Samvete


I går hade vi en jättemysig dag! Dock hade jag sjukt dåligt samvete för att vi var inne hela dagen, då de var så himla fint väder.. Men som gammelmormor sa i dag, de är ju inte sista fina dagen på året!
På förmiddagen myste vi länge med frukost, soffmys och bus. Elton passa på och sova länge, som vanligt när vi ska bort. Medans passa jag och Roger på att duscha. När Lilleman vakna fick han ett snabbad, då han sov så länge.. Sedan for vi till Ulla och Åke, där vi skulle bli bjudna på middag!
Även Cornelia (Eltons kusin) var där, mysigt! Elton tyckte inte att de var så värst kul, då hon kröp efter han hela tiden och ville dra i hans tröja ;) Haha! Men han var så snäll med hon, stora killen!

Innan vi for hem hann vi med en sväng ute i lekparken (Elton tuffade på sej och åkte rutschkana själv! Hemma är han rädd för att gå upp för den själv..). Så himla varmt och skönt! Klockan var efter 17 och ändå var Elton ute i kortärmat, underbart! Ännu mer dåligt samvete för att vi suttit inne..
Strax efter 18 var vi hemma. Jag somna vid nattningen och somna även på soffan igen, vakna lite innan 24 och gick och la mej i sängen igen. Vakna i morse när Elton vakna vid 06 och somna om till 08. Över 12 timmars sömn, sjukt! :)

Jag är helt slut! Morronen startade inte förrän efter 08! Helt otroligt, har nog inte hänt på evigheter. Elton skulle nog ha sovit ett tag till, men jag hade varit kissnödig sedan Elton kom över till oss (strax efter 06) och var tvungen att kliva upp.. Alla tre vakna på strålande humör! Solen lyste inte, men de var jättevart ute redan då! Så jag badda ur sängen och slängde ut täckena på balkongen.
Gammelmormor sms:a och fråga om vi kunde hjälpa hon att köpa blomjord, självklart! Efter klockan 10 var hon här, sedan for vi på Plantagen och vidare hem till gammelmormor. Där har vi spenderat hela dagen, ute! De har regnat och varit mulet mest hela dagen, men ändå varit varmt.
Vi har planterat blommor, rensat ogräs, grillat, busat och lekt. Elton är värre än värst, snabbare än snabbast och testar gränser till max! I dag har han tagit premiärdoppet i gammelmormors pool (okej, "bara" ena benet), kastat bollar och stenar i vattnet (trots miljoner nej!), jagat fiskarna med en pinne, tömt ur blomjord överallt och tokgrinat tills han blev röd och svettig, bara för att han inte fick som han ville. Har aldrig sett han så!

Vi kom hem lagomt till nattningen och Elton var supertrött, men han hade jättesvårt att varva ner. Tog lång tid att natta i kväll! Tror inte han somna förrän 21.. Hoppas att han sover lika bra i natt oxå, han behöver de!

Bilder får bli i morron, då de blev så sent och sängen väntar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0