En gul kofta!



Jag har letat en gul kofta superlänge och äntligen hitta jag en jag älskar!
Den är superduperfin och sådär härligt gul!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 74,8kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -47,7kg

Samma, åter igen..


Naglarna - 120227



Klippte av mej naglarna för nån dag sedan, då några typiskt nog gått av..


Mamma hämtar på dagis - skrik & grin..

Jag lämnar alltid på dagis, då jag jämt börjar senare än Roger. 8 av 10 gånger, hämtar Roger på dagis - då han oftast slutar tidigast. Så de är ju de Elton är van!

Men dom dagar jag hämtar på dagis, blir de skrik och grin - krig nästan. Han blir sur så fort han ser mej, han vill inte gå hem och när vi ska klä på kläderna, blir båda svettigare än svettigast.. Känns inge roligt alls, speciellt inte då jag vet att han springer med öppna armar och med ett leende till Roger.

Men idag, då var de helt annat! Han blev först lite besviken när jag kom, då han och S precis skulle måla. Men jag sa att han fick måla färdigt, sedan var allt okej! Jag brukar göra de annars oxå, men de brukar inte funka..

Vi fick på kläderna utan skrik och grin, han ville gå hem och var på bra humör hela kvällen! Han åt utan tjorv, han tvätta händerna utan gnäll och han var go hela kvällen. Vi lästen en saga, som vanligt, men du brukar alltid bli tjat om fler, men inte ikväll!

Han var verkligen på toppenhumör ikväll, hoppas att de håller i sej nu ♥ Är rätt less på all trots..

Nya träningskläder!



Äntligen har jag beställt nya träningskläder! Har tänkt köpt de så länge, men jag kommer aldrig iväg.. Så nu tog jag och beställde istället! Ska bli roligt och se hur storlekarna blir, så jag har noll koll på sånt ;) Men jag fråga vad Karla hade för storlek och körde på samma!

Nu kanske kläderna sitter där dom ska och inte åker av ;) Och håller dallret på plats, vore underbart skönt!


Nya tallrikar


Igår var jag på Ikea med Momma och en klasskompis till Momma - jag skulle köpa nya tallrikar!
Vi har pratat om de i evigheter, men kommer aldrig till skott..
Dom vi haft, fick jag av Momma när jag flytta hemifrån, som hon hade fått typ när hon flytta hemifrån ;) Haha!
Och de andra gänget, köpte jag och Roger billigt när vi träffa varandra, vilket oxå är ett tag sedan. Så, nya tallrikar fick de bli!

Vi ville ha vita och så enkla som möjliga - hitta perfekta på Ikea! :)
Köpte sex av varje - djupa, flata, assietter och skålar. Sedan slank de med 10 nya vita koppar oxå ;)
Tänkte att vi ska köpa på oss mera sedan, då vi blir många när vi är alla!


Vägdag!

Idag stanna vågen på 74,8kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -47,7kg

Samma igen..


Jobbigaste passet någonsin!

Har precis kommit hem från gymmet! Tror att de var hårdaste passet jag kört nångång, jag var helt död efter åt. Men så himla skön känsla!

Och nu, nu ska jag fixa lite te och äta en semla ;) Haha! Bra kombo va? Träning och semla på de!
Men, förra året åt jag säkert 2 semlor och satt på rumpan i soffan hela kvällen! Nu har jag ändå gjort nånting ;)

Våfflor - aldrig mer!

Idag gjorde jag och Elton våfflor till middag - Elton älskar nämligen de! Elton fixa smeten - räkna måtten och vispa med sin egna visp ♥

Min mage gillade dock inte våfflor, men jag tyckte att de kunde vara värt för Eltons skull. Men icke! Jag åkte på värsta dumpingen hittills - krätes och somna, som vanligt. Men, resten av kvällen har min mage varit i uppror. Magen var uppsvälld så de såg ut som att jag var gravid!!! Inge vidare roligt att tänka på magen, när jag och Malin var och fika.. Nu börjar de bli bättre iaf!

Bästa kvällen på länge!



17:30 tog jag bussen till stan, där mötte jag upp finaste Malin på Wayne´s. Vi surra konstant i 3 timmar - om allt och inget! Vilken fin människa hon är, goa Malin ♥
Hon vet precis vad hon ska säga för att göra mej glad! :) Tack för ikväll!

På bussen hem ringde jag Jenny och äntliiigen var vi lediga samtidigt och hade tid att prata! :)

En mycket bra kväll!


Troys 3årsdag


Dejt med finaste Malin ♥

 



Ikväll ska jag på dejt med Malin, äntligen ♥
Jag läängtar!


Lunchdejt hos grabbarna Byström!

Igårmorse var jag och systrarna Alvear på gymmet och träna. Jag har ju tänkt att jag ska ta mej ann gåbandet och kanske försöka få lite bättre kondis - sagt och gjort! Började med att jogga nästan 3km - en km mer än innan! Så nu har jag ju bara 2 km till att klara ;) haha!

Hemma fick jag i mej en hårdbrömacka och tog en dusch, vi fick på oss lite kläder och sedan drog vi till Byströms. Vi blev bjudna på god lunch, pojkarna busa järnet och vi avsluta med fika i soffan - mycket trevligt! :) Nu ska de dock inte ta lika lång tid tills nästa gång..

Innan vi for hem och gjordemiddag, var vi och kika på en soffa. Vi vill verkligen ha en ny och min rygg behöver en ny, jag hatar att sitta i våran soffa! Så vi får väl se :)


Välja kläder själv..

Elton har sån koll på sina kläder och vad för kläder han ska ha på sej! Vad som hellst funkar inte, de är en sak som är säker!
Förut var de bråk om de varje morron, men vi känner att de är ingen mening att ta dom bråken. Man väljer väl vilka man tar, eller hur? Och kläder, känns som en skitsak egentligen!

Jag kan ju säga att han har koll killen, han matchar efter färg och finbyxor ska de vara. Mest är de Bilartröjor som gäller, men ibland ska han även ha skjorta på sej!

Värst är när Bilarstrumporna ligger i tvätten, då blir de smått panik..

Så i veckan tänkte jag att vi skulle fara på Birsta, så han får peka och välja själv - tror han kommer älska de! :)

Vårruset!

Ewa, Ginas syster, fråga för nån dag sedan om jag och några till ville delta i Vårruset. Och självklart ska jag vara med! Så nu tror jag att vi är 7 tjejer som ska vara med! :)

Jättekul utmaning! Jag trodde aldrig att jag skulle göra någe sådant. Men jag känner mej jättepeppad! Så nu är de hårdträning på löpbandet som gäller! Just nu orkar jag knappt jogga 2km på bandet.. Så de är en bit kvar ;) Då jag tror att Vårruset är 5km, om jag fattat rätt?

Så nu längtar jag tills snön börja försvinna, så vi kan börja springa ute - ska bli härligt!

Vem hade trott att jag skulle säga de, för ett år sedan? Jag gissar på - ingen!

Bildregn på världens finaste!


Alla ♥ dag

Vi firade dagen sådär ;) Jag jobbade, kom hem och käka middag, for och träna. Roger hann jag säga hej till, sedan for han på hockey. Snällaste Momma ställde upp och natta prinsen!

Men Roger fick iaf en liten grej - godis!


Och jag fick blommor av Memme!

Elton fick Bilarskor, en Bilartröja och Bilarkallingar av Memme. Av Momma och Moff fick han Bilarklistermärken och godishjärtan!


Fel alla hjärtans dag present?



Så här glad blir man när mamma köpt en Bilarjamas..

Mamma, den är ful! Vi måste lämna tillbaks den!


Telenon!


Mamma, får jag spela på din telenon?

Han är så himla duktig! :)


Mysfrukost, bad, innebandy och Max

I morse fick jag sovmorron av mina älskade prinsar! Elton passa dessutom på att sova till strax efter klockan 07, härligt!
Sedan hade Roger match, efter matchen väntade självklart frukost. Martin, Gina och Jocke kom över oxå!

Vi packade väskorna och for och bada - riktigt familjemys ♥ Elton verkligen njöt! Han plaska och skratta mest hela tiden.
Efter badet var vi och kika på Martin och Jocke som spela match nr2 för dagen - Elton somna dock i pappa rogers famn ♥
Innan vi for hem var vi på Max och köpte mat - vilket sluta sådär.. Jag dumpa för 3 gången, på bara 2 dagar. Jag är påtok för slarvig och äter för fort!

Jag som inte kunnat kräkts, kräks varje gång jag dumpar nu.. Sluta även så denna gång, sedan slockna jag på soffan. Tur att Roger var hemma!
Och medans jag somna på soffan, städa Roger här hemma. Snacka om lyx!

Nu har vi skickat iväg pappa Roger på hockeykväll. Jag och Elton har tänt ljus och kollar på Scooby Doo, Elton käkar ostkrokar och är allmänt sööt!

Inte så bra..

Min smoothiemellis var nog inte så bra ändå.. Eller jo, egentligen. Antingen åt jag för fort eller för mycket - dumpa rejält och kräktes.. Fy, mår som en kratta nu! Ska lägga mej på soffan en stund, innan jag ska fara på jobbet. Hoppas bara dumpingen går över fort, så jag slipper må apa på jobbet!

Smoothie - perfekt mellis!

 


Några frysta jordgubbar
Lite yoghurt
Lite äppeljos
Ett ägg

Mums!


Hängrumpa!

Idag när vi skulle äta lunch, skulle jag stänga besticklådan - putta till lådan med rumpan.. Måste vara världens sämsta idé, när man har sån fast rumpa som mej. Jag klämde nämligen rumpan, haha!

Vägdag!

Idag stanna vågen på 74,8kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -47,7kg

Snacka om yr, glömde ändra minuset ;) haha! Har ju inte gått ner någe den här veckan, utan hoppas upp och ner.. 


Popcornmys på en Måndag!

Jag och Elton tog och plocka ihop lite här hemma, så nu lyxa vi på de med tända ljus och popcorn - bra start på veckan!


Gransjöbodarna, kalas & mys!

Nu sitter vi i bilen påväg till Ljunga, där väntar utebus och fika i Gransjöbodarna - Momma & Moff står ju för fikat idag! I eftermiddag ska vi till gammelfarmor och gammelfarfar och äta middag, så mysigt med familjemiddag på en söndag! Igår var vi och fira Troys födelsedag - så kul att träffa dom igen, var påtok för länge sedan, igen!

Laddar med gröt!

Tänka sej, jag är vaken först idag! Pojkarna sussar fortfarande så gott och jag har precis gjort lite gröt. Ska få i mej den, sedan ska jag och Karla på gymmet! Tidigt en lördagsmorgon? Hade jag väl aldrig kunna trott för några månader sedan.. Konstigt hur livet kan ändras fort! :-)

Scooby Doo och tända ljus!


Tjejkväll!

Igår efter att vi hade ätit middag, kom Momma och hämta mej. Vi for till Memme, där de väntade tjejkväll! Vi tre och två (tre, ena kom senare) kompisar till Memme - supertrevligt!

Momma och Memme hade fixat mat - pasta med två olika såser till. Sedan fick vi efterrätt och kaffe/te - allt smaka super!
Mellan ätandet, fixa vi andsiktsmasker, målade naglar och färga ögonbryn/ögonfransar. Jag var inte hemma förrän 23:30 eller strax efter. En helkväll alltså!

Så just nu har jag kolsvarta ögonbryn, haha ;) Jag hoppas att de jämnasr ut sej lite, när jag färgar håret till veckan, efter att Momma har klippt mej!


Idag har vi varit lediga, jag och Elton. Vi har bara varit hemma och grejat på. Jag har städat, diskat och vikt tvätt, Elton har snällt lekt medans jag har donat på med mitt - han är så duktig min lilla fis ♥
Jag skulle bara ta disken, men de sluta med att jag gjorde rent i sopskårep/under diskhon, drog fram spisen och gjorde ren alla knappar på spisen.. Typiskt mej, hitta på massa annat! Men de är ju rätt skönt när de är gjort! ;)

Nu väntar vi på att pappa Roger ska höra av sej, så vi vet när han slutar. Vi ska fixa middag innan han kommer hem eller iaf förbereda de mesta. För innan vi äter måste vi och handla! Självklart ska vi handla lite godis! :)


Mysdag!

Åh, vilken mysig dag vi haft jag och Elton! På förmiddagen var vi ut i solen, slängde lite tidningar och gick på affren för att köpa ägg. Vi skulle nämligen göra hemmagjorda fiskpinnar idag!
Hemma åt vi havregrynsgröt till lunch, efter Eltons önskemål - och då han äter så dåligt, fick de självklart bli de! Sedan la vi oss och sov, slockna som två klubbade sälar och vakna när pappa Roger kom gem från jobbet, tidigt och allt! :)

Jag fixa middag tills Memme och Momma kom, vi åt och jag packa träningskläderna. Sedan for vi till Isabelle, vi hade med oss fika och paket - trevligt! :)
Efter födelsedagsbesöket for vi mot Birsta, jag hoppa av på Moove - sen, så dom väntade på mej.. Medans jag körde hårt på gymmet, åkte Momma, Memme och Elton på Birsta. Elton fick en bil och en Blixten vattenflaska - lyckligast i världen! ♥

Nu sover äntligen prinsen, blev mycket sent ikväll.. Tjurigt värre! Eller han låg tyst och så, men de tog tiiiid..
Roger är och tränar, jag ska fixa te och slöa på soffan - jag är heeeeelt mör i kroppen!


Tack!

Åh, vilken tur att jag skrev att jag var så oteknisk ;) Nu har jag nog fått till de med telefonen, ska testa sedan!

Jessica: Finns de nån blogg.se app? Jag hittar den då tyvärr inte :/

Blogga från mobilen?

Varför kan jag inte blogga från min nya telefon? Jag kommer in på blogg.se och kan skriva en rubrik, men när jag försöker markera där man skriver inlägget, blir de bara gult lite snabbt och sedan försvinner de, alltså "tagentbordet" kommer inte upp.. Jag är ju så teknisk ;)

Dumping från helvetet!

Igår åt jag två kakor, ja jag vet - två är för mycket! Men är huvudet dumt, får kroppen lida.. Och de fick jag verkligen! Jag blev så dålig - hjärtat börja klappa superfort, jag svettades och mådde sjukt illa! Sluta med att kakorna kom upp och att jag somna på soffan.. Fy, säger jag bara!

Skitungen!

I förrgår när vi skulle gå på dagis, gick jag ut i hallen och ropa på Elton, men han kom aldrig..
Då hade han krypit upp i soffan, tagit tutten och snutten och kolla på barnprogram - den lilla skitungen! :)


Vägdag!



Idag stanna vågen på 74,8kg

Den här veckan blev de -1,4kg

Totalt: -47,7kg

Äntligen!
Nya siffror på vågen, vilken härlig start på dagen :) Och att de blev ett rätt stort minus dessutom, gjorde susen! Nu känns de möjligt, nu är ju målet inte alls långt bort! 2,3kg till, så är jag nöjd. Då har jag gått ner 50kg, 50kg är ju helt galet egentligen? Jag fattar nog inte riktigt hur mycket de egentligen är.
Men, går jag ner 4,2kg till, får jag även BMI normalvikt - bara för att, vore de ju rätt härligt ;)


Jag älskar att träna!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga de, aldrig att jag skulle tycka att de skulle vara så kul att träna! Jag längtar till varje pass, de är såå roligt :)

Igår på switchingpasset trodde jag att jag skulle dö, verkligen dö! De var så jobbigt, men så skönt efteråt! Jag somna iaf gott sedan ;)

Både idag och igår har jag jobbat inne i stan, med Angelica. Vilken människa, hon är bara för härlig!
I morron är jag ledig och de känns så skönt, jag behöver en ledig dag! På kvällen tror jag att vi ska till Isabelle, om jag fatta Momma rätt. Efter de ska jag och träna. Tur att jag har världens bästa Roger, som fixar alla nattningar och kvällsbestyr när jag är och tränar. Roger är bäst!

Nu ska jag ta en hårdbrömacka och sedan blir de soffläge, jag är helt slut!

Tjugodubbelcool!

Elton: Mamma, jag ska ha Blixten2 tröjan idag
Jag: Den är tyvärr skitig..
Elton: Men mamma, du skulle ju ha tvättat den. Nu kan jag inte vara superdupercool!!!
Jag: Snälla Elton, jag jobbade ju igår, så jag hann inte

Elton sura på en stund

Elton: Då ska jag bestämma vad jag ska ha för kläder idag!

Han kommer ut ur sovrummet med ett par jeans och en grön tröja

Elton: Mamma, nu kommer jag vara dubbelcool. Jag vill kolla i spegeln!
Jag: Men nu är du ju trippelcool tillomed!
Elton: Eller tjugodubbelcool, mamma!


Gröt - bra start på dagen!

Jag och Elton har precis mumsat i oss havregrynsgröt, så gott! Elton verkligen älskar de och äter mängder. Han äter först sin, sedan avslutar han med min ;) Haha!

Snart ska vi få på oss lite kläder och sedan ska vi traska bort till dagis, i kylan och allt.. Känns sådär just nu ;)
Men idag väntar jobb i stan igen, jag och Jönsson idag! Var jättelänge sedan vi jobba ihop, så de ska bli kul!
När jag slutar kommer mina prinsar och hämtar mej, sedan ska vi köpa godis och resten av kvällen ska vi mysa i soffan - jag längtar som bara den! Har varit mycket den här veckan - jobb (sena kvällar..), träning för både mej och Roger, hockey och småsaker. Men ikväll tar i igen hela veckan! :)


Röstmeddelande!

Idag när jag jobbade, hade Mia ringt och när jag inte svarade, hade hon lämnat ett gulligt röstmeddelande. Åh, jag blev så glad och varm i hela kroppen ♥ De gjorde verkligen min dag :) Mia kan hon!

Så skönt!

Jag tycker de är så skönt att jag kommit igång med träningen! Jag tycker de är skitkul och längtar till varje pass :) Trodde jag aldrig var möjligt!
Har redan bokat nästa veckas pass, blir Tisdag och Onsdagkväll och lunchpasset på Torsdag. Blir dock själv hela veckan, då Karla antingen jobbar eller dansar - skithög! ;)

Idag har jag träningsvärk så de sjunger om de! Kunde knappt kliva på stegen och byta lamporna i taket på jobbet idag ;) haha!

Utvecklingssamtalet!

Jag älskar Eltons fröken J, hon är så snäll, go och supertrevlig! Samtalet gick jättebra, hon hade tänt ljus och Elton lekte med tågen medans vi prata.

Hon sa att de är svårt att skriva nånting, när allting är bra. Oj, så stolt jag blev över fisen våran då! :) Ja, Roger blev sen på jobbet, så jag fick gå själv.. Så sur Roger var och jobbet hade nog fått hört både de ena och de andra ;)  

Vi prata om talet, som jag tycker kan vara sisådär ibland. Men på dagis gick de superbra, han hade stort ordförråd, men lite svårt att säga s. Iaf i ord, annars kunde han bokstaven s. Dom pratar mycket om bokstäver, vilket Elton tydligen tyckte om!

Han gillade att vara med storbarnen, men Theodore var en klar favorit! :) Dom gilla samma saker - bilar. Haha!

Han berättar mycket på dagis, han är tydligen aldrig tyst ;) Men de är han ju inte hemma heller!

Som sagt - han var en glad, snäll och go kille!

Jag blir tokig!

Jämt, verkligen jämt, slutar de med att jag och Elton är osams innan vi kommer ut! Han ska inte klä på sej, han ska inte ha dom vantarna, han ska inte ha den halsduken, han kan inte stå, han kan inte ta på sej skorna.. Åh, jag har noll tålamod till sånt! Jag hatar att vi ska vara osams jämt innan vi ska på dagis.. Känner mej som världens sämsta mamma med mitt tålamod!

75,5kg

I morse ställde jag mej på vågen som vanligt, trodde att jag skulle få se 76,2 - som vanligt.. Men, idag visade min underbara våg 75,5 - wiho! :) Kanske, kanske, kanske, att jag kan bli av med dom där sista envisa kilona! Jag håller iaf tummarna ;)


Yoga var nog inget för mej..

För de första kom vi sent på passet, mitt fel.. Så stämingen var sådär ;) haha! Visst att övningarna var svåra och jag har bra nog med träningsvärk idag, men jag vill ju bli sådär härligt slut - svetten ska rinna och man ska vara nöjd! Vilket jag tyvärr inte blev.. Så yoga blir de nog inte många fler gånger för mej. Kanske som avslappning mer?

Jaja, idag ska jag och Karla på switchingpasset på lunchen, så jag får nog mitt svett ;) Efter gymmet hinner jag bara hem, duscha, käka lunch och sedan ta bussen in till stan - där väntar jobb. Var evigheter sedan jag var på stan och jobba, så de ska bli kul. Men även jobbigt, då jag har mindre koll på grejerna där och kunderna tror att man är ny ;)

Elton tjeter redan om dagis.. Så vi ska försöka få i oss lite frukost, på med lite kläder och sedan är vi redo :)

Första Yogapasset!

Ikväll ska jag och Karla på första Yogapasset, ska bli spännande! :) Dock har jag världens träningsvärk sedan lunchpasset igår, som jag dessutom var modig och gickpå helt själv! Åh, de kändes helt underbart - jag var rätt stolt över mej själv faktiskt!

Men innan gymmet, väntar dagis - vi ska nämligen på utvcklingssamtal. Var evigheter sedan sista, så de ska bli kul att höra vad monstret hittar på för bus på dagis! ;)

Nu ska vi få på oss lite kläder och sedan ska vi traska på dagis!

Vägdag!

Idag stanna vågen på 76,2kg

Den här veckan blev de -0kg

Totalt: -46,3kg

Samma igen.. Kanske bara att inse att min kropp är nöjd nu(?). Den kanske trivs på den här siffran!


RSS 2.0