Traktor




I går när vi var och handla på Willys, fick Elton en traktor av gammelmormor.
Han vägra släppa den, men efter många om och men, fick vi iaf betala för den. Sedan skulle dem promt ner i påsen, men dom andra grejerna vi handlat. Självklart glömde vi påsen i gammelmormors bil..
Så hela kvällen, ända till nattningen, prata Elton bara om traktor (kackan, som han säger). Sista han sa innan han somna: kackan och lyfte på axlarna och undra var den var.. Försökte förklara för han att den låg kvar i gammelmormors bil och att hon skulle komma med den i morron. Gick sådär!

Första han fråga om när vi vakna, var vart traktorn var! Förklara igen, att gammelmormor skulle komma med den senare.
När vi satt och åt lunch, kom gammelmormor på besök. Så fort Elton hörde hennes röst, frågan han efter traktorn! :) Kan man verkligen, som inte äns 2åring, komma ihåg de?


En annan rolig sak. För några månader sedan, när Elton var hos mormor och morfar, for dom förbi butiken där jag jobba extra, på engång ropar Elton mamma! Han ser knappt skylten, har bara hämtat mej några få gånger där och ändå visste han att där brukar mamma vara. Vilket minne, jag är impad!


Kommentarer
Postat av: Ewa

Barn har verkligen super minne ibland!!! Leo va väl sisådär 3år när han satt bakåtvänd i bilstolen och talade om för mej när jag skulle växla!! haha

2010-06-20 @ 22:48:34
URL: http://muwel.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0