Föräldramöte


I morron ska vi på våra första föräldra möte, känns mycket konstigt! :)

Fröken J ringde tidigare idag och fråga hur de var med Elton, då han inte varit på dagis på nästan 3 veckor. Gulligt tyckte jag! Men idag fick han vara hemma då Roger fyllde år, i morron ska han dock gå. Ska bli spännande och se hur de går, då de var så länge sedan sist..
När vi ska på föräldramötet, ska Elton busa med mormor. Tack för de!

Idag har vi haft en riktig mysdag! När Roger vakna fira vi han med lite paket och kramkalas. Efter att vi sovit lunch, kom mormor hit. Vi fixa ytterfile, grönpepparsås och pärer. Mycket gott!
När Roger for och jobba, for vi på Birsta. Mormor skulle hitta present till Roger, men hann inte med så mycket.. Så de får vi ta senare i veckan! :) Dock fick Elton med sej två tröjor hem, halva reapriset. Kanon!

Efter en snabba Birstaturen, for vi till Memme för att hämta morfar som var där. Skjutsa han till lastbilen Kvissleby, sedan på Ica Maxi och handla lite smått och gott. Hemma lagomt till nattning. Eller vi fika te och macka innan, mys!

Nu sover prinsen, mormor halvsover här på soffan brevid mej och jag funderar på att se ett avsnitt av Private Practice. Har fastnat totalt!

Bilder kommer i morro, har halkat efter en hel del..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0