En helhelg hos Memme!


Vi har spenderat hela helgen hos Memme, så mysigt ♥ Vi har varit ute i trädgården, vi har gillat en massa, ätit gott, ätit glass, tänt massa ljus, invigt Memmes nya möbler och nymålade inglasning, kollat på film, myst i soffan, busat med Nicole och Vincent, varit vakna länge på kvällarna/nätterna, varit på kosläpp, käkat lunch på Ikea, busat och haft de helt underbart! Vi har sån himla tur, som har Memme ♥

Jag har även hunnit med en sväng på gymmet - intervalljoggade en timme på bandet, skönt att hinna springa lite innan Vårruset! Roger har även varit iväg och premiärfiskat.

Idag har vi haft en kanondag, jag och Elton! Först sov vi till 07:30 - underbart! Sedan käka vi frukost, fick på oss lite kläder och packa väskan med leksaker och fika - bakgården väntade. Klockan 10 var vi ute och njöt utan solen och sandlådan. Vi fick även sällskap av flera mammor och barn, jättekul!

Vi gick inte in förrän 13:30, så de blev sen lunch och ingen lunchsovning idag. Dessutom har vi hunnit tvättat en massa (har hängt tvätten ute på balkongen idag, de luktar ju så gott då!), tagit bort alla vinterkläder och vinterskor (även slängt lite), lekt med lera och ätit middag tillsammans.
Jag har varit på gymmet och Elton har varit och handlat med Momma och Moff ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0