Förmiddagen


I går natt sov Elton hur bra som helst, sov i sin säng ända till klockan 07! Kom sedan över till mej och gosa.
På förmiddagen var vi ute och busa med Emilie och Stella i lekparken. Sedan tog vi och långsov, i 3 timmar! Resten av eftermiddagen byggde vi koja, blåste balonger och helt plötsligt knacka de på dörren. Där stod gammelmormor, med glass och ett strykjärn! :) Vi käka glass och myste på, lagomt tills Elton skulle sova. Tog lång tid för prinsen att somna i går.. Men när han väl somna, sov han kanonbra! Han vakna till när Roger kom hem, vid 04.

I dag har vi varit på Barnenshus och handlat Eltons presenter, kommer bli riktigt bra! Elton fick tillomed syn på ena grejen och blev så ledsen när han inte fick den ;) haha! Ska bli så kul i morronbitti, när han ska öppna dom! :)
Vi har käkat lunch och lagt Elton, som nu ligger och snarkar i våran säng. Roger ska fara och jobba nu eller han ska iaf åka med, på den turen han ska köra.
När Elton vaknar, kommer mormor och hämtar han, så ska dom på Birsta. Jag ska passa på och slå in Eltons paket och bädda rent i sängen. Sedan ska vi till gammelmormor och äta kräftor, fick jag reda på nu i dag. Mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0