Svårt

De jag tycker är mest svårt, med att vara opererad - är att jag inte får dricka till maten. Jag blir galen! Jag som alltid dricker till maten, helst massvis med mjölk! Nu måste jag dricka mellan alla mål.. Mycket svårt har jag för de, men jag hoppas att de blir till en vana - snarast!

Jag och min lilla fis

Vilken mysig dag vi haft, jag och min lilla fis! Jag tycker att de är så skönt att han är hemma igen, så allt kan bli som normalt :) 
På förmiddagen fixa vi lite med tvätten, åt mysfrukost i soffan och sedan tog vi en tupplur. När vi vakna fixa vi lunch, kan lova att pressad potatis och köttfärssås inte var någon hitt (ja, de var ju jag som åt de)..

Efter att vi fått i oss maten, packa vi med oss lite festis och bulle och gick ut i solen - sandlådan väntade! Vi var ute i flera timmar, så underbart med finväder!
När Martin och Gina kom för att käka middag med oss, fick jag tvinga in Elton. Han hade kunnat vara ute jämt om han fick!

Jag gjorde middag medans Elton busa med Martin och Gina - lyx att ha "barnvakt" när man lagar mat, men nånting ska dom väl göra för maten ;)
Jag åt lax och pressad potatis - då dom andra åt pasta. Gud så gott de var! Men jag fick inte ens i mej en halv, halv laxfilé och en liiiiten pära..

Efter maten masa jag mej ut på promenaden, blev så mätt och var inte alls så sugen - men de är ju alltid lika skönt när de är gjort!
Elton gick ut på gräset och spela fotboll med Martin - vilken underbar morbror han har! Och snart är vi grannar - kan inte bli bättre!

Pojkarna sover sedan ett tag - båda måste vara helt slut, tror dom somna direkt! Jag ska slänga mej i duschen och sedan blir de soffan en stund, innan sängen väntar!

Bilder - Sandlådan 110429

Elton skulle klä på sej själv idag när vi skulle gå ut!
Vantar och jacka, ska tillägga att de var typ +13 i skuggan..


Jag kan lova att han gav med sej och klädde av sej rätt fort ;)


Bilder - Påskpyssel 110418


Sova med keps?



Innan Elton skulle sova ikväll, skulle han promt ha på sej kepsen..
Han hade bestämt sej för att sova med den, haha! :)


Sova med keps?


Hålen på magen

Såhär fin var jag efter operationen - 6st hål på magen!



Nu har första tejpen lossnat (även dom andra sitter löst) och såhär ser de ut!
Rätt fint ändå och med mina pristningar på magen - sedan Elton - gör de inte allt för mycket ;)

Jag har massa klet kvar över allt, från tejpen..

Dom tejpar bara hålen och den ska sitta i ungefär 2 veckor, men brukar lossna efter kanske 10 dagar.


Hinner inte med..

Igår kväll efter att Roger kommit hem, for vi till Martin och Gina. Martin fyllde ju nämligen år igår, hela 21år! Otroligt, jag hinner inte alls med.. Jag tycker ju att jag fortfarande är 20 ;)

Där bjöds de på massa födelsedagsfika och jag var inte ett dugg sugen (ja, jag vet att jag inte kan äta - men man kan faktiskt vara sugen!). Jag är rätt stolt över mej själv - snart en månad utan godis, annat skit och socker! :)

När vi kom hem tog jag tag i tvätten igen, hua vad jag ligger efter.. Roger for på träning och sedan somna vi gott! I morse tog jag sovmorron - måste ju passa på medans prinsen är borta ;)
På förmiddagen fick jag finbesök av Mia och Kate, jättekul! När dom for, hann jag bara få i mej lite lunch, så kom min älskade lilla fis hem. Jag fick världens kram och han hade saknat mej jättemycket - och jag han!

Vi tog en cykeltur och sedan stanna vi i sandlådan. Men Elton var påtok för trött, så vi gick in och sov en stund. Pappa Roger kom hem och väckte oss 16:30(!!!). Han hade med sej gammelfarmor och gammelfarfar - som hade med sej gigantiska bullar, till Eltons stora glädje!
När vi fika, kom även Martin. Han skulle nämligen och skriva på papperna på lägenheten idag, wiho! Medans alla gjorde han sällskap dit, tog jag en promenad. Oj, så lätt de gick idag! Kändes som jag skulle kunna gå hur långt som helst och jag var tillomed sugen på att testa jogga en bit. Men, jag tänkte efter och tur var väl de - för mina knän och fötter orkar inte min vikt riktigt än!

På Söndag går Martin och Ginas flyttlast - så snart är vi grannar! Roger ska fixa lastbil och hjälpa Martin bära. Jag får packa upp, då jag inte får bära tungt än..

Nu ligger prinsarna och sover, Roger ska upp och jobba i natt. Jag har precis duschat och ska snart ta sista målet för kvällen. Kika på BB och sedan väntar även sängen för mej!

Hade tänkt lagt in lite bilder från telefonen, men de vill inte funka - så Roger får fixa de i morron!

Grattis!



Grattis Martin på 21årsdagen! :)


Solig morronpromenad!

Jag har nyss kommit hem från en promenad med Karla, mycket trevligt med sällskap! :) Och de var ett tag sedan vi sågs, så de var kul! Vi gick långa svängen, vilket blev första gången sedan operationen. Känns skönt att ha de gjort - så nu blir de den svängen framöver! Dock blir jag ju väldigt slö..

Jag håller på att få i mej lite mellis, sedan ska jag ta tag i städningen och tvätten - så jag har några rena strumpor. De börja nämligen sina på mina strumpor just nu - nån måste äta på mina strumpor, för jag har fått kasta en massa..

När Roger kommer hem, ska vi käka lax och pressad potatis - mums! Jag längtar som en tok :)

Jättepigg

Dagen har gått riktigt bra och jag känner mej jättepigg! Maten har gått bra (nu när jag bytt ut några mål), men vattnet går de segt med.. Jag får inte alls i mej de jag ska, så jag hoppas att de fixar sej snart!

Efter lunchen var jag ut på promenad, tog den korta svägen även idag. Blir helt slö när jag är ute och går! Men läkaren sa att vi skulle bli trött och slö, så de är bara och vänta ut. Jag hoppas dock att de blir bättre snarast, så jag kan gå i vanlig takt! :)

Var på Apoteket idag igen, men fortfarande hade inget recept kommit in.. Borde komma snart, så jag får börja ta mina tablettet nångång! jag får väl ta och ringa och på minna läkaren..


Vikten

Vafan, nu kör vi! Jag hade ju inte tänkt skriva ut min vikt, inte än på ett tag. Men, vad spelar de för roll vad de står för siffror på vågen? Jag är ju bäst ändå! ;)

Innan flytet och operationen vägde jag 122,5kg som mest (ja, förutom när jag var gravid med Elton - då var de tyvärr värre..). Dagen innan operationen vägde jag 113,8 - nästan -9kg. Vilket jag var mycket nöjd med!

Idag tjuvvägde jag mej - tänkte ha Onsdagar som vägdag. Och jag blev mer än glad! Nästan en vecka sedan operationen och jag väger nu 110kg. Vilket betyder minus hela 3,8kg. De hade jag inte trott!
Alla säger att de går segt i början och jag känner mej dessutom väldigt uppblåst - jag ser nästan gravid ut ;) haha!


Soppor..

Efter operationen ska jag äta soppor och flytande i 2 veckor - för att sedan övergå till puré. I morron först, har de gått en vecka sedan min operation. Och idag fick jag nog - jag spyr på ordet soppa! Jag kräks av bara tanken. Så idag till lunch, gjorde jag äggröra (på 1 ägg och lite lättmjölk) och de smakade himelskt! Magen tog de kanon och jag kände mej nöjd. Nu sitter jag med en smoothie (gjord på några få jordgubbar, bananskivor, juice och vaniljyoghurt - blev bra precis 1½dl, som jag ska få i mej) och den blev så god! Jag har även ätit en hårdbrömacka med ost på, de är nog bland de godaste jag ätit, någonsin ;)

Jag tänkte fortsätta äta flytande till frukost och mellis, men till middag tänkte jag äta puré!

Sol!

Vilket väder vi haft i flera dagar nu, jag verkligen älskar solen! Och nu börjar de bli väldigt grönt ute, så underbart!

I morse tog jag en sovmorron, dock bara till 08:30 - då börja min mage ropa efter mat (dock är jag aldrig hungrig, men jag blir "konstig"). Jag fixa frukost och slog igång nån serie, för att inte äta för fort. Men de tar evigheter för mej att få mej de jag ska.. De ska ta ungefär 20-30 minuter att äta 1½dl, men jag äter på typ 45 minuter. Så jag hinner bara klart med de ena, för att börja med de andra..

Efter frukosten fick jag sms av Memme, som undra om jag ville med till Inger och då Roger skulle och fiska, ville jag gärna följa med. Så strax efter klockan 11 for vi mot Bergsåker och sedan for jag och Memme vidare.

Hos Inger spendera vi mest hela eftermiddagen, ute i solen med massa struntprat - mycket trevligt!
Påvägen hem var jag tvungen att fylla på mitt yoghurtföråd, så vi var och handla en snabbis. När jag kom hem, kom Martin på snabbesök och när han åkt hem, tog jag på mej promenadskorna och tog en sväng. Första sedan operationen! Gick mycket seeeeegt och sakta och jag tog den korta vägen - en mjukstart! Men de var skönt att ha de gjort iaf. Så i morron ska jag ut igen, får se om jag tar långa svängen då :)

Nu ska vi se klart BB, sedan tror jag att vi ska krypa ner i sängen och sova. Är rätt slut idag!

Påskfirande

Idag har de stått påskfirande på schemat hela dagen, mys! Morronen börja bra med sovmorron och allt, sedan duscha vi allihopa och gjorde oss klara, packa och fixa. Martin kom och sedan for vi, hämta Memme och sedan drog vi vidare mot Ljunga.

Där vänta underbart väder och massa god mat - ja, för dom andra då såklart! Allt godis och tråtan, kunde jag skitit mindre i, men all mat. Oj, vad jag vill tugga! Köttbullarna luktade gudomligt, äggen såg underbart goda ut och brié osten ska vi inte ens prata om..
Men dagen har gått bra för mej, med allt ätande (läsa drickande). Jag får dock inte i mej de vatten jag behöver, men jag hoppas att de kommer i gång snart - när jag lärt mej min nya mage.

Vi har varit ute hela dagen idag, vi dukade tillomed upp ute och åt i solen. Sjukt varmt har de varit idag och solen har varit framme hela tiden!

Mot kvällen drog vi oss hem till stan, medans Elton vinka glatt - då han skulle stanna hos mormor och morfar. Älskade lilla prinsen!

Martin och Roger for och kolla på en cross ikväll, till Martin. Så dom lämna bara av mej hemma och for. Jag har spenderat massa tid i soffan, framför massa serier. Men nu går ögonen i kors, så nu ska jag krypa ner i sen tomma sängen..

I morron ska jag våga mej ut på första promenaden efter operationen - kan bli spännande ;)

Hemma!

Ja, nu är jag äntligen hemma! Kom hem redan igår eftermiddag, hem till mina älskade prinsar :)

Allt har gått bra och jag mår rätt bra, helt okej iaf! Alla säger att jag ser pigg ut, så jag ser kanske inte så sliten ut som jag känner mej ;) Känner mej mest trött, men läkaren sa att de var helt normalt - min kropp går ju på "svält" nu.

Igår kväll tror jag att jag åkte på min första dumping - fy så jag mådde! Jag åt middagen för fort, skulle jag tro.. Och blev sjukt illamående och tvärslockna ;) Blev en tidig första kväll hemma, haha!

Men jag sov kanon i natt, brevid mina pojkar. Elton vakna inte förrän klockan 08, så sovmorron fick vi oxå! Vi fixa frukost och sedan gjorde vi oss redo för att fara till Memme. Först blev de ett stopp på Apoteket, för att hämta ut mina tabletter, men receptet hade inte kommit in(?)!

Sedan köpte vi glass och Vichy-vatten - då jag fått svamp på tungan.. Trodde att de fanns receptfritt på Apoteket, men icke. Jaja, jag hoppas jag får bort de - för nu ser de ut som att jag har en vit matta på tungan. Inte så kul!

Mest hela dagen har vi spenderat hos Memme, varit ute i solen. Roger har fixat med bilen. När de börja närma sej middag, for vi och tvätt bilen och handla. När vi kom hem bänka vi oss på balkongen - sedan fick vi sällskap av Martin och Gina!

Maten har gått riktigt bra idag. Men jag tycker att jag äter (läs dricker) heeeeela tiden! Jag vet inte alls hur jag ska få i mej allt vatten där i mellan, känns helt omöjligt just nu!

Har försökt natta Elton en hel evighet - han sover dock fortfarande inte, Roger fick ta över, då jag kände att jag behövde äta. Så nu är jag inne på kvällsmålet - 1½dl lättyoghurt :) Jag är dock redan mätt..

I morron väntar mormor och morfar och massa Påskfirande, med hela tjocka släkten! De ska bli jättemysigt :)
Sedan stannar Elton där och myser med mormor och morfar i en vecka. Jag ska hem och lära mej nya magen och sköta mej själv!

Hela förmiddagen gick jättesegt! Mådde ing...

Hela förmiddagen gick jättesegt! Mådde inge vidare då, hade ont i axeln och lite i magen.. Men nu på eftermiddagen fick jag först besök av Memme - som hade med sej tidningar, ansiktskräm (tack gode gud för de, jag är torr som tusan!), kortlek och en duschkräm som lukta supergott! När Memme for fick jag besök av mina älskade prinsar :) Elton ville först inte komma in, han tyckte nog de var läskigt med alla sladdar och plåster. Men efter ett tag blev de bättre! :) Men han ville att jag skulle med hem, nu när dom for, mammas lilla fis! Har jag tur får jag åka hem i morron, efter lunch!


Nu har dom precis varit in och tagit tempe...

Nu har dom precis varit in och tagit tempen, så jag antar att vi inte får sova mer ;) Men de gör inte så mycket, jag har sovit som en kratta från klockan 04 i natt, bara vridigt och vänt på mej.. Men jag sov ju hela dagen igår, så jag har nog sovit nog ändå ;) Snart tror jag att vi ska få börja dricka vatten, ska bli så gott!


Nu har jag varit upp och kissa igen och få...

Nu har jag varit upp och kissa igen och fått lite smärtstillande - både för magen och axeln. Så nu hoppas jag att jag kan sova resten av natten oxå! I morron efter dagis, kommer mina älskade prinsar - som jag längtar!


Gud, jag sover som en stock! Men har redan...

Gud, jag sover som en stock! Men har redan varit upp och kissa 2 gånger.. Klockan 02 kommer dom och kolla blodtryck och puls igen, likaså klockan 06, ett evigt vaknande! Tur att jag sover som en klubbad säl i mellan iaf ;)


Operationen är gjord och allt har gått bra...

Operationen är gjord och allt har gått bra (vad jag vet iaf, då jag inte pratat med läkaren än - vilket borde bli i morron?)! Jag rullades in på operationen strax före klockan 10 och till 17.30 låg jag på uppvaket - sov mest! Sedan fick jag komma på rummet igen, där jag sovit fram till nu. Fick precis nån medicin för illamåendet - skönt, då jag mår pissilla! Men värst är törsten - jag får inte dricka förrän i morron.. Och axeln, jag så otroligt ont i högra axeln. Vilket tydligen är vanligt, typiskt nog! Men nu ska jag ta något för huvudvärken och sedan ska jag och A - min operationskompis, som opererade sej före mej, gå till tvn :) Tack för alla sms, lycka till och samtal! Och tack älskade mamma, för titten på uppvaket - så underbart!


Snart väntar duschen, igen! Sedan ska jag ...

Snart väntar duschen, igen! Sedan ska jag ta en massa piller och efter de är de min tur att rulla ner till operationen!


Ingen sovmorron här inte - har varit en vä...

Ingen sovmorron här inte - har varit en väldigt lång natt dessutom, mycket snarkningar, haha! Snart ska min ena rumskompis duscha och göra sej redo för operation - snart är de min tur! :) Konstigt nog, är jag fortfarande inte nervös. Hur sjukt är inte de?


Nu är sista Modifastpåsen tagen - äntligen...

Nu är sista Modifastpåsen tagen - äntligen! Nu ska jag borsta tänderna och försöka sova lite! Jag fick veta att jag vara nr två ut i morron, skönt att jag inte var sist iaf! :)


Första sprutan i magen är gjord - Roger, d...

Första sprutan i magen är gjord - Roger, de blir ditt jobb när jag kommer hem ;)


Nu har dom tagit blod av mej, satt nål i a...

Nu har dom tagit blod av mej, satt nål i armen och ritat på magen. Snart ska jag få duscha och få en fin skjorta, haha! Nu är de verkligen på G, helt otroligt!


Fint

Elton är lämnad på dagis, promenaden är gjord och jag har precis solat! Nu ska jag ta och plocka ihop lite här hemma, diska och vika tvätt - så pojkarna har de fint tills jag åker :)
När allt är klart, ska jag sitta i fotbad och se Desperate Housewives - lyx! Justja, väskan måste packas klart oxå!

Påskpynt

I dag har vi påskpyntat, jag och Elton. Jättemysigt! Elton tyckte att de var superkul och var så duktig att måla, sjukt noggrann var han! :) Nu ligger äggen bara och väntar på att få komma upp i lite björkris. Kommer bli så fint!

Elton har ätit jätte dåligt idag, han har knappt ätit nånting alls.. Jag hoppas verkligen han kommer över den här matvägrarperioden snart! Han blir ju på så dåligt humör när han inte äter riktigt..

När Roger kom hem, gick jag ut på promenad och sola. Pojkarna fixa middag och sedan for dom på Rogers jobb, han skulle lämna nånting där. Sedan tror jag att dom for och tvätta bilen :)

Elton somna jättesent ikväll, han somna inte förrän klockan 22.. Han är så himla orolig på kvällarna, han snurrar runt och håller på.

I morron väntar dagis för prinsen, som han längtar! Jag ska ta en promenad när jag lämnat han, sedan måste jag hem och packa de sista, sitta i fotbad (hann aldrig de ikväll..) och plocka undan här hemma.
Får se om Elton är sugen på Stor&Liten efter dagis, annars går vi hem och myser, innan jag far på sjukhuset. Jag läggs in klockan 18, spännande!

Nu ska jag fixa de sista tills i morronbitti, sedan ska jag krypa ner brevid min älskade lilla prins!

Kommentarer

Magdalena: Jag hoppas inte Roger skämde ut sej totalt! ;)
Jag såg dej i tidningen (Roger fråga Leif) - kul att "få ett ansikte på dej" :) Härligt att de är fler som inte är/var nervös. Känns som att jag borde vara de(?)! Och grattis till alla tappade kilon!

Louise: Jag förklara de för han och att pappa och han ska komma och hälsa på mej. Men han är en riktig liten mammafis just nu, så pappa dög inte ;) Men de kommer gå jättebra!

Malin: Tack! Hur går de för dej? :)

Flytdag 18

Nästa sista dagen - helt otroligt! Dagen har gått bra, men jag tycker att de är enormt skönt att de snart är över.

Tog en promenad i solen oxå, men efter bara en bit - höll jag på kissa på mej.. Åh, jag trodde knappt att jag skulle ta mej hem, haha! Så de blev tyvärr bara korta svängen (som är 2-2½km kanske?) idag, men huvudsaken är ju att jag gått iaf!

Ikväll slängde jag ihop lite soppor, har precis fryst in dom. Så nu är halva frysen full i soppor, men de kommer bli underbart skönt att komma hem och slippa tänka på att jag måste laga mat. Har dessutom måttat upp 1½dl, som jag ska få i mej, så de är bara värma och äta! :)

Tänk att i morron läggs jag in - ändå har jag inte fattat de(?)..

Packa Elton

Nyss när jag höll på packa väskan - inför operationen, kröp Elton ner i den och ville att jag skulle packa med han ♥ Åh, de vore underbart!

De är jättesvårt att förklara för Elton, så han förstår, varför jag packar väskan..


Fixa hos Memme

Imorse flydde vi hemmet, jag och Elton. Pappa Roger låg bakis och snarka, högre än högst! Så vi for till Memme. Där krattade vi, fixade rabatterna och klippte buskar. Elton tog en långsovare ute i vagnen och Memme bjöd Elton på middag.

Innan vi for hem, var vi in på Birsta en jättesnabbis. Påskpyssel skulle köpas, vi fick nämligen en lite penga av Memme, för att vi hade hjälpt till. Så vi köpte plaskägg, hobbyfärg och fjädrar. I morron ska vi påskpyssla, jag och prinsen! :)

Vi kom hem strax efter klockan 17. Jag lämna bara av Elton och sedan tog jag på mej promenadskorna och gick en sväng. Fy så de blåste! Sedan passa jag på att sola oxå.
När jag kom hem fixa vi kvällsfika och hoppa i jamasen. Elton borde vara dötrött efter en hel utedag, men han hade jättesvårt att somna..

Flytdag 17

Dagen har gått sådär. Vi har ju varit ute hela dagen, så jag har smått glömt bort att både "äta" och dricka.. Men på eftermiddagen tog jag igen allt, så jag fick ändå i mej de jag skulle!

Promenaden är även gjord, men idag var de jobbigt! Jag hade egentligen inte större lust - första gången faktiskt! Och jag hade ont i hela kroppen, efter krattningen och fixandet hos Memme. Men de är alltid skönt när de är gjort!

Nu är de ju dessutom inte många dagar kvar, så jag tycker att de går lättare! :)

Nervös?

På Onsdag(!!!) opereras jag, men är inte ett dugg nervös(?) - just nu iaf, de lär väl ändras när jag väl ligger där! Jag brukar vara skitnervös och noja över allt. Men jag känner mej coollugn, jag vet inte riktigt om jag förstått att de verkligen blir av nu? Känns som att jag "borde" vara nervös..

Flytdag 16

Idag när vi var hos Memme - bjöd hon på ugnsstekt kyckling, med massa kryddor på. Åh, dom lukta så gott och jag hade gjort vad som helst för att få sluka en eller två! ;)

Men annars har dagen gått bra. Dessutom har magen kommit igång - äntligen! Undra om alla tuggummin har hjälpt till? För oj vad jag har tuggat tuggummi idag..

Nu är de inte många dagar kvar! Vilket syns i kylskåpet, för nu börjar alla påsar sina - en underbar syn, kan jag lova! ;)

Idag skrev jag lista åt Roger, på de han ska handla tills jag kommer hem. Och jag längtar verkligen efter nånting annat nu!

I morron ska jag fixa sopporna och börja packa. Känns jättekonstigt, att de är så nära ändå! Men jag längtar :)

Tack!

Elton sov faktiskt till strax före 07 i morse - Tack för de! Jag drog på mej promenadskorna, stoppa musiken i öronen och tog en sväng. Soligt och kyligt, helt perfekt! Hann med och sola en snabbis oxå, innan Roger och Leif skulle fara på match.

Medans dom spela match, handla och fixa, gjorde jag och Elton oss redo. När Roger och Martin kom hem, efter en vunnen match dessutom, for vi till Memme. Vi skulle hjälpa hon med allt skräp som blev när vi har renoverat och dom har fixat taket, få iväg de på skroten. Så vi har spenderat hela eftermiddagen ute i solen, så varmt och härligt!

Kvällen har jag och Elton spenderat tillsammans - då pappa Roger är på fest med Martin, hos Leif. Lät som att krogen var kvällens planer.
Elton sov dock inte på dagen idag, så han somna i soffan, lutandes mot mej :) Sötlöken! Så vi bytte bara till jamas och hoppa i säng, läste saga och sedan somna han fort!

Jag ska se klart på en film jag börja sett, sedan väntar sängen och prins Elton!

Flytdag 15

Ännu en bra dag - härligt! Jag har fått i mej allt, har tillomed druckit mer vatten än jag måste. Och där efter har jag kissat oxå, hua..

I morse ställde jag mej på vågen, -2kg. Jag har dock fortfarande inte fått igång magen.. Jag hoppas verkligen tt jag går ner dom sista 2kg, men jag har ju ändå gått ner 8, så jag får väl vara nöjd ändå :) Men de är några dagar kvar!

Blev en eftermiddagspromenad idag! Men oj vad ont i fötterna jag fick, fy. Och inte blev de bättre av Birsta turen och handlingen..

Kanondag!

Vi har haft en riktigt bra dag! Dock börja den redan klockan 05:45.. Hur förklarar man för en, snart, 3åring att barnprogrammet inte börjat än? ;) Sedan var Elton på dåligt humör hela förmiddagen, men efter lite lunch och sovning, blev han en helt ny Elton!

Vi fixa lunch nr2, klädde på oss och gick ut. Elton skulle få ta årets första cykeltur - åh, han lyste som en sol!
Han skulle promt cykla på den röda, men så fort vi kom ut och han inte kom på hur han skulle göra - ville han ha den gröna (den är utan trampor). Han trodde att han kunde cykla i samma fart som inne, vilket resultera i att han ramla - så fort han kom ut.. Trodde aldrig att han skulle kliva på cykeln igen - lill fegisen, men de gjorde han! Och han tyckte de var så roligt :)

Efter cykelturen satte vi oss i sandlådan, där fick vi sällskap av grannarna ovanför oss. Dom lekte superbra och hade jättekul! Elton höll på grina ihjäl sej när vi skulle gå in - han älskar verkligen att vara ute! :)

Pojkarna gick in och tog ett bad, medans tog jag en promenad. Sedan hann jag bara hem och duscha, innan vi for på Birsta. Jag skulle fixa en ny sportbh, en mascara (äntligen!) och ett par byxor. Hade inte tänkt köpt nåe nya byxor nu, men jag har bara ett par.. Och jag måste ha några mysbyxor, när jag ligger på sjukhuset. Hitta tyvärr inte dom byxorna jag ville ha - så jag ska höra med Memme om hon kan kolla i stan!

Sedan var vi och handla en snabbis, hel tomt här hemma. Nu behöver jag bara lite kyckling, så ska jag fixa ihop lite sopplådor, att stoppa i frysen!

Prinsarna ligger och snarkar ikapp, blev sent för Elton ikväll. Så jag hoppas han sover en stund längre i morronbitti ;) Jag ska snart jojna dom!


Bilder

När vi gjorde om datorn, fick vi ett nytt program - som man öppna bilderna med. Och jag kommer inte alls överens med de! Jag vet tametusan inte hur man vänder bilderna och jag som har så många fina kort på våran prins! Irriterande, som fan!


Naglarna - Röda



Just nu är naglarna röda, helt röda - utan nånting på! Tänka sej?

Men jag älskar röda naglar, helst ska dom vara lång oxå! :)


Flytdag 14

Nu går de bättre! Idag har gått riktigt bra, med allt - påsarna och vattnet. Även fast vi varit på Birsta och Ikea, där de luktar mat överallt!

De är mat överallt - reklam på tvn, reklam på internet och tillomed på radion. Alla pratar mat och alla uppdateringar på FB. Mat, mat och åter mat. Jag längtar till sopperioden efter operationen!

Blev en promenad även i morse, med Emilie. Skönt att ha sällskap! Ibland kan de ju kännas jobbigt att ta sej ut, men just nu tycker jag mest att de är skönt, de går helt okej att ta på sej skorna och ta en sväng.

I morron är de vägdag, men jag hoppas inte allt för mycket. Min mage är inte alls som den ska (mormor tog med medicin idag, så jag hoppas att de ska fixa till sej!), så vi får väl se..
Men jag hoppas att jag fixar dom sista kilona, till operationen. -10 vore helt underbart, en skitbra start - på hela resan!

Mysdag!

I morse efter att jag lämnat av Elton på dagis, tog jag och Emilie en promenad. Solen lyste, men de var rätt kyligt - riktigt härligt!
Efter promenaden tog jag och sola, duscha och måla naglarna. När jag skulle hämta Elton, kom mormor och morfar och hämta upp mej. Vi packa in vagnen och sedan hämta vi prinsen, han blev så glad! :)

Sedan gjorde vi Birsta tillsammans. Elton fick en skinnjacka av morfar - såklart att han ska ha den, sa morfar! Åh, han kommer bli så himla snygg, lill prinsen!
Medans Elton, mormor och morfar åt middag på Ikea, tog jag en sväng själv på Birsta City. Ovant att gå utan vagn och en Elton som springer överallt ;)

När vi kom hem strax före 17, slängde Elton sej i soffan och beställde äppeljos och kex - den lilla fisen! :)

Nu ligger prinsarna i sängen, andra kvällen i rad dom nattar, utan mej. Händer inte allt för ofta ;) Men Roger ska upp och jobba i natt oxå, så han snarkar gott nu, hör jag.
Var menat att han skulle vara ledig i morron, men så blev de icke.. Jaja, de är egentligen bara bra att han jobbar - då han ska vara ledig nästan hela nästa vecka. Han jobbar Söndag och Måndag natt, kommer hem på Tisdag - så vi hinner se några timmar, innan jag läggs in på sjukhuset. För på Onsdag är de dags - äntligen!

Vilket härligt väder!

När jag hämtade prinsen från dagis, ville han gå till sandlådan och rutschkanan - sagt och gjort! Vi gick bara hem en snabbis, hämta hink och spade och lite jos.
Sedan fick vi sällskap av Emilie och Stella, mycket trevligt! Och oj, så underbart väder. Varmt och härligt - mer sånt, tack!

Vi var ute i över 3 timmar, ändå ville Elton inte gå in. Men då middagen inte gjorde sej själv, fick vi så lov att skippa solen och gå in.
Jag slängde ihop lite currykyckling och ris till prinsarna, så gott de lukta! Och pojkarna åt glatt, härligt att se :)

Nu ligger prinsarna i sängen och snarkar, Roger ska upp i natt och jobba. Jag ska dricka min sista påse för kvällen, ta ett glas vatten och kolla om jag hittar nåe sevärt på tvn!


Flytdag 13

Jag tycker mest att de är jobbigt just nu, allt är sött och jag saknar mat! Men, jag vet att de inte är så många dagar kvar - så nu är de bara att köra hårt dom sista dagarna! En vecka(?) kvar!

Vattnet har gått lika bra idag, tur att nått går bra! Promenaden gjordes i morse, ska nog göra de till en vana - så skönt att gå på morronen :)

Jag är så otroligt trött om dagarna och kvällarna, jag vet inte alls vad de är med mej. Jag som kännt mej så pigg, vill mest bara sova nu..

Dock har jag väldiga problem med magen..

Sopprecept

Nu är Elton lämnad på dagis, morron promenaden gjord - med Emilie och Stella, solat har jag gjort och nu ska jag dricka frukosten! Ska även leta fram lite sopprecept, som jag längtar tills jag får äta dom!

Sedan måste jag hoppa in i duschen, luktar inge vidare.. Sen tror jag Roger kommer hem på lunch! :)

Taggad

Elton var verkligen taggad att gå på dagis i morse, redan när vi vakna ville han gå :) Och när jag nämde att Stella skulle gå och att vi skulle gå tillsammans, kunde han inte alls vänta! Inga problem att lämna, trots att de var så länge sedan han var där.

Efter att vi lämna barna, tog vi en promenad! Hade tänkt sola, men typiskt nog var de bokat.. Testar i morron istället!

Jag somna när jag natta Elton och har inte alls vaknat till liv, är döseg! Men nu vaknar Elton, så jag kryper ner med han.

Flytdag 12

Dagen har varit jobbig, riktigt jobbig! Jag är så otroligt sugen på mat, att tugga. Tur är att jag inte är hungrig, de är nog min räddning!

Jag trodde de skulle bli lättare eftersom, men just nu känns de som en evighet fram till operationen. Jag fantiserar om sopporna efter, salt och varmt. Mums! Jag tänkte göra några soppor till veckan och frysa in, så jag har tills jag kommer hem. Han köpt perfekta matlådor, små och bra!

Tog promenaden i morse, fick sällskap av Emilie. så vi lämna barna på dagis och tog en sväng, skönt att ha de gjort på morronen!

Sandlådan

Elton sov inte så länge, vilket var tur! Så efter att han fått i sej lite lunch, klädde vi på oss och gick ut. Solen lyste fortfarande och de var jätteskönt! Vi invigde sandlådan - vilken lycka för Elton! :) Jag fick dock en hel hink med sand innan för både tröjan och BHn..

När Roger kom hem från jobbet, jojna han oss ute. Riktigt mysigt, då de inte är så ofta att Roger kommer hem i bra tid - vardags lyx! Elton testa även rutschkanan, efter många om och men. Han är ju jädd - rädd, för alltning nu.. Han kan tillomed vara rädd för mjölken, bara sådär. Haha! Nått nytt han kommit på.

När prinsarna for och handla middag, tog jag och promenara i solen - vilket väder, helt underbart! Och medans dom käka middag, tog jag och sola.

Elton snarkar i från sovrummet, Roger snarkar i andra änden i soffan och jag ska slå av både dator och tv, för att läsa lite bok. Sedan väntar sängen även för mej!

I morron ska Elton på dagis, för första gången på länge. Som han längtar! Han pratar om Stella mest hela tiden och Emilie oxå, för den delen! :)
När jag lämnat prinsen på dagis, ska jag ta min promenad. Är de bra väder när jag hämtar prinsen, ska vi vara ute mest hela eftermiddagen!

Flytdag 11

Dagen har gått sådär, jag har varit grymt sugen på mat - vad som hellst, bara den var varm! Och när Roger gjorde mackor med mackrill, nu på kvällen, trodde jag att jag skulle döda han.. Fy, de luktade gott!

Men jag har inte fuskat (såklart!), fått i mej allt vatten och gått 4km - körde extra hårt idag, skönt! Jag som aldrig har svettats förut och inte luktat svett, är helt tvärtom nu.. Ojojoj!

Nu är de inte så långt kvar! Vi satt och prata om hur Roger ska jobba, då kom jag på - att de är ju nästa vecka jag opereras! På Onsdag är de ju bara en vecka kvar, otroligt.

Tjurigast i världen!

Klockan 11 gick vi och la oss, nu först somna prinsen - snacka om tjurig! Jag som hade tänkt att vi skulle sovit klart nu, så vi kunde gå ut i solen.. Jaja, vi får gå ut när han vakna och hoppas att solen är kvar!

Flytdag 10

I dag har de varit en riktigt konstig dag! Vi har ju varit hos mormor och morfar och mormors mat, är ju alltid mormors mat.. Även fast jag inte är hungrig eller sugen, så saknar jag att tugga! Och bara vanan, att äta.

Jaja, jag har iaf fått i mej de jag ska! Jag har tillomed druckit mer vatten är jag ska - bra gjort av mej!
Tog en promenad med morfar idag, runt Källrå - vilket är 5km. Dagen har gått bra ändå - trots alla "frestelser".

Tjuvställde mej på vågen idag oxå, hade gått ner nästan ett kilo till ;) Så nu har jag ungefär 3kg kvar, jag ska bara klara de till operationen! Roger har redan hotat med att gömma vågen..

Sovmorron!

I morse fick jag sovmorron av mina älskade prinsar, behövligt och helt underbart! Men, jag får ju alltid dåligt samvete.. Så jag var uppe redan strax efter 08. Då fixa jag i mej lite frukost, plocka ihop här hemma och packa med mej pojkarna i bilen. Sedan drog vi hemöver till Ljunga och överraskade vi mormor och morfar - som låg och sov när vi kom :) Men dom blev superglada! Jag och morfar tog en promenad, Elton var ute och lekte - morbror Martin, moster Louise och mormor fick turas om och dom bjöd prinsarna på lunch. Mys, så här på Söndag!

När vi åkte hem till stan, for vi in till Memme - hon skulle nämligen bjuda pojkarna på middag. Pojkarna har blivit riktigt bortskämda idag, Roger fick tillomed med sej matlåda hem. Och massa godsaker fick dom oxå..

Vi har haft en mysig dag, mina prinsar och jag! Vilket var behövligt, då Roger jobbar som han gör nu..

Hemma

Idag har vi bara varit hemma, jag och Elton. Roger har jobbat, men är ledig i morron. Ska bli underbart att vara alla tre i morron! :)

Elton är som en tonåring - hans humör är inte att leka med! Först kan han vara jätteglad, men nästa sekund är de som att världen går under. Ojojoj, han är en riktig surkart!

Får se vad vi hittar på i morron, mina prinsar och jag! Men jag orkar inte vara hemma hela dagen, då vi varit de hela veckan!

Nu ligger prinsarna i sängen, tror att Elton sover - de är så tyst! :) Jag väntar bara på att Emilie ska komma med min nyckel, sedan ska jag ta en behövlig dusch. Efter de väntar soffan, mina fötter är döda!

Flytdag 9

Hela eftermiddagen har varit hemsk, värsta dagen hittills! Jag vet ju dock vad de beror på, slarv från min sida - då jag inte ätit påsarna som jag ska.. Men jag har varit sur, grinig och hungrig. Synd om Roger - men han är världens bästa! Han vet precis när jag är hunger-grinig, så han backar direkt! Idag gjorde han de superbra, då jag för en stund var nära på att äta upp Eltons rester. Jag blev skitsur, för att jag "inte fick fuska" - men jag fuska aldrig och är jätteglad att Roger peppar mej! Men just då var jag inte de ;)

Dagen blev bättre när jag fått i mej en påse med "mat", ett glas vatten och tog en promenad. Fy så de blåste idag, jag höll på blåsa omkull! Och segbacken upp, var så jävlaseg i dag, att jag inte ens trodde att jag skulle ta mej upp. Haha!

Sedan hann jag bara hem, ta en till påse - så skriver Emilie och fråga om jag gått, hon ville så gärna gå. Så jag tog på mej promenad skorna igen och gick en sväng till! Åh, dagen som var så kass - blev riktigt bra ändå! Så duktig jag varit idag!  
Hade dock tänkt sola, men de var upptaget.. Jag får ta igen de i morron!

Nu ska jag ta lite citronvatten och ett tuggummi - min räddare i nöden just nu, för fy vilken hemsk smak man får i munnen och vilken vidrig andedräckt. Hua!

Flytdag 8

Dagen har varit seg, har haft jobbigt med att få i mej alla påsarna. Tog sista nu, fy så less jag är på sött! Jag vill ha salt, hårdbrö och kasslersås! Åh, jag längtar så! Dock är jag inte hungrig, vilket är väldigt skönt!

Vattnet har där emot gått skitbra, citron är verkligen guld värt just nu! Och kolsyrat vatten, mums. Skönt med lite omväxling!

Men jag blev less av brevet, om flyttad operationsdag.. Jaja, nu är de nya tag!

En promenad blev de idag oxå - såklart! Fick promenadsällskap av Emilie, tack! Sedan sola vi. Tänkte passa på och sola mycket nu, för efter operationen kan jag ju inte sola på ett tag.

Ställde mej på vågen i morse, som visade -2kg. Hade hoppats på mer, men jag får se de från den ljusa sidan, nu har jag "bara" 4kg kvar, som jag vill gå ner innan operationen. Jag hoppas att jag fixar de på 12 dagar!

Ändrat operationsdatum

Idag med posten, kom ett brev från sjukhuset. Blev lite fundersam vad de var, visa sej att dom bytt mitt operationsdatum.. Dock bara en dag, till på Onsdagen den 20 istället. Spelar väl ingen roll tycker vissa! Men, när jag har ställt in mej och nånting blir ändrat - blir allt konstigt. Åh, jag blev så sur! Ja, jag vet att de bara är en dag..

Så jag läggs in Tisdag den 19, klockan 18.oo och som jag alltid säger - de är nån mening med allt!


Monster


110407

Elton älskar att rita och måla - så här hemma ligger papper och pennor framme mest hela tiden!

Just nu är de monster som ritas - en rund ring, med 2 ögon, en näsa och en munn!
Han är så duktig, vår lilla prins! :)


Naglarna - Prickiga



Jag såg ett blått påskägg, med prickar. Tänkte att de skulle likna de, men tyvärr blev de inte riktigt som jag tänkt mej ;)
Men, prickigt är väl inte helt fel? Och blått är ju en härlig färg!

Om inte annat, gick de superfort!


Flytdag 7

I morse när jag tog promenaden, spöregna de ute. Verkligen spöregna! Jag var dyblöt och svinkall när jag kom hem, men de var ändå skönt att får de gjort! Lite musik i öronen, så fixar de mesta sej!

Jag har dock världens träningsvärk och har fått skavsår på ena foten. Typiskt!

"Maten" har de gått bra med, fick i mej sista nu. Och jag har dessutom fått i mej allt vatten, dvs 2½ L. Citron gjorde verkligen susen! Nu går de tillomed bra med vattnet!

Men, idag har jag varit grymt sugen på hördbröd. Tänk en hårdbrömacka med kaviar eller ost eller leverpastej eller skinka eller tonfisk. Åh, de vore underbart! Istället får jag nöja mej med ett tuggummi ;)

Glad & stolt

Jag är så himla glad och stolt - över mej själv, faktiskt! Att jag äntligen tagit tag i vikten. Jag vet att många tycker de är fusk med operation, andra tycker jag är för ung och många andra har hundra olika åsikter, om allt och inget. Men, dom får tycka och tänka vad dom vill! Jag vet ju vad jag tycker och tänker :)

Jag har gjort mitt val - mitt val! Och de spelar inte så stor roll, vad andra anser. För jag gör de för mej själv, men speciellt för Elton! Och jag är nöjd med beslutet, sådeså!  

Grattis!

Grattis moster Louise på 19årsdagen! :)

Trotsa

Här är de ingen sovmorron inte, trots att prinsen somna sent igår! Så nu ska jag trotsa både regnet och träningsvärken, ta på mej promenadskorna och gå en sväng! När jag kommer hem väntar frukosten, Modifast - hallon. Mums! ;)

Dålig i magen..

Elton blev hemma från dagis även idag, då de går magsjuka på dagis. Och jag vill verkligen inte ha magsjuka nu, jag har nog ändå! Men de verkar som Elton redan är risig i magen.. Jag hoppas att de beror på förkylningen och allt snor, men jag vet inte.

Han var dålig i magen på morronen idag, men annars inget mer.. Han har ätit bra hela dagen, men har varit väldigt grinig och gnällig.
Så dagen har varit rätt trist, vi har mest varit inne och myst. Men på eftermiddagen ville Elton ut (ja, jag med!), men gå ut med en dålig mage, var inget jag var så sugen på. Så vi klädde på oss lite fleeckläder, tog med oss lite leksaker och gick ut på balkongen. Supermysigt och Elton blev mer än nöjd - han älskar nämligen att vara på balkongen, mitt lilla toksnöre! :)

Prinsen ligger och snarkar gott, Roger tränar och jag sitter i soffan med mitt citronvatten och en massa träningsverk i benen. Undra hur jag ska klara av morronpromenaden i morron?

Flytdag 6

Bästa dagen hittills - helt klart! Dagen har gått skitbra och idag känns de som att dom här dagarna kommer gå bra, riktigt bra tillomed!

Jag har fått i mej alla påsarna, sista för en stund sedan. Vattnet har gått mycket bättre idag, har nog fått i mej iaf 2 L - härligt! Tror att de gått bättre för att jag hätt i citron. Så skönt att få nått surt, till dom otroligt söta dryckerna. Dock är jag less på chokladen, vilket känns sådär. Då jag tycker den är bäst av dom alla..

Dagens promenad var jobbig! För de första, så har jag djävulsk träningsvärk. Sedan hade jag motvind mest hela tiden. Men, solen lyste och halva vägen hade dom sopat bort allt grus på. Åh, så underbart att gå på bar asfalt!

Utan dator, igen..

Vi är utan dator igen.. Den har varit superseg länge nu, så nu ska vi äntligen få de fixat! Men jag hatar att vara utan dator, känns som att nånting fattas ;) Haha, hemskt att vara så beroende! Men förhoppningsvis får vi tillbaks den idag! Blir bättre bloggat då, mobilen är ingen höjdare..

Inskrivningen

Vad är odsen att jag får samma grinkärring i receptionen, som förra gången? Och att hon dessutom är lika otrevlig, om inte otrevligare? Men vara trevlig mot gubbar, de kunde hon! Jaja, tur att jag slipper se hon nått mer..

Inskrivningen gick väl bra. Mycket väntan dock.. Fick först träffa en sköterska - som gick igenom lite allmänt. När jag ska opereras - jag är andra ut, så typ vid klockan 10.oo. När jag läggs in - kvällen innan, så Måndagen den 18 klockan 18:oo ska jag infinna mej där.
Att jag ska duscha 2 gånger, ta sprutor 7 dagar efter - hemma, helt själv (hur ska de gå?)! Hur länge jag ska ligga inne - 3-4 dagar, beroende på hur jag mår och hur jag får i mej de jag ska.

Sedan fick jag träffa narkosläkaren, han gick igenom de väldigt fort. Tillsist fick jag träffa läkaren - en mycket virrig gubbe. Han lyssna på hjärta och sa inte så himla mycket. Men nu är allt gjort och jag är redo för operationen! :)

Träffade även en tjej där, som ska opereras samma dag och läggs in samma kväll som mej - kul att få ett ansikte på "operationskompisen" :) Haha!

Flytdag 5

Dagen har gått rätt bra, jag har inte varit hungrig eller sugen på nånting - ja, förutom salt så, som vanligt! Jag har fått i mej alla påsarna, men vattnet går de sämre med. Tyvärr! Jag får i mej kanske 1-1½ L (och ska egentligen dricka 2½ L), ändå kissar jag heeeela tiden! Jag är så less på vatten.. Men jag vet att jag måste dricka, så de är bara att se glad ut!

Promenera har jag oxå gjort idag! Dessutom har Roger mätt sträckan, så nu vet jag att de är exakt 4km :) Känns lagomt ändå!

Skitdåligt..

I morse tog Elton sovmorron, ända till 07:30! Jag hann tillomed vakna innan han, vilket inte händer ofta :)
Dock har jag sovit skitdåligt i natt, somna inte förrän 01:30 kanske. Roger snarka så otroligt högt - inte så konstigt egentligen, då han inte sovit på ett dygn typ, toksnöre!

Jag har redan fått i mej frukosten, Modifast - jordgubb. Fyfan, så äcklig! Och varit ute på promenad, tog den långa svängen, då solen lyste så skönt. Härligt att ha de gjort! Ska be Roger mäta hur lång sträckan är.
Sola har jag oxå hunnit med, nu på morronkvisten!

Nu är Roger och handlar frukost åt sej och prinsen, när han kommer hem ska jag slänga mej i duschen. Sedan väntar sjukhuset! Konstigt nog, är jag inte ett dugg nervös. Jag som brukar noja över allt! Men de lär komma, när jag väl kommer på sjukhuset, skulle jag tro!

Bilder - Jag och Mia 110325


Jag och Mia i pulkbacken! :)

Bilder - Semelätning 110313


Flytdag 4

Dagen har gått sådär.. Jag har inte alls fått i mej de jag ska, varken påsarna eller vatten. Vilket verkligen kändes när jag tog promenaden, i solen och allt (lämnade dock Elton hemma med Roger, då snoret bara rann..)! Jag kände mej svimmfärdig och helt slut när jag kom hem, i morron har jag träningsvärk i benen - kan jag lova!

Men idag tog jag långa vägen, ändå tog de bara 40 minuter - vilket är väldigt bra för att vara jag. Speciellt med tanke på min vikt just nu och mitt knä, som inte alls vill vara med..

I morronbitti blir de en väng till, sedan ska jag sola, duscha och klockan 13 ska jag vara på sjukhuset - för inskrivning!

Sina blå

Jag och Elton har precis vaknat. Eller jag fick väcka Elton, han ville inte alls vakna. Men om han ska kunna somna ikväll, så fick han så lov att slå upp sina blå! Roger har dock inte kommit hem än, men han var på G.

Men jag tänkte ta med mej Elton i vagnen på promenaden, solen lyser och de är +14,8 i solen. Ser underbart ut, ute! :) Elton är ju inte alls så förtjust i att åka vagn, så vi får se hur de går.. Ut ska vi iaf!

Redan?

I morron är de dags för inskrivningen på sjukhuset. Redan? Nu går tiden verkligen fort.. Men jag hoppas att allt blir verkligare då. För jag har fortfarande inte fattat att jag ska operera mej(?)! Allt är så konstigt, jag är jätteglad och längtar, men ändå har jag en konstig känsla - inte dålig, utan bara knasig. Svårt att förklara!

Nu är de inte så många dagar kvar, 15 stycken bara!

Frukosten

Nu har vi precis stoppat frukosten i magen, Elton fick gröt och jag gjorde en Modifast - choklad. Den är rätt okej, men rätt tjock och väldigt mycket smak av choklad, nästan som chokladpudding.

Vi har hängt tvätten, slängt in en ny, vikt in tvätt i garderoberna, borstat tänderna och fått på oss kläder. Nu sitter prinsen här brevid och kollar på Higglystans hjältar, han reagerar inte ens när jag pratar med han! Måste vara mycket spännande :)

Elton ska få pannkaka till lunch, sedan ska vi sova en stund. När vi vakna, ska vi klä på oss och gå ut. Lite friskluft behöver vi!
Roger kommer hem tidigare än trott, så när han kommer hem, ska jag ta på mej promenadskorna och ta mej en sväng. Mer avancerat blir de nog inte idag!

Naglarna - Rosa(?)



Igår testade jag nagellacket jag fick av Memme, från när hon hade varit utomlands.
Superlätt att måla med och fint, innan de torka. För när de torka, blev de väldigt matt..

Vet inte riktigt vilken färg de är egentligen. För i flaskan är de verkligen rosa, men på naglarna ser de mer ut som orange-rosa.. Men de får duga för några dagar! :)

Jag var lat igår, så de blev inget avancerat alls..

Forsar..

Sedan Stella var här och busfröna skulle dela på allt, så som flaska och så, blev Elton rätt dålig. Snoret forsar ut och hostar gör han, men han är pigg iaf - just nu! Så jag hoppas de går över snabbt, för jag orkar inte med att bli sjuk. Inte nu innan operationen!

Idag har vi inte gjort allt för mycket, då Elton varit dålig. Men pappa Roger har iaf varit ledig, första dagen på hela veckan! Vi har mest kika på film, sovit och mys. Elton har haft fruktmaraton, ätit frukt efter frukt. Ända han velat ha idag..

Roger ska snart fara och jobba, jag ska krypa ner brevid prinsen!

Flytdag 3

Dagen har gått bra, mycket bra faktiskt! Jag har fått i mej de jag ska, dock inte allt vatten.. Men dagen är inte slut än! Jag har inte varit hungrig heller, skönt!

Promenaden är gjord, jag trotsade regnet! Blev 40minuter och en massa svett. Tog och sola efter oxå! :)

Ångest!

I Fredags skulle jag ju knäppa kort och mäta mej, men de blev aldrig av.. Så nu på morronen har Roger och jag fixat de! Ojojoj, vilken ångest.. Jag hatar att ta helkroppsbilder på mej själv och dessutom måste titta på dom efter, hua. Men nu har jag de gjort iaf!

Flytdag 2

Dagen har inte alls gått bra.. Tur att jag tog några extra dagar, innan jag var tvungen att köra igång. Egentligen behöver jag inte köra igång med flytet förrän på Tisdag. Men de är skönt att ha kommit igång redan, alla minus kilon är ju kanon!

Även om dagen inte blev så bra, gick jag och morfar iaf 5 km. Mycket bra! Och skönt var de, kul med pappatid.

Idag testade jag ju Modifast - Hallon. När jag beställde den, stod de att den skulle vara lite sur. Hmm, visst! Inte ett dugg, supersöt var den.. Synd att jag beställde två lådor av den. Jaja, de är bara att dricka och se glad ut!


Kalas

Idag vid 10 kommer Memme och hämtar oss, då beger vi oss till Ljunga. Där är de kalas för Louise, som fyller år den 7 egentligen. Elton ville åka redan igår, när jag berätta de. Så när vi vakna i morse, var de de första han sa! Momma, Moff, kissen - oxå visa han två fingrar, mormor och morfar har ju två katter. Haha! :)

Vi ska snart fixa lite fukost, Elton ville ha yoghurt, men han verka ångra sej.. Så han ska nog få lite gröt! Jag ska ta och testa en Modifast - Hallon. Spännande(?)!

När vi kommer till Ljunga, ska jag lämna av Elton hos mormor och ta med mej morfar på en tur runt Källrå. Jag har ju sagt att jag ska ut och gå en gång om dagen och för att hinna med, så tar jag de då! Skönt med lite promenad sällskap oxå. Dock har jag jätteont i knät fortfarande.. Jag brukar inte ha de efter åt, utan bara när jag går. Så jag hoppas de släpper snarast!

Bilder - Elton & Stella 110401

Vi hade en kanonmysig dag igår. Elton och Stella lekte jättebra, men som vanligt var de ju små nyp och bråk om samma leksak ;) Annars gick de bra, tillomed sovningen. Som jag var lite fundersam över, om dom skulle sova samtidigt. Men de gick kanon! Dom skulle sova på samma kudde och med samma täcke :) Sötlökarna!
Och när pappa Johan kom för att hämta, ville hon inte riktigt gå hem - så de måste ju vara ett bra betyg! ;)

Måla gjorde vi ett X antal gånger igår!

Stella ville att jag skulle göra en katt - den blev allt annat är snygg..

Elton rita ett monster - med ögon, näsa och munn!

Såhär höll dom på hela dagen - turades om att ligga där i..

Tyckte att de blev lite för tyst - då hade dom bäddat ner sej själva och dockan, i Eltons säng :)

Dom slockna direkt, nästan samtidigt!

Flytdag 1

Dagen har gått över förväntan, riktigt bra! Jag har inte varit hungrig en gång och inte ens sugen på nått - ja förutom salt då, saltoman som man är.. Och alla påsarna är ju söta.

Dock har jag bara fått i mej 3 påsar hittills (och lite buljong till "middag"), ska äta en till senare ikväll. Och kanske dricka lite te.

Promenaden är gjord! Nästan 40 minuter blev de. Men jag fick jätteont i vänstra knät och i fötterna, som vanligt.. Men nu kan de bara bli bättre!

Nu har jag fått hem Modifastpaketet - Mina älskade prinsar var och hämta de ikväll!


Åh, dom snarkar så sött!

dsc03402 (MMS)

Åh, dom snarkar så sött!


Vilka goa ungar vi har ♥

Idag skulle jag och Elton hämta Stella på dagis, men de gick tydligen magsjuka på dagis - så då fick Stella komma redan vid 09 i morse. Kul! :)

Vi har redan hunnit måla x2, ätit lite för många skorpor, läst sjuttielva sagor, jag har fått hjälp att hänga tvätten och nu sitter dom i soffan och halvkikar på tv och bråkar om vem som ska mata dockan ;) haha!

Bilder - 110306


Bilder - Kvällsbus 110302


Dåligt

Har blivit väldigt dåligt med bilder nu ett tag, men våran dator är absolut inte som den ska. Vi har haft virus, men fått bort de. Dock är den superknäpp ändå.. Så vi ska snart lämna bort den igen. Men idag verkar den vara på min sida, så jag ska försöka få till några bilder iaf!

Nedräkning & korttagning

Japp, idag börjar nedräkningen till operationen! Första dagen med flytandet, kommer säkert gå kanon. Ända jag tycker är lite jobbigt, är att jag måste laga mat åt Elton.. Men, jag tänkte ta en dag och laga lite, så jag kan frysa in!

Ställde mej även på vågen idag och jag kan säga att jag blev glatt överraskad! Jag tror tillomed att jag kommer klara -10kg innan operationen! Jag har nämligen gått ner 4(!!!)kg redan, vilket betyer att de är ynka 6kg kvar. Wiho!

Jag ska även ta massa bilder idag, förebilder - ångest. Dessutom ska måttbandet fram, för nu ska allt mätas och skrivas upp!

Jag hade tänkt att jag ska väga mej en gång i veckan, på Tisdagar - då operationsdagen är en Tisdag (nu på flytet blir de ju annat dock). Och även ta kort en gång i månaden, den 19. Dock har jag inte riktigt bestämt mej hur jag ska göra med kort här på bloggen.. Jag är ju jätteöppen med operationen, både på bloggen och annars. Men bilder känns så himla "naket". Ja, jag ska ta mej en riktig funderare - de är ju ändå ett tag kvar :)

Vikten? Dom närmaste vet vad jag väger, men de är inget jag springer runt och skriker ut vart som hellst. Och jag kommer inte säga vad jag väger nu, utan de kommer när jag känner mej redo - för att världen ska veta!

RSS 2.0