AwkwardSå himla bra serie - rolig, mysig & enormt härlig! Har ni inte sett den, seee den!!!

Osams över strumpor?

Jag längtade så tills Elton skulle komma hem från Momma och Moff. Vi hade bestämt att vi skulle göra Birsta - handla kläder till prinsen och fika, bara han och jag.

Nu ligger han i sängen och grinar, jag sitter här och surar.. Allt för ett par blåa jävla strumpor! Ja, strupor.. Hur kan man bli så osams över ett par strumpor? Och hur fan kan en 4åring vara så otroligt tjurig, bestämd och klädmedveten? Fin start på dagen..  

Instagram

Är ju dålig på att uppdatera här, men på Instagram dyker de iaf upp några bilder då och då!
MissGidhammar - kika där :)

Joggningtur & blodprov

I morse efter att jag lämnat prinsen på dagis, tog jag mej en joggingtur bort till Vårdcentralen - där skulle de lämnas blod. Fyra rör blod fattigare blev jag. På Fredag är de återbesök på kirurgen som gäller - ska bli spännande och se "hur jag mår". Jag mår ju prima, men de ska bli kul att se vad proverna visa ändå!

Blev en promenad hem, så nästan 8km har jag hunnit med nu på morronen! Nu skriker dock magen efter frukost, var ju tvungen att vara fastande.

Ikväll ska jag och Karla iväg på gymmet - som jag längtat efter gymmet! Ska bli så skönt att komma igång igen, nu efter sommaren. Tur att jag iaf har varit ute och joggat i sommar!  

Nu var de länge sedan..

Gud så tråkigt! Jag som egentligen älskar att gå tillbaka och läsa, så har jag inte skrivit på fleeera vecker.. Kommer surt efter, kan jag tänka mej! 

Vi har haft en fin sommar, med sjukt dåligt väder. Pojkarna har mest myst runt och fixat sitt, medans jag har jobbat rätt mycket. Lite bad har de blivit, massa grillat, sena kvällar, Norge besök, Norge resa, fest och lite familje tid. Precis som de ska vara, förutom lite bad då..

Jag har gjort min sista tid på de schemalagda, så nu är sommaren över. Nu får vi se hur de blir! Just nu känns de helt okej med lite ledigt :) 
  

RSS 2.0