Veckan

Har varit dåligt med bloggande den här veckan, ska försöka uppdatera lite iaf..

I Måndags hade vi en inne dag, ingen av oss var på humör för nått. Dessutom var de kallt ute, men vid 15 fråga Frida och Arvid om vi ville gunga med dom. Och självklart, trotts de blåste ;) Och kallt var de!



Innan vi gick ut, var Elton tvungen att testa den nya stolen!

Påväg ut på gården

Ute i blåsten, med Arvid!

Tack för sällskapet, bästaste grannarna! :)


I går hade vi en mysmorron, tog de lugnt och busa hemma bara. 12:30 gick jag och Elton till Kyrkis, Elton behövde se lite andra leksaker och komma ut! Även Frida, Arvid och C-H kom, mycket trevligt!
När vi kom hem hann jag bara packa väskan med badkläder, lämna av Elton och kila till bussen. Jag skulle in till stan och träffa mormor/gammelmormor, på hennes jobb. Var där 16:30, men mormor/gammelmormos möte hade dragit över, så vi blev kvar ett tag. Jag fixa med min jobb ansökan (japp, jag har sökt jobb, ett iaf!), kändes kanon!
När mormor/gammelmormor var klar, åkte vi och posta mitt brev och sedan raka vägen till Sporthallen. Där blev de simning, 40 längder. Lagomt sådär första gången. Sedan basta vi, underbart!
Innan vi for hem var vi på Willys och handla lite och efter de for vi hem. Elton var fortfarande vaken, han hade somnat till i matstolen tidigare på eftermiddagen, så han var pigg..
Tänkte käka middag, som vi inte hann innan jag for, men Elton ville annat. Han vägra somna.. Så när han tillsut, efter mycket grin, somna i pappa Rogers famn, efter 22, satt maten mycket bra i magen!
Jag var tydligen helt slut efter simmandet, slockna i soffan, vilket jag inte gjort på länge nu. Flytta mej bara till sängen och slockna lika fort igen!


Elton påväg till Kyrkis!


I dag har varit en riktig latdag.. Vi har inte gjort många knop alls. Ätit, busat, Sovit, ätis busat, sovit och busat ännu mer.
Roger hjälpte Byström på förmiddagen. Annars har vi bara varit hemma. Elton är snorig och gnällig, men ingen feber. Dessutom dreglar han som en tok, värre än värst. Kanske är en tand på G ändå?
Tidigare i kväll ringde pappa/morfar, fråga om vi hade nån matlåda i frysen, vilket vi inte hade. Så jag lova att jag skulle fixa nån åt han. Sagt och gjort, jag och Roger har gjort köttfärssås och även lax, här på kvällskvisten. Så i natt kommer pappa/morfar och lånar duschen och sover här. Sedan blev de ändrade planer, så han blir här hela dagen i morron. Så han skulle låna Elton på promenad och mysa med han hela dagen :) Mys!

I kväll var de ju även säsongspremiär av Greys, så otroligt bra! Jag älskar verkligen den serien. Både skratt och gråt!
Nu är de bara skit på tv, så jag fundera på om jag ska krypa ner i sängen i stället. Elton sover faktiskt helt okej, han har inte vaknat en enda gång än. Vilket är bra för att vara han, minns inte sist de hände.
Men jag hatar att somna innan Roger är hemma.. Och han är och tränar, när han kommer hem vet man aldrig :)


Bilder från dagen!

Testa mammas halsduk ;)

Världens bästa pojkar!

När pappa Roger gick på lill Ica, blev Elton helt tokig (som han alltid blir då pappa går utan för dörren..) och börja grina hysteriskt.
Så han hämta skorna..

Och sedan banka han på dörren ;) Sötungen!


Greys anatomy

I kväll börjar äntligen Greys, som jag har väntat och längtat!


Borta

Undra vart Eltons braiga nätter tog vägen? Känns som att dom är långt borta iaf..

Åter igen en orolig natt, tidig morron och en Elton som vägrar morrongröten. Så i morse fick de bli en macka istället, med salamiost, som Elton älskar!
Nu sover prinsen, Roger är och hjälper Byström, jag sitter i morronrocken och tänkte fixa lite frukost. Magen kurrar.
Nä, nu vaknar prinsen :) Så nu blir de frukost för mej och mellis för hans del!


Blogar "riktigt" ikväll, då Roger är på träning och Elton sover.


Fart

Är helt slut! Har varit full fart hela dagen. Elton har precis somnat, efter många timmars kamp, i pappa Rogers famn. Middagen står på spisen nu, är sjukt hungrig!

Mer bloggning i morron..


Bilder - 090925 och 090927

Snyggingen innan han for med morbror Martin och Gina, i Fredags!

I Fredags!




Elton målar med farmor/gammelfarmor, i dag!

Elton fick en stol av mamma/mormor och pappa/morfar i dag :)


Toppen

Vi hade en toppen kväll i Fredags! Mamma/mormor och pappa/morfar kom och hämta oss här hemma, sedan for vi på bolaget och Coop. Köpte gott till kvällen! Efter de for vi raka vägen till pizzerian brevid Marton och Gina, tog med oss maten till deras lägenhet.

Måste bara berätta, sitter och kolla på Greys medans jag skriver, även fast jag sätt programet, sitter jag och ryser. Ryser och grinar om vart annats, måste nog vara ett av dom bästa avsnitten!

Åter till fredagskvällen. Vi beställde som sagt pizza och efter 3 veckor med LCHF, alltså utan mjöl, och blanda de med alkohol. Hm, ingen bran komo. Inte var pizzan så god som jag trodde att den skulle vara häller.. Nä, inget jag egentligen kommer sakna!
Blev kvar ett tag i Martin och Ginas lägenhet, drack och åt gott. Kika lite på tv och småprata. Sedan tog vi bussen ner på stan, där mötte vi upp mormor/gammelmormor. Traska till nån pub, som pappa/morfar valde (han fyllde ju år, så han fick bestämma kvällen). Gick sedan på en annan, men var så mycket folk där (träffa en gammal klasskompis, superkul!), så vi gick tillbaks till den andra. Där blev de drinkar/öl/vin och massa prat. Sedan skulle mormor/gammelmormor på Casinot, resten gick mot de nya stället (kommer inte i håg vad de hette, men mamma/mormor ville dit). Där var de sjukt mycket folk, men så kul!
Efter ett tag kom även Malin dit, de var så himla roligt och se henne. Var ett bra tag sedan nu. Blev dans och prat! Även mormor/gammelmormor kom senare.
Vid 03 tog vi bussen hem, käka lite mat och drack mjölk. Sedan stupa vi i sängen, mitt i meningen somna jag. Haha! Hade iaf en toppen kväll med massa underbara människor.

På Lördagen, i går, tänkte vi sova ut, men inte de inte.. Var uppe tidigt ändå. Duscha, plocka undan lite innan Elton skulle komma hem, lata oss och hade de mysigt.
Elton kom hem på eftermiddagen, glad och gosig. Så de blev bus och mys resten av kvällen! När vi satte oss på golvet för att leka på kvällen, vid 18, somna Elton i mitt knä. Utan jamas och gröt, så då var de bara att väcka han. Mindre kul!
Men vi fick i han lite gröt och på med jamasen, sedan somna han i pappa Rogers famn igen :)
Elton sov sådär i natt, vakna tidigt oxå. Men Roger fick sovmorron, medans jag och Elton fixa morronbestyren. Mys!

I dag har vi haft en mysdag! Och på eftermiddagen kom Martin, Gina, Melker, mamma/mormor, pappa/morfar, mormor/gammelmormor, farmor/gammelfarmor och farfar/gammelfarfar. Vi skulle ju fira pappa/morfar i dag. Blev middag, efterrätt och paket öppning.
Nu är de bara jag kvar här hemma. Elton är med mamma/mormor och pappa/morfar och kolla på när pappa Roger spelar innebandymatch. Jag kollar på One Tree Hill, i lugn och ro. Lyx! :)


Efter

Vi hade så kul igår! Blev dock sent ;) Var inte hemma förrän efter 03.. Men, vi hade en toppenkväll! Och de hade gått superduper bra för Elton med morbror Martin och Gina. Han hade sovit hela natten och varit jättesnäll, så dom var inte avskräckta ;)

Nej, nu ska vi fuska vidare.. Roger är på Max och köper mat, ska bli sjukt gott. Men i morron är de nya tag som gäller!

Mamma

0-4d3f0bc389fb7234a134ff83b13bbc4b.png

Älskade mamma!


Snabb

Nu är Elton snart i Ljunga med morbror Martin! Han sov när dom for, så de blev bara en snabb puss på kinden. 
Känns så tomt och tyst utan han. Men, han är ju hemma i morron igen :) Han kommer få de så mysigt!

Jag ska snart hoppa in i duschen, innan mamma/mormor och pappa/morfar kommer. Då ska vi åka på bolaget och sedan till Martin och Ginas lägenhet. Sedan får vi se, om vi går ut och äter eller blir kvar där hemma :) Sedan får pappa/morfar bestämma kvällen, så de blir nog nån pub med bra öl, enligt hans tycke, så klart ;)

Nej, duschen väntar!


Liten

6441491f2b3c9a21fd5d369bd7b1b711.png

En trött liten fis! :)


Paus

07e34a2db63aaeac4207935595dd4c03.png

Mjölk och banan paus i soffan :)


Lådan

0-3a191163fe903a6337b04272cd81bf95.png

Fast nu tog han en tur i lådan, för att hämta fler klossar :)


Bygger

-e8734c8ab3565a9eeaf303f87f84c1f.png

Världens vackraste bygger med klossarna! :)


Frukost

Nu är frukosten i magen, Elton sover frukost, Roger är och hjälper en kompis att flytta. Dagen har varit igång sedan innan 07, natten har dessutom varit skit! Fattar inte vad de är, Elton sover superoroligt..

Känns som en seg start på dagen, de är grått ute och de regnar. Jag som hade tänkt gunga med Elton i dag, innan han ska fara med morbror Martin. Men men, de får vi ta en annan dag!

Nu kommer de en liten fis krypandes, med tutten i munnen och snutten i handen! :) Gullunge!

Ställde mej på vågen i morse, lite besviken faktist. -0,5kg. Men, de är ju minus iaf.

Nej, nu vill inte Elton vara med nåe mer. Så nu blir de lite kläder på kropparna och bus i stället!


Grattis

I dag fyller älskade pappa/morfar år!
Grattis :)



Resten

Nu ligger Elton i sängen och förhoppningsvis för resten av kvällen! :) Lillfisen!
Jag kikar på Idol och myser i soffan. Roger är hos Choppas och kollar på hockey, han kommer väl hem 22 ikväll.

I dag har vi haft en riktig mysdag, hemma, alla tre. Dagen börja underbart, fick en oväntad sovmorron. Elton och pappa Roger klev upp och fixa alla morronbestyr, busa, rita och hade de mysigt. När klockan var 08 tyckte Elton att mamma hade sovit nog! Så då kom han in och gav mej världens största puss och en gos :) Han är bara för go! När Elton sov frukost, fixa jag och Roger frukost, åt den i lugn och ro, sedan vakna Elton. Han sov inte alls länge och vägra somna om..



Blev bus i stället! Sedan lunch för Elton och en tupplur för han och mej. Efter de tänkte vi gå ut, men solen hade försvunnit och verkade inte vilja komma fram, så vi skippa de och stanna inne i stället.
Efter middagen, som blev enkel i dag (Keso, bacosn och en tomat), blev de en dusch för Elton. Han gjorde nämligen nr2 och de hamna lite här var, så han fick duscha redan då. Hade tänkt att han skulle göra de senare i kväll, innan gröten och jamasen. Men ändrade planer ;)




Efter duschen tog vi fram ritblocket och kritorna igen, som är mycket uppskattat!


När de blev tråkigt, busa vi i sängen :)




Gröt, jamas (fast den satt egentligen redan på sedan efter badet!), ny blöja och sängen vid 19. Sedan vakna han ju igen, men somna om. Och nu sover han igen! :)
I morron ska Elton ut på äventyr! Med morbror Martin och Gina :) Han ska med dom till Ljunga, medans jag och Roger ska ut och äta med mamma/mormor och pappa/morfar. För i morron fyller pappa/morfar år! :)
Sedan kommer Elton hem på Lördag, med farmor/gammelfarmor. Då ska han gå på stan med mamma/mormor och pappa/morfar. Efter de, då kommer han hem igen! :) Mycket bus blir de!




Min

Har redan nattat Elton 2 gånger ikväll, nu ligger han i min famn. Visste att de var för bra för att vara sant, då han låg i sin säng redan 19:15. De slår aldrig fel, så fort Roger inte är hemma, sover Elton sämre än sämst. Jämt!
Blir mer bloggning och bilder senare, då Elton är tillbaks i sin säng.

För ett år sedan

BVC - 16 september 2008 kl 15:01

Har nästan precis kommit hem från BVC, Elton har bara ätit en skvätt mat :) De gick ganska bra på BVC, Elton hann precis somna innan vi kom dit.. Typiskt, när han en gång somna! Men de var bara till o väcka han o klä av han, lillprinsen grina som bara den :/ Jobbigt o se på han när han blir så.. Hua! Men väl på vågen fick mamma o pappa sej en chock! 5130g :) Wow! Han har gått upp hur bra som helst, förr förra fredagen, så för lite mer än en vecka sedan vägde han 4570g vilket är kanon :) Men han har ätit mycket nu dom sista dagarna o varit gnällig.. Men BM sa att dom har en tillväxt period nu, så de var inte så konstigt! Men de ska tydligen gå över snabbt, skönt ;) Sedan var han 59 cm lång, 3½ cm längre än sist :) O 39 runt huvudet, så han har växt utav bara den! Mamma o pappas goding :)


Nu är vi som sagt hemma.. Elton sover i sängen, skönt för han o få somna om igen :) Roger sitter i soffan o kika på film, själv ska jag ta mej nått o äta innan prinsen vaknar igen! Sedan får vi se vad vi hinner med, klippa naglarna på Elton ska vi iaf göra :) Dom växer som ogräs!


Justja, I går sa Roger upp sej från jobbet! Men han har redan ett nytt ;) Haha! Så nu är de inte många nätter kvar som vi behöver sova själv jag o Elton :) Ska bli så underbart!


Men de nya jobbet är skiftgång, men han är aldrig borta över natten :) Om de blir som de låter nu, så kommer han o jobba mellan 06:00-15:00 och 15:00-22:00, låter toppen :) Kommer säkert bli kanon!


Nu väntar min mage på nått gott :)


Världens goaste!

 


Hämta

Efter att Elton sovit lunch, kom Roger och Martin och hämta oss. For till Birsta och gjorde de vi skulle. Köpte en innebandyklubba, salva till Elton, Balsam (som jag har letat) till Elton, kritor och ett block till Elton! :) Beställde Fiberhusk oxå, så vi kan baka bröd. Ska bli så gott! Dom bröden vi testat hittills har varit sådär..
Sedan for vi på lill Ica, handla till dagens middag: LCHF pannkakor! Så när vi kom hem blev de middag, som blev rätt okej ändå. Och innan de var dags för jamas och nattning, busa vi så Elton vek sej dubbel av skratt! Finns de nåe bättre än ens barns skratt? Nä!
Nattingen gick kanon i kväll, Elton somna hur fort och snällt som hällst! Tack vare att han sov tidig lunch, så nu måste han sova då. I går somna han ju inte förrän 22, vilket är för sent för prinsen, som ändå kliver upp supertidigt.
Han har dessutom inte gjort ett ljud i från sej i kväll, så man kan ju alltid hoppas att natten blir bättre än dom som varit!
Prata med mormor/gammelmormor tidigare i kväll. Vi har pratat om att börja simma igen (gjorde de 1 gång i veckan när jag var gravid, underbart!) och nu ska vi ta tag i de. Så nästa tisdag börjar vi! Ska ha den dagen, men vi får se hur de blir från vecka till vecka, då mormor/gammelmormor ofta är borta i jobbet. Men de ska bli så skönt att komma igång med nått. Jag älskar dessutom stt simma! :)

Roger är på träning. Jag sitter i myskläder, morronrock och håller på att frysa ihjäl..


Bus i leklådan ;)

Testar den fina tröjan han fått av farmor/gammelfarmor!

Dagens fynd!
Blocket 20:- och kritorna 25:-
I morron ska här målas!


Äntligen ett balsam! Som dessutom matchar schampot och tvålen :)


Elton


080729 - 15:49 - 31 minuter gammal!

080826

080927

081017 - Min favorit bild, jag älskar den!

081122

081219

090115

090224

090316

090426

090528

090616

090713

090807

090910




Överallt

En lugn stund, så underbart! Elton är verkligen överallt nu, gör allt han inte får (som han mycket väl vet att han inte får), han är verkligen inte still en sekund nu. Men, de är även roligt! Vi busar på ett helt annat sätt nu, han förstår mer och leker mer. Dock är de ju skönt den timmen han tar en tupplur och jag hinner andas och ta ett äpple, som jag inte måste dela med mej av ;)

Blev ju som sagt ändrade planer i dag, så vi har inget alls på schemat.. Kanske att vi tar en snabbtur på Birsta, får se om Martin och Roger hämtar oss innan. Roger ska köpa ny innebandyklubba i dag. Så jag tänkte passa på och köpa lite kritor och ett block till Elton i dag. Han älskar att rita!
Tycker att de kanske är lite för tidigt med vatten färg, har en känsla av att de skulle vara mer på väggarna och golvet, än på papperet ;) Så de får vänta ett tag!


090206

090210


Helvetesnatt

I natt hade vi en helvetesnatt! Börja med att Elton inte somna förrän 21:30-22 och fotsatte sova oroligt. Så jag och Roger låg kvar där och kika på film.
Elton sov lika dåligt och oroligt fram till 02:30, då han grina/skrek hysteriskt! Vägra sova, vägra vakna, ville ingenting alls. Försökte ge han vatten, men då blev han bara mer hysterisk. Tillslut bytte vi blöja och gav en alvedon. Efter ett tag gav Elton upp och la sej ner, utan att skrika. Tog ett bra tag innan han somna, men de tog nog inte många sekunder innan jag somna därefter ;)
Och inte sov han nåe längre för de häller, som vanligt vakna han före 06. Låg kanske kvar i sängen eller iaf försökte, till 07. Då blev de gröt och bus. När Elton blev trött, gick vi och la oss allihopa. Jag och Elton somna, Roger vet jag inte vad han gjorde.. Jag och Elton sov i 2 timmar, mycket skönt! Eller jag sov vidare en ½ timme ;) Tack älskade Roger!
Efter tuppluren blev de frukost/lunch/mellis, sedan en dusch och lite kläder på kroppen. Sedan traska jag och Elton iväg till Kyrkis. Där blev de massa bus och fika för Elton. Jag var duktig och inte tog nått, wiho för mej!
Efter Kyrkis kom vi hem till en städad lägenhet. Roger hade plockat ihop, dammsugat, skurat och dammtorkat. Världens bästa pappa/sambo har jag och Elton!
Innan Elton skulle sova gick vi på lill Ica, sedan somna prinsen i min famn. Vi fixa middagen, nytt recept! Kyckling och chilisås i ugn, mycket gott! Elton vakna lagomt till middagen. Han åt upp halva min kyckling, lite av Rogers och nästan hela sin portion med korvgryta. Tokfisen! :)
När vi stökat undan middagen blev de lite bus innan Martin kom, då for vi och hämta Rogers fiskespö (Roger och Martin ska och fiska i morron). Elton pröva sin stol i ny bilen, ha satt som en prins!
När vi kom hem var de gröt och nattning som gällde. Elton vägra somna, så tillslut fick han somna i min famn. La ner han i sängen och han sov ett litet tag. Nu ligger han på Roger, här i soffan. Fattar inte vad de är som är fel? Han sover som en kratta just nu.. Vill ha tillbaka den gamla Elton igen, snarast!


I morron var de meningen att vi skulle träffas här hemma, mammor och barn, men så blev de inte. Sjukdomar och jobb kom emellan. Så vi får ta de en annan dag, helt enkelt.
Så när Roger och Martin ska och fiska i morron, har jag ingen aning om vad jag och Elton ska hitta på. Skulle vara kul att hitta på nått iaf :)

Nu blir de iaf lite tvtittning innan sängen. Känns som att sängen är väldigt lockande i kväll!


Så här kan de se ut om man vänder ryggen till i 2 sekunder..

Kvällens bus!


Kika

Elton har nästan nyss somnat.. Så nu ska jag oxå slänga mej i sängen och kika på tv tills jag somnar! :) Mer bloggning i morron!

Ikapp

0-76056714c0d7db3c37c1a299959ff53d.png

Mina älskade pojkar ligger och snarkar ikapp i soffan! :)


Tävling


 Jag tävlar hos Millah om ett namnsmycke från My Silver!
Tävla här du med!


Vaknar

Elton sover oroligt både på kvällarna och nätterna nu, han vaknar till och från hela tiden. Funderar på om de kanske är fler tänder på G, han dregglar mer än mest just nu! Kände dock inga i dag, men man vet aldrig..

I dag har vi iaf haft en supermysig dag! Elton vakan tidigt som vanligt, fick gröt och sedan var de grin ända tills vi gick och la oss igen. När Elton sov passa vi på och käka frukost och packa. För när prinsen vakna skulle vi fara och bada. Lite innan Elton vakna kom Martin och Gina, våra badkompisar för dagen! :) Lite efter 10 for vi mot Birsta för att köpa badblöjor och sedan raka vägen mot Matfors. Poolen var lika varm och skön som vanligt! Elton plaska på som bara den och lyste som en sol hela tiden :) Han verkligen älskar vatten! Blev dock massa kallsupar i dag, men han verka inte bry sej värst. Efter 2 timmars bad, gav vi upp för lite lunch. Elton fick en korv på Luddes, den var uppskattad kan jag lova! Korvgubben våran :)
När vi for hem slockna alla tre i baksätet, jag, Gina och tillsist även Elton. Haha! Elton fortsatte att sova i min famn när vi kom hem, man blir ju slut av att bada!
När han vakna blev de middag och bus. Men Elton har mest varit grinig hela kvällen. Tycker han ser hängig ut oxå. Får se om de blir nått mer av de, hoppas inte!
Nu ligger båda pojkarna och sover, jag ska snart jojna dom. Men var tvungen att blogga lite ;) Hann ju inte i går, då Elton vägra somna om..



Mina älskade prinsar, på förmiddagsluren i går!

Sedan blev de bus!

Elton vägra sova själv i går kväll..

Bad!

Väntar snällt på att mamma och Gina ska bli klar ;)


Tävling

 

Jag vill vinna 1 presentkort värt 500kr från Me&i hos Tant Ulrika!

Tävling


Jag tävlar om fina priser från Rockefella i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!


Tävling



Jag tävlar hos Diana om presentkort från MyKiddo!


Tävling


Jag tävlar hos MammaCarola om en mössa från MadeByCarran
Tävlingen avslutas måndagen 28/9 kl 21


Tävling



Vinn ett presentkort på 300kr från Mykiddo hos Robins Garderob!


Börja

I natt har Elton sovit jätteoroligt, hela natten. Börja redan i går kväll, då han vakna tre gånger, innan vi gav upp och la oss i sängen alla tre. Så i morse när Elton vakna vid 05 nångång, var varken jag eller Roger så värst sugen på att kliva upp.. Tack och lov somna Elton till en halvtimme. Sedan blev de gröt för prinsen, kort där efter kröp vi ner i sängen igen, Elton var redan övertrött. Lillfisen!
När pojkarna vakna blev de frukost/mellis, bus och sedan kom mormor/gammelmormor. Blev lite kaffe innan jag gick ner och sola. Kom nyss upp igen. Roger, Elton och mormor/gammelmormor är och handlar lite. Så jag ska passa på och duscha medans.
Annars i dag? Inte allt för mycket. Martin och Gina kommer iaf på middag senare i dag, innan Roger och Martin har match. Sedan får vi se..

Duschen kallar!


Hem

I morse kom Elton äntligen hem! Vid 09 ringde de på dörren och där stod Elton med pappa/morfar :) Underbart! Dock ville Elton inte komma till varken mej eller Roger. De var bara pappa/morfar som gällde, hade varit exakt likadant hemma i Ljunga oxå. Tokfisen våran! :)
Blev lite frukost och kaffe innan pappa/morfar skulle i väg och jobba. Försökte sedan få Elton och somna, då han bara hade sovit 30 minuter i bilen, på väg hem. Men han vägra.. Så de fick bli massa bus och gos i stället!
Lite senare kom Martin, han och Roger skulle och kika på bil. Jag och Elton skulle på Drakborgen! Så vid 12 släppte dom av oss där. Elton var supertrött, men vägra somna när vi kom dit. Han skulle leka direkt! Efter ett tag kom även Emilie och Stella, som vi bestämt träff med! Hann med lite bus eller Stella satt mest och kika på allt hon, innan de blev lunch för oss alla :) Elton gnällde igenom hela lunchen, åt lite av sitt, villa ha av mej, men vägra äta de han fick.. Så tillslut var de bara sovning som gällde, han grina sej till sömns. Helt slut var han! Sov en timme och lagom till han vakna kom även Maria och Casper. Lite innan 16 gav vi upp för dagen och for hem.



Bilderna har jag lånat av Emilie, då jag glömde kameran hemma på hallbyrån ;)
Tack Emilie!


När vi for hem, fick vi åka i vår nya bil! Japp, vi har äntligen köpt en bil :) Underbart!

Tyvärr inte våran bil, men vi har en likadan! :)

När vi kom hem blev de dags för middag! Köttfärsås och morötter. Mackisar för Eltons del.
Elton fick äta själv ;)


Efter maten blev de självklart ett bad för Herr Elton! Han älskar verkligen att bada :) Så medans Elton och pappa Roger fixade badet, duka jag undan middagen och diskade.
Innan gröten och nattningen hann vi med ännu mer bus och mys. Underbart att ha han hemma, våran goknopp! :)
Resten av kvällen har vi suttit i soffan och myst, jag och Roger. Lär stanna här tills sängen väntar!

Justja, jag har ju vägt mej i dag! Visade även minus denna vecka, dock inte mycket. Men minus är alltid minus! 1,1 kilo visa vågen den här gången, så totalt 3,6 kilo på 2 veckor. Rätt nöjd ändå, de får mej iaf peppad!


Hade några blandade bilder jag inte lagt upp :)

Nakenfis - 090914

Elton kröp bakan för soffan, superkul!
090915


Men efter ett tag, då han insett att han satt fast, var de inte lika kul..
090915




Lunch

080e9d4986a89c7f79c6c69cad8497b0.png

Lunch: Avocado, Creme fraiche, räkor och lite curry!


Försäkringsbolaget

Prata nyss med Roger, han hade pratat med försäkringsbolaget nu. Dom löser iaf in våran bil, som vi trott. Skönt att ändå få de bekräftat! Så nu måste vi på biljakt, vilket Roger inte direkt gnäller över ;) Han älskar ju att köpa ny bil! Får de vad de blir nu, men de blir iaf ingen nyare nu. De är bestämt!


Tävling

Vill du oxå tävla om väggdekorer från Paxlux.se?
Alla kan vara med och TRE vinnare kommer att
utses!! Tävla hos Muppsan du oxå

1:a pris - Valfri väggdekor ur Paxlux sortiment
2:a pris - Valfri väggdekor till värde av 100:-
3:e pris - Ett smådjur, t.ex mus, fjäril & snigel

Några

Har snott några bilder av mamma/mormor!

Elton med min lillasyster på min biologiska pappas sida. Kul! :)




Mamma och pappas älskling! :)



Helt

Jag är helt slut! Har aldrig gått den svängen så här fort! 30 minuter, alltså hela 15 minuter snabbare än annars. Känns superbra :) Duktig jag är! Dock kom nästan frukosten upp..

Nu sitter jag här svettig och dan. Men hoppar jag in i duschen nu, är jag lika svettig som innan duschen. Så medans jag ändå är igång tänkte jag plocka ihop lite här hemma, slänga in en tvätt, tömma och fylla diskmaskinen, bädda sängen (som egentligen borde vara gjort..) och kanske tillomed dammsuga. Får se hur mycket jag orkar ;)


Bjuder på den här ;)


Röd, svettig och helt slut!


Sen

5bffc2e8ec1ef9d6f66fce5420254909.png

Sen frukost ;)


Posten

Posten kom nyss, kom ett brev från Skatteverket. Har ju skickat in en "ändring" om Eltons efternamn (han hette ju bara efter mej förut) och fick besked i dag (visste att de skulle gå igenom, men fick de på papper).


Så nu heter han, Hjalmar Elton Melvin Englund Gidhammar.
Dom säger ju att kärt barn har många namn ;)


Hit

Ligger forfarande i sängen, tog med mej datorn hit ;) Mysigt! Prata nyss med Elton, han hade sovit hela natten, vaknat 06:20, precis sovit en timme och ätit en banan. Nu skulle dom fara till Fränsta och kolla på när morbror Melker stöter kula (några skolor som har anordnat friidrottstävling). Han berätta oxå att han inte kommer hem i dag, utan i morron.
Sjukt hur man kan sakna nån så mycket, att de känns så tomt. Men, han har de ju superbra hos mamma/mormnor och pappa/morfar! 

När jag väl tar mej upp ur sängen, ska jag fixa lite frukost och sedan ta en promenad. Känner att jag behöver de! Och, jag tror iaf, vädret är okej.
Får se vad jag annars ska hitta på i dag. Roger for redan i morse, han skulle hjälpa en kompis och byta växellåda på en bil. Han är bara för snäll min Roger! Så han kan jag nog inte räkna med i dag..




Fortfarande

49e73b0e43ee89b2635f122824fd5524.png

Har fortfarande inte klivit upp ur sängen, lyx! Ska snart fixa lite frukost och sedan blir de en långpromenad :) Saknar Elton!


Måla

0-60beb19a29454b1ddf84aeb5737d1504.png

Måla, måla, måla :)


Fika

0f987035e6f015709fad6820fc152713.png

Fika hos farmor/gammelfarmor!


Dressen

0-7d1cefc8437b6d58d7bebd053cdf9aa9.png

Nya dressen han fick av farmor Ulla, superfin!


Blommorna

6110117617377a857638475d5fde9205.png

Lukta på blommorna, sötnosen!


Mer

0-696377d144f3dba929c877f8ec0d5949.png

Ännu mer mys med pappa/morfar :)


Med

0-26430f39a78c4160f17055484b9c1251.png

Mys med pappa/morfar :)


Till

0-2f4c6629efac5de06e16ccfa7d20fca3.png

Fick en till bild av pappa/morfar :)


Tävling

Tävla om barnkläder LiandLo
Jag är med och tävlar hos Elin – Ett hus till oss, om ett valfritt klädeplagg från LiandLo! Ta chansen och tävla du med!

 


Vettiga

3e44bdae2c549f456ac4b3925b39c530.png

Har precis sätt igång en tvättmaskin, typ de ända vettiga jag gjort i dag.. Men nu ska jag krypa ner i soffan under täcket igen!


Nyss

0-3472ae3974e10088e939de1e656e0bd4.png

Fick nyss en bild av pappa/morfar :)
På promenad runt källrå!


Tävling





Tävla hos
Edvinsmamma om ett presentkort á 200 kronor från Fridolina.se.
Var med och tävla
här du med!


Tävling


Jag är med och tävlar hos
Rocka by baby om ett set från Elodie Details.
Var med och tävla här du med!


Tvärslocknade

7b86ac0820ceb3e5d8672bb86c2cffb8.png

Tvärslocknade i soffan till film nummer 2, underbart skönt! Men de är för tyst utan Elton..


Film

2191631cbfc5d4b908eb1ea0bcf68bfa.png

Nu blir de film: Wallander!


Plockat

0-443c4e28e79e95448280e8958126891a.png

Har plockat ihop leksakerna, då prinsen precis farit hem till mamma/mormor och pappa/morfar. Känns jättekonstigt!


Kex

0-17130000ce689037480593f0ec9e0ef2.png

Elton äter kex och väntar på mamma/mormor och pappa/morfar!


Slänga

Nu ska jag slänga mej i sängen med mina älskade prinsar, kika på tv och mysa! I morron kommer mamma/mormor och lånar hem Elton. Känns konstigt redan nu!

God natt och sussa sött!


Tävling


Jag är med och tävlar hos Livet som Mest.


Solen

I går var vi ju som sagt på Norra Berget! Hade de jättetrevligt med alla mammor, pappor och barn :)
Vid 11:30, kanske liite sena, kom vi dit. Solen lyste, grillen var tänd och barna kröp/gick runt i sanden. När alla var på plat grilla vi korv, tack för korven Frida! Elton älskade den, som all annan korv ;)
Efter korven blev de tårta, som Sara och Linnea hade varit duktiga och baka. Jag var så duktig och sa nej tack till tårtan, bra av mej! Men sedan kom jag på att Elton inte fick, snäll mamma..
Sedan blev de lite mer bus och även paket öppning, då alla har fyllt/ska fylla 1år! Elton fick ett lejon som lät, ännu en sak pappa Roger kommer att älska ;)
Klockan 15 gav vi upp för dagen och for hem. Tack igen Frida och Arvid (och självklart alla andra som var med)! Hemma vänta vi in pappsen, som hade hjälpt en kompis att flytta, för andra dagen i rad. Men Roger hann bara komma hem innan för dörren, innan mormor/gammelmormor kom. Då for dom och hämta kläderna som vi inte fick såld i helgen och eventuella kläder som var kvar. Dom passa även på att handla lite smått, som yoghurt till mej. Underbart!
När Roger kom hem igen, kika vi på One Tree Hill, Elton fick gröt och sedan nattning. Men innan nattningen kräktes Elton i sängen.. Han fick nog i sej för mycket gröt. Fisungen!
Elton somna jättefort, då han bara sov en gång på hela dagen. Går sådär med ändring av sovrutiner, han är så trött då de närmar sej eftermiddagen/kvällen. Så vi får se, kanske fortsätter med 2 sovningar på dagarna ändå!
Resten av kvällen fixa vi supersen middag och kika på film.



Sitter och äter min yoghurt med hallon i nu. Och de var så gott! Jag är sjukt less på ägg just nu, så de är gott med lite omväxling.
Elton sover, Roger kommer snart hem (han är hos en kompis och dricker kaffe) och nyss kom Martin. Den token har cyklat hit, hua :)

Vad dagen har att erbjuda, får vi se. Har inget speciellt planerat iaf :) Men nu ska jag vara social (och tömma diskmaskien, haha)!

Tävling

Jag vill vinna ett hemligt paket från Gangstar ~ för världens coolaste kids till ett värde av 300kr hos Tant Ulrika

Tävling

Jag är med och tävlar om en personlig Namnmössa från MadebyCarran hos Crazyangel.
Tävla du med!


Samma

Känner samma i kväll, blir bloggning i morron i stället..

Snart blir de film, en som jag vill se ;)


Tävling

pop

Jag tävlar om ett presentkort värt 200:- från PO.P hos familjebloggarna,
Tävla här du med!


Först

I går hade vi en toppendag! :) Först var vi med mormor/gammelmormor på Alnö och kika på beg. kläder. Var ett stort kaos, kläder över allt i högar. Otrolig oordning! Men hittade iaf ett par byxor, 2 tröjor, ett par vantar och en leksak som Elton fick av mormor/gammelmormor. Allt för 100 kronor, helt okej! Får se om vi får nått sålt nu, men de tror jag inte..
När vi kom hem var de dags för lunch, sedan åkte mormor/gammelmormor hem. Vi plockade ihop lite här hemma, för Frida och Arvid skulle ju komma! :)
När dom kom blev de bus för pojkarna, dock var dom lite väl gnälliga ;) Sedan blev de torrfika med endast kaffe, tråkigt att inte ha nått att bjuda på. Men vi äter ju inge sånt nu, så vi har ju inget hemma.. Pojkarna fick iaf en glass var :)
När Frida och Arvid gick hem, var Elton sjukt trött. Gick inte att hålla han vaken. Så han fick sova, även fast klockan var 15. Jag och Roger passa på och äta middag medans, beställde hem en sallad. Gott!
Medans Roger och Martin spela match, som sluta 5-5, hade jag fullt upp med att underhålla en trött Elton, även fast han hade sovit.. Och inte blev de bättre för att pappa kom hem häller, gnället fortsatte tills han somna, klockan 19:30. Men vi låg kvar i sängen till 21, för när vi rörde på oss vakna han. Han sov jätteoroligt.
Resten av kvällen kolla vi på film och halvsov i soffan.

Tog många bilder i går, när Frida och Arvid var här, men pojkarna ville inte vara med på kort. Så de var få som blev bra!



Har precis tagit en paus i packandet. Vi ska på Norra Berget och fika med några mammor och barn! :) Vi ska grilla korv och busa. Solen lyser dessutom! Klockan 11 ska vi åka med Frida och Arvid, så de är väl bäst att jag fortsätter med mitt, medans Elton sover ;)

Skippar

Jag tror jag skippar bloggningen i kväll och tar den i morron i stället.
Ska slänga mej på soffan och se på nån skit film som Roger valt ;) Hade velat sätt Royal Pains, men men..

I morron börjar One Tree Hill, WIHO!


Lunchen

Lagomt tills jag och Elton fått i oss lunchen, kom Martin och Gina. Dom tre busa på medans jag hängde tvätten och dona. Elton verkligen älskar Martin och Gina! :)
Vid 15 kom mormor/gammelmormor, åkte och handla allihopa. Först City Gross, där ifrån gick Martin och Gina hem. Vi fortsatte till Coop, där fick Elton en eller två ballonger, ena gick sönder i kassan..
Sedan vidare till Willys. Efter de var de raka vägen hem för middag! Blev väldigt sen middag för prinsen i dag, klockan 17:30 eller tillomed 18 kanske..
Mormor/gammelmormor stannade oxå på middag, för oss blev de Halloumi inlindad i bacon med sallad till. Mycket gott! När vi käkat färdigt packa vi in oss i bilen och for mot Alnö, lamna av kläderna för försäljning. Påvägen hem hann Elton somna till, precis när vi var hemma. Men han har ändå varit supersnäll hela dagen, med tanke på att han vakna 11 och har inte sovit efter de! Men, de är nog tack vare att vi har haft nått att göra hela dagen. Dock somna han i från gröten och allt, så de lär nog bli en tidig morron i morron..

Jag och Roger har kikat på Idol, Kändisdjungeln och käkat jordnötter. Mysigt! Nu kröp Roger ner i sängen, Elton sover oroligt. Han har redan vaknat två gånger..

I morron får vi se vad som händer. Jag, Elton och mormor/gammelmormor kanske åker och kikar på lite kläder, beror på om mormor/gammekmormor kan.
Vi ska iaf fika med Frida och Arvid, ska bli jättekul! Var länge sedan vi sågs nu.. Men de ska vi ändra på!



I morse var Elton in i sovrummet, tyckte att de blev väldigt tyst, så jag gick för att kolla. Då kommer han krypandes mot mej, med världens flin och min BH runt halsen. Haha!


Med posten kom ett paket till Elton!
Paket från Norge!

Han fick ett jättefint fleessätt, perfekt till vintern!

Dock var tvättmaskinen roligare..

När de blev tankar mot kallare tider, kom jag på overollen som Elton fick av mamma/mormor förra året, som han skulle ha nu i år. Var ju tvungen att testa!
(Vilket bök för att få på en overoll! Jag bävar för att göra de X antal gånger i vinter..)

I dag kom jag tillomed i håg att tvätta snutten, och de var behövligt!

Elton hade sån tur att han fick en ny mössa och ett par vantar av mormor/gammelmormor i dag!



Står

0963c6278beb468c1940715017818a8e.png

Elton står i kundvagnen! :)


Oroligt

Natten har varit sådär, Elton har sovit, men vridit och vänt på sej hela natten. Så man sover oroligt! Han vakna till först när Roger klev upp, lite före 06. Men somna om ett par gånger, tack och lov! Så vi klev inte upp förrän 07:20 :) Då blev de gröt för prinsen och sedan kika vi på Vakna med the voice!
I dag var ju första dagen med ändring av sovtiderna. Gick ändå hyfsat! Elton var på bra humör hela morronen, men 09:40 höll han på svimma av trötthet. Så då kröp vi ner under täcket och han sov innan 10. Han sover fortfarande, får se hur länge han sover. Men hittills går de ju bra, får se hur eftermiddagen går..
Jag sitter fortfarande i morronrocken och har inte alls kommit i gång. Jag har inte änns ätit frukost. Skippar nog den, är inte hungrig, och hoppar på lunchen direkt. Lär ändå bli ägg ändå ;) haha! Börja bli lite less på de..
Martin sms:a nyss, så han kommer nog snart. Får se vad vi hittar på, kanske går ut i sandlådan ett tag iaf. Senare i dag ska jag och Elton och handla med mormor/gammelmormor, efter de ska vi fara iväg med kläderna som, förhoppningsvis, ska säljas i morron :)

Klev ju upp på vågen i morse oxå. Var som jag förstog! Har bara gått ner några gram dom senaste dagarna. Men jag får väl ändå vara nöjd med 2,5 kilo på en vecka(?).

Hitta massa roliga tävlingar! :)


Tävling



Jag är med och tävlar om ett armband från Pearldesign hos Millah.
Tävla här du med!


Tävling

6c12cf62-1af4-4b61-a357-87c1cea0ffe4_ne99764b8-767a-4106-9fac-bca338fa3489_n

Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke till ett värde av max 200kr i webbutiken Lagnöviken. Tävlingen hittar ni hos En Mölnbobos Liv.
Tävlingen är öppen för alla även er som inte har en blogg. Tävlingen avslutas 30 september.


Tävling



Jag är med och tävlar om ett presentkort á 500kr
från Barnens Gruva hos Hanna Of Sweden!
Var med och tävla HÄR du oxå!


Sent

I morse vakna Elton så sent som 07:30! Var länge sedan sist nu. Men han somna ju inte förrän 22 i går kväll, så de kanske inte var så konstigt. Men de var iaf skönt!
Efter gröten kila jag ner och sola, superskönt! Sedan blev de frukost och efter de sov jag och Elton i 2 timmar, behövligt. En dusch, lite lunch i magen och kläder på kroppen, gick vi ut i lekparken. Där vänta Karla, Theodore, Emilie och Stella :) Dock somna deras sötrumpor och Elton fick nöja sej med en spade och mammornas sällskap ;)
När vi kom in igen, höll Roger på och storstäda! Jag och Elton stängde in oss i sovrummet och sov nästan 2 timmar ;) Skönt! Så när vi vakna lukta de gott i hela lägenheten och var så himla rent och snyggt, underbara pappa Roger!
När Roger gjort de sista med städningen, gick vi och handla lite på lill Ica. Hem och gjorde middag, Elton fick mamma/mormors köttfärssås och spaggisar. Vi åt helstekta kycklingfileer med fetaost och sallad, mumsigt!
Efter maten, som blev sen i dag, blev de bus och mys, sedan gröt för Elton. Och efter gröten blev de ett bad. Elton verkligen älskar att bada! :) Så både han och jag var blöt..
Vid 20, lite sent, var de dags för nattning, men Elton vägra somna. Så efter ett bra tag, somna han i famnen på pappa!

Då Elton har så svårt att somna efter lunchen, som han egentligen borde, så tänkte vi försöka ändra sovtiderna lite. Så i morron ska vi (eller jag, Roger ska inte vara hemma) försöka hålla han vaken lite längre på morronen, går de, så vore 10 perfekt! Och sedan blir de inge mer sovande på hela dagen. Men vi får se hur de går, blir han trött får han självklart sova! Men vi ska iaf försöka.

En till sak i morron: Jag ska väga mej! Ska bli superspännande :) Se om jag nått ner nått mer, sedan jag vägde mej för nån dag sedan. Jag tror inte de, men man kan alltid hoppas!


Bus medans matlagningen! :)


Nyss

Har nästan nyss fått Elton och somna.. Han var så trött i dag vid 15, gick inte att hålla han vaken, så han fick sova. Och sov lite över en timme. Så när de var dags för nattning vid 19-19:30, vägra han somna..
Är de inte typiskt, att när Elton vägra sova, då har Roger träning. Men men, nu sover prinsen iaf! Och Roger är och tränar, jag sitter i sängen brevid den smått snarkande Elton :) Han är bara för söt!


Annars i dag har vi haft besök hela dagen! Martin kom i morse, blev lätt paff då jag satt och läste tidningen i morse och Martin kommer och går :) Haha. Men jag hade missat sms:et och han chansade att vi var hemma. Bra gjort!
Så när Elton vakna, busa dom på en massa och fixa på lite kläder. Och jag hann plocka undan lite, vika tvätt, tvätta en maskin, bädda, tömma och fylla diskmaskinen och fixa lunch.
När Roger kom hem vid 14, for Martin hem. Vi hann bara fixa lite mat åt Roger och busa lite, innan Eltons farmor kom. När hon kom blev de kaffe medans Elton sov, sedan busa dom järnet!
När Ulla for fixa vi middag, korvstroganoff. Mycket god! Saknade dock riset lite, men de funkar.
I morron ska vi på Kyrkis, så jag hoppas Emilie och Stella följer med :) De var ju så trevligt sist!

Tävling



Jag är med och tävlar hos Linda!


Redan

Dagen började inte alls bra i dag, redan vid 05 vakna Elton och ville kliva upp. Så de var bara till att pallra sej upp, svårt var de! Gröt för Elton och sedan kika vi på tv, myste och busa tills Elton blev trött. Jag och Elton sov i två timmar, sedan käka vi frukost/mellis.
Blev ännu mera bus och Elton har fakitst varit på bra humör hela dagen. Mycket skönt! Vid 12 blev prinsen supertrött och skippade lunchen för att sova lite med pappa Roger i stället. När de blev så sent med sovandet och lunchen, skippa vi Kyrkis i dag. Lite tråkigt och gå själva ändå!
Så vi fixa lite tvätt och busa ännu mera istället. Klockan 16:30 kom mamma/mormor, farmor/gammelfarmor, Martin och Gina. Vi hade bestämmt middag, tacos, med dom. Fixa maten direkt, då vi var superhungriga. Och gott var de, utan bröd och allt! :)

När dom for vi 19, blev de bara gröt och nattning för prinsen. Sedan Idol för mej och älskade Roger. Jag skäms så fruktansvärt, jag kan knappt kolla. Jag fattar inte att dom ställer upp!
Nu har jag precis fixat lite kort åt mamma/mormor. Men nu ska jag kika på film (som jag fattar noll av..) med Roger, tills vi ger upp och går och lägger oss i stället..



Tävling


Klicka för att visa större bild...

Jag tävlar om ett lektält från Barnparadiset hos Ninninusens!


Fuskade

Roger skulle precis väga sej, så jag kunde inte hålla mej och fuskade på några dagar..

Men, de var bara kul! :) På 4 dagar har jag gått ner 2,3 kilo! Wiho, inte alls dåligt. Och nu är jag bara mer peppad!

Nu frukost: Kokta ägg med majonäs!


Bilen

På förmiddagen var Roger och kika på bilen, fast först fick han ringa och leta efter bilen. För där Polisen sagt att den skulle va, där var den inte.. Men efter några samtal så hitta vi den!



Bilen såg inte så hemsk ut som Roger trodde! De var ju mörkt när olyckan hände, så de var svårt att se. Men den är nog trasig för att försäkringsbolaget ska lösa in den. Bilen när inte värd de de kostar att laga.

                                   Men huvudsaken Martin är okej!

 


 

Roger kom hem lagomt till tvättstugan, så i dag har vi bara varit hemma och fixat. Roger har varit så gullig och skött tvätten! Sedan har vi testat ny mat: Tonfisksås och vitkål, ingen höjdare alls..
Elton har haft en gnäll och grin dag i dag, han har inte alls varit den vanliga Elton. Superjobbigt! Så vi har mest försökt gjort Elton nöjd och de är inte de enklaste, när han är på de humöret.
Har även hunnit gjort rent kylskåpet, bäddat nytt i sängarna, städat sovrummet och gått igenom Eltons gammla kläder som vi ska sälja! Vilket jobb och svårt att sätta ett pris, men nu är de gjort iaf. Skönt!
Nu ska jag och Roger kika på en dokumentär, sedan blir de nog sängen!


Klädbytrdag

Klädbytardag
12-13 September
Lördag: 10-15
Söndag: 10-14
Alnö, Vibackaskolans matsal

Barnkläder, skor, leksaker och massa annat!

Finns platser kvar om ni har något att sälja, kontakta Rose-Marie: 070-6785433


Lilla

I dag har vi haft en riktig mys dag, hela lilla familjen! Morronen börja som vanligt, klockan 06.. Men Roger fick sovmorron, så jag och Elton fixa gröt och busa tills han blev trött. Då sov vi en timme kanske. När vi vaknat till liv allihopa, duscha vi och gjorde oss i ordning. När vi var klar börja vi traska mot Birsta, vädret var helt underbart!
På Birsta fixade de vi skulle. Hitta, efter många om och men, ett par skor till Roger, åt en supergod sallad, handla lite på Coop och kikade runt en massa.
Var lika fint väder när vi gick hem oxå, men Elton somna på vägen hem. Så han vakna inte förrän 17, vilket är väldigt sent för han. När han vakna blev de lunch, pappa Rogers korvstroganoff och mackisar. Mycket uppskattat! Roger fixade hemmagjorda hamburgare med sallad och fetaost till oss, super gott och enkelt!
Då Elton sov så sent, ville han inte sova när de egentligen var sovdags. Men mormor/gammelmormor ville ändå komma och gosa med han, så de gjorde inte så mycket. Men när hon farit, somna Elton jättesnällt!

 

Elton gör sej redo för Birsta! Borsta håret och tar på sej skärpet ;)

Elton skippa sin egen mat och åt av mamm och pappas i stället, mycket godare!

Elton ville åt den sista dressingen ;)

Utan för toaletterna fanns de en superstor spegel, den var jätteskoj!

Ett jättedåligt kort, då jag knäppt på ett kort.. Men man ser ju ändå hur lik Elton är Roger! :)


Likt


Är de inte bra likt? ;)



Bilden på Roger är sedan 080606, när vi skulle grilla en kväll. Tidningen hitta pappa/morfar efter att han sätt bilden på Roger ;)


Barnvakten

Tidigare i kväll skulle vi testa barnvakten, så Roger gick in i sovrummet och slog på den delen. Jag slog på den andra och hörde direkt nån, som jag trodde var Roger, som larva sej. Han lät som en liten unge som skrek. Så när han kom in i vardagsrummet och de fortfarande lät, börja jag fundera..
Då kom jag på att jag sätt några barn som var utan för och lekte, visa sej att dom hade walkie talkies! Så på skoj skulle Roger bara testa om han kunde prata tillbaka (har en sån knapp på barnvakten). Och när Roger prata, höll ena pojken att hoppa rakt upp och ropa: Hörde ni!!!
Vi såg ju pojkarna genom vardagsrumsfönstret :) Pojkarna fråga vem de var flera gånger och efter ett tag kunde Roger inte hålla sej och sa: De är Tomten!
Pojkarna kolla på varandra och såg helt chockade ut, haha! Dom börja rabbla upp vad dom ville ha i julklapp och sa att dom skulle vara jättesnälla.
När vi halvt skrattat ihjäl oss och bytt kanal på barnvakten, såg vi dom utan för, med fler kompisar och ropa hallå! ;)


Snarkar

Roger som ändast sovit 2 timmar i natt, mellan 04-06. Och har fiskat halva dagen, letat skor i Birsta och spelat innebandy för första gången på X antal år, snarkar nu gott här brevid mej i soffan ;)

                                                                                   Min älskade!


Spelat

I dag har vi varit inne hela dagen.. Har varit riktigt skit väder. Roger har varit och fiskat och spelat innebandy, första matchen i dag. Dom förlora med 3-2, synd!
Innan Roger kom hem, kom pappa/morfar och Loiuse med nån kompis. Pappa/morfar ville träffa Elton, så han passa på då han skulle hämta Martin. Mamma/mormor hade beordrat Martin att komma hem nu, hon var lite orolig ;)
Men allt är bra med Martin, han hade fått kommit hem i morse. Han hade ett litet skrubbsår i huvudet och två små rivmärken i ena handen, de var de ända. Änglavakt kallas de!

Stubben som bilen fastna på och troligtvis rädda Martins liv!


När pappa/morfar och dom for hemöver, blev de ett försök till gröt för Elton. Men då han bara sovit en gång i dag och vakna 10 då, så var han så trött. Han grina hela tiden, så vi fick inte i han nån gröt..
Slängde på jamasen och natta han, i sin säng! Han somna super snabbt och utan ett ljud. Lillfisen var så trött :)

Andra dagen med LCHF mat. Har gått kanon den med!

Frukost kl 08: Äggröra (på 2 ägg) med ost.
Lunch 12: Fisk panerad med sesamfrön och isbergssallad med citron.
Middag 16: En kycklingfilé med fetaost och en halv tomat.
Lördagslyx: Snabbglass med hallon (inte värst god. Första och sista gången!)


Och dagens bilder :)

Så här glad blir Elton när kameran kommer fram ;) haha!

Men när han fick låna mammas gummisnodd, blev de andra miner!


Aldrig

I går kväll, när vi lagt oss, ringde pappa/morfar. Han ringer aldrig så sent, så länge eller på alla telefoner (min mobil, Rogers mobil och hem) om de inte är nått viktigt! Så Roger svara, jag låg var i sängen. Kände på mej att de var nått med Martin, vet inte varför.. Och så var de. När Roger pratat klart med pappa/morfar kom han och berätta att Martin kört av vägen(!) men att han mådde bra. Jag fick hjärtklappning och panik! Kändes som en evighet mellan att Roger berätta att Martin kört av vägen och att han var okej. Fy!
Pappa/morfar var redan påväg till stan då och hämta Roger. Har ingen aning när Roger for, men jag hade iaf inte somnat (hur kan man göra de när nått sånt hänt?).
Vid 04 i morse kom Roger hem, jag hade slocknat som en klubbad säl och hörde inte ett skvatt, inte Elton häller. Så när Elton vakna vid 06 i morse fick jag veta mer.
Martin hade precis skjutsat hem en kompis, som bor i Liden. Påvägen hem, hade han fått sladd i en kurva, lög löv på vägen och de var blött. Han klara kurvan, men sedan hade han tydligen åkt över på andra sidan och stött åt nånting, åkt över på andra sidan, vålta och tillslut hamna på en stubbe som bilen stog på. Tur de! För hade inte stubben varit där, hade både bilen och Martin legat i vattnet. Nu var "bara" framdelen av bilen i vattnet. 
Martin hade klättrat ur bilen, men kom på att mobilen låg där i, så han klättra i igen.. Men han hitta inte mobilen, så han gick till närmaste huset. Ringde pappa/morfar och jag antar att han ringde polisen, så när Roger och pappa/morfar kom fram, hade dom redan kört Martin i ambulans, till sjukhuset. Dom ville ha han kvar över natten, men han var helt okej. Han hade tillomed frågat i ambulansen om han kunde spela innebandy match i dag ;) haha! Typiskt Martin..
Roger och pappa/morfar åkte på sjukhuset och kolla Martin, då hada han precis fått kommit upp på salen. Mer än så vet vi inte, har inte pratat med Martin i dag.. Ska ringa pappa/morfar om ett tag. Men antar att han sover.


Bilen är de bara skrot av. Men vad gör de, Martin är ju okej!




Har precis lagt Elton, hoppas att han sover ett tag nu, för de behöver han! Roger är och fiskar med Marcus. Jag sitter fortfarande i morronrocken och funderar på vad jag ska hitta på. Har egentligen inte lust till nått..


Avklarad

Första dagen i mitt nya liv är avklarad! Jag tycker dagen gått över förväntan! Jag har inte varit hungrig eller sugen en gång. Vet inte om de är för de jag ätit eller för att jag är så himla peppad att verkligen lyckas! Vilket fall, så spelar de ingen roll..


Så här har jag ätit i dag:
Frukost kl 10: Äggröra (på 2 ägg) och ett halvt paket bacon.
Lunch: Skippade den då de stog att man kunde skippa att kolla på klockan och äta när man var hungrig. Var inte de då.
Middag kl 16: 4 små biffar med brunsås.



I dag har vi bara haft en inne mysdag, då de regnat mesta dels i dag. Jag och Elton har bara varit ut en snabbis på Ica, han vägra somna vid lunch, så vi tog och gick ut. Sedan somna han så snällt så!
Vid 15 var jag och sola, var mycket skönt! Har inte solat sedan innan jag blev gravid, så de var ett tag sedan.. Avkopplande och skönt att få upp lite värme i kroppen. Boka ny tid nästa Torsdag igen.
När jag kom hem igen, hade Roger gjort maten, Martin kommit för middag och busat med Elton. Maten var supergod och de är ju alltid lika mysigt och se Martin och Elton!

Innan Martin for hem, skulle han och Roger kika på skor. Dom ska ju börja spela innebandy, i morron är första matchen. Dock hitta Roger inga skor, så dom ska kika vidare i morron..
När Roger kom hem, fick Elton sej ett bad. Roger och han busa på bra länge där inne, Elton var alldeles skrynklig om fötterna efteråt :)
Och resten av kvällen bestog av gröt, jamas, saga och nattning. Även jag och Roger somna ;) Men klev upp efter ett tag. Då vakna Elton.. Men Roger fick han att somna om! Men nu vakna han igen.. Tog upp han i famnen, men han blev så varm. Så han och Roger ligger inne i sängen och myser nu. Ska snart jojna dom, kika på film tills jag slocknar!



Så här kul hade Elton i går..

Försökte ta kort på Eltons tänder i dag ;) haha


Fint

Kolla så fint jag fått!



Och de är tack vare Nina! Tack så himla mycket :)

Är superduper nöjd!


Dagarna

Har nästan nyss nattat Elton, han somna jättesnällt även i kväll. Innan 19:30! Innan dess åt han en hel skål med gröt, fisen. Skönt då han äter dåligt under dagarna!

Blev inte så mycket gjort i dag.. Jag och Elton gick på Ica, medans satt Roger i gång med korvgrytan (som fortfarande står och kokar..). Sedan åt vi middag, kött och strips med chilisås. Mycket gott!
Medans pappa Roger laga mat, busa jag och Elton. Vi kröp runt och jaga varanda, så nu har jag ont i knäna :) haha! Men han skrattar så gott, så vad gör lite blåmärken på knäna? Ingenting!

Jag sitter fortfarande i sängen, är ju hockey på tv i kväll och jag känner inte alls för de, så jag tog med mej datorn hit. Och en kexchoklad! ;) Sista på länge nu!
För i går, när jag satt och kolla igenom en massa bilder, insåg jag verkligen hur jag ser ut. Jag vet att jag är stor/knubbig/tjock/fet/mullig/överviktig (avvänd vilket ord du vill), men när man ser sej på bild, då ser man verkligen hur de egentligen är. Jag har aldrig skämts för mej själv, även fast jag sätt ut som jag gjort. Jag har trivts med mej själv, tyckt att jag ser helt okej ut och inte alls beövt mått dåligt över de. Men nu, jag mår absolut inte bra! Varken fysiskt eller psykiskt. Har aldrig varit så stor som jag är nu eller jo, när jag gick med Elton. Men då hade jag en "anledning", de har jag inte nu.
Innan jag blev gravid, trivdes jag super med mej själv. Men efter 9 månader och +40 kilo, är jag långt i från nöjd med mej själv. Jag mår riktigt dåligt! Och ingen annan kan ju göra jobbet åt mej, så nu jävlar måste jag! Om inte bara för mej själv, utan för Eltons skull. Han ska inte behöva lida för att jag är tjock!

                                                                      Nej, nu blir de ändring!

Så i morron ska vi testa en "diet", LCHF - Ät fet mat, bli frisk och smal. Är iaf värt ett försök! :) Funkar de inte, så gör de inte de.. Inget mer med de. Men nått måste göras!


Humör


Dagen blev inte alls som de var tänkt.. Jag har inte alls varit på humör för nått, så hittills har vi inte gjort många knop.
Var menat att vi skulle på Kyrkis i dag. Men Elton vägra somna och äta. Och sist vi var där, somna han efter Kyrkis, och de var på tok för sent för hans del. Då somna han supersent på kvällen oxå. Så vi skippa Kyrkis i dag!
Elton och Roger ligger och sover nu, tänkte sova jag med, men ångra mej. Så nu sitter jag här, har precis fått på mej lite kläder. Kändes som att de var dags, men jag hade lika gärna kunna gå i pyjamasen hela dagen..
När prinsarna vakna ska vi gå på lill Ica och handla lite, ska göra korvgryta till dom. Och om Roger får jobbet, far han redan på Söndag.. Så då blir de storkok, så han kan ta med sej.
Känns jättekonstigt, nu när Roger har varit hemma så länge med oss, så ska han (kanske) vara borta hela veckor. Men jobbet skulle betyda så himla mycket för oss! Kanske tillomed att jag kan vara hemma lite extra länge med Elton, skulle vara perfekt! För varken jag eller Roger känner att vi vill hä han på dagis än. Men vi får bara vänta och se hur de blir..



Älskade unge!


Laddat

Har suttit och laddat upp bilder på Facebook, typ hela kvällen.. Men nu borde alla vara nöjda ;) haha!

Elton grina precis till, han måste ha drömt något, för han var inte riktigt vaken.. Gav han bara tutten så somna han om igen, behövde inte änns ta upp han!

Har varit en jobbig dag i dag, för Elton. Han har mest grinat och gnällt, inte varit nöjd med nått. Och extremt många nej har sagts i dag. Är precis som att han är rastlös, och hittar på hyss då. Så i morron måste vi hitta på nått! Var ni fortfarande med på Kyrkis, Emilie och Stella? ;)

I lördags, då vi var på Mittis, träffa jag på min lillebror, på min biologiska pappas sida. Var jättekul att träffa han, speciellt sedan de var år och dar sedan jag såg han!
Vi bytte nummer och jag sa att han skulle höra av sej. Trodde absolut inte att han skulle göra de. Men, dagen efter fick jag ett sms! Blev så glad :) Jättekul att han hörde av sej!
Så i kväll har vi sms:at en hel del, känns knasigt! Vi är (halv)syskon, men vet inget om varandra.. Bara för att vår pappa (min bio.pappa) gjort ett dumt val, blir våran relation lidande. Men jag hoppas att vi iaf kan hålla kontakten som vänner, för de vore underbart! Han är så lik pappa till utseendet, helt sjukt!

Nu ska jag sluta fundera på allt och inget.. Lägga mej på soffan och njuta, för nu kom min älskade hem från hockeyn!

Bilder - 090902

Kärlek!


Sekunder

Har lagt Elton för en liten stund sedan, han somna på några sekunder! Så skönt att de börja bli som vanligt igen, men sovningen :) Underart!

I dag har vi inte gjort mycket alls. Sov en stund efter frukosten och bra precis efter att vi käkat mellis, kom Martin. Så nu är han här. Roger och han sitter och kolla på tv, jag ska snart jojna dom! Känner mej jättekonstig i kroppen, seg och slut.. Hoppas att de bara är slutet på min förkylning!

Verkar som att Roger har fått jobb oxå. Tänk vad kompisar är bra, och att dom tänker på en! Men, en stor nackdel med jobbet, är att de är i Stockholm och att Roger blir borta hela veckorna.. Men ett jobb är ju alltid ett jobb och just nu behöver vi de! Och som vi sa i dag: vill man att de ska funka, så funkar de!

Mamma och pappas älskade prins!


Bilder - 090901

Såhär blev de, rätt mysigt ändå! :)


Elton ville spela lite gitarr!


Sedan ville han åka lite bil!

Senare blev de Kyrkis med Stella!

Bild lånad av Emilie!


Duktig

I dag har vi haft en rikitig mys dag! Blev en tidig morron, men Elton är så duktig att kliva ur sängen (självklart våran) nu, så han satt och pilla på med nått medans mamma och pappa drog sej i sängen. Underbart!
Sedan blev de gröt för prinsen och en massa bus. Vid 08 gick vi och la oss alla tre, men de var bara jag och Elton som sov. När vi vakna tog Elton och Roger en promenad på lill Ica och köpte mjölk. Jag passa på och bädda sängen, är lite svårt med en Elton som gillar att hjälpa till ;)
När dom kom tillbaks blev de frukost/mellis, Elton äter väldigt dåligt nu, så allt han äter är mycket uppskattat!
Försökte få Elton att somna ett tag, då de bara var hyss och grin, men han vägra.. Tänkte att han kunde somna ute i vagnen då, när vi skulle gå på kyrkis. Men när Emilie och Stella kom, ville han inte sova! :)
Var på Kyrkis och busa, Elton var i stort behöv av att komma ut och busa lite! Han blir som en helt annan pojke när vi kommer ut. Dock var han lite för gosig med Stella, han ville nusas (vi bruka gnugga näsorna mot varandra, supermysigt) lite hårt. Och klappa på huvudet, känna på Stellas långa hår och bara vara go, men han vill för mycket. Men han menar ju bara gott! :) Stella kommer nog få vara med om mycket, med dom här grabbarna i området! Tack för i dag tjejer, kul att umgås med er två! :)

När både Elton och Stella blev trötta, passa vi på och kila hem. Bestämde även att vi ska gå på Torsdag oxå!
Vi hann bara hem så sov Elton och Roger, sötmuppar! När dom sovit klart blev de middag, farmor/gammelfarmors kyckling och ris. Gott!
Nu på kvällen har de blivit många nej, känns som att jag/ vi inte säger nått annat.. Och Elton lyssnar inte alls. Vi håller nog på att bli tokiga!
Tog lång tid innan han somna oxå, han sov ju så sent på dagen.. Men han somna iaf innan 21! Så de fick bli tv i sovrummet, såg Åttlingmammans otroliga liv. Helt sjukt! Vet inte änns vad jag ska säga.. Sjukt och mycket egoistiskt, tyckte jag!

Nu kikar vi på film, Dodgeball. Efter den blir de sängen!



Bilder - Helgen

Tänkte ha lockar..


Men skippa de och tog ut dom!

Efter en kort tupplur, en dusch, lite kläder på kroppen och lite smink for jag till Ånge!

Vid 17 knata jag och Therese över till Elin! Och efter middagen blev de massa bus..

SingStar!




Sedan blev de Mittis!

Kvällsmys när jag kom hem på Söndagen!


Bilderna kom lite i oordning, men blogg.se är jättekonstigt. Som i går kväll..


Försök

I går funka de ju inte att skriva och när jag kom hem i Söndags hade jag ingen lust alls att blogga, så nu ska jag göra ett försök!

I Fredags for jag med Martin och Gina till Ljunga. Väl där hann vi bara träffa mamma/mormor lite snabbt, hon skulle nämligen och jobba natten.
Så på kvällen tog vi och poppa popcorn och spela kort, jag, Martin, Gina och Melker. Superkul! Sedan tog vi en kvällspromenad med Yizza.
Blev en sen kväll.. Innan jag gick och la mej, efter 24 nångång, ringde jag Roger. Elton var fortfarande vaken då(?) och var inte alls på humör. Han bara grina.. Vilket inte gjorde de lättare för mej att somna. Sov oroligt hela natten oxå!

I Lördags låg jag och drog mej länge eller jag försökte iaf, gick upp vid 08. Hade inte mer ro i korppen. Prata med Roger då, han berätta att Elton inte somnat förrän 02:30! Tokunge. Så Roger var varken pigg eller på bra humör..
Vid 15 for jag mot Ånge och familjen Åkerberg/Hjort. Där blev de lite mys med Troy och sedan traska vi vidare till Elin. Hann bara in och vände typ, lämna bolagspåsarna ;) För när Malin och Malin kom, åkte vi raka vägen till Knutstationen och åt! Vi var sjukt hungriga allihopa, dock åt nog jag mest ;) haha!
När vi käkat klart for vi till Elin igen, där drack vi massa gott, prata gamla minnen, kolla på kort från studenten och våra middagar vi hade under åren! Så kul :) Men hur vi såg ut, hua! Eller jag iaf..
Blev även massa skön sång, SingStar! Lite efter 22 börja vi göra oss klara för Mittis, tog lite tid, men vi kom iaf fram! I ganska bra tid oxå, slapp stå i kö :)
Sedan dansa vi natten lång och hade jättekul! Dock måste jag säga att de var roligare på förfesten :) Som vanligt!
Var hemma 03 och gick direkt och la mej! Hann bara nudda kudden, sedan sov jag..

I Söndags var jag seg, mycket seg! Inte dålig, utan bara trött. Försökte sova på dan, men de gick inge vidare.. Längtade bara hem till mina prinsar!
Så när Martin och Gina tillslut gav upp, for vi hemöver till stan igen! Hemma fick jag ett stort leende! :) Och Roger hade även stor städat! Mormor/gammelmormor hade tagit ut Elton på promenad, så Roger hann städa i lugn och ro. Skönt att komma hem! Dock byttes bara jag och Roger av, för han skulle och fiska med Marcus. Så jag och Elton myste tills han skulle sova.
Elton somna super snällt, men vakna efter ett tag och ville inte alls somna om. Så han fick sova i min famn, väldigt oroligt sov han..
När Roger kom hem från fisket, hade han med sej mat från Max! Han vet verkligen vad han ska göra för att göra mej glad :) Har pratat om Max sjukt länge nu!

I går gjorde vi inte mycket.. Bytte soffa, då den andra var trasig. Blev bara en att ha, tills vi har råd att köpa den vi verkligen vill ha. Känns onödigt att bara köpa en för att vi ska ha. Men de blev ganska okej!
Annars i går så var jag, Martin och Elton på Ikea en snabbis, hitta inte de vi skulle, så vi for hem igen. Sedan blev de middag, mys och bus. Film och sängen ganska tidigt!

                                                                          Nu ska jag försöka fixa lite bilder!


Bilder - Håret

Resultatet!


RSS 2.0