Påskpynt


I dag har vi påskpyntat, jag och Elton. Jättemysigt! Elton tyckte att de var superkul och var så duktig att måla, sjukt noggrann var han! :) Nu ligger äggen bara och väntar på att få komma upp i lite björkris. Kommer bli så fint!

Elton har ätit jätte dåligt idag, han har knappt ätit nånting alls.. Jag hoppas verkligen han kommer över den här matvägrarperioden snart! Han blir ju på så dåligt humör när han inte äter riktigt..

När Roger kom hem, gick jag ut på promenad och sola. Pojkarna fixa middag och sedan for dom på Rogers jobb, han skulle lämna nånting där. Sedan tror jag att dom for och tvätta bilen :)

Elton somna jättesent ikväll, han somna inte förrän klockan 22.. Han är så himla orolig på kvällarna, han snurrar runt och håller på.

I morron väntar dagis för prinsen, som han längtar! Jag ska ta en promenad när jag lämnat han, sedan måste jag hem och packa de sista, sitta i fotbad (hann aldrig de ikväll..) och plocka undan här hemma.
Får se om Elton är sugen på Stor&Liten efter dagis, annars går vi hem och myser, innan jag far på sjukhuset. Jag läggs in klockan 18, spännande!

Nu ska jag fixa de sista tills i morronbitti, sedan ska jag krypa ner brevid min älskade lilla prins!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0