Hemsk


Natten i går var hemsk, riktig hemsk! Elton somna efter måna om och men, men sov otroligt dåligt.. Så innan 22 gick jag och Roger och la oss. Elton kom direkt Fortsatte sova oroligt hela natten.
03:30 vakna han och ville inte somna om, visade sej att han hade bajsat då (vilket han inte ha gjort på nätterna sedan han var bäbis). Bara till att tända lampan och byta.. Lagomt pigg och glada, då både jag och Roger sovit dåligt hela natten! Prinsen ville inte somna om förrän 05 och sov sedan oroligt fram till 08. Då klev vi upp och fixa gröt och frukost.
Försökte få Elton att sova frukost, men gick inte alls (nu är sovtiderna helknasiga på dagarna, ingen dag är den andra lik..). Vid 11 kom faster Marith och kusinen Cornelia och hälsa på. Då blev de lunch, bus, mys och massa prat. Så kul att se lilltjejen, som har växt som ogräs! :) Elton blir helt till sej då han ser hon, så himla roligt! Tänk så mycket bus dom kommer hitta på, hua ;)

När finbesöket farit, hann vi inte vara själva länge, innan vi fick nyss besök. Mer finbesök, Norskt dessutom! :) Jenny med tjockmagen, Annelie och tok Eddie! Vi packade in oss allihopa i bilen och for mot Ikea.
Där traska vi runt och myste på, sedan blev de middag där. Mycket gott! Efter maten fortsatte vi shoppingen. Vi fick med oss en vit fleesfilt till soffan, 6st glas och några speglar. Filten är invigd, varm och go! Glasen var trasiga, så dom ska vi byta och speglarna sitter där dom ska. Kanon bra blev de!
Efter Ikea for vi till Ica Maxi, handla lite gott till Idol och soffmyset. Var inte hemma förrän efter 20, då blev de gröt för herr Elton. En macka för Eddie och jamas för båda. Elton somna på 4 minuter, helt slut!
Jenny, Annelie och Eddie for hemöver. Jag och Roger bänka oss i soffan, med gotta och Idol. Började kolla på nyaste Harry Potter oxå, men de blev en tidig kväll i går oxå, innan 23.

Natten var sådär, som alla andra.. Men Elton sov till 08! Sedan blev de gröt, ett försök till nattning (som misslyckades..) och ett bad för prisen. Badet var behövligt, då de var smör och macka i hela håret..
Annars i dag har vi bara haft en innedag, en riktig mysdag! Roger har varit och Choppa och kolla på hockey. Jag och Elton har busat eller iaf försökt. Elton har varit supergrinig i dag, han sover ju bara en gång nu på dagarna. Försöker verkligen få han att sova 2 gånger, då han behöver de. Men han totalvägrar.. Men nått måste vi komma på, för de går inte att han ska vara grinig hela eftermiddagarna/kvällarna!
Men, de är inte bara varit grin. Utan i dag har Elton delat ut en massa pussar, kramar, gosar och nusar (gnugga näsorna mot varandra)! Han är så himla go, han vet verkloigen hur han ska göra för att få oss på bra humör :)

I kväll har Elton vaknat 1 gång, men sedan sovit lungt i sin säng. Jag och Roger har kikat på film, Johan Falk. Ganska bra faktist!
Men nu känns de att de börja bli sent, seg som bara den..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0