Gästrummet under renovering

Igårkväll efter jobbet och lite mat i magen - tog jag och fixade på mej målarkläderna och började måla i gästrummet!I morse medans prinsarna sov, målade jag andra svängen i gästrummet. Tyvärr tog färgen slut, när jag hade typ 2 meter kvar av sista väggen.. Och prinsarna sov fortfarande, så jag hade tur att Karla ställde upp så jag fick en till hink med färg. Så i morse gjorde jag de sista, precis innan jag for iväg på Ica-Loppet.Och när jag kom hem från loppet, hade Roger fixat ut golvet, så i morron ska de nya in!

Min första mil!

Idag har jag gjort min första mil någonsin! :) Jag trodde väl aldrig i livet, att jag skulle springa en mil! Jag är mycket stolt över mej själv iaf :) Tiden kanske inte var den bästa, men för att vara första milen, känns de heeeelt okej! Tiden stannade på 1:07:44 - så nu vet jag vad jag har att slå ;)

Jag är dessutom mäkta imponerad av alla mina fina arbetskamrater - vi gjorde de jävligt bra idag! :) Vi rockade Ica-Loppet!Efter mat på jobbet, hoppa jag och fisen ner i badet! Nu är jag mer död - än levande dock ;)


RSS 2.0