Hatar mina armar!




Jag har funderat någon dag, om jag ens skulle lägga upp den här bilden.. Men va tusan, jag ser ut som jag ser ut! Hängiga och skrynkliga armar, vad gör de? Jag är ju bäst ändå ;)

Mina armar är allt annat än snygga. Och den högra är värst!
Hade båda sett ut som vänster gör, hade jag nog inte ens funderat på att fixa till dom. Men när jag är klar, med vikten och syskon till Elton, ska jag absolut fixa armarna - och tuttarna!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska du inte pröva med träning först. Kan tona till dina armar.

2011-12-21 @ 08:40:42
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Ja, det var inte bara lite "gäddhäng", lustigt att det är mer på ena armen?... Det är ju nånting man får ta då man rasar i vikt så mycket, men jag förstår om det känns jobbigt, verkligen :( Å andra sidan har du varit så duktig att gått ner så mkt, så man tycker inte det ska vara nånting du bryr dig om :)



Det där med att "fixa till sig" efter att man fått alla sina barn känner jag igen mig i! Min kropp har förändrat så mkt efter både graviditeter och innan då jag jojjobantat :/ Gick ju ner från 76kg till 54kg innan jag blev mamma... Förut hade jag fylliga bröst och nu har jag typ "pyspunka" ;p Det mår jag väldigt dåligt över, jag kan inte fylla upp en bh så det ser snyggt ut, så jag skulle verkligen vilja göra dom fastare och mer fylliga... Tänk om sånt ingick i graviditetsförsäkringar :D



KRAM

2011-12-21 @ 10:50:52
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Eva

Värre vore om du hade hängröv ner till knäna :D

Nöjd är man aldrig dessvärre..

Tuttoperation, ja tack! Det ska jag göra, dagen jag får ett jobb vill säga..

Aldrig verkar det tyckas :/



Kram på dig!!

2011-12-21 @ 21:12:49
URL: http://evislillablogg.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0