Älskar dagis!


Trodde att Elton skulle sova länge i morse, då han kom i säng så sent i gårkväll, men strax efter 07 var vi vakna och pigga!
Gick jättebra att lämna Elton i morse, han hade inte ens tid att ge mej en puss - han skulle leka direkt! Så skönt att han älskar dagis och att de inte gör nånting att han varit borta ett tag!
Efter att jag lämnat prinsen, tog jag en promenad - älskar att ha de gjort på morronen! När jag kom hem, var de städning som gällde. Tror att vi hade grejer överallt, jag plocka och plocka.. Sluta med att jag tillomed tog och dammtorka lite, dock inte allt. Men vi måste ta en riktig städning nån dag nu, putsa fönster och byta gardiner ska göras då oxå!

Jag slängde mej i duschen, stoppa i mej lite lunch och sedan hämta jag prinsen på dagis. Fick väcka han idag, jobbigt att vara på dagis! :)
Efter dagis gick vi på Stor&Liten, fika och busa. Sedan hann vi bara hem, så börja jag med maten. Hemmagjorda biffar, tzatziki och pärer. Roger kom hem lagomt tills de var klar och alla åt glatt! Jag fick i mej en halv liten biff och inte ens en halv pära, komiskt! :)

När vi ätit klart och fixat bort middagen, gick vi ut på baksidan - gårdsstädning väntade! Jag kunde inte hjälpa till med så mycket, men Roger och Elton fixade en massa - mina duktiga prinsar!

Prinsarna ligger och sover, somna till jag med. Roger ville att jag skulle väcka han, men de gick inge vidare.. Får se om han kommer upp igen eller inte!
Jag måste ta mej nånting att äta och en massa vatten, jag är törstig heeeela tiden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0