sa god natt till Elton. Nu snarkar han gott, som sagt! Jag äter choklad och kollar på tv, medans jag bloggar och läser bloggar. Är man kvinna så är man ;)

Ska kolla igenom bilderna från gårdagen och dagen!

Positivt

Fick precis ett positivt besked på posten! Eller ja, nu är de på G iaf. I rullning!
Nu får vi se hur de går.. De gjorde iaf min dag, idag! :)


Speciellt

Vilken dag vi hade i går, en väldigt jobbig sådan. Speciellt för Elton! Från att Elton slog upp ögonen, tills han slog igen dom igen, var de enbart gnäll!
De tog över 40 minuter för han att somna vid lunch, sedan sov han bara 20 minuter. Vilket inte alls är nog! Och även fast morfar var här när han vakna, var han på dåligt humör.. Och när pappa och morfar skulle fara med bilen, höll världen på att gå under. Jag har alrid sätt så stora och många tårar nångång! Övertrött, kallas de..

Men då de regna ute och jag inte orka vara inne en hel dag till, med en missnöjd och uttråkad Elton, klädde vi på oss och gick på Stor&Liten. Värt ett försök iaf! Gick sådär, Elton lekte ganska bra, men ville mest sitta i knä.
Kvällen blev väldigt lång och de kändes som evigheter till nattningen.. Tack och lov, åt Elton bra till middag iaf (han åt knappt nån frukost eller lunch..). En dusch med pappa och sedan blev de en tidig nattning. Elton somna direkt!

Men vakna på kvällen och var jätteledsen, så jag gav upp och kröp ner med han. Sedan har han sovit oroligt hela natten. Han blev supertäppt i näsan i natt oxå, så han kunde inte suga på tutten..
Nu ligger han och sover, behövligt! Både för hans del och för mina öron! Han åt iaf bra till frukost, flingor och mjölk. Sedan fick han för sej att kleta in de i håret (jag gick iväg med tallrikarna och vände mej bort i nån sekund..), så de var bara att stoppa ner han i badet, igen.. Tur är ju att han älskar att bada! :)

När Elton vakna ska vi fixa lunch och sedan klä på oss och gå ut i solen. Verkar som att vi skulle få sällskap av Emilie och Stella oxå, mycket trevligt! :)

Mormor ringde förut och ville att jag och Elton skulle komma upp. Så vi får se om vi kanske åker i morron eller på Fredag. Roger ska ändå till gammelmormor och riva upp golvet (dom hade varit och kollat vattenskadan nu och golvet var tydligen oxå skadat..), så då kan vi lika gärna passa på :) Jag och mormor ska övningsköra iaf, ska bli skönt att komma igång!

Nu väntar duschen!

Lyser

Äntligen lyser solen! Hoppas den gör de hela dagen, så vi kan vara ute :) Är less på regn och dåligt väder!


Dåligt

Dåligt med bloggande i dag.. Elton sov knappt i dag, max 20 minuter. Vilket ledde till en urusel dag! Med massa grin, gnäll, tutt, snutt och väldigt mammigt och pappigt.. Dessutom vakna han nu och grina. Så, jag ska hoppa i säng direkt! Bättre bloggande i morron och dom få bilder jag tagit i dag..

Bilder - 100503

Äpple, russin och mjölk till morronmyset


Snöa

De snöa nyss här, har dock slutat nu! Men jag och Elton bestämde oss för en innedag, med bara mys! Vi har ju ändå varit ute och rännt hela helgen, så i dag får de bli så :)


Bilder - 100501 & 100502

Mysigt att sova ute i vagnen!

Hos gammelmormor får man glass efter maten :)

Elton och gammelmormor skruvar ihop nya skottkärran :)

Gick dock sådär, så pappa Roger fick hjälpa till ;)

Såhär har Roger stått typ hela helgen..

Medans Roger jobba inne, gick vi ut och klippte häcken och kratta!

Haha, sötlök!

Som sagt, hos gammelmormor får man glass efter maten!


Förmiddagen

I går på förmiddagen fick vi besök av Mia, Cissi och Saga. Mycket mycket trevligt! Har inte träffat Mia eller Cissi sedan i somras, när vi på Gatufesten. Så de var roligt!
Vi bjöd på nybakad sockerkaka med grädde och björnbär, som jag och Elton slängt ihop. Uppskattat var de oxå! ;)

Efter finbesöket for vi till gammelmormor. Där fick Elton sova direkt, ute i vagnen. Resten av gänget satte igång med att fixa väggen. Roger fixa sågningen, jag och gammelmormor skyffla sågspån. Har aldrig sätt så mycket sågspån! När Elton vakna, hjälpte han glatt till :) Duktiga killen! När vi bytte blöja senare, tror jag att Elton hade fått halva sågspånet dit.. Efter ett tag ville Elton ut. Och så fick de bli! Jag, Elton och gammelmormor tog och klippte häcken (som blev försörd när all snö kom i vinter..) och kratta. Elton ville snabbt in, för engångsskull, och kolla på hockey med pappa i stället.
Vi blev bjudna på middag, kött med grönpeppar sås och råstektapärer. Underbart gott! Elton åt som att han aldrig sett mat :) Och efter maten blev de glass, vilket resultera i en dusch för Lilleman! Dusch och jamas på, sedan for vi hem och natta. Alla tre somna direkt! Varken jag eller Roger vakna mer för kvällen, utan vakna i morse klockan 06. Behövligt med lite sömn!

Nu på morronen har vi bara myst, jag och Elton. Han är inte alls på humör idag! Han gnäller mest och snoret bara rinner.. Just nu ligger han och sover, antar att han snart vaknar. Då ska vi fixa lunch med pappa. Efter de har vi inga planer. Ser att solen försvann nu, tråkigt!

Tidig

I går kväll sov Elton jätteoroligt, så de fick bli en tidig kväll för mej! Men vi myste i sängen och jag somna till tv:n ganska fort ;)

Dagen har gått fort, för fort! I morse hann vi med en massa, städa efter gårdagen, diska, tvätta, bädda rent i sängarna och lyxa till de med frukost framför tv:n. Riktigt Lördagsmys!
Strax efter 11 for vi till gammelmormor. Men innan vi for dit, svängde vi in på Barnenshus, köpte en kratta, en skottkärra och ett glas med sugrör till Elton :) Tack gammelmormor!
Vi fikade lite och sedan fick Elton sova ute i vagnen. Vi satte i gång med dagen projekt: riva ena väggen hemma hos gammelmormor. Hon har nämligen fått vattenskada under vintern. Sagt och gjort, jag och Roger stog med varsin kofot och rev järnet! Dock tog de stopp, när Marcus skulle komma och koppla ur elen och vi saknade lite verktyg. Så i morron ska vi tillbaks och slutföra!

När vi kom hem, hann vi bara in, så kom mormor och morfar på besök. Elton blev så glad! Lite senare kika även Martin, Gina och Melker oxå in. Lycka var total för Elton! :)
När mormor och dom for, fick vi nytt besök. En gammal klasskompis till Roger, Morgan och Louise. Kaffe och surr, mycket trevligt! Elton charma järnet ;) Sötunge!

Ett bad, lite fika och när klockan var 19 låg vi i sängen och natta. Men Elton hade svårt att somna även i kväll, fast att vi natta alla tre.. Sluta med att vi snarka gott allihopa! ;)
Nu har vi förflyttat oss till soffan, lagomt trötta! Och hungriga! Vi har inte hunnit med nån middag i dag (Elton har ätit middag, så var lugn!), mellan alla besök :) Nu kurrar magen rejält! Så kylskåpet kallar!

I morron får vi finbesök! Mia och hennes Leif. Så jag saknar Mia, min Mia! Ska bli så kul att dom kommer :) Och att dom ska flytta hit, nånstans, gör saken bara ännu bättre!

RSS 2.0