Rutiner


Nu är vi tillbaks i rutiner, exakt klockan 06:00 vakna Elton ;) Men, solen lyste och Elton var på toppenhumör, så de kändes enkelt att kliva upp! :)
Vi fixa lite frukost och myste ner oss i soffan, som varje morron. Strax efter 09 gick vi och la oss, Elton var jättetrött men hade svårt att somna. Tror vi sov 2timmar, klev upp och käka lunch. Eftersom att solen lyste och de var redan 20+ i skuggan, var vi sugna på bad! Ingen nappa på vårat badmys, alla hade nått att göra, men precis när vi bestämt oss att gå ändå, ville gammelmormor göra oss sällskap. Så vi packa väskan och tog en promenad till Malansbadet, där vi mötte upp gammelmormor. Och vi var inte ensamma där..

Tyvärr hade dom inte fyllt barnpoolen när vi kom, så vi fick bada i den stora (och kalla). Elton blev så frustrerad över att han inte nådde botten och kunde stå själv. Han som vill vara överallt, samtidigt, vilket inte går så ba när mamma måste hålla i hela tiden.. Han nådde botten precis vid kanten, men så fort nån hoppa i eller gick brevid, fick han vatten i munnen ;) Typiskt! 
Men på slutet fick dom vatten i barnpoolen, så vi hann med lite bad där oxå. Innan vi gav upp för dagen, då de nalkas middag och Roger hade slutat.
Resten av eftermiddagen/kvällen har vi bara varit hemma, fixa och ätit middag, tvättat, städat och sedan fick de bli en tidig kväll för prinsen. Roger oxå för den delen, han ska nämligen upp och jobba vid 02 i natt..

Jag har kollat på True Blood, ätit glass med varma björnbär och latat mej i soffan. Men ska snart krypa ner i sängen, brevid mina prinsar och läsa bok.
I morron får vi se vad vi hittar på, jag och Elton. Roger jobbar hela dagen och kommer inte hem förrän på eftermiddagen. Men de ska tydligen regna, så de blir inge bad iaf..
På kvällen ska jag med mormor och Isabelle, på Eclips. Äntligen! Har längtat som en tok, ska bli jättekul :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hihi! spännande med Eclipse!!! För mig blir det först på söndag!

2010-06-30 @ 20:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0