Seeeg..


Första advent idag - helt otroligt! Snart jul och snart nytt år, de går för fort helt enkelt..

Vi hade jättetrevligt igår! Första var vi hos Malin och Thom, sedan knata vi mot Mittis - där drack vi drinkar och dansa tills de stängde. När vi börja gå hem, snöa de en massa - så nu är de vitt ute, mysigt! :)
Moff kom och hämta mej, så vi var väl hemma strax efter klockan 05 :/ Hua, kom inte i säng förrän 05:30.. Var helt dö när Moff väckte mej strax före 10 och sa att vi skulle fara snart. Åh, var inte ett dugg sugen på att kliva ur sängen och ännu mindre sugen på att åka bil..

När vi väl kom till stan, för all snö och sega bilar, åkte vi till Memme, där mina prinsar var. Där blev de fika innan vi for hem. Resten av dagen har vi bara varit hemma, mest suttit/legat i soffan. Jag mår fortfarande inge vidare, ont i huvudet och sjukt trött..

Snart ska prinsen i säng, vilket är behövligt, då han inte sovit idag och är tröttare än tröttast.. Har haft våra fajter idag, kan jag lova. Inge roligt alls! :/
När Elton sover, ska jag plasera rumpan i soffan ingen - se nån serie och dricka te, hela kvällen lång! Som jag längtar ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0