Kanon


Vilken dag vi haft, helt kanon! :) Dagen började underbart, med att Elton sov ända till efter 07, dessutom fick jag sovmorron till 08 (jag valde att kliva upp då, då solen lyste!). Synd att jag vakna då, för Roger och Elton hade planerat att åka och köpa frukost, överaska mamma och ge frukost på säng. Typiskt!
Men vi packa ner badkläderna, handukarna, for på Coop och handla fika och badleksaker och sedan till gammelmormor en snabbis, för att hämta en kylbox (vi måste verkligen införskaffa oss en sån!). När allt var klart, for vi mot Kubenbadet. Vi var där strax efter att dom öppnat, vid 10. Så fort vi kom dit, börja Elton ta av sej kläderna och ville hoppa i direkt, haha! :) Svårt att förklara att vi måste byta byxor innan vi hoppar i..
Väl i vattnet var Elton som en fisk, han for runt överallt! Och självklart ville han aldrig gå upp, men han var toktrött, så vi fick lov att avbryta badet, för en tupplur. Efter sovandet käka vi lite och sedan hoppa vi i poolen igen. Tyvärr var vi tvungen att fara vid 15:30, då Roger skulle på jobbet och lämna nått. Fan, vi som hade så mysigt!
Men när Roger hade gjort de han skulle, for vi till gammelmormor och fyllde poolen där, till Eltons stora förtjusning! Han hoppa i och ur mest hela kvällen! Underbart att se han så glad!
Hos gammelmormor blev vi bjudna på grillat, råstektapärer och sallad. Mums! Elton fick massa jordgubbar till efterrätt, han fick även med sej några hem, som han ville äta redan i bilen :) haha!

Kom hem ganska sent, så Elton sov inte förrän 20:30. Måste verkligen komma tillbaks till rutinerna, i säng senast 19! För hur sent han än somnar, vaknar han alltid tidigt. Så han måste sova dom timmar han får!

Rogers ledighet varade ju länge.. Redan i morronbitti, klockan 06, drar han iväg igen. Och jobbar mest hela veckan och nästan oxå. Han var arbetslös en dag ;) Självklart är de fantastiskt att han får jobba, men de hade varit skönt med några familjedagar!

Nu väntar duschen för min del, måste få av mej badvattnet, så jag kan smörja in mej. Råka bränna mej i dag(?)! Sedan boken och sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0