2 gånger..


Har precis vinkat hejdå till Roger, för andra gången - haha! Han for på jobbet strax före klockan 22, men kom hem ganska snabbt igen, då han räknat fel på arbetstimmarna för den andra killen (han som kör lastbilen Roger ska ha). Så vi hann se en film, innan han for nu igen :)

I morse var jag och Karla ute och gick, skönt med sällskap! Efter att vi hade duschat och fixat, möttes vi ute igen - med pojkarna! Vi gick till stora lekparken, som Elton säger - vid hammarvägen. Där blev de bus och fika, i solen! Sedan lite mer lek i våran lekpark, innan pojkarna hade bråkat nog.. Vet inte vad de var med dom idag, bara massa tok :) Skitungar!

Vi hann bara in, sedan kom pappa Roger hem. Vi käka lunch och sedan satte vi oss i bilen! Laxakvariet hade vi tänkt besöka, då Elton har pratat om de sedan han och pappa skulle dit men de var stängt, lika så idag - stängt.. Men vi satte oss i gräset, i solen och kika på vattnet - mysigt! Men Elton blev rätt fort uttråkad, så vi for till Morgan, Louise och Kimi på kaffe. Pojkarna fånga humlor och vi surra skit! Bästämde även att vi ska fara på Findlandskryssning i September - bara sådär! Ska bli skitkul :)

Tyvärr blev vi inte så långvariga där, då vi lovat Gina skjuts. Och när de var gjort och vi var hemma igen, tog vi med oss Gina och köpte glass! Så innan vi tog tag i alla kvällsbestyr och städningen, njöt vi lite till av solen!

Hann inte med disken ikväll, så den måste jag ta i morronbitti - innan besöket kommer för att fira prinsen! :)

Kommentarer
Postat av: Louise

Det verkar som om de alltid har stängt. Förra sommaren slog någon sönder ett akvarie. Då var det stängt större delen av säsongen.

Blir kul i september :)

2011-07-27 @ 06:53:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0