Lediga alla tre!

Ja, idag har vi varit lediga alla tre tillsammans! :) Jättemysigt att vakna upp allihopa, utan att behöva tänka på någon tid!
Har inte blivit så mycket gjort idag, men de har varit skönt och haft en hemmadag! Nu sover prinsen, Roger är och kollar på hockey, men borde snart komma hem. Jag ska fixa lite fika och sedan blir de nog sängen.
Helena ringde nämligen tidigare ikväll - så i morron väntar oväntat jobb mellan 09:30 och 14:30, kul! :)

Får se om Roger skjutsar Elton till mormor och morfar medans jag jobbar, annars far vi dirket när jag slutar. På eftermiddagen ska jag och Louise ta en tur på Birsta. Förhoppningsvis kommer jag hem med ett par byxor och kanske tillomed ett par skor!
På kvällskvisten väntar städning och packning, så vi bara behöver kliva upp på Fredag och fara - som jag längtar! :)

Återbesök!

Igår fick jag kallelsen till återbesöket, efter operationen - äntligen! De ska vara 6veckorskontrollen, men när jag ska dit - har jag varit opererad i över 5månader(?)! Ska de verkligen gå till så?


Både på mötena innan operationen och när vi skrevs ut efter operationen - var de prat om att dom ska följa upp oss noga och hålla koll på oss. Jag kan då inte kalla de här för uppföljning!

Har även hört att återbeöket inte är så mycket att häng ai julgranen - ska tydligen ta typ 10minuter..


Vägdag!

Idag stanna vågen på 87,1kg

Den här veckan blev de -0,8kg

Totalt: -35,4kg

Ännu en sämre vecka - vilket känns tråkigt! Då jag promenerat/joggat varje dag, druckit allt mitt vatten +lite till och ätit rätt okej (jag har börjat blivit dålig på mellanmålen..). Jaja, nya tag den här veckan bara!


Dagens Helené 110830


Väldigt suddig bild..

Idag fick jag ena arbetströjan! Inget jag skulle tagit på mej för 4 månader och 35kg sedan - kan jag lova, då hela armarna syns! Men nu känns de helt okej ändå :)

Jag måste ha en större storlek, då jag har så stora armar - vilket gör att den blir väldigt stor i övrigt..


Elton kissa på pottan!!!

Jag är nog stoltast i världen just nu! Precis när jag skrivit att Elton inte vill vara utan blöja och inte ens tänka på pottan - ber han mej ta fram pottan. Visst tänkte jag, den kan väl få stå framme om han vill de (förut har han inte velat se den ens)!
En liten stund senare säger han att han är kissnödig, jag frågar om han vill kissa på pottan - bara för att. Jo, de ville han! Trodde absolut inte att han skulle kissa - men de gjorde han visst! Vi blev nog lika glada båda två :) haha!

Världens sämsta mamma!

Klockan ringde redan klockan 06 morse och ändå var jag rätt pigg! Elton ville nog inte riktigt vakna, men när jag fråga om han ville ligga kvar och mysa en stund, medans jag duscha - fick jag barnprogram till svar ;)
Han var superduktig i morse och vi höll lätt vår tidsplan!

Jobbet har gått jättebra idag! Dagarna går superfort och de är så kul att komma ut :) Skulle behöva mej ett par nya skor, då mina fötter inte tycker om dom jag har..

Efter jobbet hann jag fynda ett par byxor - behövligt, då jag inte äger så många byxor nu.. Bild kommer senare, men dom är bara helsvarta och inge märkvärdigt alls - men för 99:- får man inte så mycket! Vill inte lägga ut så himla mycket heller, då jag vet att jag inte kommer kunna ha dom så länge..  

Jag hämtade en glad men mycket trött prins på dagis idag! Jag tror inte han hade sovit så himla länge - vilket var helt mitt fel..
Jag såg nämligen tutten och snutten i min väska, efter personalmötet i morse. - kände mej som världens sämsta mamma just då. Och sova utan de, är ingen höjdare. Men han hade iaf sovit en stund - storkillen!

Pappa Roger har fortfarande inte kommit hem, så jag och Elton fick äta middag själv idag - tråkigt! Speciellt nu när man är van att vi är hemma till middag allihopa.

Elton springer runt nakenfis här hemma - vilket inte är så vanligt, då han hatar att vara utan blöja! Jag hoppas att han tycker de känns okej snart, med både pottan eller toaletten och vara utan blöja!

Dagens Helené 110829



 I morse när dom ringde om jobb - var de bara att svida om till svart och utan piercing!
Så himla ovant att vara utan, känner mej nästan naken ;)


Jobba!

I morron var de meningen att jag skulle börja jobba - först vara med på personalmötet och sedan lära mej kassan och sortimentet igen!

Men i morse ringde dom och ville att jag skulle komma idag redan! Och självklart! På en timme hade jag fixat mej och Elton, fått prinsen på dagis och kommit på jobbet - rätt bra tyckte jag ändå :)

Gud så kul de var att jobba! Men nu är jag helt slut, både i fötter och huvud :) Dock hade jag nya skor och dom blir de inte i morron..
Kul att lära sej allt igen, känns helt okej faktiskt - känns som att de kommer gå bra! Nu hoppas jag på mycket jobb ;)

Prinsen var jätteduktig i morse och han hade haft de jättebra på dagis! Längsta dagen hittills för han, men de var inga problem :)
Vi får väl se hur de går i morron, då jag ska lämna han redan 07:15 - men de ska nog gå bra de oxå!

Efter att vi fått i oss lite sen middag, jag fixa bort disken och skoletande i vårat röriga förråd - trotsa jag tröttheten ocn foton, tog på mej skorna och tog en promenad med Annelie! Så skönt när de är gjort, men jag var inte ett dugg sugen..

Nu sitter jag med en hårdbrömacka med kaviar - mums! Sedan måste jag få i mej lite mer vatten, då de gått segt med de idag.. Sedan väntar sängen - ska bli så skönt att sova! Dock ringer klockan redan 06, vilket inte känns s lockande..

Dagens Helené 110829


Magen är ju som den är, men de kunde har varit mycket värre!

Tröjan köpte jag när vi bodde i Härnösand -06. Då satt den sådär.. Men jag älskar randigt och den fanns bara i M - så jag köpte den ändå! Idag passar den rätt okej :)


April -09


Kolla in mitt fejs? Haha!

Visst - jag har alltid vetat att jag varit tjock! Men de är nu jag fattat hur tjock..


Mys Söndag ♥

I morse fick jag sovmorron ända till 09:30 - då klev jag upp och gjorde mina älskade prinsar sällskap i soffan. Där bjöds de på mys och Lejonkungen - vilken fin film! Spelar ingen roll hur många gånger man ser den - den är alltid lika bra!
Sedan fortsatte vi med Fem myror är fler än fyra elefanter - nostalgi till tusen! Och Elton verka fastna för den, kul :)

Efter en snabb frukost, tog jag på mej promenadskorna och gick en sväng - var helt svettig när jag kom hem, kvavt som tusan!
En dusch och lite kläder på kroppen, så kom Memme på spontan fika - med glass och allt! När Memme for, for även vi. Först på Rogers jobb en snabbis och sedan mot Söråker, till Louise och Morgan. Roger hade nämligen beställt kaffe och sockerkaka! Är de så man gör? ;)
Där blev vi kvar - blev bjudna på middag och allt! Kimi och Elton kommer jättebra överens, mycket kul! Vi kom inte hem förrän strax efter klockan 19. Så vi gjorde alla kvällsbestyr och plocka ihop lite här hemma, då dom ska fixa nått med elementen i morron - förhoppningsvis, så de blir gjort så fort som möjligt!

Roger har precis gått och lagt sej, då han ska upp vid 03 i natt.. Men han kör bara två pass den här veckan, sedan är han ledig ända tills på Måndag - vilken lyx!
På Tisdag väntar jobb för mej - wiho! Först möte och sedan jobb. På Torsdag ska vi åka med prinsen till mormor och morfar - där ska han spendera hela helgen. Jag och Roger ska ju åka Finlandsfärja med Louise och Morgan! :)

Jag ska slöa i soffan framför New Moon - ja, nu igen! ;) Tills naglarna torkar riktigt, då ska jag byta soffan mot sängen! Dock längtar jag inte dit - då min rygg och nacke inte alls gillar sängen. Eller vad de nu är(?)! Sover inte alls någe vidare nu, bara vride och vänder på mej - heeela tiden..


Naglarna - Guld & brunt med blommor


Dålig bild - mycket bättre i verkligheten..

Blev riktigt, riktigt nöjd den här gången! Dessutom var de lätt, men de tog tid - huvudsaken de blev bra :)
Färgerna syns dåligt på bilden och stenarna mitt i blommorna, syns ju inte ens..


Dagens Helené 110827


De är bra att spara!

Ett par jeans av mina gamla favoriter - som tyvärr är förstora nu..
Och tröjan köpte Roger till mej 07, då kunde jag inte ha den - men nu så! :)


Mamma & Elton ♥


Mina knäppgökar


110820


Skrattgropen är tillbaks!



Dom senaste åren har jag inte ens sett skymten av skrattgropen - men nu när jag tappat några kilon, är den tillbaks!
Komiskt att jag även bara har en, haha!


Bilder - Världens vackraste 110825


Bilder - Utebus 110824


Vägdag!

Idag stanna vågen på 87,9kg

Den här veckan blev de -0,8kg

Totalt: -34,6kg

Som jag trodde - den här veckan blev de ett "dåligt" minus.. Men efter helgens all mat, goda drycker och inte promenader varje dag - känns de helt okej ändå!

Och tänk, jag har snart gått ner 35kg! Vilket betyder att jag har 15kg kvar bara - helt otroligt!
När jag bär Elton, tycker jag han är så himla tung - ändå har jag burit han x2 och lite till.. Hur orkade man?


Gunga!

Idag när jag hade hämtat Elton från dagis, lyste solen och de var superskönt ute - så vi passa på att njuta av vädret ute i lekparken!
Elton ville gunga och när han hade fått fart, tyckte han att jag skulle sätta mej i gungan brevid - men han fick till svar att mamma får inte plats i gungan, då jag inte ens minns när jag gjorde de sist..
Men bara för att, så tänkte jag testa - och tro på fan! Min stora rumpa fick minsann plats nu :) Haha! Visst, jag satt inte så himla skönt - men jag fick plats, de som räknas - eller hur? ;)

Vilken känsla att gunga - jag blev som ett litet barn igen. Grannarna måste trott att jag var knäpp, som jag satt och flina! Men de bjuder jag på :)


Lämnat på dagis - glada miner!

I morse när jag skulle lämna prinsen på dagis, var de tjurigheter och grin.. Kände på mej att de skulle bli lika jobbigt idag, som förra veckan! Men, äntligen var fröken Johanna (Eltons inskolningsfröken, från andra avdelningen) tillbaka från semestern! Så idag fick jag en puss, en kram och en nus - helt utan protester och grin! :) Han skulle tillomed öppna dörren åt mej! Vinka glatt och sa hejdå - åh, så underbart! Jag gick därifrån med ett leende och kände mej lättad - hoppas verkligen att de vänt helt nu för prinsen!

Har precis kommit hem från en promenda i solen - jätteskönt ute! Dock hade jag klätt på mej för mycket, så jag höll på svettas ihjäl.. Nu ska jag stoppa i mej lite mellis - men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på och min mage är inte alls som den ska idag..

Naglarna - Guld, svart och rött



Blev sådär..


Överlycklig!





Nu på kvällen ringde Helena, från Hemtex och fråga om jag ville jobba extra - och självklart vill jag de, mer än gärna!
Åh, de känns så himla bra och de ska bli skitkul att jobba, komma ut, prata med vuxna, känna sej behövd annat än hemma och tjäna lite pengar - wiho! :)

Jag är överlycklig - många saker som faller på plats just nu!


Min fina farmor och farfar ♥


110820

Blodsband är verkligen inte allt! ♥


Mål & belöningar

 Gå ner minst 5kg innan operationen - helst 10kg. Jag gick ner 9kg!

 -20kg - 110530

Komma i mina vita jeans från studenten - 110602

2siffrigt - Köpa nya underkläder - 110620
Blev inga nya underkläder, men lite nya kläder iaf!
 
 -30kg - Emilie ska klippa av mej håret - 110727
Klippte av mej håret lite tidigare och oj så skönt! Nöjd som tusan!

 Under 90kg - 110812 

 Komma i förlovningsringen - 110819
På våran 6årsdag som förlovade

-40kg

Under 80kg - Spadag med Mia

-50kg

Drömvikt - 70-75(?)kg


Förlovningsringen passar!



Tänka sej - att på våran 6årsdag som förlovade, passar ringen!
Wiho - ännu ett delmål avklarat! :) Dock lär jag nog inte ha på mej den, då Roger inte har sin på sej och vi vill ha nya. Jag vill ha i silver, då jag aldrig använder annat än de. Men Roger är inte riktigt på min idé än..


Redan förstora..


Kolla in min snygga frill - nyvaken och allt! ;)

När vi var i Norge, fynda jag ett par jeans i stl 42 - då satt dom väldigt tajt och sådär.
Idag tog jag på mej dom för första gången och upptäcker att dom redan är förstora - nu? Jaja, jag måste ju iaf ha dom nångång - så dom får helt enkelt vara för stora ett tag ;) haha! Jag har ju växt ur alla mina byxor, så nu har jag inte så många att välja på, igen..


Fyndat nya gardiner!



Fyndade gardiner på Ica Maxi idag - för ynka 30:- och de blev superfint! :) Jag älskar lila!


Naglarna - Graffiti



Blev tråkigt och enkelt ikväll! Jag hade egentligen ingen ork till mina naglar, då jag gjort Memmes (glömde ta kort..) - både förlängt och målat, gud så kul! Men vilket jobb..

Och nakna naglar går ju inte hem, så nånting var jag tvungen att kladda dit! Tog inte ens 5 minuter..


Oväntat kaffebesök!

Gick inge vidare och lämna Elton i morse heller.. Hysteriskt grin även idag :/ Fy vad de känns i mammahjärtat! Hatar att gå när han är ledsen!

Även i morse fick jag promenadsällskap av Karla! :) När jag nästan var hemma, ringde Louise och fråga var jag var jag var - hon var nämligen kaffesugen! Så strax efter fick jag besök, vi käka mackor och surra skit! Jag älskar att träffa och lära känna nya människor - och Louise verkar vara en tjej helt i min smak! :)

Allt hade gått jättebra på dagis, lika som igår! Han hade lekt, skrattat, ätit superbra och sovit - var en glad prins jag hämta hem! ♥ Jag vet att de alltid går bra på dagis, att han trivs. Men de är så himla jobbigt att lämna när han blir så ledsen.. Jag hoppas verkligen han kommer över de snabbt!

Gick lika bra med nattningen ikväll - han är så duktig, vår stora prins! :) Snart väntar sängen även för oss, då min stora prins redan snarkar - han skulle bara blunda i pausen, haha! Och jag är supertrött, så de passar bra!

Vägdag!

Idag stanna vågen på 88,7kg

Den här veckan blev de -2,1kg

Totalt: -33,8kg

Först och främst - nu väger jag mindre än Roger, haha! 

Och vad hände? -2,1kg på en vecka - bara sådär! Jag som trodde att de saktade ner nu. Men, jag ska inte ropa hej än! Kan lika gärna bli bakslag nästa vecka - så just nu njuter jag bara av veckans underbara resultat! 


Vattenstövlar

Efter att pappa Roger kommit hem från jobbet, for vi på Ikea och käka middag. Sedan var vi på stöveljakt (eller vattenstövlar, som Elton sa) åt Elton - då hans gamla var trasiga. Han ville ha svarta och så fick de bli - jag hade nämligen redan kollat ut ett par svarta, på Ica Maxi ;) Dessutom hitta vi fina Bamseböcker, kan alla gamla utan till..

Efter att allt var fixat, for vi till Louise och Morgan på kaffe och surr - trevligt!

När vi kom hem, natt Roger Elton. Roger har nämligen dag nu, i två veckor. Så nu kör vi varannan kväll, då de är så sällan vi kan göra så! :)
Funkar jättebra för Elton, visst att de bara är andra kvällen - men de kommer nog gå kanon!

Värsta dumpingen hittills!

Igår kväll skulle jag och Roger se film och jag tog en Japp (alltså en halv dubbel, Roger tog den andra) och bara en kort stund efter att jag ätit upp den - börja jag kallsvettas och mådde pyton! Jag ville bara kräkas, men brukar inte kunna de.. Men tillslut kom allt upp bara! Fy fan, så jag mådde. Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig mer Japp!

Jaja, de är tur att kroppen säger till iaf!


Fira Cornelia

Igår efter dagis, middag och jakt efter lampor. Jag lyckades nämligen hä sönder båda glödlamporna i hallen, så de har varit kolsvart ett tag nu.. For vi till kusin Cornelia! Hon fyllde hela 2år i Lördags, självklart fira vi med paket! Där bjöds de på fika och bus! Men Elton var rätt trött efter första dagisdagen, så vi blev inte allt för långvarig..

Hemma fixa vi kvällsfika och kvällsbestyren. Och störst av allt - vi tog jag i nattningen! Så igårkväll somna prinsen i sin säng! Jag satt brevid, läste saga och sedan låg jag bervid i våran säng - gick superbra! Lite smågrin först, men sedan somna han - dock tog de lång tid. Men för att vara första kvällen, så var de helt okej! Elton har somnat och sovit i sin säng förut, men så blev han sjuk och de rann ut i sanden..

Jaja, nu kör vi hårda bud! Vi har nämligen varit slappa med tutten på dagen.. Likadant där, han blev sjuk och vi lät han ha den, sedan har vi bara inte tagit tag i de. Men nu har han varit utan tutten och snutten på dagarna, i en vecka och de går kanonbra! :) Han frågar efter den, men får till svar snart, sedan pratar vi bort de - går över förvantan! Stora killen ♥

Tokgrina

I morse gick de inge bra och lämna på dagis :/ Han blev hysterisk och tokgrina.. Blödig som man är, grina även jag - självklart såg inte Elton de! Inge kul och lämna då, men ett ont måste..

Mötte Karla precis när jag skulle gå och hon skulle oxå på promenad, så vi gjorde sällskap! Skönt med sällskap :)

Jag ska ta tag i hallen, kasta massa gamla skor, plocka bort jackor vi inte handvänder och rensa bort. Just nu ser de ut som fan, grejer överallt! Ska även rensa i min garderob igen - har redan en hög med kläder, mest jeans (som jag aldrig handvänt..) och några tröjor. Så om nån är intresserad, hojta till! ;) Så jag får plats med massa nytt i stället, haha!

Men nu först måste jag få i mej lite frukost eller kanske tillomed tidig lunch - ingen vidare bra start på matdagen..

Överskolning

Idag var de nämligen dags för dagispremiär för Elton, efter sommaruppehållet! Och inte bra de, han skulle dessutom byta avdelning, fröknar och få massa nya (stora) kompisar! Både jag och Roger tyckte de kändes sådär, redan när vi kom dit. Är dock glad att Roger var ledig, så han fick vara med ♥

Men Elton tog de bra, han och Theodore satte igång direkt - med bråk.. Skruttungar! :) Efter nån timme fråga jag Elton om de var okej att pappa och jag gick - och de var inga problem! Så vi vinka hejdå, utan tårar - skönt för alla tre!

När prinsen sovit klart, var vi och hämta en trött, men glad prins! Vi har sagt till att han bara får sova en timme nu, så får vi se om de går bättre med nattningen på kvällen!
Han hade ätit, sovit bra och varit glad hela tiden - så underbart att höra och både jag och Roger gick därifrån med lättare hjärtan. Kändes helt okej faktiskt!

Jag prata med Elton påvägen hem, han skulle såklart cykla hem - storkillen! :) Fråga om han hade haft roligt, vilket han hade och ville mer än gärna tillbaks i morron. Åh, vilken känsla!

Naglarna - 110812


Måla massa naglar!

Ikväll när vi kom till Ljunga, sluta mormor precis på jobbet. Sedan for jag, mormor och Elton till Fränsta och köpte pizza. Första gången jag testar de, sedan operationen! Jag är inte alls någont fan av pizza och har aldrig varit - men de var rätt gott idag. Dock fick jag bara i mej en lite slice - men var mer än nöjd

Jag har precis målat klart mina naglar, mormors och även Melkers! :) Så nu har jag ont i ryggen, har suttit som en säck pärer.. Prinsen ligger och sover med mormor och morfar i natt, jag ska snart krypa ner i Lojsans säng. Ska bli underbart skönt att sova! 

I morron väntar festligheter och jag längtar! :)

Mål & belöningar

 Gå ner minst 5kg innan operationen - helst 10kg. Jag gick ner 9kg!

 -20kg - 110530

Komma i mina vita jeans från studenten - 110602

2siffrigt - Köpa nya underkläder - 110620
Blev inga nya underkläder, men lite nya kläder iaf!
 
 -30kg - Emilie ska klippa av mej håret - 110727
Klippte av mej håret lite tidigare och oj så skönt! Nöjd som tusan!

 Under 90kg - 110812 

Komma i förlovningsringen

-40kg

Under 80kg - Spadag med Mia

-50kg

Drömvikt - 70-75(?)kg


Fika och grillat!

Efter att jag hade tagit min promenad och duschat, hoppa vi in i bilen och for till Memme. Där fixa Roger med Memmes baklykta som gått söner och vi njöt av solen. Fika och grillat blev vi bjudna på oxå! Vi kom nyss hem, har precis packat - jag och Elton väntar nämligen på Moff! När han slutat jobba, kommer han och hämtar oss, så åker vi till Ljunga redan ikväll. Pappa Roger ska jobba natt och kommer i morron när han slutat ♥

I morron väntar Ljungarocken och sällskap av bästaste Jenny - Åh, de kommer bli kanon! Betsämde med Moff idag, att vi ska grilla i morron - så när vi kommer fram till Ljunga ska kycklingen ner i marinad. Mums!

Nej, packa de sista innan Moff kommer!

Ny siffra på vågen!!!



Dagen kunde inte starta bättre - idag fick jag nämligen se en nysiffra på vågen!
Helt otroligt, äntligen under 90kg - Wiho! :)


Bilder - Atlanterhavsparken 110806


Första gången på 2 veckor..

I kväll drog jag på mej promenadskorna och tog en sväng! Hade bara tänkt gå, men med musiken i öronen och solen som lyste, fick jag sån lust att jogga - sagt och gjort! Första gången på nästan 2 veckor, kändes som att börja om från början nästan.. Och ont i högerfoten fick jag oxå, typiskt! Jag måste verkligen införskaffa nya skor..

När jag var ute på min tur, hade Roger bokat biljetterna till kryssningen - så den 2 September far vi, med Louise och Morgan som sällskap. Ska bli himlans trevligt!

Jag har faktiskt nyss sökt ett jobb, extrajobb bara - men bättre än inget! Jag måste verkligen komma på vad jag vill med livet - plugga eller jobba? Plugga till vad, isåfall? Kan de inte bara dyka upp ett jobb, bara sådär? Där jag trivs, har bra arbetskamrater, bra tider (med tanke på Rogers jobb..) och som jag längtar att gå till! Jag måste ta mej en ordentlig funderare..

Bilder - Tjejkväll i Norge 110805


The Greatest



Har precis sett klart The Greatest, för andra gången. Superfin film!


Kaffebesök

Ikväll har vi haft kaffebesök av Morgan och Louise - pratat om Finlandskryssningen vi ska göra i September! Så i morron ska vi boka biljetterna - ska bli superkul! :)

Annars har vi bara haft en latdag, jag och Elton. Mest varit hemma och fixat lite med tvätt, kikat på film och myst. När pappa Roger kom hem var vi iväg med Melkers telefon på lagning, köpte ett armband till mej (hitta ett gammalt presentkort, som snart gick ut!) och handla lite.

Prinsarna sover, Elton i sängen och Roger brevid mej i soffan :) Jag ser på film, men funderar på att väcka min älskade så vi kan krypa ner under täcket istället!

Grattis!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 90,8kg

Den här veckan blev de -1,6kg

Totalt: -31,7kg


Egentligen är de minus -1,6kg på 2 veckor - då vi var i Norge förra Onsdagen. Men med tanke på veckornas usla promenader (gick en dag i Norge..), påtok för få måltider och sjuktdåligt med vatten - känns resultatet helt okej faktiskt! Semester var ingen hit för min nya mage.. Har inte alls hunnit med mej! Men nu har jag lärt mej, så nästa gång blir de annat, kan jag lova!


Naglarna - 110804


Naglarna - Jennys 110804


Ljungarocken!

Jag hade inte alls tänkt gå på Ljungarocken - tänkte tanken, men bestämde mej rätt fort för att inte gå.
Men så ringde Jenny någon dag innan vi for till Norge och fråga om jag fixat biljett - till svar fick hon nej. Då kläcker hon fram att hon kommer hem och ska gå - så då blev de ju annat, helt plötligt! :)

Så igår var gammelfarmor snäll och fixa min biljett - Tack! De ska bli jättekul och speciellt då Jenny kommer hem - minns inte sist vi hitta på nånting tillsammans på hemmaplan! :)


4 månader & -31kg


Hemma i Sverige!

Nu är vi hemma igen! Vi har haft de jättebra, men borta bra - hemma bäst, som alltid! :)
Vi har sovit, packat upp, ätit och jag har nyss tagit mej en promenad i regnet (blev allt för få sådana i Norge, tyvärr..)!

Självklart kommer uppdatering om Norgevistelsen och massvis med bilder - men inte idag! Ikväll ska vi mysa alla tre, tvätta lite och se film :)


RSS 2.0