Gnäll


Ingen bra start på dagen, humöret är i botten just nu..

I går hade vi en mys dag, dock med mycket gnäll. Men inte så konstig, då Eltons temp låg konstant på 40. Tillomed med alvedon i kroppen, hade prinsen feber (inte 40 grader, men nog ändå!).
Blev inget soffläge för mej i går, för Elton sova efter inte äns en timme. Så vi tog och baka. Men de var inte häller nån hitt, inte i går iaf. De blev tillslut en banankaka, som vi inte hunnit smaka.. Den ligger i frysen och väntar på oss!
Resten av eftermiddagen låg vi i soffan, Elton ville inte alls göra nått. Han ville bara gosa i soffan, med tutten och snutten. Inte äns när gammelmormor kom, orkade han lyfta kroppen från soffan. Utan gammelmormor fick komma till han. Sötlök! Gammelmormor var snäll och kom med alvedon, de började sina..
Elton åt ingen middag, utan pilla i sej några rödbetor och en halv hårdbrödmacka. Bättre än inget!
Efter rödbetsmiddagen, blev de en dusch till för prins Elton. Så pappa och Elton tog en långdusch, medans jag plocka ihop och dammsuga. Hann även med disken. Även resten av kvällen, spendera vi i soffan.
Elton somna snällt och fort. Sov dock oroligt hela kvällen..

Strax innan 24, vakna Elton till. Han somna om, men sov oroligt. Så jag och Roger fixa de sista med Eltons urväxta kläder. Oj, så mycket kläder. Men skönt att ha de gjort!
Elton var kokhet, så vi tog tempen (igen..), som visa 40,1. Han fick en alvedon, lite vatten och ny blöja. Sedan somna han snällt om, mellan mamma och pappa!
Natten var helt okej. Elton sov ganska bra. Skönt för alla tre, vi behövde de! Strax efter 06 ville han dock ha morron. Så vi klev upp och myste i soffan.
Vid 09, när pappa Roger ha fika, kom han hem med nybakta frallor. Men inte äns de dög till Elton. Så ingen frukost i dag häller. Enbart mjölk.

Nu ligger prinsen och sover. Han var så himla trött. Så han slockna direkt, i sin säng och allt! Jag sitter och kolla på Efter 10. Blir bara med irriterad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0