Lunchen


Ganska precis när Elton vakna, kom Emilie och Stella :) Vi börja med lunchen direkt, då alla var superhungriga! Blev enkelt i dag, köttfärssås och spaggisar! Alla utom Stella åt glatt, vet inte om hon nobba min mat eller inte var hungrig ;) Ända damen sa i dag var: Nää, nää och skaka på huvudet. Sötare tös får man leta efter! Hon lindar en runt lillfingret, direkt ;)

Efter lunchen lekte barnen, medans jag och Emilie att i soffan och prata strunt. Efter ett tag kröp Elton upp hos Emilie och ville mest hela tiden sitta där och mysa. Han är en riktigt liten mysplågare, bara han vill!
När maten lagt sej, tog vi och baka en sockerkaka. Saft, nybakt sockerkaka med grädde och björnbär. Mycket gott!

Vid 17 gav sej Emilie och Stella hem. Blev puss och kramkalas i hallen! Elton ville nog hälst inte att Emilie skulle gå, han gav pussar i massor :) Sötlök!

Resten av kvällen har vi bara varit inne (typiskt att solen ska komma fram när de är dags för kvällsbestyren!). Elton och pappa har duschat, ätit flingor i massor och skrattat.
Elton var väldigt svår nattat i kväll. Han snurra runt och peta på mej och Roger hela tiden. Kanske dags att börja natta i egen säng, igen?

I morron ska jag och Elton packa väskan och fara med gammelmormor till mormor och morfar! Vi ska dit och mysa. Dock åker vi hem igen på Fredag eftermiddag. Men, de ska bli skönt att komma dit vilket fall! :)


Kommentarer
Postat av: mli

Stella ville minsann inte somna fören vid 9 hon! Toka!



Återigen, Tack! :)

2010-05-19 @ 22:49:08
URL: http://mlish.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0