Ändå


Jag så så otroligt trött! Hur mycket jag än sover, är jag ändå trött och vill jag bara sova mer.. I morse var de segt att kliva upp när Elton vakna. Sedan sov vi 2 timmar på förmiddagen. Hela eftermiddagen har varit jobbig, jag vill bara slänga mej i sängen och sova bort dagen. Känner mej seg och fryser. Vad händer? 
Jag orkar ingenting..

Och Elton verkar vara lika trött som jag. Förutom att han har energi till att testa alla gränser som går. I dag har han varit grönjävlig! Han har slagits mer än någonsin, han har fällt fler fejktårar och kastat grejer hit och dit. I dag var inte rätt dag för värsta-trots-dagen!

Vi har inte gjort ett skit i dag, vi har varit inne hela dagen (tur att de har varit dåligt väder) och mest bara varit. Kika på barnprogram, druckit saft, ätit russin, busa i sängen och myst i soffan.
Nu badar mina prinsar, jag ska fixa lite kvällsfika till Elton och ta fram jamasen! När Elton sover ska jag slänga mej på soffan, halvsova och kika på tv. Blir nog en tidig kväll för min del!

Kommentarer
Postat av: Niccan

Hur är dina järnvärden? Tänkte om du är trött.

2010-06-14 @ 19:35:22
URL: http://niccan.blogg.se/
Postat av: Niccan

Kan rekommendera Fexim. Det är brustabletter. Jag har ätit de nu under graviditeten då Niferex sabbar min mage totalt. Men jag äter bara en halv om dagen, skitsmidigt... :-) Tips bara ;-)

2010-06-14 @ 23:02:43
URL: http://niccan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0