Nöjda kunder!

Igår när jag jobba i Birsta hade jag en kund strax innan stängning, jag var själv och hade massa andra kunder som väntade. Och självklart fråga hon om kuddar, vilket jag inte alls känner mej hemma på, såklart..

Men jag gjorde så gott jag kunde och hon skulle komma tillbaka. Idag jobba jag ju i stan - vem kommer inte in då, om samma kund! Hon log stort och sa: Men, jobbar du här oxå! Jag som skulle komma in och skryta över hur trevlig och hjälpsam du var igår! Hur glad blir man inte då? Hon gjorde iaf min dag, kan jag lova :) 

Kan dessutom tillägga att hon köpte kudde jag visat - wiho för mej!

Rädd för regnet..

I dag när vi skulle gå till dagis, kom världens regn/hagelskur! Elton blev tillomed rädd, han sa att han inte ville gå ut - lill prinsen! Väl på dagis var vi dyblöta.. Tur att Elton hade extra byxor på dagis!

Jag har jobbat i stan idag, gick riktigt bra! Hade stängning, så kom hem strax före klockan 20. Sedan parkera jag rumpan i soffan, där jag forfarande sitter! Ska dock fixa lite fika snart, så magen kurrar. Och när Roger kommer hem från träningen, ska vi slå in paketen till Eltons julkalender - spännande för prinsen i morron, när han vaknar! :)
Hann inte riktigt klart med alla paket, så jag skicka nyss iväg Roger och fixa dom tre sista ;)

I morron är jag ledig, vilket ska bli så skönt! Så vi får väl se vad jag och Elton hittar på. Baka kanske? De prata han om sist när vi var lediga, men då hann vi aldrig med de..

Vägdag!

Idag stanna vågen på 78,7kg

Den här veckan blev de -0,1kg

Totalt: -43,8kg

Nu går de verkligen seeegt.. Missade att mäta mej sist när vi fota, så jag är rätt nyfiken på om de händer något på måttbandet ändå! :) Ska nog tvinga Roger att mäta ikväll!  


Massa nytta!

Innan klockan hann bli 10, hade jag hunnit med en massa! Städat, dammsugat, tvättat, vikt in lite tvätt (de som hunnit tort), fixa middagen till pojkarna ikväll (som även blir min lunch/middag på jobbet), fått på både mej och Elton kläder, grötfrukost och kilat väg med prinsen på dagis!

Just nu väntar lite mellis - hårdmacka med skina! Och innan jag far på jobbet, tänkte jag även få i mej lunch - omelett får de bli idag. Hur nu de ska gå, då jag inte är så värst hungrig..

Och innan jag börja jobba, måste jag gå ett varv på Birsta - en mössa till Elton ska inhandlas idag! Hellst lite paket till julkalenderna oxå, böja känna lite panik..

Invigt overallen!



Jag och Elton har varit ute på förmiddagen och busat med Emilie och Stella - oj, så gott ungarna skratta! :) Supermysigt med lite snö! Dock blåset de rätt bra..
Tänka sej - jag både sprang och gick upp för några backar, ändå var jag inte död när vi kom in ;) Så skönt! Jag längtar nästan tills vi ska springa upp och ner i pulkbacken!

När vi kom in, gjorde vi lite lunch och starta en till tvättmaskin. Men Elton nobba lunchen, så nu ligger han i sängen och sover. Jag har startat diskmaskinen och nu väntar ett avsnitt med Supernatural!
Sedan blir de duschen och på med lite kläder, då jag ska jobba någar timmar på kvällen. Roger hinner inte hem tills dess, så Memme är snäll och ställer upp även idag! 

Även att overallen satt bra för nån månad sedan, men nu är den för trång över magen.. Så nu åker vi på att köpa en ny overall oxå, typiskt!  


Bilder - 111126



Blev inte allt för många bilder i helgen, tyvärr..


Seeeg..

Första advent idag - helt otroligt! Snart jul och snart nytt år, de går för fort helt enkelt..

Vi hade jättetrevligt igår! Första var vi hos Malin och Thom, sedan knata vi mot Mittis - där drack vi drinkar och dansa tills de stängde. När vi börja gå hem, snöa de en massa - så nu är de vitt ute, mysigt! :)
Moff kom och hämta mej, så vi var väl hemma strax efter klockan 05 :/ Hua, kom inte i säng förrän 05:30.. Var helt dö när Moff väckte mej strax före 10 och sa att vi skulle fara snart. Åh, var inte ett dugg sugen på att kliva ur sängen och ännu mindre sugen på att åka bil..

När vi väl kom till stan, för all snö och sega bilar, åkte vi till Memme, där mina prinsar var. Där blev de fika innan vi for hem. Resten av dagen har vi bara varit hemma, mest suttit/legat i soffan. Jag mår fortfarande inge vidare, ont i huvudet och sjukt trött..

Snart ska prinsen i säng, vilket är behövligt, då han inte sovit idag och är tröttare än tröttast.. Har haft våra fajter idag, kan jag lova. Inge roligt alls! :/
När Elton sover, ska jag plasera rumpan i soffan ingen - se nån serie och dricka te, hela kvällen lång! Som jag längtar ;)


Redo för party!

Ska snart ta och göra mej redo - klockan 17 ska jag innfinna mej hos Malin! :) 
Naglarna har fått lite färg på sej iaf, så nu väntar bara lite klippning och en dusch - sedan på med lite kladd i fejset ;) Och efter de är jag mer än redo - ska bli så kul! 

Tog sovmorron i morse! Vakna först vid 07, men tvinga mej själv att somna om - haha! Sedan for vi till gammelfarmor och gammelfarfar, där väntade mysmrukost och Melodikrysset! 
Annars har vi inte hunnit med så mycket.. Jag och Moff kolla på film, medans jag måla naglarna. Nyss fick vi i oss lite lunch!

Nu ska jag jaga upp Momma ur soffan, så jag får bli klippt! :)

Ljunga ikväll!

Kom hem för en stund sedan, hade stängning inne i stan - skönt att komma hem före klockan 20 ändå :) Jag och Elton skicka nyss över pappa Roger till Martin, där dom kollar på hockey. Jag och Prinsen, vi har parkerat rumporna i soffan - med massa mys och nya Scooby Doo :) Härligt!

Jag har precis packat väskan, för ikväll åker jag med Moff till Ljunga. I morron väntar nämligen utgång med Malin - ska bli så kul och jag är så peppad! :)

Nu ska jag pussa lite på Elton, innan jag ska fara!

Ett år mellan bilderna!


Jobb & sjukhusbesök

Igår blev de jobb ändå - först skulle jag jobba, sedan inte jobb, men de sluta med jobb iaf ;) Och igår gick de riktigt bra, superbra faktiskt!
Vi hade kort om timmar på dagis den här veckan, då jag jobbat nästan hela veckan, så Memme röck in och ställde upp en stund, till pappa Roger kom hem. Tack! ♥

När jag sluta vid klockan 18, kom Martin och hämta mej - så for vi direkt till sjukhuset, för att besöka gammelfarfar. Jag tyckte farfar såg pigg ut och han kände sej rätt bra ändå! Så nu hoppas vi att han får komma hem snart, speciellt när han dela rum med en dam som prata massa gojja hela dagarna och nätterna ;)
Medans vi var där igår höll hon låda iaf - jag hade blivit tokig!

Idag väntar oxå jobb, 11-18. Elton ska på dagis, som han tjatar om dagis! :) När jag slutar kommer prinsarna och hämtar mej, så far vi till Marcus, Rogers bror, som fyller år idag.
Efter de måste vi hem och fixa lite hemma - ser ut som fan! Och jag har stängning i morron, efter de far jag nog med Moff hem till Ljunga och spenderar helgen där. Jag ska ut med Malin (och förhoppningsvis Malin och Elin oxå!) i Ånge på Lördag :) Var en evighet sedan sist, så de ska bli skitkul!

Nä, nu ska vi få i oss lite frukost och lite kläder - sedan är vi redo för dagen!

Naglarna - Tidningstryck



Har länge velat testa - men inte kommit mej för.. Men igår kväll så :)
Var superenkelt, men nästa gång måste jag ta en tidning med svartare text - blev lite för ljust..
Och mitt vita nagellack är sämst!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 78,8kg

Den här veckan blev de -0,6kg

Totalt: -43,7kg

Jag måste bli bättre på allt! Vatten, mat och motion..


Boleron



Måste vara mitt bästa köp på lääänge - mina nya bolero!
Superskön och döljer mina hängiga armar extremt bra ;)


Förjävligt..



Just nu ser de förjävligt ut här hemma.. Jag fick för mej att jag skulle knalla ner i källaren och hämta alla julgrejer ;) Så just nu står allt i köket, kartonger och massa grejer..

Jaja, jag får göra ett ryck i morron! Nu är iaf gardinerna klara i köker och sovrumet, även ljusstakarna och stjärnorna (dock saknas de en lampa i sovrummet..). Resten får bli i morron och förhoppningsvis blir jag klar, så jag får bort kartongerna!


Stan & julgardiner

I dag var jag "tvungen" att åka in på jobbet, på stan. Skulle fixa en sak, så då passa jag och Elton på att ta bussen in. Först var vi på Memmes jobb, där fick jag en duk som jag ska ha i jul och sedan följde hon med oss på en fika ♥
Efter fikan var jag på Indiska och köpte en ny julstjärna, en röd och fin - kommer bli kanon till dom nya vita gardinerna jag köpte på jobbet!

Vi kom nyss hem! Så snart ska jag ta och börja med gardinerna, då de är några som måste läggas upp - tur att de finns Follfix!

Elton har varit så duktig idag! Vi skippade vagnen helt idag, då den står på dagis. Och vi for mitt i Eltons sovtid, vilket aldrig brukar vara bra.. Men han har varit på superbra humör och jättego! :) Dock somna han på bussen hem, så jag fick bära han hem. Han vakna till innan vi kom in och fråga vart bussen var! :) Tok! ♥

Nya ringen!


Guuud, mina händer är verkligen snuskigt lik min mammas - haha!

Ringen är precis som vi ville ha den! :) Känns jättebra, men ovant!


Lyckan är total!



Äntligen har Elton fått Bilar 2 - han är helt extas! :)
Har precis slagit på den åt han, så nu sitter han och är heeelt inne i filmen!
Ska bli spännande och se vad han tycker om filmen, då han älskaaaaar första!


Stängning!

Har nästan nyss kommit hem, har haft stängning i stan idag. Sedan hoppa jag av i Birsta, där mina prinsar väntade. Så jag hann in och hämta våra ringar som kommt idag, wiho! :) Bild kommer snart!

Elton har varit på dagis, vilket var efterlängtat från prinsen kan jag lova! Roger hämta, sedan var dom till farmor Ulla, då hon fyller år idag.
Jag ska vara supersnäll och ta Roger nattning, då han inte ville lägga sej svettig i dom nya sängkläderna ;) haha!

Sedan vänta te, soffan och Supernatural - hela kvällen lång! :)

Justja, nån hade kommenterat på byxorna - men inte lämnat namn.. Dom är iaf köpta på Vero Moda! :)

Röda byxor!


Strunta i lakanet som hänger på tork! ;)

Jag, Memme och gammelfarmor fick ett tokryck och for på stan, jättemysigt!

Jag har letat ett par röda byxor superlänge nu och idag hitta jag äntligen ett par - som jag bara älskar!
Hittade dom och en svart bolera (som kommer dölja mina undermuskler riktigt snyggt!) - båda på 20% - ett riktigt kap alltså!

Och efter att vi lämnat av gammelfarmor på sjukhuset, gjorde vi även Birsta, jag och Memme. Där köpte jag en blus, som jag testat i veckan. Leta örhängen oxå, men hitta inga röda, tråkigt nog..

Sedan var vi hem till Memme, då hon tyckte att jag skulle ta ett par skor, som hon aldrig använt - som skulle passa perfekt. Sagt och gjort, skorna fick följa med mej hem. Dom är ju med klack, så vi får väl se om jag har dom till helgen eller inte ;) Jag går ju sisådär med klackar, haha!

Jag är så nöjd med mina fynd idag! :)


Mysfrukost!

Nu har vi precis fått i oss lite frukost här hemma :) Tända ljus, Melodikrysset och halva familjen ♥ Martin, Gina och Leo (Ginas lillebror) kom oxå över!

Roger for precis och handla med Martin, gammelfarmor ringer och hör hur de är med gammelfarfar - som faktiskt verkar piggare, men blir kvar iaf över helgen. Gammelfarmor stannar även här i natt!

Jag ska börja klä på mej, få på lite smink och sedan ta bussen till Birsta - där väntar några få timmars jobb. Efter jobbet ska jag och gammelfarmor fixa biffar till middag, medans grabbarna kikar på hockey.

Pizza, paket & bio

I eftermiddags kom Momma, Moff, gammelfarmor och Isabelle hit. Tyvärr inte gammelfarfar, då han ligger på sjukhuset.. Han tappade känseln i armen och halva ansiktet tidigare idag, så just nu är han på sjukhuset för koll och blir kvar där iaf över natten. Nu är de tack och lov bättre med farfar iaf

Sedan kom även Memme, med fina blommor - presenten hade jag redan fått, min nya vinterjacka. Vi har käkat pizza, jag har fått paket - bidrag till skor och ett överkasst, som vi måste byta storlek på.. Sedan drog jag, Momma och Isabelle in till stan och gick på bio. Ojojoj, säger jag bara! Jag har fortfarande gåshud och vill bara se meeeer! Så nu ska jag ta och börja läsa sista boken, igen ;)

Nu ska jag ta och vara lite social, gammelfarmor är fortfarande kvar och stannar över natten. Då hon ändå ska till farfar i morron :)
I morron väntar jobb för mej, dock bara några timmar - men jag längtar nästan lite efter att jobba! :)

Breaking Dawn - Part 1

 


Äntligen!

Ikväll sitter jag, Momma och Isabelle i biosalen och njuter - som jag längtat!


Naglarna - Blommigt


Jag har äntligen fått lite längd på naglarna igen - dock inte som förut, men de är på G iaf! :)

Och dessutom har målarlusten kommit tillbaka - men jag har glömt att fota och blogga..
Men nu så! Slängde precis på lite färg och blev sugen på blommor. Blev mycket bättre i verkligheten än på blid iaf..


Nya sängkläder!


När Roger fyllde år, fick han sängkläder av mej - ja, han hade faktiskt önskat sej de! Dock kanske inte just dehär mönstret ;) Men jag kunde inte motstå!
Så igår tvätta jag de och i morse när jag klev upp, jag fick nämligen sovmorron - bytte vi sängkläder! Åh, blev så himla fint och jag längtar tills ikväll, när vi får krypa ner!

Dock måste vi införskaffa en ny sängtopp, en svart - snarast!


Bra med kort!


Jag vet att jag gått ner i vikt, men har svårt att se hur mycket och jag har noll uppfattning om hur jag egentligen ser ut! Men, jag verkar aldrig ha fattat hur jag sett ut ;) För jag kan verkligen inte fatta att jag sett ut sådär, haha!

De är bra med kort - då ser man skillnad, vare sej man fattar de eller inte!


7 månader & -42,1kg



Blev lat idag.. Får fixa bilderna brevid varandra nån annan dag! Jag ligger ju efter med dom rätt mycket, så dehär får duga idag ;)


Ny dator!


Äntligen har vi köpt ny dator - verkligen på tiden! Jag tål verkligen inte minidatorn vi lånat - man ser ju knappt texten.. Jaja, nu har vi ny och alla bilder är räddade och ligger tillomed på den nya datorn redan! :)
Så nu kan jag äntliiigen börja blogga bilder som folk igen, som jag saknat de!


Nya ringar!

Idag fick jag och Roger ett tokryck och fick för oss att beställa nya forlovningsringar! :)
Roger tyckte vi skulle gå in och kika, sluta med att vi kom ut med ett kvitto på att de var betalt! Så till veckan kommer dom, som jag längtar :)
Dock svårt med storlek, då jag inte riktigt vet vart jag hamnar, när jag är klar.. Men de får vi ta då!

Och självklart fick jag som jag ville - dom blev i silver ;)


Hittade ingen bra blid.. Men dom ser ut ungefär som den till höger, lite bredare och i silver då, såklart!


79,4kg!!!


Wiho - äntliiiiigen!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 79,4kg

Den här veckan blev de -0,6kg

Totalt: -43,1kg

ÄNTLIGEN - säger jag bara! Som jag längtat och väntat på den där jäkla sjuan.. Och nu kom den, när jag var heeeelt säker på att jag tillomed gått upp, då helgen har varit allt annat än bra (i matväg alltså!)..

Jag skiter i att jag inte gått ner mycket, just nu njuter jag av siffran - haha! :)

Nu är de inte värst långt kvar till målet, vilket är 72,5kg - då har jag gått ner 50kg!


Hemma i Sverige!

Nu är vi hemma, kom hem i natt! Slockna i sängen hemma hos Momma och Moff :) Nu ska vi käka lunch, sedan får vi se när vi far hem till stan!

Tur att vi är lediga idag iaf! Men i morron väntar jobb och dagis igen, känns sådär faktiskt ;)

24år? Jag?

Varje gång nån frågar mej hur gammal jag är, måste jag tänka efter - haha! Jag kan verkligen inte fatta att jag redan är 24 år - då är man ju snart 30.. Tur att Roger är äldre än mej ;)

Kommer bli konstigt, då vi är i Norge nu, på min födelsedag - utan min familj! Men, de tar vi igen till helgen :)


I Norge och överraskar Jenny!

Tidsinställt inlägg!


Just nu är vi i Norge, där vi överraska Jenny på hennes födelsedag! :) Erlend visste att vi skulle komma, så han fick stå för festen och vi skulle bara dyka upp - som gubben i lådan!

Ikväll väntar fest och tok - som vi längtat! :)


Grattis!


Äventyr!

Idag jobbar jag i stan och när jag slutar klockan 17, kommer min älskade och hämtar mej - sedan ska vi ut på äventyr! :)

Elton ska vara med Momma och Moff i helgen, antingen hemma hos oss eller i Ljunga. Tur att vi har så underbar familj, som alltid ställer upp! ♥

Flatgröt

Ikväll har vi fixat Flatgröt - en supergod drink! :)

1L Godmorgonjos - blodapelsin
2 förp. citronlättdryck (outspädda)
2dl socker
2dl starkt te
75cl sprit

Blanda sockret med teet, sedan alltihopa - in i frysen (ska bli som Slush). Blanda med Sprite eller sockerdricka!


Världens bästa!

Jag måste ha världens bästa sambo - helt allvarligt! Först hämtar han och Elton mej vid jobbet - när vi kommer hem, är maten redan färdig, supergod köttfärssås - så även räcker till matlåda i morron! Sedan är de städat - ihop plockat, dammsugat och tillomed skurat! Älskade Roger, han kan han!

Ska snart börja packa, är en hel del som ska med! Och då jag inte kommer hem nåe mer i morron, måste allt vara klart ikväll.. Känns lite sådär, då de alltid är jag som håller koll på packningen och att allt är med! Men jag litar på Roger ;)

Nu ville prins Elton duscha, så han ska få göra de innan han ska sova :) Sedan väntar soffan, när jag är färdig med de jag ska ha gjort!

Tidigt kaffebesök!

I morse klockan 06:30 fick vi kaffebesök, av Louise :) Mycket trevligt!

Sedan har vi hunnit käkat frukost, duschat och fixat. Prinsarna är påväg på dagis och jag är snart redo för bussen! Idag väntar jobb inne i stan - 10-15 eller 17, beror på.. Jag hoppas dock på 15, så jag kan fara hem och gosa med min lilla prins och packa! :)


Vägdag!

Idag stanna vågen på 80kg

Den här veckan blev de -0,4kg

Totalt: -42,5kg

Irriterande, sjukt irriterande! Vågen snudda på 79,9 - men slutade på 80,0.. Jaja, nästa vecka booorde jag ha en ny siffra! ;)

Jag måste verkligen komma igång med träning! Promenader är jag inte så sugen på nu, då de är både mörkt på mornarna och kvällarna - mörkrädd och mörker, går ju som sagt inte så bra ihop..
Jag hoppas att jag ska få in simningen 1 gång i veckan iaf. Sedan är jag sugen på gym! Men jag vill hellst kanske ha med mej nån, då jag är ny på området ;) Iaf första gångerna, sedan tror jag faktiskt att jag skulle komma igång - jag behöver bara en liten spark i baken!


Dålig sömn..

Vet inte vad de är, men just nu verkar Elton vara inne i en sova-dåligt-period.. Natten som var, vakna han flera gåner - först gallskrek han och senare klaga han på magont. 

Nyss ropa han på mej (Roger ligger redan och sover, men de visste han inte..), lät helt klarvaken och sa att han skulle komma? Jag sa att de fortfarande var natt och att han skulle sova - självklart börja han tokgrina.. Men innan jag hann in och väcka Roger (jag har nyss målat naglarna, så jag kunde ju inte ta upp han..), som inte hörde ett dugg, sov han igen.. Haha, tokunge! :)

Hoppas bara han sover bättre i natt!

Kort

Jag har självklart knäppt kort, som jag gör i början på varje månad - men då våran dator gått och dött, har jag inte dom gamla kvar.. Så kan inte göra "för&efter", tråkigt nog! Men snaaaaart hoppas jag att jag får till de iaf :)

Bytt tjej?

För några månader sedan, minns inte riktigt när - men jag var rätt nyopererad iaf, träffade vi en arbetskamrat till Roger och hans tjej på Ikea. För nån vecka sedan, träffa vi dom på Willys igen.
Idag hade arbetskamraten frågat Roger om han skaffat ny tjej sedan sist? ;) Haha! Roger gav till svar att de är samma tjej, sedan 8½år tillbaka - men arbetskompisen trodde inte riktigt på han ;)

Jag fick mej iaf ett gott skratt idag! Visst att jag ser annorlunda ut - men inte så. De syns ju att de är jag!

Nyklippt, nyfärgad & nysimmad!

I förrgår klippt Momma mej, så igår kväll när vi kom hem - tog jag och slängde i lite färg i håret oxå. Svart som vanligt, såklart! ;) Även Roger hamna under färgburken, så nu ser vi likadana ut, haha!

Idag har vi varit lediga jag och Elton. Jag har tvättat i massor, så nu är de bara en maskin kvar. Och den får vänta tills feter jobbet, i morron..
Vi har sett Kung Fu Panda 2, ätit Våfflor och myst - härligt såhär på en Måndag! Efter middagen var jag och sola, sedan for jag och Gina och simma. Åh, jag älskar verkligen att simma!

Kom nästan nyss hem, så nu väntar soffan och film. I morron väntar dagis, personalmöte och jobb i stan, till klockan 17.

Sedan blir de jobb resten av veckan oxå - Onsdag, Torsdag och Fredag. Helgen har jag tagit ledigt, ska bli skönt! Och på Söndag, då fyller jag år :) Tyckte nyss de var sommar..

Middag

Nu väntar middag hos gammelfarmor & gammelfarfar, ska bli sjukt gott med mat! Tänk att jag är så dålig på att äta dagen efter..

Sedan ska jag och mina älskade prinsar fara hemöver till stan. Hemma väntar mys och förhoppningsvis lite godis ;) Och en bra film! Soffan heeeeela kvällen, mina fötter behöver de!

Aj, mina fötter..

Mina fötter tycker inte alls om högklackat.. Fy, så ont jag har! Meeeen, kul har vi haft ikväll :) Mycket kul!
Kom nästan nyss hem, så nu sitter jag med lite mat och gosar med Mohinder. Snart kallar sängen, jag är dödligt trött, kan jag lova!!!

Forum ändå?

Jag och Roger hade bestämt att vi inte skulle gå på Forum, men nu vet jag inte längre ;) haha! Kanske att jag går ut ändå.. Tur att jag har en stund på mej att fundera!

Idag fyller Melker år - så snart kommer alla, så ska vi fira. Med middag, paket, tårta och mys! Tänk att Melker är år, jag fattar inte alls hur de går till..

Momma har precis klippt mej, så nu är de kort, mycket kort ;) Men jag är nöjd! Snart ska jag fixa frillen och slänga på mej masken, alltså lite mascara!

Grattis!


Hemma i Ljunga!

Efter några stopp på vägen - macken, gravarna i Torpshammar och gravarna i Fränsta, är vi äntligen hemma i Ljunga! Har nyss fikat med Memme och hennes kompis (jag och Elton for med dom, men dom skulle vidare till Östersund, där dans väntar). Nu väntar vi på att Momma ska komma hem, så vi kan börja med maten - magen kurrar som bara den! Ikväll väntar mys, mys och åter mys - jag älskar att komma hem! ♥

Evenlia: Jag tror inte att jag ska ut, letar mest åt de hållet nu iaf :) Du?

Ljunga i helgen!

Nu har jag och Elton packat de mesta i väskan, vi ska nämligen åka till Momma och Moff! Memme kommer och hämtar oss vid lunch, sedan drar vi mot Ljunga. I morron kommer även pappa Roger, efter att han spelat match. Så hela helgen blir de mys i Ljunga ♥

Jag och Elton ska fixa lite lunch nu, sedan ska Elton få på sej käder - så är vi nog redo för avfärd!

Gammalt & nytt


Dåliga bilder..

Byxorna jag har på mej idag, hade jag när jag träffa Roger. Jag gick i 9:an då -03, alltså för 8½år sedan! Heeelt sjukt att jag fortfarande har kvar dom och att jag kan ha dom!
Jag tror att jag vägde ungefär som jag gör nu, men jag är smalare i ansiktet, mina nyckelben syndes inte och rumpan är plattare nu - eller ja, jag vägde nog lika men var tjockare då.. Konstigt nog!
Dom är inte snygga, men sköna och bara tanken på att jag kan ha dom - är rätt rolig!

Tröjan fynda jag på Cubus här om dagen, när jag hade lunch - för ynka 74kr fick den följa med mej hem! Och den satt rätt bra, ännu roligare ätt de står ett M i den oxå ;) Jag kommer nog aldrig fatta riktigt!

På bilderna syns ju även hur fast och fin min mage är ;) Men ärligt talat, gör de mej inte så mycket! Jag har gått upp fort i vikt, burit Elton och gått ner fort - så de kunde ha varit värre!
Jag brukar säga de, med rätt kläder på - är jag rätt okej ändå ;)


Tandläkar besök nr2

Imorse var vi iväg med Elton till tandläkaren. Redan när jag berätta vart vi skulle, ville han stanna hemma.. Bra första upplevelse? När vi klev ur hissen, sa han direkt - Mamma, jag vill inte vara här. Snacka om minne pojken har!

Jag och Roger prata innan sköterskan kom, om vi tyckte hon var lika "dålig" som förra gången - skulle vi ringa och byta. Elton ska ändå gå till tandläkaren i några år, så han ska inte vara rädd!
Vi hade samma, men hon var mycket bättre den här gången! De börja dock inte bra, då han totalvägra att sitta i stolen och vägra öppna munnen.. Trodde de skulle bli samma som sist - men efter ett tag börja sköterskan prata om Bilar (Elton hade Blixten på tröjan). Då lossna de direkt! Elton gapa glatt, hon fick peta och kolla ett bra tag - sedan flina han och var superstolt! :) Han fick bra beröm - fina tänder och vi var duktiga på att borsta ;)

Skönt att de gick bra denhär gången!

Bokat biljetter!

Nu är biljetterna bokade till Twilight - Breaking Dawn! Wiho :)
Fredag den 18 klockan 17:45 är de jag, Momma och Isabelle - precis som förra gången, som sitter bänkade mitt i biosalen!
Som vi längtar!


Skönt med ledighet!

Igår morse försov Roger sej, för första gången.. Så de blev lite panik när vi inte visste vem som skulle hämta prinsen på dagis, då jag jobba sent och Roger inte alls visste när han skulle vara klar på jobbet. Tur att vi har bästaste Memme! Hon hämta prinsen på dagis, sedan hade dom gjort pannkakor och busat i massor. Tillomed att Memme hämta och skjutsa hem mej från jobbet - vilken lyx! Tack!

När jag kom hem, hade Roger gjort Korvstroganoff - de är min sambo de! Han hade sagt till Memme när hon for och hämta mej: De är bäst jag fixar maten, så hon blir på bra humör ;) haha! Jag har varit ett monster senaste dagarna, nu när jag jobbat så mycket! Mitt humör har inte alls varit att leka med..

Blev några timmars sovande i natt - somna vid 19:30 då jag natta prinsen och sov till 06 i morse då Elton vakna. Antar att jag var rätt slut! ;) Dock är jag fortfarande trött..

Jag och Elton har nyss varit ute i lekparken och busat med dagis lite :) Dom ringde för ett tag sedan och fråga om Elton hade fått med sej fel stövel hem och de hade han! Han hade fått med sej en annas pojk, som har likadana, fast en annan stl - haha! Och inte ville han gå in då, när dom skulle till lekparken. Så på passa på och busa lite!

Snart ska vi fixa lite lunch och sedan ska vi sova, båda två. Som jag längtar!

Vägdag!

Idag stanna vågen på 80,4kg

Den här veckan blev de -0,5kg

Totalt: -42,1kg

Ja, de blev ju inte riktigt som jag hade önskat.. Men jag tackar för ett ½kg och sattsar på en ny siffra nästa vecka! Och jag vet ju anledningen till dåliga siffror, då jag jobbat som jag gjort och därmed varken ätit eller druckit som jag ska.. Värsta är dock att jag mår inte dåligt när jag äter lite - inge bra alls!


RSS 2.0