Prins Elton, världens sötaste!

0-56728d3e35d958ed61a7c5e9894113a7.png

Prins Elton, världens sötaste!


Avsnitt

0-338ce35fde605d4b6c9fb092f07edc42.png

Mys i soffan med ett avsnitt av One Tree Hill, medans Elton sover ute i vagnen!
Sedan ska vi tvätta, busa och kanske tillomed plocka upp lite tomtar! :)


Fascinerad

Har precis sett en dokumentär om David Koresh (född Vernon Wayne Howell). Jag blir så himla fascinerad, hur en man kan manipulera och få X antal människor att tro på hans ord!


David Koresh, egentligen Vernon Wayne Howell, född 17 augusti 1959 i Houston, Texas, USA, död 19 april 1993 på sektgården Mount Carmel Center utanför Waco, Texas, USA, var 1986-1993 ledare för den davidianska sekten Davidian Branch Davidian Seventh-Day Adventists (DBDSDA).


Den unge Vernon Howell blev medlem av sin moders adventistförsamling i Tyler, Texas i slutet av 1970-talet men blev utesluten sedan han envisades med att vilja gifta sig med pastorns dotter. Genom en vän lärde han känna Davidianerna, och 1981 började han att arbeta som diversearbetare vid sektens Mount Carmel Center, beläget på landsbygden utanför Waco. Howell fick med tiden inflytande över Davidianerna, mycket tack vare sin bibelkunskap. Efter en intern maktkamp bildade han 1986 utbrytargruppen (DBDSDA).


1987 började Howell ta sig ”andliga hustrur” bland de unga och ogifta kvinnorna i gruppen. Med tiden utsträckte han relationerna också till de manliga medlemmarnas hustrur. Somliga vägrade att gå med på dessa krav och lämnade gruppen. Howell tillkännagav sin kontroversiella New Light doctrine 1989. Han förklarade att han som Messias var den fullkomliga partnern för alla kvinnliga anhängare. En del av hans mission var att skapa en ny ätt av Guds barn från sin egen säd. Dessa barn skulle slutligen styra världen. New Light doctrine gjorde alla kvinnliga medlemmar till Howells andliga hustrur, och han påstod att manliga anhängare skulle förenas med sina fullkomliga partners i himlen.

1990 antog Howell lagligen namnet David Koresh. ”Koresh” är den hebreiska namnformen för Kyros, perserkungen som besegrade babylonierna på 500-talet f.Kr. I sin bibliska kontext är Koresh en messias snarare än Messias; han är utsedd att genomföra ett särskilt uppdrag från Gud. Genom att ta ”David” som sitt förnamn gjorde han anspråk på en andlig förbindelse med den bibliske kung David. 1992 drog Koresh efter hand slutsatsen att de apokalyptiska händelserna skulle äga rum i USA och inte i Israel, och gruppen började att inrikta sig på överlevnad. De lade upp stora lager av livsmedel, vapen, ammunition och bränsle, och Koresh gav Mount Carmel Center det nya namnet Ranch Apocalypse.


Vid en konfrontation med FBI och militär våren 1993 omkom den 19 april de flesta av DBDSDA:s medlemmar, däribland Koresh, i en explosionsartad eldsvåda i sektens högkvarter i Waco.

Hämtat från: Wikipedia

David Koresh


Sms

Fick precis ett sms från Jenny och Erland, dom var påväg till förlossningen nu! :) Spännande!


Måste

4fe5c6d2c0a24d3bf764ad5bc0fbdd40.png

Ska sova nu, måste ta vara på dom timmar jag får! Natten lär nog bli jobbig, då de både hostas och snoras i sängen brevid mej..


Nyklippt

0-4e4676db846b5d54751bd60b263efa39.png

En nyklippt Elton, med skrapsår på munnen och näsan (svårt att köra ved med morfar i ny skorna..) :)


Lunch

16ccd8ed49b2cdfa165ab31c1e9aceb6.png

Lite lunch och en bra bok, väntar nu! :)


Hostar

0-2e57a9dadd0d34d3356bab4d52767af2.png

Elton somna bara för ett litet tag sedan, helt slut! Han hostar och snorar. Dessutom glömde vi tutten i mormor/gammelmormors bil, självklart den ända vi hade med oss.. Elton tar bara en sort och den går inte att köpa på typ Ica. Hitta en tillslut, korta endast 66 kronor, för en ;) Verka funka sådär, Elton märker att de är nått konstigt, men den funkar bättre än ingen alls!
Jag går precis lagt mej i sängen, ska läsa lite!
I morron är de jobb som gäller för mej, Elton ska busa med sin mormor och morfar, hela dagen! :)


Kebab

73ef7d857177d4fda5374b11603b7f7f.png

Hemmagjord kebab, mumsigt! :)


Tåg

0-53d5166daea0f8b09883e739eed014be.png

Elton åker tåg för första gången :)


Mysdag

I går hade vi en riktig mysdag! Efter frukosten, ett bad och massa bus, klädde vi på oss och gick ut. Först på lill Ica, för att Roger skulle få sin last (snus) och sedan vidare på dagis här bortanför, där var de klädbytardag. Vi fynda en tröja och ett par vinterskor, för 60 kronor totalt! Sånt gillar jag ;) Skorna passa perfekt och efter att Elton provkört dom ett tag, gick de riktigt bra. Haha!
När vi kom hem fortsatte Elton sover, supersnorig och hängig som han var, sov han 2 timmar. Efter att han vakna kom mormor/gammelmormor, bjöd på fika och bus.

Vi skulle egentligen till Rogers mamma i går, hon fyllde nämligen år, men eftersom att Elton var så dålig i går (han kräktes tillomed slem vid frukosten), skippa vi de. Och firar Ulla nästa helg i stället!

Då de blev ändrade planer, stck Roger till Choppa och kolla på hockey. Jag och Elton for med mormor/gammelmormor in till stan, där de var Lyslördag. Extremt mycket folk, supermysigt med alla ljus! :) Dock blev de lite tokigt, då Martin hade missat tåget i Göteborg. Så efter X antal samtal hit och dit, fixa de sej. Han kom med på ett annat tåg!

Martin lär nog bli ihågkommen iaf! Inna han tog tåget till Göteborg, var han ju på begravning. Han hann dock inte byta kläder innan han skulle med tåget. Så när han kom fram, var han klädd i kostym, slipps och finskor ;) haha! + att han hade glömt packa ner andra skor. Så dagen där på, då dom skulle göra några övningar, fick han låna skor. Dom hade skrattat lite lätt! ;)

När vi kom hem från stan i går kväll, myste jag och Elton med lite vindruvor i soffan. Sedan blev de gröt, jamas och nattning.
Robionsson och chips resten av kvällen. 22 gick jag och la mej, med huvudverk och frös som en tok!
Natten var skit! Elton har vritit och vänt sej exakt hela natten. Sparkat både mej och Roger i ryggen, legat på mej och inte alls sovit bra. Men han sov iaf nästan till 08 i morse!

Nu ligger Elton och sover, Roger laga mat, mormor/gammelmormor sitter brevid mej och läser tidningen. Jag har precis duschat, ska hänga tvätten och packa färdigt nu innan vi ska äta.
Vid 14 ska jag och Elton ta tåget till Ljunga. Hur de ska gå, ska bli kul att se. Jag ska få med mej Elton, vagnen, en stor väska och skötväskan (och mej själv då..).

Jag ska jobba Måndag, Tisdag och då Roger har fått praktik, måste Elton med mej till mamma/mormor och pappa/morfar. Så Elton ska få fara med dom och kanske en av dagarna, med min farmor.
Jag har verkligen världens bästa familj, som ställer upp så på oss!

 


Nu ska jag se till att allt är gjort tills vi ska fara!


Filmen

Filmen (New Moon) ikväll var så jävla bra! :) Jag och mamma/mormor är supernöjda! Men nu längtar vi ännu mer till nästa film..
Har redan bestämt att vi ska se nästa film på bio! Så jag hoppas de går fort tills dess ;) 

Elton hade somnat jättesnällt ikväll. Dock vakna han till när jag kom hem, men somna om igen. Men han är så täppt i näsan, så han har jättesvårt att andas. Antar att natten kommer bli jobbig. Så egentligen borde jag ligga i sängen redan och ta vara på dom få timmarna med sömn, jag troligast får!

Bion

0-50cc588e79e05c4883378955367b7a21.png

Sitter och väntar på att bion ska börja! :)


Snart

Jag och mamma/mormor ska snart ta och packa in oss i bilen, fara till stan och gå på bio. Wiho! :)


Jätteoroligt

I går kväll sov Elton jätteoroligt, han vakna X antal gånger och hade jättesvårt att somna om. Helt plötsligt var han toksnorig och kunde knappt andas, så suga på tutten var omöjligt. Och utan den kan han inte somna. Inge vidare.
Lite innan 01 vakna han till riktigt och kunde inte alls andas genom näsan. bytte blöja, gav näsdroppar (så gott de gick..) och gav Alvedon. Vid 03 somna han äntligen om! Vakna 06 men somna om till 08.

När vi vakna var Martin här! :) Han skulle hämta tågbiljetterna (han ska till Göteborg och "kolla in" lumpen) oxå passa han på och dricka lite kaffe och busa med Elton.
Försökte även fixa fram en svart slips åt han (han ska på begravning i dag eller han har tillomed varit på den nu!) och tillslut hitta vi en. Grannen mittemot hade en, tack för de! :)
När Martin skulle fara blev Elton superledsen, han ville verkligen inte släppa Martin. Och när vi vinka i fönstret var de inga glada miner. Tokungen våran! :)

När Martin for, klädde vi på oss och gick på lill Ica. Var menat att vi skulle handla frukost, en mycket dyr frukost. Lite över 300 kronor lada priset, haha!
Hem och åt frukost, sedan skulle Elton sov. Jag fixa Elton och Roger plocka ihop lite här hemma. Elton sover fortfarande.

Mamma/mormor och pappa/morfar kom för ett tag sedan oxå! :) Pappa/morfar och Roger är och kikar på en bil, mamma/mormor ligger i soffan brevid mej och halvsover ;)
Jag ska vika ihop rentvätten, så jag kan hänga upp de andra. Mamma/mormor och pappa/morfars tvättmaskin har gått söner och blir inte lagad förrän till veckan, så nu går maskinen här hemma varm! :)

Blir ingen middag inne i stan för mej och mamma/mormor, utan vi käka pizza här hemma med Roger och Elton i stället. Mysigt! :) Men bio blir de, längtar så!

Bilder - 091119

Bus!

Världens bästa pojkar!

Min, bara min!

Elton älskar sina hörselskydd och även mina BH:ar ;) haha


Mörkt

Har varit en seg dag i dag, mörkt och jävligt! Tycker knappt att de blir ljust alls på dagarna nu, jobbigt! På de sättet längtar jag tills snön kommer, då blir de iaf ljusare.

I dag har vi mys inne, hela dagen. Elton har sovit sådär, jag och Roger har kikat på film, Elton har matvägrat som vanligt, busat i massor, Elton har badat och sedan har vi busat och myst ännu mer!

I morron kommer mamma/mormor! Hon skulle fara vid 11, så hon hann gosa med Elton lite, innan vi far in till stan.
Jag och mamma/mormor ska ut och käka och sedan ska vi gå på bio. New Moon! Äntligen säger jag bara :) Har längtat så! Jag och mamma/mormor såg Twilight (första filmen) tidigare i veckan, vilket gjorde att vi längta ännu mera. Haha! Ska bli kul att umgås med mamma/mormor, var länge sedan vi hitta på nått, bara vi.




För någon vecka sedan, fick vi hem ett paket. Paketet innehöll en mössa, en Elton mössa! Superfin och Elton älska den direkt! :) Han ville ha på sej den på en gång!
(Mössan är 100 gånger snyggare i verkligheten, mycket klarare färger!)
Tycker verkligen ni ska kika in på bloggen där vi köpt den i från: Madebaycarran!


För ett tag sedan var jag med i en tävling hos Agnes, om en canvastavla.
Och jag vann! :) Mycket skoj!




Nu sover Elton igen, hoppas jag! Han sov väldigt oroligt när jag la ner han. Men han har inte gjort i från sej nåe mer ljud iaf.
Hoppas att han sover bra i kväll, jag orkar verkligen inte natta om igen. Och Roger är hos Choppa och kollar på hockey, så jag är ensam om kvällen..

Visste

Visste att de var för bra för att vara sant.. Har precis lagt ner Elton i hans säng igen, efter att han somnat om i min famn. Så nu vet jag ju hur kvällen blir! Typiskt att de alltid blir så då Roger är borta..

Ojojoj

Ojojoj, nu har de varit mycket några dagar. Älskar de! :)

I fredags fyllde jag år. Hade en toppen dag! Först kom pappa/morfar och fika frukost med oss. Sedan hann vi med lunch innan han for och jobba. När pappa/morfar for, kom mormor/gammelmormor och hennes syster, May. Fika tårta och öppna presenter!
Mellan allt besök, hann vi kila upp till Frida oxå. Bjöd på lite tårta och snacka skit. När vi kom hem igen, var de full fart. Tårta och massa paketöppning! :)

I Lördags var vi på Birsta med mormor/gammelmormor, Martin och Gina. Leta täckjacka och täckbyxor åt Melker, när vi hittat de, for vi på Drakborgen. Där blev de massa massa massa bus. Alla pojkarna blev som tokiga! Dock var de för mycket folk för min smak..
När vi for hem tog vi med oss mat från McDonalds. Sedan myste vi i soffan resten av kvällen, men chips och Coca Cola.

I Söndags var vi och käka middag hos mormor/gammelmormor. Efter middagen for vi på match, Roger och Martin skulle spela. Blev 2-2, dom spela riktigt bra.
När vi kom hem, gick jag över till Frida. Drack te och surra. Elton sov när jag kom hem, men vakna kort därefter..

I Måndags gjorde vi inte allt för mycket, myste mest! Var upp till Frida och fika (känns som att de händer ganska ofta nu, haha). På kvällen kom farmor/gammelfarmor och farfar/gammelfarfar och hämta mej. Lite efter 20 var vi hemma i Ljunga. Kika på film med mamma/mormor innan sängen kallade. Hade svårt att somna, var sjukt nervös!

I går, Tisdag, var första dagen på jobbet. Jag var så himla nervös, men så fort jag kom dit, kändes allt bra och jag slappna av! Dagen gick mycket fort och mycket bättre än förväntat. När jag kom hem till Ljunga, var jag helt slut. Somna på soffan ;) Resten av kvällen spendera jag och mamma/mormor i soffan, framför en film. Mys!

I dag har de gått lika bra som i går, på jobbet. Känns skitbra! Sluta vid 16, tog bussen hem till stan. Gick en sväng på stan medans jag vänta på Martin och Gina. Hitta en tröja, men ska byta den. Haha! Ska dock bara byta färg, känner att jag måste ha nått annat än bara svart.. Så, jag ska faktist slå till på en lila!
När jag kom hem stog pappa/morfar och Elton i dörren. Elton sken som en sol! Så underbart att se han :) Pappa/morfar var påväg på jobbet, så de blev bara en snabb kram och hejdå. Slängde i mej lite middag inna de blev mys och bus.
Hann inte med så mycket innan de var dags för gröt och nattning. Elton somna snällt, likaså jag ;) Elton har sovit sådär i kväll, hoppas på en bra natt iaf!

Roger kom precis hem, ska fråga om vi ska börja se en film eller om jag ska ge upp för dagen. Känner mej rätt seg och ont i huvudet har jag oxå, hmm!



Bilderna får bli i morron..


Tänkte

Tänkte blogga ikapp i kväll, men efter att ha läst en massa bloggar jag missat under dom senaste dagarna, så börja Elton låta.
Har precis varit in till han, men han sov oroligt. Så jag antar att han vaknar snart. Bloggandet får alltså bli i morron!

Nu ska jag ta en Alvedon och lata mej i soffan, tills Elton vaknar, då väntar sängen!

Medans

1dda73c0a873b5ff0d6ce67b3fe341c5.png

Hade lite dötid medans jag vänta på Martin och Gina, så jag passa på och köpa en tröja. Till mej, minns inte sist jag gjorde de! :)


Äntligen

3ba29d5ca090399ec00bae209c4e8676.png

Äntligen är jag påväg hem till stan, till mina prinsar! :)
Dagen har gått superbra, känns kanon! Men de ska bli skönt att komma hem!
Känns som att de börjar gå framåt och inte bakåt, längre. Underbart! Jag är så lycklig :)


Kort

0a28e22c28105595e0fc7800ed2b7c17.png

En kort promenad innan duschen väntar..


Stilen

0-316dd43268678702a3df4f9dde8f7088.png

Kolla in stilen, haha! :)


Första

Nu är första dagen gjord! Så himla skönt :) Och de har gått mycket bättre än förväntat! Klumpen i magen är borta och jag nästa längtar till i morron! :) Har bara mobilen nu, så de blir inte så mycket bloggande (tar igen de när jag kommer hem i morron)! Saknar Elton och Roger supermycket, känns som att jag varit i från dom hur länge som hällst!

Mackor

0-4c31df744be91534ee00ae4df6d34d63.png

Te och mackor med min älskade mamma framför tv:n!


Trivs

I går gick jag över till Frida, på lite te och skit snack. Så underbart skönt att umgås med Frida, jag trivs så bra med hon! De behövs inte så mycket, utan allt känns så enkelt. Jag gick dit i mina mjukbyxor och toffs i håret, som mitt riktiga jag ;) haha! Nej, de jag skulle få fram var att jag trivs att umgås med Frida!

När jag kom hem sov Elton, han hade somnat i pappa Rogers famn. Skönt tänkte jag! Men de varade inte allt för länge, utan Elton vakan kort där efter.. Pigg som en mört och vägra somna om. Så vi gav upp och gick och la oss allihopa.
En sådär natt har de varit, med en tidig morron. Så där fick vi igen, för den extremt braiga helgen (sovande kvällar och sena mornar!).

Just nu ligger fisen ute och sover, somna innan jag änns han börja gunga han. Så han var trött! :) Roger sitter i telefonkö. Och jag ska snart se One Tree Hill!
Sedan ska jag packa. Far till Ljunga redan i kväll, annars kommer jag sent i morron. Och komma försent första dagen, är ingen hitt! Jag är sjukt nervös!



Nej, nu ska jag kika på One Tree Hill!


Öppnar

0-6560be82f764e680403047cd0e75ac53.png

Elton har precis kommit på att han kan öppna dörrar..


Hejar

62902a987b4bc16436f05d8ecef8cbf8.png

Elton äter kex och hejar på pappa Roger och Martins match! :)


Tidig

1a81b813d2aa04df391e3e2ac30b8993.png

Hela högen är hos mormor/gammelmormor och ska käka tidig middag, innan Melker och Louise tar tåget hem till Ljunga :) Elton ligger ute i vagnen och sover, för första gången idag. Får väl se hur länge han tänkte sova nu då, skitungen våran! :)


Testa

17e0f83dca536bdb62b27b34631cb6.png

Ska testa en ny choklad, är tveksam! Men Roger vann den i går, så smaka måste jag ju ;)


Mer

Blir mer bloggning i morron, om min födelsedag och massa bilder! :)

Gröten

I morse tog Eltons gröt slut, sa till Roger att vi måste köpa de när vi är i Birsta. Men kom vi ihåg de? Nej, självklart inte! Så precis innan jag skulle ge Elton gröt nu i kväll, kom jag på de.
Typiskt nog låg skötväskan kvar i bilen (har alltid gröt där) och Roger var hos mormor/gammelmormor och kolla på hockey.
Som tur är, har vi världens bästa grannar! Ringde Frida, med lite smått panik (då lill Ica var stängt..) och fråga om hon hade hemma. Och de hade hon! :) Så, medans jag sprang upp och låna lite gröt, passa Melker Elton. Hade gått superbra (dom få minutrarna jag var borta)! Tack igen Frida, du rädda kvällen/natten! :)

Nu är jag helt slut! Vi har haft en heldag på Birsta med mormor/gammelmormor, Martin och Gina. Efter Birsta var vi på Drakborgen (vilket kaos, sjukt mycket folk!) och sedan tog vi med oss mat hem från McDonalds, Melker som valde mat :)
Nu sover Elton, Roger är och kika på hockey och jag och Melker sitter i soffan. Nu ska vi tända lite ljus och plocka fram godiset som blev kvar från i går, tur de!

Nervös!


Åker

0-3045552eb973f30075190a812dca5c55.png

Elton åker bil på Drakborgen :)


Ända

Dagen börja mycket bra! Elton sov ändå till 08 (han somna 20 i går, vakna inte en gång, förrän 05:20 och kom till våran säng och sov vidare till 08. Underbart!), sedan klev han och pappa Roger upp. Jag fick ligga kvar och dra mej. Men när jag låg som bäst, ringde mamma/mormor. Hon skulle såklart gratta! :) Hon påminnde mej oxå om att jag glömt bort pappa/morfar i går kväll. Aaa! Shit!
Pappa/morfar ringde i går då jag var hos Frida och ville låna soffan i natt, självklart sa jag! Men, de hade jag nog glömt innan jag lämna Frida, så jag gick och la mej i går kväll, med mobilen på ljudlös. Så i natt hade pappa/morfar fått ringt och väckt Martin, så där sov han i natt. Hmm, bra samvete man fick då..

Men de fixa se ju iaf! Så i morse kom pappa/morfar :) Vi tog en promenad på lill Ica och handla frukost. Hem igen och tände lite ljus och käka supergod frukost.
Nu har pojkarna åkt på Birsta. Jag sa till Roger att jag inte ville ha nån present, men nu på morronen ångra han sej, haha! :) Så dom är där nu. Medans ska jag städa, men hamna här en snabbis. Ops!

Men nu ska jag faktist ta tag i städningen, fats innan ska jag slänga ihop tårtorna!

Grattis


Frukost

6daf3bb7ff2ce40a530675344ff754da.png

Påväg på lill Ica med pappa/morfar och handla lite frukost! :)


Rumpan

Nu blir de sängen för min del! Har ont i rumpan av allt sittandes i kväll, haha :) Skippar att göra tårtorna i kväll, orkar inte. Så jag fixar dom i morronbitti!

God natt!


Länge

Elton sover fortfarande och har inte vaknat en gång! Minns inte sist de hände, men länge sedan var de iaf.. Nu hoppas jag att han sover bra i natt oxå! Och sover lika länge som han gjort dom senaste dagarna, till 08-08:30. De vore en perfekt födelsedagspresent åt mej! :)

Känns jättekonstigt, känns inte som att jag fyller år i morron. Men, så fort mamma, pappa och alla andra i familjen kommer i morron, blir de nog annorlunda! Jag hoppas de iaf :)
Jag bruka älska att fylla år, men just nu känns de bara "jobbigt". Jag känner mej jättegammal, känner lite panik över vad jag ska göra med mitt liv. Jag vet att jag bara fyller 22 och har många år kvar att fundera ut vad jag vill med livet. Men jag hade nojja redan när jag fyllde 20, då kändes de som närmare döden! Undra hur de ska bli tills man fyller 30?

I dag har vi inte gjort mycket. Var menat att vi skulle ha en städdag, men så blev de inte..
När Elton somna, låg jag och slappa i soffan. Roger var och fixa nya slangar till mormor/gammelmormors snöslunga.
Sedan ringde hon även om jobbet, så de tog lite tid. Bra tid!
När Elton vakna käka vi lunch, Rogers köttfärssås. Sedan gick jag upp till Frida. Drack lite kaffe/te och surra skit. Låna även tårtformen! Så när jag kom hem igen börja jag baka. Hann precis klart tills Roger skulle ta bussen til Choppa, för att kolla på hockey.
Jag och Elton busa och myste på, han har verkligen varit go i kväll! Mycket gröt åt han oxå, somna snällt och sover fortfarande. Kan verkligen inte bli bättre!

Varma bullar och kall mjölk, mums!

Roligast just nu: Nycklar och "låsa" dörrar!


Bilder - 091105 till 091110


Elton ute i vagnen, påväg till lill Ica!
091105

Snön var tydligen mycket god ;)
091105

De vankas tårta - Mmm! :)
091107

Elton myser med Camilla och Nicoll
(Camilla är min mormors syster och Nicoll är Camillas dotter)
091107

Påväg hem till stan igen :)
091108

Bus vid frukosten
091110

Elton är snäll och hjälper till att hänga tvätten

Elton vägra somna om, så då passa vi på och testa nya jamasen han fått av mormor/gammelmormor!
091110

091111


091106

I Fredags innan vi for till Birsta, ramla Elton. Han ramla och slog hakan i våran säng. Skrapa hakan och spräckte överläppen. Några tårar senare och ett försök till lite tvättning, bytte vi tröja på en trött Elton och for sedan till Birsta.


Såret såg hemskare ut i verkligheten, Elton ville inte riktigt vara med på bild..



Elton i sin nya mössa!


På Birsta skulle vi köpa presenter, hitta de vi skulle iaf. Sedan for vi hem, så Elton kunde få sova (han vägra på Birsta..). När han vaknat och fått lunch, packa vi allihopa in oss i bilen och for mot Ljunga.
I Ljunga bjöds de på Tacos, mycket gott! Efter maten gick jag, Roger och Elton till Annelie, Matin, Liam och Eddie. Eddie hade ju fyllt år, hela 2år! Självklart skulle de firas, så paketet var med. Paketet verkar uppskattat! :)
Elton och Eddie busa på som bara den, vilka pojkar! Blev kvar ganska länge där, innan vi traska hem för gröt och nattning.

Födelsedagsbarnet! :)

Pojkarna Bus!


Elton somna direkt när vi kom hem, sov hyffsta hela natten oxå!


Nattat

Har nyss nattat Elton. Gick superbra, vilket inte är bra.. För när han somnar som snällast, vaknar han oftast fortare och har svårare att somna om. Men, jag håller tummarna! Jag orkar verkligen inte en kväll till..

Nu är tårtbottnarna klara. Så nu ska bara allt klet på, de fixar vi i kväll då Roger kommer hem. Jag ska äntligen försöka komma ikapp med bloggandet och alla bilder!

Dock skulle jag behövt gjort nått annat, då de ser ut såhär hos oss just nu..


Elton har varit i farten nu i kväll!


Tårtor

Jag och Elton håller på att baka tårtor! :) Roger är hos Choppa och kollar på hockey.
När tårtorna är klara, funderar jag på om Elton ska få ta ett bad, som lite tidsfördriv, han är en aningen trött.

Våran lilla tokunge!


Plötsligt

Ojojoj, så bra dagen helt plötsligt blev!

Elton ligger och sover ute, lär nog vakna snart. Då ska jag springa upp till Frida och låna tårtformar (heter de så?), tack så himla mycket Frida!
Efter de ska jag baka tårtor, städa och dona på. För i morron är de kalasdags igen, jag fyller nämligen år! Hela 22 år, vart tog tiden vägen? Hmm..



Så i dag har vi nått att göra hela dagen, underbart!


Jobb

Jag har nog fått jobb, wiho! :) Jag ska testjobba 3 veckor, sedan får vi se hur de blir. Men de ska bli så kul! :)



Glad!


Gröt

Nu ska Elton få gröt och sedan ska han sova lite, då tänkte jag föröka fixa lite bilder (om inte blogg.se är lika seg i dag oxå..)!



Måste ju uppdatera för Fridas skull ;)


Less

Jag är så less nu! 2 minuter efter att Roger åkt på träningeen, vakna Elton..
Så just nu ligger han i min famn och sover, tack och lov! Får väl se hur resten av kvällen blir, men jag tror att de blir sängen efter Grey´s..

Felet

Jag förstår inte vad felet är! Elton somnar jättesnällt, sover max en timme och vaknar. Och vägrar sedan somna om. Vad är galet?

Just nu håller Roger på att natta om Elton, får se hur de går. Men med min tur lär han ju vara vaken hela kvällen, då Roger har träning. Som vanligt..

 

                                                                                                      Less!!!

Snöar

De snöar! :) Tycker de är så fint när de blir vitt ute! Dock vill jag att de ska gå över fort ;) haha!

Elton ligger ute och sover nu, somna direkt. Han sovit lite mer än en halvtimme, lär sova ett tag till! Jag ska hänga tvätten som snart är klar, sedan ska jag läsa massa bloggar som jag inte hunnit med dom sista dagarna.


I kväll blir de mer bloggning, om Elton sover, villsäga..


Hjärngympa

-cf07858318966f91e3c2bdc2447c153.png

Dagens hjärngympa!


Ingen

Blir ingen bloggning i kväll häller..

När jag kom hem från simningen och skulle byta av Roger, som skulle till Choppa på hockey, vakna Elton. Så, de var bara att natta om (han hade somnat med Roger innan). Först i famnen, sedan pröva jag i sängen, men han vägra somna om. Så han är vaken, bygger med klossarna nu.



Så mycket för den lugna kvällen..


Upp

0-6d65d02cccf6d9552b9e9387bc63e5f4.png

Vi har precis klivit upp, Elton vakna 08:30 i dag! Vad har tagit åt pojken? :)
Vi klagar iaf inte!


Försöka

Ska försöka få in lite bilder i datorn, så jag kan blogga. Men så mycket annat jag oxå "måste" göra.. Men håller iaf på att tvätta och en diskmaskin är laddad och påslagen, Elton ligger ute och sover och de mesta är plockat. Och nu ska jag läsa alla bloggar jag missat under helgen, antar att de är många missade inlägg.. Men jag ska nog hinna med några bilder, medans Elton sover! :)


Korvmackor

0-31e66b9e514b21816adf7357e7d903bd.png

Melker gjorde nyss 2 korvmackor, haha! :)


Fortfarande

Är fortfarande hemma i Ljunga, där av dåligt bloggande.. Men, i kväll far vi hem. Så förhoppningsvis blir de mer bloggande då, med bilder oxå!

Roge och Elton har precis varit ute och gått, så jag hoppas Elton sover nu! Ska passa på och slänga nått i magen medans..



Återkommer!


Bloggande

Blev inget bloggande i går kväll, Elton vägra somna. Eller han somna hur snällt som hällst med mej inne i sängen, men efter bara en halvtimme, vakna han igen och vägra somna om. Så jag gav upp och gick och la mej. Ändå vägra han somna.. Så han somna inte förrän efter 22, efter de har han sovit super bra, hela natten. Ändå till 06:45, då somna han om på pappa Rogers arm, till 07:45! Så skönt att få sova lite längre :)

I går innan vi skulle fara, sov Elton i över 2 timmar. Var nästan tvungen att väcka han.. Typiskt att han ska sova så bra när vi ska bort. Dessutom åt han en hel burk med korvgryta! När man inte har tid, då passar han på att äta bra ;) Skitunge! Var jag iaf och lämna blod, gick superbra. Sedan skulle jag och hämta biljetterna som jag boka, men dom hade inte öppet.. Men världens bästa lillebror fixa dom senare, tack!
Åkte och hämta Roger hos mormor/gammelmormor, golvet blev jättebra! Skulle egentligen på Birsta, men vi skippa de i går. I stället for vi hem och fixa middag, biffar!
Lite mys och bus innan Elton skulle sova, vilket han inte ville..

I dag vid frukosten, kom Martin hit. Precis innan vi skulle fara på Birsta, så ramla Elton.. Han skrapa upp hela hakan och spräckte överläppen. Massa blod, men lite tårar. Blev bra efter ett tag bara. Så vi bytte tröjan (den blev blodig) och sedan for vi på Birsta, hitta de vi skulle ha och lite till. Köpte en farsdagspresent oxå!
Nu sover Elton, för första gången i dag. Fick "tvinga" i han lite lunch och så fort vi la han i vagnen, somna han. Superdupertrött! Han har sovit en timme nu, skulle gissa på att han sover en till. Vore iaf bra för han!
När han vakna ska han få lite frukt, sedan tar vi packningen och far mot Ljunga.
I morron ska jag och prata jobb och fira Melker. Blir nog kvar i Ljunga hela helgen. Hoppas på att vi får med oss Roger oxå, vill de! :)

Nu ska jag packa färdigt och stoppa i nått i magen, medans Elton sover!

Mössa

-dbf7eee1210fc3e908f4ffc281606fb.png

Elton i sin nya mössa och med skrapad haka..


Mössa

-dbf7eee1210fc3e908f4ffc281606fb.png

Elton i sin nya mössa och med skrapad haka..


Äntligen

Äntligen somna Elton! Han har tjurat på sedan 10, men nu somna han iaf ute i vagnen. Skönt för både han och mej!
Roger har farit till mormor/gammelmormor och ska fixa golvet. Jag ska göra mej klar medans Elton sover och när han vakna blir de bara lunch och iväg. Först blodgivning och sedan Birsta. Melker fyller ju år i dag! :)

I morse ringde jag iaf! Känns bra att få de i rullning, men nu är de bara vänta och se. Men jag hoppas på de bästa!



Melker på Eltons dop - 081011


Säng

Jag har fortfarande inte kommit i säng.. Men nu måste jag!
Ska bara borsta tänderna, sedan väntar kudden.

Seg

Vilken seg dag! Eller hela veckan har varit seg! Hatar att vara hemma, inte ha nått planerat. Inte komma ut. Nästa vecka ska vi verkligen komma ut, hitta på nått!

I dag har vi myst inne, som vi gjort hela veckan. Roger mår bra nu och har gjort de sedan i går, så i morron borde de vara okej!

I dag har jag rensat min garderob, kändes som att de var behövligt! Jag kanske kan ha 1/4 av alla kläder jag äger, om äns de.. Och varje gång jag öppnar garderoben, mår jag dåligt över att se dom där jävla kläderna jag inte kommer i. Så nu ligger kläderna i en fullproppad flyttkartong och ska ner i källaren. För nångång ska jag komma i dom, de är verkligen ett mål!
Nu är de väldigt tomt i garderoben, men hällre de..

Elton sover jätteoroligt. Roger har nyss försökt natta han i över en timme och nu sover han. Men jag känner på mej att de blir en jobbig natt, så jag ska snart krypa ner jag oxå.

I morron ska jag och lämna blod. Roger ska och byta golv hos mormor/gammelmormor. Och så ska vi på Birsta och leta presenter.



Jag har bestämt mej, i morron ska jag ringa!


Bio

Jaaaaa, jag har nyss bokat biljetter till New Moon!
Så den 20 November, alltså ännu nästa Fredag, ska jag och min älskade mamma gå på bio!


Massa

Natten har varit väldigt orolig för Elton. I morse åt han bra med gröt iaf, utan protester. Och när jag och Roger skulle äta frukost, åt han massa även då! :) Skönt att de börja vända nu. För bara nån dag sedan, grina han så fort vi erbjöd han nått..

Har precis kollat på Ullared, alla prata ju om de och jag missa när de gick på tv. Tur att Kanal5 Play finns! ;)
Elton sover ute på balkongen, vaknar nog när som hällst. Han har sovit över en timme nu så.
När han vaknar ska vi fixa lunch, vad vet jag inte. Nått lätt bara!
Vi blir hemma även i dag, vågar inte riktigt ta ut Elton. Men Roger mår bra i dag, så de är på bättringsvägen.
I morron ska jag och lämna blod, sedan ska vi på Birsta och köpa present till Melker och Eddie. För på lördag ska vi fira Melker, han fyller år i morron, hela 10 år!

 

Ska passa på och ringa mamma/mormor medans Elton sover!




Tävling

    

Canvastavlan


Jag tävlar om en valfri canvas med eget motiv inklusive frakt till ett värde av 600:- från Canvastavlan hos Agnes.
Var med och tävla
här du också!

Förväntan

Bussresan gick faktiskt över förväntan i dag! Dock tog de ju lite längre tid än vanligt, men de gick smidigt ändå. Jag har inte fått busskräck iaf!

Var för mycket folk och stimmigt på simningen i dag, så de blev inte alls lika många längder som vanligt. Men de är ändå skönt att komma ut, basta och inte behöva tänka på nån annan än sej själv!
Efter simningen var vi och handla lite, sedan direkt hem. Väl hemma var de en liten fis som hörde att mamma kom hem och ville inte alls somna då. Så ut ur sovrummet, kom en mycket glad Elton och hjälpte mej med att bära in hårdbrödet :) Sötunge!
Lite mys innan de var dags för nattning, både jag och Elton somna snällt ;) Roger väckte mej till Desperate Housewives, tack för de! :)
Nu sitter jag här, helt seg i huvudet. Funderar på att fixa nått att äta, då jag missa middagen. Men sängen lockar nog mer!

Ute

Har precis fått Elton att somna igen, ute i vagnen. De var så gnälligt och han var så himla trött, så de gick inte. Och nu när han är så hängig som han är, får han sova lite hur som. Han behöver de ju tydligen!

Lunchen gick faktiskt ner i dag, med lite tricks så! Dock inte så mycket, men de är alltid nått. Sedan åt han vindruvor och kex, bara nått hamna i magen så är jag glad :)
Roger är fortfarande ute och skruvar bil.
Jag ska packa färdigt väskan, för de blir sim ändå! Men med vilken buss jag ska åka med, de vet jag inte.. Men de fixar sej säkert! Ska bli skönt att komma ut, känner att jag "måste" de nu. Har varit en väldigt jobbig vecka!


Kärlek!


Mysa

I går kväll, efter badet, skulle jag och Elton mysa i soffan och kika på Unga mödrar. Och vips så somna Elton i mitt knä(?)! Utan gröt i magen, med morronrocken på sej och inte ett pip.
Så de var bara att stoppa ner han i sängen, för väcka han är ingen ide, han äter ändå ingen gröt då.
Men, de varade inte så länge.. Utan efter en kvart vakna han igen och vägra somna. Gick och la oss mej han, somna ganska direkt, alla tre ;)
Sedan sov han bra hela kvällen. Kom till oss 01:30, sov sådär resten av natten. Tappa räkningen på hur många gånger jag leta den där jävla tutten, som alltid har en tendens till att försvinna och gömma sej!

I morse åt Elton en halv skål med gröt, utan protester! Efter gröten plocka vi ihop lite här hemma, jag har hunnit diskat och tvättat en maskin med tvätt.
Jag har precis fått i mej frukost, havregrynsgröt. Blev sjukt sugen på de i dag!
Elton ligger ute i vagnen och sover, har sovit ett tag redan.
Roger är ute och skruvar med bilen, han ska försöka bli klar med den i dag. Vore skönt! Annars mår han sådär, är inte helt hundra än, men på bättrings vägen iaf!

Får se om de blir nån simning i dag. Har inte hunnit prata med mormor/gammelmormor och dessutom vet jag inte hur bussarna går nu. Dom har ju gjort om bussturerna, hur knäppt som hällst!
Som jag förstår, så måste jag ta en buss in till Birsta för att sedan byta buss för att kunna ta mej till stan (?). Hel knasigt!


I dag är de nya tag med vikten! Har varit för mycket fusk och godis nu, så de måste bli ändring på de. Våga inte ställa mej på vågen, antar att jag har gått upp alla 6 kilon jag gått ner..
Men, nu ska de bli ändring iaf! Nya tag i dag!


Tävling




"Jag är med och tävlar hos Elin – Ett hus till oss, om en valfri väggdekor hos Unik Dekor. Ta chansen och tävla du med!”


Bilder - 091027 till 091102

Elton äter popcorn för första gången, mycket gott tyckte han! :)


Elton fick paket av mamma/mormor! :)

Världens sötaste Eltonia ;)

Mycket spännande på tv:n

En hängig liten Elton..

En trött Elton!


Mys med Yizza

På pappa Roger och morbror Martins innebandymatch

Äter kaka och sitter snällt mellan mamma och Gina! :)

Bus och kakätande! :)

Dusch med pappa! :)


Maten

Maten är nu i magen, Rogers korvstroganoff! Alltid lika gott :) Och jag måste ha världens bästa Roger, som inte mår så bra och ändå lagar mat åt mej och Elton!

Just nu duschar mina prinsar, Elton blev lite smått kladdig efter matförsöket. Mat går fortfarande inte ner, för Mr Elton. Men i morse åt han iaf en halv macka och drack en hel flaska med mjölk! Till lunch åt han nästan en halv burk med korvgryta och under dagen har han ätit lite vindruvor och några kex. Så de går iaf framåt, men de är långt kvar till gamla Elton..

Dagen har varit nästan lika gnällig som i går, mer grin i dag. Elton har dessutom bara sovit lite mer än 1 timme i dag, på förmiddagen. På eftermiddagen vägra han sova. Så nu är han trötter! Men han får hålla sej till 19 iaf, annars vaknar han väl 04 i morronbitti.

Annars i dag har vi bara myst. Roger mår fortfarande inge vidare, toan är hans andra hem just nu. Men han är iaf på benen, så dagen har varit lite lättare för min del. Skönt!
I morron ska Roger försöka skruva klart bilen. Så vi får se vad jag och Elton hittar på. Blir nog bara hemma,  vågar inte gå ut riktigt än. Tänk om vi har lite magsjukebasilusker ändå..

Senare

Nu sover Elton igen, egentligen för sent. Men jag tar hellre en senare kväll, än en supergnällig dag! Så nu sover han ute på balkongen, somna på 2 sekunder.
Roger ligger fortfarande i soffan, mår inge vidare. Jag känre dock inte av nått, än..

Dagen har varit lång och seg, mycket seg. Har tvättat i massor, så nu är alla dörrar och garderobsdörrar fyllda med massa sängkläder. Luktar sköljmedel i hela lägenheten :)
Jag har försökt, så gått de går iaf, att underhålla Elton hela dagen. Men inget duger, så de är mest grin. Mina öron trillar snart av!
Vi tog iaf en sväng på lill Ica tidigare i dag, jätteskönt väder ute! Synd att ingen av oss var speciellt sugen på att vara ute (eller Elton vill ju alltid vara ute, men jag kände inte att de passa i dag..).
Vi får piggna på oss och hoppas på bra väder senare i veckan!



Nu säger Roger att han tänkte pröva och äta,
så jag ska passa på så jag får lite sällskap! :)


Över

Nu har Elton sovit över 2 timmar. Vilket han behöver! Men han lär nog vakna när som hällst. Då blir de ett försök till lite lunch för hans del. Även Roger sover fortfarande, snarkar så gott på soffan :)

Jag har hängt en tvätt och slängt in en ny, käkat frukost och tillomed hunnit slappa i soffan ett tag!

Magsjuka

Roger har åkt på magsjuka! Min hat sjukdom! Roger har varit vaken hela natten, duschat X antal gånger, sprungit mellan soffan och toan.. Så nu har jag ingen aning om de "bara" är tänder för Elton eller inte. Jag har klarat mej hittills, men med min otur lär jag nog snart ha de. Jag är ju som en svamp när de gäller magsjuka, jag får de alltid! Så jag bara väntar..

Just nu sover mina prinsar. Elton ute i vagnen och Roger brevid mej i soffan. Jag håller på att tvätta för fullt, viker in rentvätten, bäddar nytt och sanerar allt! Håller på att vädra hela lägenheten, alla fönster och balkongdörrarna är öppna! 
Tandborstar ska bort, handdukar ska bytas och handtagen ska tvättas! Ringde nyss mormor/gammelmormor och skicka hon på Apoteket. Måste ha Alvedon åt Elton, massa salvor och handsprit! Jag ska göra allt för att inte få magsjuka!

Så i dag har vi de vi gör. Ska dessutom försöka få till ett anständigt kort som jag ska ha på mitt CV och fixa med CV:t, ska söka lite jobb. Ska bädda rent i sängen, ska fixa disken och allt annat som hör till vardagen. Och, framförallt, underhålla Mr Elton!
Annars lär de bli mycket tvättande i dag. Måste även få i mej nått ätbart, är så hungrig! Bäst att passa på medan monstren sover ;)

RSS 2.0