Köpte

Nu först har jag fått i mej dagens första mat, en ost och skinkrulle, som jag och Roger köpte med oss hem i farten. Då jag nästan nyss blivit klar med städningen och bakningen, fyfan jag är helt slut! Men nu är de iaf städat och fint, tårtorna står i kylskåpet och väntar på grädde. Skönt! Att de alltid ska vara nått som jävlas, i dag åkte kaffekannan i golvet och gick i tusenmiljonerdrilljoner bitar.. Fansjävlaskit! Tur att vi får låna gammelmormors till i morron!

Roger kom hem nu på eftermiddagen oxå, han insåg igår kväll att han inte var 20 längre, sa han ;) Skönt att ha han hemma. Nu fattas bara Elton! Men gammelmormor ringde precis och sa att dom var påväg hem nu. Elton kommer bli överlycklig då pappa är hemma!
De hade gått superbra för gammelmormor och Elton i dag, har hört att dom varit och kikat på hästarna, mer vet jag tyvärr inte. Har knappt haft tid att tänka på nått annat än städning och bakning i dag..

nej, ett sista ryck innan Elton kommer hem. Sedan blir de nog en dusch för han och mej, innan nattning!

Snurra

Gud, jag somna inte förrän efter 02 i går kväll. Gick och la mej strax före 01, men låg bara och snurra runt.. Så när Elton vakna 05:50, var jag inte allt för pigg att kliva upp. Tur att han ville komma över och gosa ett tag, så mysigt! Men Elton har sovit kanon, i sin säng hela natten!

Nu på morronen har vi inte gjort ett skit, bara myst! :) Jag har nyss vinkat hejdå till Elton och gammelmormor, Elton ska spendera dagen med henne, medans jag städar och bakar. Lite lättare att få nånting gjort när han inte är hemma och ska "hjälpa till" ;)
När jag vinkat av dom, gick jag på Ica och handla, så jag kan baka tårtor. Vilket jag ska börja med nu! Eller snart, jag måste ringa mormor om receptet på vanlijkräm, ska de vara hemma gjort, så ska de. Tydligen..

Elton med sin bästakompis!


100728


Bilder - 100730


Bus med morbror Martin!

Sovning på G ;)

Elton och Stella bytte tuttar i dag..


Bilder - Eltons 2årsdag!

Sång och paket öppning på sängen :)

Hjälper pappa skruva ihop sparkcykeln, med nya verktyg!

Födelsedagsfika på stan med gammelmormor

Undra vad dom prata om? ;)

Testa nya såpbubblepistolen, mycket skoj!


Elton fick sms av gammelfarmor och gammelf...

dsc00792 (MMS)

Elton fick sms av gammelfarmor och gammelfarfar i går, att hans födelsedagspresent väntar hemma i Ljunga :) Gissa om han blev glad när han såg den stora traktorn, hans flin var större än ansiktet! :)


Ändrade

Jag och Elton har nästan nyss vaknat, tog en långsovning på nästan 3 timmar i dag. Undra när vi tänkte somna ikväll? 
De blev ändrade middagsplaner för oss, då Martin och Gina ringde och fråga om vi ville äta från Max med dom. Och självklart tackar vi inte nej till sällskap eller Max ;) Så snart kommer dom hit och tur de, jag är döhungrig!

Sedan fråga Emilie och Stella om vi ville umgås, klart vi vill! Så sedan kommer dom hit och busar med oss, mycket skoj :) Får se vad vi hittar på!

Sådär

Elton sov sådär i natt, men jag fick ligga och dra mej lite extra på morronen. Tack för de, älskade Roger!
Sedan har vi mest bara städa hela förmiddagen. Äntligen har vi rensat i Eltons leksakslådor, en hel kasse har vi kastat och lite åkte ner i källaren (till framtida syskon, eller hur Roger?). Men även en massa nytt kom ner i lådorna, skönt :) Å, vad jag längtar tills Elton får ett eget rum!
Jag har hunnit sola och ducha, innan Roger for. Han är nämligen påväg på Deltaträffen, så vi har nästan nyss vinkat hejdå till han. Mycket ledsna miner här hemma..
Vi har precis stoppat lite lunch i magarna och ska snart sova en stund och de behövs kan jag lova! Elton är superdupergnällig i dag och är inte alls på humör för nånting.. Hoppas att lite sömn ska göra allt bättre!

Till middag tror jag att jag och Elton att vi ska gå upp på pizzerian och köpa en skinkrulle! :) Vi måste ju lyxa till de lite, när pappa är borta. Annars har vi inga planer för dagen. Dock blir vi nog inne, då vädret är sådär. Små regnar ibland tillomed.

Sjöng

Vi har haft en toppen mysig dag, Eltons 2årsdag! :) I morse när prinsen vakna, sjöng vi och öppna paket. Så klart! Han lyste som en sol, alla paket var lika roliga. Men sparkcykeln var nått speciellt, han ar knappt släppt den på hela dagen!
Pappa Roger fick sova vidare, då han kom hem klockan 05 i morse. Jag och Elton fika frukost, lekte med dom nya leksakerna och kika på barnprogram. Klockan 10 kröp vi ner med pappa och sov en stund. Elton sov bara en timme, vilket egentligen är för lite, men fyller man år, så gör man!
Vi klev upp alla tre och fixa lunch, klädde på oss och for in mot stan. Där mötte vi upp gammelmormor, för att ta en födelsedagsfika på stan! Vi prövade på Stenstans Bageri och Konditori, nytt för oss. Trevlig presonal, fräsch lokal och mycket gott fika till bra priser! Elton nobba dock bakelserna, men fick en ny favorit: Kolakakor!
Efter fikat vinka vi hejdå till gammelmormor, då hon var tvungen att gå tillbaks på jobbet. Vi fortsatte på stan, kolla in Stadiums rea. Hitta ett oar kortbyxor och en kortärmad till Elton, på halva rea priset, för ynka 59 kronor. Ett riktigt kap!
Då parkeringstiden tog slut, begav vi oss in till Birsta. Där strosa vi runt ett tag, hitta dock inget. Åkte och handla, sedan hem för att fixa middag. Precis när vi börja med maten, ringde Martin och Gina, så vi bjöd in dom. Mycket trevligt!
Strax efter 19 stupa Elton i säng, somna på 2 sekunder! Nu ligger han i våran säng och sover gott :) Jag och Roger ska slå på en film och mysa i soffan. Han far ju på motorcykelträff i morron förmiddag, så jag måste ta vara på tiden!


Bilder kommer i morron!


Grattis!


Paket


Jag har precis slagit in Eltons paket! :)

En vattenpistol, en såpbubbelpistol, ett doktorsett, verktyg och en sparkcykel.
Han kommer bli superglad i morronbitti, då han ser sparkcykeln! :)


Bilder - Årets första kräftskiva


Bilder - 100727

Vi fira pappas nya jobb med glass! :)

Medans jag vek tvätten, satt Elton snällt i soffan, faktiskt!

Vi byggde koja under käksbordet, mycket skoj! :)


Väcka

De blev inge Birsta för prins Elton, han behagade inte att vakna, den skitungen :) Sluta med att jag fick väcka han, så han skulle kunna somna ikväll!
I stället for vi allihopa (jag, Elton, mormor, Louise och melker) till gammelmormor direkt. Där börja vi förbereda middagen påengång. Massa gott: kräftor, grillad kyckling, egen odlad sallad (sjukt god!), rostatbröd, ost, massa grönsaker, melon, ananas och Eltons favorit: majs! En mycket lyckad första kräftskiva! :)
Strax för 20 gav vi upp, då vi var tvungen att fara hem, så Elton skulle få sova. Hemma tog vi ett snabbt bad, då vi hade bäddat rent i sängarna och Elton var skitig från topp till tå..
En över trött Elton och en slut mamma, stupa i sängen 20:30. Dock var de segt att somna i dag, Elton skulle hålla koll på mej hela tiden, så han hade svårt att slappna av. Men tillslut så, nu ligger han i sin säng och snarkar!

Jag ska slå in Eltons paket, hann ju inte de i dag, då Elton aldrig for med mormor. För i morron fyller prinsen 2år! :) Självklart ska de bli sång och paket på sängen! Sedan får vi se vad vi hittar på. Kanske Drakborgen? Vi ska iaf käka tårta, även fast vi ska fira på Söndag! Fyller man år, så fyller man år :) Jag har sagt de förut, men säger de igen: jag tycker tiden går för fort, jag hinner inte med!

Nu väntar paketen och sedan en film. Kanske Sex and the city 2?

Linda - Vi tänker på dej och din familj, många kramar!


Förmiddagen

I går natt sov Elton hur bra som helst, sov i sin säng ända till klockan 07! Kom sedan över till mej och gosa.
På förmiddagen var vi ute och busa med Emilie och Stella i lekparken. Sedan tog vi och långsov, i 3 timmar! Resten av eftermiddagen byggde vi koja, blåste balonger och helt plötsligt knacka de på dörren. Där stod gammelmormor, med glass och ett strykjärn! :) Vi käka glass och myste på, lagomt tills Elton skulle sova. Tog lång tid för prinsen att somna i går.. Men när han väl somna, sov han kanonbra! Han vakna till när Roger kom hem, vid 04.

I dag har vi varit på Barnenshus och handlat Eltons presenter, kommer bli riktigt bra! Elton fick tillomed syn på ena grejen och blev så ledsen när han inte fick den ;) haha! Ska bli så kul i morronbitti, när han ska öppna dom! :)
Vi har käkat lunch och lagt Elton, som nu ligger och snarkar i våran säng. Roger ska fara och jobba nu eller han ska iaf åka med, på den turen han ska köra.
När Elton vaknar, kommer mormor och hämtar han, så ska dom på Birsta. Jag ska passa på och slå in Eltons paket och bädda rent i sängen. Sedan ska vi till gammelmormor och äta kräftor, fick jag reda på nu i dag. Mysigt!

My sister's keeper




Jag har precis sett My sister´s keeper, vilken film! Jag har grinat från början till slut. Jag har aldrig grinat så till en film, jag blev så berörd!

Jag tyckte den var superbra!












Strykjärn

Gammelmormor var precis hit, med glass och ett strykjärn!
 Jag har varit utan strykjärn superlänge nu och pratat om de flera gånger, så i dag hade hon varit och köpt ett. Tack!
Elton blev självklart glad för glassen, som vanligt! :)


Glad

Jag är så jävla glad, Roger oxå för den delen (och Elton, om han skulle förstå vad de innebär!)! De gick nämligen superduperbra på arbetsintervjun för Roger i dag, för han har fått jobb! Wiho! Snabba puckar!

De bästa med allt är att han kommer få ett schema, som vi saknat de! Och, de är världens bästa schema! Han jobbar Söndag och Måndag natt, har dygnsvila på Tisdag, jobbar dag Onsdag och Torsdag. Dessutom kommer han hem varje eftermiddag och sover hemma, ännu mer underbart! Men, han är oxå ledig Fredag, Lördag och Söndag (men han går ju på arbetsveckan på Söndag natt)! Kommer bli så jävla bra! De känns nästan för bra för att vara sant!

Och inte nog med de, han börjar redan på Söndag (han ska åka med på en sväng i morron eftermiddag, så han lär sej turen)! De känns som att de inte kan bli bättre :)

Jag och Elton har firat de hela med pappa Rogers korvstroganoff och självklart glass med sch(strössel)! Vi är så glada! :)

Mindre

Nu är de mindre än 1 månad tills jag ska på viktmötet, jag längtar så! Men är sjukt nervös..

Arbetsintervju

Justja, Roger sa i dag att han ska på arbetsintervju i morron! :) Så nu håller vi alla tummar och tår!

Världens vackraste!



Jag tyckte nyss Elton låg i magen!
Vi undra vem som låg där inne, som sparka så hårt och redan då, hade ett himla humör och var enormt bestämd.
Nu fyller prinsen hela 2 år, är fortfarande lika bestämd ;)




Hjalmar Elton Melvin Englund Gidhammar - Världens vackraste!

Familjen

De har varit så skönt att haft pappa Roger hemma hela helgen, hela familjen samlad. Så som de ska vara! Vi har gjort Birsta, fyndat lite smått, kollat på present till Elton, gjort hembakt pizza, kikat på en ny tv och myst.

I dag var de jobb för Roger igen. Men vi hann med en massa på förmiddagen innan han for. Vi städa, tvätta, diska, gjorde lunch och hann tillomed äta den!
När Roger for och jobba, tog jag och Elton en tupplur. På eftermiddagen kom gammelmormor och hämta oss, så for vi och handla. Ballonger, presentpapper och bakpullver skulle inhandlas. Så nu är de mesta handlat till baket och kalaset.
Gammelmormor bjöd även på middag, rostbiff och potatissallad, här hemma. Gott och mysigt!

Nu ligger prinsen och sover. Helt utsalgen! Han är superhes, men har ingen hosta. Och jag hoppas de stannar där, man ska ju inte vara dålig när man fyller 2! Desstom ska nog Emilie och Stella komma i morron, busa och fika gott. Så jag håller tummarna för att de inte blir nått mer! :)

Jag ska krypa ner under filten och se True Blood!


Vinkat


Vi har precis vinkat hejdå till pappa Roger, som ska jobba eftermiddag/natt. Så nu ligger de en ledsen Elton i soffan..
Har hunnit med rätt mycket nu på morronen och förmiddagen, även en massa mys!
Med lunchen i magen, ska jag och Elton krypa ner i sängen och sova en stund. Ska bli skönt!


Uppdatering

Dålig uppdatering, då Roger varit ledig i helgen. Äntligen! Vi, speciellt Elton, har njutit utav bara den, av att ha pappsen hemma! Men i morron börjar allvaret igen, så då blir de bättre bloggning..

Snart ska vi se film, en sista myskväll innan jobb!

Bilder - 100723

Dåliga bilder i dag, då jag bara hade telefonen..

Elton testar traktorer på Lekplaneten :)

Bus på Ikea!

Elton var så himla söt, han sprang iväg och bädda ner sej i sängen och låtsas sov :) Haha!

Finaste barnen åker buss!


Damerna


090325
Jag har inte en ända bild på Emilie(?)..

Jag och Elton trivs så himla bra med dom här damerna! Vi skrattar jämt, har alltid kul och dom får oss alltid på bra humör :)
Emilie är så lätt att umgås med, jag är mej själv och känner att jag kan säga vad jag tycker och tänker, med henne!
Stella, hon är bara för söt och charmar alla!

Vi har haft tur, som har fått så fina vänner!


Traska

10:30 mötte vi upp Emilie och Stella, för att traska ner på Birsta. I dag var de inte alls lika varmt som de varit dom senaste dagarna, tillomed så att de blåste lite kallt..
Först gick vi på Birsta City, skulle träffa morfar och Martin en snabbis. Sluta med att vi tog en kort tur där, jag fick med mej ett par nya tajts (kanon, då jag slitit ut mina gamla. Knäna hänger som påsar..) och hann även kolla på lite presenter till Elton. Jag och Roger ska ut en sväng till, men de lutar mot en sparkcykel och ett doktorsett, han älskar de på Stor&Liten, men hinner aldrig ha de, då storbarnen ska ha de ;)

Sedan gick vi på Ikea, åkte rutschkana och käka lunch. Efter de blev de Barnenshus för att fixa tuttar åt Elton. När jag väl kommer i håg att köpa nya, fanns de såklart inga Elton tar.. Typiskt!
Sedan vidare på drakborgen, dock bara för att hämta Emilies telefon, som hon tappat där. Boom 2 hann vi oxå med, innan vi gick på Coop och Apoteket.
Var tänkt att vi skulle ta bussen sedan, men vi missa den precis, så vi tog en sväng till på Birsta City ;) haha!
Vi tog bussen hem, gick på Ica och handla, strax innan klockan 18 sa vi hejdå till Emilie och Stella och gick hem.

Hemma hann vi bara ta en macka, melon och mjölk. Borsta tänderna, mysa i soffan framför Pingu och sedan var de dags för nattning. Elton hade jättesvårt att somna ikväll, trots att han var trött.
Jag har kollat på film, Valentines day, en riktig tjejfilm. Helt okej ändå! Jag har även lyssnat på musik och gör fortfarande, från grann pojkspolingen.. Ju fullare dom blir, ju "fjantigare" låtar spelar dom och sjunger med i.
Självklart ska man få ha fest, men de är skillnad på fest och fest. Och när min soffa skakar av basen, är de inte okej. Speciellt inte 23:30 på kvällen. Men, väcker dom Elton går jag och knackar på, som värsta grin kärringen! Sådeså!

Fixa



Vi har precis kommit hem från en heldag på Birsta med Emilie och Stella :) Blev dock ingen Drakborg, men vi har haft en supermysigt ändå! Nu ska vi fixa fika, macka och melon och sedan ska tänderna borstas och Elton ska i säng!


Skit

Natten har varit skit! När Elton vakna i går kväll, ville han inte riktigt somna om. Så han rulla runt över hela sängen, grina och kom inte till ro. När han väl somna till och jag kunde sova, då sätter Eltons jävla leksaksbåt igång och låter, utan bara vidare. Sedan hakar den upp sej och ger sej inte!
Och för att komma åt batterierna, måste man ha skruvmejsel. Vilket jävla påhitt! Sluta med att jag packa in den i filtarna och kuddarna som låg i soffan, sedan hörde vi den inge mer!
Resten av natten har Elton, vilket oxå betyder jag, sovit dåligt. Så i morse var de inga glada miner när vi skulle upp..

Men nu har vi fått i oss frukost, duschat båda två och ska göra oss klara för bus med Emilie och Stella. Vi ska ta en promenad på Drakborgen, Ikea och käka lunch och sedan måste jag köpa tuttar åt Elton. Kanske kolla på en present till Elton, han är ju tokig i Melkers sparkcykel, så vi funderar på en sån med två hjul bak, så han kan hålla balansen! :)

Nu: på med kläder och lite mascara, packa väskan och fixa Elton!

De var nog tur att jag gick och la mej ;)

dsc01587 (MMS)

De var nog tur att jag gick och la mej ;)


Våran

Elton vakna nyss, så nu ligger han i våran säng. Så de betyder väl att jag oxå måste krya ner. Men hur jag ska kunna somna nu, de vet jag inte? Inte har jag nån bra bok att läsa häller.. Hmm!

Bilder - 100722

Frukost!

Bara början på allt bus..

Drickpaus!

En tupplur behövs, så man orkar med mer bus!

Sedan tyckte Elton att dockan skulle sova

Han stod tillomed och gunga dockan :)

Soffmys - 2 sekunder satt dom still ungefär ;)

Elton var helt tokig i Stellas docka, sluta med att jag fick stoppa undan den.. 
Så nu ska han få en när han fyller år!

I 2 sekunder gick jag för att torka upp en saftfläck, då kröp busfröna ner i sängen och bädda ner sej :) Haha!
Dock hann Stella kliva upp innan jag hann fota..


Peta

Elton sov inte mer än 45 minuter i dag, så hela eftermiddagen har varit jobbig för prinsen. Men Stella sov iaf 1½-2 timmar, sedan var Elton dit och peta på hon..
När båda var vakna, fixa vi sen lunch. Korv och mackisar, båda åt hur mycket som hällst. Dessutom hade dom gått och ätit kallkorv medans vi laga mat ;) Skruttungar!
När vi ätit, for Roger och jobba. Jag och barna har busat hela eftermiddagen, vi var helt svettiga allihopa. Dom har lekt superbra, förutom den sista timmen, då tröttheten tog över för mycket för Elton. Han skulle ha allt de Stella hade och gav sej inte.. Då var jag glad att båda inte var mina! ;)
Men Stella har varit jättesnäll hela dagen, inte sagt ett pip. Dock har ju min egen skrutt varit desto jobbigare, haha!
Klockan 19 kom Emilie och hämta Stella och vi hoppa direkt i säng, Elton somna på 2 sekunder! Han var helt slut efter en heldag med bus, jobbigt att dela med sej av alla leksaker ;)
Ser ut som fan här nu, leksaker över allt. Men de tar jag i morron, jag orkar inte ikväll!

I dag hände en stor sak! Elton kissa på pottan, inte bara en gång, utan två gånger! Han har hatat pottan förut och inte alls velat sitta där. Men bara senaste veckan har han sagt till när han kissar och vill ta fram pottan. Han är superduktig! Han har blivit så stor, jag hinner inte med..
Nu är de bara 7 dagar kvar, sedan blir vår prins 2 år! Tänk att 2 år har gått, sedan världens vackraste kom.

Vi måste fixa bild till tidningen, köpa presenterna och bestämma tid tills vi ska ha kalaset och fixa de vi kan innan. Roger ska ju på motorcykelträff den helgen och kommer hem på Söndagen, när vi tänker gratta Elton. Så ska gammelmormor ställa upp och ta Elton, så jag kan baka.

Nu ska jag lägga mej raklång på soffan och bara vara. På tvn är de bara skit..

Dagen

I morse strax innan 10, kom söt Stella hit. Hon ska spendera dagen med oss, så Emilie och Johan få lite gjort med renoveringen i lägenheten.
Vi börja med frukost, dock ville damen bara ha lite ost. Hon hade nog med att flörta med Roger, som satt brevid henne :) Haha! Elton åt istället för två, skönt!

Sedan har de varit bus och åter bus, dom har lekt superbra tillsammans i dag! Jättekul att se! Saft och kaka på balkongen har dom oxå hunnit med. Men nu ligger dom och sover, båda helt slut efter allt bus, blev lite grinigt på slutet. Stella ligger i vagnen och sover brevid mej. Roger håller på att lägger Elton, men de är tyst där inne, så jag antar att prinsen oxå sover.

När dom vaknar ska vi fixa lunch, kanske att vi hinner äta tillsammans innan Roger far på jobbet. Och om de inte börjar regna, kanske jag vågar mej ut med båda vildarna! ;)

Gränser

Ojojoj, ikväll har Elton testat alla gränser som går! Innan vi skulle natta, var han helt omöjlig. Lyssna inte ett dugg! Vad gör man för att få en 2åring att lyssna?
Nattningen var seg ikväll, väldigt seg. Tror vi höll på i 1½ timme, innan han gav upp. Måste verkligen börja natta Elton i hans säng igen, han börjar bli så himla tung att lyfta över nu!

I morron ska jag prova på livet som två barnsmamma ;) Jag och Elton ska nämligen få besök av Stella, hela dagen! Ska bli spännande och se hur de går, med nattningar vid lunch, mat och allt som hör till! Men de ska bli roligt, Stella är ju ändå Stella. Supergo! :)
Men som de lät nu, så skulle Roger börja jobba sent i morron, typ klockan 14-15. Så lite hjälp borde jag få ;) Dock ska han väl sova ett tag..

Bilder - 100721


Bus med Stella

Kramkalas innan vi går in, dock verkar inte Stella vilja lika mycket som Elton ;)

När vi skulle gå in, fick Elton för sej att han skulle jaga bort fåglarna..

Elton som aldrig tagit nappflaskan, fick för sej i dag att han skulle ha den(?)!!!

De bara lyser bus i ögonen!


Skratta

Jag håller på att skratta ihjäl mej! Martin har lärt Elton att låtsas sova, så nu går Elton runt och lägger sej överallt och låtsas snarkar, hela tiden :) Haha!


Skönt

Även i dag sov Elton längre än vanligt, till 07:30. Så himla skönt och jag hoppas de håller i sej!
När pappa Roger vakna till liv, for vi till gammelmormor och hämta hem vagnen. Elton ville inte alls åka därifrån, utan skulle vara kvar och leka där. Fy, så ledsen han blev!

Vi åkte på Willys och handla frukost, men vi hann aldrig äta nån. Roger skulle och jobba tidigare än trott och Elton var övertrött och bara grina. Så pojkarna fick en varsin grillkorv att tugga på, haha ;) Efter korven fick Elton i sej en till, lite frukt och mjölk. Sedan tog vi en behövlig tupplur, för oss båda.

Nu har vi precis kommit in, från lite bus i lekparken med Emilie och Stella. Elton fick för sej att han skulle jaga pipi (fåglar), ända bort till dagis. Han var sjöblöt av svett när vi kom dit bort. Och dessutom ville han inte gå hem.
Väl hemma fick de bli en dusch, Elton hade sand överallt! Vilket Stella oxå har, då Elton fick för sej att hä sand i hennes hår :/ Hmm!

Nu ligger de en nyduschad prins och äter äpple och kikar på tv, brevid mej. Han vägrar mat, så frukt får duga, huvudsaken är att han får i sej nånting!
Resten av kvällen ska vi bara vara, plocka ihop har vi redan gjort, så de är vi värda!



Baksidan

Klockan 15 gick vi ut på baksidan, för att träffa Frida och Arvid! Jättekul att träffa dom, se hur stor Arvid blivit :) Han snacka järnet och var lika vild som vanligt. Överallt! :)
Elton var först jätteblyg, men de släppte efter ett tag. Sedan jaga dom varandra och busa på bra. Lite fika och skitsnack.
När Arvid och Frida åkte hem, gick vi bara in för att lämna grejer och gick sedan på Ica. Handla lite mjölk och frukt. Ett smart drag, då jag förstod att Elton inte skulle äta middag.. Så han fick flingor och mjölk och lite frukt, jag är glad han bara får i sej nånting.
Resten av kvällen har vi bara myst, Elton har badat och fick hoppa i säng tidigt. En mycket trött Elton, dock tog de tid för han att somna, sluta med att även jag somna ;)

Elton ligger och snarkar gott och jag ska snart göra han sällskap. Roger jobbar ju och kommer inte hem förrän i natt nångång. Så tråkigt att sitta uppe själv!

Bilder - 100720

Bus med Frida och Arvid

Efter allt bus, blir de självklart ett kvällsbad!

Jag skulle skynda mej och raka bena, då Roger skulle och jobba.. Resultatet:

Redo för bus!


Tvärtom

Vet inte vad de är med Elton, men även i dag sov han till 08! Men jag klagar inte, tvärtom, jag älskar de! Speciellt när jag somnar så sent på kvällarna, sällan jag kommer i säng före 24..

Pappa Roger, som kom hem senare än han trott (03:30), fick sova lite extra. Medans fixa jag och Elton disken, fika frukost och dona på. Strax efter 10 väckte jag Roger, då jag inte visste när han skulle iväg idag. Tur de, för vi hann bara äta lunch och sedan stack han igen. Förhoppningsvis kommer han hem tidigare i natt och kan kliva upp tidigare i morron, så vi hinner ses lite! Elton saknar pappa massor, så fort han vaknar, grinar han efter han.. Och när han tar på sej skorna, vet Elton att de nalkas jobb och ska promt med. Våran lilla fis!

Jag och Elton tog en tupplur när Roger for på jobbet och har nästan nyss vaknat, sov ett par timmar. Nu laddar vi för bus med Frida och Arvid! Vi ska busa på baksidan här :) Ska bli kul att träffa dom, se hur stor Arvid blivit. Minns inte ens sist vi sågs?
Vi ska fixa lite kaffe, få på oss lite kläder och vid 15 skulle vi träffas. Passar bra, så vi hinner med de vi ska!


Bilder - 100718 & 100719

Äntligen har Elton fått luggen klippt! :)
Påväg hem från mormor och morfar

Gammelmormor kom med glass, som vi njöt av i solen på baksidan :)


När jag laga mat, skulle Elton promt upp i min famn.
Tillslut gav han upp och la sej och vila på balkongen! :)


Bilder - 100716 & 100717

Mammas goding!

Påväg till stugan!


Bad i massor


Eltons första båttur!

Mys vid elden, med chips och Martin :)

Mer mys hos Gina!

Elton visar hur stor fisk han och mormor fick (dock överdrev han lite väl mycket..)!


Bilder - 100714 & 100715


Sovdags!

Nyvaken!

Plockar blommor :)

Påväg till stranden!

Sedan fick vi besök av Camilla, Nicoll, Vincent och Isabelle :)

Morronfrilla!

Martin och Elton sitter i "forsen" och badar fötterna :) Mys!

Melker


Bilder - 100713

Lite bus innan bilfärden - prova mammas skor! :)

Elton fick en glass av farmor när vi tanka

Elton hitta en jamjam (katt) hos Rogers mormor :)

Elton och farmor ritar massa cyklar, blommor och bilar

Elton och Eila, Rogers mormor

Eila(Rogers mormor), Ulla(Rogers mamma), Tarja(Rogers moster), Roger och Elton

Mina älskade prinsar

En svettandes nakenfis påväg till mormor och morfar :)


100719


Spontanbesök

Vi fick spontanbesök av gammelmormor idag, mycket trevligt! Elton hade inte hunnit vakna (han sov 3½ timme!), men när han hörde att hon kom, vakna han snabbt till. Och att hon desstom hade med dej glass, gjorde bara saken bättre! :)

Eftersom att gammelmormor är tokförkyld, tog vi glassen ute i solen. Supermysigt! Sedan busa vi i lekparken, gick och handla till middagen och käka frukt på en av bänkarna här utan för.
Gammelmormor har precis åkt hem, för natt kurera sej. Vi ska fixa middag, kyckling får de bli idag. Har fortfarande inte fått i oss nån lunch, så de är dags för lite mat! Tur att gammelmormor kom med glass och frukt ;)
Resten av kvällen ska vi tvätta, mysa i soffan med vindruvor och bara vara. Ska bli skönt!

Ikväll

Jag och Elton har sovit i över 3timmar och Elton sover fortfarande! Den lilla rackarnsungen :) Undra när han tänkte somna ikväll då? Och när vi ska käka lunch? Hmm.. Tokig dagen blev, men skönt var de att sova!

Dessutom vakna han inte förrän 08 i morse och somna strax efter 20 i går kväll, så de tar på krafterna att vara i stugan en hel helg! :)

I går förmiddag packa vi ihop i stugan (de var inet vidare väder), for hem och packa in, duscha och fixa lite. Gammlefarmor och gammelfarfar bjöd på middag, mycket gott! Vid 19 for vi hemöver och stanna för en glass i Stöde, med Martin och Gina.
Hann bara hem så skulle Elton sova, han var påtok för övertrött. Höll på grina ihjäl sej när vi skulle borsta tänderna.. Resten av kvällen myset jag och Roger i sofan, men popcorn och jos!

I dag jobbar Roger eftermiddag/natt (ca 12-02), så vi såg han inte alls mycket i dag och kommer inte göra resten av veckan häller. Då han jobbar ungefär likadant hela veckan. Men, han är iaf ledig i helgen (eller ja, jobbar natten mot Lördag). Och nästa vecka hoppas jag att han kan få förmiddagspass! Jag hatar att vi inte hinner få nån familjetid..

Jag och Elton har inga planer för dagen alls. Ganska skönt, då vi haft en fullspäckad vecka.

Gammelmormor kom, återkommer..

Stugan

Nu är jag och Elton hemma i stan igen, hemma hos pappa Roger. Underbart! Men vi har haft de kanon i Ljunga och i stugan.
Mer bloggande i morron, jag och Roger ska se på film. Sedan väntar sängen!

Elton tycker att jamjam (kissemissen) ska ...

dsc01544 (MMS)

Elton tycker att jamjam (kissemissen) ska ha på sej hans keps! :)


Efter en kort övervägning, skippar jag k...

Efter en kort övervägning, skippar jag kortspelet och ligger kvar under täcket med Elton! Läser en skvallertidning och lyssnar på regnet, mys! Dessutom har jag några timmar sömn att ta igen..


Även fast Elton somna så sent i går, va...

Även fast Elton somna så sent i går, vakna han ändå klockan 06 i morse. Dessutom sov han som en kratta i natt, vilket betyder att jag oxå gjorde de, då vi delar säng.. Men vi klev upp, väckte mormor, Martin och Gina, fixa frukost och åt den ute. Efter ett misslyckat försök att få Elton att somna, gav vi upp och for till Storsand (vi har haft husvagnen där förut) och tog en glass. Sedan vidare till Ånge för att handla lite och käka mat. Hemma i stugan igen tog vi och bada, superskönt! Resten av kvällen har vi fiskat, grillat och slagits med myggen ;) Dock börja de spöregna för ett tag sedan (och gör fortfarande), så vi hamna inne i stugan. Men nu ligger jag och natta Elton, fast han sover sedan :) Han hann bara fråga efter pappa (som han alltid gör vid nattning om han inte är med) och lägga sej på kudden, så sov han! Men de var så skönt under täcket, så jag är inte alls sugen på att kliva upp.. Sällskapet väntar, så vi kan spela lite kort dock!


I morse körde vi mormor på jobbet, for h...

I morse körde vi mormor på jobbet, for hem och packa, fika och sedan drog vi till stugan. När mormor sluta jobbet, for Martin och hämta hon. Resten av dagen har vi badat flera gånger, grillat lax, ätit godis, eldat och haft snabbesök av morfar :) Nu sitter vi i solen och njuter, har precis badat. Elton ska snart sova och vi ska spela kort, riktigt mys! Jag älskar att vara i stugan!


Efter att Elton vaknat från tuppluren i d...

Efter att Elton vaknat från tuppluren i dag, gick vi hem och fixa middag tills alla jobbande skulle komma hem. Lite bus och sedan åkte Elton med mormor och morfar till Fränsta för att äta glass. Jag, Martin och Gina for med gammelfarmor på bilbingo! :) Tyvärr blev de ingen vinst, nära några få gånger bara.. Men vi hade trevligt ändå! Elton hade somnat snällt med momma och sover nu med morfar :) I morron bär de av till stugan. Ska bli jättemysigt, var över ett år sedan vi var där sist. Så när mormor slutar jobba, far vi upp direkt! Ska bara se slutet på filmen nu, sedan väntar sängen. Ska bli så skönt!


I natt sov Elton ändå till 06 i sin sän...

I natt sov Elton ändå till 06 i sin säng, dessutom sov han vidare med mej till klockan 07. På förmiddagen har vi städa allihopa, sedan packa vi ihop fika och badkläder. Gick till Granån och bada, där vi är nu :) Men de är svinkallt i vattnet, så medans Elton sover, passar vi på och sola. Martin säger att han ska bli brun ;)


Även fast vädret har varit sisådär, ha...

Även fast vädret har varit sisådär, har jag och Elton varit ute mest hela dagen ändå :) Efter lite lunch i magen, tänkte jag att jag och Elton skulle ta en tupplur. Men efter 2 timmar gav jag upp, la Elton i vagnen och där somna han direkt. Skitunge ;) Medans prinsen sov, låg jag på en filt i gräset och läste (slumra till en stund oxå, mycket skönt!). När mormor kom hem fixa vi middag, som HELA familjen åt, tillsammans. Var länge sedan vi bara var familjen och allihopa dessutom +Elton då, så klart! :) Efter maten gick vi alla och tog ett kvällsbad i ån, supermysigt! Blev sent för Elton ikväll, men han somna som en klubbad säl efter klockan 20. Resten av familjen ser på film, förutom morfar som ska lägga sej och sova :) Nä, återgå till filmen och sällskapet!


Solen verkar svika oss, men vi är ute ändå...

Solen verkar svika oss, men vi är ute ändå! Elton jagar jamjam (kissemissen) och jag läser bok, mys!


Vi har haft en toppen dag! Redan innan 10 ...

Vi har haft en toppen dag! Redan innan 10 var vi och hämta Ulla (Rogers mamma) och sedan drog vi direkt till Rogers mormor i Sållefteå. Elton var först jätteblyg, men de släppte fort ;) Han busa järnet med farmor och Rogers mormor och moster. Vi blev bjudna på middag och ännu mer bus. Vid 16 gav vi upp, då Elton fortfarande inte hade sovit för dagen. Men han skötte sej kanon bra, charma alla, som vanligt ;) Självklart somna Elton på vägen hem, men sov bara en halvtimme, tur nog! Vi hann bara lämna av Ulla, hem och packa, sedan for jag och Elton till mormor och morfar. Var menat att vi skulle åka i morron, men vi for redan ikväll, Roger ska ju bara jobba natt och sova halva dagarna ändå.. Här hemma i Ljunga var Elton saknad, mormor var så gosesugen så hon höll på svimma! Elton somna sent ikväll och de är tokvarmt inne, så vi får väl se hur han sover i natt..


Mina nakenfisar! :)

dsc01517 (MMS)

Mina nakenfisar! :)


Bilder - 100711


Jag ligger i sängen och läser(!), vi vak...

Jag ligger i sängen och läser(!), vi vaknar av att åskan gick (och fortfarande går), Elton ligger fortfarande och sover, i sin säng dessutom! Jag minns inte sist vi vakna före han :) Nu börja de regna, perfekt bilväder! Hoppas att de håller i sej, men enligt väderrapporten igår skulle de vara 21+ och strålande sol..


Bilder - 100712

Bus Alvin

Söt Algot

Massa bus

Bad!


Bilder - 100709 & 100710

Bus på Birsta :)

Glass!

Ett dopp i poolen

Morfar-mys!

Nattningsdags! :)


Bilder - 100708

Elton mata gammelmormors fiskar, alltid när vi kommr dit!

Mys hos gammelmormor, efter ett dopp i poolen :)

Vattenmelon på bron


Bok

Precis när jag skulle blogga bilderna i går kväll, börja de åska och blixtra igen. De ville nästan aldrig ge upp, så jag la mej i soffan och läste bok i stället. Ganska mysigt! Dock var de inte så mysigt att veta att Roger var ute på sjön och fiska, mitt i ovädret.. Men dom hade klivit i land och åkt tillbaks när ovädret var över.

I dag på förmiddagen var vi bara hemma, gjorde lite vardags saker. Efter att vi sovit lunch, hade vi tänkt åkt och bada i en sjö. Men de blev ändrade planer! Vi packa in oss och Eltons lilla pool, i bilen och for till familjen Byström. Där bjöds de på middag, bad och bus i solen. Där var vi hela eftermiddagen och kom nästan nyss hem.
Elton och Roger har duschat, jag har tvättat och nu är pojkarna nattade. Ska snart väcka Roger, vi ska se på nån film som börjar snart. Men först ska jag duscha!

I morron ska vi till Rogers mormor, där Rogers moster är. Vi åker vid 11 och hämtar Ulla och Åke, sedan drar vi. Antar att vi blir där hela dagen. Kanske att vi hinner med ett kvällsdopp?
Sedan jobbar Roger Onsdag, Torsdag och Fredag natt. På Lördag ska han på fisketävling med Marcus och kommer inte hem förrän på natten. Så jag och Elton funderar på om vi kanske ska ta vårat pick och pack, åka till mormor och morfar. Vore mysigt!

Brevid

I dag när vi vakna, låg pappa Roger brevid oss. Supermysigt! Och att vi dessutom vakna strax innan 08, gjorde bara morronen ännu bättre. Vi myste i sängen länge, käka frukost tillsammans, duscha och packa in oss i bilen. I dag stod de besök hos kusin Cornelia, Marith och Danne, på schemat! Vi fika och busa i solen, barnen sov, jag och Marith prata skit och hade de supermysigt. Tänk så mycket kul Elton och Cornelia kommer ha!

Vid 15 for vi hemöver igen. Var menat att vi skulle bada med Mia och Cissi, men allt blev så sent.. Så vi bjöd hem dom på fika i stället för.
Vi hann bara hem så kom finbesöket! :) Jag slängde ihop en jordgubb och rabarberpaj, som blev sådär.. Besöket åt och inte klaga dom. Kanske för att dom var för bakis för de? ;)
Elton busa järnet med Mia och Cissi, peka att dom skulle sitta på golvet och leka med han. Haha, han vet vad han vill, våran lilla prins! Dessutom blev de massa gos med Cissi, som Elton föll för direkt! Sötlök :)

När besöket begav sej, for Roger och fiska med Marcus. Jag och Elton kika på One tree hill och myste i soffan, sedan natta vi. Precis när vi höll på somna, small de till och blixtra utav bara den. Från ingenstans! Och de lät precis som att de var utan för fönstret, nästan så de gjorde ont när de åska. Jag är aldrig rädd för åskan eller blixten, men ikväll blev jag de. Skiträdd! Och Elton lika så. Jag skulle gå och dra ur tvn och datorn, när jag kom tillbaks låg han och höll för ögonen. Lillprinsen!
Men vi kramades och jag pilla med hans hår, så somna han fort, riktigt fort. Nu ligger han och snarkar. Roger är fortfarande och fiskar. Så jag fundera på om jag ska slå på en riktig tjejfilm eller läsa bok. Hmm, kanske båda?


 Elton körde hårt med Mia och Cissi ;) Men alla tre skratta lika gott!


Uppe

Elton har fortfarande inte somnat.. Dessutom har pappa Roger kommit hem (efter ett arbetspass på 17 timmar), så självklart ville Elton inte somna då! Nu är vi uppe igen, halvkikar på tv medans Elton kör med en bil på bordet.

Antar att vi snart ska krypa ner i sängen igen, alla tre. Och förhoppningsvis somnar Elton fort! Hans tider blir ju så tokiga när allt blir förskjutet..

I morron är Roger äntligen ledig, tillomed några dagar. Ska bli så mysigt! Är de bra väder, blir de kanske bad med Mia, då de inte blev av i dag.

Nu är de massa trots på G här, så nu blir de sängen!

Dags för nattning!

dsc01505 (MMS)

Dags för nattning!


Lördagsmys


Vi har haft snabbesök av morfar och moster...

dsc01498 (MMS)

Vi har haft snabbesök av morfar och moster Louise! Dock är de ledsna miner här hemma nu..


Blomma bakom örat


Egentligen

I morse börja inte vår dag förrän 08:40, helt otroligt! Dock inte så konstigt egentligen, då Elton somna 21:30..
Vi klev upp och fixa frukost, tvätta lite och tog en långdusch tillsammans. Sedan fick vi ett ryck, klädde på oss och gick till tss(bussen) klockan 12, åkte till Birsta och leta shorts till prinsen :) Hitta även lite annat. 2 kortärmade åt Elton, 2 leksaks bilar till Elton, jag fick en tröja och lite annat smått. Sedan käka vi lunch, tog en glass och efter de sov Elton en stund. Medans hann jag kika i lugn och ro. När Elton vakna tog vi bussen hem, Elton verkligen älskar att åka buss!

Vi var hemma strax efter 17, försökte få i Elton lite middag, men misslyckades.. Istället åt han massa frukt, jordgubbar och vindruvor. Sedan fick jag i han en macka oxå, tur nog.
Elton fick bada på balkongen även i dag, de är ju så himla varmt! Precis när vi bada, kom pappa Roger hem. Elton lyste som en sol! :)

Pojkarna är nattade (Roger jobba 06-18 i dag och ska upp 03 i natt igen..). Jag har plockat ihop här hemma, ska hänga och vika lite tvätt. Dammsuga får jag göra i morron, då prinsarna sover.
Om vädret tillåter, ska jag och Elton och bada med Mia (och kanske Cissi?) i morron :) Ska bli supermysigt!

Nyss

Vi har nästan nyss kommit hem, nattat Elton och slängt oss i soffan. Elton och jag har haft en heldag med Melker och gammelmormor, Roger har jobbat ett 14 timmarspass. Så vi ska mys i soffan, tills ögonen inte orkar mer (vilket är snart)! Bättre bloggning i morron..

Bilder - 100707

Världens vackraste äter frukost, massor med frukost dessutom!

Väntar på tss (bussen) in till stan :)

Glass i solen!

Morbror Martin

Gammelmormor - Hon hann aldrig fatta att jag knäppte kort ;) haha!

Bus i massor

Så mycket att han tvärslockna i vagnen, utan protester! :)


Fortfarande

Finvädret håller fortfarande i sej! Och när Elton dessutom vakna 07 i morse, så kunde inte dagen börja bättre :)
Vi klev upp och diska, fixa frukost (som Elton åt hur bra som helst, tack för de!) och fundera på vad vi skulle göra av dagen. Både Martin och gammelmormor fråga om vi ville med in till stan. Och då jag lovat Elton att åka buss eller tss, som han säger, fick de bli så! Jag och Elton duscha, packa med oss de vi skulle och stressa bort till bussen. Hur mycket tid man än har, blir man alltid tvungen att stressa tillslut!
Elton var helt extas när bussen kom :) Så kul att se han glad, jag älskar han leende! Blev en surmin i Birsta, när vi var tvungen att byta buss. Men när den andra väl kom, blev allt bra igen!

Inne i stan mötte vi upp gammelmormor och Melker. Men Melker skulle umgås med kompisar, åka karuseller och käka mat. Så vi gick på stan och åt, träffa Martin och Gina och kikade runt. Elton sprang runt, runt, runt. Tillslut tvärsomna han i vagnen, utan ett ljud!
När Melkers pengar var slut, for vi hem ;) Roger kom och hämta oss, släppte av mej och Melker hemma, sedan for han och Elton med Marko och fixa med bilen. Melker fastna vid datorn och jag somna på soffan ;)

När pojkarna kom hem fixa vi middag (som Elton oxå åt, tack igen för de!), diska och fixa allt innan nattning. Elton var tjurig i kväll, men han somna ju sent i dag på dagen, så de hade jag räknat med..
Nu är de bara jag som är vaken. Alla sover och snarkar. Jag funderar på om jag ska se film eller om jag ska börja läsa boken. Drar mej för att läsa den, då den kommer gå fort att läsa ut, eftersom att den är så tunn ;) haha!

I morron då? Ja, Roger jobbar lång pass. Så han är inte hemma förrän mot kvällen. Melker ska till gammelmormor. Jag och Elton har inga planer, än så länge. De ska iaf vara sol och 25+, så nått bus ska vi nog hitta på :) Måste ta vara på dom soliga dagar vi får!

Bilder - 100706

Bus



Vattenmelon på gammelmormors balkongen

Elton testar motionscykeln :)

Gos med gammelmormors grannes katt, han älskar Snobben! :)


Bilder - Testning av nya hjälmen

En provtur med nya cykelhjälmen :)


Tokig


Vi ska ta bussen in till stan nu, möta upp gammelmormor, Melker och Martin! :) Mys!

Elton är helt tokig i tss (bussen, enligt Elton)!


Efterlängtade



Världens bästa Roger kom precis hem med min efterlängtade bok och choklad.
Han är bäst!


Lycklig

Svårt att beskriva, men på nått sätt, känner jag mej väldigt lycklig!
Jag har en underbar sambo, som älskar mej för den jag är, även mina sämre sidor! Som har "stått ut" med mej i 7½ år och gjort mitt liv till de de är.
Jag har världens vackraste, bästa, finaste, underbaraste, roligaste och helt otroliga son. Som gör min dag! Som bara behöver le eller säga mamma, på sitt eget lilla sätt (han säger mama, som en fransos, som morfar säger), så smälter jag.
Jag har en familj som finns där, som stöttar mej, hjälper mej när jag behöver de och älskar mej!

Jag hatar att vågen visar för många siffror, att jag inte är nöjd med vad jag ser (och att andra inte är nöjd med vad dom ser och dömmer mej därefter..). Men, jag är så glad att jag har tagit tag i de. Att jag har kommit så långt att jag vet att jag behöver hjälp och allt är i rullning. Jag längtar som en tok till första Viktträffen, men är ändå nervös. Nervös att jag ska få ett nej..

Jag är lycklig för att Roger mår så bra som han gör, lyser som en sol och gör mej glad. Att han trvis med jobbet och trivs med livet.

Jag är lycklig för att Roger sa för nån dag sedan, att han längtar efter ett syskon ibland. Vi ska inte ha syskon nu, inte på många år. Men att han tänker tanken, gör mej glad. Då han varit anti-syskon sedan vi fick Elton.

Jag har precis börjat längtat till vardagen, med dagis för Elton och jobbsökande för mej. Jag känner fortfarande ångest över att jag inte vet vad jag vill, men inte samma ångest.
Jag längtar tills vi ska köpa större lägenhet, börja om på nytt, där vi ska bo länge!

Jag är rätt nöjd med livet, jag är lycklig!


Hämta

Kvart i 12 var vi på busstationen för att hämta Melker, sedan for vi direkt på Kubenbadet. Precis när vi kom dit, täcktes hela himlen av ett stort fett moln. Trodde att de skulle försvinna, så vi bada i hopp om att solen snart skulle dyka upp igen! Tji fick vi.. Solen kom aldrig tillbaks. Men vi bada för de! Bada, fika och bada.

Klockan 16 gav vi upp, for och handla lite till middagen och tog en glass i gräset. Som vanligt, skulle Elton ha min glass och inte sin egen.. Hemma hos gammelmormor fixa vi middag: grillad kassler, råstektapärer, ananas och sallad. Mycket gott! Och Elton åt två hela kasslerskivor, Wiho! Han åt dessutom en macka efter maten (han råka se de vi hade handlat och allt han äter nu, är positivt!) och massa vattenmelon.
När klockan börja närma sej kväll för Elton, packa vi ihop och for hem. Hann bara hem, sedan låg Elton i sängen och sov. Han somna på bara några minuter! Men med bara några få minuters sömn på dagen och en fullspäckad dag med bus, är de inte så konstigt!

Roger är och hjälper Marko att få hem sin nya bil. Var menat att jag och Elton skulle åka med till Ljunga, en snabbis, heja på mormor och så. Men Roger fick jobba över, så de blev för sent.. Synd!
Jag halvsitter i soffan, väntar på att Roger ska komma hem, så jag får duscha. Sedan ska vi slå på en film, mysa i soffan och bara vara!

Bilder kommer senare eller i morron!

Skillnad

Vilken skillnad de blev med fläckten i sovrummet, i natt! Elton kom inte över till oss förrän 02:30 (minns inte sist de hände!) och sov hur bra som helst, resten av natten. Dock vakna han före 06, så vi är tillsbaks i gamla rutiner igen..

Solen lyser och de är supervarmt ute (fortfarande varmare inne dock..). Ringde gammelmormor förut, hon fråga om vi skulle med henne och Melker på Kubenbadet, när Melker kommer. Och vi sa självklart ja! Hade tänkt bada i dag, så de blir kul med sällskap.
Väskan är packad och Elton sover. Eller han sov, han kom precis smygandes med snutten och tutten. Typiskt! Skulle ha legat kvar, men hade tänkt fått lite gjort medans han sov. Han har inte ens sovit en ½ timme.. Undra hur dagen ska gå och framförallt kvällen? Jaja, vi får köra hårt hela dagen! Ända tills han ska sova, så får han stupa i säng då ;)


 


Sist

I morse slog Elton på stort och sov ända till 07:50! Jag minns inte sist han sov så länge.. Roger som kom hem i natt, vid 03, fick sova till klockan 10. Jag och Elton åt jordgubbar på balkongen, fick snabbesök av Martin och Gina, hängde tvätt och kika på Gustaf (tror de är Eltons nya favorit- vi har fått nya barnkanaler) medans.

Eftersom att i dag var Roger enda lediga dag, hade vi tänkt hitta på nått. Vi ville bada, men just då verkade vädret sådär. Vi bestämde att Elton iaf skulle få sova lunch hemma, så vi la oss med han. Sluta med att vi alla tre somna och sov i 3 timmar (?). Då hade typ hela dagen gått (Roger skulle med Marko och kolla på bil, på eftermiddagen..). Så vi gick på Ica och handla lite, så Elton fick cykla och inviga nya hjälmen! Tur att han hade den, för påvägen hem satte han ner ena foten och fastna, ramla av och slog huvudet i asfalten. Han har en tendens till att ska kliva av i farten..
Hemma fick Elton bada i poolen, på balkongen Superdupervarmt och kvavt! Vi fick även besök av gammelmormor.

Medans Roger for med Marko, hade vi mys i soffan med vindruvor och fläckten på högvarv. Roger kom hem lagomt till nattningen, mysigt! Dock tog nattningen över 2 timmar ikväll, så Elton somna först efter klockan 21. Men med tanke på hur varmt de är här, så är de inte så konstigt..

I morron jobbar Roger dagtid (06-16 typ), så vi får se vad jag och Elton hittar på. Är de finväder skulle jag vilja bada. Kanske att vi stämmer träff med gammelmormor och Melker? Melker ska nämligen till gammelmormor och vara där några dagar. Vi får se! :)

Jordgubbar på balkongen :)

dsc01481 (MMS)

Jordgubbar på balkongen :)


Jordgubbar på balkongen :)

dsc01481 (MMS)

Jordgubbar på balkongen :)


En utslagen hjälte


100704 - 20:34


Bilder - 100704

Så fort vi vakna, skulle hjälmen på! :)

Jag älskar Eltons små knubbiga fötter!

De har inte varit många minuter i dag, som Elton inte haft på sej hjälmen ;)

Hade tänkt att jag skulle natta Elton i han säng i natt, men medans jag gick på toa, hade han lagt sin kudde i våran säng. Så vi natta i våran ändå! :)


Kvavt

Vilken värme, så kvavt! Har väntat på regn och dåligt väder hela dagen, men de har inte kommit nått.. Skulle vara skönt med lite regn, som rensa luften!

Jag och Elton har sprunigt runt i linne, tillomed utan byxor, hela dagen! Vi har tagit upp fläckten och har vädret som bara den, men de är ändå varmare inne, än ute. Men, de är sommar! Jag önskar dock de kunde vara kallare nu på kvällen, så Elton fick sova riktigt.

Efter att vi hade varit ute och handla en snabbis, fick Elton ett bad i poolen, ute på balkongen Välbehövligt med ett svalkande dopp! Roger for och jobba vid lunch, jag och Elton tog en tupplur på 2timmar. Vakna klibbiga av svett, men gott sov vi :)
Vi har bara gått runt här hemma, ätit jordgubbar och glass, druckit massa saft (eller Elton har stått för den delen), tvättat lite, myst i soffan, tagit ett till dopp i poolen och bara varit. Ingen av oss har orkat nånting annat.

Elton hade jättesvårt att somna ikväll, tog nästan två timmar för han att somna. Men jag skyller de på värmen! Han var helt svettig när jag lyfte över han, till hans säng. Även fast han bara sov i blöja och kortärmat, med balkongdörren öppen..
Innan Elton somna, ringde vi till pappa Roger, för att säga god natt, som vi alltid gör. Men ikväll blev Elton så ledsen. Tårarna rann och han ropa efter pappa, tröck telefonen mot öra och ville inte alls sluta prata med pappa. Å, jag blev så ledsen i mamma hjärtat, av att se han så. Tårarna rann för mej oxå! Han peka på pappas plats och jag förklara att pappa kommer ligga där när han vaknar i morron, men han bara skaka på huvudet och peka igen. Hua, mammas fis (eller kanske pappas..)!

Jag ska ta mej en kall Cola och slå på en film, är bara skit på tv!

100704


Bad på balkongen

Just nu sitter Elton och plaskar i poolen, på balkongen! :)


Supermysigt!


Bilder - 100703

Lunch på Korvis

Elton fick självklart en glass efter, är de 30+ så är de!

Elton testar cyklar på Biltema, verkar som att de blir en till cykel, kanske i present?

Elton har tjatat om en cykelhjälm länge, så nu slog vi till! Och han vägra ta av sej den, haha :)

Jordgubbar på balkongen!

Bad på balkongen!
Elton väntar ivrigt på att pappa ska fylla poolen :)

Äntligen!

De är trångt, men de går! :)


Elton skulle promt äta kvällsfika naken och med hjälmen på. Och så fick de bli, han åt iaf! ;)

Jamasen han fick av farfar i Påskas, passar perfekt nu när de är så varmt!


Varmt

Vilket väder vi haft i dag, 30+. Helt otroligt varmt! Jag och Elton var sugna på bad, men Roger var inte alls sugen på de. Och då de var hans lediga dag, fick han bestämma.

Efter att Elton sovit lunch, klädde vi på oss och for på Korvis och käka lunch, i skuggan. Elton var rädd för fåglarna, stora och svarta fåglar Jag, som är dörädd för fåglar, försökte att inte visa de. Tur att pappa Roger var med och kunde skydda oss, jaga bort dom fulingarna som ville åt vår mat ;)
Sedan for vi på Biltema för att köpa solskydd till Eltons fönster i bilen, där hitta Elton en cykel han ville ha. Sluta med massa grin när vi skulle gå.. Funderar på om vi ska köpa den tills han fyller år :) Så kan han ha en här hemma och en i Ljunga.
Var på jakt efter tofflor åt Roger, men vi leta i halva Birsta och hitta inga som passa. Hitta ett par på Skokanonen, men dom var för små. Typiskt!
Innan vi for hem, var vi och handla lite. Hemma fixa vi jordgubbar och satte oss i solen, medans fixa Roger Eltons pool. Elton sken som en sol när den kom fram! :) Vi fyllde den på balkongen, lite trångt, men de funkar! Elton bada länge och hela balkongen var blöt ;)

Lite kvällsfika och tidigt i säng. Vet inte vad de är, men Elton har så svårt att somna på kvällarna nu och sover dessutom dåligt på nätterna. Kanske är värmen? Jag hoppas de iaf, så de inte är nått annat..
Men vi har börjat fundera på en ny säng till prinsen. Dock vet vi inte hur vi ska få plats, då de är trångt redan nu (vi har ju bara en 2:a, så Elton sover i samma rum som oss). Vi hade dessutom tänk köpt en stor säng direkt till Elton. Kanske kosta på lite mer, så han kan ha den länge. Men vi får se.. Jag vill bo större nu!

Jag och Roger ska fixa nått att äta, magarna kurrar. Sedan ska vi se film!

Bilder - 100702

Väntar på Emilie och Stella

Vi vill oxå bada!

Martin tror att han ska bli av med bonnbrännan ;)

Elton blev trötter

Söt Stella äter kex

Elton oxå!

Stella är redo för mer bad!

Påväg hem, slut efter allt bad :)

Jag såg ut som en tomat när vi kom hem..

Elton hörde fåglarna och skulle visa vart dom var :) Sötunge!


Bilder - 100701

Elton tog en tupplur hos gammelmormor

Gammelmormors grannes katt, Snobben, hade lämnat en död mus på gården.
Och självklsrt var Elton tvungen att ta bort den!

Sedan har han berättat om den musen tiotusenmiljonergånger ;)


100630


Morbror Martin lär Elton spela spel på Ipod, mycket roligt tycker Elton! :)


Sällskap

I går klockan 10:30 fick vi sällskap av Emilie och Stella, sedan gick vi till Malansbadet. Blev direkt massa bad, barna såg ut att ha superkul! :)
Lite fika och sedan fick båda barnen sova en stund. Medans blev de massa skitprat, mycket trevligt! Vi fick även sällskap av Martin och Gina.
Efter att barnen sovit klart bada vi mer. Vid 16 gav vi upp, traska hemöver och vinka hejdå till Emilie och Stella. Jag och Elton packa in och strata tvättmaskinen.
När Roger kom hem la vi köttet i marinad och for och handla. Hemma satte vi oss på balkongen, grilla och njöt. Då vi åt så sent, hann vi bara på med jamas och sedan skulle Elton sova. Sluta med att vi somna alla tre.. Jag fortsatte att sova, gud så skönt! Dock har Elton sovit jätteoroligt i natt..

I morse fick jag sovmorron, strax efter 08 klev jag upp. Vi har hunnit käka frukost, städa, vikt massa tvätt, diska, Elton har badat, vi har löst Melodikrysset och nu sover Elton. Jag och Roger ska duscha, så vi är klar när Elton vaknar. Då vi får se vad vi hittar på, men ut ska vi iaf! Solen lyser, de är monligt, men väldigt varmt. Skulle bli ända upp till 29+ i dag. Jag älskar sommaren!

Full

Roger har nästan nyss kommit hem (försenad X antal timmar..), han var så trött när han kom hem, så han såg full ut :) haha!
Så vi har bestämt med Emilie och Stella att vi ska gå på Malansbadet, ska bli så mysigt! Vi får väl se om Roger orkar sej upp och göra oss sällskap, men jag tvivlar!

Jag och Elton har varit vaken sedan 05:30, men har ändå inte fått mycket gjort. Vi har hängt tvätt och börjat att packa ner alla badgrejer, nu ska vi käka frukost. Sedan måste vi på Ica och handla lite, så vi har fika tills idag. Jag älskar solen!



Sist vi skulle och bada :)


Heldag

Vi har haft en heldag hos gammelmormor, med lite fixande, sen lunch, utebus och sällskap av Martin och Gina!
På eftermiddagen for vi hem, käka middag (som endast bestod av macka och mjölk, då Elton vägra allt annat jag erbjöd. När ska matvägrandet sluta?) och tog ett långt bad. Medans Elton bada, städa jag skötbordet och fixa lite med tvätten. Vi var klar lagomt till 19 (vart tog hela kvällen vägen?), så vi hoppa ner i sängen direkt. Elton hade svårt att slappna av, så nattningen tog lite tid..
Men nu ligger han och snarkar, va nyss och kika på han, sötlöken min! :) Roger är och jobba, kommer hem tidigt i morronbitti. Jag funderar på att fika lite, min mage kurrar!

I morron ska de vara strålande sol och varmt, så vi planerar att bada. Vart vet vi inte än, men bad blir de iaf! Vi kanske tillomed ska få sällskap av Emilie och Stella, vore underbart kul! :) Var länge sedan vi sågs nu, då Emilie jobbar heltid. Tråkigt! ;)

Roger är dessutom ledig Lördag och börjar inte jobba förrän klockan 12 på Söndag. Så Lördagen innebär oxå massa familjemys! Dock jobbar han Söndag - Torsdag sedan. Men vi klagar inte, de är jobb!

I dag blev de tyvärr inga bilder, då kameran låg i väskan, orörd.. Typiskt!

Bilder - 100630


RSS 2.0