Fira Cornelia


Igår efter dagis, middag och jakt efter lampor. Jag lyckades nämligen hä sönder båda glödlamporna i hallen, så de har varit kolsvart ett tag nu.. For vi till kusin Cornelia! Hon fyllde hela 2år i Lördags, självklart fira vi med paket! Där bjöds de på fika och bus! Men Elton var rätt trött efter första dagisdagen, så vi blev inte allt för långvarig..

Hemma fixa vi kvällsfika och kvällsbestyren. Och störst av allt - vi tog jag i nattningen! Så igårkväll somna prinsen i sin säng! Jag satt brevid, läste saga och sedan låg jag bervid i våran säng - gick superbra! Lite smågrin först, men sedan somna han - dock tog de lång tid. Men för att vara första kvällen, så var de helt okej! Elton har somnat och sovit i sin säng förut, men så blev han sjuk och de rann ut i sanden..

Jaja, nu kör vi hårda bud! Vi har nämligen varit slappa med tutten på dagen.. Likadant där, han blev sjuk och vi lät han ha den, sedan har vi bara inte tagit tag i de. Men nu har han varit utan tutten och snutten på dagarna, i en vecka och de går kanonbra! :) Han frågar efter den, men får till svar snart, sedan pratar vi bort de - går över förvantan! Stora killen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0