Övnigskört


I dag har jag varit ute och övningskört, äntligen säger jag bara! Känns så skönt att vara igång nu. Jag vill ha körkort, nu!

Både jag och mamma/mormor tyckte de gick jättebra i dag! Kändes som att de gick bra oxå, skönt! Åkte först till Ånge, in på Bolaget, parkera och backa. Sedan till Söderbergs, parkera och backa. Vidare till Torpshammar och sedan till Fränsta. Till kyrkan, på Konsum och kyrkan igen (för att hämta farmor/gammelfarmor och farfar/gammelfarfar som varit på gravarna). Sedan for vi hem till Ljunga igen! Blev några mil och de kändes när vi kom hem, var helt slut i hela kroppen! Men de är så himla skönt att de händer nått nu, jag har verkligen hitta igen motivationen igen. Underbart!
Så i morron ska vi ut igen, bara att nöta, nöta, nöta!

Medans vi körde, var Elton med moster Louise på lekparken och busa. Sedan hade dom tagit en lång promenad, Elton sov.
När vi kom hem kika jag och mamma/mormor på 2 avsnitt av True Blood. Mer hann vi inte, innan Elton och Louise kom hem. Då blev de middag för Elton och förberedelser inför våran middag. Friterad kyckling, sjukt gott!
Nu sover Elton och för engångsskull, somna han utan ett ljud! I går somna han inte förrän 22, då jag gav upp och la mej.. Vart kommer energin ifrån?
Han sov dessutom oroligt resten av natten oxå, tappa tutten X antal gånger. Ska bli så skönt att Roger kommer i kväll! Eller dom kommer nog snart :) Saknar han så!

I morron ska vi fira farmor/gammelfarmor. Blir middag och tårta med familjen, alltid lika underbart att träffas allihopa! På kvällen far vi hemöver till stan igen. Hur skönt och mysigt de än är, att vara här hemma i Ljunga, är de alltid skönt att komma hem. Hem till stan, hem till rutiner och hem till sitt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0