Sista dagen!


Idag fick bli Eltons sista dag på dagis! Han skulle egentligen gå i morron oxå, men de ska vara kanonväder även då, så jag tänkte att vi ska och bada. Tyvärr så tror jag inte Malanhar öppet - vilket är synd, speciellt när man inte har ett körkort..
Men Roger verkar komma hem i bra tid i morron - han far nu ikväll, om en timme ungefär. Så då kanske vi kan åka och bada hela dagen ändå - hoppas de!

Blev en solig promenad även i morse - var nog ännu varmare idag, än igår! Och då solen lyste och stekte som bara den, efter att Elton slutat på dagis - for vi och bada även idag!
Men först var vi på Birsta och försökte hitta en bikiniöverdel till mej - tyvärr blev de ingen. Inget verkar passa till mina skinnpåsar..

Men vi for och bada ändå - ännu skönare i vattnet idag! :) Och efter doppet, for vi och åt. Även Martin gjorde oss sällskap, mycket trevligt!
Nu ligger mina prinsar och sover - Roger ska snart dock och jobba. Och jag ska kika igonom alla kort vi känppt under helgen och veckan - så jag kanske kan blogga några iaf! :)

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Intressant sida du har! Jag har kollat igenom några av dina andra blogginlägg och jag diggar vad jag ser :D.

2011-07-13 @ 07:46:12
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0