Tidig


I går kväll sov Elton jätteoroligt, så de fick bli en tidig kväll för mej! Men vi myste i sängen och jag somna till tv:n ganska fort ;)

Dagen har gått fort, för fort! I morse hann vi med en massa, städa efter gårdagen, diska, tvätta, bädda rent i sängarna och lyxa till de med frukost framför tv:n. Riktigt Lördagsmys!
Strax efter 11 for vi till gammelmormor. Men innan vi for dit, svängde vi in på Barnenshus, köpte en kratta, en skottkärra och ett glas med sugrör till Elton :) Tack gammelmormor!
Vi fikade lite och sedan fick Elton sova ute i vagnen. Vi satte i gång med dagen projekt: riva ena väggen hemma hos gammelmormor. Hon har nämligen fått vattenskada under vintern. Sagt och gjort, jag och Roger stog med varsin kofot och rev järnet! Dock tog de stopp, när Marcus skulle komma och koppla ur elen och vi saknade lite verktyg. Så i morron ska vi tillbaks och slutföra!

När vi kom hem, hann vi bara in, så kom mormor och morfar på besök. Elton blev så glad! Lite senare kika även Martin, Gina och Melker oxå in. Lycka var total för Elton! :)
När mormor och dom for, fick vi nytt besök. En gammal klasskompis till Roger, Morgan och Louise. Kaffe och surr, mycket trevligt! Elton charma järnet ;) Sötunge!

Ett bad, lite fika och när klockan var 19 låg vi i sängen och natta. Men Elton hade svårt att somna även i kväll, fast att vi natta alla tre.. Sluta med att vi snarka gott allihopa! ;)
Nu har vi förflyttat oss till soffan, lagomt trötta! Och hungriga! Vi har inte hunnit med nån middag i dag (Elton har ätit middag, så var lugn!), mellan alla besök :) Nu kurrar magen rejält! Så kylskåpet kallar!

I morron får vi finbesök! Mia och hennes Leif. Så jag saknar Mia, min Mia! Ska bli så kul att dom kommer :) Och att dom ska flytta hit, nånstans, gör saken bara ännu bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0