Värst


Elton har sovit värre än värst i natt.. Han hara bara rullat runt och mesta dels legat vaken. Så i morse när vi vakna, var jag allt annat än pigg..
Elton sprang till tv:n, han är så glad att Vakna med the voice är tillbaks! Haha :) Han älskar verkligen de! Och när reklamen går på dagarna, för Vakna med the voice, stannar han upp och dansr. Sötunge!

Efter frukosten fick Elton ett bad. Han råka (faktist sant!) spilla ut ett glas med mjölk. Över hela sej och golvet.. Så de var behövligt med ett bad! Och inte blev Elton ledsen för de inte ;) Han älskar ju att bada!

Gammelfarmor och gammelfarfar har nyss farit. Dom kom in på en snabb kopp kaffe och såklart en snus på Elton. Dom skulle lämna in bilen på servic, därför de bara blev en snabbis. Men de var nog lika bra, för Elton var jättetrött! Somna direkt när jag la ner han, duktiga killen!
Elton sover fortfarande, men lär nog vakan snart. Roger gick precis på jobbet igen. Jag ska slänga på mej lite mascara och dra borsten genom håret. För när Elton vaknar ska vi gå på Kyrkis med Karla och Theodore :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0