Bra nyheter!

Fick precis mycket bra nyheter, äntligen går de framåt! Åh, de pirrar i magen. Jag är så glaaaad! :)

Nu får tiden gå fort!

Du såra mej!

När vi skulle gå och natta, sa jag till Elton att släppa leksaken och hoppa direkt i sängen. Övertrött som han var, börja han tokgrina och sa: Mamma, du såra mej! Haha, jag kunde inte alls hålla mej för skratt!

Gangnam Style

Elton går runt och sjunger på Gangnam Style heeeela tiden, han är så söt!
Ikväll vid nattningen tyckte jag att jag skulle vara lite rolig - så jag sjöng med och gjorde dansen (ja, jag försökte iaf..). Till svar fick jag - Men mamma, han hoppar ju. Gjord ett nytt försök! Fick då höra att även de var fel - då hans mage inte hoppade sådär mycket innan för tröjan. Haha, skitunge!
Vi skratta gott kan jag lova, fick nästan ont i magen av allt skratt! :)

Världens finaste brosch!


Angelica - tjejen med världens bästa minne skulle jag tro! För 100år sedan, slängde jag väl ur mej lite snabbt att jag skulle vilja ha en döskallebrosch. Igår, tog hon fram den här - hon minns då allt och vet preciiis vad jag vill ha. Hon kan hon, finaste Angelica! :) Taaack! ♥

Tjejkväll!Igår vid klockan 16 var jag inne i stan och träffa Angelica på jobbet, sedan var vi och handla lite sallad och dricka. Vi tog bussen till Jönsson, fixa middag, surra massa skit, skratta så de nästan gjorde ont, kolla på Fråga Olle och drömde oss bort i massa planer :) Mina tjejer, dom är bra bäst dom!

Strax före klockan 24 var jag hemma, han typ bara få av mej kläderna, innan jag hoppa i säng - då jag skulle upp svintidigt, hade öppning på dagis.
Jobba till 13, hade rast, hade planering till 17, sedan möte till 18 - då kom Memme och prinsen och hämta mej! :)
Så nu har vi bara hunnit med kvällsfika, saga, pussar och godnattkramar - tror att prinsen sussar gott redan!

Jag ska ta mej en macka och inte lyfta rumpan från soffan, förrän jag ska förflytta mej till sängen!

Soligt & härligt!


Idag har solen verkligen lyst härligt, några minusgrader och klarblå himmel - så jag och Elton tog med oss morbror Martin och snowracern, gick på promenad och riktigt njöt! :)
Efter en stund ute i kylan, gick vi in och gjorde lunch - Elton beställde korv, Mackisar och Haricoverter!

Så nu är vi mätta och nöjda, Elton kikar på Bilar och jag ska snart ta en dusch. När R kommer hem (han är hos Danne och skruvar skoter), ska jag åka in till stan, möta upp Angelica - sedan far vi till Jönsson och käkar gott, snackar skit och bara är. Jag längtar!

I morron är de öppning på dagis som väntar och sedan 11 dagars jobb! Tänk att Januari snart är slut..

Även Elton har fått en Onepice!


Varannan veckas-tränare?

Nu när jag jobbar så mycket som jag gör och R dessutom har nattvecka, varannan vecka - blir träningen enormt lidande, jag tränar inte alls lika mycket som förut och heller inte lika ofta som jag vill..
Förra veckan tränade jag inte en gång (R hade då natt), men den här veckan har jag faktiskt hunnit med gymmet 2 gånger - i Tisdag var jag och jogga 5km (jogga hela vägen, så stolt jag vart) och i Onsdagas hade jag friskvård, så då tog jag en kall promenad hem (4km och de tog ungefär 38min) sedan körde jag och Karla Teds stenhårda pass på kvällen (Burpees i 7min, trodde på riktigt att jag skulle dö! Ja och massa annat såklart). Har haft träningsvärk från helvetet sedan dess!
 
Idag tänkte jag att jag skulle ta en promenad. Men när jag börja klä på mej, kände jag mej sugen på en joggingtur - sagt och gjort!
Efter att jag klämt in Rs underställ under mina träningsbyxor och fått på mej springskorna - invigde jag dom och Runkeepern för årets första joggingtur!
Först var de lite kallt åt tråna och jag var inte alls van kylan i ögonen och halsen - men sedan gick de bra!
Jag jogga hela rundan runt, nästan 4km på 26 min - vilket kändes helt okej! Speciellt med tanke på att jag knappt sprungit något på flera månader OCH ordentlig träningsvärk på de! Ja, jag var faktiskt stolt över mej själv - en mycket skön känsla, må jag säga! :)

Så varannan vecka blir de knappt nån träning, vilket känns skit! Men jag får ju vara nöjd med att jag hinner träna varannan iaf och då jäklar får jag väl försöka ta igen för den andra veckan!


Älskade unge - vackra du!
Memmes födelsedag!
Igår var vi och fira Memme, på hennes födelsedag! Vi åt gott, fika tårta och myste på hela dagen - från tidig förmiddag till sen kväll! :)

Jag blir tokig!


Satt i eftermiddag och försökte få ihop våra scheman.. En massa pussel med att få ihop Rs och mina tidiga mornar med Eltons dagis - jag blir tokig! Vet inte alls hur vi ska göra dom dagar jag har öppning.. Blir gråhårig snart och då har jag inte ens börjat på schemat, haha!

Men på Måndag börjar allvaret och de ska faktiskt blir roligt, men framförallt skönt med schema och fasta tider! :)

RSS 2.0