Bilder - 101027 till 101030

En ny skylt!

Dehär är vad vi har pysslat med några dagar

Elton visa sin nya bil!

Mormor var igång med kameran! :)


En lägenhet

På Tisdag, ska vi och kolla på en lägenhet! :) En trea, de skulle vara så himla underbart att få större!
Som jag längtar tills dess!


Inte ett pip!

Ikväll kör jag en ny nattningstaktik! La mej först med Elton (han i sin säng och jag i våran), men han vägra lägga sej ner. Så då fick han en extra godnattpuss och sedan gick jag ut. Han sa inte ett pip! Men efter ett tag ropa han på mej en gång, men inget grin. Wiho! Dock sover han inte än, men han är tyst iaf :) Så vi får se hur de går!

Jag hade en kanondag igår! Först en mysförmiddag med mina två prinsar och efter att jag och Elton sovit en stund, kom mormor. Vi beställde kinamat och tände ljus, mormor hjälpte mej att fixa till mej och vi hade de mycket trevligt!
Vid 20 skjutsa Roger mej till Bergsåker, till Malin och Magda. Så kul att träffa Malin, hon är en mycket fin människa och jag blir så glad när jag är med henne! Och Magda, vilken pingla! Att jag dessutom fick höra en fin sång, innan jag for hem, gjorde bara kvällen ännu bättre!
Jag hade supertrevligt hela kvällen, träffa massa nya människor och bara vara Helené. Underbart!
Strax före 02 ringde jag min älskade Roger, som kom och hämta mej, Annelie och Jim. Han är bra bäst, min karl!

Hela dagen har jag varit segare än segast! Trött, slut och ont i nacken, efter allt målande hos Memme. Men, nu mot kvällen, känner jag mej mer mänsklig iaf!
Roger är som vanligt och jobbar vid den här tiden, så jag ska bara se Private Practice hela kvällen! Ja, nu ska jag först se ensam mamma söker!

Inlägget har tagit evigheter att skriva, då jag gjort de i pauserna, så nu tror jag tillomed Elton sover ;) haha!

Malin, världens bästa Malin!

dsc02380 (MMS)

Malin, världens bästa Malin!


Malin, världens bästa Malin!

dsc02380 (MMS)

Malin, världens bästa Malin!


Jag har en fyndig karl jag, han öppna prec...

Jag har en fyndig karl jag, han öppna precis min cider med bältet i bilen! Haha :)


Måla mamma naglarna, ska Elton oxå måla na...

dsc02350 (MMS)

Måla mamma naglarna, ska Elton oxå måla naglarna. Såklart!


Mormor blandar drinkar! ;)

dsc02349 (MMS)

Mormor blandar drinkar! ;)


Kinamat och sällskap av 3 favoriter, under...

dsc02346 (MMS)

Kinamat och sällskap av 3 favoriter, underbart!


Första för kvällen, mums!

dsc02345 (MMS)

Första för kvällen, mums!


Elton bygger och bygger, sötlöken! :)

dsc02343 (MMS)

Elton bygger och bygger, sötlöken! :)


Elton har precis fått lego av mormor, kan ...

dsc02342 (MMS)

Elton har precis fått lego av mormor, kan lova att de är en glad Elton här hemma nu! :)


Nyvakenmys!

dsc02339 (MMS)

Nyvakenmys!


Nu ska här sovas!

dsc02332 (MMS)

Nu ska här sovas!


Påväg till Memme!

dsc02331 (MMS)

Påväg till Memme!


Mysfrukost med tända ljus och mina favorit...

dsc02326 (MMS)

Mysfrukost med tända ljus och mina favoritpojkar! :)


Här startar morronen med Pingu!

dsc02325 (MMS)

Här startar morronen med Pingu!


Måla

Igår spendera jag och morfar mest hela dagen hos Memme, då vi skulle måla taket i köket. Medans var Elton med pappa, mormor och morbror Martin på Birsta. Elton hade sovit nästan hela besöket.
Gick bra att måla, kul att få egentid med morfar och skönt att komma hemifrån.
Resten av eftermiddagen och kvällen spendera jag i soffan, hade sjukt ont i nacken och i huvudet.. Nacken är dessvärre inge vidare i dag heller.

Just nu sitter jag i Eltons saccosäck och kollar på medans han plaskar runt i badet :) Han verkligen älskar att bada! Får se om vi kanske åker på badhuset i morron, vi har iaf pratat om de.

Snart kommer mormor och Martin, dom ville ha kaffe. Och självklart ska dom få de! Kul att träffa Martin lite oxå, då de var en evighet sedan! Tror han ska vara hemma en vecka nu, så vi kanske hinner ses mer! :)

Får se vad dagen innehåller, just nu har vi inga planer. Eller jo, vi ska på bolaget! För i morron ska jag till Malin och Magda på Halloween/inflyttningsfest! :) Ska bli jättekul! Dock hatar jag att klä ut mej, haha!


Önska

Nu är jag less, sjukt less på snorig näsa och hosta! Jag önska bara att de försvann, iaf för en vecka eller så. Så jag hinner ladda batterierna och orka med bacillerna!
Jag längtar tills Elton börjar prata, mer än någonsin! Jag håller helt allvarligt på att bli tokig, ordet mamma går nämligen vamt, mycket varmt, här hemma! Han säger inget annat! Även fast han ska "prata eller berätta" nått för pappa, säger han mamma först..
Och då Roger jobbat mycket nu och Elton varit hemma flera veckor, har de blivit mycket jag och Elton (Förstå mej rätt, jag älskar att vara hemma med Elton och är jätteglad för att jag har chansen att vara hemma. Men en sjuk Elton, som bara är inne, inte äter och grinar mest hela dagarna, måste man få andas annan luft!). Så i morron ska Elton och pappa Roger få ha egentid tillsammans, vilket oxå är mycket viktigt! Medans ska jag hjälpa morfar att måla taket i Memmes kök. Ska bli skönt att komma hemifrån och göra nån nytta, förutom att diska och tvätta, typ!

I dag har vi haft morfar på lunch och även resten av dagen. Senare kom även mormor, då fixa vi middag tillsammans. När Roger sluta, åt vi och myste. Jag älskar att ha familjen nära!
Nu ska jag se ett till avsnitt av Private Practice, sedan ska jag krypa ner i sängen!

Påhitt

Igår efter att vi ätit, sovit och duschat, for vi på Birsta. Rogers påhitt, dessutom! Han fick presentkort av pappa sin, när han fyllde år. Så vi var och kika på lite kläder, han hitta två tröjor bara.
Elton fick med sej en tröja, en kofta och en jamas. Allt för 135:-, halva reapriset! Dock var tröjorna i större storlekar, så dom får vänta ett tag!

När vi kom hem fixa vi gröt, borsta tänderna och på med nya jamasen. Elton hade jättesvårt för att somna igår, då pappa gick över till grannen för att kika på hockey. Han fråga miljoner gånger efter han.. Men ikväll är pappa hemma och har dessutom helg!

När mormor slutar jobba, kommer hon hit, så ska vi fixa middag tillsammans. Hon hade hitta nått nytt recept, som vi skulle testa idag! Får se om Memme och morfar kanske oxå hakar på, hoppas de!

Bilder - 101024 till 101026

2 sluta pojkar, efter en helgs kalasfirande! :)

Baddags!

Dagens fynd

Testsover jamasen, såklart!


Årets Hjälte-Mama

Linda: http://tv.expressen.se/nyheter/aretshjaltemama


Tagit om..

Har precis ringt dagis och sagt att Elton inte kommer, förkylningen har tagit om igen.. Snorigt och hostigt värre, att de aldtig tar slut! När ska jag kunna börja med nånting, plugg eller vad som?

Roger hade tagit ledigt på Söndag, så han var även hemma halva dagen igår, då han jobbar natt och börjar på eftermiddagen. Så igår var vi och storhandla, skönt att ha de gjort!
Resten av dagen var jag och Elton hemma, då han inte är pigg. Men igår var de gnälligare än gnälligast, jag tror Elton grina sej igenom mest hela dagen..
Men han sov bra inatt (dock somna jag på tok för sent..), lite sämre på morronen, men helt okej.

Roger har nästan nyss kommit hem, så nu ligger han i sängen och snarkar. Men nu är han tillbaks på sitt vanliga schema, så idag är han ledig! De betyder även att han jobbar dag i morron och gör sedan helg! :) Lyx!

Nu ska jag och Elton fixa frukost! Elton äter dåligt igen, så jag antar att de inte blir allt för mycket i magen..

Älskade lilla tjockis - 080929


Så fint

Kolla så fint jag fått! Tack igen Nina :)


Vid din sida


Jag och Roger kollar på den nu, vilken film!
Jag tycker den är så bra och tårarna bara rinner..


Helené & Elton


Bilder - 101014 till 101024

101014 - Påväg på Birsta

På Birsta var vi ute efter en present till Roger, en mössa till mej, vantar och badbyxor till Elton.
Och allt hittades!

101016 - Pappa och morfar var hos Memme och tapetsera. Blev superbra!

Elton kollar så pappa och morfar gör rätt!

Elton hittade en penna hos Memme..

101017 - Birsta och Ikea med Memme

Elton fick välja en lyckta som han ville ha, han valde direkt den blåa. Den är rätt söt ändå! :)
Jag köpte en ny grön, då dom gammla gått sönder.. Tänkte köpa några till, om jag gillade den.

101019 - Pappa Roger fyller år!

101020 - Påväg hem från dagis

Elton har fått en ny åkpåse till vagnen - vi är supernöjda!

101023 - Vi fira Roger

Elton i sina nya fina röda byxor - Jag älskar dom!

Jag i min nya skjorta :)

Kvällsbus!



Massa

Har precis nattat Elton, som somna jättesnällt! Men efter en lång dag, med massa besök, är de inte så konstigt :)
Vi har haft en toppendag! Elton gav oss alla en sovmorron, vaknade inte förrän 08:20(?). Mycket skönt! Sedan var de full fart. Vi städa, fixa de sista på tårtorna, duscha och gjorde oss i ordning. Klockan 12 kom Mia och Leif, sedan droppa alla in, en efter en. Massa tårta har ätits, massa kaffe har druckits och massa skitsnack har de blivit! Roger verkar iaf nöjd med dagen, vilket är huvudsaken :) Nu är Roger hos en kompis och dricker öl, vad dom ska hitta på för tok ikväll, vet jag inte! Jag ska iaf plocka fram lite godis, krypa under filten och se massa avsnitt av Private Practice!

Bilder får bli i morro, har en massa att lägga upp, men ingen ork..

De börjar arta sej, mums!

dsc02191 (MMS)

De börjar arta sej, mums!


Eltonspråket

Idag sa Elton momma för första gången! :) Han säger ju bara ett "namn", vilket är Memme (gammelmormor). Men idag när jag fråga om han kunde säga de, sa han de dirket! Ringde mormor direkt, som nästan börja grina av lycka. Haha!

Elton är ju väldigt seg med talet och dom få orden han säger, har han hittat på. Eltonspråket, brukar vi säga! Men jag var likadan, men när jag väl börja prata, kom allt. Och jag är inte ett dugg nervös eller orolig över talet. De kommer när de kommer!
Och han förstår ju allt vi säger, gör sej förstådd på annat sätt och kör rätt mycket tecken (som han är jätteduktig på!)!


Dåligt humör

Dagen blev inte alls som jag tänkt mej.. Jag blev på dåligt humör och som räddaren i nöden, ringde mormor och ville ha med mej på Birsta. Precis vad jag behövde, lite tid för mej själv, med min älskade mamma!
Sagt och gjort, mormor hämta mej och vi gjorde Birsta. Leta present till Roger, mötte upp gammelmormor och fynda en skjorta (½ reapriset - och gammelmormor betala, haha!).

Pojkarna hade haft besök av farmor, dom hade busa och käka glasstårta. När jag kom hem, stod Roger och fixa Tacosen. Å, så glad jag blev!
Vi har precis ätit, så nu är vi mätta och belåtna. Roger är och handlar de sista till tårtorna, som vi ska fixa ihop när han kommer hem.

En tur

Vi har precis kommit hem från en tur på stan! Elton ligger redan i sängen, då han var dödligt trött! Får se om båda prinsarna somnar ;)
Medans Roger gjorde sitt, gick jag och Elton på stan och kika. Hitta långkalsonger, som vi var ute efter! Och även ett par röda byxor till Elton, ett riktigt kap. Först var dom nedsatt från 199:- till 99:- och sedan fick jag 20% extra på de, så 79:- blev de tillslut. Mycket bra deal!

Sedan var vi och handla till smörgåstårtorna, fattas bara nån enstaka grej, som Roger skulle fixa senare.
På eftermiddagen kommer Rogers mamma och Åke, dom kunde inte i morron, så dom ska fira han idag istället. Så de blir fika även idag! Och ikväll ska vi äta Tacos och ha myspys! :) Längtar redan!

Lyx

I morse vakna Elton inte förrän 08:10(?), helt otroligt! Och inte nog med de, jag fick ytterligare sovmorron! Roger och Elton fixa alla morronbestyr och Roger lämna Elton på dagis. Dock fick dom stressa lite, då Elton sov så länge.. Tack mina älskade pojkar!

Jag sitter fortfarande i morronrock, dricker te och njuter av tystnaden. Lyx! Roger är och lägger på vinterdäcken och mormor for och jobba för ett tag sedan, så nu är de bara jag hemma.

De hade gått jättebra på dagis igår, med tanke på hur länge han hade varit hemma. Han hade ätit mycket och sovit bra, lekt och varit glad. Mycket skönt!
När vi hämta Elton från dagis, for vi och handla, mötte upp mormor oxå. Sedan hann vi bara hem, duscha, fika och göra oss klar för föräldramötet. Elton stanna hemma med mormor och myste!

Mötet gick bra, vi fick information om renoveringen dom ska göra. Kommer bli så bra och allt kommer bli tipptopp. Känns jättekul! :) Och vi verkligen älskar Eltons fröknar, allihopa! Jag vill inte att Elton ska byta avdelning ;) Haha! Jag hoppas iaf att de är en bra bit bort.

Idag har vi inget på schemat.. Vi får se hur länge Roger blir kvar i Härnösand. Elton ska iaf få bada när han kommer hem. Sedan ska vi fixa lite middag och hoppas att pappa Roger kommer hem lagomt tills dess.

I morron ska vi först in till stan, fixa lite ärenden. Sedan ska vi och handla till smörgåstårtan, som sedan ska göras på eftermiddagen eller kvällen. Ska bli så gott!
På Lördag ska vi fira Roger, med tårta och paket. På kvällen ska han till en gammal kompis och hitta på nått, prata gamla minnen. Jag och Elton ska vara hemma och mysa, kanske att vi får sällskap, vore trevligt! :)

Över förväntan

Elton är lämnad på dagis, vilket gick över förväntan dessutom! Jag fick en puss, vi vinka och sa hejdå. Inga tårar alls, skönt för mamma!

Nu ska jag fixa lite frukost, te och en baguett med brieost. Mums! Sedan ska jag ta tag i städningen, men jag tänkte att Roger ska få sova ostört ett tag till. Så medans ska jag kika på film ;)

Föräldramöte

I morron ska vi på våra första föräldra möte, känns mycket konstigt! :)

Fröken J ringde tidigare idag och fråga hur de var med Elton, då han inte varit på dagis på nästan 3 veckor. Gulligt tyckte jag! Men idag fick han vara hemma då Roger fyllde år, i morron ska han dock gå. Ska bli spännande och se hur de går, då de var så länge sedan sist..
När vi ska på föräldramötet, ska Elton busa med mormor. Tack för de!

Idag har vi haft en riktig mysdag! När Roger vakna fira vi han med lite paket och kramkalas. Efter att vi sovit lunch, kom mormor hit. Vi fixa ytterfile, grönpepparsås och pärer. Mycket gott!
När Roger for och jobba, for vi på Birsta. Mormor skulle hitta present till Roger, men hann inte med så mycket.. Så de får vi ta senare i veckan! :) Dock fick Elton med sej två tröjor hem, halva reapriset. Kanon!

Efter en snabba Birstaturen, for vi till Memme för att hämta morfar som var där. Skjutsa han till lastbilen Kvissleby, sedan på Ica Maxi och handla lite smått och gott. Hemma lagomt till nattning. Eller vi fika te och macka innan, mys!

Nu sover prinsen, mormor halvsover här på soffan brevid mej och jag funderar på att se ett avsnitt av Private Practice. Har fastnat totalt!

Bilder kommer i morro, har halkat efter en hel del..

Vi håller på att slå in pappa Rogers paket...

dsc02172 (MMS)

Vi håller på att slå in pappa Rogers paket :) Elton är en hejare på att tejpa!


Grattis!


Tända ljus, te, en biskvi och Private Prac...

dsc02170 (MMS)

Tända ljus, te, en biskvi och Private Practice. Kvällen är räddad!


Mormor & moster

Jag och Elton väntar på att mormor och moster Louise ska komma, vi ska käka frukost ihop. Mys, så här på en Måndag! Och att mormor ska vara i stan mest hela tiden, i tre veckor, gör bara saken ännu bättre. Underbart!

Skit natt!

Inte nog med att jag kom i säng sent, utan när Elton vakna strax efter 02, hade jag fortfarande inte somnat.. Jag var inte ett dugg trött och hade på tok för mycket tankar och funderingar. Och att jag dessutom somnade tidigare på kvällen, när jag natta Elton, gjorde inte saken bättre..

Elton har sovit oroligt hela natten och när Roger tände lampan i hallen, när han kom hem i morse, strax efter 06, vakna Elton direkt! Som tur var låg han iaf kvar i sängen ett tag, men gud så seg jag är.. Har precis tagit en Alvedon, mitt huvud håller på att sprängas!

Har varit dåligt med bloggande senaste dagarna, men de har inte hänt så himla mycket faktiskt.

I Lördags var pappa och morfar hos Memme och tapetsera hela dagen, från tidig morron, till sen kväll. Men bra blev de, mycket bra!
Efter att jag och Elton sovit lunch, for även vi till Memme. Där bjöds de på middag och bus hela eftermiddagen. Vi kom hem lagomt till nattningen!

I gårmorse var vi till Memme och kolla så att tapeterna satt kvar, vilket dom gjorde ;) Lite fika och ett försök till att få in dom sista fiskarna, sedan var klockan sovtid för Elton.
På eftermiddagen for Roger och jobba, jag och Elton for med Memme på Birsta och Ikea. Jag kom hem med en ny tvättkorg, den vi hade innan var så himla liten. Blev perfekt!

I dag har vi inga planer alls. Men blir de bra väder, ska vi gå ut iaf. I morron får vi se, om Elton blir hemma eller inte. Roger fyller ju år, men han jobbar ju natt, så han sover ju bort halva födelsedagen och sedan far han ju och jobbar igen. Vi ska fira han på Lördag i stället, med smörgåstårta och allt, mums!

Nej, nu ska vi ta lite frukt och mysa ner oss i soffan framför Pingu! :)

Private Practice



Jag har länge tänkt att jag ska se Private Practice, men inte tagit mej för. Men nu så! Har redan sett halva första säsongen, därför jag fortfarande är vaken.. Men nu väntar sängen, ett måste!
Jag kommer vara dö när Elton vaknar i morronbitti!



2 timmar

De tog två timmar att natta Elton ikväll, han somna nästan nyss.. Skruttunge! Så nu ska jag poppa lite popcorna och se både Gossip Girl och Ensam mamma söker, på Play. Tur att de finns, när man har en tjurig unge ;) haha!


101016


Djungelboken 2



Just nu här hemma, gå Djungelboken 2 väldigt varm!
Men de är inte bara Elton som tycker om den, utan jag älskar den! Jag tycker den är supermysig, härliga sånger och riktigt fin. En tecknad i min smak, helt klart!


De var ju paus i Idol nu, så jag ser Robin...

dsc02131 (MMS)

De var ju paus i Idol nu, så jag ser Robinson, då jag missa de sist!


Jag ligger fortfarande här i min ensamhet ...

dsc02130 (MMS)

Jag ligger fortfarande här i min ensamhet och kollar på Idol, dock är de rätt mysigt ändå ;)


Prick

Även idag vakna Elton prick klockan 07:40. Vågar man hoppas på att de är för, iaf en lite längre period, slut på superdupertidiga mornar? Jaja, så länge de varar är jag mer än glad!

Idag har vi haft en städar och fixar dag, här hemma. Var länge sedan vi tog en riktig städning, så de var på tiden!
Nu på kvällskvisten fick vi besök av morfar, som ska sova här. Så vi har ätit god middag, om jag får säga de själv! ;) Bästa jag gjort på länge!
Prinsen är precis nattad, av pappa Roger. Roger och morfar for till Danne för att hämta nånting som dom ska ha i morron, då dom ska till gammelmormor och tapetsera.
Jag har tänt en massa ljus, plockat fram godisskålen och ett stort glas med Cola. På tvn visas Idol, men jag funderar på en film i stället faktiskt!

För fort..

Dagarna går för fort, när vi är ledg tillsammans alla tre.. Men vi har haft en kanondag, jag och mina älskade prinsar!
Blir inge bloggande ikväll, jag och Roger ska bara se klart CSI och sedan väntar sängen! Man vet aldrig när Elton vaknar..

Bilder - 101012


101013


Helg

Ännu en dag börjar närman sitt slut! Och att Roger dessutom gjorde helg i morse, gjorde bara dagen ännu bättre :) Dock sov han till 12 och for sedan till gammelmormor, min duktiga sambo, så vi har knappt sett han!

Elton blev hemma idag oxå och likadant blir de i morron, han är inte alls sej själv. Men jag tycker ändå att de går åt rätt håll nu!
Vi har nästan precis fått mat i magarna, sent för att vara hemma hos oss, men vi väntade på Roger :)

Snart är de dags för nattning, vilket prinsarna sköter ikväll ♥ Lyx för mej!

Vad hände? Elton vakna nu! :) Minns inte s...

Vad hände? Elton vakna nu! :) Minns inte sist han sov så länge! Jag hann tillomed vakna före!


Tidigare ikväll vakna Elton till och ropa...

Tidigare ikväll vakna Elton till och ropa mamma, så jag gick in till sovrummet, men han snarkade så gott så! Nu när jag gick och la mej, ligger prinsen och pratar i sömnen :) Så jag antar att han gjorde de tidigare ikväll oxå! Sötlök :)


101012



Bjuder på en bild ikväll, resten kommer i morron! :)


Nästa

Jag kunde inte hålla mej, så jag såg nästa avsnitt av Desperate Housewives oxå ikväll! ;) haha!

Elton blev hemma från dagis idag oxå (och blir även de imorron, får se hur de blir på Torsdag..), han är inte all på topp. Snoret rinner och han är ganska hängig, dock börjar hostan lugna ner sej lite iaf!

Så vi har haft en kanondag, bara vi två! Efter att vi sovit, fått lunchen i magen och vinkat hejdå till pappa Roger, gick vi ut i finvädret. Så underbart att solen lyser, tråkigt dock att de måste blåsa så himla mycket.. Jag behöver verkligen en jacka nu, fy så kallt!

Jag har aldrig riktigt tyckt om hösten, kallt och ruskigt. Men när vi var ute idag, var de så himla fint! Solen lyste, alla fina färger på löven och Elton hade de så kul, att springa i och plocka upp löven! Vi fick en massa fina bilder idag, en massa! Tyvärr har jag ju bara mobilkameran nu, men jag tackar gudarna för att den är så bra som den är!

Efter att vi hade varit ute och busa, gick vi in och baka! Vi baka två olika havrekakor, vet dock inte hur dom smaka, då jag inte alls är sugen.. Men i morron ska dom testas!
Annars har vi bara hunnit med middag, tvättat lite och läst en massa böcker! Förut har Elton inte alls visat intresse för böcker (måste dock erkänna att jag varit dålig på de, då jag egentligen hatar att läsa böcker och speciellt högt.. Dysleksin som spelar in? Vilket fall, ska jag bättra mej!), han har inte kunnat sitta still och "väntat" på att jag ska läsa klart, utan bara bläddrat fort förbi och sedan bytt bok. Men ikväll har vi betat av flera böcker :) Jättekul faktiskt!

Nä, blev bara massa babbel. Hade egentligen ingenting att skriva, skulle egentligen krypa ner i sängen. Haha! :) Så nu ska jag göra de, Godnatt!

Hålla handen



Elton har blivit jätteduktig att hålla handen när vi tex är och handlar och de far massa bilar förbi.
Men nu vill han även hålla handen när vi är ute och går och jag tycker de är så mysigt - Jag älskar hålla din hand!


Mardrömmar

Hela natten har jag drömt mardrömmar! Och att Elton vakna vid 01 och skrek rakt ut, gjorde inte saken bättre.. Tur att Elton iaf ville sova till strax före 07!

Solen lyser, men de blåser rätt bra.. Men jag hoppas att vädret är rätt okej efter att vi sovit och fått i oss lite lunch, då ska vi gå ut och busa! Dessutom ska vi och handla lite, för vi tänkte baka idag! :) Mys!

Bilder - 101010 & 101011

Hos Memme och tar upp fiskarna :)

En naken cyklist!

Promenad på Ica!


Bilder - Badbus 101009


Dåligt

Har varit dåligt med bloggande dom senaste dagarna..

I Lördags hade vi en riktig familjedag, en behövlig sådan! Var länge sedan vi hitta på nåe skoj, alla tre tillsammans.
Roger fick sovmorron och jag och Elton myste i soffan. Efter lite frukost i magarna, for vi till Memme för att lämna några grejer. Hon överaska med fruktsallad när vi kom, mycket gott!
Men vi stannade inte allt för länge, då målet var badhuset! Oj, så lycklig Elton blev när vi hoppa i vattnet! Han var som en fisk i vattnet och härja på i hela 2 timmar! Och inte ville han ge upp då inte, men då klockan bara rusa iväg och Eltons sovtid hade passerat för evigheter sedan, var vi tvungna.. Men innan vi for hem för att sova, fick Elton Elton i sej en korv. Dock halvsov han igenom hela måltiden och vägen hem, men somna gott hemma i sängen oxå!
Jag och Elton kramades och sov gott i sängen, pappa Roger skulle vara vaken. Men även han somna på soffan, så vi vakna inte förrän 16.30!!! Hua, på tok för sent..

Men jag och Elton hade en supermysig kväll! Medans var pappa Roger på hockey. Klockan 22 stupa Elton i säng, men han var glad och go hela kvällen! Mammas hjärta ♥

Igår fick jag sovmorron, ändå till 09:30! Där efter for vi direkt till Memme, Roger skulle spackla sista väggen och jag och Elton skulle hjälpa Memme med att få upp fiskarna. Några fiskar fick vi upp, men Elton tyckte inte att dom skulle bo i källaren.. Han blev nästan ledsen, men efter att jag förklara varför för han, gick de ann iaf! :) Sötlök!

Roger börjar ju sin jobbvecka på Söndag eftermiddag, så jag och Elton hade hela kvällen för oss själva!

Idag har vi bara varit hemma. Jag tycker Eltons förkylning börja ta om igen, han hostar och snorar bara mer.. Så vi har tagit de lugnt! Tagit en långdusch, tagit en kort promenad bort på lill Ica och handla massa frukt, Elton har cyklat en massa (inne såklart) och latat oss!

Nu ligger prinsen och sover, Roger jobbar (sitt nästsista pass för veckan, wiho!) och jag har tänt massa ljus och ska krypa under filten! Om de inte är nått sevärt på tv, ska jag se nån serie. Men först ska jag blogga bilder!

Nattligtbesök

Hade tänkt blogga ikväll, men jag och Elton fick morfar på nattligtbesök! Så de får bli i morron, nu ska vi se film istället. Mys, så här på en Söndag!

Inte känna igen sitt eget barn?

Hur kan man inte känna igen sin egen dotter, sin förstfödde dotter? Visst vi har inte setts på 4 eller 5 år..
Men att dessutom, när du för första gången träffa ditt första och ända barnbarn, bara nonchalera och inte ens säger hej?

Nu vet jag verkligen varför jag inte vill ha dej i mitt/vårat liv!


Sovmorron

Vilken sovmorron jag fick idag, har precis vaknat! Nu ska vi ta och packa ihop oss för att fara till Memme, där ska Roger spackla den sista väggen och jag och Elton ska hjälpa Memme att ta upp fiskarna! :)

Bloggar om gårdagen senare idag/ikväll! Hade en toppen dag! :)

Morronmys



Jag och Elton har nästan nyss klivit upp, snacka om sovmorron! Underbart skönt!
Nu har vi tänt ljus och myser i soffan, framför Mannny. Precis som de ska vara!
De ända som saknas, är pappa Roger, men han fick ligga kvar och snarka vidare. Annars brukar de bara vara jag som får sovmorron, men inte idag!


Mysig Fredagskväll..

Jaha, vilken mysig Fredagskväll jag fick ;) Mina två prinsar snarkar fortfarande ikapp! Har väckt Roger flera gånger (han ville att jag skulle göra de) och fått till svar: en liten stund till bara. Strax före 23 gav jag upp med försöken och nu ska även jag krypa ner under täcket!

I morron väntar en ny dag, med minsa två bästaste! ♥

Supermysigt



Vi blev hemma idag ändå.. Men, vi har haft de supermysigt! Inte gjort många knop i onödan, utan mest myst!
Vi har tagit en långdusch, ätit gott, byggt tågbana, kika på Oso och kramats (vad Elton har blivit kramgo senaste dagarna!)!

Inte nog med att pappa Roger jobba extra idag, utan när han jobbat klart, for han till gammelmormor och slipade väggarna där.
Han är bara för bra, min älskade karl!
När Roger kom hem, hade han med sej kött och kroketter. Vi slängde genast ihop maten och självklart blev de vitlökssallad till. Mums! Tillomed Elton åt, kroketter och allt (han som annars hatar pärer?). Då blir man glad!

Just nu hör jag hur Roger snarkar (inte så konstigt, då han klev upp klockan 03 inatt..), så jag hoppas Elton sover. Annars vette tusiken hur han ska kunna somna till de oljudet! ;)
Jag tänkte se Idol, om inte Roger kliver upp nått mer, annars ser vi nog en film.



I morron prata vi om att vi skulle fara och bada! Både jag och Roger hade tänkt på de, utan att prata med varandra. Så när jag förslog de, flina han bara :) haha!


Vad var i paketet?


En mössa jag beställde för ett tag sedan! Elton blev superglad :)


Bilder - 101007

Elton gosar med Sixten

Kusin Cornelia :)

Mupp 1 och mupp 2 - Även kallade Martin och Elton ;) Haha, vilket kort!

Elton fick för sej att testa mina skor, han blev mycket snygg ;)


Bilder - Firandet av gammelfarmor

Bus och åter bus med gammelfarmor!

Elton tjuvstarta med en kaka han, som han snodde ;) Haha!

Födelsedagsbarnet! :) - som tog emot fler grattis!

Elton och pappamys innan vi for hem!


Paket


När Elton vaknar, väntar ett paket på han! :)


Ganska lika?



När vi var och fira gammelfarmor, plocka hon fram några underlägg (som hon fått av oss barnbarn, nån jul eller födelsedag, för länge sedan). Elton blev helt till sej, peka först på morfar och sedan på, vad han trodde, var han!

Men, de är ju Melker! Och visst är dom ändå ganska lika? :) Elton vägra iaf ge sej, han propsa på att de var han och peka på sej själv hela tiden! När vi sa att de var Melker, blev han sur. Haha! :)


tröttare än tröttast

Nu är Roger hemma, jag tröttare än tröttast och Elton snarkar gott, så nu ska jag krypa ner brevid min älskade lilla prins och sova! Man vet aldrig när Elton vill ha morron..

Roger har tagit på sej en extrasväng i natt, så han intar sin favorit plats: soffan! Han gör de bra, min älskade sambo!

Imorron hoppas jag att jag och Elton får oväntat besök eller nått annat trevligt erbjudande, för sitta hemma ensamma orkar vi inte!

Missa

Jaha, Elton sov en timme och vaknar.. Sedan är han nästan vaken en timme till, skruttunge!
Så jag missa hela Robinson, får se reprisen i stället. Nu ska jag göra ett nytt försök att krypa upp i soffan, nu med en film!

Överraskade

Igår efter att vi hade sovit lunch, duscha vi och gjorde oss i ordning. För att sedan fara till Ljunga! Gammelfarmor fyllde ju år igår, så vi överraskade med att dyka upp som gubben i lådan! :)
De mest roliga var att vi hade skickat blombud, från Elton. Och när vi satte oss i bilen, fråga jag Roger om han trodde att hon skulle grina en skvätt?
Bara några få minuter senare, ringer gammelfarmor och kan knappt parata, för att hon grinar så! haha ;) Buketten blev väldigt uppskattad! Men när vi kom dit, blev hon över lycklig! Och presenterna passa perfekt, kul! Även att gammelfarfar (med hjälp av mormor) hade köpt världens snyggaste stövlar, så tuffaste 69åringen kan jag lova, är gammelfarmor!

Vi blev bjudna på massa tårta och massa kakor, hundra olika sorter! Tillomed Elton åt tårta, som annars bruka nobba de.
Strax efter klockan 19 var vi hemma igen och Elton fick åka bums i säng!

Elton har sovit lika bra inatt och sov dessutom i sin säng hela natten, kom över till oss och sov en stund till. Storkillen!
Efter att vi hade fått i oss frukosten, tog vi paketet och for till Danne, Marith och Cornelia. Danne fyllde år i Söndags, men vi hann aldrig gratta han då, så de fick bli idag!
Massa surr, bus, kaffe och kakor. De ska bli så kul att se Elton och Cornelia växa upp tillsammans :) Dock blev vi inte kvar så länge, då Eltons humör skrek efter sängen.. Men nästa gång ska han ha sovit innan!

Påvägen hem, plocka vi även upp morbror Martin! Han smsa och ville komma ocg umgås, mycket kul!
Så innan Elton skulle sova, hann vi med lunch. Resten av dagen har Martin varit här, käkat middag med oss och busa med Elton. Elton verkligen älskar Martin!

Jag har precis nattat Elton, som somna jättesnällt ikväll! Roger och Martin är på hockey, så jag är ensam ikväll. Men jag tänkte tända lite ljus, se Robinson och ta en bit av pajen, som jag baka tidigare ikväll! :) Lite ensammys!

Grey´s Anatomy



Äntligen, äntligen, äntligen!

Som jag längtat!


Bilder - 101005


Grattis!


Jag är inte ett dugg trött, men med en E...

Jag är inte ett dugg trött, men med en Elton, som man aldrig vet när han vaknar, är de bäst att krypa ner under täcket! Elton snarkar dock rätt gott, så jag kanske somnar fortare än jag tror! Man kan iaf hoppas ;)


Present

Idag när Roger vakna (han hade jobbat natt), kom han på att vi skulle fara på Birsta, för att leta present till gammelfarmor. Hon fyller år i morron, så de var en bra plan! ;)
Efter mycket letande och spring hit och dit, hitta vi de vi skulle ha iaf. Hann precis i tid på dagis, för att hämta Elton.

Elton hade dock inte haft nån bra dag alls på dagis.. Han hade somnat redan klockan 10(?) och sovit över lunchen. Så han fick äta senare med en fröken, vilket resultera i att han inte åt nånting.. Även fast de var korvstroganoff och mackisar.
Men när jag och pappa hämta han, sken han upp som en sol. Mamma och pappas älskling!

Vi försökte gå på Stor&Liten, alla tre, men Elton ville bara sitta i knä med tutten och snutten. Så vi gav upp och gick hem i stället!
Hemma vinka vi hejdå till pappa Roger, som skulle jobba sista natten för veckan (han brukar ju egentligen vara ledig idag och jobba dag i morron, men i tre veckor ska han jobba tre nätter i stället. Vilket betyder helg redan på onsdagmorron!)!
Jag och Elton fixa kyckling till middag (Elton åt dock bara lite ris..), Elton fick ett långbad och sedan har vi bara myst.
Han somna hur snällt som hellst ikväll, inte ett ord! Annars har han för vana att ta av täcket, så jag ska hä på igen, han tar av och om och om igen..

I morron blir Elton hemma, vi ska vara ledig alla tre tillsammans. Sedan får vi se hur Elton mår på Torsdag, om de blir dagis då eller inte. Vi kanske tar en helvecka hemma och nya tag nästa vecka?

desperate housewives



Som jag längtat! Och nu snart, väldigt snart börjar de! :)
Äntligen!


Naglarna - Lila med fuskblommor



Idag blev de en fuskvariant! Jag hade tyvärr inte så myclet tid på mej, så jag fuskade till de med blomklistermärken och några fjuttiga prickar.
Dessutom var nagellacket inte alls bra, jag fick måla tre lager innan de blev lila..


Ingen frukost

Vilken natt! Elton har sovit hur bra som hellst och sov dessutom ända till klockan 07. Mycket bra! :)
Dock åt han ingen frukost, som vanligt.. Spelar ingen roll vad jag erbjuder, han nobbar allt! Jag hoppas de vänder snart, väldigt snart!

Jag har precis lämnat Elton på dagis, gick hur bra som hellst! Inte ett ord och han ville ut och leka direkt, så han hade inte ens tid att vinka hejdå! :) Skönt, speciellt när han var hemma hela förra veckan!
Fröknarna tyckte han blev så fin så, i sin nya frill! :) Men de känns fortfarande ovant för mej..

Nu ska jag ta tag i disken, som har fått vänta allt för länge.. Kanske att jag städar ihop lite oxå, medans Elton ändå inte är hemma.

Bilder - 101004

Elton i sin nya fina halsduk! :)

Elton och Mia ville inte vara med på kort, busfrön! ;)

Mys!


Oplanerat

Jag och Elton har haft en rätt mysig dag, bara sådär helt oplanerat!
Först på morronen fortsatte vi rensa i Eltons leksaker och plocka ihop här hemma. Sedan kröp vi ner brevid pappa Roger och sov några timmar. När vi vakna kom gammelmormor hit, med bullar och allt! Efter lite fika fick vi på oss kläder och for på Birsta. Jag sökte jobbet, kika på en jacka (jag hitta en dessutom! Som passa min feta rumpa och utan att bli som ett tält över magen och tuttarna! Dock passade inte priset..) och Elton fick med sej en halsduk. Mammas snygging!

Egentligen var uppdraget att hitta tapeter till gammelmormor, så vi for på XL Bygg och gjorde de vi skulle! Tror att vi hitta rätt tapet, men gammelmormor skulle hem och fundera, som den stora funderaren hon är ;)

När vi kom hem, väntade Mia här. Så vi traska bort på Ica direkt, för att inhandla dagens middag! På Ica blev Mia sugen på tacos och jag var snabb att hänga på! Och Tacos blev de :) Mumsigt värre, såhär på en Måndag!
Massa mat, Coca Cola, underbart sällskap och skitsnack. En mycket bra start på veckan!

Elton fick dispans då Mia var här och var vaken ändå till klockan 20. Men han var på bra humör hela tiden, så vad gör de? Dessutom somna han snällt och relativt fort oxå!

Nu ska jag krypa upp i soffan, äta vindruvor och kolla på Medium!

Sökt extrajobb!

Idag har jag faktiskt varit duktig och sökt jobb, dock "bara" extrajobb. Men bättre än ingenting! Och vem vet, de kan ju alltid bli mer!
Och som vanligt, hoppas jag alltid för mycket..

Jag borde dessutom ta mej till arbetsförmedlingen, men jag drar mej för de.
Jag hatar de!


Kommentarer

Tack så himla mycket för alla kommentarer om Eltons nya frill! :) Jag hade tänkt svara på dom, men verkar vara nåe problem med bloggarna, för vissa kommer jag inte in på och vissa kan jag inte kommentera..

Frida: Elton förstod nog inte riktigt först, när jag visa han i spegeln. Sedan kolla han igen och gav ifrån sej största leendes! Idag har han gått och skakat på huvudet hela dagen och tagit i håret, så han tycker nog att nånting saknas ändå :)
Roger fick en bild direkt efter och tyckte att han blev så himla stor! Han jobba natt, så han såg han först på morronen när Elton vakna.

Emma: Jag känner precis så, de känns både och! För de är inte våran lilla Elton, utan en storkille nu! :) Jag saknar håret, men tycker att han blev superfin nu oxå!
Och som du säger, håret växer ju alltid ut! Lockarna finns kvar där bak i nacken :)

Camilla: Jag älskar pojkar med långt hår! Men Elton har ju alltid varit lockig och nu när dom inte var där jämt, så tyckte vi ändå (okej, mest Roger) att vi skulle klippa han. Som sagt, de är blandade känslor! :)
Japp, de är en viss åldersskillnad mellan mej och Roger, 14 år närmare bestämt! :)  

Din blogg kom jag tyvärr inte ens in på i huvudtaget :)



Vilken sovstil min älskade prins har! :)

dsc01989 (MMS)

Vilken sovstil min älskade prins har! :)


Bilder - 101003

Påväg till Emilie och Stella!

Mums med fika!


Finns även några underbart fina kort hos Emilie!


Bilder - Prinsen är korthårig!


Bilder - 101002

Elton är påväg på folkrace, men ville inte kolla på mamma ;)

Världens sötaste!

Elton och mormor kollar på bilar!


Ännu finare

I morse efter att vi käkat frukost, for Roger i väg och köpte hyllan vi hitta igår. Medans hann jag och Elton få på oss lite kläder och göra oss klara.
Hyllan var superfin och priset var ännu finare ;) Roger tog och skruva ihop den direkt, så nu står den på plats! Dock tom..

Strax efter klockan 10 stressa vi iväg på Ikea, för att köpa lådor och luckor till hyllan. Sedan vidare på Birsta för att leta present till Danne, som fyller år idag.
Planen var att Elton skulle somna i vagnen, medans vi handla, men han tjura på och höll sej vaken hela tiden.. Och då klockan drog iväg, var vi tvungen att skippa att fira Danne och fara hem i stället. Så Elton fick sova och Roger han fixa sej innan han skulle och jobba.

Efter middagen vinka vi hejdå till pappa Roger. Jag och Elton rensa bland hans leksaker, la dom i dom nya lådorna och kasta en massa. Så skönt att få de gjort!
Senare på eftermiddagen kila vi över till Emilie och Stella. Där bjöds de på nybakta bullar, bad och skitsnack. Lika trevligt som vanligt!
Dessutom hade Emilie fått i uppdrag att klippa Elton. Otroligt men sant! Ja, inte att Emilie skulle klippa han, utan att jag inte drog mej ur! Sagt och gjort, så fick de bli! Vi (eller jag, Roger har velat gjort de länge) har velat länge, då jag älskar Eltons långa hår. Men, lockarna försvinner ju så fort. Synd nog! Så vi bestämde att vi skulle klippa ändå.. Oj, så många gånger jag ångrat mej! Men han blev superfin och så himla stor. En riktig storkille! Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar håret!

Vi kom hem lagomt till alla kvällsrutiner. Nattningen tog en himla tid ikväll, vet inte vad de var med han.. Kanske för att pappa inte var hemma?
Jag ska fixa lite bilder på Elton nu och sedan ska jag se på film tänkte jag!


Hyllan, kommer bli skitbra!


Grejer

Nu ska jag och Elton kila bort till Emilie och Stella. Där ska de hända grejer kan jag lova! Om jag nu inte ångrar mej villsäga ;) Vilket fall ska vi fika, jag och Elton tänkte ta med oss lite prinssestårta som vi har, som måste ätas upp idag! Tur att vi har bra grannar som ställer upp på de ;)

Bestämma

När pappa få bestämma en dag som denna, blir de folkrace. Inte alls min typ av sport eller vad de nu kallas, men för att göra Roger glad och för att vi skulle få umgås hela familjen, följde jag och Elton glatt med!

Elton var fascinerad av alla bilar som körde fort, traktorerna som lyfte bilar och allt och alla runt om kring. Dock var han superdupertrött, så han fick ta sej en tupplur i vagnen.
Vi träffa Pelle (Rogers gamla chef), Tiina och Tezz. Vi blev bjudna på mackor och kaffe, Tiina fyller nämligen år idag!
Men efter någon timme gav vi upp, då de var så himla kallt och Elton inte ville ha vantarna på sej.. I ställer for vi och kika på en kamera. Kom dock ut tomhänt, tråkigt nog. Men vi vill inte lägga för mycket på en digitalkamera, då vi egentligen vill köpa en systemkamera. Dock tillåter inte ekonomin de just nu..

Sedan for vi hem, då klockan drog iväg så mycket. Roger skulle till Choppa för att kolla på hockey och vi skulle få i oss lite mat. Jag hann tillomed få en tupplur på soffan, under ett varmt och gosigt täcke. Och när jag vakna, hade Roger köpt en bokhylla. Haha!
Vi har ju en tom vägg i vardagsrummet och hade bestämt oss för att köpa en hylla dit, då hitta Roger en på Blocket (för halva priset. Så han slog till!
I morron ska vi och hämta den och även in på Ikea för att köpa några lådor och så till!

Jag och Elton har bara myst på här hemma, medans pappa var borta. Bäddat rent i sängarna, vikt tvätt och tvätta lite. Sedan fick vi även besök av mormor, morfar och Melker.
Mormor ringde innan dom kom och sa att dom var inlåst på Ica. Jag fatta ingenting! Men efter ett tag, när mormor förklarat. Dom hade tydligen varit med om ett rån på lill Ica (precis här brevid oss)! Så dom blev förhörd av polisen och så. När dom kom hit var Melker likblek och ville bara hem till Ljunga, goknöl! Även mormor var väldigt chockad. Usch, vilken upplevelse!

Nu ligger prinsarna och nattar. Jag ska tända lite ljus och plocka fram Coca Colan ;) Mys resten av kvällen!

101001


De är så mysigt!



Jag har nyss plockat ihop lite och tänt en massa ljus, jag älskar tända ljus! De är så mysigt och många ska de vara, såklart!

Idag har vi inte gjort mycket alls.. Roger har varit till gammelmormor och slipat en gång till. Jag och Elton har haft besök av Mia, en snabbis, då hon hade sin första tenta idag!
Vi har ätit god mat, favorit i repris: ytterfile med grönpepparsås och pärer. Mycket mycket gott! Självklart åt Elton ingenting idag heller..
Elton fick ett långbad nu innan nattningen. Nu ligger mina prinsar i sängarna, men jag hoppas att min stora prins tänker kliva upp igen! :)

Vi ska kika på film och mysa, hela kvällen lång!


Utan att jag märkte de..

I natt klockan 03, kom Roger in med Elton till sovrummet (Roger sov på soffan, då han skulle upp och jobba i natt). Han hade tydligen klivit upp ur sängen, utan att jag märkt de! Tassat in i vardagsrummet och pekat på tvn, haha. Tur att Roger var hemma, så han stoppa ner han i sängen igen. Undra vad Elton fick för sej då?

Som vanligt ville Elton ha morron strax före 06.. Jag tycker de är så svårt att komma ur sängen, när de är så himla mörkt ute! Men några tända ljus och massa mys i soffan, är man på banan igen.
Roger ringde för ett tag sedan och sa att han redan var på G hemöver. Så han är nog hemma innan 08, skönt! :)
Då blir de mysfrukost och sedan tror jag att vi ska sova en stund, alla tre.

Resten av dagen får vi se vad som händer!

Linda

Linda - Vilken kvinna! Trots alla motgångar, är hon så stark. Jag är så imponerad på denna kvinna!

Jag "träffa" Linda (och en massa andra underbart goa människor) på Familjeliv, när jag vänta Elton. Vi skulle alla ha barn kring Augusti -08. Sedan dess har vi surrat en massa och stöttat varandra!
Även fast jag inte känner Linda i verkliga livet, känns de ändå som att jag känner hon på nått sätt.

Livet är allt annat än rättvist..


RSS 2.0