090630


Superoroligt

Elton har sovit superoroligt i natt, han har legat på mej och haft fötterna på Roger.. Så jag antar att Roger häller inte sovit bra, dom få timmarna han fick (då han skulle upp och jobba klockan 02). Dessutom ville Elton ha morron redan 04:30, vilket är på tok för tidigt! Fick han att somna om till 05:30 iaf, sedan låg vi och drog oss i sängen länge, med tvn på.

På förmiddagen ringde Martin och fråga om vi ville ha besök och självklart ville vi ha de! När han kom hit, rann svetten av han, han hade sprungit hit (?!?!), den token :)
Vi fika frukost tillsammans och busa med Elton. Elton verkligen älskar Martin, så när han skulle gå hem, blev de tårar. Och att han skulle sova på de, gjorde inte saken bättre ;) Men han somna fort och sov i 2½ timme. Tänk att han sover så mycket bättre, då jag sover med han? Men jag klagar inte, de är så mysigt att krypa ner i sängen och sova en stund, brevid världens bästa Elton!

När vi vakna fika vi lite mjölk och macka, packa Eltons väska, duscha och lagomt tills vi var klar, kom mormor och hämta oss. Elton skulle till gammelmormor, med Melker. Var egentligen menat att Elton skulle vara hemma med Roger, men då han jobba över och inte skulle hinna hem i tid, ställde gammelmormor upp. Tack!
Efter att vi lämnat av pojkarna hos gammelmormor, for jag, mormor och Isabelle och åt. Precis när vi skulle gå ut, öppna himlen sej och vräkte ner värsta regnet jag någonsin sett! De åska och blixtra som bara den, nästan lite läskigt! De var vatten över hela stan, folk knäppte kort på varandra, då vattnen nästan räckte upp till knäna, på vissa ställen. Helt sjukt! Fick sedan veta att Martin och Gina hade haft vatten i hela lägenheten, då de var stopp i avloppet utanför deras lägenhet. Dom var måttligt glad när vi kom till dom ;)
Hitta tillslut en parkering, var dyblöta när vi kom in till bion. Filmen var sjukt bra och jag hade grymt sällskap. Tack mormor och Isabelle!
Hemma sov Elton och Roger klev bara upp för att fika lite, sedan kröp han ner med Elton, som sover oroligt. Jag äter godiset som blev kvar från bion, halvkollar på tv och funderar på sängen. Kanske läsa lite bok och somna tidigt, för engångsskull?

Eclipse



Har nyss kommit hem från bion, Eclipse.
Jag, mormor och Isabelle var och såg den, alla lika nöjd över flmen!
Jag vill se den igen, igen och igen. Så himla bra! Bästa filmen hittills, helt klart!


Snart börjar bion, Wiho! :)

dsc01462 (MMS)

Snart börjar bion, Wiho! :)


Bilder - 100629

Elton redo för bad!

Mys i solen!

Elton och gammelmormor :)


Termometern

Kolla precis på termometern och den visar fortfarande 20+
Äntligen är sommaren här, på riktigt! :)


Rutiner

Nu är vi tillbaks i rutiner, exakt klockan 06:00 vakna Elton ;) Men, solen lyste och Elton var på toppenhumör, så de kändes enkelt att kliva upp! :)
Vi fixa lite frukost och myste ner oss i soffan, som varje morron. Strax efter 09 gick vi och la oss, Elton var jättetrött men hade svårt att somna. Tror vi sov 2timmar, klev upp och käka lunch. Eftersom att solen lyste och de var redan 20+ i skuggan, var vi sugna på bad! Ingen nappa på vårat badmys, alla hade nått att göra, men precis när vi bestämt oss att gå ändå, ville gammelmormor göra oss sällskap. Så vi packa väskan och tog en promenad till Malansbadet, där vi mötte upp gammelmormor. Och vi var inte ensamma där..

Tyvärr hade dom inte fyllt barnpoolen när vi kom, så vi fick bada i den stora (och kalla). Elton blev så frustrerad över att han inte nådde botten och kunde stå själv. Han som vill vara överallt, samtidigt, vilket inte går så ba när mamma måste hålla i hela tiden.. Han nådde botten precis vid kanten, men så fort nån hoppa i eller gick brevid, fick han vatten i munnen ;) Typiskt! 
Men på slutet fick dom vatten i barnpoolen, så vi hann med lite bad där oxå. Innan vi gav upp för dagen, då de nalkas middag och Roger hade slutat.
Resten av eftermiddagen/kvällen har vi bara varit hemma, fixa och ätit middag, tvättat, städat och sedan fick de bli en tidig kväll för prinsen. Roger oxå för den delen, han ska nämligen upp och jobba vid 02 i natt..

Jag har kollat på True Blood, ätit glass med varma björnbär och latat mej i soffan. Men ska snart krypa ner i sängen, brevid mina prinsar och läsa bok.
I morron får vi se vad vi hittar på, jag och Elton. Roger jobbar hela dagen och kommer inte hem förrän på eftermiddagen. Men de ska tydligen regna, så de blir inge bad iaf..
På kvällen ska jag med mormor och Isabelle, på Eclips. Äntligen! Har längtat som en tok, ska bli jättekul :)

Bilder - 100628

Mina älskade badpojkar :)

Fika efter ett dopp, såklart!

En liten tupplur, så man orkar med mer bad!

Elton fick en glasspenga av gammelmormor, så en mjukglass fick de bli! :)

Mys i hängmattan :)

Elton hjälper till att skrapa färg, så duktig så!

Ännu mer bad hos gammelmormor

Och jordgubbar i massor, Eltons favorit!


Bilder - 100628

Mina älskade badpojkar :)

Fika efter ett dopp, såklart!

En liten tupplur, så man orkar med mer bad!

Elton fick en glasspeng av gammelmormor, så en mjukglass fick de bli! :)

Mys i hängmattan :)

Elton hjälper till att skrapa färg, så duktig så!

Ännu mer bad hos gammelmormor

Och jordgubbar i massor, Eltons favorit!


Exakt



Om exakt en månad, fyller våran älskade prins hela 2år!

080729 - Dagen då livet starta på riktigt!


Poolen


Nu är vi packade och klara, för att dra till Malansbadet och poolen!
Vi ska få sällskap av älskade gammelmormor, underbart :)

Jag älskar Elton, mer och mer för varje dag!


Mina prinsar!


100628
Pojkarna idag, innan badet!

Fler bilder i morron..


Kanon

Vilken dag vi haft, helt kanon! :) Dagen började underbart, med att Elton sov ända till efter 07, dessutom fick jag sovmorron till 08 (jag valde att kliva upp då, då solen lyste!). Synd att jag vakna då, för Roger och Elton hade planerat att åka och köpa frukost, överaska mamma och ge frukost på säng. Typiskt!
Men vi packa ner badkläderna, handukarna, for på Coop och handla fika och badleksaker och sedan till gammelmormor en snabbis, för att hämta en kylbox (vi måste verkligen införskaffa oss en sån!). När allt var klart, for vi mot Kubenbadet. Vi var där strax efter att dom öppnat, vid 10. Så fort vi kom dit, börja Elton ta av sej kläderna och ville hoppa i direkt, haha! :) Svårt att förklara att vi måste byta byxor innan vi hoppar i..
Väl i vattnet var Elton som en fisk, han for runt överallt! Och självklart ville han aldrig gå upp, men han var toktrött, så vi fick lov att avbryta badet, för en tupplur. Efter sovandet käka vi lite och sedan hoppa vi i poolen igen. Tyvärr var vi tvungen att fara vid 15:30, då Roger skulle på jobbet och lämna nått. Fan, vi som hade så mysigt!
Men när Roger hade gjort de han skulle, for vi till gammelmormor och fyllde poolen där, till Eltons stora förtjusning! Han hoppa i och ur mest hela kvällen! Underbart att se han så glad!
Hos gammelmormor blev vi bjudna på grillat, råstektapärer och sallad. Mums! Elton fick massa jordgubbar till efterrätt, han fick även med sej några hem, som han ville äta redan i bilen :) haha!

Kom hem ganska sent, så Elton sov inte förrän 20:30. Måste verkligen komma tillbaks till rutinerna, i säng senast 19! För hur sent han än somnar, vaknar han alltid tidigt. Så han måste sova dom timmar han får!

Rogers ledighet varade ju länge.. Redan i morronbitti, klockan 06, drar han iväg igen. Och jobbar mest hela veckan och nästan oxå. Han var arbetslös en dag ;) Självklart är de fantastiskt att han får jobba, men de hade varit skönt med några familjedagar!

Nu väntar duschen för min del, måste få av mej badvattnet, så jag kan smörja in mej. Råka bränna mej i dag(?)! Sedan boken och sängen.

Solen lyser, de är redan 14+ i skuggan oc...

Solen lyser, de är redan 14+ i skuggan och vi är påväg till Kubenbadet! :) Först ska vi handla lite gott till dagen, till gammelmormor och hämta lite grejer och sedan ska vi bada hela dagen! Jag älskar sådanahär dagar, familjedagar!


Bilder - 100627

Världens vackraste nakenfis!


Har massa fler fina bilder, men han är för nakenfis på dom! ;)


Bilder - Midsommarafton 2010

Elton och morbror Martin busar i regnet, hoppar i vattenpölar! :)
 
Älskade Roger

Martin och Elton kör morfars bil!

Självklart ska midsommarstången byggas och kläs - som varje år!
  
Resultatet - Dock mycket finare i verkligheten!
Tyvärr hann vi aldrig dansa runt den, innan Elton somna..
 


Martin, morfar, gammelfarfar och mormor
 
 

Elton älskar regnet!

Självklart börja de regna när vi skulle grilla..
Sluta med att vi hamna under partytältet ;)

Regnbågen kika fram

Gammelfarmor och gammelfarfar - Äkta makar i 49år!
Jag försöker få gammelfarfar att fria igen, nästa midsommar.
Så vi får fira Guldbröllop och gå på bröllop - Tänk vilken fest! :)

Roger - Min!


Bilder - 100622 till 100624

Morronmys i puffen! :)

Favorit minen just nu!

Bus i sandlådan

Så här fint gjorde fågeln, som vi hade på besök, på fönstret..

Påväg till mormor och morfar


Sommardrink hos mormor och morfar!


Första

I morse var första gången vi ställt klockan och behövt väcka Elton (?)! Han som alltid vaknar tidigt, gjorde naturligtvis inte de i dag, då vi ändå skulle upp tidigt. Tokunge! :)
05:45 klev vi upp, fixa en macka, packa in oss i bilen och for mot stan. Hemma hann vi bara packa in, så for Roger på jobbet. Jag och Elton myste i soffan halva förmiddagen, båda lika trötta. När klockan börja närman sej 09:30, kröp vi ner i sängen. Elton somna direkt och jag läste lite, sedan somna även jag, med boken över mej ;) haha! Har aldrig förstått folk som somnat med boken förut, men nu gör jag de hela tiden..

När vi vakna gjorde vi lite gröt (ett säkert kort, då Elton äter dåligt, igen), fick på oss lite mer kläder och vänta på Roger. När han hade slutat, duschat och var klar, for vi och åt. Sedan var vi på Media Markt, vår tv håller ju på att lägga av (bilden blir knallröd och ibland försvinner ljudet helt). Så vi kolla in utbudet, priser och jämförde. Vi blev väldigt intresserad av en, men de känns som otroligt mycket pengar, för en tv. Den kosta lika mycket, som halva vår lägenhet (när vi köpte den)! Nu gav inte vi en förmögenhet för vår lägenhet, men sjukt när man jämför.

När vi ändå var där, gick vi in på Mio och kolla, hade sett en soffa som vi var intresserad av. Men ingen föll i smaken, ingen alls. Jag vill ha en trea (helst en fyra!) nu! När de nu blir av, blir allt nytt. Ska bli så skönt!
Martin ringde när vi var i Birsta och sa att han glömt sin nyckel i vår bil, så dom skulle komma och hämta den. Medans vi vänta, passa jag på och fixa lite åt mormor, som hon ville. Efter att vi lämnat nyckeln, var klockan redan 18. Så vi for hem, prinsarna tog ett bad och jag fixa tvätten.

Nu ligger prinsarna och snarka. Undra om Roger tänkte kliva upp nått mer? Roger är ledig i morron och några dagar efter de, då de verkar lungt med jobb där. Men, Roger ska nog leta annat. Jobba måste han ju, men han har några kontakter, så de borde inte vara för svårt.
Men vi har bestämt att vi ska ta några dagar ledigt och njuta av sommaren, tillsammans. Och i morron ska de vara en fet sol och +20, så vi ska ta premiär badet! :) Ska bli underbart!

Eftersom att Roger inte verkar kliva upp nått mer, tar jag fram boken och lite godis, läser och gosar ner mej i soffan! Vaknar han, ska vi se på film :) Å, jag älskar verkligen Roger! Och Elton såklart!

Blogg.se verkar krångla, får se om jag får upp några bilder..

Önska

  

Elton har hittat mer han önska sej! ;)

Koftan råka jag se när vi gick förbi i fönstret och blev kär direkt, supersnygg (mycket finare i verkligheten!)!
Och skulle passa perfekt på våran lilla prins, som snart blir 2år (?)!

Sällan jag hittar nått som på P.o.p, som jag verkligen älskar..
Men nu hade dom massa!


Vi är fortfarande kvar i Ljunga, då min ...

Vi är fortfarande kvar i Ljunga, då min älskade Roger inte är körbar ;) Elton ligger och sover sött, efter en lång och tjusig nattning! Jag och Roger äter godis och kollar på film, mycket mysigt! Bara vi som är här hemma, så de är lugnt och skönt! Egentligen hade jag velat vare på Viskan ikväll, men nu blev de inte så.. Synd! I morronbitti far vi hem tidigt, då Roger börjar jobba 08, så efter filmen ska vi packa ut allt i bilen, så vi bara kan fara i morron!


Nu först somna Elton (snacka om övertrö...

Nu först somna Elton (snacka om övertrött!).. Jag har redan gett upp för dagen, ligger brevid Elton och läser bok. Lika bra, då Elton sover oroligt och vaknar hela tiden. Får hoppas att han inte vaknar 06 i morron, som vanligt, då blir de en jobbig dag för oss alla.. Åter till boken!


Nu först har vi fått i oss maten, grillat ...

dsc01447 (MMS)

Nu först har vi fått i oss maten, grillat så klart! Jag och Elton har precis krypit ner i sängen, vilket vi borde ha gjort för flera timmar sedan.. Men, nu blev de som de blev och vi har haft supertrevligt! En underbar midsommar med familjen!


Nu är midsommarvädret här..

dsc01446 (MMS)

Nu är midsommarvädret här..


Soltid

Fanns ingen soltid, typiskt!
Roger ringde och sa att han snart var klar och var påväg hem. Dessutom var Martin och Gina på G, så de kanske var lika bra att jag inte hann sola..
Nu kurrar min mage, har ju glömt att äta frukost (och lunch) idag. Ops! Fixar lite Lapskojs och sedan väntar duschen!

Lättare

Har precis städat klart. Så mycket lättare de går utan en Elton! ;) Skönt att komma hem när de är städat, älskar att komma hem då!
Väntar på att Martin och Gina ska komma och att Roger ska sluta jobba. Då far vi och handlar (ute i sista minuten? Hmm) och sedan far vi till Ljunga. Underbart!

Innan ska jag hinna duscha, packa och göra mej själv klar. Tänkte springa ner och sola nu en snabbis oxå!


Trevlig midsommar allihopa!


Saknar



I dag ska vi äntligen få träffa prinsen igen, saknar han så!
Så himla tomt här hemma utan han..


Klart

När Roger hade jobbat klart för dagen (han kom hem en snabbis och åt lunch), satte vi oss på balkongen och njöt av solen. Fybubblan så varmt, underbart! :) Roger fixa middag och jag läste bok.
Sedan har vi bara varit på Willys en snabbis, myst i soffan framför den nyaste Wallander, Indrivaren. Helt okej! Roger gick nyss och la sej, han ska ju ändå upp 04 i morronbitti.. Jag däremot, tänker tar en lång sovmorron!

I morron ska jag städa, packa, duscha, storhandla med Martin (allt som vi ska midsommar fira med..)och fixa de sista innan Roger kommer hem. För då packar vi in oss i bilen och far direkt mot Ljunga. Där ska vi grilla, spela Kubb och mysa med familjen! Kan inte bli bättre midsommarfirande :)
På Lördag åker vi hem i bra tid, då Roger ska upp tidigt och jobba på Söndag. De är nackdelen med jobbet han har, att han jobbar när som helst!

Nu ska jag nog återgå till boken!

Jag fixa lite snabb lunch, duscha och seda...

dsc01444 (MMS)

Jag fixa lite snabb lunch, duscha och sedan gick jag ut. Ligger på en filt i gräset och läser en bok nu :) Solen är stekhet, dock blåser de ganska bra..


Remember Me

Har precis sett Remember Me, jag tyckte den var skit bra!
Tårarna bara spruta på slutet..

Dessutom gör de ju inte ont och kolla på Robert Pattinson ;)


Kung

Jag har sovit som en kung i natt, jag har sovit bättre än på länge! Vi har sovit med balkongdörren öppen, i sovrummet, så jag antar att de har med saken att göra.
Dock vakna jag 09 av att granngubben nyser ;) haha! Klev bara upp, hämta datorn och kröp ner i sängen igen, där jag ligger nu och lyssnar på radio.
Prata nyss med mormor, Elton hade sovit sådär i natt men ändå sovit till 07:30. Tänk om han kunde göra de hemma? ;)


Jag funderar på om jag ska orka mej upp och fixa lite frukost, men de är bra skönt i sängen..


Jag säger som min mamma, de är jobbigt att vara såhär snygg. Haha! ;)


För första gången, sedan Elton kom, är mina naglar långa och alla är långa!
Dock har jag väldigt svårt att skriva på tangentbordet..


Wallander

 

Har precis sett två Wallander på raken, båda helt okej, men inte superbra..
Nu väntar sängen och en lång sovmorron!


Ny favorit!

Jag har en ny favorit! :)



Sjukt god!


Har laddat upp med massa jordgubbar, ska b...

dsc01441 (MMS)

Har laddat upp med massa jordgubbar, ska bli så gott!


Äntligen!

Äntligen har jag fått brevet jag väntat på, Wiho!

Onsdag den 25 Augusti klockan 14.oo - 16.oo ska jag på min första Viktträff!
Jag längtar som en tok!


Seg

I går hade vi en seg dag, jag och Elton! På förmiddagen fick vi inte mycket gjort, vi åt frukost och sov 3 timmar(!!!). Vi fixa lunch och sedan gick vi ut, solen lyste och allt. Men när vi varit ute en halvtimme, börja de regna. Typsikt! När vi höll på att packa ihop, kom pappa Roger hem. Vi for på Alnö, fixa AC:n i bilen och sedan for vi mot stan, hämta Louise vid tandläkaren.
Påvägen hem handla vi lite, jordgubbar bland annat. Hemma fixa vi middag, städa och åt glass med jordgubbar. Elton var seg att somna i går kväll. Eller han somna, men vakna när vi lyfte över han.. Blev en tidig kväll, då Elton sov oroligt. 

Imorse när jag vakna, strax innan 06, klev jag upp för att kissa, men hörde nått i köket! Jag fick för mej att de var en fågel, då de lät som att han flaxa. Så jag hoppa tillbaks i sängen, väckte Elton och Roger. Roger fick gå först till köket och kolla, haha! Ingen trevlig syn. De var Lapskojs på köksfönstret och på mattan, de låg en halv macka på golvet (han hade tagit de ur soppåsen, som jag hade glömt att ta ut..), han hade bajsat och pissat på golvet och mattan och lite här och var, låg de rödbetor.. Kul! Elton sa usch mest hela tiden och peka där fågeln hade gjort sina behöv och lämnat mat. Sötlök! :)

Efter att vi fått undan allt, fixa vi frukost, fika och packa. Sedan for vi till gammelmormor och hämta blommor, vidare till Ljunga och mormor och morfar :) Där har vi varit ute hela dagen. Fixat i rabatterna och njutit av solen.
Elton stanna kvar där, då mormor och morfar ville rå om han lite extra!
Jag och Roger kom hem för ett tag sedan. Men Roger är ute och åker motorcykel :) Jag äter jordgubbar och funderar på att de en film eller två. Jag har ju sovmorron i morron!

Har tyvärr inga bilder att bjuda på, då kameran är kvar i Ljunga med Elton :)

Tvätten

Louise är på besök, där av ingen bloggning.. Nu ska tvätten hängas och sedan väntar sängen, Elton vakna nyss till! I morronbitti far vi till Ljunga. Elton ska stanna hos mormor och morfar i veckan, tills vi kommer på Fredag. Midsommar firas där!

Tvätten var de!

Vi är påväg och hämta moster Louise, som s...

dsc01440 (MMS)

Vi är påväg och hämta moster Louise, som ska sova hos oss i natt :)


Bilder - 100621


Eltom hitta "usch" på backen och var tvungen att visa mamma :)

Gott med glass!

Men mammas är godare..

Vi lyxa till de med melon innan middagen ;)

Elton skulle smaka på alla!

Middag på balkongen!


Tidigt

När klockan står på 05:45, är de på tok för tidigt att vakna.. Men de stoppar inte Elton! Han frågar först efter pappa, får till svar att han jobbar och Elton säger kackan (traktorn). Sedan ska vi kliva upp! Mjölk och macka i soffan, framför (nått skit) barnprogram. Sedan räknar jag ner minuterna tills vi ska sova lunch ;)

Vid 10 var Elton äntligen nog trött, för att sova. Så vi kröp ner i sängen, Elton la armen om min hals och somna direkt! 2 timmar senare klev vi upp och fixa lunch. När vi var mätta och belåtna, hade kläder och solskydd på kropparna, gick vi ut i solen. Vi byggde sandkakor, gunga och spela fotboll i gräset. De var supervarmt ute i dag! Elton ville ha lass (glass), så vi tog en promenad på Ica. Glassen åt vi i gräset, medans vi kolla på traktorn :)
Elton fick gå barfota för första gången i år, ingen superhitt! Usch, var Eltons ordval :) Som för övrigt, är favorit ordet nu! Efter några timmar ute, gick vi in och förberedde middagen: grillat!
När Roger kom hem (han jobba över 4 timmar första dagen..) for vi och handla lite frukt, strips och bröd på Willys. Sedan starta vi grillen, elgrillen är toppen. Jag älskar den! Solen var fortfarande framme, så vi käka middag ute på balkongen. Elton åt jättemycket, så skönt när han väl gör de, för nu är de matvägran som bara den..

Efter maten tog jag hand om tvätten och disken, pojkarna tog en dusch. pojkarna är nattade och ligger och snarkar ;) Roger somna nog först, han är helt slut, efter första arbetsdagen! Får se om han vaknar nått mer ikväll eller inte. Jag ska duscha nu, sitta i fotbad, måla tånaglarna, raka bena och se True Blood. Lyxig Måndag!

Eltons egna hörna

Har länge funderat på att Elton ska få en egen krok, så han kan hänga upp sin jacka själv. Och i dag fick vi fingrarna ur och köpte de vi behövde!
Krokar hittade vi på Dollar för ynka 10 kronor och en korg hitta vi på Ikea, för en billig peng, som passa perfekt!

 Före:


Efter:

Sitter fel skruvar, men vi hade inga andra hemma..


Bilder - 100620

Påväg till Malin!

Först gjorde vi ett stopp på Dollarstore! Elton fick ett par solglasögon till, han är tokig i solglasögon :)

Sedan käka vi lite lunch! Coolast i stan, med händerna i fickorna ;)

Gott fika hos världens bästa Malin!

Elton var i sitt ässe och levde rövare, han blev så svettig att byxorna fick åka av ett tag! :)

Mys!

Jobbigt att vara i Härnösand och hälsa på Malin ;)

Elton har på sej sina nya jeans (från Lindex), försökte få till ett kort..

Innan vi for till Malin, var vi till gammelmormor en snabbis och hjälpte hon lite. Med mej hem fick jag rabarber!
Nu ligger dom i frysen och väntar på att få hamna i en paj, mums!


Längtat

I dag har vi haft en mycket, mycket bra dag! Som vi längtat efter länge!
Roger var och fiska i går natt, så han fick lite sovmorron. Jag och Elton gjorde de vanliga, fixa lite frukost och myste i soffan. När Roger vakna, käka vi lite, duscha och klädde på oss, sedan for vi till gammelmormor en snabbis. Hon ville ha Roger till hjälp, självklart fick hon de!
När vi var klar där, styrde vi mot Härnösand! Först var vi på Dollarstore och handla lite små saker, efter de käka vi lunch och sedan leta vi oss till Malin. Tillslut hitta vi, efter X antal gånger fram och tillbaka ;)
Där blev vi bjudna på nybakt sockerkaka, bullar och massa goda kakos. Skitsnack och mys, Malin är allt för underbar! Elton levde rövare från att vi kom, tills vi for.. Men, jag tror att han charma Malin ändå! Efter några timmars trevligt sällskap, for vi hemöver, då klockan börja bli middag. Men innan vi for hem var vi en snabbis på Ikea (bild kommer på vad, senare). Hemma fixa vi middag, är jordgubbar och helt plötsligt var klockan dags för nattning. Vi somna till alla tre!

Roger har varit ute på premiär turen med motorcykeln, ikväll. Han såg ut som ett barn på julafton, när han kom hem. De var han värd! Jag har kollat klart på New Moon (Elton vakna igår kväll) och en annan film, som jag bara sett halva av.
Roger har redan krypit ner i sängen, då han ska upp klockan 04 i morron och jobba. Första dagen på allvaret! Jag tror han längtar som bara den :) Jag ska snart göra han och Elton sällskap. Elton vakna nyss till och grina, tårarna bara rann.. Mardröm kanske? Jag hoppas verkligen Elton inte vaknar i morron, när Roger kliver upp! Han sover så himla oroligt på morrontimmarna..

Nej, lite bilder och sedan sängen!

Traktor



I går när vi var och handla på Willys, fick Elton en traktor av gammelmormor.
Han vägra släppa den, men efter många om och men, fick vi iaf betala för den. Sedan skulle dem promt ner i påsen, men dom andra grejerna vi handlat. Självklart glömde vi påsen i gammelmormors bil..
Så hela kvällen, ända till nattningen, prata Elton bara om traktor (kackan, som han säger). Sista han sa innan han somna: kackan och lyfte på axlarna och undra var den var.. Försökte förklara för han att den låg kvar i gammelmormors bil och att hon skulle komma med den i morron. Gick sådär!

Första han fråga om när vi vakna, var vart traktorn var! Förklara igen, att gammelmormor skulle komma med den senare.
När vi satt och åt lunch, kom gammelmormor på besök. Så fort Elton hörde hennes röst, frågan han efter traktorn! :) Kan man verkligen, som inte äns 2åring, komma ihåg de?


En annan rolig sak. För några månader sedan, när Elton var hos mormor och morfar, for dom förbi butiken där jag jobba extra, på engång ropar Elton mamma! Han ser knappt skylten, har bara hämtat mej några få gånger där och ändå visste han att där brukar mamma vara. Vilket minne, jag är impad!


Bilder - 100619

Elton hjälper till att städa bilen

Ett av många misslyckade kort ;) haha! Jag vill ha en ny kamera!

Bus!

Elton parkera med pappa, mycket roligt!

Tråkigt att man måste gå in..

Jordgubbar och glass, mums!

Elton vill sjunga "i ett hus", som vanligt.. En ny favorit är "nyss så träffa jag en krokodil" :)

Gammelmormors blommor luktar sjukt gott!


Latdag

Idag har vi haft en riktig latdag! En latdag med tidig morron.. Roger som kom hem i natt, fick sovmorron till 09. Jag och Elton passa på att äta frukost, mysa i soffan, sjunga och busa. Jag räkna minuterna tills vi skulle sova lunch.. Klockan 11 gick i och la oss och sov nästan 3 timmar, mycket skönt! När vi vakna fixa vi lunch och fick snabb besök av gammelmormor. Fick blommor och påsen vi glömde i bilen i går. Elton blev jätteledsen när hon for, han trodde att han skulle få följa med. Han hade tagit på stövlarna och var redo, lillprinsen!

Men vi klädde på oss och gick ut, med stövlar och allt. Vi passa på och städa bilen, medans de var uppehåll (har regnat mest hela dagen, förutom när vi skulle natta, då solen kom fram..). Elton "körde bil" och poppa musik, sötlöken! Blev ledsna miner när vi skulle ge upp, han vill aldrig gå in. Men då Roger hade slut på snus, tog vi cykeln på lill Ica. Genast mycket gladare miner ;) Dessutom fanns de ju massa vattenpölar påvägen, som man kunde hoppa i!

Hemma fixa vi middag och kolla på bröllopskortegen, om vi skulle få en glimt av Martin, som stod där med sin "lumpengrupp". Men de gjorde vi inte.. Smsa med Martin förut och de hade gått bra, men han var hungrig. Haha!

Efter maten lyxa vi till de med glass och jordgubbar, Elton verkligen älskar dom röda gubbarna! Efter lite soffmys var de dags för nattning. Elton var superseg ikväll, jättetrött men vägra somna.. 20:30 sov han äntligen!
Jag har nyss skickat iväg Roger och fiska, med Marcus. Jag har målat naglarna och ska nu ge filmen ett nytt försök, med Coca Cola och choklad. Underbar Lördag!

I morron ska vi ut på äventyr, vi ska till Härnösand och hälsa på Malin! :) Längtar som bara den! Sedan får vi se vad vi hittar på, nått blir de iaf! Och på Måndag börjar allvaret, då börjar Roger köra lastbil på heltid!

Istället

Fan, jag får inte filmen att funka.. Så jag går och lägger mej istället!


Film



Nu ska jag krypa ner under filten, se på film och äta min mycket goda macka (baguett med ost, pepparsalami, tomater, sallad och Herbamare)!


Fynden








Bilder - 100618

Roligt med vatten :)

Fuktigt ute=många lockar :)

Så här tråkigt är de att gå in..

Jag berätta lite för tidigt för Elton att vi skulle åka bil med gammelmormor..
Så han gjorde sej klar: tog på sej stövlarna och en mössa!

Hmm, avslöjad! Obäddad säng i dag..


Önska


När vi var på Birsta i dag, sa Elton att han önska sej en Adidas dress när han fyller år!


Direkt

Klockan 06 börja våran dag i morse. Elton var piggare än piggast och ville upp direkt! Och då Roger nästan nyss hade lagt sej (han kom hem klockan 04), var de bara att följa Eltons exempel. Ögonen var mycket tunga i morse..
Vi fixa frukost och satte oss i soffan framför barnprogram. Vi saknar Vakna! Och hur förklarar man för en 2åring, att nånting har sommaruppehåll? Dessutom är alla "bra" barnprogram (med mycket musik, som Elton ändå kan sitta still och kolla på i några minuter) spårlöst borta. Vart tog Supertrion, Backyardigans och Dora vägen?

Elton var supertrött i morse, så klockan 09 kröp ner med pappa Roger. Supermysigt! Vi sov två timmar och när vi vakna, var Roger redan vaken.
Vi klädde på oss och gick ut i regnet, Elton fick på sej stövlar och galonisar. Han älskar verkligen sina stövlar! :) Ute regna de och var massa vattenpölar! Elton var feg i början, men när jag plaskat med hans fötter ett bra tag, hoppa han som bara den! Mycket roligt tyckte Elton, som vägrade gå in..
Inne fixa vi lunch och Elton åt som en häst, för engångsskull! Sedan hann vi bara blocka undan lunchen, diska och fixa lite, så skulle Roger och "jobba" igen..

Trodde eftermiddagen skulle bli jättelång, då de regna ute och vi skulle vara inne hela dagen.. Men ett samtal till gammelmormor, så var de fixat! :) 15:30 kom hon och hämta oss, sedan for vi på Birsta.
Där handla vi present till Nicoll, Elton fick med sej ett par jeans och en tröja, även jag fick med mej några örhängen och ett halsband (bilder kommer senare), vi käka middag och myste på!
Var in på Willys och handla godis (som jag tydligen hade glömt i gammelmormors bil, fan!). Sedan vidare på Ica Maxi och tog ut Eltons paket, med massa kläder (bilder kommer senare). Strax efter 19 var vi hemma. Elton fick lite kvällsfika (jordgubbar och macka, haha), jamas och medans jag prata med Roger i telefonen, somna han på min arm :) Sötlök!

Jag ska bara lata mej i soffan ikväll, med min icke godispåse och lite fler jordgubbar!

Årets första jordgubbar med grädde, mums!

dsc01434 (MMS)

Årets första jordgubbar med grädde, mums!


Bilder - 100617

Självklart ska man hjälpa till och städa!

Elton älskar att cykla (lol lol, som han säger)!

I dag blåste vi på döda maskroser, mycket roligt tyckte Elton!

Självklart skulle han ha dom som var lääängst upp ;)
  
Efter massa utebus, med sand och blommor, väntar ett bad!


Brev

Jag väntar, väntar och väntar på att de ska komma ett brev från Sundsvalls sjukhus, med posten.
Jag vill få kallelsen till viktmötet, så allting kan börja komma igång. Nu nu nu!


Städat

I dag har vi äntligen städat, var verkligen på tiden! Jag hatar när de är stökigt och skitigt.. Men nu är de som sagt gjort!
Eftersom att Roger skulle "jobba" eftermiddag i dag, tog vi lite sovmorron. Eller så länge Elton behaga att ligga i sängen ;) Tror faktiskt att vi sov till 07, mycket bättre än innan 06!
Vi käka frukost tillsammans, städa, fixa med tvätten och vips så var klockan sovdags. Vi kröp ner alla tre, så mysigt! Sov i 2 timmar och vakna lagomt till lunchen.
Jag hann dammsuga klart och duscha, innan Roger for vid 14:30. Jag och Elton klädde på oss och gick ut. Jag orkar verkligen inte höra på hans skrik. Han har börjat skrika med värsta ljusa ljudet, de riktigt skär i öronen. Han gör de hela tiden, vad vi än gör eller säger, forsätter han. Hatar verkligen de ljudet! Varför i hela friden gör han så? Jag hoppas verkligen han slutar snart iaf!

Vi hade de jättemysigt ute :) Elton ville cykla, cykla och cykla. Sedan byggde vi sandslott, som Elton förstörde såklart, de är ju därför mamma ska bygga! Klockan bara sprang iväg och 16:30 gick vi in och fixa middag. Elton åt så bra (för engångsskull..), så vi lyxa till med lite lass (glass). Efter maten kom gammelmormor hit en snabbis. Lämna mina biobiljetter som jag skickat hon och fixa. Jag, mormor och Isabelle ska gå på Eclips, wiho! Tack gammelmormor!
När gammelmormor for, fick Elton ett långbad. Han är helt tokig i vatten :) Lite kvällsfika, jamas och borstning av tänderna, så kröp vi ner i sängen. Elton somna innan 19, hur snällt som helst!
Resten av kvällen har jag suttit där jag sitter nu, framför datorn och tvn.. Jag är fortfarande så där otroligt trött, ingen ork till nånting. Dessutom är de tråkigt när Roger inte är hemma.. Men de är väl bara att vänja sej, snart är de ju allvar!


Bilder - 100616

Grillat till lunch!

Elton hjälper pappa och kratta

Världens bästa Elton!

Grillat till middag!


Mobilbilder - 100611 till 100616

Mys på balkongen! Roger tyckte de blev varmt i i nacken ;)

Lunch på Ikea med Mia!

Elton kör bil, favoriten just nu!

Fika med morbror Martin

Självklart ska Elton vara med och kolla på datorn ;)


Tre

Elton vakna nu och sover jätteoroligt, så de blir sängen för våran del. Alla tre i samma säng, mys!


090616

För ett år sedan!


Sin

I natt sov Elton i sin säng hela natten, klockan 06 vakna han och ville kliva upp. Duktig kille! Dock var inte jag allt för pigg, som vanligt, känns de som..

På förmiddagen fixa vi massa tvätt, hängde och vek. Nu dom dagar jag varit extremt trött, har ingenting blivit gjort här hemma. Ser ut som fan! Tvättberget var gigantiskt, dammtussarna större än någonsin, leksaker över allt och disk över hela köket.. Tätten och mesta av disken är gjorda, men resten får bli morron.

Jag och Elton sov lunch i över 2 timmar och när Roger kom hem på lunch, gjorde vi en favorit i repris: grilla hamburgare! Lika gott som i går :) Mums!
När Roger gick tillbaks till jobbet, slängde jag och Elton ihop en sockerkaka. Roger jobba nämligen sista dagen på vaktmästeriet, idag! I morron ska han åka med en arbetskamrat, på sitt gamla jobb, så han lär sej nån ny grej dom fått där (en handdator eller vad de var?) och på Måndag, är han åter på sitt gamla jobb. Köra lastbil igen!
Känns både och. Vi är ju vana (och bortskämda) med att han kommer hem på frukost och lunch, är hemma i bra tid och alltid finns här om de skulle vara nått. Men, han längtar tillbaks till jobbet (vilket jag förstår!) och pengarna ska vi inte klaga på ;) Nej, de kommer bli bra! Men ovant..

När vi bakat klart, kila vi bort till garaget och bjöd på fika. Elton bjöd på massa bus och leenden, som vanligt! Alla tyckte sockerkakan var god, kul att höra. Men, hur svårt är de att göra en sockerkaka? ;)
Vi stanna ute och lekte i sandlådan ett tag, då solen lyste och de var rätt skönt ute. Men Elton ville bara springa efter pappa och traktorn..

Eftermiddagen har gått superfort! Vi har ätit god middag (grillad lax, pärer och rödlök/kaviar-röra), njutit i solen på balkongen och myst i soffan.
Elton somna direkt vid nattningen, vi lika så.. Funderade på att ligga kvar och sova för natten, men kom på att jag hade ju de nyaste avsnittet av True Blood att de! Så bra, så bra. Längtar tills nästa kommer!

I morron är Roger hemma på förmiddagen, då han ska "jobba" eftermiddag. Så vi ska få lite gjort här hemma (disken, dammsuga och byta sängkläder), sova lunch och busa ute. Får se vad jag och Elton hittar på när Roger far :)

I morron ska jag blogga bilder, nu blir de nog sängen..


Frukosten

I morse vid frukosten fick vi besök av morbror Martin, mycket trevligt! :) Efter att jag duschat och vi fått på oss lite kläder, packa vi in oss i bilen och for och handla lite. Grillat fick bli dagens middag, korv och hamburgare!
När vi kom hem myste vi i soffan. Martin begav sej hem vid 13 (alltid lika underbart att ha han här!), jag och Elton kasta oss i sängen, då Elton inte hade sovit än.. Vi somna direkt och sov i 3 timmar, ända till klockan 16! Vi vakna lagomt tills Roger kom hem, en snabbis på lill Ica och sedan tände vi grillen (vi älskar vår nya el grill, mycket bra köp!). Hamburgarna blev supergoda och tillomed Elton åt, han som inte tycker om hamburgare egentligen (vi gjorde korv till han)!
Även fast vi sov så sent på dagen i dag, natta vi klockan 19 ändå. Gick dock som väntat, inte alls. En speedad Elton som vägra ligga still och bara ville busa. Så vi gav upp strax innan 21, klev upp så han fick busa lite. Men då de bara var grin, la vi oss igen. Sedan somna han innan 22, bra för att ha sovit så länge på eftermiddagen! :)

Nu ligger båda mina prinsar och snarkar. Jag ska snart göra desamma, är sjukt trött (även fast jag sov 3 timmar i dag och somna 1 timme till när vi natta Elton..)! Jag hoppas tröttheten går över snart..
I morron hoppas jag och Elton på någorlunda väder, så vi kan gå ut i sandlådan och busa :) Blir långa dagar när man bara är inne..

Nu väntar sängen!



En sån här grill vi köpt! :)


Bilder - 100614


Morronbus i gummistövlar - 100612


Bilder - 100613

Elton kör gammelmormors bil

Elton och gammelmormor matar fiskarna

Jaga mamma med gräsklipparen var skoj ;)

Tittut!

Fika på bron :)

Fick ett linne av gammelmormor, älskar de!


Bilder - 100612

Världens bästa Mia gör sej redo för utgång!

Självklart åkte Facebook fram, datanördar ;)

Mia på G eller hon försöker iaf..

Dansa på stolarna, då är de riktig förfest ;)

Cissi vägra dricka upp..

Så illa smaka de!

Mia gjorde illa fingret och fick låna ett plåster av Saga!

Sötaste Mia!

Påväg in till stan

Födelsedagsbarnet!

Så många ord behövs inte ;)

Cissi var modigast och sjöng!

Träffa även Anna och Anna, skit kul! :)

Sista bilden för kvällen!


Bilder - Skolavslutningen 100611

Snyggingen väntar på att Melker ska komma in i kyrkan :)


 
Äntligen, tyckte Elton ;)

Elton visar "en gång till" till gammelfarmor, som sjöng "i ett hus" :)

Gammelmormor & Gammelfarfar
 
Roger skruvar ihop nya grillen!


   
Bus Elton

Invigning av nya grillen, mums!

Senare kom lillebror Martin och Gina!



Bilder - Håret



De blev som de blev.. Men de får duga för tillfället!


Bus


100613


Ändå

Jag så så otroligt trött! Hur mycket jag än sover, är jag ändå trött och vill jag bara sova mer.. I morse var de segt att kliva upp när Elton vakna. Sedan sov vi 2 timmar på förmiddagen. Hela eftermiddagen har varit jobbig, jag vill bara slänga mej i sängen och sova bort dagen. Känner mej seg och fryser. Vad händer? 
Jag orkar ingenting..

Och Elton verkar vara lika trött som jag. Förutom att han har energi till att testa alla gränser som går. I dag har han varit grönjävlig! Han har slagits mer än någonsin, han har fällt fler fejktårar och kastat grejer hit och dit. I dag var inte rätt dag för värsta-trots-dagen!

Vi har inte gjort ett skit i dag, vi har varit inne hela dagen (tur att de har varit dåligt väder) och mest bara varit. Kika på barnprogram, druckit saft, ätit russin, busa i sängen och myst i soffan.
Nu badar mina prinsar, jag ska fixa lite kvällsfika till Elton och ta fram jamasen! När Elton sover ska jag slänga mej på soffan, halvsova och kika på tv. Blir nog en tidig kväll för min del!

Massa



Har massa bilder som jag ska blogga, men de får bli i morron! Sängen väntar snart..


Spenderade

En riktigt toppen dag och kväll, igår! Mia spenderade hela dagen med oss :) Mycket trevligt! När Elton vakna (eller vi väckte han, efter att han sovit över 3 timmar!) klädde vi på oss och for mot Birsta. Först bolaget och sedan Ikea för lunch. Elton flörta med Mia hela lunchen och charma hon nog totalt! Dessutom charma nog Mia Elton oxå, han sken som en sol så fort hon kolla på han :) Underbart!
När vi var klar på Ikea, gick vi på Birsta City. Mia skulle hitta en ny kläning, vilket vi gjorde! När vi kom hem igen, kasta jag mej i duschen och packa de jag skulle ha med mej, sedan for jag och Mia till Cissi (födelsedagsbarnet).
Där gjorde vi oss i ordning, drack gott och snacka massa skit! Vi tog sista bussen in mot stan (22:15) och gick direkt mot Memento, där vi blev resten av kvällen. Hade sjukt roligt, tack Mia och Cissi! De gör vi om :)
Jag tog bussen hem strax innan 03, kasta av mej kläderna och stupa direkt i säng!

Hela dagen har jag varit så otroligt trött, mer än vanligt! Elton och Roger klev upp redan 05:20 :/ Jag sov vidare och klockan 10 hade Elton somnat i Rogers famn, så dom kom och gjorde mej sällskap i sängen. Sedan sov vi till nästan 12. Även fast jag sov så länge, var jag ändå trött..
När vi hade fixat lunchen och fått i oss den, for vi bort till gammelmormor. Där skulle sista väggen rivas. Medans Roger fixa med de, var vi ute och busa. Elton skulle få en gräsklippare när han fyllde år, men vi glömde den kvar på bordet när Elton var borta och när han kom hem stod den kvar ;) Snacka om att han blev lycklig! Så den har han testkört på riktigt gräs, mycket roligt :) Speciellt att jaga mamma och gammelmormors fötter..

När vi for hem åkte Roger och fiska med Marcus. Jag och Elton fick med oss gammelmormor hem, som bjöd på middag här hemma. Kan de bli bättre? ;) Lagmot tills vi fått maten i magen, var de dags för jamas och nattning (jag vet, sen middag..). Både Elton och jag somna, direkt!
Jag och gammelmormor skulle spela BingoLotto tillsammans, men jag somna på soffan hela tiden. Så de sluta med att gammelmormor fick spela båda lotterna.. Hmm, trevligt sällskap! Gammelmormor fixa disken och hängde tvätten innan hon for, tack tack! 

Elton verkar sova oroligt ikväll, har redan varit in till han två gånger och gett han tutten. Hoppas han sover bra i nat iaf!
Jag väntar på att Roger ska komma hem från fisket. Kikar på nån skit film i bakgrunden..

I morron ska jag ta tag i promenaderna igen! Hade tänkt gjort de i dag, men då Roger är borta blir de svårt.. Jaja, jag har hela livet på mej att gå!

Min, bara min!


100611


Kärlek


100611


Joy, Helené och Louise




100611


Skolavslutning

I går stod de skolavslutning på schemat, Melker sluta ju 4:an! :) Strax efter 06 klev Roger upp, jag var sjukt seg i går, så jag var inte uppe förrän strax innan 07.. Så de blev stressigt, då gammelmormor ringde 07 och sa att hon var påväg! Hann iaf slänga på lite mascara och en blommig klänning, fick duga!

08 var vi i Ljunga. Kärt återseende, Elton blev så glad! :) Vi oxå för den delen, så skönt att se han! Vi hann bara in med alla grejer, så gick vi till kyrkan. Massa sommarsånger och kort, sedan gick vi hem igen. Vänta på att mormor skulle komma hem (hon var på ett möte), så vi kunde käka tårta!
När vi nästan var påväg hem, fick mormor för sej att dom skulle följa med oss hem till stan. Ingen blev gladare än vi! Och så fick de bli. Vi for till Birsta och handla, grillat skulle vi fixa till middag. Fick även med oss en elgrill med hem, har funderat på de ett tag.
Hemma i lägenheten börja vi med maten och lagomt tills vi skulle grilla, kom solen fram! Blev ganska sen middag, så Elton åt och fick sova sedan, då han var superdupertrött!
Roger, mormor, morfar och Melker gick ut och spela Kubb. Jag stanna inne med Elton och kolla på film. Efter ett tag fick jag sällskap av Martin och Gina, mycket mycket trevligt!
Dock var de hemskt att se Martin, han var så smal! Han var svart runt ögonen och såg ut som en sticka, fy! Han har dessutom legat på sjukhus i två dagar. Morfar ringde häromdagen och berätta att Martin hade kollapsat, han hade vätske och saltbrist. Han hade inte kunnat ätit på flera dagar och de lilla han fått i sej, hade han spytt upp. Och han hade skavsår över hela kroppen, han såg ut som en gammal gubbe när han gick. Nä, de är synd om min lilla lillebror nu!
Men de var roligt att dom kom i går, vi käka chips och kika på film. Mycket mysigt!

Jag gick och la mej på tok för sent i går kväll, så när Elton ville kliva upp 06 i morse, var jag inte alls pigg.. Men vi starta dagen med barnprogram, sedan har vi bara städat (såg ut som ett bombnedslag i går kväll, men jag orkade inte!). Roger fick sovmorron, då han var ute och slira runt i går :)
Vi har nyss stoppat ner Elton i sängen, märks att han varit bort, han har alltid svårt att somna själv i sin säng då. Men nu är de tyst iaf, så jag hoppas han somnar :)
Jag ska snart kila ner och sola. Och klockan 12 kommer min Mia, så kul! Vi ska på Birsta, hoppas att mina prinsar hakar på! I kväll ska jag ut med Mia och Cissi, wiho! :) Spännande!

Har en massa bilder att blogga, får se när de hinns med..
Ska även uppdatera hur de gått med håret ;) Haha!

Bloggande

Blir dåligt med bloggande ikväll, har lillebror Martin och Gina (och resten av familjen -Louise, men dom är ute och spelar Kubb) på besök! Martin är hur smal som hällst, läskigt att se.. Men mer om de i morron, nu ska vi slå på en bra film. Mys!

Plåga



Just nu hjälper Roger till att plåga mej. Ajajaj, säger jag bara!


Ensam

Äsch, jag skiter i att de är fint väder ute! Jag tänker passa på att njuta av tystnaden, då de är så sällan jag är ensam hemma och bara vara inne. Jag hinner sitta i solen på eftermiddagen, då solen kommit på balkongen! Så får de bli!
Tänkte slinga håret nu :) Får se hur de blir, speciellt när jag ska göra de själv..

Bilder - 100607 & 100608


Hoppats

I dag hade jag hoppats på att de skulle vara mulet och regn, så jag kunde ligga i sängen hela dagen, med gott samvete. Men så var inte fallet! Klarblå himmel med sol.. Så efter att jag och Roger käkat lunch, ska jag ta med mej en filt och en bra bok ut, lägga mej i solen och njuta!

I kväll ska jag sitta i fotbad, måla alla 20 naglar, slinga håret (om jag nu fixar de själv?) och kanske tillomed slå på stort och ha ansiktsmask! Roger ska skruva med bilen hela kvällen, så jag blir ju ändå själv..
Och självklart ska jag ut på promenad, blir den längre svängen i dag, då jag missa i går. Hoppas på att jag får sällskap av Emilie! :)

Jobba

I går ringde min gamla chef från Hemtex och fråga om jag ville jobba(?)!
Jättekul att hon tänkte på mej :)
Men, vi får se hur de blir med de hela.. Roger ringde sin chef i går och ville ha sitt schema. Efter de ska jag höra av mej igen och då får vi se hur de går!

Skulle vara skit kul att komma ut och jobba!


Regnig

I går kväll, efter att jag hade varit ute på en regnig promenad (heja mej!), tänkte jag ta en dusch och somna tidigt. Så jag fick så mycket sömn som möjligt! Men, sluta med att jag och Roger stängde av tvn 01:30.. Dessutom vakna vi 07, trots att Elton inte är hemma. Så typiskt!

Vi hade en seg morron, mycket skönt. Vi käka frukost, jag sola och duscha, sedan kom Marko. Efter 11 for vi in till stan, fixa pass till Roger. En rolig grej: Tjejen som fixa passet åt Roger, sa när vi kom dit, att hon kände igen mej(?)! De visa sej att de var en tjej som jag "lärt känna" på Familjeliv, för några år sedan, då vi har lika gamla barn! :) Kul!

Men mat i magen, for vi på Birsta. Kolla på kläder med två karlar, hmm! Hitta bara massa småjox och några små presenter till Elton (han fyller ju snart hela 2år!).
Gubbarna ville på Biltema och Clas Ohlson, självklart var jag snäll och bara traska med. Efter de var vi på Willys och handla lite, eka i kylskåpet i morse. Strax efter 18 var vi hemma igen, jag var helt slut och hade ont i fötterna.
La mej på soffan direkt. Mådde fortfarande illa (av maten skulle jag tro) och frös som en tok! Tvärsomna på soffan en timme, sedan mådde jag bättre! Jag har knappt lyft rumpan från soffan ikväll, är helt slut. Vilket betyder att de inte blev nån promenad ikväll, ångest! Men i morron ska jag få promenadsällskap av bästaste Emilie, kanon! De behöver jag, känner jag.

Jag har precis sett sista avsnittet av Greys, sjukt bra! Roger har krypit ner i sängen och jag tror jag hör han snarka, redan! Han måste ha varit trött :)
Jag är inte ett dugg trött, somna ju till förut.. Så jag ska nog se nån serie eller en film! Jag har ju sovmorron i morron ;) Wiho!

Elton har haft de bra hos mormor och morfar. I morse fick dom väcka(!) han, så han hann med Louise på skolan :) Mormor skulle på möte, så han fick umgås lite med moster, några timmar. Han hade tillomed käkat lunch där. Sedan hade han och mormor klippt gräset och dona på. Han hade somnat som en stock!

Spännande



Jag har nyss sett näst sista avsnittet av Greys, fy så spännande!
Och självklart kan jag inte vänta till nästa Onsdag, så snart ska jag se sista!

Kommer de en säsong till? Hoppas!


Regnar

Det regnar och jag är inte alls på humör för en promenad.
Men, skorna ska ändå på! Hög musik så kanske jag glömmer regnet ;)


Kratta

I natt har jag sovit som en kratta! Elton har legat mej, hela natten. Först hade han huvudet på min arm, men sedan skulle han promt ligga på min mage (och ha fötterna på Roger..) och jag som snurrar runt om nätterna, har inte alls kunnat vända på mej..

Hela morronen och förmiddagen har jag och Elton "bråkat", han är verkligen inne i en Näh-period just nu. Han vill ingenting. Man får inte hjälpa, men hjälper man inte så är de oxå fel. Jag får inte ta i han. Byta blöja är en kamp i sej. Han har även fått för sej att han ska skalla mej eller slå sitt huvud mot tex bordet. Vart tusiken kommer de i från? När 2års trotsen kommer, vet man vad de är att skaffa barn!

Jag har precis vinkat hejdå till min älskade prins :) Han ska till mormor och morfar, bli ompysslad och ha de bra. Jag ska slänga mej i sängen och sova! Jag är så otroligt trött, har nickat till flera gånger i soffan i dag.. Vet inte vad de är med mej?

När gammelmormor slutar jobbet, ska vi och slänga de sista på tippen. Sedan ska vi väl fixa ihop nån middag, vilket jag inte har nån lust till.. En kvällspromenad och resten av kvällen blir väldigt lugn!


Död

Jag är helt död! Jag tog den vanliga svängen, men åt andra hållet, vilket betyder fler sega backar. Dessutom har jag joggat 1/3 av sträckan och minskat tiden med 5 minuter! Hur duktig är inte jag? Jo, jävligt duktig! Speciellt med tanke på min vikt. Och de känns, mina ben gör ont! Visst att jag har dålig kondis, men de är benen som de känns mest i. I dag är jag nöjd och slut som artist!

Så fort jag orkar, ska jag hoppa in i duschen. Men just nu är soffan allt för skön..




Vore de inte för de vita håret, skulle man kunna tro att de var jag!
 Iaf på rumpstorleken..


Fryser

Jag fryser som en tok! Har nattat Elton och somna till en snabbis, vilket inte gjorde saken bättre.. Elton var supertrött i kväll, så vi gick och la oss redan klockan 18. Roger ligger fortfarande i sovrummet och snarkar ;)
Jag kollar på Biggest Loser, sitter under filten och försöker få upp lite värme och peppar mej själv inför promenaden! De regnar, jag fryser och är inte alls sugen på promenad, men jag ska gå! Bara jag kommer ut så går de bra..

Har varit en väldigt seg dag i dag. Elton har inte alls varit på humör, han bara slåss, grinar och gnäller. Mina öron trillar snart av! Han har dessutom inte ätit nått i dag, några få tuggor av köttet till middag endast. Han som älskar grillat och grönsaker..

I morron kommer gammelfarmor och Louise och hämtar Elton. Han ska vara hos mormor och morfar i veckan :) Mormor är ledig hela veckan, så hon ville rå om Elton lite extra. Och på Fredag åker vi med gammelmormor till Ljunga, då Melker har skolavslutning. Passar perfekt!

Stock

Redan när jag gick och la mej, vakna Elton till och ville komma över, men resten av natten sov han som en stock! Men i morse när han vakna, var jag skittrött! Var länge sedan jag var så trött.. Men, Elton var pigg som en mört och tyckte att jag skulle kliva upp direkt, kom med min tröja och mina byxor ;) Haha, han är bara för söt!

Jag hoppas Elton somnar snart, så han vaknar, så vi kan gå ut i finvädret :) Emilie jobbar ju idag, så de är kanon väder! ;) Vi ska bara fixa lite lunch, sedan går vi ut.
Jag har skurit alla grönsaker och fixa till middagen, då vi ska grilla. Håller vädret i sej, äter vi ute. Jag hoppas de!

Men nu ska jag ta hand om tvätten, slänga i en ny, hänga och vika!

Nu är de bara 13 dagar kvar, wiihoo!!!


Tänderna

dsc01376 (MMS)

Borsta tänderna och raka vägen ner i sängen!


Mackor

dsc01375 (MMS)

Två mackor, sedan väntar duschen..


Stort

dsc01372 (MMS)

Ett stort glas vatten, så kanske jag orkar till duschen..


Kvällspromenaden

dsc01370 (MMS)

Nu är kvällspromenaden gjord, tack Emilie!


Berget

dsc01368 (MMS)

Okej att Roger är hungrig, men kolla in berget :) haha!


Skippar

dsc01365 (MMS)

Eftersom att Roger kom hem så sent (han kom nyss), skippar vi grillat i dag och äter korv och strips istället! :)


Försvinner

dsc01362 (MMS)

Så fort vi är ute, försvinner solen och så fort vi kommer in, kommer solen fram. Jävlaskit! Så nu blir vi inne tills vi ska grilla, när Roger kommer hem!


Marinad

dsc01361 (MMS)

Har precis lagt köttet i marinad, mums!


Enkel

dsc01360 (MMS)

Fick bli enkel lunch i dag: mannagrynsgröt!


Börjar

dsc01359 (MMS)

Lite mys innan vi börjar med lunchen!


Nyvaken prins! :)

dsc01353 (MMS)

Nyvaken prins! :)


Väntar

dsc01352 (MMS)

Tvätten ligger och väntar på mej.. Kanske skulle ta den medans Elton sover? Men soffan är bra skön ändå ;)


Bakgården

I morse fick vi sovmorron, Elton slog på stor och sov ända till 08:40! :) Han vakna dock till vid 07, men somna om på Rogers arm. Mys!
Efter frukosten klädde vi på oss gick ut på bakgården, där Emilie och Stella vänta :) Skönt att man kan gå ut så tidigt på förmiddagen och ändå är de varmt!
Vi kom in för ett tag sedan, Elton var supertrött! Trodde att de skulle bli tjurigt i dag, men han somna direkt!
När han vaknar ska vi fixa lite lunch och sedan gå ut i solen igen! Roger är och fiskar och när han kommer hem ska vi grilla :) Ska bli så gott!
Jag ska passa på och vila lite medans Elton sover, iaf kolla på en film och lata mej i soffan!


Söt ungarna på förmidaggen! :)


Bilder - 100605

Glass i solen, på gammelmormors bro :)

Elton verkligen älskar den här! :)

Vi var duktiga och byggde en ny låda, så vi kunde så lite frön :)

Jag satte fröna

Och Elton vattna :)

Elton hjälpte gammelmormor vattna, dock kom de mesta på han ;)


Bilder - 100602 & 100603

Stella och Elton :)

Mys i solen

Mamma och pappas lilla sjukling :/

Så här spendera vi hela dagen..


Spendera

I morse efter att vi ätit frukost, ringde gammelmormor och fråga om vi ville spendera dagen med henne. Och självklart!
Först var vi och handla blomjord och lite annat, sedan for Roger och gammelmormor på tippen med massa efter vattenläckan, medans fick Elton sova ute i vagnen och jag njöt av solen!
När Elton vakna börja vi bygga en låda, där vi har sått massa gott. Blev himla bra! När vi snickrat klart, bjöd gammelmormor på grilladkyckling med råstektapärer och sallad. Sjukt gott! Till efterrätt fick vi såklart lass (glass), Elton åt glatt och smaka av alla :) Han är en riktig charmör!
När vi satt alla blommor, tvättat bilen och gjort allt vi "skulle", var klockan redan efter 18! Så de fick bli hemfärd för vår del, ganska bra, då Elton var blöt från topp till tå, efter att ha hjälpt gammelmormor och vattna alla blommor ;)
Påvägen hem fick jag sms av Emilie, som fråga om vi skulle ut och gå. Skönt att hon fråga, för jag hade noll lust till att gå. Men jag hann bara hem och byta kläder och skor, så gick vi ut. Mycket skönt!

Jag har precis orkat duscha, är helt slut! Vill se en bra film och sedan krypa ner under täcket, brevid mina älskade pojkar! I morron hoppas vi på en till dag med mycket sol :)

Härligt

Vilket härligt väder! Elton ligger i skuggan och sover i vagnen. Jag ligger i solen och målar naglarna, löser suduku och har de gott. Är sjukt sugen att vara på Träslaget, fan!


Ångrar

Jag ångrar mej, Elton är inte alls bättre.. Han sov fortfarande oroligt och var kokhet, så vi väckte han och gav han en alvedon. Nu ligger vi alla tre i sängen, pojkarna sover (den ena bättre än den andra!), jag kollar på film och försöker bli trött..


Jättesvårt

Elton hade jättesvårt för att somna ikväll, så de sluta med att alla tre somna tillslut.. Han sover fortfarande oroligt, så jag har gett upp för kvällen och ligger redan (eller fortfarande) i sängen. Kollar på film och lyssnar på Eltons andetag :) Mys! Tyvärr betyder de att de inte blev nån promenad ikväll, ångest! Men jag får väl ta igen de i morron..


Bilder - 100531 & 100601

På promenad i solen

Balkongmys!

Utebus

Elton plockar blommor till mamma :)

Vare på Ica och köpt ny hink och spade, då vi glömt dom andra i mormors bil..

Fikapaus i gräset :)

Sandlådan är poppis!

Gillat, mums!

Stella & Elton
(ända bilden jag hann ta, innan mobilen dog..)


Bilder - 100527 till 100530

Skogspromenad med mormor och morfar :)

Elton vägra somna på promenaden, så ett nytt försök hemma. Visst ser han trött ut? ;)

Några minuter senare..

Sovdags!

Morronmys!

Elton fick nya finskor av gammelfarmor och gammelfarfar, tack!

På Urkul med gammelfarmor och gammelfarfar

Elton var väldigt intresserad av barndbilen :)

Hur många har med sej katten på långpromenad? ;)

Elin ger fart till Elton :)

Elton lånar morfars foppisar ;)

Kvällsmys!

Bus i lekparken

Hjälper momma öppna morsdagspresent :)


Stolt

Jag tror ingen förstår hur duktig jag känner mej och hur stolt jag är över mej själv, att jag orkar gå den sväng jag går, med alla mina kilon (som är väldigt många!)! Fan, vad jag är duktig!



I går var Elton superseg! Från tidig morron, till sen kväll, låg vi i soffan mest hela tiden. Han var kokhet och de rann ur ögonen på han. Från att Roger gick på jobbet efter lunch, till att han kom hem vid 16, sov Elton på mej. Han orkade inte hålla upp ögonen och somna hela tiden. Har aldrig sett Elton så slö!

När Roger kom hem gick vi ut en snabbis, Elton satt i vagnen och såg halvdöd ut.. När vi kom hem fick Elton glass, som var de första han åt på hela dagen. Roger fixa middag: köttfärssås och spagetti. Trodde att Elton skulle blåneka, men han sleva i sej ganska bra.
Elton och Roger tog ett lång bad och myste, lagomt tills de var dags för nattning. Elton somna direkt! Men när jag kom hem från promenaden, vakna han till. Så jag tog bara en dusch och la mej med han. Resten av natten och oxå varit orolig.. I morse när Roger klev upp, tvärvakna Elton och grina. Han blev jätteledsen när pappa skulle gå :/ Hua!

Elton fick faktiskt i sej nästan en hel tallrik med flingor och mjölk till frukost, tack för de! Just nu ligger han i sängen, hoppas att han somnar snart. Han är iaf piggare i dag, så slutar de blåsa lite, går vi nog ut en sväng på eftermiddagen.
Jag ska iaf och sola när Roger kommer hem på lunch, ska bli så skönt. Fryser som en tok!

Motvind

Nu är promenaden gjord, skönt! Var väldigt seg i dag, då de blåste motvind mest hela tiden..

Ska äta ett päron nu, duscha och sedan blir de sängen och Criminal Minds. Hoppas på att Elton får en okej natt iaf, så han får sova riktigt! Blir bättre bloggning i morron, om Elton mår bättre, villsäga..

Promenadskorna

Känner mej inte alls peppad till promenad i dag, men jag ska ändå dra på mej promenadskorna och traska iväg med hög musik i öronen! Känns alltid bra när man har de gjort och dessutom lyser solen fortfarande, så bara jag kommer ut går de bra!

I dag hade jag verkligen behövt Emilie ;)

Kokhet

I går kväll när vi gick och la oss, kom Elton över till oss direkt. Han var kokhet! Dessutom vägra han somna om.. Så, vi tog tempen (som stanna på 38,8) och gav Alvedon. Resten av natten var mycket orolig för Lilleman!
I morse vakna han när Roger gick på jobbet, ledsen över att pappa skulle gå..

Han rörde knappt gröten till frukosten, åt en tugga och sedan peka han på tutten och snutten, ville sätta sej i soffan och se barnprogram. Där sitter han fortfarande! Han är fortfarande varm, helt blek i ansiktet och ser inte alls pigg ut. Mamma och pappas lilla fis!

Idag blir vi bara inne, så Elton få krya på sej lite. Kanske att vi bakar lite, tar ett långt bad och bara myser! Nu ska jag iaf krypa upp i soffan brevid min lilla skrutt!

Andra

Jag är helt slut! På ett skönt sätt, jag har precis kommit hem från kvällens andra promenad! Japp, andra. Känner mej mycket duktig!
Jag hade precis satt mej i soffan, efter promenaden och skulle se Greys, då smsa Emilie och fråga om vi skulle ut och gå. Och så fick de bli! Har bara hunnit och satt mej ner, tänkte snart ta en kall dusch och sedan slänga mej i sängen!

Vi har haft en kanon dag, även i dag! Solen har lyst och de har varit jättevarmt. Så när Elton sovit klart, tog vi med oss en filt, äpple, päron och festis ut. Lite picknick, massa sandkakor och bus hela eftermiddagen! Vi fick även sällskap av Emilie och Stella, lika trevligt som vanligt! :)
Vid 16 gav vi upp, gick och handla och laga mat. Elton var trött redan innan 18, så de fick bli en tidig kväll för prinsen!

Som sagt: duschen och sängen, snarast!

100601


Världens vackraste!


GBP

Nu kommer den "stora" hemligheten ;)

Efter många och långa funderingar, hit och dit, tog jag ett beslut!
I November förra året, ringde jag vårdcentralen och ville träffa min läkare angående en Gastric bypass operationen.
Sagt och gjort, jag fick en tid i slutet på November.
Nervöst gick jag dit, träffa min läkare och fick en remiss skickad, direkt!
I mitten på December fick jag bekräftelse på att dom mottagit min remiss på Sundsvalls sjukhus.
I början på Maj fick jag en kallelse, den 26/5 skulle jag på bedömningsmöte på kirurgen.

Fy så nervös jag var! Men de gick väl ganska bra. Jag fick komma in, väga mej, ta blodtrycket och sedan mätte dom runt magen och så.
Sedan fick jag träffa läkaren. Han hade några enstaka frågor, ett häfte om operationen och sedan var de klart(?)!
Jag ska bli kallad till viktmöten, där vi (jag och andra tjockisar) ska träffa en dietist, psykolog och en läkare. Hur många visste inte läkaren, då dom håller på att göra om. Men 1-3 stycken. Där ska jag bli godkänd igen, vill jag fortfarande ha operationen då, får jag den.
Så, egentligen har jag inte kommit så långt alls. Och inte fått nått riktigt svar.. Men, jag är på G iaf! Och de känns så skönt att ha de första gjort. Nu väntar jag bara på resten!



Underbar

Vilken underbar dag! Jag och Elton gick ut efter lunchen och njöt av solen. När Roger sluta för dagen, gick vi på Ica och handla de sista till middagen, gick in och skar sallad och sedan ut igen! I dag blev de grillat till middag, superdupergott! Efter ett tag fick vi även sällskap av Emilie och Stella. Alltid lika trevligt! Barnen lekte hur bra som helst, toka sej och sprang runt. Solen har lyst hela dagen! Strax innan 19 gick vi in, då de var dags för en dusch och nattning. Roger och Elton duscha, medans passa jag på att bädda rent i sängarna. Finns de nått bättre än att lägga sej nyduschad, i en nybäddad säng? När Elton väl slappna av, somna han direkt. Så strax efter 20 tog jag på mej promenadskorna och mötte upp Emilie. Kul med promenadsällskap! :) 

Jag har precis sett Desperate Housewives och ätit vindruvor, vardags lyx! Nu ska jag slänga mej i duschen och få av mej lite svett! Sedan blir de nog sängen för min del.
I morron hoppas vi på sol, så vi kan njuta av den och Emilie och Stellas sällskap!

Femte

Fick precis veta att de kommer en femte bok i Twilight serien, Wiho! :)
Den släpps snaaaaart oxå!


Mums

I dag på lunchen kom Roger hem med rostbiff och potatissallad, mums så gott de var! Elton åt rostbiff som bara den, dock nobba han potatissalladen, som vanligt.. Han är grymt dålig med maten, igen! När vi hade ätit gick vi ut i solen. Där vi fortfarande är :) Vi gick på Ica och handla festis och kex, hink och spade (då vi glömt dom andra i mormors bil..). Nu sitter vi på filten i gräset och myser. Elton springer fram och tillbaka till sandlådan, äter kex och myser på. Helt underbart! :) Hade dock varit trevligare med sällskap, men vi har de bra ändå!


Tillslut

Elton somna tillslut, men jag fick lägga mej i våran säng med han. Tårarna bara spruta..
Tänk att några få dagar kan göra så mycket!


Stan

I går förmiddag, for vi hem till stan igen! Morfar skulle och jobba, så vi hänka på han :) Perfekt! Roger hade dessutom tagit ledigt, så han skulle vara hemma när vi kom. Han hade storstädat här hemma, tillomed skurat. Så himla skönt att komma hem!
Precis när vi kom hem, kom Marith och Cornelia på besök. Trevligt! Elton var dock supertrött, då han bara hade somnat till en snabbis i bilen.. Försökte lägga mej med han, men han vägra somna. Så vi klädde på oss och gick ut. Först gick vi och åt på pizzerian här ovanför, sedan på Ica och handla mjölk och glass, till Eltons stora förtjusning. Han är glasstokig!
När vi kom hem, satte vi oss på balkongen, njöt av sole och varandra. Elton var fortfarande på dåligt humör och jättetrött, så strax innan 18 tog vi på jamas. Han fick en macka och mjölk i soffan, sedan somna han på pappa klockan 18. Han var så trött! :) Och när Elton somna så tidigt, passa jag på att ta en rask promenad redan då! När jag kom hem bänka jag mej i soffan, med äpple och vindruvor. Gott!

Redan när jag gick och la mej i går kväll, grina Elton i sömnen. Efter ett tag fick han komma över till mej, där han fortsatte sova oroligt. Hela natten! De har dessutom varit 100 grader i sovrummet, sjukt varmt! Alla tre har nog sovit lika dåligt i natt..
Jag har stoppat ner Elton i sängen, men han vägrar somna. Just nu är de massa fejkgrin som kommer från sovrummet ;) Men, han har ju somnat ute i vagnen nästan en hel vecka nu. Så de är väl "fel" att somna själv i sängen, nu igen..
När Elton vakna, ska vi gå ut i solen. Inte ett moln på himlen, dock blåser de lite. Ska bli skönt att komma ut!

Nu ska jag försöka få Elton att somna!

RSS 2.0