Hemma i stan!


Nu är vi hemm i stan igen, alla tre! Roger har ju varit på sitt håll, både fiskeresa och festande - medans jag och Elton har spenderat några underbara dagar med mormor och morfar.

Var så skönt att komma hem, Roger hade plockat ihop, dammsugat och tillomed skurat - de är kärlek de ♥

Prins Elton sover, Roger kollar på nån film (läs: snarkar på soffan) och jag funderar på sängen. Har blivit några väldigt sena kväller nu, så de vore bra om jag kom in i rutiner igen! Jobbigt när man inte är trött bara..

I morron ska vi på stan med Memme, nationaldagsfirande. Jag och Elton ska ta bussen in, han älskar ju att åka buss. Så när jag och Memme besrätta för han, blev han överlycklig! ♥

På Onsdag kommer mormor, hon ska klippa mej och Memme. Sedan ska jag måla naglarna på Memme, mormor och jag antar att jag även ska ta Ginas då. Eller om de blir tidigare? Hon tar ju studenten på Tordag!

På Torsdag väntar Ginas student inne i stan, sedan mat hemma hos Martin och Gina. Ska även fixa Lojsans naglar då - hon tar nämligen studenten på Fredag! Jag och mormor ska även fixa smörgåstårta tills Lojsans student.

Så Fredagmorron åker jag och Elton med Memme till Ljunga. Först blir de Melkers skolavsluting - sista på Ljungaskolan, Fränsta väntar nästa år! Vart tog tiden vägen? Och sedan vidare till Ånge - där Louise student väntar!

Fullt upp i veckan - vilket jag älskar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0