Grinig


Här hemma har vi en mycket grinig Elton.. Mina öron trillar snart av, jag hatar gnäll! Nu ligger han dock och sover, så mina öron få en lite paus (som är mer än behövlig!). Han hade lite svårt att somna i dag, så jag satte mej vid sängen och strök han på magen, då somna han på en minut! Mammig i dag :)

Natten har varit otroligt dålig. Elton kom till oss redan 24 och efter de sov han katastrofalt! Han har snurrat runt, slagit huvudet i sänggaveln X antal gånger och tappat tutten miljontals gånger.. Så jag förstår att de är grinigt i dag!

I morse skicka vi iväg pappa Roger och pimpla med Marcus (Rogers bror). De är han värd! Dock måste de bli vinst, annars får han inte komma hem ;)
Gammelmormor ringde förut och fråga om vi ville med till Fränsta och gratta Camilla. Men då Elton inte hade sovit och dom skulle fara vid 12, tacka vi nej. En hel (gnällig) dag utan sömn, är inge vidare. Så vi stannar hemma istället. Får se vad vi hittar på. Vädret är inte allt för skoj, så vi blir nog inne iaf.

Nu medans Elton sover, ska jag börja kolla på Vampire Diaries. Missa när de börja på tv, så nu tänkte jag passa på när Elton sover!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0