Humör


Vilken morron vi hade i går, Elton var på allt annat än bra humör.. Dessutom sov han dåligt vid lunchen, sov oroligt. Åt ingen lunch häller! Men vi klädde på oss och gick på Stor&Liten, där var de bara vi och Anette med Wilma. Superlung och skönt!
När vi skulle hem, lyste solen och Elton ville gunga. Först höll han på grina ihjäl sej när vi skulle gå, för då skulle han promt leka med barnen på dagis och försökte ta sej runt staketet. Sötlöken våran! :)
Vi gunga en snabbis bara, sedan ville Elton leka i sandlådan. Så där hamna vi och fick även sällskap av Emilie och Stella. Jättemysigt, soligt och skönt!
Strax efter 17 gick vi in, hann bara in så fick vi besök av gammelmormor. Fixa lite middag och sedan ville Elton bada. Lagomt tills han var klar, var de dags för nattning. Elton och Roger snarka ikapp efter 5 minuter!

Har varit fram och tillbaka i dag. Först skulle vi fara till Ljunga, sedan inte, sedan skulle vi fara och sedan inte. Mycket som spelade in. Men tillslut har vi bestämt oss, vi far! Så morfar kommer lagomt till lunch, då äter vi tillsammans och sedan far vi nog på Stadium, så jag får köpa mej ett par skor. Mina har gjort sitt nu (köpte dom för 4 år sedan, för 199 kronor!), då båda lilltårna sticker ut ;) Väldigt synd, då dom är som skönast nu! Kanske att jag hittar mej en jacka oxå? Hoppas på de!

Prinsen ligger och sover, somna utan ett pip. När han vakna ska vi packa de sista, fixa de vi ska innan och jag ska duscha. Vi tar tåget som går vid 14, då kommer vi lagomt tills mormor är färdig. Ska bli hur skönt som helst att komma hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0