Grattis!


Grattis på födelsedagen älskade lillebror/morbror! ♥

Vårt lilla badmonster!


Bilder - 130412

 

Ännu en vecka!Snacka om att tiden verkligen springer iväg, ännu en vecka är gjord och nu några dagars ledigt!

Jag och Elton har precis kommit hem - kortdag för oss båda. Dock inte för R, vet inte ens när han kommer hem ikväll.. Så jag och Fisen får ha Fredagsmys själva! Tänkte att vi skulle baka lite, men nu ligger vi på golvet och äter mellis och fixar nya filmer på Eltons usb-minne, så vi kan lägga oss i hans säng och kika på film :) Antar att de inte lär ta lång tid innan vi somnar, då vi var vaken strax efter klockan 05..

Annars blir helgen lugn. Jag och Fisen ska vara hemma och mysa, medans R ska på partaj i morron. På Söndag väntar Månadens mysmiddag med tjejerna - som jag längtar! Var evigeheter sedan nu..
 
 

Bilder - Kusinerna Bus 130407


Kalas i stället för målning!

I helgen var tanken att vi skulle fixa gästrummet - rensa ur, måla och lägga nytt golv. Men, de blev snabbt ändrade planer då vi såg vilket datum de var. Yes, lillasyster fyller ju år idag och igår skulle hon firas. Så igår efter att R hade spelat klart matchen, packa vi och drog till Ljunga. Först tårta hos Louise och sedan grilla vi hemma hos Momma och Moff. Resten av kvällen spendera vi tillsammans i soffan, surra skit och åt ost och räkor. Mysigt!


Bilder - 130406


Grattis!


Grattis på födelsedagen älskade lillasyster/moster!

Älskade lilla skrothögen!


Nya lägenheten!

Eltons rum
Elton har fixat mattan ;) På den vita "plattan" på väggen brevid fönstret, ska en tv upp. hyllor och tavlor saknas.


Gästrummet - även kallat kaoset och soprummet

Från hallen. Gästrummet och Eltons rum.
Längst till vänster är de en skrubb, även där är de kaos just nu ;)
Till höger ligger lilltoan

Hallen
Saknas lite lampor, tavlor, spegel och en matta

Lilltoan (brevid Eltons rum)

Sovrummet
En lampa måste vi införskaffa, nån tavla ska upp och vi ska beställa nya sängen.
Köket
Lampan ska flyttas ovanför bordet, saknas en lampa vid diskbänken, gardinstången och gardinerna ska upp och vi ska käpa till en lucka, där brevid diskmaskinen.
Vardagsrummet.
Kablar överallt (saknar massa uttag..), fläckten i taket ska booort (satt här när vi flytta in) och fyllorna ska upp.
 
 

Hur har vi det?

Nu var de länge sedan igen! Vi har de bra, livet rullar på - i en otrolig fart! Veckorna bara susar förbi!

Elton växer så de knakar! Han har blivit superlång, håret bara växer och växer, han har roliga frågor och funderingar, humöret och de dåliga talamodet hänger kvar, han surrar oavbrutet och testar gränser till max ;)

Jag har fått förlängt på förskolan, 3 månader till. Och jag trivs som fisken i vattnet, med både barn och personal. Superroligt att gå till jobbet varje dag! Bäst av allt är nog inga sena kvällar och helgerna ledig - känns som värsta lyxen!

Och äntligen - nu är den vår, 4:an vi har längtat och väntat på i evigheter! Nu är allt klart, betalt och fixat, nu bor vi i vår älskade 4:a! Vi trivs redan superbra. Längtar dock tills allt är klart, badrummet ska få sej en omgång och även gästrummet. Troligtvis fixar vi gästrummet till helgen. Badrummet väntar vi på pris på, sedan hoppas vi att de går fooort!

Drömmar & massa snack!

Nu kör vi igen.. Elton har alltid haft perioder när han drömmer extremt mycket och pratar i sömnen, sover dåligt på grund av de, oftast viftar han runt med både armar och ben. Just nu har han en så period. Den här veckan har han sovit skitdåligt! Flytta nyss över han till våran säng, efter ett dåligt försök att väcka han - går sällan att få kontrakt med han..

Vet inte om han drömmer mardrömmar eller inte. Ibland gör han nog de, men inte alltid. Låter inte som så på pratet.

Nu hoppas jag att drömmarna slutar snarast, jag vill sova! ;)

RSS 2.0