Är de nya Elton?



Idag när vi var på Toys"R"Us, hitta Elton direkt till en liten synth. Där dänka han sej snabbt!
Jag gick vidare, på paketjakt, medans pappa Roger stod och lyssna. Sedan kom de fram en äldre gubbe och fråga lite gulligt: är de nya Elton? 
Man vet aldrig, men han heter iaf Elton, fick Roger fram. Haha! Dom skratta gott, kan jag lova! :)


För långt..


Elton skulle hoppa i sacosäcken och råka hoppa för långt, så han åkte med huvudet i väggen.. Värsta bulan fick han, men de gick över rätt fort, en kram så var de bra!

Vilken seg dag! Vi har inte alls gjort många knop idag.. Jag hatar att de är så kallt ute, har varit -15 mest hela dagen. Tråkigt! Så även idag har vi bara varit inne. Tvättat en massa, då tvättkorgen var över full. Ska snart hänga sista för dagen och ta resten i morron, då Elton är på dagis.

Tänkte testa kameran lite ikväll, men Elton ville inte alls vara med.. Så fort jag tog fram kameran, börja han fejkgrina och sprang ifrån mej ;) haha! Tillslut ledsna han och satte sej i soffan, så jag hann iaf ta nån bild!


Alltid innan Elton ska sova, brukar vi varva ner i soffan. Han sitter i mitt knä, så kollar vi på tecknat en stund. Mycket mysigt! Ikväll tyckte jag att Elton var mer avslappnad än vanligt. Visa sej att han hade somnat, tokstollen! Vi som inte ens hunnit byta till jamas, bytt blöja eller borsta tänderna.
Vi skippa tänderna, bytte blöja och tog på jamsabyxor i sängen, sedan somna han gott i sin säng! Han har aldrig sovit igenom ett blöjbyte förut!


Lyssnar

Jag sitter och lyssnar på när Elton "pratar" för sej själv, haha! Mmm, jaa, nää - men de klart, man får ju alltid bäst svar då! Goungen min!


Bilder - 101124 till 101128

101124

Roger var iväg en sväng för att leta paket till julkalendern, men kom hem med ett par tofflor och en nackkudde (som Elton ska ha i bilen), Elton blev iaf superglad! :) Och tofflorna används flitigt här hemma!

101127 - Med nya kameran! :)

Middag hemma hos oss, med hela gänget!

Bowling!

Gammelfarmors första gång, gick sådär ;)

Mormor och Elton var ett lag, ett bra lag!

Julskylting med Memme - Kallt men mysigt!


Helgen

Helgerna går så himla fort, så även denna..

I Fredags var vi hemma hela dagen, jag och Elton. Kallt var de ute och Roger hjälpte föreningen med att få upp granarna, typ hela dagen. När Roger kom hem, hade vi fixa supergod middag. Efter maten fick vi för oss att vi skulle åka och köpa en kamera. Sagt och gjort! Resten av kvällen myste vi i soffan, framför Idol.

Igår tog vi en sovmorron alla tre, mycket skönt! Mysfrukost med Melodikrysset, värsta pensionärerna. Haha!
Elton fick ta sin tupplur lite senare än vanligt, då vi hade planer för kvällen, så han skulle orka med! På eftermiddagen kom gammelfarmor och gammelfarfar. Vi börja förbereda maten (som egentligen var klar: köttfärslimpa) och sedan drällde resten in. Memme, mormor, morfar, Louise, Daniel, Klara, Melker, Kevin, Martin och Gina. 15 stycken i vår lilla två, de går bara man vill! ;) Vi käka middagen och sedan packa vi ihop, för att fara och bowla. Gammelfarmor och gammelfarfar hade aldrig testa, med de blev en riktig hit, kan jag lova! Vi hade mycket kul och jag älskar verkligen att umgås med min familj!
Strax före klockan 20 var vi hemma igen, då trängde vi ner oss i soffan (dock inte alla, Louise och dom for hem till sej), åt chips, drack gott och kolla på Så mycket bättre. Mycket bra slut, på en bra dag!

Idag har de varit svinkallt ute, tråkigt nog.. På förmiddagen stannade vi hemma, städa, sov och fixa lunch, innan Roger for och jobba. På eftermiddagen kom Memme, hon hade med sej paket till Eltons julkalender (tusen tack!) och även en till kalender (bild kommer sen). Sedan for vi mot stan och julskyltningen. Kallt som bara den, -15. Men vi tog en sväng på stan, Elton fiska i fiskedammen och fick en "tuta" - sån man blåser i, vi leta lussebullar men hitta inga.. Sedan tog vi en fika på Charm. Varmt och skönt, gott med te!

Kom hem lagomt till nattningen, hann med lite kvällsfika och en bok. Men nu vaknar prinsen(?), så jag ska jojna han! Jag längtar faktiskt efter sängen, ska bli skönt att krypa ner. God natt!

Julfint här hemma

Köket

Tillomed servetterna matchar gardinerna ;) haha!

Sovrummet

Elton gjorde en jättefin tomte, på Stor&Liten!


Vardagsrummet

Ut ifrån :)


Jag är lyckligast i världen!



Japp, jag är lyckligast i världen just nu! ;) Jag har nämligen fått min efterlängtade kamera, en systemkamera (okej, Roger får väl vara delägare om han är snäll!). Wiho! Jag bara längtar, längtar och längtar tills batteriet är färdig laddat och jag får testa den för första gången!
Ååå, vilken lycka!

Tack Memme, gammelfarmor, gammelfarfar, mormor, morfar och älskade underbara Roger, för bidragen! Jag är mer än glad!

Vi var helt inne på en Canon eller en Nikon, men när vi väl var där, sluta de med en Sony (som vi inte alls hade tänkt köpt!). Sony DSLR-A 290 och vad nu alla bokstäver och siffror betyder, har jag ingen aning om. Haha! De blir säkert kanon, vilket fall!


Så glad!

Jenny ringde nyss, hon berätta att dom ska till Sverige för att fira jul! Och jag blev så glad, de går knappt att beskriva! Jag längtar verkligen! De ska bli så himla kul att ses och jag längtar som en tok!

Hon gjorde verkligen min dag! Men nu ska jag återgå till att skala pärer, de blir nämligen hasselbackspärer och helstekt kött, med vitlökssallad till. Mums, säger jag bara!

En lång dag

Idag har varit en lång dag, en mycket lång dag! Men vi har fått massor gjort, så skönt! Nu ska jag bara njuta av tystnaden en stund till, sedan ska jag krypa ner i sängen och sova. Ska bli underbart!

Bilder har jag oxå, men de får bli i morron..

Sena



Igår vakna inte Elton förrän 07:45! Och pappa Roger hade precis kommit hem, så vi tog en mysig fika tillsammans. Efter frukosten var Elton inte alls sugen att klä på sej, för att gå på dagis. Utan han kröp upp brevid pappa och myste. Ville inte alls ta han därifrån, men vi var redan sena på dagis..

Efter dagis gick vi på Stor&Liten, bus och åter bus! Sedan kom pappa och hämta oss, Ikea väntade! Vi skulle käka middag och fixa present till Ulla, Rogers mamma. Sagt och gjort! Vi fick även matsällskap, av familjen Byström. Trevligt!
När vi hitta present, for vi direkt till Söråker, lite sena dock.. Men bättre sent än aldrig! ;)



Där bjöds de på massa fika och bus. Elton, Cornelia och Ulla bussa massor, Elton skratta så gott! Och de är så kul att se kusinerna tillsammans, nu när dom börja leka med varandra!
Strax före 20 gav vi upp, då var Elton redan vaken på övertid! Och övertrött var bara förnamnet.. När vi kom hem, skulle Elton promt ha vanatrna på sej, men jag tyckte inte att de behövdes, då vi bara skulle gå från bilen. Då började övertröttheten tala, Elton blev tokig! Inne blev de bara värre, har aldrig sett Elton så! Tårarna spruta och han var helt galen.. Tillslut lugna han ner sej och vi kunde göra kvällsbestyren och stoppa han i säng. Men även där blev han tokig! Sluta med att Roger fick lägga sej i sängen brevid han, men de tog ändå över 1 timme för han att somna.. Hua, han var helt slut prinsen!

Även i morse vakna Elton 07:45 (en trend? Jag hoppas de!), så även idag blev vi sena till dagis.. Emilie blev smått överraskad när hon ringde strax före 09 och vi inte var på dagis redan ;) Haha!
Blåste storm ute idag, så de tog ett tag att gå på dagis, snö överallt..

Jag har fortfarande inte tagit mej för och gjort nått.. Emilie ringe förut, så vi surra nästan en timme. Och jag har precis fått i mej lite frukost, de är typ allt jag fått gjort.. Hade tänkt fått upp lite gardiner och ljusstakar, som jag tvinga ner Roger i källaren för att hämta igårkväll.



Jag har iaf fått upp dörrskylten! :)


Slå in paket

Jag håller på att slå in paket till Eltons julkalender, dom få jag har iaf! Dessutom fick jag precis ett sms av min älskade mormor, Memme, att hon hade köpt 6 stycken oxå. Tack så himla mycket!

Vi har haft en toppendag, men nu ska jag bara slå in dom sista paketen, sedan väntar sängen! Längre uppdatering får bli i morron..




Älskade skitunge!


Klipp klipp

Måndag och en ny vecka! Veckorna gå på tok för fort, Roger har snart gjort sin arbetsveckan, otroligt nog! Han är ledig i morron och jobbar dag på Onsdag, sedan är de helg igen. Snart är November över och julen är snart här. Och vi har inte alls hunnit med oss med julklapparna, inte ens Eltons julkalender..

I morse slog Elton på stort och sov till 07:30! Efter frukosten fick jag nog på Eltons hår! De står över allt och ser ut som han är nyvaken, dygnet runt. Så, efter lite mutor (russin, ett bad, snutt och tutt) fick jag Elton att sätta sej på stolen för att bli klippt. Dock hatar han ju maskinen (ja, saxen överlåter jag till Emilie!), men när jag visat att den inte var någe farlig och han fick en spegel att kolla i och se vad jag gjorde, gick de supersmidigt! Och han blev så fin eller ja, finare! Han är ju alltid finast :)





Efter klippningen fick Elton de lovade badet. Han är verkligen som en fisk i vattnet, "simmar" och har sej! När jag väl fick upp Elton, med tvång såklart, kröp vi ner i sängen brevid pappa Roger och sov en stund.
När vi vakna kom morfar och jojna oss på lunch. Resten av eftermiddagen har vi myst med morfar, tills han skulle och jobba. Handla hann vi oxå med!

Elton ville inte alls äta lunch, så han la sej på golvet och tjura istället. Haha, sötunge!
 



De tog väldans tid för Elton att somna ikväll.. Vet inte vad de tog åt han, men jag fick springa in dit stup i kvarten. Men, jag är så glad att han somnar själv! Och oftast tar de ju bara några minuter för han att somna.

Jag håller på att tömmer tvättkorgen, så tvättmaskinen går varm! Men snart är allt gjort och i morron är allt tort och ska in i skåpen. Skönt att få de gjort!
Snart börjar Medium, sedan väntar nog sängen! Är ovanligt trött ikväll..


Pepparkaksrulle


I morse när Roger kom hem, hade han med sej nåe nytt: Pepparkaksrulle!

Dom var på tok för söt och smaka inte ens pepparkaka, vi kommer iaf inte köpa dom!


Jag älskar den här bilden!


Badbus


Elton älskar att gå i mina skor! :)

Igår när vi hade klivit upp, käkat frukost, skickat iväg pappa och morfar till Memme, packat väskan och gjort oss klara för bad, kom Martin och Gina och hämta oss. Sedan for vi till badhuset och bada, bada och bada! Elton njjöt av varje sekund och jag likaså! Elton ville inte ge upp badanet, men när klockan drog över sovtid för längesedan, fick vi tvinga upp han. En mycket trött Elton satte sej i bilen och somna nästan på den korta biten hem :)



När vi kom hem fixa vi lite snabblunch oxh sedan direkt ner i sängen, tror prinsen sov innan han låg ner i sängen!  Även jag, Martin och Gina somna. Jobbigt att bada! Klockan 16 ringde Roger och väckte oss(?), så vi slängde ossut i bilen, för att åka till Memme för att käka middag. Mycket gott! Och de är alltid lika härligt att bli bjuden på middag!

Pappa och morfar blev äntligen klar med golvet. Supersnyggt blev de!


Innan vi for hem, lämna vi av Martin och Ginna hemma hos dom, Elton börja nästan grina. Han ville inte alls att dom skulle åka hem, skruttungen!
Roger for till Choppa och kolla på hockey. Jag och Elton myste i soffan hela kvällen, med tända ljus och framför Så mycket bättre. Vilket program, jag älskar de!
Elton somna inte förrän efter 22, men han var hur go och glad hela kvällen, så de var bara mysigt!

I morse vakna Elton 08:30, underbart skönt! Grötfrukost, en dusch och lite kläder, sedan for vi och hämta Memme. Där efter vidare mot Fränsta, Memme skulle nämligen köpa en ny snöslunga, så vi hjälpte till och frakta hem den. När vi ändå var hemöver, for vi till mormor och morfar en snabbis och fika.

Mr Cool

Mohinder

Eltons bästisar!

När vi kom hem, packade pappa bara om för att fara och jobba, jag och Elton fixa lunch. Resten av dagen har vi bara gjort en massa måsten: vika tvätt, hänga tvätt, tvätta ännu mera, städa och laga mat. Men mellan alla måsten, har vi kikat på Djungelboken 2, efter Eltons val! Vi sökte på barnsånger på Youtube, efter nått nytt att sjunga, då dök Var nöjd med allt som livet ger och Elton peka direkt på sej och tvn. Sötorvar! :)



När Elton somna, tog jag fram nagellacken och börja måla naglarna, som varje söndag. Ensam mamma söker och måla naglarna, hör som ihop! ;)
Jag köpte ett nytt nagellack på HM, blev kär i färgen och har aldrig testat deras nagellack. Så jag gav dom en chans och jag älskar de! Täckte mycket bra, var superlätt att lacka och priset var helt okej. Bra betyg!


Jag blev faktiskt nöjd, för en gångs skull! Klart att de alltid kan bli bättre, men jag är nöjd ändå!


Oväntad

Igår fick jag en oväntad sovmorron, av mina prinsar. Tack för de! Sedan hann vi bara äta frukost och duscha, innan pappa skulle till Memme och lägga golv. Då kom jag och Elton på att vi skulle höra med morbror Martin om han ville käka lunch med oss på Ikea och gå på Birsta. Och självklart ville han de!
Så vid 11 var vi på Birsta och mötte upp Martin. Sedan fixa jag äntligen några paket till Eltons julkalender, var verkligen på tiden! Dock är de massa kvar, men några är iaf gjorde!
Sedan fick vi sällskap av Gina, när vi skulle käka mat. Efter de tog Elton en snabb tupplur, väldigt snabb..

När vi hade gjort Birsta, for vi hem till oss allihopa. Roger höll fortfarande på med golvet, så jag och Elton fråga om Gina och Martin ville käka middag med oss och kika på Idol. Vilket dom ville!
Roger kom med förslag att vi kunde göra Tacos och så fick de bli! Så när vi kom hem, gick vi på Ica och handla. Elton åkte snowracer med Martin, han skratta så han nästan tappa andan! Var länge sedan han skratta så :) Underbart att höra!



Tacos, bus och massa mys, blev de resten av kvällen! Strax innan Idol slockna Elton i sängen, efter en jobbig men bra dag! :)



Idag hade vi bestämt att vi skulle och bada, familjemys! Men, Roger och morfar blev aldrig klara med golvet igår. Så dom har redan farit till Memme, för att göra klart de.
Men snart kommer Martin och Gina, då ska vi fara och bada! De blev bad ändå, även fast de inte blev som de var tänkt. Vilket inte gör nånting, för vi kommer ha lika mysigt ändå! :)
Elton älskar ju att bada, så när jag berätta att vi skulle göra de idag, blev han helt tokig och till sej!


Arbetsförmedlingen

När vi hade lämnat Elton på dagis, åkte vi på arbetsförmedlingen, så jag kunde skriva in mej. Har skjutit på de länge nog, så nu tog jag äntligen tag i de! Allt gick bra och ännu nästa Onsdag (skulle egentligen gå nästa Onsdag, men Roger jobbar och Memme var i Stockholm, så de gick inte..), ska jag på gruppinformation. Usch, jag hatar sånt! Skönt att allt är på rullning nu iaf!



13:30 gick vi och hämta Elton, en mycket trött Elton. Han var allmänt gnällig och grinig, iaf så fort han såg oss blev han de..
Då pappa hade beställt stuvademackisar till middag, gick vi och handla mjölk direkt. När vi kom hem fick vi besök av bästaste Mia. Mia skötte mackisarna, då jag är sämst på stuvade.
Sedan kom Mia på att vi skulle göra kladdkaka, då jag hade en grädde som gick ut idag. Så då var vi ju bara tvungna! ;)
Efter maten baka vi en kladdig kladdkaka, som inte alls blev som den skulle.. Jaja, vi åt iaf!



Bus medans vi väntar på kladdkakan



Mia gick hem strax före nattning, så när hon gick fixa vi gröt och tog på jamas. Pappa kila över till grannen och kolla på hockey. Jag fastna framför tvn och har halvsovit i soffan, mycket skönt kan jag lova!

Var egentligen meningen att jag skulle till Malin S, men vid 13 fick jag ett sms av Malin, då hade hon åkt på (vilket jag antar var) magsjuka! Så idag blev de ingen Malin, tyvärr. De får bli en annan dag, mycket snart!
Trots att mina planer för dagen gick i stöp, blev den mycket bra!

Och att Mia dessutom kom med en superbra present, gjorde dagen ännu bättre! Jag ska nämligen få gå på bio med världens bästa Mia, vilken toppenpresent! Jag blev så glad :)
Så nästa vecka ska vi på bio och jag längtar som bara den! Tack Mia!


Nässelutslag


Jättedimmigt var de ute, vi såg inte ens dagis :)

Igår när vi vakna, var de -10. Så vi tog vagnen och stoppa ner Elton i åkpåsen, vamt och mysigt!
Medans Elton var på dagis tog jag och städa, diska och tvätta. Så skönt när de är gjort, iaf de värsta! Småstäda gör man ju hela dagarna typ..

När vi kom hem från dagis börja vi med maten direkt, för när pappa kom hem åt vi och sedan skulle vi in till stan. För Elton skulle nämligen till tandläkaren, vilket jag hade glömt..



Gick sådär hos tandläkaren, måste jag säga. Elton börja grina så fort vi kom in mot rummet och när tandläkaren (som förövrigt var en kvinna, med fula tänder och noll barnkänsla!) tog på sej handskarna, för att kolla i munnen, brast de totalt! Elton vägra öppna munnen.. Tillslut stoppa hon in fingrarna i munnen på han, medans han grina. Bra första tandläkarbesök? Hmm..
Men jag och Roger försökte prata positivt och berämma han, så när vi skulle gå var de rätt okej ändå!


De började ganska litet, men växte snabbt! Först var de bara på överarmen, men när vi for in, var de ända ner på handen och runt om armen. Läskigt vad fort de gick!

När vi kom hem, skulle Elton få bada. då ser jag nått konstigt på armen och fråga Roger vad de var, då han stod brevid Elton. Elton var knallröd och hade fått några utslag på ena överarmen och var skållhet där!
Efter ett samtal till sjukvårdsupplysningen, kom vi fram till att de nog var Nässelutslag. Men att vi mer än gärna fick komma in och kolla vad de var! Och när (höns)pappa fick bestämma, packa vi på overallen och for in till stan, igen (dom ligger dörr i dörr, med tandläkaren).
Vi fick träffa en underbar sköterska, som hade så himla bra hand om Elton (och då tänkte vi extra mycket på tandläkaren..). När läkaren kom in, trodde jag och Roger att han skämta och fjanta sej, så vi höll på börja skratta. Men de visa sej att han var så, haha! Han slina med hela ansiktet, så han inte såg nått och skratta som en seriefigur. Han hade dessutom byxorna uppdragna till armhålorna. Ja, vilket läkare!
Även han kom fram till att de var Nässelutslag! Så Elton fick nått flytande, som var snabbverkande. Han tog allt själv, med spruta, utan en grimas. Sköterskan blev väldigt imponerad och mamma växte 2cm av stolthet! Mamma och pappas lillaprins!

Strax före klockan 21 var vi hemma, Elton tröttare än tröttast! Mamma och pappa likaså.. Klockan 22 låg även vi i sängen!

I morse när vi vakna, var alla utslag borta!


Sparar de

Jag hade tänkt blogga, men de går tusiken inte och ladda upp bilder.. Så, jag skippar de nu och sparar de tills jag får till bilderna!

Efterlängtad

Igårmorse fick jag en efterlängtad sovmorron, ända till klockan 09:30 dessutom! Vi fixa lite frukost och sedan klädde vi på oss och gick ut. Superhärligt väder ute och vi tog oss ann pulkbacken! Pojkarna for med en himla fart, så fort att efter några få gånger, ville Elton inte åka mer ;) Haha!


Sluta med att pappa fick åka själv!



Så vi gick för att kolla på traktorn, på Eltons begäran! Elton satt länge och kolla, helt fascinerad. Efter en stund kom en till traktorfantast: Theodore och Karla, såklart! :)



Efter att Elton sovit, vi hade ätit, vinkat hejdå till pappa som skulle och jobba, klädde vi på oss och gick ut igen. Tror vi var ute lite över en timme, i mörkret. Men Elton älskar att vara ute, så de gjorde han inte så mycket, att de var mörkt ute!



Idag var de dagis som gällde! Och efter dagis gick vi på Stor&Liten, superlänge sedan vi var där. Elton tyckte de var kul och han lekte jättebra! Speciellt med lego, tur att han ska få de i julklapp! ;)
När vi kom hem fixa vi middag, disken och allt annat vardagsstök. Nu ligger prinsen och sover, tror han var trött idag!
Jag ska ringa Therese och sedan ska jag krypa ner under filten och se Desperate Housewives, mysig Tisdag!


Fars dag

Igår imorse klev jag och Elton upp, så pappa fick lite sovmorron. Jag och Elton myset i soffan en stund, sedan fixa vi frukost på säng till Roger. Är de fars dag, så är de!


Dock fick han inte äta frukosten i sängen, för Elton. Haha! Så han fick kliva upp och äta den.
Efter att Elton sovit och vi fått mat i magarna, kom Emilie, Johan och Stella. Jag fick paket och så fikade vi lite. Barna busa på som vanligt. Mycket trevligt! :) Och Stella, vilken tjej!
Tack så himla mycket för paketet!


Efter att besöket farit vidare, klädde vi på oss och gick ut. Snowracer och Ica stod på schemat. Jag skulle köpa Expressen! Linda vann årets hjälte 2010 och var med i tidningen, så självklart skulle den köpas! Grattis Linda, de är du värkligen värd!


Pojkarna åkte snowracer och Elton skratta gott, väldigt gott! Underbart med familjemys!


När vi kom hem var vi sådär lagomt röda om kinderna! Lite mys i soffan, russin och Manny, innan kvälls gröten och nattningen!


Jag fick ett tokryck och bytte gardinerna oxå! Men vilka gardiner, har alsrig sett så snea gardiner.. Hade jag vetat om de, hade jag skickat tillbaka dom! Sluta med att jag fick nåla upp dom så gott de gick, blev sådär..


Vilket rent fönster ;) Haha!

Eltons fina tomte, fick sin plats i köksfönstret :) Från början var den jätte färgglad, men han ville bara måla mer och mer.. Så resultatet blev ganska mörkt ;)


Äntligen har vi fixat skarvsladd till Eltons lampa, de var på tiden!


Min födelsedag!

Jag hade en toppen födelsedag! När vi vakna fixa vi mys frukost, även mormor och Melker var ju här. Sedan hoppa jag i duschen och gjorde mej i ordning, för klockan 12 skulle jag vara på Make Up Store. Vilken trevlig tjej! Jag njöt medans jag blev om pysslad och blev supernöjd med resultatet!

Dåliga bilder, men jag glömde bort att ta kort.. Kom på de sent på kvällen!

Naglarna för dagen! Jag hade ingen ork för nåe mer avancerat ;)


När vi kom hem igen, hade mormor städat, bakat tårtor och fixat Elton. Tack! Strax efter kom besöket och vi fika tårta. Innan tårtan hann Elton måla lite, en tomte som han fick av mormor. Han älskade de! :)


Jag fick jättebra presenter! Mest pengar, vilket jag önskat mej, till en kamera! Fick även blommor, en vas (tack Memme, för att du tänkte på de!), en halsduk, strumpor och örhängen. Tack allihopa!

Den här fick jag av Louise och dom, jag verkligen älskar den! Nu står den på köksbordet!


När alla farit hem, hann vi med lite mys i soffan, innan jag gick till Annelie och Jim. Dom hade födelsedags/inflyttningsfest! Var i valet och kvalet om jag skulle gå, men tillslut bestämde jag mej för att gå. Och tur att jag gjorde de, för jag hade jätekul! :) Vi drack gott, prata skit sjöng massa (Carola, Uggla och Gyllenetider. Oj, så skoj!). Strax före 10 gav jag upp (hade lovat de!), gick hem och myste i soffan med Roger! Dock somna jag ganska fort..

Annelie och Tove stog för dansen! Jag dansar aldrig nykter ;) 
 


Bilder - 101111 & 101112

Påväg på dagis! Dock ville Elton inte kliva av snoeracern, när vi var framme ;) 

Gammelfarmor & gammelfarfar kom och fira mej, fika och busa massor med Elton

Elton hjälpte mej att skala pärer - Duktiga killen!

Resten av kvällen myste vi i soffan med mormor och Melker, framför Idol!


Massa bilder

Har massa bilder jag vill och ska blogga, men tydligen inte ikväll.. De tar evigeheter för varje bild, blogg.se krånglar bara. Så de får bli i morron! Tar även allt annat bloggande då, nu ska jag mysa med min älskade! Som i vanliga fall inte brukar vara hemma på Söndagar, men han tog ledigt idag. Mys!

Bilder - 101110

Hemma efter dagis och en snöig tur till Ica, helt slut!

Första snön och de kom massor!

När vi hämta Elton på dagis, satt han och måla :)

När pappa kom hem var de helg, så vi tände massa ljus och laga mat, jag och Elton!

Elton kikar efter traktorn

Prinsarna kolla på fotboll - Dock somna Roger efter typ 5 minuter ;)


Bilder - 101106

Melkers födelsedagsfirande! :)


Elton och moster Louise

Morbror Martin

Mitt rätta jag ;)

Födelsedagsbarnet!

Jag och Memme

Jag och Louise (Mormor som har varit framme med kameran!)

Sötast i stan!

Elton med sin bästa kompis - Mr Cool

Gina

Martin, Elton och kissen kikar på tv

Puss!

Syskonkärlek ;)


Make Up Store


För någon dag sedan, fick jag min present av mina prinsar.
I paketet var de ett presentkort på en sminkkurs (eller vad man kallar de?)!

Så idag klockan 12 ska jag infinna mej där!
Han kan han, min älskade sambo! Bara han vill ;)


23år!



Tur att man alltid varit lika snygg! ;)


Grattis!


Besök

Vi har besök av mormor och Melker, mys och åter mys! Vi har ätit gott och nu har vi skickat Roger på affären, för att köpa godis till Idol och soffmys, senare ikväll! Jag älskar sånna här dagar!

I morron blir jag 23år.. Konstigt!

Beck

Nu är ju Roger hemma, så nu får bloggen lida ;) Vi ska se Beck och mysa i soffan, underbart att ha Roger hemma!


En timme

När jag var och hämta Elton från dagis, passa vi ändå på att gå på Ica (som egentligen inte heter Ica längre, utan bara Stubinen). Den lilla turen tog en timme, jag var helt slut när vi kom hem! I morron är de snowracern som åker fram! Vi kunde inte ta den idag, för pappa hade nyckeln till förrådet..

När vi kom hem fixa vi lite mellanmål och städa undan lite. Strax efter 17 kom pappa hem, men for lite fort igen. Haha! Han var tungen att fara och handla, då de vi skulle ha, inte fanns här borta (varken mjölk eller morötter? Hmm..). Sedan fixa vi fisk, pärer och Tzatziki. Elton åt som bara den, dock inte pärer, då han totalvägrar de(?).
Klockan går alltid lika fort på Onsdagar, då Roger kommer hem sent. Så vi hann inte så mycket mer än ta undan middagen och fixa disken, innan Elton skulle i säng. Men han och pappa låg och kolla på fotboll tillsammans, mys! Dock tror jag Roger somna ganska fort.. Och snarkar gör dom båda två, högt dessutom!

Nu har Roger gjort helg, skönt! I morron väntar målning hos Memme, medans Elton är på dagis. Sedan får vi se vad vi hittar på.
På Fredag kanske mormor och Melker kommer, sover över och myser med oss. Tror även att gammelfarmor och gammelfarfar skulle komma och fira mej, då gammelfarfar ändå skulle på sjukhuset då.

Funderar på om jag ska krypa ner brevid mina prinsar redan nu? Men jag är inte ett dugg trött..

All snö



När vi skulle gå på dagis i morse, fick vi sällskap av Emilie och Stella. Mycket trevligt! Elton blev helt tokig när vi kom ut :) Sötungar! Dock var de svårt att gå, för dom små bena, i all snö. Så om snön är kvar i morron, tar vi fram snowracern! Elton var ju tokig i den förra året, så de ska bli kul att se hur han reagerar nu :)

Igår efter att vi hämtat Elton från dagis, for vi direkt till Memme. Där skulle jag och Roger måla taket, igen. Först blev vi bjudna på middag, Kinamat. Mums!
När vi väl skulle börja måla, var de så mörkt att vi inte såg vart vi hade målat.. Så vi gav upp! I stället ska vi dit i morron, medans Elton ändå är på dagis.

När vi kom hem, kom pappa på att vi skulle baka pepparkakor. Sagt och gjort! Elton var dock jättetrött, så han tyckte att de var kul i 5minuter ;) Men han älskade att äta dom!
När kakorna var klara, satte vi oss framför Manny, tände ljus och doppa kakorna i mjölk. Elton älskade pepparkokorna! :) Riktigt mycket var de! Efter allt kladd, hoppa prinsarna ner i badet.



När Elton somnat, kröp även jag ner i badet. Premiärbadet för min del! Jag fixa ansiktsmask och hårinpacking, tände ljus och lång där länge!


När jag klev upp ur badet, hade de börjat snöa! Trodde aldrig av dom fjuna, att de skulle komma så mycket snö som de gjorde! :) Jag tycker de är superfint ute, ljust och härligt!


Snö!

Igårkväll börja de snöa, men bara lite grann! Så när vi vakna i morse, fick vi nästan en liten chock! :) De är massa snö och de snöar lite fortfarande.
Eltons första ord var traktor, så jag antar att han tyckte att han skulle komma och skotta. Haha! :)



För engångsskull!

Precis när jag skulle sätta mej för att blogga, vaknar Elton.. Så, nu ska jag krypa ner brevid min älskade prins och sova! Ganska skönt att komma i säng i bra tid, för engångsskull!

Sprang upp!

I morse när Elton vakna, sprang han upp och kolla så att pappa låg på soffan (Roger brukar gör de när han har jobbat natt och kommer hem tidigt på morronen, så han inte stör Elton) och som vanligt, låg han där! Elton hoppa direkt upp och myste under filten med pappa!



När pappa förflytta sej till sovrummet, börja jag och Elton och baka muffins. Elton tröttna efter första sattsen, då jag sa ifrån att han inte fick äta mer smet ;) Tjurunge! Men han kom tillbaks en stund till sedan, då han hade fejkgrinat klart!
Nu ligger muffinsarna i frysen och väntar tills i helgen, då jag ska firas!

Dock blev de nåe knas med första sattsen.. Vet inte vad de vart, kanske Emelie som ringde och störde mitt i baket ;) haha! Men dom andra ser iaf bra ut, vet dock inte hur nån av dom smakar.




Prinsen somna lika snällt ikväll! Så nu ligger han i nytvättad och nybäddad säng och sussar. De är faktiskt mormors gammla påslakan, som är över 40år och så himla gosigt. Jag älskar de!



Nu ska jag ta mitt stora glas med te, smaka på en av dom misslyckade muffinsarna och kika på nya avsnitt av One Tree hill!


Rätt ledsen

Elton vakna precis till, ropa mamma och var rätt ledsen. Jag gick in för att lägga ner han igen, kanske ge han tutten eller nått. Men, han hade kissat igenom blöjan (på 4timmar?) och var blöt hela byxorna och halva tröjan..
Nu ligger han i våran säng och hostar. Resten tar vi i morron, nu ska jag krypa ner brevid han och sova!

Bilder - 101106 & 101107

Elton börja kalaset med att sova ;)

Sedan skötte han fotograferingen resten av dagen!

Dåliga bilder, men svårt att ta med mobilen och badrummet är ju inte gigantiskt precis..


De kommer mer bilder, så fort jag träffat Gina, så jag kan sno deras bilder! ;)
Å, vad jag längtar efter en kamera!


Helgen

Blir alltid dåligt med bloggande när Roger är ledig! Men nu är han åter på jobbet ;) haha!

I Fredags hade vi en mysdag tillsammans, gjorde de som föll oss in! På eftermiddagen mötte vi upp Memme på Birsta, för att köpa present till Melker. Resten av kvällen var vi hemma och mådde gott!

I Lördags for vi till Ljunga strax efter klockan 10. Hämta Memme påvägen oxå. I Ljunga väntade firande av Melker. Vi käka massa kakor och bara hade trevligt, jag verkligen älskar att vara i Ljunga med min familj! Vid 15 kom även Martin och Gina, så då tog vi och käka underbart god middag! Resten av eftermiddagen och kvällen, spela vi frågaspel. Så kul! Elton var på toppenhumör och vi hade de supermysigt! Dock sprang klockan iväg på tok för fort, så efter klockan 18 drog vi oss hemöver. Först blev de två stopp, ett i Fränsta och ett i Torpshammar, på gravarna. Så fint de lyste!
Hemma fick Elton hoppa i säng direkt, jag och Roger kika på film. Dock somna jag..

I dag på morronen/förmiddagen fick Roger som han ville, vi fixa in badkaret! Han har tjatat om de länge, men jag har inte velat.. Men jaja, nu fick han iaf de! Så vi har skurat varända vrå i badrummet och de blev så rent! Badkaret blev sådär, men vi ska kanske byta badkar (om ork finnes, vi ska ju ändå inte bo kvar i all evighet..). Annars blev de bra! Kanske lite trångt, men har man litet badrum, så har man. Finns inte så mycket att göra åt de, tyvärr!
Så innan Roger for och jobba, tog han och Elton ett långbad. Elton var helt tokig, han plsaka på som bara den och verkligen lyste som en sol!

Idag har Elton varit på jättebra humör! Han har varit glad och allmänt nöjd! Jag antar att de har med maten att göra, för han har ätit rätt bra idag! En hel portion gröt till frukost, lite korv till lunch, en banan, fiskbullar och pärer till middag. Vilket är kanon, jämfört med andra dagar..
Han somna dessutom lika snällt ikväll, så skönt att han somnar själv, utan massa hysteriskt grin!

Nu ska jag se film, tills sängen kallar!

Naglarna - Gröna

Just nu har jag gröna naglar! I Fredags när vi kolla på Idol, blev jag supersugen på att måla nytt. Roger fick välja färg och sedan kladda jag även dit lite sträck och lite glitter ;) Blev sådär, men på långt håll ser de ganska bra ut. Haha!





Neeeej!

De ända jag skulle göra, var att slänga in en stek i ungnen, igårkväll! I morse vakna jag och skrek rakt ut, Neeeej! Tro inte på fan, att jag glömde bort de! Ville inte alls ringa till mormor och säga att jag glömt de.. Men, hon tog de himla bra! Skönt för mej ;) Jaja, nu ska jag bara komma ihåg att ta med den till Ljunga, så vi kan fixa den där!

Grattis Melker 11år!


050606


Fredagar

Elton ligger i sängen, tror tillomed att han sover! Ljusen är tända, chipen och Colan ska fram, Idol och soffmys med min älskade sambo! Jag älskar Fredagar!

Bloggar mer i morronkväll! I morron ska vi och fira Melker, som fyllde hela 11 år idag :)

Bilder - 101104

Busfrön - Lite saft, äpple och Nalle Puh efter dagis!

Bus och åter bus!


Bilder - 101031 & 101102

Kvällsmys!

Bussen påväg på Birsta, för att hitta present till Eddie. Vilket Elton gjorde tillslut! :)

Sedan käka vi middag på Ikea, mys!

Buspappa!

Elton skulle oxå göra grimaser (stavas?) - Vilket var skitkul, haha! :)

Eddie - Storkillen som fyller 3år!


Som tänkt..

Imorse blev inget som tänkt.. Vi vakna 06:50 och Roger skulle med bilen på verkstaden klockan 07, ops! Så Roger flög upp ur sängen och Elton lika så. Inge morronmys i sängen här inte!
Och precis när vi skulle gå på dagis, jag och Elton, kom pappa Roger hem igen (gick superfort med bilen!). Så vi mötte upp Emilie och Stella, alla tre. Elton fjanta till sej lite extra när pappa var med, men de gick bra så fort vi vikat hejdå!

Jag och Roger tog en dusch och sedan la vi oss på soffan för att se film. Roger somna dock ;) Sedan var vi på banken, jag skulle och hämta ut kortet till bankdosan (har skjutit på de länge nog..). När vi ändå var på G, var vi på bageriet och köpte kakor åt mormor. Hon har ju praktik här nere i stan och vi ska fira Melker på Lördag, så vi gjorde de enkelt för oss!
Sedan hann vi bara hem en snabbis, innan vi gick på dagis och hämta hem busfröna! Och resten av eftermiddagen har vi busat järnet! Stella har charmat Roger totalt, nu är han såld :) haha!

Till middag blev de fiskbullar och pärer, vilket både Elton(!) och Stella åt, mycket av dessutom! Efter klockan 17 vinka vi hejdå till Stella och kort därefter, även Roger, som skulle på hockey.
Jag och Elton myste i soffan, Elton åt 2(?) mackor utan gnäll och somna hur snällt som hellst! Jag är så himla inponerad på Elton! Vi har inte ens gjort en vecka, med nattningen och han tar de så himla bra. Mamma och pappas stora kille!

Mitt i veckan

Igår hade vi en riktigt mysdag, såhär mitt i veckan! Elton var först på dagis och när jag hämta han, gick vi direkt till bussen. Elton älskar att åka buss, så han blev superglad! På Birsta mötte vi upp pappa Roger och köpte present till Eddie. Då vi inte hade så mycket tid kvar, tills vi skulle och kolla på lägenheten, kila vi över på Ikea och käka middag där. Så mysigt!

När vi fått maten i magen (förövrigt kosta ynka 57:- för oss alla tre, helt sjukt!), for vi direkt för att kolla på lägenheten. Ja, vad ska man säga om den? Hmm.. Både jag och Roger, kände direkt när vi klev innan för dörren, att vi ville vända. Men för att vara hövliga, kikade vi lite snabbt iaf. Och jag kan lova, att de var inget för oss (jag dessutom inte tänka mej nån som vill ha den?)! Så vi sa tack och hej, for snabbt därifrån!

Sedan for vi direkt till Eddie, som fyllde 3år igår! Pojkarna lekte superbra, vi fick god tårta och massa härligt prat! Och att Tove oxå kom, var ett stort plus! Mycket trevligt!
Efter allt bus, rann all tid bort och klockan var tid för nattning. Hem, i mej gröt, borsta tänderna, på med jamasen och i sängen. Igår var de pappa Roger som la Elton, även då gick de bra! Skönt att de börjar gå framåt med nattningen!

Även idag har Elton varit på dagis, tur nog. Jag hoppas och ber, att han håller sej frisk nu! Efter dagis hann vi bara hem, så kom morfar. Han hade med sej lite grönsaker och så, vi skulle nämligen käka middag tillsammans. Lasagne hade Roger bestämt och så fick de bli! Så medans jag kocka, busa morfar och Elton järnet!
När Roger kom hem (och dessutom gjorde helg!), åt vi tillsammans allihopa. Dock är Elton dålig på maten igen..

Elton fick ett bad av pappa innan han kröp ner i sängen. Och även ikväll, gick de lika bra att natta. Så nu ligger båda mina prinsar och snarkar, modell större ligger här brevid mej ;) Men han har ju varit uppe sedan före 03 i natt oxå, min älskade!

I morron skulle egentligen Roger lämna Elton på dagis, så skulle gå få sovmorron. Men, han kom på för en stund sedan, att han ska in med bilen.. Typiskt!
I morron ska vi vara 2barnsföräldrar för några timmar, vi ska nämligen hämta Stella på dagis oxå. Ska bli mysigt! :) Får se vad vi ska hittar på!

Men nu blir de Grey´s! Bilder får bli morron..

Somnat

Jag har redan somnat i soffan, sittandes och klockan är bara strax efter 22! Jag är verkligen helt slut och de ska jag ta vara på, jag ska faktiskt, tro de eller ej, krypa ner i sängen! Och de ska bli så skönt!

Bloggar om dagen i morron!

Vinka glatt

De gick jättebra att lämna Elton imorse på dagis! Först ville han inte riktigt att jag skulle gå, men när fröken J tog upp han och sa att vi skulle vinka, flina han och vinka glatt! :) Så skönt att de går bra, även fast han vara hemma så mycket! Nu hoppas jag han håller sej frisk, så han kan gå några fler dagar!

Precis när jag kom hem, ringde Therese. Så jag saknar henne och våra samtal! Vi prata nästan i en timme, om allt och inget. Precis som de ska vara!

Roger är hos Memme och spacklar, jag ska hoppa in i duschen för att göra mej klar, så jag kan hämta hem prins Elton! Jag tror att vi ska ta bussen på Birsta, så vi kan hitta en present till Eddie. Elton älskar ju att åka buss, så de passar nog bra! :) Men nu väntar duschen!

Jag har varit trött mest hela dagen, men n...

dsc02406 (MMS)

Jag har varit trött mest hela dagen, men när kvällen kommer, måste jag tvinga mej i säng.. Nu ska jag iaf krypa ner brevid min älskade prins och föröka sova!


November

Tänk att de redan är November, snart är December här! Julafton och sedan 2011, året är ju snart slut.. Nästa år fyller Elton 3år(?)! Hua.. Och om 12 dagar fyller jag år dessutom, 23 hela år!

De ända jag önskar mej, är en ny kamera! Jag hatar att vara utan kamera, hatar att inte kunna ta kort på Elton (förutom några fjuttiga med telefonen då..). Jag längtar så efter en ny kamera!!!!

Fortsätter

Vi fortsätter ikväll oxå, med samma som igår, att Elton somnar själv! Först gick de inte alls, han fick panik och tok grina. Men, jag tände fönsterlampan och förklara att jag bara är utan för, sa godnatt och gick ut. Nu har han inte gjort ifrån sej ett knyst! Mammas duktiga kille! Vi får väl se hur resten av veckan går..

Idag kom Elton inte hem förrän efter klockan 15! Dom hade tydligen haft de supermysigt tillsammans :) Dock hann Elton bara säga hejdå till pappa, som skulle och jobba..
Jag hade inte tänkt gjort många knop idag, men jag har ändå tvättat två maskiner, diskat, tömt och fyllt diskmaskinen, vikt tvätt, laga mat och dammsugat! Men jag har även hunnit slita på soffan ;)

I morron hoppas jag att Elton håller sej kry, så han kan gå på dagis. De var ju ett tag sedan sist, igen.. Så de vore bra för han!
Roger ska till Memme med flyttkartonger och hjälpa Marcus med nått där. På eftermiddagen ska vi och kika på lägenheten, efter de ska vi kila upp till Annelie och pojkarna. Har glömt att skriva de: Annelie och hennes pojkar har flyttat hit, en bit bortanför oss bara! :) Eddie fyller år i morron, så de passar perfekt!

Nu ska jag kolla till min älskade prins, som fortfarande inte gjort ett ljud ifrån sej. Stolt, är vad jag är nu!


Skickat iväg

Jag har precis skickat iväg Elton med moster Louise! :) Louise ringde igår och ville låna Elton och självklart fick hon de! Så hon och Lina (en kompis till Louise) kom för en stund sedan. Nu skulle dom ta en promenad till Ikea och käka frukost, mys för Elton! :)

Jag skulle behövt ta tag i disken, men soffan och en film lockar mer dock.. Disken står ju ändå kvar! ;)

RSS 2.0