Frågar

Många frågar om jag har fått tid till operationen och de har jag inte. Jag lovar att jag kommer hojta till när brevet kommer, var så säker! ;)

Om dom nu håller vårdgarantin - som läkaren "lovade", borde jag få tiden i slutet på nästa månad. Nu har de gått bra precis en månad och jag skulle få tiden 3-4 veckor innan operationen - så jag kan börja med Nutrilett eller Modifast då!

En kratta..

Fy, jag mår som en kratta! Hela natten har jag svettats och snurrat runt, knappt sovit. 
För första gången på hela dagen, sitter jag upp. Har legat däckad i soffan, fryst och kallsvettats om vart annat. Har inte fått i mej nån mat och levt på alvedon.. Just nu kokar jag snart!

Tur att Elton stanna kvar hos mormor och morfar igår, annars vette tusiken hur de hade gått. Jag blir alltid dålig då Elton är borta, konstigt nog!
Vi som skulle på kalas till Stella i morron, måste tyvärr ställa in, tråkigt nog!

Vi har haft några mysiga dagar: Birsta och bus med bästaste Mia, jag har varit på Vårshow - Isabelle var med - mycket bra, familjen och kalkonmiddag och mycket tid tillsammans - vilket var länge sedan!

Har både saknat bloggandet och inte, men jag hoppas att jag kommer igen snart - tråkigt att titta tillbaks sedan och bara se tomma dagar..

Nu ska jag återgå till liggande läge i soffan - innan mitt huvudsprängs!

Grattis!


Grattis!


Naglarna - Blått glitter


Nu var de länge sedan jag la ut en bild, men har haft massa sedan sist ;) Haha!

Ikväll fick de bli glitterblåa tippar! Hade blivit bra om inte glittret levde sitt egna lilla liv. Glittret stannar ju inte bara där man vill ;) Men, helt okej för att vara första gången! Och de gick rätt snabbt oxå. Dock tror jag att de är lättare att göra på någon annan, så Mia lär nog få stå ut med lite glitter på naglarna framöver! ;)


Vilket uppvaknande..

Precis klockan 06 vakna Elton i morse, börja grina och säger usch (han låg mellan oss i sängen). Trodde att han hade bajsat, men de visa sej att han hade kiss över hela sej, i sängen, på kudden, på täcket och tillomed på strumporna.. Så de vara bara att hoppa upp, stoppa ongen i badet, bädda ur sägen och börja tvätta. Idag har jag de jag gör, tvätta..

Pojkarna halvsover här i soffan, Elton kollar på Musse och Tomten och Roger snarkar. När dom vaknar till, ska vi fixa lite frukost.

Igår kom vi äntligen ut! Efter att vi hade sovit, for vi till Memme och var ute där. Gick på kiosken och skotta snö, så skönt väder! Sedan gick vi in och fika, hjälpte Memme flytta ett skåp, sätta upp gardinstänger, åt middag och tillsist kolla vi på hockey. Vi for hem lagomt tills att Elton skulle nattas.

Åh, igårkväll fick jag tummen ur och satte mej i fotbad. Så skönt att få de gjort, har sagt de länge och fötterna var hemska! Så nu har jag fina fötter, målade tånaglar - rosa och fina, och nyrakade ben. Underbart!

Tidiga mornar..

Nu är de dags igen, tidiga mornar är tillbaks här hemma.. I morse vakna Elton 05:40, lika så igår. Och när vi kommer i säng så sent, är de inte allt för roligt. Men, nu är vi vakna och myser i soffan alla tre. Elton kollar på Ni Hao Kai Lan, var länge sedan vi såg de, då vi inte varit vaken så tidigt :)

Elton är bra i magen nu iaf. Både i förrgår och igår fick han behålla all mat. Och han åt bra dessutom! Men igår börja jag känna mej krasslig, men inget har brutit ut än iaf! Dock känns de sådär även idag, i magen.. Jag håller alla tummar och tår för att de inte blir mer än så!

Idag har vi planer på att komma ut, var ju ett tag sedan nu.. Och redan nu är de +grader. Så vi ska nog åka till Memme, Roger måste ändå skruva med Memmes snöslunga. Så de passar bra! :) Åh, de ska bli underbart att komma ut!

Nu fortsätter myset i soffan!

Hemma

Elton blir hemma idag oxå. Jag skulle tro att de är en släng av magsjuka ändå! Han åt mycket dåligt igår, bajsa rinnande men var ändå pigg.
Idag åt han en hel portion gröt, men medans jag snabbduscha, hade han fyllt en hel blöja till, helt rinnande.. Men han är lika pigg idag, så de är skönt! Nu hoppas jag bara att jag klarar mej, jag som alltid åker på magsjuka. Jag är som en svamp och drar åt mej skiten direkt!

De lär bli en till ganska lugn dag, med andra ord. Men jag tänkte försöka fixa lite här hemma ändå, byta nån gardin kanske? Tvätta lite, byta sängkläder och vika en massa tvätt. Imorron har vi bestämt att vi ska ha en städ dag, så de som inte blir gjort idag, fixar vi i morron!

Tillsammans

Även fast inte jag hade nån bra dag igår, så hade jag och Elton en bra dag tillsammans! Dock blev de ju en tidig morron, men de tog vi igen och sov lite över två timmar vid lunchen. Sedan käka vi lunch med pappa innan han for och jobba.
Jag och Elton klädde på oss och gick ut, åkte snowracer och kasta snöbollar. Underbart väder ute, så skönt att de inte är -20 varje dag! Synd bara att de blir mörkt så tidigt..

Efter utebuset, gick vi in och baka. Äppelkaka i långpanna, den blev god och fick även godkänt av Elton! :) Dock var de inte de recceptet jag trodde..
Ett bad, lite Pettson och Findus, en saga - Mamma Mu även då, och sedan sov Elton gott i sin säng.

Elton skulle egentligen på dagis idag, men nu efter frukosten kom de mer utan för blöjan än i.. Så han har nyss badat och sitter i morronrocken nu, kollar på Pettson och Findus (åh, jag är överlycklig att han har bytt ut Musse och Tomten!). Han var superlös i magen, men han verkar inte må dåligt? Men de har ju gått massa magsjuka på dagis och varför skulle just vi klara oss? ;) Vi åker ju alltid på de! Behöver ju inte ens vara nått mer än att han är lös i magen. Jaja, vi får se om de händer nått mer. Han blir iaf hemma ändå! :)

Nu ska vi mysa i soffan, jag och min prins!

Inge vidare..

Jag vet inte vad de är, men jag mår inge vidare alls! Humöret är som en bergochdalbana, men mest ner känns de som.. Jag har noll tålamod (ja, mindre än vanligt..). Jag vill inte göra nånting. Känner mej stressad över allting, hela livet och massa småsaker. Åh, jag vill bara att de ska gå över!

Jag vill få en tid för operationen, ha den gjord och över (jag är inte stressad över själva operationen, utan när de blir av och ovissheten). Jag vill komma på vad jag vill bli när jag blir stor eller hitta ett jobb som jag verkligen trivs med (och som går ihop med Rogers arbetstider och som inte betyder heltid för Elton på dagis).

De är tur att jag har Roger, som backar upp mej och bara är! Och Elton, våran lilla skitunge. Älskade lilla skitunge! De är kärlek de ♥


Tunga..

Igårkväll kunde jag bara inte somna.. Gick och la mej strax före 24, men sista gången jag kolla på klockan var den 01:35.. Och självklart fick Elton för sej, precis just idag, att han skulle ha morron 05:30! Åh, mina ögonlock är rätt tunga idag..

Har blivit väldigt dåligt med bloggande i flera dagar nu, men jag har inte haft lust och just nu är de mycket som snurrar runt i huvudet.

Ja, vad har hänt dom senaste dagarna? Hmm, inte så mycket faktiskt. Jag var på arbetsförmedlingen, helt meningslöst.. I Lördags blev vi bjudna till Memme på middag och hockey, mycket trevligt! Vi blev kvar där över natten, for hem igår då Roger skulle och jobba.
Elton äter sämre än sämst nu! Igår åt han gröt till frukost, hos Memme. De var typ allt i matväg, sedan åt han bara frukt. Nä, nu får de mer än gärna komma en bra matperiod ett tag! Elton skulle behöva de, vi oxå..
Jag har sökt extrajobb, känns lagomt. Vill jag ha de? Vet faktiskt inte. Första intycket var sådär, men ett jobb är ju ett jobb. Ja, jag lär ju inte ha varit själv att söka, så chansen lär ju vara liten.

Känns lite sådär att söka jobb just nu, då jag inte vet när jag ska opereras. Tänk om jag nu får ett jobb, de första jag måste göra är att ta ledigt. Ingen bra början känns de som.. Och jobba i butik, när jag ska äta var 4timme, känns inte heller sådär enkelt.  
Jag skulle helt klart kunna tänka mej att plugga, men då vill jag veta vad jag vill plugga! Och jag har ingen aning om vad.. Hmm, jag vill bara få operationen gjord och komma på vad jag vill med livet!

Nu ska vi läsa Mamma Mu, verkar vara Eltons nya favorit! :)

Igår efter dagis var vi på Stor&Liten, Elton lekte rövare och var helt slut när vi skulle gå hem. Precis, gå hem.. Han ska ju gå, gå, gå nu, säger han själv! Fråga om jag inte skulle ta med vagnen eller snowracern, men de fick jag inte. Så han fick så lov att gå hem (de är inte alls långt!). Hela vägen hem fejkgrina han och tyckte att jag skulle bära, men tillslut var vi hemma och han hade gått hela vägen! :) Dock var han sur då, haha!

Vi fixa middag och sedan kändes de som att de var dags att natta. Jag tycker kvällarna går så himla fort!

I morse vakna Elton före 07, så nu verkar de som att han börjar hitta tillbaka till sina tider. Ganska bra egentligen, för då kommer vi i tid till dagis! Idag hade vi tillomed några minuter tillgodo och hade inte stressat ett dugg, bra bra! ;)
När Elton var på dagis, fick jag besök av Martin. Dock blev de ett snabbt, för när jag skulle hemta Elton, for han hem. Men de är alltid mysigt när Martin kommer hit!

Elton ville som vanligt, inte gå hem från dagis. Han stormtrivs verkligen där och de är så skönt! Vi hann bara hem nästan, så kom Memme på spontanbesök. Hon fyllde på fruktskålen, underbara hon! Vi har alltid frukt hemma, då Elton är tokig i frukt och vissa dagar inte äter nånting annat, men senaste dagarna har de varit dåligt utbud där i. Så nu är den proppad och Elton blev lyckligare än lyckligast och börja genast tugga på en banan! :)
Memme stanna på middag oxå. Jag gjorde Älgstek, klyftpärer och brunsås. Mums blev de! Men Elton åt inte..


Elton och Memme läser Mumin - En stor favorit!

Efter maten tog vi och klippte Eltons hår. Han har ju en himla virvel därbak, så han ser inte klok ut, hur vi än gör. Ser ut som han har somnat med blött hår, hela tiden! Och de funkar inte.. Så vi tog fram rakaparaten! Den är sådär tycker Elton, lite läskig faktiskt. Men vi muta med russin och ett bad efteråt, så gick de rätt okej. 
De blev kanske i kortaste lagret (Memme påpeka de ganska mycket, haha!), men de växer fort och han blev så fin och stor! :)


Kolla in ögonen - Åh!

Busunge :)


När vi var påväg hem från dagis, fick jag sms från arbetsförmedlingen. Så jag ska tydligen dit i morron! Jag hade inte en aning, så de var tur att jag fick smset. Kollade hemma i papperna och de stod att jag skulle dit, men de måste jag ha missat.. Men jag hoppas mötet går fort, för jag och Elton ska på Stor&Liten med Karla och Theodore. Kul! :)

Elton snarkar sött, Roger är på träning och jag ska se på nån serie. Sedan väntar sängen!

Fick tråkiga nyheter idag, som inte alls var räknat. Men, vi fixar de!


Hua..



Ojojoj, säger jag bara! Min snälla mamma, la ut massa fina bilder på Facebook idag. Ja, vad ska man säga? Kan man kalla sej själv för snygg? Haha! Men smal var jag..

Har massa fler bilder, men dom är i fel format, tyvärr!
Så jag måste fixa de, nästan gång vi är hemöver :)  


Naglarna - Tigermönster



Även fast inte de gamla nagellacket inte ens börja lossna, kunde jag inte hålla mej från att måla nytt! ;) Egentligen ville jag göra de redan igår..

Blev lite tigerinspirerat idag - Helt okej faktiskt!


3 gånger..

Elton har redan vaknat 3 gånger, så jag gjord ordning allt för att krypa ner jag med! Men medans jag borsta tänderna, fixa lite inför i morronbitti, släckte lamporna och stängde av datorn, somna skruttungen! :) Så nu ligger jag brevid en toksnarkandes fis, som tar större plats än en hel karl! Och inte är jag trött heller..


Snurra..


Mormor och morfar rensade på vinden och Elton hitta en keps, som han vägra lämna - Så ful! :)

Jag hade en skit natt, när jag väl kunde somna! Jag låg och snurra, sist jag kolla på klockan var den strax efter 02.. Och när jag somna, fick jag hostattacker och vakna av de..Tur att Elton sov bra och inte vakna förrän 08!

När vi hade käkat lunch/middag med pappa, innan han for på jobbet. Klädde vi på oss och gick ut. Jag hade lovat Elton våfflor till middag, men vi saknade ägg och mjölk hemma, så vi gick på Stubinen. Åkte snowracer och njöt av väder, 0 gradigt. Så skönt! Synd att vi gick ut så sent, lite trist att de blir så mörkt, men de sket Elton i :)

Elton somna på 10 minuter ikväll! Jag låg i sängen brevid han, men 10 minuter är ju ingenting! :) Skönt att de gick fort, för jag var så trött och somnar jag då, vilket jag alltid gör, har jag så svårt att somna på kvällen.

Nu ska jag se slutet på Familjen Anorlunda, sedan Desperate Housewives och Private Parcits. Härligt att serierna börjar igen! ;)

Våffelfix!


En bra matdag för Elton!

Frukost: Äppeljuice och några få tuggor på min hårdbrömacka. Dåligt som vanligt..
Lunch (innan sovning): En hel tallrik gröt.
Lunch/middag (innan pappa for på jobbet kl: 15): Korvstroganoff och ris, massor med ris!
Middag: 2 våfflor.
Kvällsfika: 1 clementin, äppeljuice och flingor med mjölk. Ovanligt bra!

Där imellan har han oxå ätit nån clementin och några små riskakor.
En mycket bra matdag, för prins Elton!


Prinsen är hemma!



Imorse kom Elton hem, åh så underbart! Han var så glad, de bara lyste om han :) Massa pussar och kramar!
Lite fika med morfar innan han for på jobbet. Sedan fick Elton hoppa i badet, men de blev kortvarigt. Han var så trött! Efter badet kröp vi ner i sängen, alla tre. Mys på hög nivå!

Elton har inte riktigt varit sej själv sedan kan kom hem. Dessutom är han likblek, men han har ingen feber, ingen hosta eller snor. Han har mest suttit eller legat i soffan hela dagen, jobbigt att vara hos mormor och morfar ;)
Hos mormor och morfar hade han inte ätit nånting alls nästan. Så jag gjorde korv och strips, ihopp om att han skulle få i sej nånting. Han åt 2½(!!!) korvar och massa strips, utan protester :)
När Elton ändå bara ville ligga i soffan, passa jag på och plocka bort julen. Skönt att ha de gjort, men gud så tomt de blir! Nu är de bara gardinerna som ska bytas, men de tar jag nån dag i veckan. Så i morron ska jag skicka ner Roger i källaren, igen, med julkartongerna!

Nattningen tog evigheter ikväll! Nästan två timmar.. Han vill inte riktigt somna själv, vilket börja sedan han fick nya sängen. Men de är varken grin, gäll eller att han försöker kliva ur sängen. Så de gör inget, de kommer snart :)


Helgen

Helgen blev inte alls som tänkt (eller ja, vi hade ju inga direkta planer egentligen..), men väldigt bra ändå! :)

Igår for Elton med Martin och Gina till Ljunga, till mormor och morfar. Jag och Roger var på Ikea och fixa ny madrass till Eltons säng, som vi tyvärr fick åka och byta.. Då vi tog en förstor, hmm! Nu ska vi bara skära till den, fanns tyvärr ingen annan dyna som passa Eltons säng..

Sedan kom Leif, Roger och han hade planerat att dom skulle dricka öl. Jag stod för middagen, Kycklingwook med ris. Den verka gå hem, trots att Leif inte tycker om wook. Vilket han inte hade vågat sagt, när Roger sa vad vi skulle äta ;) haha!

Senare på kvällen, när grabbarna var på G, tyckte dom att även jag skulle haka på. Så hipp som happ, var dom iväg på bolaget och fick med sej Morgan (en gammal klasskompis) och hans Louise. Trevligt!
Vi lyssna på musik, prata massa skit och hade väldigt kul. 23:30 fick Leif för sej att vi skulle in till stan, så vi for faktiskt. Men de var dött i hela stan! Vi gick på några pubar, sedan gick vi på Max och åt, fixa taxi och for hem. Jag var svinkall när vi kom hem, så jag tog en dusch och sedan slockna jag gott (03:30..)!

Kvällens bästa: Vid middagen satt vi och prata om grönsaker och att jag hatar kokta grönsaker. Speciellt broccoli, Leif höll med, Roger oxå. Sedan kom vi in på spenat, då visa de sej att Leif trodde att spenat var gjort av broccoli. Haha, jag skrattade tills sminket rann och hade ont i magen! Jag skrattar för mej själv fortfarande!

När Morgan och Louise kom, skulle Roger och Leif fixa kaffe. Ska du bju han på en riktig kaffeTASK, säger Leif. Jag gapskrattar, Leif undra vad han egentligen sa! Haha, vilket tok :)


Idag har vi legat på soffan hela dagen! Vi förflyttade oss från sängen i morse, sedan har vi legat här. Roger fixa de middag: Chili Con Carne. Han hade nämligen lovat Leif de! Så strax efter klockan 17 kom Leif hit och han for nyss. Vi har säckat i soffan, ätit popcorn och kollat på film. Ja, jag har målat naglarna oxå!

Roger flyttade precis in till sängen igen, jag antar att de är bäst att jag jojnar han, så jag somnar nångång. Elton kommer nämligen hem redan i morronbitti och inte på Måndag, som de var planerat först :) Åh, de ska bli underbart att pussa på prinsen igen!

En lampa


Sist vi var på Ikea, fyndade jag en lampa!
Jag har pratat om de länge. En lampa som jag kan han när jag ska måla naglarna. Och för ynka 29:- och precis som jag hade tänkt mej, fick den följa med hem!


Jag har precis målat naglarna, där av alla lack och tidningen ;)






Naglarna - Rosa med prickar



Jag testa mitt rosa nya nagellack ikväll. Jag trodde de skulle vara fint, men de var superduperfint! Jag älskar de, en ny favorit kan jag lova. Mycket, mycket finare i verkligheten, än på bild!

Lite prickar och några stenar - Enkelt och fint!


Fler ord

Nu har de faktiskt börjat komma några fler ord från Eltons lilla munn :) Elton är ju så tjurig, han vill inte prata! Han har ju hitta på egna ord, men mest kört med tecken - vilket han dessutom gör bra och gör sej väldigt förstådd. På dagis är han känd för sina olika tecken och hur bestämd han är att dom ska förstå han!

Men nu har de som sagt kommit några fler ord, några ex: gå (som han snappa upp då Stella var här och surra), kork, korg, tak, lock, bort, lås, springa och vaff - svart (vilket används typ jämt, haha! Han kan fägerna, men inte säga dom, så alla är vaff! Men när man frågar om de är vaff, så svarar han näää). Och de är så roligt att höra, att han iaf försöker! :) Han har ju varit tvärtjurig med orden innan! Men när de kommer mer ord, kommer de desto mer tecken :) Så nu är de även en massa nya tecken, som används flitigt här hemma!

Eltons nya säng!



Japp, nu står den nya sängen på plats! Efter mycket om och men.. 
Elton tyckte de var roligt med en ny säng, vilket jag inte trodde. Vår lilla fegis, som inte kan testa nytt ;)

Den skulle testas direkt :)


Elton somna på en gång! Dock låg Roger i våran säng, men vad gör de? Han somna ju så snällt :)

I morron måste vi och köpa en ny madrass till sängen. Just nu ligger han på sin gamla och har ett täcke som täcker hålet som blev på sidan. Men de funkar inatt! Ska bli spännande och se hur natten går och hur han gör i morronbitti, om han kliver upp utan att väcka oss ;)

Jag var nyss in och kika på han, då snarkade han så gott så!


Myst omkring

Idag har vi inte alls fått gjort de vi skulle.. Vi skulle nämligen städa bort julen. Istället har vi mest myst omkring här hemma. Långsovit, kika på film - Eltons val - Ice Age2, fixat med Eltons säng och byggt tågbana. En skön dag! Men, de syns att vi inte gjort många knop här hemma.. Diskberget väller snart över, de ligger leksaker över hela lägenheten, tvätten väntar på att bli vikt och tvättkorgens innehåll börjar öka. Fast allt ligger ju kvar tills i morron, otur nog..

I morron ska Elton åka till mormor och morfar. Var menat att han skulle åka med morfar, när han kom hem från jobbet. Men med ovädret som är nu, hann morfar bara ut på vägen så var de kö. Så han blir nog väldigt sen som de verkar.. Istället ska han åka tåg eller buss, till Eltons stora lycka, med Martin och Gina! :) Åh, han kommer bli överlycklig! Och de känns som att de inte skulle kunna passa bättre, för jag har åkt på en till förkylning, bara sådär, igår kväll. Nu kan jag knappt andas, näsan är täppt som bara den.. Och en sovmorron skulle vara gudomligt!

Byta säng!

Nu när Elton skulle sova, så höll han på och fjantgrina och ville att jag skulle komma dit. Och tur var väl att jag gick dit, för prinsen hade fått över ena benet över sängen! Så jag har precis ringt till mormor och morfar, som skulle ta fram Melkers gamla säng, en växasäng. Den får duga så länge! :)


Plumsat

Vi har nästan nyss kommit hem, jag och Elton. Vi har plumsat i snön och blivit översnöade.. Om de kunde sluta snöa nångång? Jag är mer än nöjd över allt som kommit redan nu! Och om dom kunde skotta.. Jaja, nu är vi handlade och hemma iaf.

Elton har dock inte sovit på dagis.. Så hur den här dagen ska gå, vill jag inte ens tänka på. Men jag funderar på om han ska få sova ändå! Han grina hela vägen till affären och hela vägen hem, nu sitter han och gnäller i soffan. Så jag tror nog han får ta sej en tupplur. De är ju ändå inge dagis i morron, vilket jag totalt glömt bort. Haha! Så de gör ju inte så mycket om han är vaken lite längre ikväll. Så får de bli!

Dåligt med bloggande..

Har varit väldigt dåligt med bloggande nu några dagar.. Roger tjatar på mej, att jag måste uppdatera! ;)

I Förrgår var bästaste Mia här mest hela dagen. Hon busa järnet med Elton, han verkligen älskar Mia!
Vi målade naglarna, Elton oxå, jag klippte Mia, vi käka mat och surra skit. En mysig dag, en behövlig dag!
Jag tog bilder då, bla på Mia och Elons naglar, men dom är borta! Jag måste ha råkat radera dom, får dom ligger varken på datorn eller i kameran..

Igår var första dagen på dagis för Elton, efter all ledighet. Gick överförväntan, inga problem alls att lämna! Och när han kom hem, var han på toppenhumör och hade energi till tusen :) Så underbart att se! Han hade dessutom ätit mycket på dagis, vilket typ aldrig händer! Och han åt massor till middag: Fiskbullar, mums!
Memme jojna oss oxå vid middagen, bara sådär :) Hon hade varit på Birsta en snabbis och tittade in här efter åt. Så vi mumsa på glass och kaffe efter maten. Memme är verkligen Eltons favorit, ojojoj!

Idag jobbar Roger sin första dag, efter sjukskrivningen. Egentligen är han sjukskriven till den 10de, men han känner sej bättre. Och tjurig, rastlös och jobbälskare som han är, är han tillbaks :) Prata med han för ett tag sedan, då hade dom fått upp släpet iaf. Så ikväll blir han sen..

Jag ska fixa i mej lite frukost, fast de blir ju snarare lunch nu, innan jag ska hämta Eton sedan :)

Örhängeshållare


Jag är tokig i örhängen - Favoriterna just nu, är dom längs till vänster!

Jag har tjatat på Roger bra länge, om att jag vill ha "ett snöre som jag kan hänga upp mina örhängen på".
Så efter nog med tjat (och att han ville på hockey, så han fjäska lite, haha!), så fick jag de tillslut!
Och de blev kanon bra! Kanske inte de mest snyggaste, med en lina och två krokar, men ack så användbart! Dock får jag inte upp dom med rak baksida (eller hur jag nu ska förklara?)..

 
Jag är mer än nöjd!


Bilder - Memme 62år


Bilder - Nyårsafton 2010

Memme hade gjort supermysigt tills vi kom!

Dukat fint, med blommor och massa glitter och tända ljus :)

Våran älskade snygging!

Fördrinken!

Förrätten
Memme hade gjort kräfta med vitlökssmör och dill, men pojkarna fega ur. Så dom fick en macka med massa gott på!

Huvudrätten - Plankstek - Så god, mums!

Efterrätten - Memmes hallonsorbet med maräng - Åh, den smälte i munnen!

Bus på hög nivå!

Tomtebloss!


Vi hade en kanonkväll, så mysig och precis lagom!

Kvällens roligaste: Vi var och leta tomtebloss på affärerna till Elton, men de fanns inte. Men Memme leta fram, ett stort! Så vi tände de och satte de i blommorna, superfint. Men de sluta med hål i duken och bordet.. Haha! Vi släckte de fort och fortsatte tända de ute! ;)

Sedan såg vi:



Riktig lastbilschaufför


Jag och Elton har nästan nyss vaknat, efter en skitnatt! Elton ville först ha morron redan klockan 04, men tillslut fick jag han att somna om. På mej, mage mot mage.. Jaja, vi fick iaf sova en stund till, tur de!

Vi vakna upp till dehär MMS:et, Rogers lastbil.. Första dagen tillbaka på jobbet, ligger han i diket.
Han valde mellan att köra in i en annan lastbil, som hade fått sladd och stod tvärsöver vägen eller diket, valet var tydligen enkelt. Roger är okej, inga skador alls! Jag prata nyss med han, då satt dom och vänta på en till bärgare, poliser och hela baletten. Redan nu är han över 2 timmar sen, så han blir väldigt sen ikväll.. Kul första dag på jobbet!

Men, Roger sa att nu var han en riktig lastbilschaufför iaf! ;)


Naglarna - Svarta tippar



Oj, vilken tid de tog. Jag har nog suttit i 2timmar! Haha ;)
De blev sådär..

Uppdatering: Ju mer jag kollar på naglarna, ju nöjdare blir jag! :)


Pojkarna

dsc02786 (MMS)

Pojkarna ligger i soffan, myser och kollar på Nalle Puh :)


Naglarna - Zebramönster



Första gången jag testar zebramönster, men framförallt inte sista!
Jag blev nöjd, sjuktnöjd faktiskt! Bästa hittills, tror jag tillomed.

Men jag kan lova att höger handen inte blev lika bra ;)


Sovtider?

Klockan är snart 21 och Elton är fortfarande vaken! Precis när vi fått sovtiderna till de vanliga igen, efter julafton, kommer nyår och allt vad sovtider är borta igen :) Men, vad gör de? Han är på toppenhumör, glad och gosig! Vi har precis skickat pappa på affären, Elton ville äppeljuice, en stor favorit här hemma! Han börja nästan grina när vi sa att de var slut, så efter lite pussande och kramande på pappa, så hade han övertalat han ;) Elton kan han!

Vi hade en underbar nyårsafton med Memme! Underbart god mat och en helmysig kväll. Elton orka ända till strax innan 23, då han slockna på pappas arm. 12slåget satt vi i Memmes sovrum och kolla in alla raketer som avfyrades inne i stan, kolla på Eltons underbara sovstil och tyckte att 2010 har gått för fort! Sedan slockna vi rätt fort, men vi var mer än nöjda!

Elton vakna 09:15, otroligt nog! Sedan har vi spenderat hela dagen hos Memme. Vi for hem efter att Elton (och jag) sovit klart, som dock blev väldigt sent.. Strax efter 18 var vi hemma, fixa sen middag och prinsarna har badat. Nu ska vi poppa lite popcorn, Elton ska få sin efterlängtade äppeljuice och sedan ska vi bara mysa i soffan, tills vi förflyttar oss till sängen. Eller jag ska måla naglarna oxå, ett måste! ;)

I morron fyller Memme år, 62 hela år! Vilket självklart ska firas, så i morron förmiddag far vi dit igen. Och hela familjen kommer :) Underbart!

Bilder får bli i morron!


RSS 2.0