Ny frisyr?

Jag är såååå otroligt sugen på att klippa mej - antingen raka av allt (bara för att), klippa tillbaks min älskade kam (som jag saknar så) eller nån ny rolig och annorlunda frisyr!

För fort..

Tiden går påtok för fort nu - jag hinner inte alls med! Elton växer så de knakar och har världens roligaste frågor och funderingar, han har världens humör och kortaste stubinen någonsin, hatar att ha fel och har alltid rätt.. ;) Hmm, undra vem han är lik?
Rogers nya schema känns helt okej, jag tycker vi fixar de riktigt bra, alla tre. Visst, de vore lyx om han jobbade 7-16 måndag-fredag, men dom chaufförsjobben växer inte på träd.. Och vi gör de bästa av dehära nu!
Jag jobbar på dagis och på Twillan på Birsta, i helgen gör jag min första helg där - ska bli superkul! :)
Så på onsdag och torsdag ska jag in och jobba några timmar, så de känns okej till helgen ;)
Sedan får vi se om de blir Htex oxå, ska kolla scheman och kolla Rs schema, se hur allt går ihop!
I morron blir de en tidig och lång dag - jag börjar 07:30, vi är ju vana att kliva upp tidigt, dock inte gå hemifrån tidigt.. Efter jobb och dagis, väntar sjukhuset. Sedan hinner vi bara hem nästan, så far R och jobbar ingen.
På Fredag fyller pappa R år, nästan 40 ;) Så efter att jag har jobbat klart på lördag, ska vi väl fixa tårta och bjuda på fika!
Jag ska snart jojna prins Elton i sängen, hur nu de ska gå.. Jag som aldrig lägger men tidigt, haha.Men allt är gjort tills i morron, kläder framplockade, diskat, städat och tvättat - så vi kan kliva upp och ta de lugnt! :)
Nu blir de först senaste avsnitt av Homeland!

Sommaren 2012 - Norgeresan


Nya vattenfärger fixa vi oxå!
Shoppat till Elton


2 långärmade tröjor från KappAhl

Vinterskor från Stadium

Handskar från Stadium & mössa från Åhlens

Självklart har han bestämt allt själv, men de gick superbra - inga problem alls och han testa allt utan sura miner ;)Råttor till rymden?

Jag och Elton kollar ut genom fönstret, på blåsten och alla löv som far om kring.

Elton - Mamma, finns de råttor ute?
Jag - Självklart
Elton - Kan dom åka upp till rymden nu när de blåser så här mycket?

Haha, vilka funderingar! :)

Sommaren 2012 - Blandat från mobilen


Sommaren 2012 - Stugan


Sommaren 2012 - Gatufesten


Nytt schema och seriekväll!

Ikväll går Roger på sitt nya schema, vilket innebär nätter varannan vecka - vilket han börjar med nu. Så han for nästan nyss och kommer hem i morronbitti klockan 06. Känns sådär! Men, jag tror de kan bli bra - bara vi kommer in i nya rutinerna. Jag kommer ändå kunna jobba, då Roger kan hämta Elton på dagis i bra tid och vi hinner ändå äta middag tillsammans, när jag kommer hem. Kommer bli kanon, försöker jag intala mej iaf! Men, en fördel (måste ju förska!) är ju att jag kan se mina serier utan att höra R´s gnäll över de ;) Haha! Så ikväll kör jag stenhårt - har en massa serier att se, en massa som har börjat igen efter uppehåll! Greys, Glee, Homeland, Revenge, Private Practice, Once Upon a Time & 666 Park Avenue (ny serie som jag ska kolla in) - jag har en massa att gotta mej i och vet inte alls vart jag ska börja ;) haha!

Sommaren 2012 - Kräftskiva 120801

ac

RSS 2.0