Ändrade planer, igen!

Vi blev ju som sagt hemma idag på nyår. Men, vi får besök ändå! Louise och Morgan våga trotsa Eltons basilusker! Ska bli riktigt trevligt och jag hoppas att maten blir bra - jag är redan hungrig, haha!

Jag och pojkarna har precis varit ut med tidnings och möjölkkartongsberget på balkongen - skönt att ha de gjort. Snart ska prinsen och jag ta en tupplur, så vi orkar med dagen och kvällen.
Sedan måste vi sätta igång med städningen och förbereda de vi kan, så vi slipper allt ikväll :)

Lååång natt..

Natten blev inte alls som jag hade hoppats på.. Först kunde jag inte somna och när jag väl somna till, strax efter klockan 01 - ja, då vakna Elton och var pigg. Han har fått för sej de, att han ska vakna - prata lite, säga att han älskar en och kramas - sedan somnar han gott om ♥

Men resten av natten har han hostat.. Klockan 04 ville han ha nässpray och hostan gav sej aldrig. Fråga om han ville kliva upp och se på film (barnprogramen har ju inte börjat då..), men de ville han då inte! Tillslut somna han om en stund, skönt för mamma iaf!

Nu sitter vi i soffan, med te och vindruvor - kollar väntar på Bananer i pyjamas ♥

Guldglittrig ros!



Igår eftermiddag var Memme hit, bara sådär! Hon kom med en blomma till Elton,
liten piggna-på-dej-ros ♥

Den var så fin och Elton blev så glad! De är min mamma, bara min!


Nyårsmat, hockey & snorigt..

Roger sluta aldrig tidigare idag.. Eller kanske en haltimme, ja de var iaf inte mycket att hänga i granen! Men jag och Elton tog bussen till Birsta ändå - jag hade ju lovat han buss! Tänk att så lite, kan göra så mycket? :)

På Birsta fixa vi Bolaget, Coop och all nyårsmat - så nu är vi redo för i morron! 3rätters ska de vara såklart - vi får väl se hur mycket jag får i mej ;)

Roger är på hockey ikväll. Elton somna för en stund sedan, laddad med nässpray och allt. Hoppas att snoret och hostan gömmer sej i natt, så han och vi får sova! Jag har precis fixat te, ska se några avsnitt av SOA och mysa ner mej i soffan - rätt skönt att bestämma över tvn och soffan själv ibland! :)

Naglarna - Nyårsraketer


Blev en dålig bild.. Ena nageln ser ut att vara lila - men de är egentligen rosa!

Elton ville måla sina naglar nu ikväll, så vi tog fram nagellackslådan och han fick välja fritt - rött och enbart rött skulle de vara! Tyvärr fick jag inte ta någe kort..

Jag passa på och slänga dit lite färg jag oxå! Fick bli svart igen, med ett försök till lite fyverkerier.. Blev sådär, men mycket bättre i verkligeheten - finare färger och flyter ihop mycket bättre! :) Och de får duga tills i morron!


Jäkla hosta..

I natt har Elton hostat mest hela natten.. Och upp tidigt på de. Fy, jag hoppas verkligen hostan och snoret ger med sej snart!

Idag när vi ska och handla, ska vi in på Apoteket och köpa hostmedicin! Bara och hoppas på att Elton tänker ta de ;) Är rätt säker på att de kommer gå sådär..

Förhoppningsvis slutar Roger tidigare idag, då ska jag och Elton ta bussen till Birsta och möta upp pappa Roger där. Vi ska handla till i morron och jag ska nog köpa mej ett par byxor! Elton längtar redan till bussen ;)

Jag kan inte andas!

Elton: MAMMA - jag kan inte andas!!!
Jag: Vill du ja nässpray?
Elton: Jaaaaaa!

Han fick nässpray

Elton: Mamma, jag kan andas nu!!!

Tror aldrig Elton har tagit nässpray frivilligt och ännu mindre - frågat efter de själv! :)


En till kusin!

Nu har Marith och Danne fått - Cornelia har blivit storastyster, till en liten kille! :)
Grattis!

Vi längtar efter att få snusa på lillkillen!


Naglarna - Svart & glitter


111227


Bilar 2 i sängen!


Elton hade önskat sej Bilar 2 (viktigt att de är 2) bäddset av Tomten - och han hade sån tur att han fick två stycken tillomed! Tyvärr passade ingen.. Den ena hade ett el giganto örngott (typ 60x80) och de andra var för juniorsäng. Men tillslut fixa de sej, så han iaf fick ett bäddset!

Igår hade jag hunnit tvätta de och bäddade rent innan han skulle sova - vilken lycklig kille som skulle få sova med Blixten! :)


Ligger och väntar på att vi ska läsa nya Bilar boken - lyckligast i världen!


Popcorn, jos & tända ljus



Vi har precis skickat över pappa Roger till Martin och Gina, för att kolla på hockey - medans jag och Elton har slagit oss ner i soffan. Vi har tänt ljus, poppat popcorn, fixat te och jos och på tvn är de Tingeling - mys! ♥


Ändrade planer på nyår..

För ett tag sedan bestämde vi med Therese, Johan och barnen - att vi skulle fira nyår hemma hos dom. Äta gott och mys! Men nu när Elton blivit dålig, blev de ändrade planer.. Supertråkigt, då vi verkligen längtat!

Så på nyår blir vi hemma, äter gott och myser på här! Vad vi ska äta, har vi nte bestämt.. Men någe gått ska vi få till iaf! Och kanske vi ska se nån av Eltons nya filmer oxå? :)

Bilder - Julen 2011


Gammelfarmor och gammelfarfar ♥

Min älskade, som aldrig kan vara normal på kort ;)

Väntar på Tomten ♥

Elton var supermodig! Tomten fick en kram och ett kort som Elton målat :)

Bästa tänktbara avslutet på en underbar julafton ♥


Julen 2010 - Julen 2011


Våran lilla sjukling..


Så här låg han mest hela dagen - vilket inte är likt Elton..

På julafton blev Elton dålig - feber, hostan och snoret blev bara värre.. Tur nog blev han bättre av Alvedonen och blev piggare mot kvällen!
Tyvärr är han inte riktigt kry än - snoret rinner i rasande fart, han är lite små varm och hostan är som värst på morronen och när han somnat på källen.. Och nån matlust har han inte, igår åt han knappt alls. Han nobba tillomed glass(?)!

Igår var jag och ladda med frukt, drickyoghurt och massa glass - så idag hoppas jag på att han äter nånting iaf!


Naglarna - Julnaglar



Jag hann aldrig måla om mina naglar till jul.. Så jag bättrade bara på med lite sträck och några få prickar - bättre än naket iaf!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 76,4kg

Den här veckan blev de -0,9kg

Totalt: -46,1kg

Tänka sej - måste vara första julen någonsin, som jag inte gått upp! Och dessutom har jag nästan gått ner ett helt kg, de hade jag ju inte trott.

Jag har inte alls ätit så mycket i jul, varken av maten eller allt sött. Efterrätten på julafton kom upp lika fort som den kom ner och inte åt jag mycket heller - så Risalamalta går fetbort!
Tyvärr har jag inte ätit mycket annat heller, måste har verkligen blivit lidande nu i juldagarna..


Nu är julen över, äntligen!

Jag verkligen älskar julen! Men, när man firar tre dagar, med allt som hör till - mat, fika, åkande hit och dit och allt däremellan - är de rätt skönt när allt är gjort och man landat hemma!

Vi har haft en superbra jul! Släkten, paketen, maten och allt har varit kanon - vi är mer än nöjda!

På julafton var vi i Fränsta, hos Camilla (Memmes syster) och Tobias, med barn. Även nästan hela släkten, mycket och precis som de ska vara!
På juldagen var vi hos Rogers mamma och åt julmiddag med Rogers syster och familj. Igår, på Annandagen var vi hos Rogers pappa och fru, öppna paket och fika.

Idag är Roger åter på jobb. Jag och Elton är hemma och myser! Elton mår sådär, mycket snor och lite hosta - som de brukar vara den här tiden.. Tur att han fått många bra filmer och pussel i julklapp, har vi massa att dona på med, medans vi gottar oss under filten i soffan! :)

Jag fick dock för mej i morse att jag skulle ta och rensa lite här hemma.. Så nu har skohyllan och hatthyllan fått sej en omgång - massa som kastats och en massa som ska ner i källaren. Även min garderob är gjord - så skönt! Har kastat massa som var för stort och en hel hög ska jag ge bort! Men nu ekar de tomt.. Tur att jag fick presentkort av Memme i julklapp, så jag kan införskaffa mej någe nytt - behövs verkligen!

Jag ska faktiskt på Birsta idag tänkte jag. När Roger kommit hem från jobbet och vi fått i oss lite middag, ska jag ta bussen dit och förhoppningsvis fynda lite! :)

Nu åter till all upppackning och rensande!

Mammas älskling!


111223


God Jul!



God Jul önskar familjen Gidhammar/Englund!


Effektiv morron!

Klockan är inte alls mycket och jag har redan hunnit med en massa på listan! Plockat ihop, packat nästan allt (bara mitt smink som saknas), bäddat, städat golvet i badrummet (Roger gjorde handfatet och badkaret igår ♥), vikt in tvätten och nu dricker vi te och myser en snabbis i soffan!

Snart väntar frukost, påklädning och sedan ska jag bara dammsuga en snabbis - sedan är vi redo för att ta bussen in till stan!

Nästan klara

Nu är alla paketena inslagna, Roger har rullat klart alla köttbullar och vi är nu heeelt slut! Roger gick precis och la sej, ska snart krypa ner med mina prinsar jag oxå (Elton sover med oss i natt, då han sover oroligt och hostar), men första ska jag se klart avsnittet av Supernatural som jag börjat på!

Har haft fullt upp på jobbet idag, mycket folk dom sista två timmarna - vilket jag inte trott! :)

I morron väntar packing och jobb. Jag och Elton tar 10-bussen till stan, Elton ska få vara med Memme, medans jag gör ett arbetspass.
När Roger slutar åker han hem och hämtar grejer, hämtar Elton hos Memme och sedan far dom till Ljunga. Där väntar Tacos och uppesittarkväll.
När jag slutar kommer Memme och hämtar mej inne i stan, vi åker direkt till Fränsta, där vi ska vara i kyrkan och lyssna på julmusik - så mys!

Nya skor!

   
Två av skorna jag köpte!

Igår innan jobbet var jag in på Skopunkten. Har tänkt köpt nya skor länge, men aldrig kommit till skott..
Men idag så! Hitta två par stövlar, ett par svarta och ett par bruna(!) och ett par med lägre skafft. Känner mej supernöjd med mitt köp! Så kul att kunna köpa stövlar - har ju aldrig kunnat de, med mina gigantiska vader!
Så bara för att jag kunde, fick de bli två par stövlar - vilket egentligen inte var tänkt från början :)

Fick alla tre paren för 800 kronor! Och bäst av allt, jag fick ju ett stort bidgar av mina älskade föräldrar när jag fyllde år - tack! ♥


En ny blomma


För ett tag sedan fick vi julblommor av Memme, men dom dog superfort (eller blev ledsna, som Elton sa!)..
Så i går kom Memme hit igen och bytte lite blommor - vilken underbar Memme vi har!

Elton fick nästan panik när Memme skulle byta blommor! Han sa att dom bara var ledsna och behövde vatten, så skulle dom må bra igen - åh, min lilla fis! ♥


Julklappar, irriterad & mer jobb

Nu på morronen har jag slagit in dom flesta julklapparna, bara några få kvar nu. Dom gör jag antingen ikväll när jag slutat eller i morronbitti, innan jag börja jobba :)

Roger kom hem 04:30 i morse, for och jobba strax efter klockan 9 - min tok! Förhoppningsvis slutar han tidigare iaf!

Dom ringde nyss från jobbet och sa att J´s jänta hade fått magsjuka, så dom ville att jag skulle börja tidigare. Börjar klockan 15, så Memme kommer hit och är med Elton en liten stund innan pappa Roger kommer hem. Åh, jag tror ingen förstår hur tacksam vi är över att Memme ställer upp som hon gör. Hon är helt klart bäst!

Irriterad - ja, de är bara förnamnet! En skitsak för andra kanske..

Nu ska jag och Elton snart fixa lite lunch, sedan ska Elton få sova. Jag måste hoppa in i duschen och få på mej lite kläder!

Granen


Igår när Memme kom, klädde vi granen tillsamman - så mysigt! Sedan fick Elton några lysande paket att lägga under granen, lyckligast i världen tror jag han var då! :)

Blev superfint! Men jag längtar tills vi har en trea, så vi får plats!


Kommentar

Fick en kommentar om mina armar, att jag kanske skulle testa träning först. Visst, träning är såklart jättebra! Men, med allt mitt lösskinn och häng, är de helt omöjligt att träna mina armar snygga! Så, en operation kommer de bli - men inte än på ett bra tag! :)


Naglarna - 111221



Slängde på lite guld på tipparna innan jag for på jobbet. Men i morron blir ne någe nytt, rött till jul kanske?


Jobb, köttbullar & en extra sväng

I morse när jag lämna Elton på dagis, en stund tidigare än tänkt, väntade julfest! Dom hade dukat långbord och satt i ring när vi kom, sedan hade dom haft paket, jultallrik och mys.

Jag for på jobbet, inne i stan idag. Blev längre än tänkt, men alla timmar är välkomna! Speciellt när de funkar med Rogers jobb och dagistider. Pojkarna fixa pannkakor och när jag kom hem kom även Memme. Vi fixa granen, så nu lyser den så fint här inne i vardagsrummet!

Prins Elton sover. Roger for nyss på jobbet, igen.. Var en av Rogers arbetskamrater som inte tog sej hem på körtiden, så Roger ska möta upp han och köra hem. Så han är väl hemma i morronbitt nångång och efter några timmrs sömn, ska han iväg igen.. Han är bara för snäll min älskade! Vore väl fan om han inte blev fast. Blir han inte de, ska jag ta ett allvarligt snack med hans chef ;)

Innan Roger for och jobba, fixade han hälften av köttbullarna. Resten skulle han fixa i morronkväll, då jag jobbar.
Vi går nämligen om varandra i morron.. För när Roger kommer hem, far jag på jobbet. Stänger på Birsta i morron, jobbar till klockan 22! Men min älskade lillebror kommer och hämtar mej när jag slutar, lyx!

Nu verkar Elton vakna till, jäkla hosta och snor..


Pannkaksmästaren



Idag hade mina prinsar gjort pannkakor tillsammans till middag - åh, kärlek! ♥


Vägdag!

Idag stanna vågen på 77,3kg

Den här veckan blev de -0,3kg

Totalt: -45,2kg

Finns inte så mycket att säga om vågen.. Tur att de händer annat ändå!

Konstiga är, att folk tycker att "de räcker nu"! Visst, jag är egentligen nöjd. Men, jag är ju inte smal! Och absolut inte för smal. 
Hade de inte varit för att jag sagt att jag vill gå ner 50kg, så hade jag varit mer än nöjd nu!


Mål & belöningar

Gå ner minst 5kg innan operationen - helst 10kg. Jag gick ner 9kg!

-20kg - 110530

Komma i mina vita jeans från studenten - 110602

2siffrigt - Köpa nya underkläder - 110620
Blev inga nya underkläder, men lite nya kläder iaf!

-30kg - Emilie ska klippa av mej håret - 110727
Klippte av mej håret lite tidigare och oj så skönt! Nöjd som tusan!

Under 90kg - 110812

Komma i förlovningsringen - 110819
På våran 6årsdag som förlovade

-40kg - 111021

 Under 80kg - Spadag med Mia - 11116

-50kg

Drömvikt - 70-75(?)kg


Hatar mina armar!



Jag har funderat någon dag, om jag ens skulle lägga upp den här bilden.. Men va tusan, jag ser ut som jag ser ut! Hängiga och skrynkliga armar, vad gör de? Jag är ju bäst ändå ;)

Mina armar är allt annat än snygga. Och den högra är värst!
Hade båda sett ut som vänster gör, hade jag nog inte ens funderat på att fixa till dom. Men när jag är klar, med vikten och syskon till Elton, ska jag absolut fixa armarna - och tuttarna!


Mamma & Elton


Så suddiga dom blev :/


Saknar!



Jag saknar Therese!

Jag längtar såå till nyår - kommer bli supermysigt! :)


En ledig dag behövdes!

Idag har jag och Elton varit heeelt lediga! Kändes att de behövdes efter jobbhelgen och jobbveckan som kommer.
Så idag har vi bara myst på hemma, tvättat en massa (skönt att ha de gjort till jul), bråkat om mat, kollat på Bilar2 och målat.

Nu ligger prinsen och snarkar gott i sin säng och jag har precis slängt i lite färg i håret. Orkade egentligen inte, men vette tusiken när jag ska hinna eller ha ork till de i veckan heller.. Så nu är de skönt att de är i! När jag är färdig med håret, ska vi se film, innan sängen väntar.

I morron väntar jobb för mej, 12-19 inne i stan. Trodde att jag stängde, men vi har ju öppet till klockan 20 tillomed - rätt skönt tyckte jag! ;)
Elton ska på dagis, vilket han längtar så till! Han blev skitsur i morse när jag sa att han skulle på dagis i morron och inte idag.. Gullunge!


Måttbandet är bra!

Strunta i min fina frill, nyvaken och ofixad ;)

Runt magen

Och runt rumpan


Sånnahär blider behöver jag: de är så jag verkligen fattar!
Eller ja, jag har ju noll kroppsuppfattning, men jag ser ju skillnad!  


Naglarna - Rött & randigt


Efter en jobbdag ser dom ut såhär..

Igår innan jobbet, slängde jag på lite rött på naglarna och för att de inte skulle vara allt för tråkigt, fick de bli lite silver ränder oxå!
Dessutom klippte jag av mej naglarna, då två rök när vi var och bowla.. Typiskt, då alla var jämna!


Lucia!


Blev inga bra bilder från lucia, men en blev okej iaf! Våran lilla fis :)


Elak?


Inte världens bästa bild, men tog en nu - då jag är nyfrissad, igen ;)

Ser jag verkligen elak/arg ut? På riktigt?
Jag har fått höra de flera gånger, att jag ser hård ut.

Idag måste de dessutom har varit stirra-på-Helene-dagen! Folk, speciellt barn, har verkligen glott på mej idag. Inte bara kollat, utan verkligen blänkt!
Ändå ser jag inte annorlunda ut idag, mot för igår..


Naglarna - Blåglittrigt


Dålig bild, var mycket finare i verkligheten!

Måla naglarna innan vi for till Momma och Moff, men glömde visa dom - tur att jag tog kort iaf ;)


12 timmar på Birsta..

I morse vakna jag före klockan, konstigt nog, då jag var dötrött då.. Men efter lite te och lite smink på fejset, kändes de ändå okej att gå till bussen!
Dagen har gått snuskigt fort och de har varit fart på kunderna mest hela dagen - alltså mycket att göra på jobbet, vilket jag tycker om :)
Och när jag sluta, kom Roger på Birsta. Så strax innan dom stängde på Birsta, allstå klockan 20 - var vi äntligen klara, med alla julklappar dessutom! Så idag blev de måånga timmar på Birsta, vilket känns i fötterna kan jag lova..

Vi kom nästan nyss hem och slängde rumporna i soffan, här vi lär spendera hela kvällen! Förhoppningsvis hitta vi en skitbra film oxå, vore underbart.
I morron väntar jobb mellan 10-16, resten av kvällen ska vi nog slå in alla julklappar.. Men sedan är vi färdiga med allt julstök, eller nästan iaf - vi ska rulla en massa köttbullar till veckan oxå.


Bowling!

I eftermiddags kom Memme till Ljunga, sedan på kvällskvisten for vi hemöver till stan. Elton fick stanna hos Momma och Moff för mys i helgen!
När jag kom hem hann vi bara på affären, sedan bestämde vi med Martin och Gina att vi skulle och bowla - bara sådär! :) Superkul! Efter bowlingen gick vi över till Martin och Gina, surr och några öl för herrarna!

Jag kom precis hem, ska gensat slänga mej i sängen - då min klocka ringer 07:30 i morronbitti.. Jobb mellan 08:30-17, sedan julklappshandling med min älskade Roger. Blir även jobb på Söndag, så i morron bara måste vi bli klar med julklapparna!

Nej, sängen var de..

Tandläkaren

I morse fick jag sovmorron - så underbart! Dock sov Elton längre än mej ;) 

Momma har precis klippt mej, så snart väntar duschen, men först lite behövlig frukost! Hade tänkt färga håret oxå, men de får bli på Söndag i stället..

Efter frukosten och duschen, väntar tandläkaren. Var sjukt länge sedan jag var där, så de ska bli "spännande" och se vad domen blir.. Tur att jag har tandförsäkring! ;)

Momma & Moff

Idag tog jag och Elton och packa väskan, drog med Moff till Lunga när han sluta jobba! Jag ska nämligen till tandläkaren på Fredag, så vi passa på och for nån dag tidigare - då jag ändå inte ska jobba :) Mys!


Elton ligger och sussar sött i sängen och jag ska göra resten av familjen älskap i soffan, kika på lite film innan sängen väntar! I morron får vi se vad som händer, inga planer just nu iaf.


Vägdag!

Idag stanna vågen på 77,6kg

Den här veckan blev de -0,4kg

Totalt: -44,9kg

Nu går de seeeegt! Men även fast vågen tickar på sakta, känns de ändå på kläderna - dom flesta byxorna är förstora.. Har fortfarande inte fotat mej, vilket jag brukar göra i början på månaden. Så ikväll ska jag tvinga Roger ;)


Kissa mjölk

Vi middagen igår

Jag: Elton, vet du vart mjölken kommer ifrån?
Elton: Ja, mamma. Från korna!
Jag: Vet du vart i från korna då?
Elton: Mamma, dom kissar i tetran!

Haha, jag höll på dö av skratt - lillfisen! :)


Våran älskade badprins!


Lite bad innan läggdags igårkväll! ♥


Sängen väntar!

Nu ska bara tänderna borstas, sedan ska jag krypa ner brevid mina prinsar - Elton ville nämligen sova mellan oss i natt ♥

I morron väntar en tidig morron, med Luciafirande på dagis - fika och skönsång. Sedan lite jobb i stan för min del!
Moff är här och lånar soffan, så han hakar nog oxå på i morron, till dagis - mys! :)

Knäck


Ikväll vågade jag mej på och göra knäck - och tänka sej, de gick kanonbra! Helt utan missöden och den blev supergod :) Så nu ska jag dricka klart mitt te och ta mej nån knäck!


Tur att Roger knäpper kort på mej när jag är som snyggast (och beredd..) ;)
Linnet sitter speciellt snyggt, då de är ett av dom få plaggen jag har kvar sedan jag var som störst - haha, sitter skitsnygg med andra ord! Håret ska vi inte ens nämna..


Smal = ont?


Tänke sej! Mina armar är så "beniga", att jag kan inte ens ligga och sola, utan att få ont ;) Haha!
Fick världens märke nu när jag sola och faasiken så ont de gör!


Bäddat ner sej!


Titta på min lilla sötnöt - hur mysigt han hade gjort i puffen! :)
Bilar 2 visas såklart på tvn - vad annars? ;)


SOA - Säsong 1

Jag och Roger börja precis precis se på SOA, säsong 1 igen! Ojojoj, tusiken vad man glömmer :)
Så nu blir de första avsnittet och lite varm Oboy - första gången sedan jag operera mej, ska bli spännande och se hur de går..


Ny kjol!


Iförrgår fyndade jag en kjol på Cubus - för ynka 49 kr. Fanns bara en 38:a kvar, men jag tyckte den såg stor ut - så jag chansade och de funkade, tro de eller ej! :)
Så igår kände jag för kjol, funka helt okej på jobbet!


Fredagsmys & jobbhelg

Igår var jag och Elton ledig på dagen, medans pappa Roger var på begravning. Sedan byttes vi av - pappa kom hem och jag for på jobbet för att stänga. Var superlugnt på Birsta igårkväll..

När jag sluta, stod mina prinsar utanför och väntade på mej - åh, så underbart att slippa stå i regnet och vänta på bussen, utan busskur!
När vi kom hem fixa vi fram lite chips och tände ljus. Pojkarna hade tillomed plockat ihop här hemma och disken var tagen, lyx! Så vi kunde gott parkera rumporna i soffan, framför lite barnprogram och slutet på Idol, när prins Elton somnat. Innan vi kröp ner i sängen, såg vi säsongens sista SOA.. Jobbigt att vänta så länge tills nästa! ;)

Nu håller jag på att fixa lunch, måste även fixa middag, då jag har långdag på jobbet idag. Jobbar nämligen 11-20, vi har ju extra öppet på Lördagarna fram till jul nu! Hoppas på mycket folk, så dagen går fort och att vi har mycket att göra - de älskar jag! :)
Prinsarna ska på match, Gina ska passa Elton medans Roger spelar. Sedan vet jag inte vad dom har för planer för dagen.

Även i morron väntar jobb, dock bara några timmar - men de känns nog rätt okej, efter den här dagen, skulle jag kunna tänka mej ;)

Nu väntar te och mina mediciner - sedan duschen och arbetskläderna!

Te


Jag är sämst på att dricka vatten på dagarna och får därför inte i mej all vätska jag behöver.
Så på mornarna dricker jag ett stort glas med te, till medicinen, innan frukosten - då vet jag att jag iaf får i mej en del av vätskan! ;) 


Lediga!

Idag har jag och prins Elton varit lediga - så mysigt! Vi har haft en inne-mysar-dag :) Elton prata i morse om att baka, muffins ville han ha. Självklart, tänkte jag! Men, när vi var redo för bak - ville han inte alls.. Så vi la nerbakplanerna. Tråkigt! I stället har vi kollat på film och myst.

När pappa Roger kom hem, fixa vi middag och fick i oss den. Sedan ville jag fara på Ikea, kika och köpa lite småplock och fika. Och de ville såklart min älskade oxå! ;) Eller ja, om han var så sugen vet jag inte - men han for iaf för min skull. Kärlek kallas de!

På Ikea hitta vi lite ljus, några små julklappar och en skål - lite smått och gott bara. Sedan var jag in på jobbet och köpte ett lila överkast. Fick ju ett när jag fyllde år, men de passa inte. Så jag köpte ett jag visste skulle passa - då jag har ett sedan tidigare oxå :) Kommer bli så fint, då dom lila gardinerna är på plats igen!

Var menat att vi skulle fika på Ikea, men de var såå mycket folk - så vi skippa de. Var på Ica Maxi i stället och köpte med oss fika hem. Så hemma plocka vi ihop, dammsuga och tände ljus - sedan bänka vi våra rumpor i soffan och fika lite innan Elton skulle i säng ♥

Prinsen sover, Roger är och tränar och jag ska se på nån ny serie!  

Naglarna - Guldigt


Fina julblommor!


Mycket finare i verkligheten!

Igår kväll när jag kom hem från jobbet, stod den en superfin blomma på bordet - den hade Elton och Memme fixa tidigare på kvällen :) Så mysigt!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 78kg

Den här veckan blev de -0,7kg

Totalt: -44,5kg

Tänka sej, nu har jag inte många kilo fram till mål! Och förhoppningsvis hinner jag med de innan jag varit opererad ett år - vore ju bara för underbart!
Dock känner jag lite smått ångest över (ingen)motion..


Nyklippt!


Lite färg på dehär så!

Nästa gång ska jag tvinga Momma att klippa mer pikit neråt, vill inte ha så brett bak. Nästa gång kanske hon vågar ;)


Kolla fel..

Jag kollade bara på mitt schema när jag börja och där stod de ju att jag börja klockan 11! Men nu kolla jag i almanackan och där stod de klockan 12.. Haha! Tur att jag kolla iaf :) Annars hade jag varit tidig på jobbet..

Så nu sitter jag här redo att jobba, men har massa tid kvar.. Undra vad vi ska hitta på då, jag och Elton? :)

Jobb hela helgen!

Igår hade jag stängning, gick bra och var ändå lite folk i farten! :) Även idag väntar jobb, 11-17. Jag tycker ju om att jobba helg, då folk är ute på ett helt annat vis då!

Här hemma har vi nyss fått i oss lite frukost, mysigt att äta alla tre - var ett bra tag sedan sists! Och nu är disken tagen, min älskade kan han!
Roger ska fara och handla lite, jag och Elton ska få på oss lite kläder. Sedan kommer Momma och Moff, antar att Melker oxå är med. Roger ska nämligen på julbord med jobbet ikväll och jag jobbar ju, så Momma ställer upp! Dessutom har Roger sån tur, så dom kommer tidigare - vilket betyder att han hinner spela match oxå, tur han har - att jag har världens bästa mamma! ♥

När jag slutat jobba, ska jag hem och äta mysmiddag! Sedan ska jag svida om och göra mej redo för utgång! Jag ska ut med Helena och Angelica (vi jobbar tillsammans) ikväll :) Först ska vi till Helena, sedan får vi se vart vi hamnar! Värsta är att jag ska jobba i morron ;) Har aldrig jobbat dagen efter(!!!), så vi får väl se hur de går - som tur är, börjar jag inte förrän klockn 13!

Nej, nu måstekläderna och sminket på!

Kärlek ♥


Köket & vardagsrummet



Nu är iaf gardinerna och ljusstakarna uppe - men julkänslan saknas..


Naglarna


Oj, vilken dålig bilde de blev..

Idag lossna nagellacket, så ikväll kleta jag dit lite nytt - enkelt och snabbt!
Så medans de torkar, ska jag se ett avsnitt av Supenatural!


SOA!

Nu ska har vi laddat ett avsnitt med SOA och till de ha vi fixat poporn, dessutom är Moff här på nattligt besök - härlig avslutning på den här Torsdagen! :)

Första paketet!



Mysigt - Första December och de innebär ju första paketet!
När Elton klev upp och gick för att gå in i vardagsrummet, gick han bara förbi kalendern - sedan backa han och klämde lite på paketena! :)
Dock tyckte han inte om innhållet först, då han bara vill ha Bilar sa han.. Skitunge! ;)
Men efter en stund, när han såg att man fick måla på dinosarien - blev de bra. Han älskar ju att måla i massar, Elton!

Så han har pysslat på med de nästan hela morronen och än är han inte klar, han är nog våran lilla fis!


Vikten - hit och dit!

Igår vägde jag 78,7 och idag visar vågen 78 prick.. Jag går verkligen upp och ner, från dag till dag! Och ja, jag vet att jag inte ska väga mej varje dag - men de gör jag ändå, sådeså! :)


Bästaste pappan!



För en stund sedan knackade de på dörre, både jag och Elton undrade vem de kunde vara, vid den här tiden på morronen! Utan för dörren står pappa Roger, med nybakt bröd :) Han kan han, våran papps!

Så nu sitter jag och Elton i soffan, med bilar 2 på tvn, massa ljus tända, lite te och goda mackor! Dock kan jag väl äta några tuggor, då jag mår apa på vitt bröd..


Julkalendern


Blev lite tungt ;)

Äntligen! Vi blev preciiis klara med all inslagning - så nu kan jag gå och sova!
Elton kommer bli överlycklig i morron :)


RSS 2.0