Finaste i världen ♥


Klänningen till bröllopet

 
Jag ska ju ha klänning på mej på bröllopet, som vi ska på i morron. Var ju i Memmes garderob och grävde, hittade den här - som jag faktiskt ska ha på mej! Nått fint örhänge och någon färg på naglarna, ska jag nog kunna ha beige på mej. För beige är ju allt annat än jag!

Haha!

 
Jag knäppte kort på Momma på Midsommar, med kransen jag gjorde till hon. Sedan såg jag.. Jag hamna på spegelbilden på glasögat, i trosor och sporttopp ;) Haha!

Fika, klippning & Toystory

Idag var näst sista dagen för Elton på dagis, innan han och Roger på semester i 6 veckor!
Jag var iväg på stan och mötte upp Angelica - vi gick på stan, fika och fixa ut Gatufestbiljetterna. Jag ska bara gå Lördagen, då jag jobbar heeeela veckan. Men mina tjejer, dom ska gå på 3dagars dom - skithögar! ;)

När jag hämtat prinsen på dagis gick vi till Emilie, Stella och Klara - jag blev klippt och Elton lekte så fint med Stella. Så skönt att bli klippt, Emilie hon kan hon - taack ♥

Jag och Elton myser i soffan framför ToyStory 3 - Eltons nya favorit. Ska snart fixa kvällsfika, sedan blir de sängen för prinsen.
Roger jobbar sent ikväll han, blev mycket senare än tänkt..

I morron väntar dagis för prinsen och jobb för mej. Ska ju öppna i morron, är nervös som bara den! Men Sanna skulle komma in hon oxå, skönt att vi är två ändå :)
Sedan är de helg, vi ska packa och fixa de som ska, för på Lördag far vi hemöver och där väntar bröllop. Ska bli superkul! Har velat gå på bröllop länge!

Så ikväll ska naglarna målas och i morron tror jag faktiskt att jag ska färga håret!

Nyklippt!


Idag blev jag äntligen klippt! Hade ju tänkt att jag skulle klippt mej kort, men Emilie fick mej på andra tankar :)
Så "tuppkammen" fick vara kvar fram, dock är den borta bak och de känns superkonstigt och tomt! Men jag kör på de här ett tag, sedan klipper jag nog kort på riktigt!

Bilder - Midsommar 2012


Elton somna påvägen till Momma och Moff

Momma hade gjort smörgåstårta

Lövat och klart för midsommar

Popcornmys med mysbyxor - Lyx!

Silllunch

Jag gjorde en midsommarkrans till Momma

Haha, brun Momma är ;)

Tänka sej att jag gick i sähär kort klänning!

Världens bästa Momma!

De finaste jag har! ♥

Mumsiga Midsommartårtor

Dans kring stången

Fint avslut på kvällen ♥
 
 

1 månad till 4



Idag är de en månad kvar tills prinsen fyller hela 4år - hur gick de till? Han är ju fortfarande våran lilla bäbis ;)

Ny siffra på vågen!

 
Men vad hände liksom? Bara sådär så hade vågen trillat ner nästan ett helt kilo! Jag har inte vägt mej på flera veckor, så jag fick nästan en chock när vågen stanna - roligt dock! Nu har jag prick 1 kilo kvar till BMI normalvikt - de vore ju bara för coolt, bara för att! Annars är jag ju som sagt nöjd :)

Dock börja dom flesta av mina kläder bli för stora nu.. Jag har ju stått still länge, men verkar gå ner i storlekar iaf. Vilket jag inte riktigt gillar, då jag har massa kläder som jag älskar! Och massa kläder jag knappt andvänt.. Som i morse tänkte jag ta på mej kavajen, som jag andvänt typ 2 gånger, då är de för stor :/ Jag som älskar den!

Snorig & extrajobb

Åh, jag börja bli snorig för nån dag sedan och de verkar inte vilja ge med sej.. Typiskt att de ska komma nu, nu när mitt schema börja! Jaja, lite snor har ingen dött av ;)

De känns i huvudet att de varit två sena kvällar, är helt slut. Skulle egentligen vara ledig i morron, men tog på mej 10-15 på Birsta oxå. Blir ju ändå ingen långdag för Elton på dagis!
På kvällen ska jag och Karla ut och jogga, var några dagar sedan vi var ut tillsammans nu :)

På Torsdag är jag iaf ledig, tror faktiskt att jag ska besöka gymmet då - för första gången den här veckan, dock har jag ju joggat några gånger iaf! På eftermiddagen ska jag äntligen bli klippt. Som jag sparat mitt hår nu, i över en månad - wiho för mej! Kanske att jag ska ta och färga mej då oxå? Tänkte nog skippa svart ett tag, iaf över sommaren och bli lite ljusare.

På Fredag är de jobb, 9-17 inne i stan. Lördag väntar Ljunga och bröllop. Får se om vi åker hem på Söndag eller Måndag innan jag börjar jobba. Beror på hur sen bröllopsfesten blir ;)

På Torsdag ska jag fixa bilderna från Midsommarhelgen!

Sommarschema

Idag går jag på mitt sommarschema - börjar med stängning inne i stan. Både idag och i morron, sedan ledig Onsdag och Torsdag och jobbar 9-17 på Fredag. Åh, min första helt egna öppning på typ 4½år - känns spännande! Hela veckan ska jag dessutom vara inne i stan, kul!

Nu är morronjoggen avklarad, frukosten i magen, alla 20 naglar målade och snart väntar duschen!

Mina 4km på 23,17 minuter

I morse tog jag mej ut på en joggingtur, varmt och jobbigt som bara den! Men jag sprang på 2 minuter mindre än vanligt - vilken kick! :) Nu jäklar! Sedan att jag halvdog innanför dörren, är en annan sak ;)

Gymmet & oväntat jobb

I morse fick jag väcka Elton strax före 09! Helt otroligt, killen som alltid vaknat tidigt, kommer sent på dagis.. Inte klokt! Blev 20 minuter sena.. Men vi fick sällskap av Moff på dagis, mysigt tyckte Elton ♥

Jag och Karla gjorde gymmet, gjorde ett eget pass - svettigt och bra! Sedan var vi på Stadium, tror de börjar bli våran butik - haha!
Sedan hann jag bara hem, så ringde dom från jobbet, lite smått kris där, massa som skulle göras. Så jag slängde i mej lite lunch, duscha och sedan skjutsa Momma mej på jobbet. Momma fixa även hämtningen av Elton. Tack! ♥

Jobba till strax efter 18, sedan hämta Momma mej. Hemma slängde jag på en tvättmaskin, så vi har nåe rena kläder till Midsommar.
I morron stänger jag inne i stan, sedan kommer pojkarna och hämtar mej, så far vi till Ljunga redan då. Så nu ikväll har vi packat de mesta. Prinsen sover och jag ska fixa nåe att äta - magen kurrar!

Nya gardiner och ny duk


Sockerkaka och nya gardiner

Igår var jag och Karla ute och intervalljoggade, gick riktigt bra!
När jag hämtat prinsen på dagis, invigde vi den nya gungan - supermysigt! Roger fixa middag när han vakna, vi tog och baka sockerkaka, hängde äntligen upp ny gardinerna och nya duken. På kvällen kom Gina och Martin över och fika.
 

Ny tröjan!

 
Stoltaste killen i världen är påväg på dagis, med nya tröjan han fått av Momma!

Blommor

Idag efter att Memme slutat jobbet, for vi och köpte blomjord, så vi kunde plantera våra blommor i lådorna på balkongen. Elton var superduktig och hjälpa till och de blev superfint!

 

När vi var klar, kom Momma hem. Så vi fixa lite fika och satte oss på baksidan med en filt i solen, hade lite picknick. Härlig eftermiddag! När vi hade tagit en lite tupplur (Elton klarar nämligen inte en hel dag.. Och idag har han varit grönjävlig! Bara berättat hur hemsk jag är, hur dum jag är och enbart skrikit och grinat..), kom Therese och hennes små pojkar - så kul! :) Momma bjöd på middag och pojkarna lekte lite. Tyvärr blev de rätt tidigt, då jag skulle på gymmet med Karla.

Så skönt att komma på gymmet och köra ett hårt pass, mycket kondition. Helt slut efteråt! Hann bara hem, så for vi och handla lite.

Roger är fortfarande och jobbar, kommer hem i morronbitti. Elton sussar gott, jag och momma kikar på tv. Antar att sängen kallar snart, är dock inte trött..

 

I morron väntar intervalljoggning med Karla på förmiddagen - härligt!


Naglarna - 120617

Har fortfarande inte riktigt hittat "rätta" nagellacken. Blir kletigt värre.. Men snart kanske ;)

Helgen

 
Vilken helg jag haft, helt underbar! Gick jättebra att jobba i Fredags, dock segt efter klockan 18 - då alla verka vara hemma och mysa, istället för att vara på Birsta och göra av med pengar ;)
Sedan väntade Jönsson, Sanna, Angelica, Angelica och Lars hemma hos Jönsson. Spel, gott att dricka, massa skratt, musik och dans. Sedan krogen. Värsta dj:en, men vad gör de när man han ett kanonsällskap? Vi hade roligt iaf.
 
 
Hela Lördagen låg vi i soffan. Kolla på film, vissa bättre än andra! Käka Marängsvis, chips, drack Cola, surra skit och trängdes i soffan ända till sena kvällen. Då ställde finaste Karla upp och hämta mej, taack ♥
Igår hade jag och Roger en heldag i soffan, nästan iaf. Memme var hit på fika och kom med blommor till blommlådorna ♥
Vi kolla på film, åt hammburgare och halvsov. På kvällen for Roger och jobba, men Momma och Elton kom hem. Elton hade somnat i bilen, så han somna väääldigt sent igår..

Kollat in



Jag har kollat in den här tröjan ett tag och nu var den på rean - så jag slog till!
Fanns dock bara en kvar, stl 38 - hade velat haft en 40, men de funkar ;)


Naglarna - 120615






Lacken ville väl inte riktigt som jag ville, dom var för "sega". Måste använda mer "rinniga" nästa gång. Dock får de vara kvar, då jag inte hinner göra om de just nu!

Packar väskorna!

Jag och Elton håller på att packa väskorna för fullt. Elton ska till Momma och Moff och mysa där hela helgen. Jag ska till Jönsson direkt efter jobbet. Där väntar finaste tjejerna, spelkväll, godricka, skitsnack och utgång - Angelica fyller ju år i morron ♥

Jag har dock stängning ikväll, men jag har världens bästa sambo som ska skjutsa mej direkt efter att jag slutat - så jag kommer i rätt okej tid ändå! Annat om jag skulle åkt buss som sist..

I morro skulle vi haft picknick i nån park, jag och tjejerna - men vädret verkar inte tala för de.. Så vi får väl mysa ner oss i soffan istället för ;) Vilket som, kommer de bli en fin Lördag!


Naglarna - China Glaze



Jag har aldrig gillat China Glaze, tycker att konsistensen är påtok för lös och rinnig - men jag kunde inte hålla mej, så härlig gulfärg. Tyckte att den var likadan som alla andra, men jag kan leva med de - för jag älskar färgen! :) Dock blev de tre lager innan den blev sådär härligt snygg!

Blev även nån färg till, kul med några nya!


Naglarna - Eltons 120614


Räkna kassan

Blev inte alls som tänkt i morse, blev väldigt stressigt - men Elton fixa de galant och var så duktig!
Jag hade glömt busskortet hos Memme.. Så de fick bli en promenad på jobbet för mej - skönt, men svettigt ;) Jag börja lite tidigare, då jag ville räkna kassan nån extra gång, innan jag kliver på mitt sommarschema. Nu känns de helt okej, kanske att jag klämmer in gång till, bara för att.

Efter att jag slutat, traska jag hem igen - hämta prinsen direkt ♥ En trött, ledsen och inte allt för glad kille fick jag med mej hem.. Han hade nämligen inte sovit på dagis idag. Han grina hela vägen hem, varför? Ja, de vet nog ingen, inte ens han. Och när vi upptäckte att tutten var kvar på dagis (jag lägger alltid tutten i snutten, så jag kollade inte ens..) - fick han panik! Ringde dagis, men dom hitta den inte.. Åh, lite smått panik fick jag oxå! Elton har ju bara en tutt och vägrar ta nån annan.. Så när jag berätta att pappa fick köpa mej sej en ny hem, blev han inge vidare glad..

Jag muta med lite film, medans jag skulle fixa middagen och självklart hann han somna.. Blev sen middag, men vi fick iaf äta med pappa ♥
Nu är pojkarna och handla lite, hårdbrödet är slut - min älsklingsföda! ;)


Hur fort hjärtat slår?

Jag skulle vilja veta hur fort mitt hjärta slår när jag dumpar!
När jag dumpar, kan jag nästan se hur hårt och fort mitt hjärta slår. Rätt läskigt!


Soligt & svettigt!


Jag har precis varit ute och invigt min nya älskling - sportarmbandet! Vilken grej, helt perfekt! Jag är mer än nöjd med mitt fynd - fick den nämligen för halvpriset, 99:- är den helt klart värt!

Har jävulsk träningsvärk idag, så joggingturen blev jobbig - men lättare än i Måndags iaf!
Nu hinkas de vatten, varmt som tusiken ute. Sedan måste jagg hoppa in i duschen, fixa lunch i magen och vika all tvätt. När jag hämtat prinsen på dagis, tänkte vi vara ute och njuta av vädret!


Våran lilla traktorförare


120611


Sista lunchpasset

Idag körde jag och Karla sista lunchpasset inför sommaren - under sommaren får vi köra hårt själv! Jag tänker nog försöka sattsa rätt mycket på joggningen i sommar, förbättra tiden och kanske tillomed utöka min sväng.


Var ett stenhårt pass idag, tungt! Vilket lär kännas i morron - härligt! Efter passet hann jag bara hem, fixa lunch, duscha och sedan skulle prinsen hämtas på dagis ♥

Solen lyste så fint, så vi passa på och ta en glass i solen. Tänkte passa på och testa nya gungan vi fått på bakgården, men min lilla fegis våga inte ;)
Middag, hänga tvätt, bädda rent i sängen, duscha Elton och nu soffan - så blev resten av dagen!

Finns de nåe bättre än att krypa ner nyduschad, i en nybäddad säng?

 


Naglarna - Gröna tippar


Redan förstor!


Jag och Roger köpte ju nya ringar för ett tag sedan - tog inte många veckor/månader innan min var förstor.. Ändå har jag inte gått ner så mycket sedan vi köpte dom, så jag trodde att mina händer var "klara". Men tji fick jag! Är jag kall om händerna, åker den av - vilket är rätt ofta jag är..

Men nu får den här hänga med ett tag, kanske att jag förminska den om ett tag. Vi får se!


Juni 2011 - Juni 2012


Här hade jag ändå gått ner 24kg..

99,5kg - 72,5kg


Sovmorron, igen!

Vi tog sovmorron även idag, så underbar start på dagen! Och innan frukosten tog jag mej ut på en joggningtur - fy, jag trodde jag skulle dö! Sjukt jobbigt var de idag.. Varför? Ingen aning egentligen. Kanske för att jag inte sprungit på en vecka? Jaja, jag orka hela rundan iaf!

Pojkarna hade fixat frukost tills jag kom hem, sedan tog vi en dusch och for på Birsta. Vi köpte lite smått och gott, åt mat och fixa en billaddare till telefonerna. Jag älskar min telefon, men hatar att den måste laddas typ hela tiden..

När vi kom hem, lämna jag av pojkarna och for med Momma och fixa lite ärenden, var på Handelshuset och köpte kläder till Melker - mysigt att umgås med Momma bara sådär, hon och jag, mitt i veckan ♥

I morron väntar dagis - som Elton längtar! Var ju en vecka sedan han var där sist. Gymmet, tvätten och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Bra väder kanske? Så vi kan vara ute på eftermiddagen!

Min morsdagspresent ♥


Fjantig/töntig?



Idag blev jag kär i en tröja på KappAhl, på barnavdelningen.. Haha!
Den är lite kortare fram och lite längre bak, med mindre döskallar bak. Är den för fjantig/töntig eller kan jag behålla den? ;)


Bilder - Max 1årsdag


Helgen



I Lördags tog vi sovmorron jag och Elton, tror inte vi klev upp ur sängen förrän klockan 09. Undra vad som hänt med prinsen? Jag klagar då inte! Sedan duscha vi, åt frukost och fixa på här hemma. Vid lunch for vi till Therese, Johan, Troy & Max - Max fyllde nämligen hela 1år (eller han fyller egentligen i morron!). Så vi for dit med paket och sedan njöt vi av sällskapet, solen och gott fika ute hela eftermiddagen. Så mysigt! Och jag saknar Therese så otroligt mycket ♥

Hemma åt vi middag på balkongen, myste i soffan framför en film och hade de supermysigt - jag och min lilla prins. Pappa Roger var fortfarande hos Marith och Danne, vilket han var hela helgen.


Igår hade föreningen grillning på våran bakgård. Precis innan de skulle börja, börja de spöregna. Men vi prata med Karla, Peter och Theodore och bestämde att vi skulle gå ut ändå. Sagt och gjort! Vi klädde på oss regnkläder och tog med paraplyer. Tillslut gav regnet upp - tipsslinga, kaffe, kaka, dricka, hamburgare, korv och massa lek. Jättemysigt! :)

Våran lilla rockstjärna



Top Cats, The King, hög volym, luftgitarr & massa sång ♥


Aj!


Jag brände mej idag när vi var och fira Max - aj!


Det vackraste jag vet är att se dig när du sover!


120706


Nöjd?


Min nya kjol - gjorde en chansning! Fanns bara en kvar, i stl 36 - men för ynka 49:- kändes de okej vilket fall. Men den passa! Och strumpbyxorna är stl S - Herregud! Dock var de ett "misstag", då jag fråga efter ett par strumpbyxor i kassen, gick hon och hämta och jag kolla aldrig stl. Men dom satt okej!

Långhårig är jag oxå, men de är för att Emilie tycker att jag ska spara ut en bit - innan vi kan klippa mej kort ;) Jobbigt som tusan och jag räknar ner dagarna tills de gått två veckor, som Emilie ville. Haha!

Får man säga att man är nöjd? Att man känner sej fin och bekväm med sej själv?


Besök av bästaste Mia

I morse tog vi sovmorron alla tre, tror inte vi klev ur sängen förrän strax före 08. Sedan starta vi dagen med att städa, dammsuga och fixa bort disken - så skönt att ha de gjort! Medans jag och prinsen fika frukost, for Roger och handla och fixa på.

Vid lunch kom bästaste Mia - vi packa med fika, en filt och leksakerna, sedan parkera vi på gräsmattan brevid sandlådan. Fika gott, surra skit, plantera melonkärnor, sola och mådde gott ♥



När Mia for hem till sitt, fick Elton en dusch och sedan kröp vi ner i sängen en stund.
Vi fixa middag, käka den ute på balkongen i solen, tände ljus och hade supermysigt! Resten av kvällen har vi spenderat i soffan, med chips, godis, dricka och flera Bamse-filmer. Pappa Roger är hos Marith och Danne, fiskar och grillar. I morron ska han på grillfest - jag står över, myser med prins Elton i stället! 

 



 


Bilder - Isabelles student 120607



Nationaldagen 2012

Dagen börja med dåligt väder, så vi tänkte nog skippa stan - men på bara några minuter, titta solen fram! Så jag och Elton duscha, klädde på oss och tog bussen in till stan. Oj, så mycket folk - både på bussen och på stan!


 
Kallt och blåsigt, men vi käkade en korv, heja på Angelica på jobbet, mötte Karla, Peter och Theodore - blev en glass och lite bus för pojkarna.
När vi gav upp, tog vi bussen till Memme. Jag hade lovat att jag skulle måla naglarna på Isabelle, så vi for dit dirket. Där blev vi sedan kvar! Vi hade tjejkväll jag, Memme, Isabelle, Camilla och Elton, såklart!
Åt god mat, måla naglarna, hade ansiktsmask, färga hår och ögonbryn/ögonfransar. En riktigt mysig kväll!


Lockarna kikar äntligen fram!


200 bilder på 2 dagar

Från att inte ha andvänt kameran på flera månader, så har jag knäppt 200 kort bara igår och idag! 150 blev de igår, då Isabelle tog studenten - oj, man blir ju nästan lite avis! Minns känslan som igår, vilken lycka och vilka fina minnen!

Kommer ett inlägg om dom senaste dagarna, kort från dagarna och lite annat! :)

Frukost!

20120608_100047 (MMS)

Frukost!


Memmes mysdress, de är grejer de!

20120607_094827 (MMS)

Memmes mysdress, de är grejer de!


Naglarna - Black & white


Dålig bild..

Svart, vit och i mitten är de glitter i olika färger - mycket finare i verkligheten. Svårt att fota..
Är rätt nöjd, med tanke på hur fort de gick! :)

Har dessutom klippt av mej naglarna helt. Dom var så hemska, då de vara bara ett ont måste..


Soffmys igår ♥


Godingar från Memmes garderob!


Ursäkta frillen, men jag har varit på gymmet, duschat och tagit på mej kepsen direkt! ;)

Den gröna är efter min gammelmormor, jag vet inte om hon gjort den själv eller inte. Tyckte Memme sa att hon hade haft en på nått bröllop eller om de var Memme som hade haft de? Hmm, vilket fall - snygg som tusiken var jag i den ;) Haha!

Den blommiga var en av Memmes gamla favoriter, hon älskade den och hade den superofta! Jag kommer tillomed ihåg den. Armpuffar och allt - snyggigt värre! Tänka sej, att jag kan ha Memmes kläder! Memme som alltid varit så smal.

Självklart ska jag inte ha nån av dom hära på bröllopet, utan en beige, halvkort med ett svart band i midjan. Superfin! Men om de är "Helené", de vet jag inte.. Ska testa den med kavajen och skorna till, så jag får känna riktigt! :)


Dagis, gymmet & Memme

Idag var Elton på dagis för första gången på nästan 2 veckor - kan säga att han längtade som en tok! Han blev så glad när jag sa att han skulle få gå i morse, lill prinsen ♥

Jag tog en rask promenad när jag lämnat på dagis, hem och tog en dusch (dumt nog..), åt två hårdbrömacker och packa väskan - lunchpasset på gymmet väntade med Karla. Jobbigt, svettigt och helt underbart - precis som de ska vara!

Jobbigt att vara tillbaks på dagis, speciellt när man inte sovit på dagis. Fisen somna en stund i bilen ♥

Vid 15 hämta vi prinsen på dagis (Roger har ju jobbat natt, så han har sovit på förmiddagen) och for till Memme. Där hjälpte Roger till med gräset, medans jag och Elton fika med Memme och testa massa klänningar! Vi ska ju på bröllop i sommar och jag äger ju inte nån klänning. Eller jo, en! Jag älskar ju den, men den är svart.. Passar inte så bra kanske. Men jag hitta iaf en klänning, en beige av alla färger dessutom! Kommer nog bli kanon :)
Hitta en massa andra skojiga klänningar/kläder i Memmes garderob - haha!

Innan vi for hem, var vi och handla en snabbis. Nu sover prinsarna (Roger ska och jobba natt i natt) och jag har nyss målat naglarna. Nu ska jag fixa lite te och slå på en film!


Nattjobb - ovant!

Igår börja Roger på ett nytt schema för den hära månaden - ena veckan jobba han natt och är borta två nätter, två gånger i veckan. Andra veckan är han ledig Måndag men jobbar resten av veckan och Lördagen, dock är han på hemmaplan då och kommer hem på kvällarna.

Känns jättekonstigt att han är borta, tomt och tyst. Elton tyckte nog att de var konstigast - pappa kommer ju alltid hem till middagen!
Men de kommer gå bra, tiden springer ju iväg och snart är den här månaden gjord och då väntar 4 veckors semester och två veckors pappaledigt för Roger och Elton! Jag, jag ska jobba nästan alla dom veckorna ;)

Jag och Elton for med Momma och Memme på Birsta ikväll, köpte studentpresent till Isabelle, som tar studunten på Torsdag. Fika hann vi oxå med, supermysigt - men Elton hade ingen ro i kroppen alls.. Skönt att komma ut lite iaf!

Lite fika!

20120604_154702 (MMS)

Lite fika!


Mamma, du är dum!

Hela den här veckan, när vi har varit hemma mest bara jag och Elton - har jag fått hört hur dum jag är. Dum, dum, dum! Eltons älsklingsord just nu.. Han säger de heeela tiden!

Jag är så sjukt less på att höra dom orden nu, så less att jag skulle lätt göra vad som hellst för att spola över just denhära trotsperioden!
Jag brukar alltid säga att Elton föddes med trots, men just nu är de helt otroligt jobbig. Mina öron skaver och mitt huvud sprängs snart! Skitunge - tur att han är söt iaf ;)


Lördagsjogg i regn & billetande!


Jag och Karla hade bestämt att vi skulle åka till spåret och springa Lördagsjoggen och inte fick regnet stoppa oss inte! Vi klädde på oss och for iväg och jogga/gick två varv - skönt, men väldigt kallt!
Sedan for vi bara hem, käka frukost, duscha och fixa på lite kläder - sedan väntade billetande åt Karla. Jag, Karla, Elton och Roger for till Kramfor först, men bilarna där var inget att ha! Vinterdäck från 91 - haha!

Käka svindyr pizza/sinkrulle och for till Härnösand, där kika vi på en Toyota - som Karla även köpte! Första bilen är ju nåe speciellt ändå :) Kul hade vi! Jag trivs så himla bra med Karla, hon är så härlig - rolig och snäll!

Var hemma sent på eftermiddagen, resten av kvällen spendera vi i soffan med chips och Bilar1. Roger fgick till en kompisa och tog nån öl.

Idag har de bara regnat.. Men på förmiddagen fick vi besök av Memme, som kom med nybakt sockerkaka, målarblock x2 och nya färgpennor till Elton. Tack! ♥
Vi fika, läste tidningarna och surra skit - mycket trevligt! Sedan tog jag och Elton en långsovning.

Jag har mått konstigt hela dagen.. Min mage är i uppror, jag har ätit dåligt, ont i huvudet och fryst mest hela dagen. Alltså ingen toppendag precis!
Men nu har Alvedonen slagit till, så nu ska vi fixa lite kvällsfika och krypa upp i soffan med gott samvete - disken är nämligen gjord, städat och dammsugat är de oxå!


Naglarna - 120530


Mina öron trillar av..

Nu har Elton varit dålig nästan hela veckan - vilket märks på både han och mej!
Igår var jobbigaste dagen hittills, inte för att Elton var som dåligast då, utan för att de var bara grin och gnäll, hela dagen! Från att vi vakna, tills han somna på kvällen.. Hua, lillfisen! Mina öron höll på trilla av..

Så när kvällen äntligen kom och jag äntligen fick gå utan för dörren, själv - åh, de var helt underbart skönt att träna! Sedan åkte jag och Karla hem till Emilie, fika och Living & Room (visste hette de så?) party - mycket trevligt!

Idag mår prinsen helt okej, snoret rinner fortfarande och när han gör annat än sitta i soffan - kommer hostan fram.. Men jag tror faktiskt febern har lämnat kroppen helt. Hoppas!

Nu ska jag ta och fixa frillen, matlådan och slänga på lite smink. För snart kommer pappa Roger hem, han jobbar halvadg idag, så jag kan jobba kvällen 13-20. Tur att de går att fixa och trixa!

RSS 2.0