Missat

Hade helt missat att dom bytt nummer till mobilbloggningen.. Är kanske därför mina inte kommit fram ;) Så jag måste ju testa om de funkar nu!


Bilder - Valborgsmässoafton

Nyvaken

Vakna med the voice och äpple i soffan, en mysig start på dagen!

Elton och morbror Martin "spela dator", medans passa jag på att duscha ;)

Sötaste Algot! Hela 29 dagar i dag :)

Elton och Alvin kör bil!

Algot slumra till, igen!

Alvin tyckte verkligen om Eltons bil!

När vi knäppte kort, kom Elton springandes! Haha :)

Grabbarna Bus!

Kramkalas



Eftermiddag

Vi har haft en mycket trevlig eftermiddag med familjen Byström! Det har varit bus och bråk sedan dom kom, mellan pojkarna ;) Först lekte dom superbra, sedan var de bråk om samma leksak.. Men, vad kan man begära av två, snart, tvååringar? Dom skötte sej iaf mesta dels! Kul att se dom leka tillsammans!
Minstingen, Algot, var bara söt! Han sov, bajsa, skrek vid blöjbyte, åt, bajsa, sov och fortsatte sova. Självklart har jag gosat, myst och snusat en massa på han! För en millisekund, längtar jag efter ett syskon till Elton. Men, de är bara för just den korta sekunden! Sedan är jag nöjd att vi "bara" har Elton och att han börjar bli en liten minimänniska, mamma och pappas duktiga kille! Nån dag i framtiden, vill jag ha en lillebror till Elton (självklart spelar könet ingen roll, men jag har fått för mej att vi bara kommer få pojkar..)! Bara Roger oxå kan komma på de ;)

Åter till kvällen! Vi har som sagt haft de jätte trevligt med Byströms. Käkat tacos, snusat bäbis, busat, snacka skit och haft en kanon Valborgsmässoafton! Strax innan 19 gav vi upp, då börja pojkarna bli för trötta.
När Byströms for, kom Marko. Mycket trevligt! Medans han och Roger for till Marith och Danne, för att hämta vår vagn, har jag nattat Elton. Börja lite efter 19, men han somna nästan nyss. Han hade jättesvårt att somna ikväll! Antar för att pappa for precis i nattningen och sa hejdå.. Vi nattar ju alltid tillsammans, så han är väl bortskämd med de! Men tillslut så, nu ligger han i sin säng och snarkar gott.

Roger och Marko har fortfarande inte kommit tillbaks, så jag ska plocka fram lite choklad och se senaste avsnittet av Vampire Diaries. Lyx! :)

Lite bilder kommer senare!

Gnälligaste

I går måste ha varit gnälligaste dagen Elton någonsin haft.. Jag höll allvarligt på att bli tokig! Mitt tålamod var lika med noll!
Vi gick iaf på Stor&Liten, men Elton var inte alls så leksugen. Han varva med att sitta hos mej med tutten och snutten, köra lite bil och fika. Gnället fortsatte dock då vi kom hem och ända tills Elton gick och la sej.. Så i går blev de en tidig kväll, strax innan 18:30 låg vi sängen klara för nattning. Han somna fort och snällt! Men när jag och Roger hade städa klart, vakna Elton till och grina. Klockan 23 låg vi i sängen alla tre!

I morse fick vi besök av morbror Martin. Elton trodde först att de var pappa, men när han såg att de var Martin. Lyste han som en sol och flinade stolt! Skruttunge :)
Vid 09 kom pappa hem, åt frukost med oss. Medans Elton terra Martin, passade jag på och duscha. Sedan for vi till gammelmormor och sedan vidare på Ica Maxi. Handla de sista tills ikväll!

När vi kom hem fixa vi lunch. Just nu ligger Elton och sover. Han somna precis! Väldigt sent, men då vi var och handla blev allt sent.. Får se hur kvällen blir. Men vi får ju besök av Byström, Sara, Alvin och Algot. Första gången vi ska få träffa minsta prinsen! :) Ska bli jättekul! Vi ska äta tacos, mysa och busa. Var länge sedan vi sågs nu, så de ska bli kul!

Men just nu är morfar och Martin här, så nu blir de kaffe (dock inte för min del, såklart!) och surr!

Bilder - 100428

Vi tog en sväng på lill Ica, med cykeln och köpte glass :)

Eltons nya fina cykel. Tack mormor och morfar!

Elton snodde pappas glass och skulle promt äta från botten..


Sedan skulle han även ha min glass ;)


Senare

Vilken bra natt! Elton somna dock lite senare än vanligt i går kväll, då jag hade varit och storhandlat och var tvungen att packa in allt innan vi natta. Men när han väl somna, sov han ända till 05 i sin säng! Kom över till oss och fortsatte sova en timme till. Att han alltid ska vakna när Roger kliver upp.. Jag har iaf sovit som en stock och tydligen snarkat därefter oxå, enligt Roger ;)

I dag ska vi ha en städ och tvättdag! Har redan kört 2 maskiner tvätt och hängt dom, den tredje är på nu. Tagit diskberget, kolla på barnprogram och myst med Elton. Som är väldigt mammig, slö och pipig!
Just nu ligger prinsen och sover, somna utan ett ljud. Jag ska laga ett par byxor och sedan ska jag passa på och lata mej på soffan medans Elton ändå sover.

Kanske att vi gå på Stor&Liten sedan, beror på Eltons humör, som alltid! Vore skönt att komma ut och då vädret inte är nått att hurra för, kan vi lika gärna kila bort på Stor&Liten. Vi får se!

Nu väntar tråden och nålen!

Stor&Liten

Vi gick på Sto&Liten i går, när Elton hade sovit klart. Elton var jättetrött när vi kom dit, ville bara ha snutten och tutten (som han råka se när vi skulle gå och promt ha med sej..). Men efter ett tag blev han varm i kläderna, lekte på rätt bra :) När vi gick hem fick vi sällskap av Emilie och Stella, alltid trevligt!

Kom hem strax före Roger. Han gick och handla middag, lagade middagen och vi busa medans.
Elton somna jättefort i går kväll, men sov oroligt. Innan 23 hade han grinat till några gånger. Han som inte ha gjort de på evigheter! Men han är snorig som bara den och har även börjat hosta lite grann. Att snoret aldrig tar slut!

Nu på morronen har vi inte gjort annat än torkat snor och lyssnat på gnäll. Mina öron lossnar snart! Redan vid 09 ville Elton sova eller han behövde de, men de är påtok för tidigt.
Men när Roger åkte in till stan, fick Elton hoppa ner i sängen. Han hade svårt att slappna av i dag, men nu sover han och har gjort ett tag. Jag har hunnit duscha och fått på mej kläder.

När Elton vaknar har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Kanske gå ut, beror på vädret.
På eftermiddagen ska jag med gammelmormor och storhandla iaf. Elton blir hemma med pappa, badar och myser. Lika bra, så slipper han följa med! Ska bli så skönt att fylla på i frysen och kyllskåpet! Just nuu ekar de..

Bilder - 100426



Dåligt med bilder i dag..


Fel


Elton somna i fel ände av sängen i dag :)


Finbesök

I går fick jag och Elton finbesök! Strax innan 13 kom Idun och Aura hit, då Aura redan sov i vagnen, gick vi ut. Gick på Ica och handla kex. Lite bus och fika i lekparken. Dock var barna på grin och gnällhumör.. Så efter nån timme ute, gav vi upp och gick in. Inne var dom på samma humör, mest bara grin. Tror de var tröttheten som tala! Tack för sällskapet och buset, mycket trevligt!

Resten av kvällen fixa Roger och Elton med bilen, bytte lampor och dona på. Bilen ska besiktas i dag. Får se hur de går..
Precis innan nattningen kom morfar hit, hämta nyckeln och kram på Elton. så när vi skulle lägga oss, var de en mycket ledsen Elton. Han verkligen älskar morfar! :)

Men när Elton vakna i morse, fick han en glad överraskning, då morfar låg på soffan. Så glad han blev! Morfar förflyttade sej till sovrummet och sov en timme till. Medans klädde jag och Elton på oss, mötte upp pappa och gick på bageriet och handla bröd.
När vi kom hem fika vi frukost, alla fyra. Sedan blev de bara jag och Elton kvar, både morfar och pappa skulle på jobbet. Jag och Elton har myst i soffan och nu ligger prinsen och sover. Väldigt grinigt och helst vill han vara i famnen hela tiden!
Får se vilket humör han är på när han vaknar och om han får i sej nån lunch. Så kanske vi går på Stor&Liten. Vi får se!

Nu ska jag lägga mej på soffan, mitt huvud håller på att sprängas..

Grattis


Bilder - 100425

Vår!



Elton på promenad!

Lek i sandlådan, mys!

Nya favoriten: Rutschkanan


Bilder - 100424

Provtur med morbror Martin och ny cykeln! :)

Välkomsdrink

Födelsedagsbarnet!

Tårta och sång

Paketöppning

Finaste killen på festen!

Hemma - Mys i sängen


Helgen

Helgen har gått jättefort, för fort.. I Fredags låg vi i soffan hela eftermiddagen och kvällen, åt chips och myste! På Lördagen tog vi lite sovmorron och drog oss i sängen. När vi klev upp gjorde vi allt vi egentligen skulle ha gjort kvällen innan ;) Städa, packa och gjorde de sista innan vi skulle fara. Strax efter 10 kom gammelmormor, åkte och handla och sedan for vi mot Ljunga.
När vi kom dit var inte Elton hemma :/ Han var ute och åkte med morfar.. Men när han väl kom hem, blev de puss och kramkalas! Dock var Elton med intresserad av att visa sin nya fina cykel, än att kramas med mamma och pappa ;) Sötlök!
Elton och Roger passa på och sova medans vi var och duka till kalaset. Dom sov över 2½ timme, mina tokar!
När vi kom tillbaks fixa vi sen lunch, åt den och sedan rulla eftermiddagen på alldeles för fort. Hann slänga på oss lite kläder, stoppa Elton i duschen, slänga på lite smink och sedan traska vi bort till scaoutstugan (där vi skulle ha kalas för Martin).
En lyckad kväll med massa tårta, paket, busa och gott dricka :) Strax innan 21 gav vi upp, då var Elton supertrött. Var menat att vi skulle stanna i Ljunga, men så blev de inte. Så vi for hem till stan. Elton vägra somna i bilen, vi skulle bara sjunga :)
När vi kom hem bädda vi ner oss alla tre och somna nog ganska snabbt, alla tre!

I går hade vi en riktig mysdag! På förmiddagen var vi inne, busa och fixa på. Sedan sov vi lunch, i nästan 2 timmar! Efter de klädde vi på oss och gick ut i solen. Vi tog en prommenad bort på grillen och käka korv/hamburgare till lunch. En kort promenad och sedan tog vi en glass på Ica. När glassen var i magen, gick vi till lekparken på baksidan. Gjorde sandkakor, grävde med grävskopan, gunga och åkte rutschkana. Eltons nya favorit: rutschkanan! Han skratta högt och leendet var större än störst, underbart!
När vi kom in fixa vi lunch, bada och sedan var de dags för nattning. Dagen gick superfort!

Nu ligger Elton och sover, somna precis. Jag har plockat ihop lite här hemma, fixat disken och hängt en tvätt. Vi ska nämligen få finbesök av Idun och Aura i dag! :) Jättekul! Vi ska gå ut på bakgården och busa, dricka lite saft och banankaka (tror att jag har nån kvar i frysen, jag hoppas de iaf!).

Jag ska snart slänga mej i duschen och få på mej lite kläder!

Grattis


Grattis


Snyggingar


Mina snyggingar!


Älskar

Vi har haft en supermysig dag i dag! Jag älskar verkligen mina pojkar!
Nu blir de mer mys i soffan, kanske tillomed en bra film?

Har massa kort jag ska lägga upp, men de får bli i morron :)


Sovmorron

Vi har nyss klivit upp ur sängen, skönt med sovmorron! Men i morron är de andra bullar..

Jag ska ta tag i städningen och packningen nu. Sedan måste jag duscha! Vet inte riktigt när vi far, men antar att vi ska fara ganska tidigt. Ska bli så skönt att träffa Elton! Resten av dagen ska vi duka tills ikväll, fixa de sista, mysa och ikväll är de 20års fest för Martin. Ska bli kul! :)

Cykel


I dag har Elton fått en lol lol (=cykel entligt Elton) av mormor och morfar.
Tack så himla mycket!


Någonsin

I dag måste ha varit den segaste dagen någonsin! Jag har inte gjort ett skit.. Jag har suttit i soffan hela dagen! Eller ja, jag har tvättat två maskiner. Men annars har jag suttit eller legat i soffan. Jag saknar Elton!

Nu på kvällskvisten har jag iaf bakat en sockerkaka, som jag lova mormor att jag skulle göra. Har dessutom fixat korten på Martin. Vi har gjort ett bildspel med massa kort på Martin :) Vi ska fira han i morron, vilket han inte har nån aning om! Så jag hoppas att han inte läser..

Har dock en massa kvar som jag/vi skulle behövt göra. Men ikväll blir de inget gjort, för nu ska vi se på film. Så dammsugningen och packningen får vänta tills i morronbitti. Men de går nog fort!

Och i morron ska vi äntligen få träffa Elton igen. Saknar han så!

Skolan


Fick precis en bild av morfar och Elton. Dom är på skolan och hälsar på Melker :)


Kärlek!


Eftermiddagen

I dag på eftermiddagen ringde gammelmormor och ville ha sällskap på Birsta. Och självklart hängde jag på! :) Så strax efter 17 var vi på Birsta City. Leta present till Martin (som fyller 20 nästa vecka), kolla på kläder och kika runt. Innan vi for hem var vi och handla lite oxå. Tack gammelmormor!

När jag kom hem fixa vi sen middag, kolla på hockey och myste i soffan. Sedan har vi suttit här! Och jag är så seg.. Dessutom svider de på min axel, bara för att jag hade på mej en kofta när vi var på Birsta. Fansjävlaskit!
Men jag tänke att jag skulle fixa bort sminket, tvätta och smörja in axeln och sedan hoppa i säng! Måste passa på och sova nu, medans Elton är hos mormor och morfar.

I morron ville mormor att jag skulle baka, så hon slipper göra allt. Sedan ska vi fixa lite nya musikskivor och lite bilder, städa och fixa de sista. Tvätta måste jag oxå göra! För vi åker tidigt på Lördag. Jag vill ha allt gjort i morron, så de bara är att fara då!


Fick en bild av morfar tidigare i dag :)


Konstigt

I går somna jag inte förrän efter 01. Kanske inte så konstigt då jag sov 2 timmar på eftermiddagen.. Men i dag hade jag ju sovmorron, dock sov jag bara till strax efter 07. Varför passar man inte på att sova när man kan?

Elton hade iaf sovit bra i natt! Han hade vaknat strax innan 07 och sovit i sin säng hela natten. Mamma och pappas stora kille! Mormor, morfar och Elton skulle mysa hela dagen! Är lite smått avis, vill oxå vara där..

Vad ska jag hitta på i dag då? Ingen aning! Just nu ligger jag i sängen, tog med mej datorn hit. Lite lyx när Elton är borta ;) Dessutom kollar (eller iaf lyssnar) jag på Vakna. När jag orkar ta mej upp, vilket nog blir snart (Roger kommer ju hem på frukost klockan 09), ska jag nog dammsuga och skura (eller om jag gör de senare i dag?). Sedan får de bli en lång dusch!

Bilder - 100421

Fick precis bilder av mormor :)


Bilder - Tatueringen


Konturerna gjorda

De värsta är äntligen gjort! O:et var värst, vilken smärta!

Klart!
Ser ut som att jag har två röda stjärnor, men den ena är egentligen gul! 

Ska tvätta och smörja in..

Superdupernöjd, precis som jag ville ha den!


Ont

Nu är de gjort, äntligen! Men fy så ont de gjorde.. Går inte ens att beskriva, men nu är de ju gjort! Blev superdupernöjd och dom där 3 timmarna var de värt :) Bild kommer senare i dag!

Jag och Roger har nästan nyss vinkat av Elton och morfar, Elton ska vara i Ljunga ända till helgen. Och de känns redan konstig! Så tyst och tomt utan han. Jag ska slänga mej i sängen och kolla på tv och de ska bli så skönt! Men jag vet att jag kommer sakna och tycka de är tråkigt utan han, så fort jag har haft min slöartimme i sängen..
Men jag vet att han har de bra hos mormor och morfar. Dessutom ses vi ju på Fredag eller Lördag!

Nu: sängen!

Nervös

Jag är sjukt nervös idag! Imorron klockan 10 ska jag nämligen tatuera mej :O
Har varit planerat länge nu, men jag har ont i magen och längtar inte alls..
Roger har tagit ledigt, så han kan följa med mej och hålla handen ;) Morfar kommer och ska ta Elton. När jag är klar, tar morfar med Elton till Ljunga. Och där ska han vara resten av veckan. Tills vi kommer i helgen!


Snurrat

Vilken natt.. Elton har snurrat runt som bara den! Vilket leder till att alla tre sover dåligt.. Han sov med oss hela natten, då både Roger och Elton somna när dom skulle kolla på hockey, strax efter 19 ;)

Och som vanligt vill han ha morron klockan 06. Jag var allt annat än pigg i morse, fy va segt de var att öppna ögonen!
Nu på förmiddagen har vi hunnit käka frukost, vikt tvätt, myst i soffan, jag har duschat och Elton ligger i sängen och sover. När han vaknar ska vi hitta på nån lunch och sedan tänkte vi gå på Stor&Liten. Så Elton får komma ut och göra av med lite energi!

Jag ska ta och få på mej lite kläder och kanske tillomed lite mascara!

Bilder - 100419

I dag tog vi upp Tripptrappstolen, äntligen! Och självklart skulle den testas vid lunch!
Ja, vi hade inte kommit ur jamasen än..


Elton vägra byta kläder i dag! Tillslut la han sej i soffan och tjura, länge..


Två månader

Nu är de bara två månader kvar! De ska bli så jävla skönt!
Jag längtar som en tok, till att allt ska bli som vanligt igen!


Bilder - 100418

Elton och Gina :)

Älskade lillebror/morbror Martin!

Martin och Elton kollar på kort :)

Kusin Cornelia kom på besök :)

Elton prata i telefon

Kusin-mys!

En liten puss!

Elton och Martin äter korv!

Bus i soffan

Nybadad kille är redo för jamas och sängen!


Vampire Diaries


Pojkarna har nyss krypit ner i sängen och ska kolla på hockey, grabbmys!
Jag ska se nysate avsnittet av Vampire Diaries, äntligen!


Ringde


090411

Annelie ringde tidigare i dag. Så himla kul! Var superlänge sedan vi prata eller sågs..
Jag tänke på hon i mosre, så ringde hon lite senare. Kusligt!
Men roligt, såklart!


Besök

Igår hade vi besök hela dagen! :) Efter Eltons tupplur och lunchen, kom Martin och Gina. Elton blev lika glad som alltid! Lite senare kom även Marith, Danne och Cornelia (Eltons kusin). Kaffe och massa surr!
När halva besöket (Marith, Danne och Cornelia) begav sej hem, for vi på och pumpa däcken och handla på Ica Maxi. Handla massa grönsaker till middagen: Tacopaj!
Så när vi kom hem börja vi med middagen direkt. Gick sådär.. Men efter många om och men, fick vi iaf till en paj. Dock smaka den allt annat än bra, iaf enligt mej. Alla andra åt och såg glad ut. Martin åt nog halva pajen själv :) Haha!

Medans jag klippte Roger, bada Martin Elton. Tack för de! :) När Martin och Gina åkte hem, tog vi och natta. Resten av kvällen halvsov vi i soffan, jag och Roger.
Elton vakna lagomt tills vi gick och la oss, kom över till oss direkt. Dock har vi sovit dåligt alla tre. Min rygg och axel är allt annat än bra, sjukt ont!

Nu ligger Elton och sover, var tjurigt i dag. Men tillslut så! Roger kommer nog snart hem på lunch. Jag sitter fortfarande i mjukisbyxor och en urtvättad tröja ;) Håller på att tvätta, men annars är de segt..
Får se vad vi hittar på i dag. Blåser som tusiken ute, så om vi går ut, vet jag inte..

Bilder - 100417

Dagen börja med sol, sedan kom de här..
Så stora snöflingar har de inte kommit på hela vintern!

Men efter att vi sovit lunch, kom solen fram igen! Så då for vi till gammelmormor :)
Elton hjälper till att putsa fönstrena!

Medans Roger bytte däck, passa vi på att skotta snö och plaska i vattenpölarna!

Elton testa nya handskarna ;)

Sedan leta vi fram lite leksaker sedan vi (jag och mina syskon) var små :)

Elton älskade den här!
Och jag minns den väl!

Elton och pappa kollar på hockey och äter vindruvor - Mys!

Gammelmormor bjöd på supergod mat!

Till efterrätt fick jordgubbar, mums!


Bilder - En heldag med söta Malin

Malin och Elton busar på skönbordet :)

Elton testar cyklar på Ica Maxi

Elton tvärstanna, tog med sej boken och satte sej i soffan :) haha!

Glass på Birsta City!
Elton vägra äta min, skulle bara ha Malins..


Underbara

Vilka underbara dagar vi haft! I går hade jag och Elton en heldag med Malin. Var runt i Birsta och kolla på utemöbler åt Malin, var på Birsta City och åt glass och myste runt :) Tack Malin!
När vi kom hem på eftermiddagen, var vi bara in och vände, hämta vagnen och gick på lill Ica. Handla till middagen, medans Roger bytte däck på bilen.
Resten av kvällen gick på tok för fort, hann bara med lite soffmys och ett kvällsbad, innan Elton skulle sova.

I morse ville Elton ha morron klockan 07, som vanligt. Lite frukost och bus. När Elton skulle sova, passa även jag på att slumra till. Lite över en timme sov vi, mycket skönt! 
Fixa lite lunch och sedan bestämde vi att vi skulle fara till gammelmormor. Solen hade börjat lysa igen (de tok snöa ju tidigare på dagen!) och vi hade lovat att byta däck åt hon. Sagt och gjort, så fick de bli!
Hemma hos gammelmormor bytte Roger däck, medans plaska vi runt i alla vattenpölar och Elton hade mycket roligt!
Gammelmormor bjöd på lyxmiddag: Fläskfile, bakpotatis/rå stektpotatis och sallad. Sjukt gott! Till efterrätt fick vi årets första jordgubbar och grädde, mumsigt värre!
Elton har varit jättesnäll hela dagen! Han har lekt, busat och skrattat hela dagen. Så kul! :) Dock blev han trött mot slutet, då klockan blev över 20 innan vi kom hem. Han var så trött så vi hann knappt byta blöja och fixa jamas. Han slockna direkt när vi la oss, sötlöken!

Jag har suttit i fotbad nu på kvällen, lyx! Har filat och smort fötterna och tillomed målat naglarna, röda! Var verkligen på tiden.
Nu kollar vi på film eller halvkollar iaf. Ska snart krypa ner under täcket!

Toppen

Jag och Elton har haft en toppen dag med Malin, i dag! Malin är verkligen hur underbar som hällst, jag trivs så med henne!

Blir dock ingen mer bloggning ikväll, jag är trött och har fortfarande ont i huvudet.. Så nu väntar soffläge, mys med Roger och lite chips!


Tjurpellen



Kolla in tjurpellen som vägra somna, haha! Han satt nästan och sov..
Men nu ligger han ner, med filten och snutten. Sötorvar!


Sms

Fick precis sms av Malin, att hon är påväg. Så Elton ligger i sängen nu, jag ska hoppa in i duschen och göra mej klar. När Elton vakna ska vi fixa lunch och sedan drar vi på Birsta. Mys!
Solen lyser, jag är på toppenhumör och känner mej superlycklig!


Roger & Elton är mitt allt!


Bilder - 100414 & 100415

Varit och köpt en glass :)

Då de blåste så mycket ute, gick vi in och åt glassen i soffan i stället!

Handlar på Coop med morfar

Lånar morfars jobbarhjälm!

Hockeymys i sängen med pappa!


Regna

Elton sov så länge i dag och när han vakna, var han inte alls på humör. Så de blev inge Stor&Liten, dessutom börja de regna och fortsatte hela eftermiddagen..

Vi har varit inne och myst hela dagen, ganska skönt och inte göra nått. Dock blir ju Elton rastlös, stackarn!
Dagispapperna var jag iaf och la på lådan. Posta även en jobbansökan, sökte mest för skoj. Vore "roligt" att gå på intervju, man lär sej ju alltid nått. Hatar egentligen sånt, jag får alltid ont i magen innan och blir sjukt nervös!

Jag har så ont i huvudet och är helt slut i kroppen, så sängen nästa för mej!
Längtar tills i morron, saknar Malin! Ska bli jättekul att umgås, snacka skit och bara vara. Jag trivs så bra med Malin, hon får mej alltid på bra humör!

Självklart!


090729 - Eltons 1årsdag

Malin smsade i dag och fråga om vi ville med på Birsta i morron. Och självklart!
Så i morron vid lunch kommer söt Malin, ska bli så kul att se hon!
Var länge sedan nu, igen..


Överraskad

I morse när Elton vakna, blev han glatt överraskad när morfar låg i soffan! :) Han skutta och dansa av glädje! Dessutom fick jag ligga kvar i sängen och dra mej, extra länge. Tack morfar!
Vakna och soffmys, tills Roger kom hem på frukost. Efter frukosten klädde vi på oss och for till gammelmormor, hämta våra sommardäck och sedan for vi på Coop och handla. Blöjförådet börja sina..

Elton var supertrött när vi kom hem, då sovningen skjutits på en timme nästan. Han somna innan jag hann gå ut ut rummet tillomed! :)
Får se när han vaknar, om vi kanske går på Stor&Liten. Beror på hur länge han sover!

Vårstädningen

Vårstädningen är gjord! Har bara tvbänken och badrummet kvar, tvbänken tar jag i morron men badrummet får nog vänta nån dag. Men de är så himla skönt här hemma nu! Luktar gott och ser så fräscht ut!

Hela eftermiddagen har gått åt till att städa. Men nu är de ju gjort! Gammelmormor kom på oväntat besök oxå :) Hon hade med sej ett par galonvantar till Elton. Tack, tack, tack! Nu kan vi vara ute, även fast de är blött och jag slipper få spunk ;) Härligt!

Jag ska slänga ihop en matlåda åt morfar (som snart kommer och lånar soffan), skulle ha gjort de tidigare i dag, men glömde bort de.. Sedan ska jag hoppa in i duschen och sedan ner i sängen! Jag är helt slut i kväll..

Justja, vi fick papper om dagis i dag. Elton har fått en plats, från och med 1 September! :) Ojojoj, konstig känsla!
Nu ska bara papperet skrivas på och postas! Tur att de är några månader kvar, så jag hinner "förbereda" mej..

Putsa

Jag håller på att putsa fönster, äntligen! Har tagit en paus nu och stoppat ner Elton i sängen. Han tyckte de var dötråkigt! Och han var så trött, så lite sömn på de, blir de nog bra! Är tyst nu, då jag antar att han sover..
Har insidan av fönstret i köket och sovrummet kvar och båda fönsterna i vardagsrummet, sedan är jag klar! Funderar på om jag ska byta gardiner eller inte? Men skulle behövt köpt några nya oxå, så de kanske får vänta..

Hade tänkt att jag och Elton skulle ta en promenad och köpa årets första mjukglass (om dom nu har börjat sålt de?), men solen har helt plötsligt försvunnit. Och de ser inte ut som att den tänker titta fram heler..
Vi stannar nog inne hela dagen i dag och får massa nyttigt gjort i stället. Är vårstädning på G nu!

Prata nyss med morfar, han skulle komma och sova här i natt :)

Min favorit bild!


Mycket

I dag har vi fått mycket gjort, en massa! Efter lunchen gick jag och Elton på Stor&Liten. Solen lyste, men de blåste som bara den. Så vi bestämde oss för lite fika och bus, på öppnaförskolan. Mycket barn, många mammor (och en pappa) och gott fika. Elton lekte hur bra som helst, han körde med bilarna och verkligen lekte! Så kul att se!

När vi kom hem var Elton jättetrött, nästan så att han somna när vi kom hem. Men han hann inte, innan Roger kom hem. Då kila vi alla tre till tvättstugan! I dag skulle alla täcken, kuddar, dynor, filtar, mattor och överkast, tvättas. Vårfräscht!
När tvätten var i gång, tog vi en sväng på Ica. Solen lyste fortfarande, så vi blev så sugna på grilladkyckling och potatissallad, på balkongen. Dock blev de inge middag på balkongen, då solen försvann när vi kom hem.. 

Efter middagen fixa vi resten av tvätten och Elton fick bada. Bädda rent i sängarna, sedan natta vi och nu halvsover både jag och Roger i soffan!

I morron har jag planer på att putsa fönstrena, om vädret tillåter och Elton! Skulle vara skönt att få de gjort, så man slipper skämmas när solen på dom.. Men vi får se!

Dagis

Nu är dagis sökt! Om allt går som de ska, så börjar Elton 1 September. Känns både och! Jättekul för Eltons del, men ändå har jag (och även pappa Roger) en stor klump i magen. Han är ju min lillafis! Jag älskar att vara hemma med Elton! Men, jag längtar även lite smått till att få börja jobba (med vad de nu blir), vara social och tjäna pengar ;)

Bilder - 100412


Irriterad

När jag hade postat sista inlägget i går (när jag var måttligt irriterad, på allt och alla..), var allt redan som bort blåst! Jag och Elton myste en snabbis i soffan, innan pappa Roger kom hem. Han kom hem tidigare i går, då han trodde att vi hade tvättstugan (ska tvätta alla täcken och kuddar). Men, tvättstugan är i dag!
Så vi fick en timme extra på eftermiddagen, mys! Roger tog och gjorde köttfärssoppa och medans den koka, satt vi alla tre på balkongen och spela Yatzy, myste i solen och verkligen njöt! Och när solen var så varm, passa vi på och äta middag ute. Elton åt hur mycket som hällst, han tyckte verkligen om soppan! :)
När vi hade mat i magen, gick vi ut och städa bilen. Elton var först att ta trasan och först att släppa den, för att "köra" bilen i stället :)
Vi var ute hela eftermiddagen och kom inte in förrän efter 18. Lite mys och bus, innan jamas och nattning. Elton somna snällt och sov bra tills efter 24, då ville han komma över till oss. Sedan sov han hela natten!

Prinsen ligger och sover nu, men lär nog vakna när som hällst. Morfar kom på oväntat besök, tänkte överraska Elton. Men precis innan morfar kom, somna Elton.. Typiskt! Så han missa morfar..

Snart kommer Roger hem på lunch, då ska vi värma på lite soppa sedan i går. Sedan ska nog jag och Elton gå på Stor&Liten. Vi har inte riktigt bestämt oss, då de är så fint väder ute. Vi får se!

Vatten

Jag älskar verkligen vädret, solen och värmen. Men, jag hatar när snön smälter och allt vatten kommer fram! Jag blir helt ärligt tokig. Och Elton älskar att testa alla gränser som går! Vi hade med oss tre par vantar ut, på bara några minuter är alla blöt! Han kollar på mej, flinar och stoppar ner händerna i vattnet. Jag kokar!

Efter en timme i solen fick jag nog. Jag orkar inte vara elak hela tiden vi är ute. Lättare att gå in, så jag slipper säga nej (till att stoppa vantarna i vattnet iaf..)! Jag som älskar att vara ute med Elton. Nej, nu får all snö och vatten försvinna! Så vi kan gunga, bygga sandslott, gräva med traktorn och verkligen njuta av solen och vädret!

Nu har jag sjukt dåligt samvete oxå! När de är finväder ute, satt jag Elton framför tvn (men jag är taggig som en kaktus just nu, dock går de över på några minuter..).

Bilder - 100405 till 100412

Gammelmormor och Elton myser i soffan!

Stella och Elton busar i solen!

Fikapaus

Pajbakning!

Fruktstunde på mattan, innan tuppluren :)


Solen

Jag verkligen älskar solen! Man blir glad och på så bra humör. Känns som att våren är här, äntligen! Och att sommaren inte är himla långt bort. Längtar, längtar, längtar! Jag vet att sommaren kommer att blir nått alldeles speciellt!
Planen för sommaren är att Roger ska jobba så mycket han kan/får, jag ska ta körkort (Å, vad jag vill ha körkort nu), förhoppningsvis semester i Norge, Elton ska börja på dagis i slutet av sommaren och jag ska söka jobb! Och massa bad, grillning och mys ska vi hinna med oxå!

I går fick vi sällskap när vi gick ut, Emilie och Stella hängde på. Jätteroligt! Vi gick på Ica och handla festis och kakor. Sedan satte vi oss i solen och fika. Barnen sprang runt och levde rövare, iaf Elton. Han avverkade 3 par vantar på bara några minuter.. Tur att de var varmt och soligt ute, så han kunde vara utan vantar ett tag! De är baksidan med våren, allt vatten..

Lagomt tills vi kom hem, kom även pappa Roger hem. Då blev de våfflor till middag, med grädde och sylt. Elton var trött, så de mesta på tallriken hamna tyvärr på golvet. Syns direkt när han är trött, blir bara massa tok!
Senare på eftermiddagen baka vi äppelpaj och mumsa på den. Helt plötsligt var klockan nattning!

Både jag och Elton somna strax efter 19 och vakna 06 i morse. Haha! Många timmars sömn blev de för mej i natt, men jag behövde de! Jag var tillomed pigg i morse, när Elton vakna :)
Dessutom får man alltid mycket gjort, när man vakna tidigt. Innan 08 hade vi bäddat sängarna, tvättat två maskiner, vikt massa tvätt, plockat ihop och dammsugat!

Nu ligger prinsen och sover och jag halvkollar på Efter 10. Har fönstret öppet och hör fåglarna, underbart! När vi har fått i oss lite lunch, ska vi gå ut i solen. Får se vad vi hittar på i dag!

Bilder - 100410

Sötlök!

Mina hjälpredor :)

Roger fick göra värsta jobbet ;)

Elton ville sitta i solen och fika :)

På kvällen tände vi ljus, mysigt!
Lyktorna var dock rosa innan, men Roger körde dom i diskmaskinen ;) haha!


Supermysig

Vilken dag vi hade i går, supermysig! på morronen for ju Roger och Elton och bada. Medans tog jag tag i kylskåpet. Fy vilket jobb! Men nu är de gjort..
Pojkarna hann bara hem, så slockna Elton. Precis när han somna, kom gammelmormor. Med fika och några papper till mej, tack gammelmormor!
När Elton vakna ringde mormor och morfar, dom ville att vi skulle med på Birsta. Så dom fick träffa Elton och äta med oss. Och så fick de bli! Mat och lite shopping. Eller shopping, jag köpte te och rakhyvlar till ögonbrynen!
När vi kom hem lyste solen och de var jättevarmt ute. Så medans Roger skruva med bilen, gick jag och Elton ut på balkongen och städa den. Skura, dammsuga och la på duken. Blev superbra! Och Elton passa på och ta första fikan för i år :)
Vipps var klockan 18:30 och de var dags för kvällsbestyren: ny blöja, jamas, borsta tänderna, pussa god natt och natta. Både jag och Elton somna snällt ;) Sedan blev de en tidig kväll för mej, Elton vakna och grina. Och så höll han på i natt. Man ska aldrig säga hög när nått är bra! Så fort vi sa att Elton sov hela nätter, fick han för sej annat..
I natt har han sovit på min arm, mest hela tiden. Tror att han haft mardrömmar i natt, låter som sånt grin. Hoppas på en bättre natt i natt!

Nu ligger min lilla prins och sover. Roger är och fiskar med Marcus, troligtvis sista för sesången.
Jag håller på att tar tag i tvättberget, bara två maskiner kvar. Tror tillomed att jag ska hänga ute på balkongen i dag!

Underbart väder i dag, solen lyser och inte ett moln. Dessutom är de flera plusgrader! Så när vi fått i oss lite lunch, ska vi klä på oss och gå ut. Ta med oss lite fika, såpbubblorna och mysa i solen! Ska ta en sväng på Ica oxå, vi ska köpa äpplen så vi kan baka paj senare i dag! :) Mys!

Bästa

I dag har vi haft bästa dagen på länge! Dock slutar dagen redan nu.. Elton somna jättesnällt, men fick för sej att vakna. Han grina hysteriskt och ville inte ge sej (man har blivit så bortskämd, när Elton har sovit så bra nu ett tag!). Så jag tog upp han, men nu ligger han i pappas famn. Men vi bestämde oss för att krypa ner under täcket och kolla på tv i sängen. Mys!

Bättre bloggning och bilder kommer i morron!

Deklarerat

Nu har vi deklarerat! Skönt att man kanske göra de över internet, så smidigt och enkelt!
Och extra skönt är de ju att både jag och Roger får tillbaks pengar i år ;)


The blind side



I går kväll såg jag och Roger The blind side. Gud, vilken bra film!
Bästa filmen vi sätt på länge, väldigt länge!
Jag grät, skratta och fick verkligen mej en funderare! När vi gick och la oss i går kväll, tänkte jag fortfarande på filmen. Jag blev så rörd!

Om The Blind Side:
Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.
 

Se den!


Badhuset

I går prata vi om att vi skulle fara och bada i dag. Men, i morse ringde Byström och fråga om Elton och Roger ville med och bada (de är deras grej!). Så jag har nyss skickat iväg dom på badhuset! :) Jag är jätteavis, men är de grabbmys, så är de!

Jag ska försöka få lite gjort, tänkte ta mej ann kylskåpet. Nånting har runnit ut, över hela kylskåpet. Så de är alldeles kletigt! Men innan ska jag fixa våffelsmeten, som vi ska äta till lunch, när prinsarna kommer hem.
Annars ska jag nog bara njuta av den lilla stund jag får för mej själv!

Regnet

Vi ska snart ta och trotsa regnet, klä på oss och gå ut! Vi måste ha lite grönsaker till dagen middag och kanske tillomed nått annat gott, de är ju Fredag! :)


Hinken



I dag när jag stod och diska efter frukosten, tyckte jag att de blev tyst lite för länge. Så jag gick och kolla Elton, som var i vardagsrummet. Där satt han på golvet och försökte komma ur hinken!
Han älskar att ha den på huvudet, som en hatt. Men nu hade han fått ner den lite för långt, så handtaget hade fastnat..
Sluta med att vi fick klippa av handtaget! :)


Birsta City

I dag har Elton varit på Birsta City med mormor, moster Louise och morbror Melker. Dom kom och hämta han efter att han sovit lunch (han slog på stor i dag och sov över 2 timmar!).
Medans dom var på Birsta, slumra jag till i soffan och njöt av tystnaden! Strax före 17 kom prinsen hem igen, full i spring :) Med en ny grön fleecejacka på sej och var superstolt!
Samtidigt kom gammelmormor, kom med mitt CV (Tack så himla mycket gammelmormor, för att du ställer upp så mycket!) och tog en fika.
Resten av kvällen har vi myst i soffan. Elton var så himla trött vid 18, trodde nästan han skulle somna då. Men han höll sej vaken till 19, då gjorde vi kvällsrutinerna. Sedan la sej båda pojkarna och kolla på hockey i sängen, antar att Elton somna ganska fort. Han är så himla trött på kvällarna nu!

Jag kollar på Grey´s och nästan halvsover i soffan. Förstår inte, men jag är sjukt seg i dag. Har haft ont i huvudet mest hela dagen.. Tror tillomed att jag ska krypa ner under täcket, då Grey´s är slut!
 

Elton fick en fleecejacka en skjorta av mormor i dag, tack!


Grattis


Bilder - 100406

Testning av dom nya gummistövlarna! :)

Lunchen nobba han, men en banan gick bra (iaf halva)!

Elton fick en provtur med pappa på traktorn, när vi kom med snusen :)

De har tinat ganska mycket ändå! Men, de är mycket snö kvar..


Långa

Blir långa dagar när vi varit hemma och varit sjuka. Och nu när vi (speciellt Elton) börjar piggna på sej, blir de långtråkigt att vara hemma. Snoret rinner som bara den, men annars är han frisk! Bara i morron kvar, sedan är vi klara med penicillinet..

Efter ett försök till lunch, som Elton nobba totalt, klädde vi på oss och gick ut. Termometern visa +4 i dag, dock ingen sol. Men de var superskönt ute!
Elton fick på sej sina nya gummistövlar, som självklart skulle testas! Så fort de kom en pöl, var han snabb i och hoppa. Han kolla lite på mej och "fråga" om de var okej och hoppa sedan vidare! :) Haha!
En timme var vi ute, innan Elton var genomblöt. Han snubbla till och rullade runt, i en massa blötsnö. Så tillomed mössan var blöt! Vi hann iaf med och säga hej till pappa Roger och Elton fick åka en sväng på lilltraktorn. Mycket uppskattat!

De är så skönt nu, för vi har verkligen börjat fått in en bra rutin på Eltons nattning! Strax innan 19 byter vi blöja, tar på jamas, borstar tänderna och erbjuder nått att äta (som just nu alltid nobbas..). 19 ligger vi i sängen och strax där efter sover Elton! Vi nattar fortfarande i våran säng och lyfter över han till hans säng sedan. Utan att han vaknar. Men de är så mysigt!
Ska väl ta tag i att få Elton att somna i sin säng, själv. Men de hinns med! Just nu njuter vi bara av att han somnar snällt och sover hela nätter! Somnar 19, sover i sin säng nästan hela natten (kommer över till oss tidigt på mornarna) och sover till 06-07. Underbart!


081205

Mammas lilla tjockis!


Mejl

Stoppa ner Elton i sängen för ett tag sedan. Tror inte att han sover än, men han är tyst iaf! :) Så skönt att han somnar själv nu!
Jag har skickat en massa mejl, viktiga sådana. Ska ta mej i kragen och fixa till mitt CV, är bara massa smått som ska fixas. Men ett måste, så jag kan komma igång med jobbsökandet nångång. Ångest! 

Jag vill bara veta vad jag vill med livet, veta vad jag vill jobba med eller plugga till. Jag får ont i magen bara jag tänker på de! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte..

Sedan ska jag ta ett prat med Roger, hur vi ska göra med dagis. Eller från när vi ska söka plats åt Elton, för de är ju ett ont måste.. Och skicka in dom papperna.

Nu ska jag smyga in och kolla Elton, om han sover. Och lägga på han filten! :)


Bilder - 100404

Strålande sol och härligt väder = utemys!

Fika på en bänk, i solen. Underbart!

Så här går de när Elton ska hjälpa till med pajbaket och vaniljsåsen ;)

På eftermiddagen kom farfar Tommy och Eva på besök

Elton fick påskägg och paket - 2 jamaser och en bil :)

Självklart skulle ena jamasen testsovas!

Jag och Roger fick blommor, som alltid :) Älskar blommor!


Timmar

I går slog Elton och Roger på stort, sov lunch i 3(!!!) timmar. Sedan slängde vi ihop lunch och efter de klädde vi på oss, jag och Elton. Tänkte att Elton skulle få springa av sej lite. Men så fort vi kom ut, ville han att jag skulle bära han. Så vi gick in och hämta vagnen i stället! Då gick de bra att gå ;) En bit iaf..
Vi gick på Ica och handla lite, så vi kunde baka lite. Sedan tog vi en kort promenad Satte oss på en bänk och fika. Elton busa i snön och ville plaska i allt vatten. Sluta med att handskarna var dyblöta och Elton hosta som en tok.. Men, vi har ute en timme och Elton var på toppen humör!
När vi kom in tog vi och baka, en paj. Men vi hade inga äpplen hemma, så vi fick leta fram lite bär i frysen. Sluta med att de blev en hallon/jordgubb/björnbär/mangopaj :) haha!
Medans jag baka, fixa Roger middag: Tacos! Men, jag hade köpt fel krydda. Typisk! Så de blev tacos, utan tacosmak.. Vi blev mätta iaf!
På kvällskvisten kom Eltons farfar och Eva. Dom hade med sej påskägg och 2 paket. En gul bil, som Elton direkt börja leka med. En kort jamas och en lång. Superfina! Tack så mycket!

Blev en sen kväll för Lilleman, då farfar var på besök. Ett bad, en ny jamas och sedan i säng. Han somna direkt! :)
Resten av natten sov han jättebra. Kom över till oss vid 04 och sov vidare till nästan 07.
Frukost, en tvätt och lite städning har vi hunnit med på förmiddagen. Pappa Roger är och fiskar med Marcus. Elton ligger och sover (äntligen har han börjat somna själv i sin säng, iaf på dagarna!). Jag äter pajen som blev över sedan i går. Ska snart fixa till mej. Gammelmormor skulle komma och hälsa på. Sedan ska vi på Jysk och kolla efter lite gardiner.

Resten av dagen får vi se vad vi gör med. Har inga direkta planer, men dagarna brukar försvinna fort ändå!


Segaste

I går måste ha varit den segaste dagen på väldigt länge! Elton börja bli lite piggare, men inte jag..
Blev inte så mycket gjort i går. Jag fixa mest med tvätten, sedan lata vis oss.
På kvällen när vi skulle natta, ville Elton inte alls sova. Han var helt upp i varv! Sluta med att alla tre somna. Jag och Roger vakna inte förrän efter 22. Vi klev upp och kolla på en film, men efter de var vi snabb och krypa ner i sängen!
Elton sov i sin säng hela natten, utan ett ljud. Ända till 06:30 och kom över till oss och sov ett tag till.
Nu ligger mina prinsar och sover. Jag ska passa på och måla naglarna, vilket jag inte ha gjort på evigheter!

På eftermiddagen kommer Eltons farfar och Eva. Innan dess ska jag pallra oss ut, gå på Ica och handla, så vi kan baka lite paj tills ikväll :) Kanske att vi tillomed tar sista pulkturen oxå. Vi får se!

Bilder - Påsk

Elton och Melker

Roger
Som inte alls ville vara med på kort..

När man är många i släkten och inte har plats för alla, får tapetbordet åka fram :) haha!

Påskpynt och påskblommor!

Elton och gammelfarfar



Martin med den lilla godispåsen ;)


Snorar


 
Elton och jag snorar forfarande ikapp. Att de aldrig tar slut! Elton ligger och sover nu, somna jättesnällt. Jag ska se senaste avsnittet av Vampire Diaries medans. Resten av dagen lär bli ganska lugn. Vi ska fixa undan lite tvätt och mysa, de är iaf planen.
Roger är och fiskar med Marcus. När han kommer hem ska vi fixa middag: kyckling. Längtar redan!

I går hade vi en kanon dag, med hela släkten! Men mer om de och en massa bilder, ikväll.
Nu ska jag plocka fram godiset och lägga mej i soffan!


Världens sötaste!

6e25c477486fe3399e920940d8003510.png

Världens sötaste!


Nybäddade

0-6fff5ad75913731b3ace4e97ac31cf78.png

Ska krypa ner i vår nybäddade säng, brevid Elton, som sover väldigt oroligt..


Bilder - 100401

Elton testar nya kallingarna :)
Kolla in "fingrarna" på tvn..

Elton med ägget :)

Självklart måste man testa kläderna!

Eltons ägg!


Kvällsfika

65c40ea78b401fc6fa247c57754b2897.png

En festis, 2 passionsfrukter, några ostrullar och en alvedon. Vilket kvällsfika ;)


Serie

24250f07b987950888c7166000082d16.png

Kollar på 5:an, nån ny serie som börjar ikväll. Hittills verkar den helt okej!


MMS

Fick precis ett MMS av Sara och Byström. Nu är Algot här! :) Alvin är storebror!

Stort Grattis!


Lugn

I dag har vi hat en väldigt lugn dag! Elton har varit slöare än vanligt och jag lika så..
När Roger kom hem på lunch (han sluta även då), tog han tag i köket. Han fixa disken, gjorde rent spisen och tog tillomed kaklet. Världens bästa Roger! Sedan tog han och städa hela lägenheten. Jag hängde och vikte en massa tvätt, så lite fick jag gjort. Bädda rent i sängarna gjorde vi oxå, ska bli så skönt att krypa ner i kväll!

På eftermiddagen kom Eltons farmor. Hon hade med sej ett jättepåskägg! Elton blev superlycklig :) En massa fint och gott, fanns de i. Ett par kallingar, en tandborste, en tandkräm, chokladgodis, ett par jeans och en tröja. Tack tack! 
Elton fick tillomed lite energi, dansa och spela pajas ett tag. Undra om de var chokladen?
Fika, kaffe och banankaka hann vi med. Sedan busa Elton och farmor, så mycket han orka iaf.
Elton har varit jättesnäll i dag, speciellt när han knappt sovit i dag. Han hosta ju bara, så de blev kanske en kvar, 20 minuter. Max!

Nu ligger han inne och sover med pappa. Dom skulle ha hockeymys, men Elton somna direkt, på pappas arm. Mina älskade prinsar!
Jag sitter och kolla på halv åtta hos mej. Funderar på om jag ska orka fixa lite te. Och ta en alvedon och näsdroppar, så jag kan andas!

Tänk att de redan är April, snart är sommaren här!

Jamasdags!

0-337bfde351d4bfecd52371e35dd13504.png

Jamasdags! :)


Testar

724f104e2476cb4e62ac515b097ce714.png

Elton testar en av grejorna han fick i påskägget, utav farmor! :)


Påskpaket

62bf94931511213b96187bf9c0577ae6.png

Elton öppnar påskpaket :)


Paketet



Nu är paketet klart! Dock vakna Elton nu hör jag..

Nu har jag en sovandes prins i famnen. Han är allt annat än pigg, hostar hela tiden. Så jag hoppas han sover hos mej ett tag!

Elton har sovit ganska bra i natt, men jag där emot, har sovit som en kratta. Är så täppt i nästan, så jag kan knappt andas. Elton och jag har nog gjort av med tonvis med snorpapper!
Roger jobbar halvdag i dag, så han kommer hem om en halvtimme. Då ska vi försöka plocka ihop här hemma. Ser ut som fan nu, när jag inte har nån ork till att göra nått.
Eltons farmor ska ju komma i dag, så de måste iaf se någorlunda ut. Bädda rent i sängarna måste vi oxå, Elton råka ju både nysa och tippa ut festis i sängen..

Nu vakna Elton till, jävla hosta!


Försvinner

2bfb9eb580fc363342fe466c3f2b2d57.png

De spöregnar ute nu. Underbart, då försvinner snön fortare! :)


Godis

0-2c902e607610eb07acab2612f9716c36.png

Eftersom att Elton kommer få nog med påskägg med godis i, bestämde vi oss för att köpa nått han behövde istället! Så han får ett paket med ett par jeans, en tröja (som jag köpte häromdagen) och du klubba :) Ska passa på och slå in de medans prinsen sover!


Övertrött

51c01741aafbea8e51d219f13490d04e.png

En övertrött Elton ligger äntligen och sover!


Bilder - En trött Elton

I går eftermiddag slockna Elton på soffan. Sov nästan en timme, vakna och drack ett glas mjök, sedan fortsatte han sova ett tag till :) Jobbigt att vara sjuk..


Tuggor

63e47d17e5553ba3f02bb49cb13e7f2e.png

Eltons frukost: några tuggor av ett päron..


Eltons favorit!

2ae294f845fe460a02f583d6d4a50f88.png

Eltons favorit!


Väntar

1016f7ee05c1c5c319be3fae5eeca684.png

En halv nakenfis väntar på pappa, så vi kan äta frukost! :)


Tittut!

69cf0c1eef788bc0edc562c8eb36caa8.png

Tittut!


Vakna

-e44d6e5964783b90b9c4833e58b1e99.png

Vi ligger fortfarande i sängen, kollar på Vakna och myser! Elton dricker äntligen nått, dock en festis.. Men bättre än inget!


RSS 2.0