Planera


I dag har inget som jag planera, blivit gjort.. Eller jo, jag har faktiskt tvättat. De mesta dessutom, bara en maskin kvar. Och den tar jag i morron.
Men jag har inte tagit nån promenad och inte städat badrummet. Så badrummet måste jag ta en annan dag!
Men inte i morron, för då är de fullt upp hela dagen! Först ska jag nog ner och sola (om de finns tid, vilket de bruka finnas), sedan ska jag och Elton på Kyrkis (troligtvis), när vi kommer hem ska vi packa. För efter att jag och mormor/gammelmormor varit och simma, far jag och Elton med Martin hemöver till Ljunga. Och där blir vi hela veckan! Louise och Melker har lov, mamma skulle vara ledig och Martin skulle oxå hem. Så de kändes som att vi "måste" åka hem, när vi samlas allihopa! :) Ska bra skönt!

Jag har haft en jättedålig dag, därför jag inte har tagit tag i nått. Elton lika så, han har grinat hela dagen. Han har inte varit nöjd med nått. Han har knappt ätit nått i dag, ända han ätit är morrongröten och kvällsgröten. Knappt frukt häller, som han älskar i vanliga fall. Undra vad som är på G nu då? Förkylning?

Nu vakna Elton. Är de inte typiskt! Så fort han somnar snällt, sover han alltid dåligt!
Han har varit trött hela dagen (han sov bara 20 minuter på förmiddagen), så vid 18 var han så trött att han höll på somna stående! Roger kikade på tv inne i sovrummet då, så Elton gick dit. Några ynka minuter senare kommer Roger ut, då hade Elton somnat. Nästan direkt, utan gnäll och grin! Vi får väl se hur natten blir..


Elton i sina nya, fina kläder!


I dag kom Elton på mej, när jag hade en halstablett i munnen.
Den skulle han promt ha!
Så med ena handen drog han i piercingen och med den andra tog han ut tabletten. Vilken fisunge! :)

Elton och pappa Roger spela gitarr ;)



Kommentarer
Postat av: unique

Shit, vilken söt liten pojk Ni har. Oxå heter han Elton. Just det namnet har jag gått och tänkt på om jag får en pojke =)

2009-10-26 @ 21:27:14
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0