Solat, packat och duschat!

Blev lite solning efter joggningturen, så skönt! Dock tror jag att jag brände ansiktet lite(?).. Haha!
Har precis duschat av mej lite svett och sollukt, nu ska jag packa de sista och ta mej en macka.

Kvart över 2 tar jag bussen in till stan, där Jönsson, Angelica och Angelica väntar. Sedan blir de Max och middag! Resten av dagen/kvällen kommer bli kanon, jag känner de på mej :) Wiho!

Naglarna - Glittrigt



Har letat ett flerglittrigt nagellack länge (dock ville jag egentligen ha med olika storlekar på glittret..) och när jag var på Birsta sist med Jönsson och Angelica, hitta jag ett på HM. 3 nagellack för 10:- så då kunde jag inte hålla mej!
Egentligen hade jag tänkt haft nån färg under, men jag ville se her glittrigt de var - så jag testa utan först. Jag älskar glitter! :)


De blev en joggingtur ändå!

20120331_104759 (MMS)

De blev en joggingtur ändå!


Barn & karlfri!

Igår vid lunch for Elton med Momma till Ljunga, där han ska spendera helgen.
Jag och Roger var och handla lite när Roger sluta jobba, sedan köpte vi pizza och godis, resten av kvällen spendera vi soffan. Mysigt!

I morse tog vi sovmorron, härligt! Har nyss vinkat hejdå till Roger, som ska åka på firmafest, Finlandsfärjan är de som gäller :) Kul för dom!

Jag funderar på om jag ska snöra på mej skorna och ta en joggingtur, men de känns inte så lockande när snön har kommit tillbaks och likaså minusgraderna..
Antingen en joggningtur eller soffan? ;)

Makeover by Elton!

20120330_110654 (MMS)

Makeover by Elton!


Birsta med finfina tjejer!

I går gjorde jag, Jönsson och Angelica Birsta. Vi kolla på kläder, käka mat och fika, hitta nån tröja och planera Lördagen! En riktig tjejdag, mysigt med mysiga tjejer! :)

På kvällen körde jag och Karla kvällspasset - jobbigt, men skönt efteråt!

Idag tog jag och jogga ner på gymmet. Undra hur långt de är egentligen? Jag orka iaf jogga hela vägen! Körde lunch passet och tog bussen hem ;) Haha, latmasken kröp fram!
Fixade även så jag kan boka passen för nästa vecka. Glömde logga in mej på passet i Måndags, så jag blev avstängd i 2 veckor.. Och de funkar ju inte! ;)

Skulle ha tränat ikväll oxå, men Roger ville gå på hockey - och snäll som man är, fick han såklart gå! Men på ett villkår, att vi plocka ihop här hemma och fixa bort tvätten - en bra deal! ;)

I morron far Elton till Ljunga med Momma. Där ska han spendera helgen ♥ På Lördagmorron far Roger med jobbet på kryssning.
Jag ska spendera Lördagen med Jönsson, Angelica och Angelica. Vi ska käka mat, dricka gott och senare på kvällen ska vi på fest till Lars. Jag ska även spendera natten hos Jönsson!

Får se om de kanske blir lite Lördagsträning oxå. Om de inte blir gymmet, kanske jag iaf pallrar mej ut på en joggingtur, efter en lååång sovmorron!

Redo för Birsta!

20120328_101747 (MMS)

Redo för Birsta!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 73,3kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -49,2kg


Lättare!

Jag har tyckt att de varit långt att gå till/från Birsta eller långt, jag har iaf tyckt de varit jobbigt. Men igår när jag gick hem tyckte jag att de gick så lätt, de var jätteskönt och en lagom tur hem efter en jobbdag!

Jag älskar att allt är så mycket enklare, utan alla extra kilon!

Dåligt..

Dåligt med bloggandet nu..

Jag hade jätterevligt med tjejerna i Lördags! Mötte upp damerna på jobbet, sedan gick vi på All Star och käka. Efter middagen och lite gott att dricka, gick vi till Sanna - snacka skit, lyssna på musik, åt superdupergod efterrätt och drack gott! Sluta med att vi hamna på Memento ändå, dansa hela kvällen - lika roligt som vanligt!
När kvällen tog slut, var världens söstaste Karla och hämta mej. Hon är bra bäst! :)

I Söndags blev de inte mycket gjort, vi myste mest i soffan, åt pizza och kolla på film. Roger gjorde däremot nytta: han fixa bilen!

Idag har jag jobbat, jobba 12-20. Bussarna går skitdåligt på kvällen, så istället för att vänta på bussen - gick jag hem, trots att de var mörkt ute. Yey för mej! Var hemma en bra stund innan bussen for förbi här..

I morron väntar en dejt med Jönsson och Angelica på Birsta - Onsdagslyx! :) På kvällen ska jag på gymmet med Karla, lääängtar redan! Blev ju ingen träning idag..

Mys i soffan!


Hurtbullar!

I morse hade jag ställt klockan på 06:50 - helt i onödan, då Elton vakna före.. Vilket jag visste ett han skulle göra, som alltid!
Hoppa i träningskläderna och snöra på mej skorna, klockan 07 jogga jag och Karla ner till gymmet. På gymmet intervalljogga jag i en timme & 7,5km - medans körde Karla hårt med magen och armarna :) Sedan promenera vi hem, kom nästan nyss hem!

Hemma stod Roger och diska, tvätten hade han vikt in i garderoberna och en ny låg i maskinen - han kan han, min älskade ♥

Nu skriker min mage efter frukost, Roger är och spelar match och Elton ligger på golvet och leker med bilar! När Roger kommer hem ska jag gå och sola, sedan en dusch.
Tänkte ta en tupplur med Elton efter lunchen och vid 16 åker jag in till stan för att träffa Jönsson, Sanna och Angelica - där väntar middag ute, efterrätt hos Sanna och sedan utgång! :) Vilken Lördag!

En perfekt Fredagkväll!


En lång gårdag & mer jobb!

Blev en lång dag på jobbet igår, speciellt för mej som inte är van och absolut för min mage. Men dagen gick fort och bra, bättre än förväntat! Först inventering från 07 sedan jobba jag till klockan 18. Kan lova att de var skönt att komma hem sedan! Speciellt när Roger hade städat, dammsugat, tvättat, diskat och lagat mat - vilken underbar karl jag har ♥

Roger hade hockey kväll med Tomas, så jag passa på att lägga mej slumra till med Elton. Först myste vi i sängen och kolla på Mumin ♥ Somna rätt gott ändå på kvällen!

Har nyss lämnat prinsen på dagis och jag ska fixa lite lunch/frukost - har fortfarande inte ätit nåe.. Fy, på mej!
Sedan ska jag ta bussen in till stan, där stängning väntar!

Naglarna - 120323



Igår gick en av mina naglar av på jobbet, så jag korta av allihopa. Idag slängde jag på ett av mina nyinköpta glitternagellack - superhärlig blåfärg! :)

Köpte även grönt!


En kopp te & soffmys


Naglarna - Ett av favorit lacken!



De här är ett av fina favorit lack - vilket syns i flaskan, då den snart är slut..
Bilden ger dock ingen rättvisa, då de glittrar mer och är mer rosalila. Superfint är de!


Nu är jag slut!

Andra passet på gymmet är avklarat, Momma har klippt mej, matlådorna tills i morron är klara och snart ska jag ta tredje duschen för dagen..

I morron väntar jobb mellan 07-17, kommer bli en låång dag. Inventering även i morron.
Blir tyvärr ingen träning i morron, då jag egentligen skulle på lunchpasset och på kvällen ska Roger och fiska.

Nej, duschen var de! Sedan lite frukt i soffan och en film kanske?


Tidig morron!

I morse blev de tidigt! Eller ja, de beror på hur man ser de. Vi är ju oftast vaken 05:46, men sedan är de ju lång tid tills vi går hem ifrån - därmed kan vi sega på och mysa på mornarna!

Men i morse var de bara att kliva upp, på med träningskläderna (jag skulle på gymmet efter jobbet) och ta bussen till stan. Där väntade jobbet och inventering - gick riktigt bra och efter fick vi gott fika! :)

11 var jag på gymmet, Gina gjorde mej sällskap! Jag intervalljogga över 1 timme - EN heeeel TIMME! Blev 8km tror jag - de ni! Föredetta tjockisen kan ;) Haha! Svetten forsa kan jag lova. Var slut, men inte helt död. Konditionen känns ändå okej, idag var de fötterna som sa ifrån lite..

Nu är jag och prinsen hemma ♥ Väntar på att pappa Roger ska komma hem. Sedan ska vi fixa middag, blir kassler och tagliateller idag, får duga!

Ikväll ska både jag och Roger iväg och träna. Först jag med Karla och sedan byts vi av, för då ska Roger på innebandyträningen.

Vägdag!

Idag stanna vågen på 73,3kg

Den här veckan blev de -0,7kg

Totalt: -49,2kg

Wiho! Just nu älskar jag vågen ;) haha! Hoppas bara att den är lika snäll nästa vecka oxå! 


Okej med muta?


Elton har fått för sej att de är "tråkigt" att kissa hemma, han vill alltså inte ens testa.. Han vill gå utan blöja, men när han känner att han är kissnödig, vill han ha blöja på sej. Däremot säger han att han vill gå på toa på dagis? Och idag hade han harit utan blöja hela dagen (förutom när han sov) och han hade samma byxor på sej när jag hämta han, som när jag lämna han!

Så idag la jag och Roger fram ett förslag till Elton: om han kissar eller iaf testar att sitta på toan 5 gånger, ska han få Professor Zundapp - han är ju tokig i Bilar bilarna!



Så nu sitter de en lapp på toadörren där han ska få bocka av själv och en plansch med bilar - hoppas att toan inte känns lika tråkig nu! :)
 

Elton har själv valt vart dom ska sitta ;)


Slöardag!

Idag har jag och Elton haft en riktig slöardag! Vi gick i jamaserna länge, åt frukost i soffan, käka gröt till lunch (Eltons val - bättre än inget alls. Då han är sämst på mat just nu..), sov lite längre än tänkt och kikat på Toy Story 2 - en riktig mysdag!

När pappa Roger sluta jobba, for vi till Memme. Där bjöds de på middag och fika. Sedan skjutsa prinsarna mej på gymmet, ett stenhårt pass väntade idag!
Har duschat och bänkat mej i soffan, pojkarna sover - ska snart kolla om Roger ska kliva upp nåe mer idag.
Jag funderar på om jag ska lyxa till med popcorn ikväll, är så sugen! Eller om jag gör lite te. Eller i hårdbrömacka. Hmm, tål att funderas på!

I morron väntar dagis och jobb. Tyvärr ingen träning, då Roger ska på hockey. Men på Onsdag är de på´t igen bara! Tror att de blir dubbelpass då, efter inventeringen på jobbet och sedan på kvällen med Karla. Gött!

Bra start på dagen!



Nu är de 12 dagar kvar till April och 0,8kg kvar till målet -50kg.

Kanske, kanske, kanske att jag fixar de(?)!


Vi fastnade på bild!


Kanon dag & kväll!

Strax efter klockan 16 skjutsa Roger mej och Mia på Himlabadet - spa och mys väntade! Åh, så härligt vi hade. Bada, basta och snacka skit - timmarna bara for iväg!

Sedan tog vi bussen till Mia, åt sjukt god paj som bästaste Mia fixat, drack cider och goda drinkar. Fixa frillorna, fick på oss lite kläder och sminkade oss. Senare på kvälle tog vi bussen ner till stan, gick på Aveny och skaka rumporna! Dock var de mest massa snorungar där.. Brukar de vara de?

Vi hade jättetrevligt! Och klockan 03:30 kom vi hem till Mia, åt mer paj och tvärslocknade!

Jag har precis kommit hem nästan, prinsarna var och hämta mej ♥ Roger är på fisketävling och jag och Elton blir bara hemma idag. Jag är inte bakis, men sjukt seeeeg. Blir nog inte alls mycket gjort idag! Kanske att vi tillomed äter på Max idag? ;)

Nu blir de liggläge i soffan, med en bok och en chokladbit. Elton leker snällt med bilar och lego - mammas prins ♥

Spa & mysdag med finaste Mia!

Jag har precis varit ute och joggat i solen, så varmt och skönt! Solen lyste, vägen var bar och de var sjukt jobbigt ;) Mycket jobbigare än sist, en minut segare dessutom. Men nu är Lördagsmorronjoggen fixad! En ny vana?

Har solat, målat tånaglarna och nu väntar duschen (måååste komma ihåg att raka benen, så jag kan visa mej bland folk. Haha!)! Sedan mysfrukost med prinsarna, kanske Martin och Melker, om dom behagar vakna, villsäga!

Efter lunch har Roger match, medans ska jag och Elton sova. Sedan drar jag till världens bästa Mia! Vi ska på Himlabadet och spaet. Resten av dagen och kvällen ska vi käka gott, snacka skit, dricka gott, snacka mera skit och kanske möjligtvis att de blir utgång. Vilken kanondag, jag verkligen känner de!

Kryssning med finfina tjejer!

Den 11 Maj ska jag, Jönsson, Angelica och Angelica åka Finlandsfärja. Allt är bokat och klart! Fy tusiken som vi läääängtar. Jag vill fara nuuu! :) Och jävlar va kul vi ska ha!

Helt slut!

Jag är helt slut, min kropp vill bara sooova! Träningsvärk och ont i fötterna.
Har hunnit med både gymmet - intervalljoggade i 30minuter och körde passet med Karla. Fy så slut vi var sedan, svetten bara rann! :)
Hann bara hem och käka, fixa matlådan och duscha - sedan väntade jobbet, hade stäningning även ikväll. Gick riktigt bra!

Elton hade varit utan blöja på dagis idag oxå, hade gått bra tror jag. Var nämligen Momma som var snäll och ställde upp och hämta prinsen idag ♥
Sedan var dom på Birsta, kom in och heja på mej :) Käkat hamburgare och köpt en ny leksaksbil, snacka om att Momma och Moff skämmer bort fisen!
Hade hänt en liten olycka på Birsta, men de hade gått så bra så! Trodde att Elton skulle totalägra vara utan om nån olycka skulle hända, men de gick bra!

Prinsen sover, Roger är och kolla på hockey med Tomas. Jag och Momma har varsit hörn av soffan, käkat några godisar och kikar på Twilight!

Början till blöjfri?

Elton har ju som sagt vägrat att ta av sej blöjan, gått naken och hatat tanken av toaletten eller pottan!

Vi pratar ofta om de och i förrgår så fråga jag bara om han ville gå utan. Men inte hemma sa han, på dagis i morron. Visst tänkte jag, klart han ska få de om han fortfarande ville de då!

Jag var på gymmet i går morse och precis när jag kom hem skulle Roger och Elton gå på dagis. Så jag fråga om han ville ha med sej kallingar, men de hade han redan sagt till pappa, så de var redan packat!

Och han hade varit utan på dagis igår! :) Hade gått jättebra! Han hade sovit med blöja, men varit utan helt annars!
Nu på morronen ville han oxå vara utan, så nu går han runt i Finn McMissile kallingar och är superstolt! Vågar vi hoppas, att de iaf är en början? De vore underbart!

Träningsvärk, gymmet & jobb!

Fy tusan vilken träningsvärk jag har! Ändå tog jag mej iväg på gymmet i morse, då Roger är ledig idag.
Har precis solat och nu väntar lite mellis - hårdbrö med tonsik, sartpeppar och rödlök. Mums!

Ska snart hoppa in i duschen, sedan fixa frillen och på med lite smink - ska jobba idag, stängning. Känns som att de var evigheter sedan jag stängde på Birsta sist!

Men först - slöa liiiite i soffan!

Vägdag!

Idag stanna vågen på 74kg

Den här veckan blev de -0,8kg

Totalt: -48,5kg

Wiho, änteligen rör vågen på sej igen! Har tillomed varit nere och nosat på 73,8kg nu i veckan - så jag hoppas på att vågen är på min sida nästa vecka! ;)
Nu är de som sagt inte långt kvar till jag firar ett år, så de vore ju roligt om vågen kunde ta ett skutt ner nu - så jag kommer i mål!
 


11 månader & -48kg


Armarna

December 2011

Mars 2012


Haha, kändes jättefjantigt och "spänna musklerna", men var tvungen att visa skillnaden!
Mina armar är allt annat än snygga, men nog jäklar är de skillnad alltid!

Jag har ju jättemycket häng på höger arm, så en operation i framtiden kommer de att bli! Men nog kan jag förebygga lite med träning iaf, vilket känns jävligt bra :)


Magen


Haha!

Så här snygg mage kan man få efter viktuppgång, graviditet och viktnedgång ;)
Som sagt - de hade kunnat varit mycket värre än vad de är. Men snygg mage, de har jag inte!
Dock har jag inga större problem med de egentligen! De går rätt bra att dölja med kläder :)


Bra start på veckan!

Idag är Roger hemma, då passa jag på att köra morronpasset på gymmet! Så klockan 07 åt jag havregrynsgröt och sedan tog jag bussen på gymmet. Passet var riktigt jobbigt idag - en härlig start på veckan! :)

Snart kommer Moff och Louise hit, vi ska käka lunch. Men först väntar en dusch!

Eltons nya plats!



Redan när vi fick en soffan, bestämde Elton vart han skulle sitta (på min plats i gamla soffan) och mycket riktigt, där sitter han som fast gjutet! Dessutom har han kommit på dedära med datorn, nu är de Youtube som gäller och Bilar2 som gäller - Skruttunge ♥


Nackdelar



Finns så många fördelar med att gå ner i vikt, men även några nackdelar. Som man helt klart kan leva med, men som man inte tänkt på när man var tjock och vadderad!

En sak som jag tycker är jobbigast - är när jag ligger ner, antingen i soffan eller i sängen, på sidan med benen ihop (som på bilden), då knäna tar i varandra. Fy, de gör ju rent ut sagt skitont! Så nu ligger jag alltid med en kudde imellan, haha!

En annan sak - sitta på golvet eller en hård stol! Speciellt på gymmet, när vi antingen gör en övning på golvet eller vid roddmaskinen. Där man "gungar" på sittbenen, fy tusan!

Eller att kramas, de är ju inte alls lika gosigt nu, som när man hade lite extra stoppning!
Jag har alltid tyckt att de varit lite "läskigt" att krama smala och beniga människor. Haha!

Och en till sak - när Elton sitter på höften eller när han "armbågar" mej. När de blir som ben mot ben!
Värst är när han kommer åt mina nyckelben!


Testa!



Ha velat testa den här glassen länge, så idag köpte jag med mej en hem!
Den var helt okej, men smaka för mycket choklad för min smak..
Nästa gång får de bli en annan :)


Varmamackor, tjäna ljus & soffmys!


Sovmorron, joggingtur & jobb!

I morse fick jag sovmorron till klockan 08, så skönt att dra sej! Sedan hoppa jag ur sägen, då Roger sa att de var plusgrader och sol - prefekt för en joggingtur! På med kläder och skor, sedan tog jag musiken i öronen och joggade runt hela svängen - wiho för mej! 4km på 25minuter, om de är "bra" eller inte, de vet jag inte. Men de kändes då jävligt bra iaf! :)

Jag har duschat, fixat håret och tillomed sminkat mej, naglarna är målade rosa och magen har fått frukost. Snart ska prinsarna skjutsa mej in till stan, då jag ska jobba några timmar inne i stan. Pojkarna ska tvätta bilen och greja på medans, sedan kommer dom och hämtar mej oxå - vilken lyx!

Ikväll blir jag och miniprinsen själva, då pappa Roger ska till en gammal arbetskompis och grill och dricka öl. Jag och Elton ska käka popcorn och mysa i soffan ♥

Nu ska jag fixa en smoothie, snöra på mej skorna och sedan är jag redo för jobb! :)

Världens bästa Moff ♥



Idag när vi kom hem från jobbet (tänka sej, jag och Roger sluta samtidigt!) och hade hämtat Elton hos Morbror Martin (Tack för barvakten!), hade Moff städat, tvättat två maskiner tvätt, kört diskmaskinen och diskat. Åh, kan jag säga annat än att han är bäst! ♥

Och Momma, hon ställde upp och hämta prinsen på dagis! Snacka om att jag ha en helt underbar familj, som gör allt och lite till ♥


Träningskläderna!

























Soffan!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 74,8kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -47,7kg

Samma igen.. Men den här veckan har jag iaf stått still och inte hoppat upp och ner. Så kaaaanske jag får se en ny siffra nästa vecka ;)
Eller är kroppen verkligen nöjd du? Vore så surt och falla på målsnöret.. Nu är de ju faktiskt inte alls lång tid kvar, tills jag firar ett år - 20 April nämligen!


Ny soffa!

Idag när jag jobba ringde Roger, han lät löjligt glad och små lurig - efter en stund klämmer han fram att han köpt en ny soffa idag! Wiho :) Så underbart!

Dock känns de sådär just nu, då hela lägenheten är ett stort kaos.. Kartonger, plast och en soffa som ligger i 1000 delar! Roger skulle nämligen på hockey ikväll, så just nu ligger jag och Elton framför tvn på en av dynorna till soffan, haha!

Bild kommer ikväll, när vi har fixat lite i kaoset!

Stolt över mej själv!

I Lördags när vi for till Ljunga, lyste solen och de var så härligt väder ute! Så när jag och Roger hade varit till Ånge på bolaget och gjort de vi skulle, snöra jag på mej skorna, stoppade musik i öronen och drog iväg runt Källrå! Ojojoj, så härligt! Dessutom kände jag mej rätt stark, så jag tänkte testa hur långt jag orkade jogga - sagt och gjort! Jag jogga heeeeela rundan, vilket är ca 4,3 km (Moff trodde att de var de iaf) på 29 minuter - snacka om att jag var stolt över mej själv då! Jag var mallig hela dagen :P De gick inte fort, men jag jogga - gick inte!

Vilken känsla! Så just nu känns inte Vårruset helt omöjligt längre :)

Semester!

I sommar är första sommaren Roger har riktig semester - alltså schemalagd och betald, på fleeeera år! Säkert 5-6år..

Jiho, tyckte vi! Sedan visa de sej att han har semester precis dom veckor jag ska jobba.. Men, när vi satt och prata om sommaren - fick jag en snilleblixt! Roger har ju flera pappadagar kvar, så han ska ta ut 2 veckor till. 6 veckors semester för pappa Roger, jag tjänar pengar, Elton slipper vara på dagis och vi får några veckor tillsammans - kunde inte bli bättre! :)

Dessutom ska vi fara till Norge, vilket bara blir av eftersom Roger fick några extra veckor! :) Som vi längtar!

Paketet har kommit!

Fick precis ett sms om att mitt paket har kommit, så när Roger slutar jobba, åker vi och hämtar de! Wiho :) Hoppas, hoppas, hoppas att kläderna passar!

Inga träningskläder..

Trodde att jag skulle få mina nya träningskläder idag, men tyvärr inte :/ Hoppas att jag får dom i början på nästa vecka iaf!

Jag och Elton har sovit en stund och nu väntar vi bara på att pappa Roger ska sluta, så vi kan ta bussen in till Birsta. Jag måste ha ny hårspray och lite små kraffs tills i morron och självklart ska vi köpa godis - vilket Elton har tjatat hela dagen om ;)

Sedan måste vi packa lite, så vi bara kan fara i morron efter matchen :)

Jag har de jag gör..


Freeeeedag!

De är redan Fredag! Och jag som tyckte att veckan nyss börja.. Veckorna går så himla fort just nu. Men, jag är nöjd med livet! Jag trivs på jobbet (visst, skulle vara mycket skönt med fler timmar eller fasta tider! Men man kan inte få allt), Elton trivs på dagis, jag har kommit igång med träningen bra och jag trivs i kroppen. Roger är bäst, som vanligt och gör livet lätt att leva! Dessutom har vi varit tillsammans i 9år idag ♥

Vi är lediga idag, jag och Elton. Vilket känns rätt bra, då Elton håller på att hosta.. Hoppas bara de går över i helgen och att han är rätt pigg i helgen ändå! För i morron efter pappa Rogers match, far vi till Ljunga. Där ska vi spendera resten av helgen.
Gina ska fira sin födelsedag med maskeradfest, med filmkaraktärer som tema - ska bli riktigt roligt! Har dock inte riktigt kommit på vem jag ska vara..

Jag hade tänkt fråga Momma om Elton fick följa med henne hem idag, så skulle jag och Roger gått på bio. Men han var borta hela förra helgen och ska även vara med Momma och Moff i morron, när vi är på Ginas fest. Så han får gott vara hemma, med mamma och pappa ♥

Vi ska städa under dagen, sedan lagar vi god middag tills pappa kommer hem och ikväll blir de Fredagsmys i soffan! Kommer bli en toppendag :)

Josefine: Tröjan är köpt på Cubus. Finns i massa fina färger (jag är supersugen på den rosa) och kostar 199:-

9år ♥



Idag har jag och Roger varit tillsammans i 9 hela år ♥


Ny dörr



Äntligen har vi fått den nya dörren och de blev så bra! :)


Grattis!



Idag fyller Gina 20år  Stoooort Grattis! ♥


RSS 2.0